Új privát üzeneted érkezett!

Fel kellene mérni valahogyan, hogy ki tud visszamenni, és ki nem. Csak akkor térjünk vissza, ha mindenki számára szabad az út. Nem szeretném, ha a "bandából" bárki is kimaradnaKép

Részemről annyi, hogy nekem sikerült megnyitnom 10 perccel ezelőtt.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Miért, mindenkinek bejön a régi topik? Nekem nem! (De ha majd bejön, szerintem meg kellene kérni a szerkesztőket, hogy az őszi babák 2. topik hozzászólásait illesszék be az eredeti topikba. Mit gondoltok?)

Liv

Kép

Kép
liv

Szvsz a másikon már jóval több info van, és én be is tudtam lépni. de tényleg kár lenne ha valaki kimaradna, mert még nem tud belépni!

Macs
a topicgyilkos
maccs

Liv!

Én az imént is odakukkantottam, és teljesen működőképes. De olvastam, hogy neked nem ment, ezért gondolom, hogy nem mindenkinél működik egyformán. De az összemásolás jó ötlet. Akár ezt oda, vagy akár azt ide. (szép mondat volt????)

Csirkesz
(aki gyorsan elrobog ebédelni, mert a kölök már nagyon rángatja a kajazsinórtKép)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sikerült, én is megjöttem! Kép
Liv

Kép

Kép
liv

Úgy tűnik, müxik?Kép

Megjelent az elküldött üzenetem is.
De 3/4 óra kimaradt...Kép Mégis én fagyasztottam le??Kép

Lau
lau

Nekem is sikerült! Kép
Akkor folytathatjuk ott (ha a többieknek is bejön), de szerintem mindenképp jó lenne, ha összevonnák a két topikot, és ezt átmásolnák oda.
Liv

Kép

Kép
liv

Lau!

Lehet hogy Te akártál irni valamilyen pikáns részletet, és ennyi ideig tartott kihevernie a moderátornak a törlést ?! ;)

Megkéri v.ki a moderátort, hogy másolják be ide a másik levelezést?

Macs
maccs

MaccsKépKép
Hja, én már csak olyan vagyokKép

Lányok!

Egy felvetés: mit szólnátok egy topictalihoz?
Egész jó kis banda van már itt, jó lenne személyesen is megismerni egymást, később meg a picurkákat, akik olyan sokat mocorognak a pocakokbanKép
Vélemény?

Lau
25+6
lau

HalihóKép

Jó régen nem írtam, közben itt már két topic is lettKépKép
Szóval múlt héten voltam a dokimnál. Mindent rendben talált, jók a laboreredmények, terheléses vércuki stb.. Babóca éppen keresztben feküdt a hasamban. Dokibácsi megdícsért, hogy annyira tankönyvi vagyok, hogy velem fog példálózni a medikusoknakKépKép Remélem így is marad.
Csütörtökön elutaztunk, csak most jöttünk vissza, úgyhogy nem tudtam jönni.

LauKép
Utólag boldog névnapotKépTali jó ötlet szerintemKépÉn is kiváncsi vagyok Rátok. Csak a Fiamat nem biztos, hogy le tudom passzolni.

ZsófiKép
Én a 2.-at várom, de eszemben sincs kiengedni a karmaim közülKépKép a tej beindulása miatt is nagyon fontos, hogy minél többet kerüljön mellre, megaztán nem szeretném, ha suttyomban megetetnék-itatnák a csecsemősök, persze tisztelet a kivételnek, de sajnos tapasztalatból mondom, bár nem tudtam mit tenni, alacsony volt a gyerek vércukorszintje.

na csók
Judy 24+0

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy!
Volt állatsimogatás a hétvégén? Vagy a rossz idő miatt nem ment Gergő az állatok közelébe? A jó eredményekhez gratulaKép

LauKép
Topictaliban benne vagyok. Úgyis égek a kíváncsiságtól, hogy kiket takarnak a fedőnevekKépKép Találjunk egy jó helyszínt, egy szuper időpontot, és HAJRÁÁÁÁÁÁ!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Hali!

Írtam a nevünkben a Szerkesztőnek, és megkértem, hogy másolja ide a 2. számú altopikunk anyagát.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!
Reggel szomorúan tapasztaltam, hogy a régi őszi babák nem működik. (1,5 hétig nem voltam, nyaraltam. Kép) Először azt hittem megint átpakolták, de látom náluk romlott el valami.

Látom leginkább a fogorvos jött elő. Én már voltam, és szerintem érdemes elmenni. Nekem már baba várás előtt aktuális lett volna egy látogatás, de meló miatt nem jutottam el. Utána már a hányinger miatt. Végül is szerencsém van, mert csak 2 lyukasat talált, amiből egyet betömött, és leszedte a fogkövet. Most tervezem majd a második látogatást.

Eszter? Normál gumis nadrágnál érzed? Vagy kismama nadrágot hordasz?

Linató!
Nagyon jó a pelenkázótok. Kép

Lau!
Merre vetted a kismamanacit?

Moszi

Ui: Most végre visszaolvasom a teljes lemaradásom. Kép

KépKép
Kép
moszmota

A topiktalálkozó jó ötlet! Kép

Kép

Kép
liv

Moszi: az Árpád úton vettem egy használtruha boltban, de csak az az egy db volt belőleKép
Viszont érdemes elnézni oda, mert jó dolgok vannak.
Az Árpád üzletház és Újpest Központ között van kb. félúton a jobb oldalon.
Pontos címet nem tudom.

Talira egy helyszínt tud valaki? Időpont?

Lau
lau

Szerintem jó ötlet a tali! Juhu, juhu! Kép
Csak várjátok meg amíg visszaérek Korfuról Kép Kép Kép

Azért ha belegondoltok mókás egy csapat leszünk: ennyi gömbölyödő kismami egyrakáson! Kép Kép Kép Kép

-Kár,hogy a vidékiek és a "külföldiek" nem tudnak csatlakozni hozzánk..

Juti!
Engem személy szerint nem zavarna ha hoznád a fiadat is, valószínűleg más is igy van vele!

Macs
maccs

Maccs: mikor érsz haza Korfuról?
Szerintem a tali úgyis átnyúlik júliusba, akkorra biztos visszaértekKép
Nem baj, hogy sok pocakos lesz, legalább kétszer annyi lesz a forgalma a helynek, ahova megyünkKép

Juti: szerintem is nyugodtan hozhatod a kislurkótKép

Lau
lau

Jó ötlet a tali, úgyis szabin leszek júliusbanKép
Valami kerthelyiséges helyre kellene menniKép
fantikbaba

Moszi: milyen volt a nyaralás? Elég jó időtök volt?? Remélem, tudtál napozni isKép
lau

Lau!

Sajnos csak 1 röpke hét! Kép

Na jó, hiszti-end, mert legalább elutazok! Kép

Macs
maccs

Györesz, merre vagy? Jól vagy, minden rendben?
Liv

Kép

Kép
liv

Taliban én is benne vagyok. Remélem nem akkor megyünk majd haza a szülőkhöz. Kép

Lau!
Nagyon jó volt a nyaralás, Kőszeg, és mászkálás (Szombathely, Zalaegerszeg)és volt benne egy 6 km-es túra is, amit egész jól bírtam. Kép
Az idő szép volt, és a strandon (egyszer voltunk) le is égtem egy kicsit, de szerencsére nem a pocimon, mert arra nagyon vigyáztam, és inkább mindig strandkendővel fedtem le. A combom, és a vállal kicsi fájt, de helyre jött... Kép Napozni nem mertem nagyon, mert a doki bácsim óvott a nagy melegtől és a nagyon hidegtől. Kifejezettem nem napoztam, de így is jó volt, csak kicsit még hideg volt a strand vize (nekem, mert nem szeretem a hideg vizet brrr....), így az úszás is elmaradt. De remélem lesz még rám jó idő, és víz.
A nyaralás alatt tapasztaltam először, hogy valamijét kidugja, pontosabban a hasamhoz nyomja, úgy hogy érezni lehet. Szerintem a popsija volt, mind a ketten ( én és a kispapa) élveztük. ppopgif{93028,} A baba is élvezte a nyaralást, mert nagyon sokat mocorgot, és rúgdosot.

Ti mentek valahova pihenni?

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok kismamik,
en is itt vagyok am, csak olvaso üzemmodban. Irtam a multkor, hogy itt Nemetorszagban nem akart kiirni a dokim, mert "nincs semmi panaszom".
Na nem hagytam magam, elmentem a haziorvosomhoz, ö termeszetesen azonnal kiirt es meg hozzatette, hogy mindigy csak egy hetre tud egyszerre kiirni, ha meg szeretnek kicsit pihenni, akkor menjek el hozza a következö het elejen es kiir ujra. Persze nem azon vagyok, hogy logjak, tehat csak egy hetre maradtam otthon, de nagyon jol esett. Juliusban megint megyek egy hetre aztan kesz.
De amit kerdezni akartam, voltam terheleses cukorvizsgalaton, ugyan meg csak a 22. hetben vagyok de szüleim cukrosak ezert kellett mennem. Itt total mas mertekegysegben mernek, ugyhoyg utanna kellett neznem, hogy mi a jo es mi nem, mert a doki persze nem mondott semmit azon kivül, hogy jo lett, de kb negy het mulva meg kell ismetelni. A terheleses ertek nekem 150 lett, es azt olvastam mindenfele orvosi honlapon, hogy egy egeszseges ember cukorerteke 50 ala es 140 föle nem mehet. Na most akkor a 150 miert jo es miert kell megismetelni? Nem ertem az egeszet. Szerintetek?
Szegeny apa tegnap tenyleg rajött, hogy mar inkabb egy anyagepre hasonlitok, ugyanis tegnap este sikerült letejelnem. Ahogy összebujva feküdtünk megnyomhatta a cicimet es szegenyke nem tudta, hogy honnan a ragados pecset a polojan. Teljesen meg volt remülve. Nalatok volt mar ilyen?
Össze lehet hozni ezt az elötejtermelest azzal, hogy kesöbb egyaltalan lesz-e vagy hogy mennyi teje lesz az embernek?
Na jo eldugulok mara.
Mindenkinek jö gömbölyödest!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Moszi:
tök jó, már megmutattad neki a strandotKép
Én is eléggé fagyos vagyok, megvárjuk a jó időtKép Viszont idén csak az országban fogunk barangolni, lehet, Pécsre megyünk, meg a telekre. Azt tervezzük, augusztus nagy részét kint töltjük, majd meglátjuk, hogy alakul. Azért ugye szeretnénk már augusztusban a babasarkot berendezni, meg egy-két dolgot megvenni, szeptemberben már nem akarok rohangálni amiatt.

Szombaton kaptunk sógornőmtől 8-10 bodyt, egy kötött sárga kardigánt (iró édesKép) meg 2-3 nyári nadrágot, amit majd jövő nyáron fogunk használniKép
Annyira helyesek.

Motiot:
még szerencse, hogy a háziorvos kiírt. Orvosa válogatja. Használd ki a pihenést!Kép
Nálunk még nem az előtej megindulása okozott problémát tegnap. Reggel össze akartunk bújni, és sajnos nem lett belőle semmi, mert a hasam bekeményedettKépKép Alíg akart elmúlni, 10 percig nyugtattam, simiztem kistörpénket.
Ez az állapot már csak ilyen, majd lesz jobb isKép

Szerintem nem szabad párhuzamot vonni az előtej-termelés miatt, bár, valaki esküszik rá, hogy ha van előtej, lesz rendesen tej is.
Nem tudom, de semmiképpen nem lehet rossz előjelKép

Lau
lau

Sziasztok!
Hurrá,hogy végre működőképes a topik!!!!!
Ma is fogorvosnál voltam,tömött.Holnap megint megyek akkor megmondja mennyi van még hátra.Nagyon pici apró lyukak vannak a fogamon de azt javasolta,hogy tömjük be mert pillanatok alatt képes nagyra nőni.
Kész lett a cukorterhelésem,minden ok.De a vas sajnos alacsony.Szerdán megyek a dokihoz biztos ír tablettát mert a szülésnél már rendbe kell lenni.Annyi zöldséget,gyümölcsöt még életemben nem ettem mint idén és mégsem jó a vasam.Hogy van ez?
Liv!
Nekem is szokott görcsölni a hasam,pont úgy mint menszi előtt.Nem tudom mi ez de szerdán rákérdezek mindenre!
Talizós lányok!
Sajnos én valóban nem tudok menni,de részletes beszámolót kérek!Fényképpel,mindennel!
Linato!
Nagyon super a pelenkázó használjátok egészséggel!
További kellemes napot!
GnéKriszzti
gnékriszti

Sziasztok!

Tök jó a tali, én is szívesen mennék, de sajnos már nem megyek haza idénKép Kár, hogy nem májusban volt, mert majdnem egy hónapig otthon voltam. Tök jó volt otthon, bár egy kicsit túl aktívan mászkáltam mindenfelé, így lett egy-két panaszom. Pl. azt hittem leszakad a derekam, meg görcsölt a hasam, stb. El is kellett mennem dokihoz. Szerencsere sikerült egy nagyon rendes dokit találni a Honvéd kórházból. Végülis kiderült, hogy piszkosul kemenyedett a méhem. A doki nem értette, hogy itt miért nem adnak nekem magnéziumot. Hát ez van. Azóta szedek és elmúlt a görcsölésemKép Egyébként nekem is megvolt a terheléses cukor. Az eredményt még nem tudom, most megyek érte. Holnap megyek UH-ra, újra látom a bébitKép És holnap az is kiderul, hogy továbbra is fennál-e a keringés problémám. Remélem, hogy nem. Majd megírom.

Motiot,
Miben mérik ott a cukrot? Mert nálunk sem úgy van, mint otthon. Itt mg/dl-ben adják meg. Eszerint a normál érték 65-105 mg/dl.

További szép napot Mindenkinek!KépKépKép
Moncsi
minike

Hello Lányok Kép

Megvan az AFP eredményem Kép 2,2 MOM Kép Kép Kép A doki a genetikai szűrést is megcsinálta, és minden OK. Megerősítette, hogy 2 fiú Kép Kép

Szülés: kb. 98%. hogy császár lesz Kép az ok erre, hogy a babák emeletes-ágyban helyezkednek el. Az elválasztó fal éppen vízszintes, így B babának technikailag sincs lehetősége arra, hogy fejvégű legyen, nem beszélve arról, hogy ő most is haránt fekszik Kép
Ami viszont nagyon jó, hogy a doki az új módszer szerint csinálja a császárt Kép bikini vonalban, a hasizom átvágása nélkül. Szuper a dokiban, hogy pont azt csinálja mindig, amit én szeretnék, és úgy, hogy nem is beszéltünk előtte erről. Egy gondolatolvasó Kép Kép

Méhszáj teljesen zárt, a méh puha. A doki szerint a tompa fájásaim a méh növekedésétől vannak, nem a méhszáj vagy valami más probléma miatt. Ilyen vagyok és kész Kép

Tehát velünk minden OK. Növünk rendesen Kép

puszi mindenkinek

Orsi + 2 Kismaczkó
17+5

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gné Kriszti, a sok zöldség és gyümölcs nem pótolja a kellő mennyiségű vasat - az orvosok azt szokták mondani hasonlatként, hogy egy felnőttnek a szükséges vasmennyiség fedezéséhez napi 20 tányér spenótot kellene megennie.
Ha mond valamit az orvos a menstruációs görcsre hasonlító valamiről, kérlek, írd majd meg!
Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Fantikbaba meg akit esetleg érdekel: ha kell tudok küldeni diabetikus sütirecepteket. A szénhidrát tartalmat ugyanúgy figyelni kell, de legalább jóbal kevesebb van benne mint az egyéb édességekben.
Vérzés szerű érzés: néha én is szoktam érezni olyasmit, mintha meg akarna jönni. Egyszer-kétszer rohantam is már a vécére megnézni mi újság, de szerencsére nem történt semmi Kép Nem tudom, ez mitől van, de néha van.

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!
Nem tud valaki valamit T.Andiról?Az esküvője óta csak egyszer jelentkezett.Remélem minden rendben van vele!
Liv!
A 20tányér spenót végéig nem jutnék el mert az első után kifeküdnék.Tegnap olvastam a várandós csomagban kapott könyvben,hogy ez a vérszegénység és vashiány nem ugyanaz mint a nem terhes nőknél.Nem rágódom tovább rajta majd holnap a doki eligazít,hogy milyen gyógyszert egyek.Mert az biztos,hogy kell valami.
Ma délután ismét fogorvos.Remélem ma sem fog fájni!
Kellemes napot!
GnéKriszti
gnékriszti

Pocó!
A receptekért hálás lennékKépSajna nem sok van amit ehetek, tegnap egy kis málnát ettem édesség gyanánt, olyan jó esettKép
Icsilya!
Gratula a szép eredményekért, és a fütyisekhez Kép
Én is kisfiút érzek, holnap megyünk 4D-re a Praxisba, hátha megtudjukKép
Puszi
Noémi
fantikbaba

Sziasztok csajok!

Csoada történt, mert a múlt héten egyszer a metrón átadták a helyet, tegnap pedig a 7-es buszon is!!! El se hiszem! Az a vicces az egészben, hogy a többi ember, aki a környéken ül, meg még vagy 5 percig méricskél, hogy vajon egy ilyen fiatal lánynak miért adhatták át a helyet? Úgy látszik elvétve még akadnak normális emberek. Mindkét esetben kb. 45 év körüli nők voltak akik átadták. Kép

A tali jó ötlet, benne vagyok! Kép

Nekem az utóbbi egy hétben nagyon megnőtt a hasam, már igazi terhes has formája van és néha már látni, hogy itt-ott kidudorodik, ha forgolódik a bébi. Még mindig olyan fura érzés, hogy lakik ott bent valaki. Kép Kép

Képzeljétek el, hogy a dokim még mindig nem küldött el a terheléses cukorra, 27 hetes leszek, amikor vissza kell mennem hozzá és csak akkor fog beutalót adni. Ezek szerint ez a vizsgálat nincs olyan szigorúan időhöz kötve? Mit tudtok róla?

Szép napot mindenkinek!

Macsek
24+1

Kép

Kép
macsek11

a 26-28 hét körül végzik, benne vagy az időbenKép
fantikbaba

Sziasztok!
Tök jó, hogy bejött a régi topik!Kép

Tegnap voltam orvosnál. Úgy tűnik, hogy maradok a régi dokimnál, nem megyek a SOTÉ-ra szülni, mert már normál kettesikresnek számítok,a mi nem annyira gázos, mint a hármas.
A méhen belüli elhaláskor ritkán előfordulhat egy bizonyos véralvadási probléma, ezért most kéthetente, később ritkábban vérvételre kell mennem. Ma voltam először. Remélem nem lesz semmi gond.

Annyira kivagyok már a sok orvoshoz járástól. A következő hetekben szinte hetente kétszer-háromszor kell menni valahová.

LauKép nekem is szokott vérezni az orrom, a könyvek szerint ez nem annyira a magas vérnyomástól van, hanem inkább az orrnyálkahártya változása miatt.

Cat, vettem ma a tanácsodra Ca Sandozt.Kép

Maccs, ha eszedbe jut, akkor érdekelne a szer neve, amit a Corsodyl helyett ajánlanál. Előre is köszi.Kép

Lányok, rátok nem jönnek hőhullámok? Borzasztó melegem van mindig, de tudom, hogy ez belülről jön. A szemem és orrom környékén érzem, ahogy kezdődik. Hozzám képest egy klimaxos nudli, pedig eddig csak mosolyogtam szegényeken.Kép Most már megértem a problémájukat.

Üdv. mindenkinek!
Tali jó lenne, csak az a baj, hogy apa annyira vigyáz rám, nem enged szinte sehová. Ha nem tudnék menni, akkor megadom majd az nlc-s bemoldalam elérhetőségét, ott megtekinthető, milyen szép kövér vagyokKép

Puszi mindenkinek, köszi a sok-sok bíztatást!
Eszter (21+5)
eszter28

Sziasztok!
A mult heten en is irtam egy jo hosszu levelet es persze mar nem ment elKép

Azota megszuletett vasarnap a kis unokahugom. A SzentImreben van, nekem szimpi az a korhaz, ha valaki oda keszul szulni, akkor az jo lesz. Legalabbis baratsagosabb mint a Margit korhaz.

A terheleses cukornal engem kesobbre hivtak be, megkerdeztem a dokit, hogy nem baj e, azt mondta hogy ez nincs szigoruan idohoz kotve. (26-30. het fele csinaljak. Foleg ha eddig minden rendben volt.)

NEkem is van olyan erzesem mintha megjonne, foleg este, de en ugy gondoltam hogy a beleim fajhatnak....

Most hogy lattam a korhazban a sok apro kisbabat, nagyon nagyon szeretnem mar a kezemben tartani a sajatomat..

csengo 27+3
Vendég

Eszter, a hőhullám ismerős, nekem is folyamatosan melegem van.
Ha a férjed nem akar elengedni egyedül (ami érthető, persze, hogy aggódik), a találkozóra hozd magaddal őt is! Kép
Liv

Kép

Kép
liv

Hurrá!!!!! Kép Kép

Azt hittem, hogy végképp vége, teljesen el voltam szontyolodva. Így tegnap be sem kapcsoltam a gépet, hanem mindenféle anyagokat vettem, és nekiláttam egy játszószőnyeget varrni, egész nap ültem emiatt, így estére meg fájt a hasam... Az apával való örömteli együttlét után pedig jól megkeményedett, persze apa megijedt, hogy szegény baba...

Köszi a tanácsokat, beszámolókat, hogy miért jó a legelején együtt lenni a babával Kép Én szívem szerint apával költöznék össze a kórterembe. Kép

A talinak én is nagyon örülnék, noha július első felében megyünk két hétre nyaralni Miskolc mellé Mályiba..

Előtej: nekem rendszeresen csepeg, ha nincs rajtam cicifix, ha van, akkor érdekes,nem áztatja a melltartót, hanem megszáradt fehér pici darabkék vannak a bimbiben.

Cukor:
Ahogy én tudom, nincs időhöz kötve, van akinek korábban kialakul már, akinél később, és a szerencsés többség megússza. Akinél a doki gyanakszik, annál akár az első harmadban is elvégezhetik (családban cukorbetegség, korábbi betegségek, túlsúly, magas vérnyomás....).
Cukorügyben kiművelődtem egy kicsit, mert anyám begyűjtött egy csomó prosit a 7,3 miatt. Megnyugtattam magam, arra jó volt, terhességi cukor a 75 g glükózterhelés esetén 7,8 felett van, akkor fokozatos diéta, először a konkrét cukorbevitel csökkentése, majd szénhidrátdiéta, utána inzulin. Fontos még egy nagy B-vel kezdődő eredmény is, ami az előző 6 hét cukorháztartását mutatja, ezt százalékban adják meg. A terhességi cukorbetegség szülés után általában elmúlik, de utána jobb mindent megtenni, hogy lehetőleg időskori ne alakuljon ki: túlsúly megszüntetése, rendszeres mozgás, egészséges életmód...

Linato kérlek írd be, hogy Rozink lesz várhatóan, köszi szépen.
papzso

Eszter, nekem is melegem van állandóan, a párom szerint meg ki fogok hűlni, mindenki öltöztetni akar. Kicsit később meg betakarózom egy pléddel, ha 30 fok van is, mert fázom. Az éjszaka szokott lenni az érdekes Kép

Kitartás lányok, mázlisták vagyunk, hogy csak most jön a nyár, elvileg ilyankor már egy hónapja kánikula szokott lenni.
papzso

Lau!
Nem kell mindig külföldre menni. Mi is belföldöt választottuk több éven keresztül. Most pont miattam. De volt, hogy a lakás miatt, mert vagy arra spóroltunk még, utána meg helyre rázódtunk. Eddig a tavalyi nyaralás volt a legnagyobb, és legjobb (párom szerint), ami egyben nászút is volt. Ez Párizs volt.
Én is kaptam babaruhákat. Kaptam édes kis nadrágot, rugikat, és sok minden mást is.

Macsek!
Akkor szerencsédre normális emberekkel találkozol a BKV-n. Én nem. A pocakom már nehéz összetéveszteni a zsírpárnákkal, mert szépen gömbölyödik előre. Ennek ellenére nem nem adtak még át helyet. Pedig néha jó lenne leülni. Szerencsémre ma reggel találtam egy helyet a vilin, így lecsücsentem. De a föld alatti, és a metró, az tragédia. Sokszor inkább próbálok, másik buszt várni, vagy végállomás közelében felszállni. De az a metró felújítás kissé keresztül húzza a számításaimat. De az vigasztal, hogy aug.-ig tervezem csak a bejárást melóba.

Edit, Macsek!
Jön valaki ma előadásra?
Voltatok már a "Szülésznők a szülőszobán és a gyermekágyas osztályon" előadáson? Ha igen érdemes elmenni?

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Moszi!

Kezd el látványosan simizni a hasad, majd a derekadat támaszd a kezdeddel hátulról Kép
Nekem ez mindig bejön. Olyankor is, amikor le sem ülnék, mert csak egy megállót megyek Kép
papzso

Köszönöm lányok a cukorrról szóló infókat! Kép

Moszi, a szülésnős előadáson ugyanaz van, mint a kismama klubban, akinek még nincs választottja, annak érdemes elmenni, így neked már nem túl érdekes.

Én is kaptam már két zacsi bébiholmit, de ebből egyet rögtön félreraktam, azokat nem adom rá a gyerekre még otthon sem: foltosak, lyukasak, agyonhasználtak. Ruha ügyileg elég precíz mókus vagyok, sőt szinte mindent vasalok is. Lehet, hogy a gyerek mellet már ezt nem fogom bírni, de amíg igen, addig csinálom, nem csak a gyűröttség ellen, hanem fertőtleníti + puhítja is a ruhákat. Ki mit hoz otthonról... nálunk anyu nagyon rend- és tisztaságmániás, sokat örököltem belőle. Kép

Kép

Kép
macsek11

Sajnos ma beindult az idegenek tapizzák a terhes nő hasát effektus. Kép Az egyik kollégám, tök váratlanul... Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. Attól, hogy valakinek nagy a hasa, miért kell tapizni? Én sem tapogatom másét. Mostantól résen kell lenni!!!

Kép

Kép
macsek11

Macsek én is tisztaság és rendmániás vagyok, szerencsére a férjem isKép Én mosogatok ő törölgetKép
fantikbaba

Sziasztok!

Moszi: így gondolom én is, de sajnos, mi már 8 éve nem voltunk külföldön nyaralni. Akkor két hetet töltöttünk Spanyolországban, álomszép volt. Aztán lakást vettünk, következő évben jött a gyerek, itthon maradtam vele, aztán felújítás, köv. évben autót vettünk, szóval, minden évben volt valami kiadás.
De nem panaszkodom, mert nincs okom ráKép

Helyet nekem sem adják át, de már nem is érdekel, tegnap egy nő előttem slisszolt fel a villamos lépcsőjén, és leült az egyetlen szabad helyre.
Ez van, én már csak mosolygok rajtaKép De könnyebb helyzetben vagyok, mert legtöbbször apa behoz, vagy mint pl. ma, kocsival jöttem.

Írogatom, hogy ki jelentkezett be a talira. Moszi: Jössz az NLC-s talira is? Dobj egy mailt majdKép
Macsek: a hastapizás nálam már legalább 3 hónapja beindult, amit kissé nehezen fogadok el. Nekem eszembe nem jutna más pocakját simizni, még a legközelebbi hozzátartozóm vagy barátnőm pocakját sem tapiztam sohaKép
Max. ha előtte megkérdezem (!), hogy lehet-e.

Vettem ma reggel egy zacskó cserit meg epret, délután az lesz az uzsonnámKép Alíg várom márKép
Meg a banán és az alma is itt figyel mégKép

Csodás időt mondtak hétvégére, fel is avatom az új fürdőrucimatKépKép

Gyönyörű napot kívánok mindenkinek!!

Kistörpénk nagyon aktív ma, folyamatosan rugdos a pocakbanKép

Lau
26+0
lau

Nekem is simogatják a hasam (érdekes módon a család - szülők, férjem szülei stb. - nem, szerintem azt gondolják, hogy zavarna), de csak azok a barátok, akik a legközelebb állnak hozzám, így engem nem zavar, mert nekik amúgy is megengedném.
A buszon mostanában jó tapasztalataim vannak, mert ha nem is mindig, de azért át-átadják a helyet.
Liv (aki ma 23 hetes Kép)

Kép

Kép
liv

Ja, egy kérdés: ti hogy álltok vádligörcs, derék- és hátfájás ügyében?

Kép

Kép
liv

Macsek!
Csapj a kezére garantáltan meglepődik annyira mint te az idegen simin!Én is nagyon utálom ha hozzám érnek!Két ember ven aki bámikor,bárhol megérinthetik.Ők pedig a lányom és a párom!Mástól nem tűröm.De a közeli család ezt tudja!
Szörnyű ez a párás meleg délután a medencében fogok ejtőzni.Remélem kellemes meleg a víz benne!
Popzso!
Osztom a véleményedet én is apával lennék meg a picivel és Ágotával legszivesebben szülés után!De erre itt nincs mód.Már az első szülésnél is szörnyű volt mikor haza ment.Olyan boldogság öntött el,hogy legszivesebben összebújtam volna a párommal,hogy kitárgyaljuk a lányunk születését újra meg újra!
GnéKriszti
gnékriszti

Raktam a profilomba képet rólunk a kislányom Kb.2-3hetes volt.Azért tettem fel mert elöntötte szívemet a melegség amikor a picbabákról volt szó.
Üdv:GnéKriszti
gnékriszti

Kriszti!
Tündibündi kislányKép
fantikbaba

Lau!
Tervezem. De egyelőre még a lemaradásom hozom be NCL ügyben, csak itt is átadás van, mert én nem sokáig tervezem, és a kollegina szabira megy majd. Kinek írjak, hogy megyek?

Sajna a pénzbe kerül, az igazán szép külföldi út. Mi mindig is kempingezni voltunk, emrt az olcsóbb. De most baba mellett, erről lemondunk egy időre. Viszont később elképzelhetőnek tartom, hogy kempingezni megyünk 3-asban.

Macsek!
Kösz a tippet, de reggelente nem megoldható. Ilyenkor a kistáskámon kívül tagyót is "cipelek", mert esernyő, víz, és ebéd kell. A benti ebédlő nem olcsó, pláne, ha mennyiséget is nézek hozzá. Kép Így inkább otthon főzök esténként, és ha tudok (szerencsére sokszor) hozok belőle. Legalább tudom, mi van benne.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?