Új privát üzeneted érkezett!

Ágota,küldd már vissza az esőt légyszike erre!!! :)

Sziszka,én is utálom a páleszt...megszagolni sem bírom..meg leginkább az összes piát.Apáék is csak sört,házipáleszt szoktak inni a bulikon....A többi ami itthon van azokat kaptuk.A viszkink már több,mint 2éves és fel sincs bontva :roll: De majd egyszer bánatomba megiszogatom colával :) Úgy sem ittam még sosem ilyesmit.Max egy kis borocskát colával :wink:

Én ma itt fogok punnyadni a gépnél,apa szolgálatban van..majd holnap reggel jön haza..Úgyhogy írjatok :wink:

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt !

Jó kis vihar volt az éjjel és tök jól lehűlt a levegő (végre !!), reggel, amikor jöttem munkába 17 fok volt !

Pia téma:
Nálunk "hegyekben" állnak itthon a röviditalik+borok, mert a férjem mindig kap az ügyfeleitől, de senki sem issza meg őket.....lassan nyithatnánk egy kissebb kocsmát ! :lol:

Goldplast
Kitartást Neked, már tényleg nem kell sokat várnod !

Irdab
Nagyon köszi a receptet !!!

Danidaniel
Nagyon hasonlít Rád a kis Bence ! :D

Bikmakk
Gratulálok a betöltött 37. héthez !! :D
Muszáj bevállalnod azt a fordítást ??

Kép
Kép
rilla_

Reggel már meg is jártam az nst-t, és minden ok volt. Most már tökéletes, szerdán kell legközelebb mennem.
Ja és volt egy 75 erősségű fájásom is, bár én csak keményedésnek éreztem. Lilit 55-ösökkel szültem...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt, ma ismét 9 ig aludtam, nyálcsurgatósan. De még bírtam volna csak begörcsölt a vádlim, aztán kiabáltam apának h feszítse már ki. Ő már rég frnnt volt, és a szgépet bűvölte.
Hidegfrontnak semmi hatása nálam :roll: Egy db fájás sem :cry:

Tegnap nem volt séta beludtam :oops:
Amúgy Tündi az Öregtótól kb 300 m-re lakunk a Cseketótól meg kb 2 km-re.
De most de elmegyünk bevásárló körútra, du meg nagy tóparti séta. Mondjuk nem sétálom körbe (7km) de azért belehúzok.

Nem ismerek én sem olyat akinek segített volna a koktél. Amúgy nálunk csak házi pálesz van, és én inkább azt iszom meg mint a likörőket.(Már ha iszom, azért nem gyakori) Lehet h a véremben van :oops: , felmenőim szeszfőzdékből éltek. A szekrény nálunk is tele van egyébb piákkal, amiket apa kapott de senki nem issza őket.

Na most megyek rendbeszedem magam a vásárláshoz majd bekukkantok ma még.

Danidaniel, Bence nagyon Édes, és tényleg nagyon hasonlít rád. Én is én is akarok már babázni.

Még egy uccsó kérdés, (bocs a témáért :oops: ), aki már kapott beöntést egyszerre kijön minden, vagy többször is el kell mnni töle nagywcre?

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab
Beöntésben az a jó, hogy egyszerre kijön... nem kell futkározni, mint a ricinus után... :wink:
Vendég

Sziasztok
Beus még egyben van és aránylag jól van,de majd jön és beszámol a tegnapi orvososdiról!

Velem annyi történt,hogy........az egész estét oly mértékig végigszenvedtem,hogy az csak na!
Amióta kiengedtek a kórházból a hasam megy folyamatosan :(
Tegnap este viszont megint hánytam mint a lakodalmas kutya!

Nem voltam hajlandó bemenni a kórházba,mert tudom,hogy semmit nem csinálnak velem....
Felhívtam a helyi ügyeletet ahol mondták,hogy B6vitaminon kívül nem tudnak semmit sem adni,de ezért ne menjek be....hanem ,majd reggel menjek el a gyógyszertárba és vegyem meg :P

Alig vártam már,hogy reggel legyen!!
Párom, amint 8óra lett ment is és vett B6 injekciót és normaflórt.
Jéghideg vizet tudok csak inni,de legalább már hajnal 5től megmarad bennem és nem rókázom ki!
Hasam alja a sok rókától annyira fáj,hogy csak fekszem és fekszem és jajgatok mint nagyanyám :(

Férjecském most készít nekem krumplit sárgarépával!
Kíváncsi vagyok ,hogy bennem marad vagy az is kijön?

Vett Coca colát,étcsokit és banánt is!
Tehát minden olyat ami házilag is gyógyíthat.

Nagyon megvagyok ijedve,mert ha most jönne rám a szülhetnék, akkor semmi erőm nem lenne hozzá!

Kép
noki&potyi

Adri,engem nagyon hamar kipucolt a beöntés...a szülésznő meg is jegyezte,huuu de gyors voltam :roll: :shock:
Jó bevásárlást és sétikálást...Ma nekem is begörcsölt a vádlim,még apa itthon volt,így nálunk is ő feszítette ki..Nekem ez volt kb 2ik ilyenem..Lucával többször volt sajnos...
Írigy vok,hogy ilyen szép helyen laktok :wink:

Lina,örülök,hogy gyorsan megjártad az nst-t és hogy minden okés :) Az már jó ha jelzett fájást a gép,nem?

Rilla,kitartás a melóhoz!!!

Kép
Kép
tundi24

Noki
Én elmennék orvoshoz, kórházba!
Lehet, hogy infúzió is kellene, nehogy kiszáradj!
Jobbulást!
Vendég

sziasztok!

Látom látom tegnap nagyon akkartatok már szülni :wink:

Én ma szokás szerint tök lusta vagyok :roll:
Reggel beinditottam a mosogatógépet és alul elkezdett jönni meginnt a víz :twisted: Ezt már 2× adta elő a gép.jó ,hogy januárba vettük de apa azt mindta mégegyszer elönt minket akkor kidobja...és engem hibáztatott ,hogy ilyen szart vettem :roll: de ez volt gyorsan akciós és teljesen beépíthető és ez van az előző 9 évet birt ki igaz 2 ×ennyibe is került és nem ez a márka volt.

Pia:nállunk sok fajta van,nagyobb társaságoknál fogyatkozik meg :wink: Én leginkább csak csársztont :oops: nem tudom,hogy kell leirni :oops: iszok az ilyen egzotikus likörkülönlegesség :lol:

Lina jó gyors vagy,hogy ma már megjártad az nst.

Rilla még mindig melózól?

Lábgörcs:kopp-kopp nekem nem jött elő eddig de már ne is jöjönn elő..Nolival elég rendszeres volt.

A húgi hoz Nolinak ajándékot :P egy munkagépet :lol:

Noki jajj nagyon nem irigyellek :roll: de már reméljük,nincs sok hátra és ezeket hamar elfelejted :wink:

Beöntés:én nem kaptam,szerintem most se lesz szükségem rá ,nekem pont az a bajom,hogy egy nap 5×is tudok menni nagydologra és attól van aranyerem :?

Irdab lehet,hogy a séta meghozza Zora bébit :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Beöntést én sem kaptam, nálunk kúpot adnak, azzal 2-3-szor kell menni.

Lili is kap majd a tesótól ajándékot, de még nincs meg. Úgy, ahogy a nagykönyvben (Anna és Peti :lol: ) meg van írva, a kistesó babát fog hozni, akit Szofinak fognak hívni... ezt Lili már eldöntötte.
De kértem apát, hogy amíg mi kórházban leszünk, ők is készüljenek valamivel Levinek, én arra gondoltam, hogy a DM-ben lehet kapni ilyen kis macifejes kendőket, hogy vegyenek egy olyat, meg Lili rajzolhat is neki valamit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Danidaniel de édes a pici fiú.

Kenderike
Kép
kenderike

Sziasztok!!!

Már itthon is vagyunk! :D

Kenderike, grat Neked is a babához! Te még nálam is jobban stikában szültél! :wink:
Krisztina25, üdv és köszi a gratot!
És mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat!

Csak gyorsan megírom, hogy s mint volt, biztos nagyon kiváncsiak vagytok. Összességében végülis azt mondom, hogy mindenkinek ilyen szülést kívánok - persze mindenki maga döntse el... :oops:

Szerda reggel valami fájásfélékre ébredtem. Nem tudom, hány órától voltak, de szerintem eleinte olyan 10-15 percenként enyhe mensiféle görcsöket éreztem. Nem tudtam eldönteni, vajon ezek már tényleg A Fájások-e, vagy csak jóslók, mindenesetre kimentem pisilni - és hát út közben el kezdett folyni a magzatvíz. Ezzel minden világossá vált: szülök! :D Pontos idő: reggel 8 óra. :!: Nem ijedtem meg, nem pánikoltam, fél óra múlva felhívtam a dokinőt, mondta, hogy menjek be a kórházba, de nem kell sietni, mert minden szülőszoba foglalt... :roll: Be is értünk, valóban leültettek a váróban a 4-5 perces fájásaim ellenére. 1/2 10 körül vizsgáltak meg, már 5 centire nyitva voltam, de kellett még egy kis burokrepesztés. Rátettek az nst-re, szép kis görbék rajzolódtak, baba is jól van. A végén már igencsak feszengtem a fájások alatt abban a székben. Kb. 1/2 11 lehetett, mire átöltözhettem és mehettem a szülőszobába - pont az alternatívba, de a kádat nem használtam. Végülis ügyeletes szülésznő foglalkozott velem, de nem volt vele semmi gond - nem is sokat, csak épp eleget foglalkozott velem. Beöntést nem kaptam (de szerencsére nem keveredtek szülés alatt a dolgok) és nem is borotváltak. Magunkra hagyott a fájásokkal, és mondta, hogy ha nyomnom kell, akkor szóljunk. Közben megnyugtatott, hogy szóltak a dokinőmnek is, már úton van. Csakhogy előbb ért hozzám a nyomnom-kell, mint a dokinőm, úgyhogy egy ügyeletes doki jött be, már mondta az instrukciókat, amikor kivágódott az ajtó és megjelent a saját dokim! Akkor épp tolófájásom volt, így nem is nagyon tudtam felfogni, hogy mi is van. Érdekes, mert rámszólt a doki, hogy álljak fel és sétáljak és közben nyomjak, amikor jön a fájás, szóval majdhogynem állva szültem. Ekkor jött jól a kötél, mert abba kapaszkodva is tudtam nyomni. De a végső fázisban már a hagyományos szülőpózt vettem fel, így született meg d.e. 11:45-kor Betti :!:
Nagyon-nagyon durván fájtak a fájások, a végén már elég hangosan nyöszörögtem és sóhajtoztam. De rámszólt a dokinő, hogy inkább a tolásra figyeljek, ne a nyöszörgésre - és akkortól tényleg hatásosabban is ment a nyomás. És a kismamatornán jól begyakorolt légzéstechnikát abszolút nem tudtam alkalmazni - kivéve a lihegést - és relaxálni sem tudtam egyáltalán, teljesen megfeszültem, mert ezek szerint mégsem tudtam kellően felkészülni a fájdalomra. Sokkal-sokkal durvább, mint elképzeltem - főleg a vége! És sajnos pont emiatt, hogy nem a tanult módon vettem a levegőt, néha nagyon elszédültem, mert nem jutott elég oxigén a tüdőmbe... Viszont k.. sokat ittam, 2x1,5 liter mentes vizet, és szőlőcukrot is rágcsáltam, de az nem esett túl jól.
Apa végig mellettem volt, az nagyon jó érzés volt, annak ellenére, hogy túl sokat nem tudott (nem engedtem) segíteni. De a köldökzsinórt Ő vágta el! :) És Ő mehetett el a szülésznővel a babafürdetésre és Ő hozta vissza nekem Bettit - azt a boldogságot és büszkeséget, ami az arcán volt...!!! Közvetlen szülés után rámtették Bettit, akkor még nem szopizott. A méhlepény is hamar megszületett (talán az magától jött, nem emlékszem, hogy ahhoz is nyomnom kellett volna :roll: ), kérdezték, hogy megnézem-e? Naná - érdekes látvány volt! Egy kis gátmetszésre szükség volt - nem tudom, mennyire lehet kicsi, mert elég sokáig (kb. 15-20 percig) varrt utána a dokinő - szerencsére azt nem éreztem, jó helyre kaptam az érzéstelenítést és felszívódó varratot kaptam.
Mivel nem volt egyetlen üres ágy sem, se az újszülött osztályon, se a nőgyógyászaton, ezért este 7-ig voltunk a szülőszobán. 1 körül elvitték Bettit, 9/10-es lett az Apgar-ja, de szerencsére vissza lehetett kérni, így már aznap fél napot hármasban töltöttünk! :) A nőgyógyászatra kerültem, egy 7 ágyas szobába, amit csak aznap szült kismamikkal töltögettek folyamatosan fel. Hát képzelhetitek az első éjszakát...
Aztán péntek d.e megkérdezték, nem akarok-e már hazamenni? Hát dehogynem, úgyhogy tegnap este 6-kor már itthon is voltunk!
Na, de a többit majd később, megyek a kistündérkémhez - rengeteget alszik, nagyon keveset sír, a szopizás megy, tejcsi van.
Vagyis minden szép és minden jó és nagyon boldog vagyok!!!
A még egybenlévőknek kitartást, a babásoknak pedig minden olyasmit kívánok, ami nekem is jó lenne! :wink:

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok Lányok!

Tegnapi doki beszámoló: KIcsit tovább nyíltam de a méhszájam nincs még megrövidülve. Görcseim továbbra is vannak, a vizsgálón is pont volt egy. Hétfőig kell szednem a gyógyszert aztán már nem.Erre azt mondta a doki, hogy jó lenne ha bent maradna a Marcus még egy hetet mert elég picike a súlya. 2344g mértek de előtte azt mondta az uh-csaj, hogy 2460g a papírra már nem ez került na mindegy. De 35,4 naposnak felel meg vagyis pont annyi voltam tegnap szóval korának megfelelő csak kicsit vékonyka. Ez van ha még bent marad akkor még hízhat egy kilót is akár. A dokim azzal vígasztalt, hogy legalább nem lesz olyan nehéz kinyomni :shock: . De a jó hír nem megy szabira aminek nagyon nagyon örülök így legalább megnyugodtam.

Képzeljétek viszerem van odalent ami nagyon zavar és eléggé látszik is, erre is rákérdeztem és azt mondta, hogy általában elmúlik magátol de ha mégsem majd megműtenek. Basszus azt nem szeretném.

Na majd meglátjuk mi lesz ha már nem szedem a gyógyszereket mikor jön Marci.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok, nem leszek mert hurcolkodom át a másik házba.

Minden kismaminak aki szülni szeretne drukkolok, hogy minnél hamarabb beinduljon.

Puszi
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Danidaniel :lol: :lol: Bencus nagyon édi, és tényleg hasonlít Rád!! Kérünk képet még-még!!!!

Bori :lol: :lol: Szuper, hogy ilyen hamar otthon lehettek! Köszönjük a szüléssztorit, igen, valami ilyesmit gondolnék magamnak, ügyi voltál! MOndjuk azért a széken feszengés nem hangzik valami jól. A front jól összegyűjtötte a kismamikat. MÁr aznap tudtál szoptatni?? Tőled is kérünk sok-sok képet még!!!!!

Pia: nálunk is van házi pálesz (ágyas) meg talán egy kis vörösbor. Azért ez a ricinus-cucc elég vadul hangzik, én lehet, hogy nem innék. Bár két hét múlva kérdezzetek újra, ha Zsigi bent lesz még akkor...

Nálunk is tök jól lehűlt, és mintha kicseréltek volna. Tegnap még minden bajom volt, és irtóra ki is borultam idegileg estére, minden szaron felkaptam a vizet. Ma meg tök jól érzem magam... Kiegyeznék ezzel az idővel akár egész nyárra...

Noki :lol: MÁr ketten írták, de szerintem is az ügyeletesre gondolt, azért nem mondott nevet....Tutti!

Sissi :lol: De jó, hogy Atti szemével minden rendben!!!

Linácska :lol: HÁt, nem lehet könnyű.... Kitartást a jó és okos nevelési megoldásokhoz... :roll: :lol:

Pusszantás, megyek főzök vmit. ASszem oldalast krumplipürével. Paradicsomsali meg leves még maradt tegnapról... :P
majd jövök még

Adri, hogy vagytok?? :lol: Zsigi állandóan fickándozott éjjel, most is fent van.

Tündi :lol: én a közelben leszek... :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Beusmimi :lol: mennyire erősek a görcseid?? Valamennyire nekem is vannak, de tök enyhén -mondjuk nekem mensinél sem erős soha- és nem biz. időközönként, hanem hosszú ideig állandóan --mondjuk két-három órán át--, aztán semmi.
A bb. mérete miatt meg ne aggódj! Hiszen, pont méretének megvfelelő, nem??? Általában félremérnek, meg egyébként sem baj, ha könnyebben fogsz szülni, nem?

jó hurcolkodást! :wink:

madaran

Mielött elindultunk vásárolni távozott a nydugóm asszem.
Kicsit fájdogál a derekam mensiszerűen de nagyon enyhén.

Jimbione: én éppen azért kérdeztem a beöntést, mert én sem voltam nagy wc már sajna 2 napja :oops:

Noki: szerintem is érdemes lenne bemenni nehogy kiszáradj. És szerintem mivel a fogadott dokid fejes ott ne parázz az ügyeletes dokitól, mivel gondolom mindenki rendes, és figyelmes lesz veled.
Én már eljutottam oda h szüljek márengem az sem zavar ha ügyeletesnél szülök.

Beus, remélem azért a 37. hétig kihúzod, a kis tüdeje ki tudjon fejlődni rendesen.

Hmbori, köszi, hogy leírtad a szülésedet, kiváncsi voltam h a szülésfelkésítőn tanultakat mennyire tudtad hasznosítani. De milyen durva, hogy nem vlt hely, és a széken ücsörögtetek, de mondjuk így meg 3-ban lehettetek egész du. :lol:
Örülök, hogy neked is ilyen györs szülésed volt,és bizakodom, h nekm is ilyen lesz.
Azért meg irigy vagyok, hogy ennyit ihattál, nálunk max 1-2 korty engedélyezett. Szőlőcukor a cukrom miatt meg kizárva :cry:

Képeket lehetne kérni, had gyönyörködjünk mi is Bettiben.

Mandaran, ha ennyire aktívka vagy, nincs kedvetek sétálni du a tóparton egy kicsit?
5, fél 6 fele megyünk mi is mivel apácska nézi a Tour de France-t, ma valami szuper rész lesz állítólag :roll:
Tünd ti is jöhettek nyugodtan ám :wink: :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri :lol: :lol:
Húú, assszed, a nyákdugó távozott??? Milyen volt?
A Tourt én is nézem, imádom! De api füvet nyír du, este a kisbirtokon, mert most enyhébb az idő. NÉlküle meg már nem akaródzik sehová...
Meg holnap vendégesdi lesz, sütnöm kéne valamit. Lehet, hogy gyümitortát csinálok.

Azért sztem vizet lehet inni!!! Nem?? :? :shock: :?

madaran

Tényleg, Ikea-látogatók!
Nem tudjátok, lehet-e még kapni a pelenkázó szélére akasztható műanyag dobozkát (pelenkának, akárminek), tavaly még emlékszem volt, és most jutott eszembe, hogy jó lenne venni.... :roll: :?: :?: :?:

madaran

MANDARAN: kár hogy nem tudtok jönni :cry:
Pedig "bandázhatunk " voln egyet, meg nyalhattunk volna egy fagyit. Nagyon kellemes az idő kinnt.

Hát átlátszó, kicsit sárgás, nyúlos valami. Ilyenem eddg nem volt. Szerintem csak az lehetett. :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Noki:
nagyon sajnállak, hogy ilyen szenvedősen telik a vége (főleg, hogy az eleje is így volt...)! Ma igyál nagyon sokat, leginkább kólát meg a sós-cukros teát, és ha nem marad benned, akkor lehet, hogy mégis be kellene menned a kórházba, ahogy Ágota is mondja, infúzióra. Nem lenne jó, ha kiszáradnál. Persze előtte telefonálj oda, hogy ígérjék meg, hogy meg is kapod, ha bemész, és nem küldenek haza, nehogy potyára menjél... :evil:

Beöntés: és akinek volt az első szülésnél, az utólag hogyan gondolja: jó, hogy volt, vagyi inkább kihagyná? Mert itt nem szokás, de kérhetek, ha akarok, és erősen gondolkozom, hogy kérjek. Mert bár kellemetlen, de ha egyszerre túlvan az ember rajta, akkor talán mégis jobb "tisztán" nekimenni a szülésnek, mint ha még mindenféle jön is belőlem közben :oops:, nem? Szóval tapasztaltak: mi gondoltok, ti kérnétek?

Rilla: nem, nem volt muszáj elvállalni, de tök szívesen csinálom. Egyrészt szeretem, másrészt már kezdett elegem lenni belőle, hogy nem csinálok semmit, harmadrészt kellene a pénz... És szerencsére nagyon megértőek voltak, mert a munka sok kis részből áll, és folyamatosan csinálom, ami megvan azt elküldöm, és ha közben megszülök, akkor a maradékot átveszi más. De azért jó lenne végigcsinálni...

Kép
bikmakk

[quote="madaran"]T írta:madaranényleg, Ikea-látogatók!
Nem tudjátok, lehet-e még kapni a pelenkázó szélére akasztható műanyag dobozkát (pelenkának, akárminek), tavaly még emlékszem volt, és most jutott eszembe, hogy jó lenne venni.... :roll: :?: :?: :?:

Még lehet, mi is nemrég vettünk és nagyon hasznos!

Majd rakok fel babaképeket - nem is kell külön kérnetek, nagyon büszke vagyok Bettire, szívesen eldicsekszem vele! :oops:

Kép

Kép
hmbori

Jaj, én ma annyira nem vagyok önmagam!
Reggel a férjem elment dolgozni, én meg átvittem Milut anyukámhoz Óbudára. Gondolkoztam rajta, hogy ottmaradjak -e, de annyira feszült és nyűgös vagyok, hogy önmagamat is nehéz elviselnem :cry: Így aztán hazajöttem (20 km messzebb a kórháztól, egyedül), de így talán Murphy is dolgozhatna egy kicsikét...

Megvettem a ricinust, de csak szemezgetek vele... most mi lesz, megisszuk?

Bikmakk, én nem vagyok a beöntés ellen. Igazából nem jelentett különösképp semmit, beleillett a szülőszobai rutinba. Kb 5 mp alatt megcsinálták két fájás között, utána én is csak egyszer mentem el wc-re, és jól is esett hogy minden kijön. Onnan egyenesen a zuhany alá, az is nagyon jót tett. Szóval nem tudom mi hátránya van, előnye viszont akad.
Maga a kitolás tényleg nagyon erős székelési ingerrel jár, ha közben attól tartasz, nehogy lekakild a doktor bácsit, akkor nem is fogod tudni rendesen kinyomni azt a babát :lol:
A takarító nénik meg lesben állnak a beöntések után a wc-k előtt, hogy azonnal rávethessék magukat a feladatra :wink:
Vendég

azt hiszem, hogy ma csak este jelentkezem, mert tiszta depi vagyok, sz@rrá bögtem ma már az agyam! Nem akarom rátok ragasztani a hisztimet!

kovisziszka

Hmborinagyon ügyesek voltatok!
mégegyszer gratula és képeket képeket..........

Ma meginnt elkapott a "zizi" :P ekezdtem bőgni meg minden..cak úgy, szegény apa odajött vigasztalni én meg vele is jól összevesztem... :? Olyan nyugtalan vagyok..lányok én ezt halál komolyan mondom,hogy Noli nem volt egy nagy alvós baba(1-1,5 évesen aludta át az éjszakát)de ez a nem alvás amit már tök régóta csinálok teljesen kiborit és Nolival jobban birtam.
Jó kis edzett leszek...mire megjön a kiscsaj..

Hmbori és nagyon jó ,hogy leirtad a történetet tök jó volt olvasni :P

Irdab úgyan ilyen jött ki belőllem, azt mondták a nyákdugó.sárgás nyulós átlátszó(takony) állagú.

Bizony Isten ha megszülők olyan tiramiszut fogok csinálni,hogy a fülemen is az fog kijönni :oops: úgy kivánom már...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Csilla ----lekakilni a dokibácsit... :wink: :D :D :D :D :D

Sziszka :lol: tegnap este voltam ilyen, nem ismertem magamra, legszívesebben téptem volna a hajam, olyan feszült voltam. A hideg víz lehűtötte a kedélyemet.....Most meg már teljesen jól vagyok...
Igyál egy-két korty vörösbort, zuhizz le langyos vízben, esetleg, ha van otthon, levendula olajjal masszírozd a halántékod, és mély levegő....
ha nem jön be, akkor jöhet az ordítás a kert végében.... elég jó feszültség oldó....
ja, én még a kutyámmal szoktam beszélgetni, ha a férjecském épp nem ér rá...

madaran

Milyen ez az ikeás tároló???? Tudnátok képet rakni róla?

Úgy látszik ez a feszültség nem csak nálam jelentkezik....
Vendég

Szilvi az jó nyugodtan jöhetsz én már nem tudok zizib lenni :shock: és legalább nem vagyok egyedül :roll:

Na azt akkartam még irni,hogy tegnap este megnéztem ott alul magam tükörrel,hogy igazitson apa...hát majdnem rosszul lettem,olyan szőrnyű látvány fogadott :roll: akkora mint egy karfiol és úgy is néz ki :oops:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

mondjuk egy igazi kex sem rossz stresszoldó.... de igazi-igazi sztem csak bb után 6 héttel... :roll: :shock:

Ricinus: tényleg, mi a helyzet, ki lesz az első???????????? Csillla :lol: :?:

madaran

Fel lehet tenni bárminek a szélére, nem kell hajolgatni :lol:

Ikeás tároló-megtaláltam:

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70103207

madaran

bim-bam :oops: :oops: én sem ismertem rá a múltkori szezonigazításnál..... Api megnyugtatott, neki tetszik nagyon :lol: akkor meg nem érdekel tovább... NÁlunk is Ő igazítja, már nem is látok belőle semmit....
lassan a körmöm is Ő fogja nyírni.... :roll: :roll: :roll: :roll:

madaran

Anna, kösz a linket. Ez jópofa! Csavaros, vagy tapadókorongos? Hogy lehet feltenni?
Vendég

Nevezhetjük húsevő virágnak is :lol:

Bikmakk: ahol én szülök mindenki kap beöntést. Mikor szülőszoba látogatáson voltam, akkor azt mondta a szülésznő, hogy a vajúdási időt is megkönnyiti kb 2 órával. Én már azon gondolkodom, h mivel tökre székrekedős vagyok, nah meg máshol nem nagyon tudok, csak itthon, így lehet, hogy ahhoz hogy majd hazaengedjenek lehet megint kell kérnem egy beöntést.
Mert ugye addig nem jöhetek majd haza amíg ott nem produkálok. Nah most raktam el glicerines vkúpot, de nálam volt olyan, h az sem használt.

Cscsi nem vettem meg az olajat a gyógyszertárben éppen ezért, mert nem hiszem, hogy a 2 dl nekem segítene. Szerintem én abból is egy litert megihatnék, hogy legyen hatása. :roll:

Bim-bam akkor szuper jó, kicsit bizakodom, hogy hátha lesz már valami, de neked is egy hete lassan eltávozott nem?

Adri

Kép

Kép
irdab

Csilla :lol: tuti, hogy nem tapadókorongos, de már nem emlékszem, vmi kampója van talán. asszem venni fogunk... :wink:

Adri :lol: Viszel be magaddal glicerines kúpot v. mi? A Sotén nem adtak beöntést... Nem tudom, a Kútvölgyiben mi a szokás, én asszem kérnék, ha megkérdeznék.

Bikmakk, Adri
:lol: asszem a nyákdugó távozásának én is tudnék örülni...az mégis valamiféle előrehaladás már, nem??én inkább attól tartok, hogy nem a magzatvíz megy majd el először...(mert ugye akkor egyértlemű, hogy menni kell), hanem fájások vannak, amikről nem tudom megítélni, hogy mikor kell menni... és esetleg elindulunk -ugye 70km-re van a kórház-- és mondjuk útközben abbamarad a dolog.....Na, akkor mi van???? :roll: forduljunk vissza, hogy mégsem? vagy, ha sokáig vacilálunk, hogy elinduljunk, nem szeretnék a kocsiban megszülni.... :mrgreen:

Ricinus?? Lecsusszant már????? :roll: :wink: Hajrá! :mrgreen: :mrgreen:

madaran

Na, mivel marhára ráérek, teszek megint pár képet :)

Kiságy, gyerekszoba:
Kép Kép

Milu ki is próbálta a kiságyat:
Kép

Egyébként is szeretünk olvasni :)
Kép
Vendég

Na itt vagyok én is...csak elmentünk bevásárolni,meg bementünk a mamához is.Luca nem votl hajlandó aludni :? Most meg beköltözök akonyhába és megcsinálom a töltött tököt,meg a gyümi salit.Apánka meg tökfőzit+fasírtot...

Bim-bam,a mi mosógépünk is szokott folyni,de megfigyeltem,hogy csak akkor ha jobban megtömöm ruhával...
Fazon:nálunk is apa csinálja..amikro meglátja már mekkora "rosszul" van,hogy hogy fogja ezt szépen rendbetenni,de mindig megoldja :wink:

Jimbone,írigyellek azért,hogy te kibírod,hogy ne add oda az ajándékot idő előtt.Holnap grillezni megyünk keresztanyámékhoz,és vettünk a gyerekeknek buburékfújó szettet,de még jó,hogy taliztunk,és gyorsan oda is adtam neki,hogy vigye haza,nehogy kísértésbe essek...

Lina,nekünk Anna,Peti és Gergő,Megmondalak c.könyv van meg.Ezt is kaptuk,aranyos könyvecske...Lehet a kistesósat beszerzem.

Bori,jajj de jó,hogy ilyen hamar hazajöhettetek :) És írigy írigy hogy iylen jó kislányotok van :) Képeket várjuk :)

Beus,tarts ki még akkor egy hétig!!!Jó pakolászást!

Adri,pápá nyákdugó :) Hurrá...majdcsak közeledik már az idő :)

Bikmakk,én sztem kérnék beöntést,olyan jól esett hogy úgy kipucolt!:)

Sziszka,gyere azért,mert rossz kedvű vagy..!!!Majd megpróbálunk felvidítani.

Kép
Kép
tundi24

Csilla :lol:
nagyon hangulatos a kisszoba!!!! Nálatok már minden dekoráció is megvan!!! De jó, már csak a bb hiányzik!!!! Milu de édi, hogy kipróbálta! :wink: Mondogatja, hogy várja már a tesót?

madaran

Cscsi,nagyon klassz lett a szoba :) Nekünk is van olyan kis kék kígyónk a kiságy rácsára :) De én sosem tudom rendesen rácsavarni :oops: Vmi tipp,hogy hogy lehet?Mert én tényleg béna vok hozzá..feszt leesett...

Kép
Kép
tundi24

Madaran,
36+2-n ne akarj még nyákdugótávozást!!! Még 5 napot bírj ki. Amúgy szerintem jobb, ha előbb a fájások jönnek, amúgy is ez a "normál" sorrend, fájás-magzatvíz-baba.
Na meg amíg van magzatvíz kicsit tompítja a fájásokat (jelzem nagyon kicsit :lol: )

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kész vok minden kajcsival...Holnap+hétfőn sem kell főznöm az tuti :)

Adri,kinézetre jó lett a tököcske...ízre meg passzolom egyenlőre..De te félbe szoktad vágni a tököt.vagy beletömködöd a tölteléket?Mert én kettévágtam és kissé szétnyílt...

Kép
Kép
tundi24

Tündi én a tetejét vágom csak le a töknek (megskalpolom), és kanállal kivájom a magokat. A skalpolt anyag megy a husiba összevágva. Vagyis én így kanalazom bele a tölteléket és még tjfölt+sajtot pakolok a tetejére.

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri,én is raktam tejfölt+sajtot rá.Majd lefotózom milyen lett :)

Kép
Kép
tundi24

Na jó, meddig várjak még? Úgy két órával ezelőtt lehörpöltem a koktélkámat, se semmmmmmmmi sem történik. :evil:
Valamit rosszul csináltam?
Vendég

Bori
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi ez a "szülni akarunk" hangulat???? Még nincs augusztus :wink:
Vendég

Adri,ízre is leteszteltem....fincsike lett :)
Kívülről meg ilyen lett:(nem lett ennyire sötét a sajt) Kép

Ki merre van? :)

Kép
Kép
tundi24

Köszi, Kata, a tábli-frissítést! :D
(Akartam szólni, hogy még nincs 4 napos Betti, de aztán rájöttem, hogy biztos az időeltolódás miatt van ez a táblában... :oops: )

És igen, tessék mindenkinek kivárni augusztust - nem a júliusi topikban vagyunk!!! (Haha, mire fel mondom pont én ezt? :oops: Egyébként tudjátok, hogy én nagyon augusztusra hajtottam, de ezek szerint Betti nagyon nem... Annyira nem, hogy utólag tudtam meg, hogy még pont nem oroszlán lett, hanem rák!?)

Kép

Kép
hmbori

Unatkozom... a teljes családom, plussz a két kutya is alszik. Na jó, én is azt csináltam idáig.
A kiskutya megkapta az oltását, meg a féregtelnítőt, amit jól ki is hányt. Mikor mi adtuk neki, nem volt ilyen gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hmbori,
ha 22-én született Betti, akkor még rák. Egy kislánynál nem is olyan rossz az, én is az vagyok. Na de egy kispasi legyen már oroszlán.

Cscsi,
nem csináltál semmit rosszul, csak siettetted :lol:

Én augusztus 7-ig nem akarok szülni, de akkor én jövök!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,én is unatkozom...itt van a mama,hintáztatja Lucát..én meg itt tespedek...

Cscsi,igyál mégegyet! :) :wink:

Kép
Kép
tundi24

[quote="hmbori"]K írta:hmboriöszi, Kata, a tábli-frissítést! :D
(Akartam szólni, hogy még nincs 4 napos Betti, de aztán rájöttem, hogy biztos az időeltolódás miatt van ez a táblában... :oops: )

Tábla... 1 nappal előrébb jár... ma a holnapit tettem már fel...
Egyébként itt az otthonihoz képest -5 óra van :wink:
Vendég

Tündi
nekem lenne dolgom, mosni szeretnék egy adagot, meg az ebéd maradéka is az asztalon van még, de nem akarok senkit felkelteni. A férjem itt alszik a nappali+konyhában.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?