Ezzel kell kezdenem, és panaszkodni fogok, bocsánat, de muszáj kiírnom magamból, és csak ti érthettek meg! Most jöttem CTG-ről, hát Ákoska úgy ficánkol és annyira zárt vagyok, hogy mi bizony a fiúk ráérősebbek-klánt erősítjük. Jaj, pedig titokban reménykedtem... Aug. 6-ra vagyok kiírva, de szerintem ti mind megszültök, mire Tücsök előbújik.
Az éjszakáim tömör rettenetek, állandóan 90/60 a vérnyomásom, alacsony a cukrom, szédelgek, de ha próbálok segíteni rajta, rögtön ég a gyomrom. Tudom, hogy Tücsök ebből mit sem érez, de pokoli vacakul bírom már az egészet, különösen, hogy mindehhez jó képet is illene vágni.
Most komolyan, teljesen egyetértek az előttem szólókkal, és a legidiótább kérdéseket már ti is felidéztétek, így nem is ismétlem, de nekem is tele van már a csukám a "2in1"-viccelődéssel és a "ki van odabent, tán csak nem egy bohóc"-típusú poénkodó férfiakkal. Esküszöm, nőktől nem kaptam ennyi idiótaságot (nekik a kedvenc témája a hízás), mint pasiktól - ők egyszerűen képtelenek kezelni a helyzetet. A múltkor vidáman rám is szólt egy pasi mögöttem a zöldségesnél, hogy minek nekem még egy görögdinnye!
Azt hittem, rosszul hallok. Az a baj, hogy ilyenkor nem tudok kellően csípősen reagálni. És abból is elegem van, hogy mindenki úgy hív fel, mintha egy na te szegény-féle haldokló lennék. Tőlem már senki sem kérdez semmit, csak hogy mikor szülök meg........................
Szinte már mentegetőzöm a "késlekedésért". Ha a férjemet hívom, neki már most rendszerint az az első kérdése, hogy szülünk-e már, valamelyikőtök írta is, hát ő majdnem mindig ezzel kezdi. Annyira unom!!!!
Egyetlen vigaszom: a doktor úr szerint a baba jól van, és jó is, hogy nem ebben a nagy melegben bújik ki. Okos kisgyerek a miénk, szépen megvárja a fincsi augusztust, amikor már nagyokat lehet szundikálni, nem kell a szoba hűtésén variálni, és a csecsemőosztály is élhetőbb. Ő csak tudja, mondta is, hogy nagyon szomjasak a babák az osztályon, sokat kell őket plusszban itatni és sokan vannak. Ez egy kicsit megvigasztalt.
Huh. Most már jobb. Bocs, hogy ilyen hosszú voltam. Megyek, a kókuszmatracot én is lezuhiztattam, kiteszem a napra.
noki - Nagyon szurkolok neked, igazán erős vagy, hogy így viseled a dolgokat. Vizesedésre egy kis nyírfalevelet és meggyszárat ajánlok, nekem bevált! Ne áztasd agyon, csak olyan könnyű teának estefelé, de ne túl későn, mert aztán mászkálhatsz a fürdőbe...
Linácska - hogy vagy ma? Remélem, a lányoddal kibékültetek. A múltkori vizsgálat nálunk sem volt egy fáklyásmenet, és mi is lassúak voltunk, de azt mondták, ez természetes, a babák nem vezényszóra ébrednek fel... Drukkolok, hogy holnap jobban legyetek. Próbáltál egy kis gyümölcsöt enni előtte? Nekem az segített (na meg egyszer a light kóla
).
Hétfőn megyek az uccsó UH-ra + CTG-re. Ha Ákoska még marad, este elmegyek moziba. Egyszerűen lázadok már a bezártság ellen is. A meleg miatt szinte ki sem dugtam az orrom a héten, a férjem meg dolgozik. Azért ezt a nyüves lakást se lehet a végtelenségig takarítani...
Na jó, tartsunk ki, nincs sok hátra! Szép délutánt mindenkinek!