Szijasztok, Jó reggelt!
Hogy vagy Dolli? Gondolom most hogy hült a levegő, egy kicsit jobban!
Én nem vagyok terhes, mégis olyan jól esik, hogy kicsit lehült a levegő!
Nálunk nyitva van minden, hogy alaposan átszellőzzön ez az undoító, meleg levegő!
Én is minden gyerekkel nyáron lettem terhes és én is ANNYIRAAAAAA vártam már az őszt!
Nagyon klassz dolgokat fog kapni Gézu!
Hol tartjátok a szülinapját? Jönnek Apósék is?Apud mikor jön?
Mimi!
Mégegyszer nagyon köszönjük a lehetőséget, még mindig Regina hatása alatt vagyok és tényleg nem fogtam még ennyire pici babát!
Ne mentegetőzz a kutya miatt, abszolút megértelek!
Csak hazafelé jutott eszembe, hogy nem láttam!
Nagyon tetszenek a kertetekben azok a cserjék és nemtom mik!
Majd szeretnélek kifaggatni mik voltak azok!
Jaaaaaaaaaj és azt elfelejtettem mondani, hogy tényleg csúcsszupi, laza anyuci vagy! Szerintem az én gyerekeimet se fogták meg ennyire picin!
Mia tök jó képeket csinált, enyimé fényképező még nem lett feltöltve!
Mia! Nagyon köszi a képeket, majd rakunk fel a közösbe az enyémekkel együtt!
zsAndi! Végül nem RáczÚr lett a befutó!
Tegnap itt volt egy srác, annyira szimpi és egyenes és egyételmű és árban is nagyon jó! Egy barátnőm ajánlotta, a srác apja is kőműves még a szüleik házát is ők építették!
Megbízható és korrektnek tűnik, de tényleg csak jót mondtak róluk!
Nálunk felgyorsultak az események, Apa rakja a bitumenes lemezt a padlóra, jövőhéten lerakja( LE KELL RAKNIA) a hőszigetelőt, fóliát, vasháló és a padlófűtést.Jövőhéten szabin van szerdától. Az ember az azt követő kedden jön és 1 nap alatt kiönti az aljzatot!
10.-től jön a burkoló a festő is!
Jövőhéten hétfőn-szerdán suliban vagyok, csütörtökön lemegyek Balcsira 4 napra!Sajna Apa nem tud jönni, mert nagyon sos-ben dolgozik.
Azt követő héten meg megyünk Szarvasra 4 napra!
Unatkozni nem fogunk az elkövetkező pár hétben!
Lassan el kell kezdenem megvenni Bubunak az is kolás cuccait is! Az Ő szobáját is kifestetjük, hamár itt van a festő!
Max egy ideig átrendezzük a hálónkat és ott fogok dolgozni!
Annyi minden van most szeptemberig, hogy azt sem tudom, hol áll a fejem, mert közben ezerrel készülnöm kell a vizsgára is!
Gabi, Edina, Berni megint eltüntek!
Brigi! Nekem is tetszik Diósd, de már megszerettem Érdet is!
Húúúúú, kemény lehetett a kiscsaj tegnap! Annyira irigyellek, hogy ilyenkor meg bíod állni, hogy nem szólsz be!
Ez egy rokon kislány???? Lehet írtad, de nem ugrik be!
Jaaaaaaaaj én úgy vettem ki a szavaidból, hogy a nagynéni házát cserélitek egy felújított téglalakásra és azt majd eladjátok! De akkor maradtok abban?
Az mekkora, megnéztétek már, vagy csak elméleti síkon mozog az egész?
Tényleg sajnálom a párodat, ennyit melózni és közben nem is magatoknak......
Rólad nem is beszélve, hogy mennyit kellett nélkülöznöd Apit!
Ti mentek nyaralni?
Andika! Nincs felírva, hogy mikor lesz a gyakorlat, illetve fel vannak írva a dátumok, csak az nem derül ki belőle, hogy ezek közül melyik a műköröm gyakorlati vizsga! Hétfőn megkérdezem és hívlak!
De olyan jóóóóóó lenne, ha tudnál jönni!
Legalább gyerkők nélkül lennénk és ökörködhetnénk, nem paráznék annyira a vizsgán, ha ott vagy!
De ahogy írok róla, már görcsbe áll a gyomrom!
Én azért nem tanultam tovább(na jó nem csak ezért
), mert olyan szintem para vagyok a vizsgáktól, hogy képes vagyok elájulni!
Marci egész nap ugat!!! Mi lehet ezzel a kutyával, olyan mintha érezne valamit! De mit????? Remélem nem földrengés lesz!
Tegnap este negyed 11-ig itt volt a barátnőm, nagyon elfáradtam!
Ma takarítok, mosok, vasalok, csinálok egy gyümilevest és túróscsuszát pirított baconnel! Jó kis diétás koszt!