Új privát üzeneted érkezett!

Pocsek meleg van! A nappaliban kb 100 fok, a haloszobamban 20 :D Tettem rola!!!! Most anyu is oda jon be husolni idorol-idore :D

sünciboglya

Szilvi,Andi nem szemrehányásként írtam,hanem tudom magunkról, hogy sokan vagyunk! :oops:
Vendég

[quote="cunami"]S írta:cunamizilvi,Andi nem szemrehányásként írtam,hanem tudom magunkról, hogy sokan vagyunk! :oops:

De pont ezt szeretjük bennetek :wink:

mimi12

Orsi,
Látom hazaértél suliból :D

Mimi,
Nálunk 30 fok van a lakásban. Ja és csak egy szem ventillátorunk van, nuku légkondi. Bevallom őszintén időnként engem is fáraszt manó soha be nem álló szája de hát az anyja is ilyen, nincs mit csodálkozni :D Legyen is meleg mert holnap megyünk strandra :D :D

Szilvi,
Nekünk van ilyen kék-lila fényű de én nem vettem észre hogy olyan nagyon hatékony lenne. A konnektorba dugható nekünk bevált a szúnyogok ellen.

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Orsi, mért lennétek sokan?! És különben is tök jók a gyerekeitek!!!! És úgy örültem mikor itt voltatok!

Andi, bakker, akkor ezzel is mellényúltunk? Most is müxik, de még egyet sem kapott el... :cry:

Mimi, lehet tényleg jobb is, hogy akkor nem kellett átadnia az ágyát!
Akkor majd jövő héten hívlak, hogy mikor jó... még páromnak is meg kell mondani. ;)

Nálunk "csak" 26 fok van benn! :lol:
sylph

Na vagyok! :D
Túléltem a mai napot, sőőőőőőőőőőőt Andika a nap végére úgy feldobott, hogy meg se kottyant az egymás után 2 masszázs!

Tegnap este futottunk zsAndival, illetve gyorsgyalogoltunk, de ma megéreztem az izomlázat a combomban, popsimban!Este futás után negyed 10-kor indultam vásárolni Tescoba, hogy ma hajnaban tudjak főzni!
Sulit egyre jobban élvezem!!!!!!!!!!!!!! :D
Jövőhéten számtechből kell modulzárót írnom, aztán már csak 5 nagyvizsga lesz szeptemberben!
Viszont most kérdezem, hogy nem tudna valaki modellnek eljönni velem a vizsgára???? Két napról lenne szó és kb fél napos elfoglaltságot jelent! :oops: Ha más nem elviszem anyósomat, Apa meg szabira jön, az elméleti vizsgákon meg anyós vigyáz csimókra! :wink:

Mimike! Péntek 9 óra tökéletes, lehet elvisszük Miát is! :wink: Csak jövünk megyünk, a köztes időt sírással fogom tölteni, amilyen hüle érzékeny vagyok! :oops: :oops: :oops:

Úgy néz ki Andiékkal lemegyünk balcsira augusztusban! :D :D :D
Ez most úgy feldob! :D :D :D :D
Vendég

Feledékeny szomszéd felhív 10 perce, hogy áthozhatja-e a két unokáját egy picit, amíg kiszalad az állomásra a hugáért! :shock:
Mondtam, hogy szó sincs róla, már fürdenek és mennek aludni a gyerekek! Normális ez?????? :evil:

Mondtam, kimegyünk mi a pályaudvarra, de ha most áthozza a lányokat mikor lesz itt alvás????
Most ért vissza Apa, szegény nem ihatta meg a sörikéjét a vacsihoz! :(
Vendég

Noemi:

Jon a csipet csapat pentek reggel az idegeiden tancolni, hehehe :D Reszkess!!! :D (Bar szerintem te lazan fogod venni a kanyarokat.

Csak az egy bibi, en is szerintem pityeregni fogok Orsival egyutt, ha latok egy babat akar mar foton, eltorik a mecses.

Na majd beveszem a Valiumomat hogy ne maradjak szegyenben :D:D:D:D

shallala...... meleg van, hiaba megy ez a nyomorult legkondi, erzem az egesz testemben, nem lehet atverni a szervezetemet ezzel a "csinalt" hideggel.....

Kellemes kornyadozast mindenkinek, remelem tuleljuk a holnapot!
:mrgreen:

sünciboglya

Mia! Egymás vállán fogunk zokogni, ne aggódj! :lol:

:cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted:

Ezek leszünk mi, 2 sírós és 3 kisördög!

Gondoljatok ránk holnap, mikor Andival a hűs vízben pancsolunk a strandon! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap teljes letargiában voltam. :cry: Kicsit már jobb a hangulatom.Anyu mondta,hogy a vevő cserélni akar egy diósdi tégla panelra.El is ment megnézni,nagyon szépen fel van újítva.Azt mondta,milyen jó lesz nekünk,könnyebben el is lehet adni,mint azt az öreg házat.Nem tudom mi legyen.Nekem hiányozna a kert. Dorcinak mégjobban. :( Ja,de még nem 100% az üzlet.Lehet,hogy jobb lenne,de azt nagyon sajnálom,hogy párom ott dolgozott egész nyáron a házon,helyette lehetett volna velünk. :cry:

Sünciboglya!Nagynéném minket támogat,ő kérdezgette már többször,hogy miért nem költözünk oda.A pénz se holnapra kell neki.

Sylph!Voltunk ma védőbe.Nem bírtam jövőhétig várni a szurival. :roll: De jövőhéten lemegyek mindenképpen.31-én lesz baba-mama tali.Eljöhetnének ők is.Minden hónapban van.
Nálunk is rengeteg szúnyog van.A lakásban még kiírtom,de az udvaron?Dorinát nem hagyják homokozni.Én azt a spirálos izét gyújtottam meg,az bevált,csak büdös és gondolom nem jó,ha azt a füstöt nyeljük.
Nem fáztatok a 26 fokban?Nálunk 28,5 volt,fent,ahol a számítóg. van,ott 35. :x

Mimi!Tényleg nagyon szép Regina!Micsoda evőkéje van!

Dolli!Dokis sztori. :evil: Gézu lenyugodott?Nálunk ugyan ez volt.Hisztik,esések,stb.Ma is a váróterembe hisztizett,de nem tudom az okát,szerintem ő se.
Mitől penészesedik a fal nálatok?Az egy új ház.Vagy a kettő nem zárja ki egymást?

Anett!Szerintem amit olvastál,az fordítva is igaz lehet,mert Dorci "elromlott".Ma mutattam Neki videót,amin ő van.Aztán kikapcsoltam,indultunk fürdeni.Szegénykémnek görbült a szája és olyan csalódott képet vágott,közbe meg mondta,hogy baba.Végig sírta,amíg csináltam a vizet.A kádba megnyugodott,csak néha hüppögött,hogy baba.Úgy sajnáltam.Én ráérek mindig,ha gondolod.

Kicsi lini!Brendonban is van,legalábbis a honlapjukon fent van.

Orsi!Én szívesen meghívnálak.Nekem nem a gyerekek számával van gondom,hanem a nm-el.De jó lesz nektek holnap!Majd gondolok rátok,miközbe belemártom kezemet Dorina medencéjébe.A szomszédoddal lehet nincs minden rendben.fél 10-kor mit telefonálgat Nektek :?: Miért nem viszi az unokáit is?

Ma korábban akartam lefeküdni.Megint nem sikerül.

Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Úgy néz ki, megvan a 2. átaludt éjszakánk. :D Jó, most negyed 6-kor kicsit felsírt, de legalább éjjel nem. Meg ilyenkor már úgyis ébren vagyok! Aztán lehet, hogy most egy darabig vége a jó világnak, beint a szülőknek Gézu, hogy ne aludjunk olyan sokat! :lol:

Andi! 12. hétig várok, mit mond majd a doki, mert én is Rád gondoltam, hogy átruházom a Tulipán bérletet. Majd rákérdezek, de eddig tök normálisak meg toleránsak voltak, nem hiszem, hogy belekötnének! :)
A honlapot elkezdtem átböngészni, de nagyon lassan haladok vele, úgyhogy szülinapra már nem lesz belőle semmi szerintem. :( Viszont boltjuk is van párodéknak, ahol esetleg meg is lehet nézni a dolgokat? Vannak azért érdekesek. :)
Voltam Mariannál, megvan a kiskönyvem, szegény jól el volt havazva így szabi után... Jövő héten kijön majd, kitöltjük a státuszlapot, meg kihozza a maradék véreredményemet is, ami a terhesgondozóba megy vissza.
Dokinéninél is voltunk, 13,14 kg és 91 cm-t mértek. Aranyos volt a méricskélő védőnéni, mondta, milyen nagyfiú, olyan 80 cm legalább van ugye? Mondom aha, 79 volt egyévesen! :D

Brigi! Akkor nem csak nálunk ment a műsor. De szerintem ez már a kétéves dac kezdete, tegnap is elkezdte délutáni ébredés után, apjával szórakozott, aztán leállítottam, mert mondtam, hogy még egy hisztis napot nem bírok ki! :) Közben az a buli, hogy férjemet is próbálom kicsit terelgetni, hogy is kell a játszmákat leszerelni. Szerencsére tanulékony. :lol:
A penészedés sajna pont attól van, hogy új ház, gyorsan készült és nem tudtak kiszáradni a falak. :(

Mimi! A kis éhenkórász lányok! Jaj, a szoptatós részt már nagyon várom, az olyan jóóóóóóóóóóóóó! :)

Orsi! Hát ez a szomszéd nem feledékeny, hanem nem normális!!!
Hű, micsoda komoly tanfolyás... Még számtechből is van vizsga???

Mia! Nálam most kezd elszakadni a cérna, a lakás úszik, Gézu szülinapját koszfészekben fogjuk tartani. :( Látszik, hogy a rendszeres takarítás hiányzik. Annyira gáz! No majd ma nekiesek valaminek... Az a baj, hogy egyenlőre nem sokat bírok. Vasárnapig legalább látszatrendet próbálok csinálni...
De egyébként tényleg lentebb ad idővel az ember az igényeiből. Gyerkőc mellett nem lehet mindig tipp-topp a lakás. Most már ugyan Gézuval rámolunk el esténként, de amikor kisebb volt, úgy élveztem, amikor őt este lefektettük, mi meg botorkáltunk a sokk játék között és raktuk a helyére őket! Szóval ennek is megvan a szépsége! :) Mármint a kupinak! A kosznak annyira nem! :)

Szilvi! De édes lehetett Lili, ahogy Veled nyomta a tornát! :) Nekem Gézu csinált olyat régen, hogy négykézláb voltam, comb és farizom erősítés, erre bekukucskált és bohóckodott! Hát nem bírtam folytatni a tornát, annyira nevettem rajta! :)
Nálunk akad szúnyog meg légy, de nem vészes szerencsére. Eddig! Mi a Vapés konnektorosat használjuk, úgy látom, azért használ valamelyest. Géza tegnap szerezte be az első csípését.

Lányok! Asszem ma megzakkanunk a hőségtől! Jó, kivéve, aki megy pancsizni! :wink:

Én kezdek befordulni a sok itthonléttől, de egyenlőre a gyaloglótúrák kimaradnak az életünkből. :( Szerintem a mozgás hiányzik nagyon, már annyira belejöttem!

Szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Kedves anyukák, apukák!
Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül ide is írok, de talán érdekel valakit!
HIPP tejpépeket kínálok bolti ár alatt, mivel kisfiam már nem hajlandóak megenni. Ára megegyezés kérdése!
A tejpépek 2009. szeptember végén járnak le.
rnecsi

Mennem kell tüdűszűrésre és munkaalkalmasságira az SZTK-ba!
Ráadásul 6500 Ft! :? Arra szerintem sok, hogy kiadnak egy papírt! :shock:

Dolli!

Ne aggódj Bogi is most kezdi a hisztit!Néha düh rohamot kap, de annyira muris szegénykém, mindig jót rötyögök rajta! :lol: :oops:

Penész ellen szellőztetőt kell beépíteni és rengeteget szellőztetni! Meg az sem használ a dolognak, ha le van eresztve a sötétítő!
Nálunk első évben kijött, de van egy tuti penészölő spriccelő! De akkor még nem volt a tetőtérben lerakva a kőzetgyapot és hőhíd alakult ki! Azóta eltünt, bár 2006-ban mikor épült a ház egész nyáron dög meleg volt, illetve az is sokat számított, hogy még nem voltak nyílászáróink, úgy vakoltak ki! :wink: Minden csont szárazra száradt!

Elhiszem, hogy rossz mot otthon, mert amúgy is nagy csavargós vagy! :(
Sajna nem fértek be hozzánk a kocsiba, deeeeeeeeeeee szeptembertől mehetünk, mert csak Bogikával leszek! :wink: Hiányzol! :cry:

Mariannka volt tegnap nálam, jól megdögönyöztem, szegényke tényleg fáradt volt! :(

Brigi! Nem csodállom, hogy el vagytok keseredve! Tényleg rengeteget dolgozott párod és a pénz ráfordíts sem kevés!Valahogy csak lesz hidd el! Mindennek van valami magyarázata, ennek így kellett történnie! De az is lehet nem kell a vevőnek! :wink:

Félre ne értsetek máááán, nem rátok vonatkozik, hogy nem hívtok, hanem a családban senki nem hív meg minket, mindenki hozzánk jön, az összes ünnepet itt tartjuk! :wink:
Szilviék és Noémi meghívása meg meglepő nekem, mert már megszoktam, hogy mindenki ide jön! :D És nagyon nagyon hálás vagyok, mert ugye én elvagyok itthon, de a gyerkőknek olyan nagy szám, hogy megyünk valakihez!
Szilviéknél nagyon-nagyon jólérztük Magunkat!!!!!!! :D

Na megyek összepakolom a cuccost,rendbehozom magam aztán hívom az sztk-t, tüdőszűrőt!

Úúúúúgy várom a holnapot, a pici Regina miatt, persze Mimi és Szabi miatt is! :wink:
Vendég

sziasztok!

ÜRES A HÁZ!!!!!!!!! A kiscsaládom elment lovastáborba, mé g nem tudják mikor jönnek!!!Remélem jól fogják magukat érezni, bár dorina szerintem nem is akar majd hazajönni. Van 22ló jó párnak csikója is van, a kertjük végében van két hatalmas tó ott szoktak a gyerekek úszni lóháton és odajárnak a kacsák fürdeni, merthogy van rengeteg kacsa, de nem az a házi hanem valami fehér vöröses beütéssel, gyönyörűek.
Szívesen mentem volna én is, de a koszorút(új garázson) locsolnom kell.

Mára nagyon meleget mondanak!!

Szép napot mindenkinek sziasztok
Vendég

Jó reggelt sziasztok!

Orsi!
Ezt a nem hívnak sehová én nem igazán éltem át,de a Gyurinak volt benne része.Pedig akkor csak egy db rossz fia volt még(nem a Szabi,hanem a most 17 éves Gyurka)...A haverjához mentek aki a mai napig agglegény,nincs gyereke és a Gyurka jól lepakolta a féltett videó kazikat.No azóta sem hívták őket oda,pedig ennek jó 15 éve :lol:
De nyugi!!A húgomat is azok hívják akiknek van minimum 3-4 gyerekük.Ki érti miért??? :lol:
No én meg tényleg szeretem magam körül a nyüzsit,szeretem ha megtelik élettel a ház..
Tegnap átjött hozzánk az összes szomszéd gyerek.Annyira aranyosak voltak.
Szóval tényleg,én itt egy még 2hetes sincs bébivel,és 4 nyüzsgő gyerek volt itt.De olyan jól érezték magukat.Bár a négyből az egyik a Petu még nincs 2 éves,de a maradék 3 egyidős.Mostanra nőttek össze.Most már tudnak együtt játszani és kiabálni meg zsivajogni.Tényleg annyira jó fejek :lol: :lol:
És isten biza,sokkal kevesebb gond van velük így egyben,mint külön külön...

Orsi!Akkor 9körül jöttök??
Csak mert megyünk reggel a dokinénihez a Regit lemázsálni.Ha 9 körül jöttök,akkor szólok anyunak,hogy 8 körül jöjjön értünk.De talán az a leg jobb ebben a dög melegben,ha minél előbb indulunk.
És ha mázlitok van lesz fincsi Mamikám pogácsája is,frissiben sütve.Feltéve ha nem esszük meg addig az 1kiló lisztből készült pogit
:lol:
És hozod Miát is???Juj de jó!!! Akkor végre Miát is megismerhetem..
És nyugi!!Babázhattok is ám :wink:

mimi12

Mimi! Nem vagy azért semmi, alig kéthetes babóval így élvezni a nyüzsit! :) Én még akkor alig bírtam mozogni is. :roll:

Orsi! Jó ez a sötétítős dolog, de ha nincs leengedve, akkor meg 40 fok lenne idebent. :?
Szellőztetőnek arra a lukra gondolsz, ami a falon van? Az a nagyszobában van, de ott sem használ. Meg a fürdőben. Szellőztettem én éjjel nappal, amikor lehetett. Mondták, hogy ki kell fűteni, meg jól kiszellőztetni. Szerintem az egész utcát mi fűtöttük első télen. :roll:
Olyan spricnim van, de az is igazából tüneti kezelés... És rohadt büdi! :(

Ennyi lóvét elkérnek az alkalmasságiért? :roll: Nagyon durva!
Lehet, hogy tényleg humorral kell majd kezelni ezeket a hisztiket, ha az ember nem akar falnak menni! :)
Hát nálam ritka, hogy így várjam az őszt, de most tényleg várom. Ebben a hőségben még a boltig sem bírok lemozdulni. :(
Lehet, hogy szombaton hajnalban teszek egy kis sétát, úgyis korán ébredek, fiúk hadd aludjanak. Hm, ez az ötlet nem is rossz! Okos Dollika! :wink:
Bocs, csajok, hogy itt agonizálok, de látjátok, ahogy írom a gondolataimat, jönnek a jobbnál jobb ötletek! :)

Jah, és fürdőszoba kisuvickolva! Annyira boldog vagyok! :D

Andi! Mi volt a státuszon? Zsombor?

Megyek kicsit dögleni!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok!

Nagyon jó volt a strand, de mi csak 2 és fél órát bírtunk!
Kicsit húzós egyedül 3 gyerekkel, főleg az első 1 óra míg Andiék sem voltak! :shock:
Láttam csimókon, hogy fáradnak, nem vártam meg hogy elkezdjenek nyafogni!

Mimi holnap 9-re ott vagyunk, nem maradunk sokáig, Miát 10-ra hazadobjuk, mert ennie kell, nekem meg SZTK-ba kell mennem!

Valaki volt már tüdőszűrésen?????
Apa nem ér haza és vinnem kell a csimókat, de nem tudom mennyi időre kell bemenni! :shock: :shock: :shock: Para vagyok otthagyni a csimókat!És ha bedobnám őket a Dörmibe???
De ott sem voltunk még soha...............ott sem tudom, hogy mi hogy van.... :? még agyalok tovább!
Vendég

Szasztok!

Orsi, micsoda szomszédod van :shock:
Minek Neked munkaalkalmassági? A sulihoz? Jó húzós ára van!
Mért meglepő ha hívnak? Ti olyan kedvesek, aranyosak vagytok! Én úgy örültem mikor végre eljöttetek, és jó volt látni a gyerkőcöket is ahogy belevetették magukat a gyerekszobába!!!!!!! Máskor is várunk!!!!!!!
Tüdőszűrőn mi tavaly voltunk, kellet várni... mi két gyerekkel voltunk ott, nem volt egyszerű lekötni őket...
Hányra mész az sztk-ba? "Dobd be" hozzánk a gyerekeket!!!!!!

Brigi, remélem megoldódik ez a ház dolog, és úgy hogy Nektek jó legyen!!! Akkor mondjam Nórinak, hogy mentek a dokinénihez Ti is?!

Dolli, néha Pupi is előadja magát... szerencsére eddig csak itthon hisztizett, de akkor úúúgy... toporzékolt is, ilyennek még nem láttam! :shock: Szerencsére ez még csak 2x fordult elő! Nekünk is van konnektoros szúnyogölő, de ezek nem döglenek meg attól sem! :evil:
Mi is küzdünk ezzel a fránya penésszel, most télen végig nyitva volt résnyire az ablak, de így is megjelent, úgy utálom, kiváncsi leszek nálatok beválik e az a festék. Milyen spricnit használtok?
sylph

Sziasztok!

Orsi! Hozzánk is behozhatod a gyerkőcöket! Már nincs akkora kupi! :wink: Itthon döglöm úgyis egész nap!

Szilvi! Hanno penészölő a neve. Zöld flakonos. Igazából nem tudom, hol lehet kapni, mert ezt párom keresztanyujáék forgalmazzák és tőlük kaptuk.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Nah, ma megrohadtam a melegtol !!!

A reggeli verveteli akcio teljesen kikeszitett, meg most probalok magamhoz terni, mar 5 ora mult.....

Sikerult egesz nap aludnom de most mar fogalmam van vilagomrol valamelyest. :D

tierno:
Nagyon nehez a szitutok! Erdi panel? Haaaat..... en orulok hogy megszabadultam belole, soha nem koltoznek vissza! (De anyum meg imadja es vissza akar menni... ki erti ezt?)
Hat igen, a kert az nagy dilemma, meg hat a hazban (amivel mellesleg parod annyit melozott!) van sajat eletteretek, azt csinaltok amit akartok. Panelben minden athallatszik :(:(:(
Szornyu hogy az ember mivel masokra van utalva mennyire meg kell alkudjon. :(:(:(

Noemi:
Igen, elvisz Orsi engem is! :D A pogibol sajnos nem ehetek (irigy, irigy) de majd Orsi megeszi a reszemet, hehehe. Babazni szerintem nem merek majd, en csak sirok-vigyorgok a hatterben, felvaltva. :D

sünciboglya

Orsi!
Holnap várunk titeket!
Igyekszünk mi is a dokinéninél.8körül jön anyum..
Tüdőszűrés kb 1-2 perc..De pl hozzám is hozhattad volna a gyerekeket nyugodtan.De komolyan!!
Máskor ha nincs segítséged szólj nyugodtan!

mimi12

Ja a pogi sajnos elfogyott.Felfaltuk mint a sáskák :lol:

mimi12

Mimi Drága!
Nembaj, hogy elfogyott a pogi, mert ma ettem azt is és kakaóscsigut is! :oops: Legalább vigyáztok a vonalaimra! :wink:

Tüdőszűrést kihagytam ma, mert nem lennék előbbre vele, ugyanis a lelet az másnap 12-13h között van meg, a munkaalkalmasságis doki meg csak fél 1-ig van holnap, szóval legkorábban hétfőn kedden tudnék menni, csak szerdán tudom vinni suliba! De ha holnap megyek, hétfőn megvan a lelet és kedden elemegyek a dokihoz! :wink:
Holnap ha kiraktuk Miát, bedobom csimókat Nagyihoz és úgy megyek tüdőszűrésre! De tényleg nagyon arik vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én megfoghatom Regit ha éppen nem alszik???? :oops: :roll: Sterilizálom magam! :lol:
Viszek fényképezőt, Mia majd kattingat! :wink:

zsAndika várlak mááááár!!!! :wink:
Vendég

Andika meddig voltatok strandon? Zsombi elaludt a babakocsiban?
Veronikának jobb kedve lett? Maradtak Veletek Ágiék?
Enyimek fél 1-kor beájultak és 4 után ébredtek! :shock:

Ja és bocsi , hogy belevágtam Zsombit a vízbe! :oops: :wink: :lol:
De annyira cuki volt, imádom ezt a pasit!!!!!!!!
Vendég

Orsi! Jaj, én tisztára azt hittem, hogy holnap mész tüdőszűrésre! :roll: :oops: Nem mintha ma nem jöhettetek volna! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,
Veronika 18 kg és 112 cm. Ezen tök meglepődtem mert nem is olyan régen még csak 108 volt. Zsombor nem hízott olyan sokat, most 9560 gr és 78 cm. Megint volt egy A4-es oldal tele kérdésekkel. Van boltjuk de bent Pesten, a Bakáts téren.

Brigi,
Én ezt nem nagyon értem, miért lenne jobb nektek egy lakásban egy kertes ház helyett?

Zsand,
Lovastábor :D Veronika is biztos nagyon élvezné. Hova ment Dorina?

Orsi,
3/4 7-ig voltunk :D Ettünk egy hambit, utána szerencsére pár perc alatt bealudt a babakocsiban. Most jobban aludt mint múltkor majdnem két órát. Ágiék is végig ott voltak és nem baj hogy belevágtad Zsombort a vízbe mert én nem mertem :oops: Utána azért párszor én is elengedtem. Csak hogy a többiek is értsék, Zsombor csak karúszóval volt a nagy medencében.

Kép[
Kép[
kostyika

kostyika:

Mi mar vettunk is tarsasjatekot az altalad adott honlaprol! Sutyiban megrendelte es ma ment erte apa, szemelyesen vette at a Bakats teren. :)
Azt nem tudom mikor lesz ido jatszani de CSUCS jatek (Munchkins the table game) mar regen fajt a fogam ra es naluk volt anglul! Orul a fejem ezerrel!!!!!
Robi a szoke srac a boltban?

sünciboglya

Kaptam ma egy konyvet paromtol (szulinapi ajesz kiegeszitesekent mert csak ma erkezett meg, a masik konyv folytatasakent).

A Suttogo konyvsorozat utolso resze. El is kezdtem olvasni, jo vaskos konyv, remelem vegzek vele szulesig.... :D
Szimpi. :D

Valaki olvasta mar az elozo reszeket?
(Nekem sajnos az elso nincs meg, csak a masodik, azt is most kaptam szulinapra. A harmadik reszben viszont visszater az irono az elozo konyvekben elhangzottakra.)

:D

Melegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

sünciboglya

Sziasztok!

Kostyika!
Dorina és DorinaApa Szakmárba ment, most beszéltem velük csajszika már alszik, naon fáradt volt. Dorina is nagyon élvezi, tavaly is volt, kétszer is, nagyon szeret menni!! Ma egyedül ment a pályán, egyedül ugratta be a lovat ügetésbe és végig kellett mennie a pályán.

Orsi!
Megérkeztem!!! Kutyák megetetve, jelentem! Köszi még1*, naon jól éreztem magam!!! Apának elmeséltem a robogót és az volt az első kérdése, hogy ugye nem a gyerekre dőlt.........
ENNYI, mondtam ne problémázz ezen!!!

Még meg sem néztem, hogy holnap milyen idő lesz, remélem nem olyan dög meleg mint ma

Sziasztok ébredésmentes jó éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Holnap jönnek anyósék vonattal.Jön a gyömöszölös kiscsaj is. :? Mondtam páromnak,hogy szóljon rá legyen szíves,ha nyúzza Dorinát.Ne úgy legyen,mint legutóbb,mert féltették,a kis lelki világát.Azt mondta,persze,szól.Már most gyomor idegem van,meg jönnek az ünnepek is,feszül a hasam, mint állat,nyügi vagyok. :(

Dolli!Gézu mitől sír fel?Mert Dorina is minden éjjel.Mitől van?Rosszat álmodnak?De mitől?Vagy a fogzás miatt?És ilyenkor vissza is kell altatnod?Vagy alszik tovább?Hú,de sokat kérdeztem. :oops: Átjöhetsz hozzánk is,mi is itthon punnyadunk.Bár az a domb már túrának számít. :roll: Úgy volt,hogy heti 2-3 alkalommal átsétálunk Diósdra.A múltkori 4 km -1 kg-t jelentett. :) De ez felejtős.

Orsi!A hisztiken én is röhögni szoktam,de úgy,hogy azért ne lássa.A rendelőbe kicsit égtem.Csináljatok Regiről sok képet!És Mimiről is és Szabiról és Miáról,na meg Rólad is. :wink:

Sylph!Mondhatod Neki,lemegyünk 11-re.

Zsand!Hú,de szupi hely lehet.Dorina mióta lovagol?

Sünciboglya!Őőő,nem érdi panel,hanem diósdi.De téglából van,az azért valamivel jobb.Legalább erkély lehetne.
Én a Suttogó 1et olvastam.
Már akartam kérdezni tőled,hogy az mitől lehet,hogy a lábamon csak úgy spontán megjelennek foltok,mintha beütöttem volna.De ez már akkor is volt,mikor vékonyabb voltam.Szóval nem attól van,hogy a csülök nem bírja a nagy segget.

Kostyika!Na,ez az,amit én se értek.Mert a barátnőm is ott lakik,és még én mondtam,hogy milyen szépen felújították.Az egy dolog,de ők is költözni akarnak.A másik,hogy nem szoktunk a kertben ügyködni.Vetemény nincs,fű 2 szál,azt is Dorina letépi és a kutya meg a teknős szájába tömi.Nem is miattam kell a kert,hanem Dorci miatt.5 éves koromig laktunk társasházba,elég szar volt,hogy nem mehettem ki játszani,csak ha anyu kivitt a Feneketlen tóhoz.
De már beletörődtem.Párom ezt mondta:lesz,ahogy lesz,mi csak jól jöhetünk ki belőle.Fő az optimizmus! :lol:

Jó éjt Nektek!
Itt van egy kis hűsítő.Komolyan mondom,mikor hallgattam,éreztem az eső illatát.
http://www.youtube.com/watch?v=rvngZLF7dUs

Kép
tierno

Banyek milen vihar van! :shock: :shock: :shock:

Elvitt két muskátlis balkonládát, szét is törtek! :cry:
A szárítóról szanaszét fújta a ruhákat, Apával most szedtünk össze mindent a kertből!

zsAndi! Én kösziiiiiiiiiiiii! :D Én is nagyon jól éreztem magam a vidám kis társaságodban! :wink: Gyere máskor is!Moci miatt nagyon ég a pofám, ne hari! :oops: :oops: :oops: :cry: Remélem azért jössz még! :roll:

Többieknek reggel........
Vendég

Jó reggelt!

Orsi! Hú, akkor Te is ébredtél a viharra. Nálunk Gézu jelzett be, hogy fúj a szél, be is kaptuk gyorsan a balkonládákat...
Motoroztál? :)

Zsand! Jaj, de ügyes kis Dorinád! :)

Brigi! Hát ez az, hogy az üveghegyen is túl laksz! :lol: De mihelyt jobban összeszedem magam, és nem lesz már reggel 8-kor 40 fok, összehozzuk azt a talit. :wink:
Ébredés: Rossz álom, ilyenkor dolgozzák fel a rengeteg infot, amit összegyűjtenek, ezért ébredhetnek. Persze fog is okozhatja, de azt megismerem, mert másfajta a sírás. Nem mindig kell bemenni hozzá, lehet, hogy így is a kelleténél többször megyünk be, de úgy vagyok vele, hogy ha viszont még jobban magához tér a sírástól, akkor nehezebben alszik vissza. Így meg pillanatok alatt megnyugszik. De már legalább nem kell ringatni, iszonyatosan nagy könnyebbség! :)
[quote]S írta:zóval nem attól van,hogy a csülök nem bírja a nagy segget.

??? Hát én nem láttam múltkor csülköket. :wink:

Andi! Szerintem teljesen jó súlyban van Zsombor! Anyum vigyáz egy 2 éves kislányra, ő is olyan 9ezer valamennyi... De ő mondjuk tényleg rosszul eszik. Illetve eszik, ha anyum van vele és odafigyel rá. Ott az anyuka baltázza el a dolgokat, néha a hajam is égnek áll, amikor anyu meséli mi történt aznap.
Veronikára kellett lapot kitölteni? Én már nagyon kíváncsi vagyok, milyen kérdések vannak rajta...

Mia! A suttogót én elkezdtem terhesség alatt, de pár oldal után feladtam. :oops:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Mia,
:D A szőke hajú srác Robi öccse volt, de a visszaigazolást Robitól kaptátok. Én mindhárom Suttogót olvastam és Zsombornál nagyon sok okos tanácsot merítettem belőle. Nekem a harmadik rész tetszett a legjobban, pl a minta napirend nálunk jól bevált.

Zsand,
Mi volt a story a robogóval?

Brigi,
Valahogy mindig van az biztos. A ti mostani házatok fedezné az anyukád húgának a részét? Szerintem te is nyugodtan rászólhatsz a kislányra ha nyúzza Dorinát. Nekem akkor voltak lila foltjaim beütés nélkül amikor rossz volt a trombocitaszámom. Csináltass egy vérvételt, az kimutatja.

Dolli,
Igen most Veronika miatt mentünk, Zsomborét májusban megcsinálta Mariann. Neki ilyen kérdések voltak, hogy tud-e féllábon ugrálni, ismeri-e a saját, szülei nevét, címét, fel tud-e öltözni egyedül, megérti és elfogadja-e a szabályokat (itt kicsit vaciláltam hogy beikszeljem-e az igent) :D ismeri-e a színeket, emberábrázolásnál rajzol-e legalább 5 testrészt, aztán voltak egészségügyi kérdések, mint pl van-e gerincferdülése, probléma a látásával, hallásával, mennyi a vérnyomása és a szokásos magasság és súly adatok. Már nem aggódom Zsombor súlya miatt, szerintem eszik eleget, van hogy többet is mint Veronika, mert bevág egy tányér levest és két tányér főzeléket is ebédre. Szerencsére nem válogatós, nagyon szereti a gyümölcsöket és a nyers zöldségeket is. Dokinéni szerint ennyire jó az anyagcseréje mert napi 4-5x kakil. De milyen érdekes hogy idegen helyen nem szeret kakilni pl tegnap egész nap nem kakilt hogy kint voltunk a strandon de hazafelé a kocsiban már rögtön tele lett a pelus :D

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok!!!

VOLTUNK BABANEZOBEN!!!!!
Aaaaaaaa, kesz vagyok teljesen a kislanytol, annyira gyonyoru es aranyos!!!!! Volt a kezemben is bibi, Orsi ravett, nagyon orulok neki! (Be voltam c@rva nagyon eloszor, de vegul elveztem, olyan jo illatu es meleg volt a kis teste!

Noemi koszonom szepen hogy reszem lehetett ebben a tapasztalaltban, hogy lathattalak benneteket! Nagyon jol ereztem magam nalatok, veletek!

Orsi:
Koszi hogy ravettel a baba megfogasara!!! Azt is hogy veletek mehettem! :D

tierno:
Igen, a tegla sokkal jobb. Csak a kert hianyzik. Diosd szep hely szerintem. :)
Varj, a foltok a labadon milyen tipusuak? Rozsaszines vagy barnas? egyenletes vagy kisebb-nagyobb? Allandoak vagy egy ido utan elmulnak?

A Rain orchestra nagyon ott van a csucson!!!! Tenyleg olyan volt mint az igazi zivatar :D:D:D

kostyika:
pont a harmadik reszt olvasom most :D Akkor izgi lesz ezek szerint! :D

Nem sokara megyunk apaval kisagyat venni (legalabb is megnezni, ha tecccik akkor venni is.)
:D

Puszka!

sünciboglya

tierno:
Most olvasom hogy "beutes" jelleguek a foltok.
Igen, az alacsony trombocitaszam szokott a felelos lenni ezert, csatlakozom kostyikahoz.
Vervetel kellene. 150 ezertol a normalis (regebben 125 ezer volt!) de olyan 110 ezerig nem szoktak kulonosebben foglalkozni vele.
Nekem folyamatosan 80-90 ezer volt, terhesseg alatt is, kaptam vasat (ami nem tudom hogy mennyiben segitett....) es ittam a sotet gyumolcsleveket, ettem a meggyet.
Mostanra felment 127 ezerre, az nekem mar csodas. :D:D:D

Persze ilyenkor, ha esetleg tartosan alacsony a trombocitaszamod akkor el szoktak kuldeni hematologiara is hogy kideritsek mitol van a verkepzesi problema. (engem szteroid kurara akartak allitani, amit nem hagytam...... es a doki azt mondta, ha nem jon rendbe a 6 honapos (!!!) kura utan, akkor talan ki kell venni a lepemet.)
Nekem meg van nagyobbodva a lepem (is) sajnos.

Ja, ilyenkor a hematologus hasi UH-t szokott kerni mert ha meg van nagyobbodva a lep az is okozhatja a tromobita-esest.

Na eldugulok :D

sünciboglya

Szijasztok!

Megjöttem én is! :)
Mimi nagyon köszi, hogy ott lehettünk!Tündéri édes, gyönyörűűűű kislány Regibaba! Köszi, hogy babázhattam egy kicsit!
Szabikádat is imádom, annyira kis mosolygós gyerek!

No meg Te is a szivem csücske vagy és hihetetlen számomra, hogy lehetsz ennyire vékonyka 2 héttel szülés után! :shock: :shock: :shock:
Ja egy ilyen fejet is berakok :evil: , mert megesz a sárga irigység! :lol:

Ház is kert is csúcsszupi, Bella nagyon gyönyörű kutya, de hol volt a pici kutyátok????Hazafelé menet jutott eszembe! :roll:

Gyerekeim kérdezték, hogy mikor megyünk vissza???? :lol:

Mia! Ügyi voltál! Nem szabad visszautasítani egy ilyen alkalmat, hogy megfoghatsz egy két hetes babácskát!!!!!! :wink: Én szerintem nem is foghattam még csak a sajátjaimat! :wink:

Én meg átvittem csimókat anyóshoz, elszaladtam tüdőszűrésre ahol
senki nem volt előttem és 5 perc alatt végeztem, hazaszaladtam anyósnak egy karton ásványvízért, még volt időm bemenni a Fodrillába egy kis műkörmös cuccért! Otthagytam megint 6ezret! :oops: Ha több pénz lett volna nálam, akkor azt is elköltöm! :?
Visszamentem gyerkőkért, anyósom csinált palacsintát, megebédeltünk és most már itthon is vagyunk!
Csibék már pancsolnak! :D

Dolli! Nem motoroztam, a Fruzsi felült zsAndi mocijára és Apa leemelte róla, Fruzsi elrugaszkodott és felborult a moci! :oops: A vadi új moci! :cry:
Körömnyi részen lehorzsolódott a színezése! :(

zsAndi! Beszéltem a Rácz Úrral! :D Holnap is Tárnokon dolgozik ,eljön megnézni a melót! :wink: Köszi a segítséget!!!!!IMÁDLAK!
Gyere megcsinálom a körmöcskédet hálából! :wink:
Holnap nem tudsz jönni?

Mimi a Ti téglás emberetek is jön majd, de betonozást nem vállal!

Na megyek átvedlem fürdőcuciba, eszem egy kis jághideg dinnyét és pancsolok egyet a csimókkal!

OLYAN JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ EZ A NAP!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Este még Barátnőm is jön!!!!!! :D
Vendég

Kép Most csak egy foto gyorsan Noemi csodas kislanyarol es Orsirol :)

sünciboglya

Sziasztok!

Orsi!

Nem értem azt a pasit, nekem azt mondta, hogy nem lesz holnap itt a környéken, na mindegy!
Megyünk valamikor futni, illetve részemről több a séta, na de azért ebből is lett izomláz:)

Én szorgalmasan locsolom a betont, nehogy megégjen!
Most végeztem a takarítással, bár még tudnám folytatni, de ELÉG volt! Főzök magamnak egy tök főzit, mert mióta elmentek csak mindig futtában bekaptam valamit

Beszéltem DorinaApával és naon jól érzik magukat!

Sziasztok!!!
Vendég

Orsi,Mia!
Köszönjük,hogy eljöttetek,köszönjük az ajándékokat!
Kár,hogy ilyen kevés ideig tudtatok csak maradni.
Mia!Máskor légyszi kaját is hozz magaddal!!! :lol:

Orsi,nem is rosszak a gyerekeid.Szerintem tök jók voltak.Sőt nagyon is jók voltak.
Tényleg nem volt a kezedben más ilyen apró babája,csak a sajátjaid??Nekem a húgomnál mázlim volt,3lánya van :lol: És a barátnőim gyerekeit is anno lemeóztam mindig..

Mia!Örülök,hogy te is bátorságot gyűjtöttél,és babáztál kicsit.Kell is kis gyakorlás,mert lassan Patrik is meg fog születni :lol:
Majd következőre megtanítunk pelenkázni :lol:

Zsand!Én is jól érezném magam egy hasonló táborban :lol: Irigylem is a családodat!

mimi12

Jelentem Lili baba jól van! Tegnap óta ismét nem alszik!!!!! És természetesen nem lehet letenni, mert akkor hiszti van. Az ölemben szépen elnézelődik, de amint leteszem…..
Ma összebújva aludtunk 1 órát! Ha ott fekszem vele, úgy hajlandó aludni max. 1 órát, de ha felkelek akkor ő is. Így „kénytelen” voltam aludni vele. Már annyira aranyosan „magyaráz”, h meg lehet zabálni! Jaaa és amikor panaszkodik az csúúúúcs!

Dolli: lefényképezett minket apa a diplomával , de Lilit nem hatotta meg a dolog! az én gépemnek kipurcant a töltője, így nem tudok képet feltenni,de amint apa felteszi a képeket az övére feltöltök!
Nekünk is van penészálló szilikonunk a fürdőben. De az is elvileg csak egy ideig jó, aztán utána visszajön az a frányaaaaaaa penész.

Andi: Sárához járunk mi is. A légkondira nagyon ügyelek 1-2 fokkal hűtöm csak le a szobát, és addig mi vagy a másikban vagyunk, vagy betakarom pelussal.

Szilvi: itt is sok a szúnyog! Uuutálom őket! Én olyan elektromos izét akarok, ami már röptében kinyírja őket.
Olvasom a könyvet (egy szopi könyvvel párhuzamban). Tetszik, de nem értem! Sok mindent úgy csinálok és mégis annyit nyüszít! És nem tudom letenni! Ahony leteszem kitör a balhé, ez normális????

Lini
Kép
kicsi lini

[quote="cunami"]d írta:cunamie hol volt a pici kutyátok????Hazafelé menet jutott eszembe! :roll:

Elajándékoztuk :oops: :oops:
Nem a Regi miatt..
Az az igazság,szégyen nem szégyen de nem igazán szerettük.Valahogy nem nekünk való kiskutya volt.Vagyis szerettük de nem úgy ahogy kellett volna.
Szóval tényleg ciki de ez az igazság.
Anyukám talált neki egy 30év körüli csajt 10év körüli gyerekkel.A csaj teljesen oda vissza volt örömében,és a Tina is rögtön az ölébe kucorodott.
Jobb lesz neki tudom!!
Amúgy a Szabitól is félt szegény,mert a Szabi mindig bántotta,és a szomszéd kisfiúnak is oda oda kapott..
A nagy gyerekeket szerette de a Szabi korosztályától félt..

mimi12

Sziasztok!

Mekkora vihar volt!Majd összetojtam magam.
A szúnyogok eltűntek ma,csak estére jöttek elő.Na meg a hangyák :evil: .Már a fürdőben is vannak.Az ablaktól haladnak a zuhanyig.Megőrülök tőlük.Befújtam,raktam ki csapdát.Remélem eltűnnek örökre.Menjenek a Dunára inni!
Túléltük a mai napot,de ne tudjátok meg!Ez a kiscsaj megint nyúzta Dorinát. :evil: Többször rá lett szólva és mégis.Anyós azt mondta,többször nem fogja elhozni.És megcsípte a szúnyog és sírt,hogy vér,vérzik a bőre. :?

Mimi!Én csak ámulok Regi haján! :shock:

Dolli!Azt értem,hogy feldolgozzák,de ha nem történt aznap semmi olyan?Vagy az előző napitól is lehet?Jaj,pont most sírt fel,szegénykém :( És most hogy aludt Gézu?Vettetek már Neki valamit?

Sünciboglya!Szerintem is szép hely.Nekem jobban is bejön,mint Érd.Csak azokban a szűk,kacskaringós utcákban nehezen férnek el az autók.
Vashiánytól nem lehetnek a foltok?Pár nap alatt eltűnnek,nem fájnak.Nem igazán zavar,de nem tartom természetesnek,azért kérdeztem rá.Azért majd lehet,h felkeresek egy dokit.

Kostyika!Bőven fedezné,de nem tudjuk eladni,mert Anyu is itt lakik,csak külön házban.

Mennem kell,Dorina nem tudom mit csinál :?:
Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Brigi! Nem komoly dolgokra kell gondolni, amit feldolgoznak ilyenkor... illetve nekik komoly és fontos, de mi felnőttek sokszor észre sem vesszük. Pl felfedez egy új színt a ceruzák közt, egy olyan bogarat a fűben, amit eddig nem látott, hogy úsznak a felhők az égen, egy új szót hallott... ezek most csak példák, de ezek számukra új és izgalmas dolgok... És igen, lehet korábbi eseményt is feldolgozni.
Na én kellenék oda, tutira nem nyúzná a csaj Dorinát, olyan csúnyán tudok ilyenkor nézni! :lol:
Pár apróságot vettünk... puzzle, nyomda, hatósági kisautók, mert a vonatok állandóan karamboloznak, meg kisiklanak, hú, most nem is tudom, mi van még a zacsiban eldugva. Meg már mondjuk megkapott előre egy csomó mesekönyvet, ja és van talonban (már korábbi szerzemény) fa építőkocka is. Bár mostanában csak a Sün Balázs meg a Kevély kakaska létezik! :)
Ma még belépünk a Fakopáncsba, segítünk nővéremnek valamit választani, van egy tippem, de nem tudtam elmagyarázni neki, mit is szeretnék. :)
Volt vihar? :roll:

Mimi! Szüléstörténeteteken jót könnyeztem! Annyira jó dolog olvasni ilyenekről, hogy ilyen eü személyzet is létezik még! :)

Lini! Kivi leszek, mennyivel bír többet ez a szilikon, mint a hagyományos...
Nyugi, teljesen normális Lili ragaszkodása hozzád. Nálunk is volt olyan időszak, de asszem már írtam :oops: , hogy csak a hasamon volt hajlandó aludni napközben, így én is "rákényszerültem" az alvásra...
Van ilyen kis pörgettyűtök vagy hasonló, amit tud nézegetni a feje fölött? Vagy azt már unja?

Orsi, Mia! Irigy-irigy! :D
Mia! Ügyi vagy, hogy meg merted fogni a babát! Én lehet, hogy nem mertem volna... még most is cidriznék tőle, pedig azért Gézu is volt ilyen picuri! :)
Anyós kb 4-6 hetesen merte először megfogni, nővérem még sokkal-sokkal később, mikor már nem kellett tartani a fejecskéjét.
Ügyi vagy, látod, menni fog ez! :wink:

Andi! Ezt a látós-hallós dolgot mondjuk nem értem, tőlem is megkérdezte dokinéni, hogy az rendben van-e? Szerintem igen. De szerintem itt max a nagyobb eltéréseket tudná a szülő észrevenni, a kisebbeket nem, pedig lehet, hogy az is jobban orvosolható lenne, illetve nem romlana tovább egy megfelelő szűréssel...

Nincs meg a tortarecim, amit kitaláltam... :roll:

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok, Jó reggelt!

Hogy vagy Dolli? Gondolom most hogy hült a levegő, egy kicsit jobban!
Én nem vagyok terhes, mégis olyan jól esik, hogy kicsit lehült a levegő!
Nálunk nyitva van minden, hogy alaposan átszellőzzön ez az undoító, meleg levegő!
Én is minden gyerekkel nyáron lettem terhes és én is ANNYIRAAAAAA vártam már az őszt! :wink:
Nagyon klassz dolgokat fog kapni Gézu! :wink: Hol tartjátok a szülinapját? Jönnek Apósék is?Apud mikor jön?

Mimi!

Mégegyszer nagyon köszönjük a lehetőséget, még mindig Regina hatása alatt vagyok és tényleg nem fogtam még ennyire pici babát! :D
Ne mentegetőzz a kutya miatt, abszolút megértelek! :wink: Csak hazafelé jutott eszembe, hogy nem láttam!
Nagyon tetszenek a kertetekben azok a cserjék és nemtom mik! :oops:
Majd szeretnélek kifaggatni mik voltak azok! :wink:
Jaaaaaaaaaj és azt elfelejtettem mondani, hogy tényleg csúcsszupi, laza anyuci vagy! Szerintem az én gyerekeimet se fogták meg ennyire picin! :oops:
Mia tök jó képeket csinált, enyimé fényképező még nem lett feltöltve!

Mia! Nagyon köszi a képeket, majd rakunk fel a közösbe az enyémekkel együtt! :wink:

zsAndi! Végül nem RáczÚr lett a befutó! :oops:
Tegnap itt volt egy srác, annyira szimpi és egyenes és egyételmű és árban is nagyon jó! Egy barátnőm ajánlotta, a srác apja is kőműves még a szüleik házát is ők építették!
Megbízható és korrektnek tűnik, de tényleg csak jót mondtak róluk!

Nálunk felgyorsultak az események, Apa rakja a bitumenes lemezt a padlóra, jövőhéten lerakja( LE KELL RAKNIA) a hőszigetelőt, fóliát, vasháló és a padlófűtést.Jövőhéten szabin van szerdától. Az ember az azt követő kedden jön és 1 nap alatt kiönti az aljzatot!
10.-től jön a burkoló a festő is! :D
Jövőhéten hétfőn-szerdán suliban vagyok, csütörtökön lemegyek Balcsira 4 napra!Sajna Apa nem tud jönni, mert nagyon sos-ben dolgozik.
Azt követő héten meg megyünk Szarvasra 4 napra!

Unatkozni nem fogunk az elkövetkező pár hétben! :wink:
Lassan el kell kezdenem megvenni Bubunak az is kolás cuccait is! Az Ő szobáját is kifestetjük, hamár itt van a festő!
Max egy ideig átrendezzük a hálónkat és ott fogok dolgozni!

Annyi minden van most szeptemberig, hogy azt sem tudom, hol áll a fejem, mert közben ezerrel készülnöm kell a vizsgára is! :roll:

Gabi, Edina, Berni megint eltüntek! :cry:

Brigi! Nekem is tetszik Diósd, de már megszerettem Érdet is!
Húúúúú, kemény lehetett a kiscsaj tegnap! Annyira irigyellek, hogy ilyenkor meg bíod állni, hogy nem szólsz be! :shock:
Ez egy rokon kislány???? Lehet írtad, de nem ugrik be! :oops:
Jaaaaaaaaj én úgy vettem ki a szavaidból, hogy a nagynéni házát cserélitek egy felújított téglalakásra és azt majd eladjátok! De akkor maradtok abban?
Az mekkora, megnéztétek már, vagy csak elméleti síkon mozog az egész?
Tényleg sajnálom a párodat, ennyit melózni és közben nem is magatoknak...... :? Rólad nem is beszélve, hogy mennyit kellett nélkülöznöd Apit! :(
Ti mentek nyaralni?

Andika! Nincs felírva, hogy mikor lesz a gyakorlat, illetve fel vannak írva a dátumok, csak az nem derül ki belőle, hogy ezek közül melyik a műköröm gyakorlati vizsga! Hétfőn megkérdezem és hívlak! :wink:
De olyan jóóóóóó lenne, ha tudnál jönni! :D
Legalább gyerkők nélkül lennénk és ökörködhetnénk, nem paráznék annyira a vizsgán, ha ott vagy! :wink:
De ahogy írok róla, már görcsbe áll a gyomrom! :shock: :shock: :shock:
Én azért nem tanultam tovább(na jó nem csak ezért :oops: ), mert olyan szintem para vagyok a vizsgáktól, hogy képes vagyok elájulni! :lol:

Marci egész nap ugat!!! Mi lehet ezzel a kutyával, olyan mintha érezne valamit! De mit????? Remélem nem földrengés lesz! :shock:

Tegnap este negyed 11-ig itt volt a barátnőm, nagyon elfáradtam!

Ma takarítok, mosok, vasalok, csinálok egy gyümilevest és túróscsuszát pirított baconnel! Jó kis diétás koszt! :lol:
Vendég

Mia! Hozzátok a kutyut ma, ha lehet!Oksi?
Jó az úgy, ha megjöttök gyorsan megmasszírozom Pétert és utána tudunk beszélgetni? Csak Apit annyi időre csalom fel a pinyóból, amíg én dolgozom!Utána Őt hagyni kell, hogy haladjon! De addig maradtok most amíg akartok, nem megyünk sehova! :wink:
Én is átküldöm majd a képeket Neked!

Vettetek kiságyat tegnap????

Na megyek teszek-veszek.................. :?
Vendég

sziaszok:

Tegnap ejjeli vihar: Umm.... fogalmam sem volt rola! :D Parom meg nem tudott aludni tole ejjel 2-4-ig...... hat ennyi arrol hogy ha alszom mennyire melyen teszem. :D

Elment mindenki itthonrol :(:(:(:(. Csak mi maradtunk a kutyaval. Anyu gyulekezetbe (irigy, irigy!) parom pedig dolgozni. (na arra nem irigy!)

Ma beszelunk egy Ingatlanugynokkel, hatha elobb el tudjak adni az Ujpalotai panel lakasomat hogy itt vegyunk egy masikat a kozpontban anyucimnak. :) Mar nagyon be van sozva hogy o ott fog lakni. :D

tierno:
a verszegeny allapot fennallhat akut vashianytol is. A verkephez kerj vas-szerum merest is, akkor egy teszttel megnezik.
Ha gyorsan gyogyul akkor lehetnek az erek vekonyabb faluak es konnyen elpattannak. (ilyet nem lattam meg sosem csak olvastam rola)
Nekem lassan gyogyul minden seb, ha bekekul akkor hetekig, ha elkaparok valamit akkor akar honapokig is meglatszik a helye. (ez az alacsony trombocitaszamosokra jellemzo.)

Orsi:
Nagyon szivesen (a fotokat), orulok hogy csinaltam en is a telefonnal. Kivi vagyok nagyon a te kepeidre is! :D

Majd mi is kolcsonkapjuk a mesterembereiteket a hazepiteshez? Beallnek a csatasorba ha lehet! :)

Noemi:
Egesz este rolad gondolkodtam, meseltem rolatok paromnak es mondtam hogy majd megyunk pelenkazni taluni hozzad :D:D:D:D
Tudod mi van elottem? Ahogy Regina ramnezett ahogy tartottam. Igaza van a Biblianak es ezt most (!!!) ertettem meg, hogy a gyermekek angyalok! Ahogy nezett ram, ugy ertettem meg ezt az egeszet egy pillanat alatt! :D

sünciboglya

Kép Ezt a fotot mindenkeppen fel akartam rakni, nekem nagyon tetszik:

sünciboglya

Orsi:

Jovan!:) Ha anyu engedi a kutyat akkor hozzuk mindenkeppen. Kisse mocskos szegeny... :(
(de hat ez nem ujdonsag....)

:mrgreen:

sünciboglya

Jaaaaaaaaaaak ne engem mutogass hanem Regit! :oops:

Mingyá töltök le én is! A Rólatok készült fotót tedd fel!Nekem a Mimis képek a gépen vannak!

Nem baj, ha koszos a dögi! :lol:

Képzeljétek itt egy perc nyugi sincs, percről-percre változik a program! :shock:
Most hívtak Szüleim, hogy nem tudnak lejönni velünk Balcsira(kértem, hogy jöjjenek, nehogymááán egyedül legyek 3 gyerekre! :roll: )
De kárpótlásul hétfőn jönnek kora reggel(anyósom helyett) és amíg suliban vagyok, vigyáznak csimókra, majd ha hazaértem elviszik a két nagyot Becsére, hétfő-kedd-szedán ott lesznek! A Bogika marad, de mennyivel egyszerűbb lesz pakolásznom, vásárolnom, készülnöm 1 gyerekkel! :wink:
Csütörtökön megyek Balcsira és lejön velünk anyósom is.
A szüleim csütörtökön lejönnek Balcsira, oda hozzák a gyerkőket, azt a napot velünk töltik és este mennek csak haza! :D
Ha nem jön a szaki betonozni szombaton(ez péntek este derül ki) akkor Apa lejön hozzánk és marad is hétvégére, anyósom meg jön haza egy vonattal!
Ez olyan kesze-kusza, hogy még leírni is nehéz! DE IMÁDOM AZ ILYET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Vegul is nem vettunk kisagyat tegnap cask megneztuk, de en szemely szerint nem voltam elajulva tole.
Apa megnezi hetfon a Jaszfenyszarui asztalosnal is, igaz hogy ott dragabb (3 ezerrel) az agyacska, de a kepek alapjan sokkal szebben vannak azok a modellek kidolgozva, raadasul nem csak egy szinben.

Viszont sikerult vennunk egy bebior+legzesfigyelot, amit mindenkeppen akartunk. Es nem eleg hogy a Neten a legolcsobb helyen, de meg ezen a hetvegen valami akcio is volt es az eredeti arabol is engedtek 4500 ft-ot. Orultem mint majom a farkanak. :) (Ja, meg jart a cucchoz egy hasznalt pelenka tarolo bigyo is ingyen.) :D

Aztan voltunk a Polusban, apa ott bizgeralja most hetvegen a szervereket. En szepen elsettenkedtem shoppingolni amig parom dolgozott. Vettem a Demko Feather boltban egy kis takarot Patriknak. :D

Ezek voltak a tegnapi vadaszzsakmanyok :D

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?