Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

LINACSKA
Ez első hallásra elég durván hangzott de akkor ezek szerint kiürül mindenféle beavatkozás nélkül. Lili is egészséges, hát ez dupla öröm.

BONI
Hirtelen azt hittem a két gyerek ugyanaz, de látom csak a gúnya. :)

MONIC
Köszi a nagymamis képet, a miénk narancssárga - fehér csíkos. :)

Ma jönnek anyuék, még bepakolom a cuccom és megyünk a partra.
Aztán lehet hogy csak holnap, de sztem a Vivien kiharcolja hogy ma is leugorjunk ebéd után. :)

dita75

Sziasztok!

bonico: Köszönöm szépen, hogy válaszoltál. Most fogomhívni a Kálit időpontért. Remélem úgy járunk mint ti. Azt még megkérdezhetem, hogy nálatok mi volt a gond, amiért inszemi mellett döntöttetek? Hát mondjuk az biztos, hogy a pénztárcát megviseli ez a dolog, de nembánom, csak sikerülne.

Ja és persze gartulálok a babátokhoz, ő is kis ügyes volt, hogy célba ért akkor. :D

Kép
babicsek

babicsek nekem dr Kovács Péter volt a dokim,és ismeretlen eredetű meddőség

kaptál időpontot?
Vendég

Bocsi lányok, hogy egy kicsit eltüntem, ebben a melegben lefeküdtem délután alukálni egy kicsit. Túl vagyok a terheléses cukron és 1/2 5-re megyek ekg-ra a háziorvoshoz. Remélem addigra már nem lesz ennyire meleg. Lehet, hogy kiíratom magam egy kicsit, mert ebben a melegben ugyan jó a bent légkondi, de az oda-meg a hazautat már nem viselem olyan jól. Majd meglátom mit szól hozzá a háziorvos, de nem szokott akadékoskodni, ő a 15. hétig egyébént is itthon tartott volna.

monic: Annyira édes Danika ebben a ruciban. Nagyik biztos el voltak ájulva tőle. Most már biztosan veszek ilyet, olyan jó ötlet.
vicky79
Budapest III. kerület

Már túl is vagyok az EKG-n, negatív lett. Mármint volt szívverésem, de jó lett, bár valami megjegyzést írt, de azt mondta, hogy ezzel együtt sincs semmi bajom. A pulzusom persze megint 80 lett, pedig most a vérnyomásom sem volt magas. Kiírattam magam a jövő hét végéig táppénzre, mert nem akarózik ebben a melegben kibkv-zni a munkahelyemre meg haza. Azt modta, hogy addig maradok, ameddig csak akarok, tőle akár szülésig is. Rendes dokinénim van.
vicky79
Budapest III. kerület

Ditus, akkor mikor számithatok rátok??? Nekünk a vasárnap lenne jó, mert úgy néz ki hogy szombaton szerelik a redőnyt. :cry:

Kép
pgsuska

Ditus, vagy esetleg a jövöhét vége jobb lenne Nektek, akkor bármelyik nap jó szombat vagy vasárnap!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

Vicky,
80-as pulzus babásan még nem is számít soknak. Nekem ma 92 lett. Gondolj bele, másfélszer annyi vért kell pumpálnia a szivednek. Ezért csökken általában a vérnyomás és nő a pulzusszám.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: Akkor megnyugodtam, azt hittem hogy magas. Régebben is volt néha magas a pulzusom és most is néha érzem a hátamon, ha lefekszem. Ezért gondoltam, hogy sok de igazad van, erre nem is gondoltam.
vicky79
Budapest III. kerület

boniko: Aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Igen, megvan az időpont, aug. 5. Már úgy izgulok. Azt mondták kell fizetni egyszer 12 000 forintot valami regisztrációs díjként, meg a spermavizsgálat is annyi. Azt mondták minden papírt, eredményt vigyünk és kb. 1 órás beszélgetésre számítsunk a dokival. Amíg ez zajlik, addigra a végére kész lesz a sperma eredmény is. Én a miskolciba fogok menni , mert itt lakunk. szerencsére így nem kell sokat utazgatnunk. De miről tudunk 1 órán keresztül beszélni???

A férjem nem hisz benne, azt mondja ez csak arra megy, hogy lenyúlják az embert, de én valami oknál fogva bízom benne hogy így fog sikerülni.

Szerinted még augusztusban meg is tudják csinálni az inszemit?

Kép
babicsek

Vicky, nekem mindig 100 felett volt, és most 90 körül mozog, úgyhogy take it easy!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

babicsek: Helló félig földim! Miskolciak vagyunk a párommal, de már egy jó ideje pesten élünk. A sógornőmék is jártak a miskolci kaáliba, de sajnos a lombikot nekik már pesten csinált/ják. Molnár dokit nagyon csípi a családom, 20 éve nála született a húgom és több gyereket is segített már világra az ismerőseim közül. Ő vezeti most az ottani kaálit, biztosan minden rendben lesz. Egyébként a kaálikat én is egy kicsit lehúzás szagúnak érzem, de nem lehet mindenki olyan szerencsés, mint mi hogy pesten tb alapon járhatunk meddőségibe. Ha meg dolgozik az ember, akkor jobb, ha nem kell minden uh-ért pestre járni. Drukkolok nektek.

zsuzska: Én azért remélem hogy nem megy a pulzusom sokkal feljebb, elég ramatyul érzem magam olyankor.
vicky79
Budapest III. kerület

[quote="babicsek"]b írta:babicsekoniko:

A férjem nem hisz benne, azt mondja ez csak arra megy, hogy lenyúlják az embert, de én valami oknál fogva bízom benne hogy így fog sikerülni.

Szerinted még augusztusban meg is tudják csinálni az inszemit?

az enyém sem hitt benne :wink:

inkább szeptember, nekem 2007ben augusztusban voltak a vizsgálatok, és októberben lett volna egy inszem, de férjem elutazott, így novemberben volt...
Vendég

vicky: De jó, te is miskolci voltál? :o Nektek spontán sikerült a baba?

Mi is Molnárhoz fogunk menni.
Nekem Molnárral csak annyi az ismerettségem, hogy 6 évvel ezelőtt ő és egy másik doki császároztak meg, ugyanis van egy 6 éves kisfiam, aki koraszülöttként jött a világra. Én a Semmelweisbe jártam egy orvoshoz, de onnan átvittek a Megyeibe és ott született meg a kisfiam. Szóval nem ismerem egyáltalán, mert ott a műtétkor annyira be voltak öltözve zöldbe, hogy meg sem ismerném. Utána meg nemnagyon foglalkoztak velem, gondolom, mert csak úgy odacsöppentem, minden előzmény nélkül.
Remélem én is jó véleménnyel leszek róla. :)

boniko: de szeretnék úgy járni mint ti! Végül is nekem is augusztusban lesznek a kivizsgálások, eddig stimmelek veled! :) És az inszemi után mindent csináltál ugyanúgy, mint előtte? Vagy aznap pihenni kellett? Szóval gondolom táppénzt kell majd kivenni.

Kép
babicsek

babicsek: Nálunk a 4. inszeminációval sikerült a baba.
vicky79
Budapest III. kerület

]Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziek[/b]

Kép :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Babicsek!

Az én nagylányom is inszemes baba volt, szintén elsőre sikerült a pesti Kaáliban. Kicsit tényleg drága, de szeritnem nem lehúzós, hiszen bárhol csináltatott vizsgálat eredményét elfogadják, nem ragaszkodnak hozzá, hogy náluk csináltasd. Mi minden eredményt máshonnan vittünk :oops: Én úgy voltam vele, hogy úgyis adnék a dokinak valamennyit ha tb-s helyen csinálták volna az inszemet, akkor legalább mondják meg előre, hogy ennyi és ennyi lesz a project, slussz.
Ha jól jönne ki a ciklusod, akkor szerintem nem kizárt, hogy belefértek az augusztusba, drukkolok nagyon!

Boni!

Rolika történetét már másik topicon is olvastam, szorítok neki nagyon!

Megvan Eszti oltári nyűgösségének az oka, kinyomott két fogat :) Neki már nemtöbb füle van, mint foga, Ádám még mindig azzal az egy szál jegylyukasztójával villog :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Szorítok a kisfiúnak nagyon. Jaj, miért történik ilyen. Szegénykém.

Évi : lehet benne valami amit írsz. Az ember úgyis odaadná. És az ikrek spontán sikerültek? Gratulálok hozzájuk. Hogy bírod? gondolom nem lehet könnyű.

Ja és lányok köszönöm hogy drukkoltok nekünk! :)

Kép
babicsek

Mórning!

VICKY
Nekem a pulzusom a terhesség előtt is több volt mint a tiéd most. 90 alatt sosem mért eddig a védőnő és a múltkor meg 112 volt pedig kocsival mentem fel. :shock:

Jól teszed hogy most mész tp-re. De ezt már kitárgyaltuk odaát.

SUSKA
Ez a hétvége nem jó most már kiderült mert anyukámék itt vannak nálunk vendégségben. A jövő hétről meg még dunsztom sincs.

A telefonszámod elvégre megvan, igérem időben szólunk ha esetleg tudunk menni.

ÉVI
Kiröhögöm a lelkem vagy Bogyót nem tudom ha így folytatod!
Jegylyukasztó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ROLINAK DRUKK!!!!!!

dita75

Dita,

mikor indultok ma a dokihoz? Kiderül ma Bogyó neme?
Fürödtél a Balatonban?

Babicsek,

én nagyon meg vagyok elégedve a KAálival, nekünk a lombikot csinálták ott. Nagyon profik. :wink:

Évi,

én is jót nevettem a jegylyukasztós fogacskán :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

MONIC
REmélem hogy kiderül!
Majd kiharcolom hogy legyen egyáltalán uhu, mert elvileg ma nincs semmi kötelező vizsgálat.

Nem mentem bele csak bokáig! :roll:

dita75

sziasztok,

SZEGÉNY ROLI, TÉNYLEG, MIÉRT TÖRTÉNIK ILYEN?? SZORÍTUNK NEKIK!!

Linácska: kitartás, tényleg elég durvának hangzik ez a vese dolog.

rucik nagyon édik, nekünk nincs ilyenünk, de lehet, h beszerzek 1-2-t.

Évi: gratula Eszti fogaihoz! szegény Ádit ne szekáljátok: nincs foga , nincs haja...ebbe a melegbe minek haj? még nem eszik rántotthúst nincs szüksége fogra. :wink:, amivel jól beletud majd harapni kedvesen a cickódba és majd néz rád ártatlanul! :wink:

Dituli: vigyázz magatokra, ne pörgesd túl magad!
a fekete villódzást nem tudod kicserélni más színre? így egy kicsit lehangoló, pedig amúgy ari ötlet, bocsi :oops:

Viki: köszi a spenót tanácsot, de sajna nem lesz a kedvenc.

tegnap nagy munkában voltam, ha összegezni kellene a napot: nem ízlik- kérek mást- munkás - spenótos. reggel nem volt elég tejcsi, fejni nem is álltam neki, mert teljesen leszívott, de nem is tudom mit vár Nándus, ha 4kor megeszi mind2 cicit, h megint lesz 8kor is uannyi? de nem panaszkodom, mert szépen eszik, mint régen!!! :lol: szóval reggel 8kor mentem a gyogyóba tápiért , humana ha 2-t vettem, mert ennek jobb az íze, de Nándusnak nem kellett, pedig éhes volt még. de sikerült elaudnia 1 órát, majd cicire raktam még, és csináltam újra tápit, amit ismét nem evett meg hiába volt éhes. ekkor kicselezve csináltam úgy tápit, h 2 kanál táp és 2 kanál tejpép (ezt legalább szereti) és azt megette. és ismét sikerült kicsit visszaaludnia. én rohantam a konyhába és főztem egész de. csináltam jégkockatartóba husi, csináltam magunknak lecsót, Nándusnak és magunknak is spenótot. 5 kanál spenót-krumpli-husi lecsószott és tök örültem neki, mert azt láttam, h menni fog, de az 5. nél elkezdett öklendezni és nem tudtam tovább adni neki, mert nem engedte, uh nem erőszakoskodtam. kicsit később áttöltöttem cumiba, úgy meghúzta, h ismét felcsillant a remény, de gyorsan lefagyott a mosoly az arcomról, így sem kellett. szóval csinálhattam a bevállt gyümit. először azt hittem,h túlfokhagymáztam, de párom szerint tök jó volt. nem adom fel, jövő héten újra próbálkozom, kevesebb fokhagymával.
a főzés és evés alatt meg persze minden tiszta spenót lett, mintha spenót köpő verseny lett volna nálunk.
csajok , nem tudom,h lehet, h mérleg nélküli életünk nyugodtsága, v az esti táp , de Nándus étvágya megjött. cicit szinte teljesen kiszívja, ha utána fejek , nagyon max 40 ml, és szépen eszik, és látom rajta, ha éhes. nem hittem volna! ma hajnali 5kor megette mind2 cicit, majd 8kor már éhes volt, pedig hajnalban mindig szétdurran a cici, uh tuti , h jóllakik hajnalban. persze éhes maradt 8kor , lefejtem 40ml-t , megette, de még nyüszögött, és megette a tápit magában 40mlt!!! úgy örültem neki! remélem ez a humana tényleg ízlik neki és nem kell tovább trükközni, h sok tejcsit rakjak hozzá, és akkor én is nyugodtabb vagyok, ha nem lesz tejcsi, akkor a tápot is megeszi és nem fog éhenhalni.
na megyek kicsit rendet rakok, mert kicsit kupi van most, és van egy kis vasalni valóm is, végre nem hegyekben áll a vasalnivaló!!!!

szép napot mindenkinek!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Czinkike, dehogy szekálom én a kicsi fiamat, csak hülyéskedünk vele :) Oké, többet nem írok ilyet :? És igenis van már egy foga, de nem használja ám ellenem! Dóri se harapott meg soha, pedig 14 hós koráig szopizott, és addigra már volt 14 foga, szóval nem olyan kis vérmesek ám :)
Nagyon együttérzek a kaja-mizériával kapcsolatban :roll: Nagy melegnek lassan vége, soxeretettel várunk!

Babicsek, az ikrek 3 sikertelen inszem után stimus ciklusban, de spontán fogantak. 5 tüszőből lettek kettecskén :)

Dita, vigyázz magadra a nagy melegben! Bogyóka, te meg kapd fel a szoknyádat lécci, hogy az uh-os bácsi alá tudjon kukkantani :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jaj lányok annyira jópofák vagytok, amiket írtok. Most csak olvasni jöttem, de szétvigyorogtam magam. :D

Hú évi: akkor meg pláne nagy gratula a kis drágákhoz. És milyen jó hogy a lányok mellé lett egy kisfiad is. És mennyi időre születtek?

czinkeb: Tündéri a te kisfiad is. :)

Kép
babicsek

Babicsek, 37 hétre születtek 2660 és 3230 grammal. Tényleg mámorító, hogy van egy kincsfiam is :) Neked meg lehet hogy egy fürtös kislányod lesz a fiacska mellé nem is olyan soká :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Megyek ebédeltetni. Tegnap úgy benyakalták a krumpli-barack nyenyőkét, hogy ezen felbuzdulva ma is az lesz a menü :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jóétvágyat hozzá! :)

Kép
babicsek

Sziasztok!
Én teljesen új vagyok itt, még egyenlőre csak olvaslak benneteket, de magamról is írok egy pár sort!
Szegedi vagyok,31 éves insem előtt állok és eléggé el vagyok keseredve, hogy akárhogy is nézzük, de nem lehet természetes úton gyerekem. Nagyon sokan támogatnak, mellettem állnak, főleg a párom,anyukám, nővérem!
Szép napot mindenkinek!
suzy78

suzy: Üdv és ne legyél elkeseredve. Tudom, hogy orvosi segítséget kell igénybe vennünk, de a végtermék a lényeg. :D Egyébként az inszem azért nincs messze a természetestől, csak a romantika és az előjáték marad ki. :) (a dokik nem érnek rá ilyenekre)

évi: Beszólásaidtól kész vagyok, én is szétröhögtem magam.

dita: Remélem ma nem lesz szemérmes a kisasszony. :D

Én elértem a 11. hetet. Meg is ünnepeltem egy kiadós hányással és egy múlni nem akaró fejfájással. Valószínűleg összefügg a kettő. Még most kezd meleg lenni a lakásban, biztos nem ez okozta. Még jó hogy ma nem mentem dolgozni.
vicky79
Budapest III. kerület

Dita nem írt valakinek sms-t, hogy kiderült-e Bogyóka neme???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Évi baby : tudom, h csak hülyéskedtek!! amikor nálatok voltam észrevettem, h mindig azt mondtad, h a kicsik, soha nem , h ikrek és ha mondtál vmit Ádiról , akkor is csak suttogva , és hozzátetted, h csak meg ne hallja, pedig kb 8 m-re volt a másik szobában. tök ari voltál!! :lol: :lol:
nekem Nándus harapott rá cicire, a fentiekben leírtak szerint :roll:
és mióta kapnak gyümit? egyszerre tudod őket etetni v besegít Dorci?

Suzy: üdv , ne légy elkeseredve! manapság a szar levegő, szar étel (hiába étkezel egészségesen), szar ivóvíz.... és a stersznek köszönhető, h rengeteg a segítségre szoruló pár! egyáltalán ne legyen lelkifurid! nekem a párom mindig azt mondta, h akkor jön a baba, ha boldog az anyuka! ezt a gyerkőcök tényleg megérzik!!
a mi huncut haramiánk életem egyik legszebb szakaszában költözött be: janban leállamvizsgáztam, febrban megkérték a kezem, és nekiálltunk az esküvőszervezésnek. janban volt egy sikertelen inszemünk és akkor azt mondtuk , h 3 hó pihi. márcban nem csak az esküvői meghívókat sikerült saját kezűleg megcsinálni, hanem Nándust is! teljesen spontán!
sok sikert!!

Vicky: nekünk spec az egyetlen inszemnél megvolt az előjáték: bementem a párommal mintavételre. 8) :lol: a doki azonban valóban nem volt romantikus :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

tudom mit akartam még!

Évi: tegnapelőtt 2 ikerpár is volt a játszón, 1 2,5 éves forma vegyespáros, és 1 2 éves forma lányos iker, tök édik voltak!

Monic: mint alkoholista a piásüveget!! :lol: rakjad el a szekrénybe! addig nem lesz nyugtod! én remegve raktam el, szó szerint remegett a kezem, de sikerült . és azóta tök jó. lassan 1 hete nem mérem Nándust!! és szépen eszik. nem tudom,h a nyugodtságomnak (igyekszem az lenni, még ha nem is eszik annyit) v annak köszönhetően, h este kap 60 tápit kiegészítésnek és ettől megnőtt az étvágya. igaz most a gyüminek a felét ette meg, de 27 fok van a lakásban, és csak vizet akar inni szegénykém. és pl már 2 este nem fejem le a cicit előre, hanem leszívja teljesen, max 40-t tudok még leszívni és kapja a tápit. de mostanában megint leszív teljesen minden cicinél, mint a régi szép időkben! bár lehet, h szomjas szegény drága.
majd hétfőn mérem meg reggel puccosan.

képzeljétek , h ha párom elmegy mindig elköszönünk és pápázunk neki az ajtóban és már 2. napja, h Nándus elkezd nyüszögni és láthatóan szomorú lesz. tök édin mosolyog , amikor beszél hozzá a párom, nézi, ahogy tesz -vesz, cipőt húz és amikor kimegy, lekonyul a szája és rémülten néz. és ha hazajön fülig ér a szája és tárja szét a kezét és dől az apja felé. tök aranyos!

meg kérdezni akartam még:
1, a játszón vki mondta, h attól, h agyon domestosozta a kádat, vmi bőrbaja lett. én is domestost használok felmosáskor, és most , h lassan már a kőre is ki fog jönni Nándus mit tegyek? én is majd szerintem 2naponta felmosok majd de mivel? és parkettát? eddig pronto parkettafelmosót használtam, vajon az is gáz?
2, kaja téma, mennyi húst kell adni a gyerkőcnek? minden kajcsinál 1 kocka? v több , v nem kell mindegyiknél?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Szasztok!

Bocsi nem olvastam bele csak épp hogy felületesen, most jöttünk meg a partról. Hát kurva nagy kínzás hogy én csak a fa hűséből figyelhetem a pancsoló bandát! :cry: :cry: :cry:

A dokim is meglépett szabadságra, én már egyébként nem is csodálkozom, éreztem hogy ma sem lesz szerencsém ultrahang ügyben. Ilyen az én formám, Bogyó egyszerűen nem akarja hogy tudjam mi van a lába között.

Czinkicsek
Milyen fekete villódzás? Nem ééééééééétem, de lehet hogy fáradt vagyok már! :roll:

Alig aludtam valamit, mert éjjel 1-ig fent voltak tesómék aztán meg párom kapott köhögőrohamot egy órán át, reggel fél 7-kor meg már locsoltam a kertet meg mentem ki kifliért a bandának hogy tudjuk reggelizni.
4-en se ettünk meg annyi kiflit mint a párom fia egyedül, mert vettem 10 zsemlét a partra, meg 7 kiflit a reggelire és a 7 kifliből maradt 3,5 db. Szóval inkább anyuékat fogadom örökbe. :lol:

dita75

Dita,
és végül nem volt UH, vagy nem mutatta meg magát???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

elutazunk Balatonra kedden jövünk

mindenkinek puszi :lol:
Vendég

Nem kapcsolt ki a gépem, gyorsan írok míg nem kezdődik a film, mert a nicsak ki beszélt várom már napok óta ! :lol: :lol: :lol:

Nem volt semmi, adtak másik időpontot.
A recepciós is balfasz meg a doki is hogy mára hívott, mert gondolom előbb is tudta hogy ma nem lesz. Még jó hogy most már nem is vagyok annyira besózva.

Az a fasza hogy emiatt nem mentünk le reggel a partra.
Itt senyvedtünk délig a lakásban. :twisted:

BONI
Érezzétek jól magatokat, kurva jó a víz, legalábbis azt mondják! :?

dita75

hali,

Dituli: csak miattad ugrottam fel, a fene, nem is volt uh?
most már nem látom a fekete villódzást. a miss bogyós seprűs kiscsajos vonalzó előtt fekete téglalap villódzott. azt hittem, h te ügyeskedtél vmit, mert h még nem tudni a nemét, v mit tudom én miért. de akkor nem. de most nem is látom, most tök jó.
ma fürdés közben eszembe jutott a szülésem, és h telefonálgattam a szülőágyról , Csaba tartotta Nándust és vártuk a nénit, h lemosson engem is. micsoda emlékek! és nemsokára te is szülni fogsz, milyen gyorsan megy az idő!

hát kár volt dicsekednem , h Nándus milyen szépen eszik. de a gyüminek a felét ette, egyáltalán nem izgattam magam, de 18kor nem evett 1 falatot sem a gyümiből, 3/4 órán keresztűl kinálgattam neki, de semmi. de szerintem kiitta volna a dunát, annyit akart inni. pancsi után jött a cici, habzsolta, de utána a tápi nem kellett . 20 perc után feladtam, beraktam a kiságyba és becsuktam minden ajtót. tök kivoltam. aztán persze 15 perc után csak úgy habzsolta a tápit. én ezt nem értem, miért van szükség az ilyenre??? egyértelmű h éhes, akkor miért hisztizik? majd ha nagyobb lesz és tud majd beszélni, meg fogom kérdezni, esküszöm!!!

jóéjt mindenkinek!!
holnap anyósékhoz megyünk, nem leszek csak hétvégén!

Boni: jó pihit nektek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Csajok, elutaztam a Balcsira, 14 nap múlva jövök, mindenkinek szép nyarat, Ditus, nálam a teló ha jöttök irj, Moncsi Neked is szól, Linácska ha hamarabb lennél babás, irj Ditusnak ő Értesit, szurkolok Nektek.

Sok puszika Nektek és szép nyarat,

Zuzka, Zé és Olcsa baba

Kép
pgsuska

czinke este szerintem már ne adj neki gyümit, max 4 körül..inkább zöldségfélét. lehet azért nem fogadta szívesen

Ditus ejnye de titokzatos!
Vendég

Sziasztok!
Bocsi csajok, de esélyem nincs visszaolvasni.

Hét elején Laci apuval benyeltünk egy király kis hányós-fosós mókát, szerencsére Lackó nem kapta el. Mi legatyásodtunk rendesen.

Ma délelőtt utazunk Pestiába, a babás fórumosokkal lesz össznépi első szülinapos buli a babáknak, mamák és papáknak. Vasárnap jövünk.

Ditám!
sajnálom, h Bogyóci nem mutuzta magát. Ha kibújik sztem mindannyian jól elnáspángoljuk majd a formás kis popóját testületileg.
20150601134430

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes talit, balcsizást és egyebeket kívánok.

Én arra gondoltam hogy vasárnap felmegyek a savoyába 4D-re ha már nem volt a dokim és ezáltal ultrahang sem. :?
De végülis csütörtökön már lesz a dokim.
Csak tudnám előre hogy egyáltalán csinál-e ultrahangot. Mert ha igen akkor minek menjek 4D-re. 25. hétnél előbb nem nagyon akartam menni. Na ezt majd még kifilózom.
Megjött a függönyöm, annyira király. Eldöntöttem hogy a baldachint is ebből varratom úgyhogy még kell rendelnem 3 métert! :oops:

dita75

Ja Bogyót nem bánthatjátok......... még testületileg sem! Csak semmi náspáng! Puszik jöhetnek! :wink: :lol: (remélem a hercegektől :roll: )

dita75

Kedves Csajszik!
Már nagyon régóta olvasgatlak Benneteket és meg kell, hogy mondjam, hogy egy remek kis társaság vagytok. Remélem nem haragszotok meg, hogy csak így 'belepofátlankodom' a fórumba. Rólam annyit, hogy a 32. hétben vagyok, majdnem inszemes babócánk lett nekünk is, de a kiscsajszi úgy döntött, hogy a pihenős hónapban költözik be! :)

Gyönyörűek a már megszületett és a még pociban lévő babócák!!
kelly26

LINÁCSKA!
Egy olyan kérésem/kérdésem lenne hozzád, hogy emlékszem pár héttel vagy hónappal ezelőtt írtda, hogy Ti hová mentetek 4D-re, de egyszerüen nem találom ezt a hozzászólásodat.
Megtennéd, hogy leírod, hogy hol találom a neten, meg hogy mennyi volt? Mert csak arra emlékszem, hogy nagyon meg voltál velük elégedve, na meg, hogy nagyon szuper képeket kaptatok!

Már mi is voltunk, de még el szeretnék menni egyszer, de ahol mi voltunk ott egész augusztusban szünet van... :( Így jutottál eszembe Te!! :)
Előre is köszönöm a választ!
kelly26

Dita!
Én is izgulok, így ismeretlenül is, hogy Bogyóka megmutizza magát! :)
Persze ettől még nem vagy előrébb, de a mi kicsi lánykánk is csak a 25. héten mutatta meg magát! Így szerintem minden esély meg van rá, hogy Bogyóci KISLÁNY!!! :)
kelly26

Sziasztok,

Kelly,

üdv közöttünk! Már a 32. hétben vagy? Akkor 2 hónap és a kezedben is tarthatod a pici lányodat :lol:
Nagyon nagy öröm lehetett, hogy spontán babátok lett!
Van már nevetek?

Dita,

nem bántjuk mi Bogyót :lol:
Jó balcsizást, az árnyékban jó a levegő, nincs annyira meleg. Meg néha lezuhanyzol majd és máris jobban érzed magad.
Jövő nyáron pedig majd Bogyó már ott építi a homokvárat a parton :wink:

VIki mami,

jó talizást nektek! Sajnálom, hogy betegek voltatok, remélem mostmár meggyógyultatok.

Czinki,

én azt fontolgatom, hogy jövő héten visszavisszük a mérleget a boltba. Én sem raktam rá Danikát, egyenlőre erős vagyok.
Husi evéshez nem értek, mi még nem ettünk olyat, bár a védőnő már mondta a csirkemájat. De egyelnőre várok még vele.
Aranyos lehet Nándus ahogy fogadja az apukáját.

Tegnap kint voltunk délután a strandon. Nagyon jó volt végre kimenni a nagy melegben. Danika csak kicsit úszott mert nagyon sokan voltak a gyerekmedencében és nem akartam, hogy elkapjon valami nyavalyát.
Én viszont leúsztam az 1000 m-t úgy ahogy régen is tettem. Nagyon jólesett de nagyon elfáradtam, a végén már csillagokat láttam de akkor is teljesítettem a kitűzött célt. Mára pedig jó kis izomlám van :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Monic!
Köszönöm szépen az üdvözlést!
Bizony bizony...már kevesebb is mint 2 hónap. Szeptember közepére vagyok kiírva! Mi is nagyon meglepődtünk a spontán szerencsén, mert 4 évig próbálkoztunk előtte, volt két sikertelen inszem is, aztán a pihizős hónapban jött a CSODA!!
Háááát név az már van! :) Ha minden igaz Málna lesz a törpicsek! :)
kelly26

Szia Kelly!
Üdv nálunk! Bizony ez egy jól összeszokott kis csapat ezt jól megfigyelted, személy szerint sokat köszönhetek a csajsziknak, és el sem tudnám képzelni az életemet nélkülük. Ha mást nem is köszönhetek a meddőségemnek de a lányokat NAGYON IS! :)

Erre mondják azt hogy minden rosszban van valami jó!

Gratulálok a kiscsajszihoz! Kérünk képet. :)

Linacska a Genesisbe jár uhura, de van a Savoya parkban is jó, meg nekem és másnak is bejött a Baross u-i ami a Soteval van szemben.
Tegyek fel linket?

MONIC
Most hogy mondod sok kisbaba volt a parton és még mondogattuk is hogy jövő ilyenkor már Bogyó is nagy örömmel lubickolhat a vízben. Tök jó úszógumik voltak. Beszarás! :)
még tető is volt a feje felett hogy ne süsse a buksiját a nap. Úgy visongtak a hullámban a kis törpik. Még jó hogy már kismama vagyok mert az irigység megevett volna. :roll:

Amúgy mizujs van a "futrinka utcában"?

VIKI
Elfelejtettem írni hogy sajnálom a kórságot, ezek szerint valami vírus lehet mert én is ma már 3x rohantam a vécére. :roll: :roll: :roll: :roll: Azt hittem a sok gyümölcs miatt, így ma már nem is eszem (igaz ma is becsókoltam egy bazi nagy szelet dinnyét). ti hol a fenében kaphattátok el? remélem már átment rajtatok!

dita75

Dita,

tegnap én is láttam ilyen úszógumi csodákat. Lehet, hogy mi is veszünk egyet, biztos örülne neki Danika.
Akkor mész 4D-re? Vagy kivárod a jövő csütörtököt és ha ott nem lesz uh akkor jövő hétvégén bevállalsz egyet?
Szerintem is lányod lesz mert azért a kisfiú kukacát biztos látták volna már lebegni. :wink:

Kép}
monic80

Kelly,

a Málna nagyon szép név.
Én épp tegnap írtam Danika babanaplóját és oda azt is be kell írni, hogy milyen lányneveink voltak. Elő is kerestem a régi listát, és olyan sok jó név volt rajta, hogy ha a következő baba lány lesz nem lesz gond a névválasztás. Ha kisfiú lesz akkor gondban vagyunk mert nekünk egyedül a Dániel nevünk volt.

Kép}
monic80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?