sziasztok,
SZEGÉNY ROLI, TÉNYLEG, MIÉRT TÖRTÉNIK ILYEN?? SZORÍTUNK NEKIK!!
Linácska: kitartás, tényleg elég durvának hangzik ez a vese dolog.
rucik nagyon édik, nekünk nincs ilyenünk, de lehet, h beszerzek 1-2-t.
Évi: gratula Eszti fogaihoz! szegény Ádit ne szekáljátok: nincs foga , nincs haja...ebbe a melegbe minek haj? még nem eszik rántotthúst nincs szüksége fogra.
, amivel jól beletud majd harapni kedvesen a cickódba és majd néz rád ártatlanul!
Dituli: vigyázz magatokra, ne pörgesd túl magad!
a fekete villódzást nem tudod kicserélni más színre? így egy kicsit lehangoló, pedig amúgy ari ötlet, bocsi
Viki: köszi a spenót tanácsot, de sajna nem lesz a kedvenc.
tegnap nagy munkában voltam, ha összegezni kellene a napot: nem ízlik- kérek mást- munkás - spenótos. reggel nem volt elég tejcsi, fejni nem is álltam neki, mert teljesen leszívott, de nem is tudom mit vár Nándus, ha 4kor megeszi mind2 cicit, h megint lesz 8kor is uannyi? de nem panaszkodom, mert szépen eszik, mint régen!!!
szóval reggel 8kor mentem a gyogyóba tápiért , humana ha 2-t vettem, mert ennek jobb az íze, de Nándusnak nem kellett, pedig éhes volt még. de sikerült elaudnia 1 órát, majd cicire raktam még, és csináltam újra tápit, amit ismét nem evett meg hiába volt éhes. ekkor kicselezve csináltam úgy tápit, h 2 kanál táp és 2 kanál tejpép (ezt legalább szereti) és azt megette. és ismét sikerült kicsit visszaaludnia. én rohantam a konyhába és főztem egész de. csináltam jégkockatartóba husi, csináltam magunknak lecsót, Nándusnak és magunknak is spenótot. 5 kanál spenót-krumpli-husi lecsószott és tök örültem neki, mert azt láttam, h menni fog, de az 5. nél elkezdett öklendezni és nem tudtam tovább adni neki, mert nem engedte, uh nem erőszakoskodtam. kicsit később áttöltöttem cumiba, úgy meghúzta, h ismét felcsillant a remény, de gyorsan lefagyott a mosoly az arcomról, így sem kellett. szóval csinálhattam a bevállt gyümit. először azt hittem,h túlfokhagymáztam, de párom szerint tök jó volt. nem adom fel, jövő héten újra próbálkozom, kevesebb fokhagymával.
a főzés és evés alatt meg persze minden tiszta spenót lett, mintha spenót köpő verseny lett volna nálunk.
csajok , nem tudom,h lehet, h mérleg nélküli életünk nyugodtsága, v az esti táp , de Nándus étvágya megjött. cicit szinte teljesen kiszívja, ha utána fejek , nagyon max 40 ml, és szépen eszik, és látom rajta, ha éhes. nem hittem volna! ma hajnali 5kor megette mind2 cicit, majd 8kor már éhes volt, pedig hajnalban mindig szétdurran a cici, uh tuti , h jóllakik hajnalban. persze éhes maradt 8kor , lefejtem 40ml-t , megette, de még nyüszögött, és megette a tápit magában 40mlt!!! úgy örültem neki! remélem ez a humana tényleg ízlik neki és nem kell tovább trükközni, h sok tejcsit rakjak hozzá, és akkor én is nyugodtabb vagyok, ha nem lesz tejcsi, akkor a tápot is megeszi és nem fog éhenhalni.
na megyek kicsit rendet rakok, mert kicsit kupi van most, és van egy kis vasalni valóm is, végre nem hegyekben áll a vasalnivaló!!!!
szép napot mindenkinek!!!