Új privát üzeneted érkezett!

Tünci, iszok veled én is egy kávét.....

Vegyél ki egy kis szabadnapot és ugorj le Szegedre! Majd csak csinálunk valamit!

Betti
Kép
betti0412

Utálom ezt a meleget, vissza akarok menni a tengerre! Ott még a meleg sem ilyen meleg.

Betti
Kép
betti0412

Lara25

Remélem olvasol. Beszereztem két Gotto-s készletet!!! A fiúknak! Ez nagyon jó márka! :wink: Most itthon vagyok a napokban el is juttatom.

Utólag ez egy ilyen emeletes cuccc, van benne sok minden.

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.07.23 16:44-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Tenger jól hangzik. :wink:

Mennem kell mert van még egy kis melóm. Ebéd után lefeküdtem aludni és aludtam 2 órát. Most meg ideragadtam a géphez, muszáj valamit csinálnom is. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Én is utánaolvastam, tényleg írnak biztatókat, de ezt Te is biztos láttad Tünci.

Szia Hasli, elmondod, mi történt?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Ma egész jól szót értettünk a férjemmel, azt hiszem most kezdi felfogni, hogymi előtt állunk és hogy a cél érdekében ÉN miken fogok keresztül menni, s hogy NEKI kell segítenie.Szóval remélem ez az érzés marad így.

Ma sikerült elkapni a cicákat,Hasli ezt Neked:

Kép Kép

Nem tudom lányok, hogy jobb -e ha utánaolvasok, vagy inkább ne tegyem, nem akarok feleslegesen kombinálni.
Hasli műtik itt is, ha nem sikerül másképp,akkor lyukakat fúrnak a petefészekre(vmi ilyesmi) és olyankor 1-1,5 évig rendesen működik és ezt meg lehet néhányszor ismételni.
Elkezdek rendesen edzeni megint, aztm ondta az jó, ha javítom a hasi vérkeringést, hasizomgyakorlatokkal, vagy aviva tornával.Érdekes, mert Viola előtt nagyon sokat edzettem,(heti 2-3 alkalommal többszáz hasprés) lehet, hogy akkor az segített is?

Este voltunk kinnt Violánál, nem tudom milyen csokrot készíttessek a szülinapjára, talán a szekfű bírja a legjobban a meleget, minden más virág elhervad néhány óra alatt, az árvácskáit is fel kellett szednem.Vmi ötlet?

KépKépKép
tünci28

Melcsike délután én is úgy bekumtam ,hogy még álmodtam is.Azt álmodtam, hogy Betti küldött videót a lakásukról, amiben körbe lehetett sétálni, minden megnézni.Nagyon szép lett minden Betti!!! :wink:

Ja, a macskanevek:
A tarka:Junior Vasquez(focista)
A fekete:Yoda(a buta kis feje miatt..)
az anyjuk:Cicóka,Cicmic Móric
tünci28

Tünci de édi kiscicák!!!!! :D

Majd lásd minden rendben lesz!

Nekem is van több pcos-t tünetem is.

Szóval még a terhesség elött(Fruzsi elött)elkeztem hízni(pedig nem ettem többet,mint elötte)szörösödés és hajhullás,pattik,ezek azért elég durva tünetek,de a menzim nekem rendesen megjött mindég,peteérésem is volt!
A multkor amikor voltam dokinál akkor mondta,hogy policisztásak a petefészkeim,de mostanra ez mind elmúlt!

Drukkolok neked,hogy minden rendbe legyen!
Tényleg sajnálom,hogy ezzel kellett szemesülnöd!
MA NAGYON SOKAT GONDOLTAM RÁD!!!!!!!!

Betti----tenger :wink:

Melcsike te csak pihengess-meló megvár
:wink:
szintus

Tünci nagyon aranyosak a macseszok ès szuperjok a fotok!!! :wink:
Köszönöm!!! :wink:

Nàlunk elöször fogamzàsgàtloval be lett àllitva a a menz idöpontja aztàn Duphastont ès +mèg valami hüvely kupot kellett havonta 3X-or.Aztàn àllando ultra hang ,injekcio.
Most Serophene-t kell a menz 3.-ik napjàtol 5 napon àt naponta 1x-er szedni ès a 12/13/14.-ik napon ultrahang aztàn ,ha sikerül ès peteèrès van akkor tàmogato hormon injekcio+idöpontra eggyüttlèt.Kötelezöen kerülnöm kell a forro vizes fürdèst zuhanyozàst ès a sok mozgàs valoban jot tesz.Sokak szerint sokk hatàs èrzelmi alapon is lehet kivàltoja,de ezt nem tudom ,mi az igazsàg!Ami biztos ,hogy àltallàban vàltozo korig marad vagy mütèt,amin èn is gondolkozom.

Vettem itt a leàrazàson 1 nögyogyàszati szakorvosi könyvet kivàncsisàgbol....,de ugy èrtem ,mint a kinait! :oops: :)
Jo lenne ,de sebaj...

Biztosan jot tenne neked 1 Szegedi kàvè!!! :wink: :wink: :wink:
Multkor is feldobott,nincs nagyon sok szabid igaz?
Vendég

Zaha,Boboka,Hettuli irok privit,csak mivel itt van anyu meg növèrem kèt gyereke nincs nagyon sok idöm elmèlyülten irni,ugy meg nem jo! :oops:

Lyly irsz nekem is?
Bea?

Leda,Anita!?!? Legalàbb èletjelet adjatok jo!

Bende aranyos vagy! :wink:
Vendég

Hasli

Nekem már azt hiszem 99körül vagy valahogy akkor megcsinálták már hogy lyukakat égettek a petefészkeimbe. Pesten a Szent Imrében voltam a Rákóczi prof-nál. Meghát a méhpolippal is műtött akkor.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!!!
Tüncike :( Szerintem várj meg minden eredményt és utána kíméletlenül faggass ki minden dokit. Mi a legrosszabb és mi a legjobb amit várhatsz. Aztán hajrá!!!

Hasli, már én is akartam írni. Sok minden eszembe jutott még. Nagyon jó az idézet!

Nálunk meg a pasikon átok ül, vagy nem tudom. Életemben először voltam a traumatologián. Vencellel!!! Szegény az anyósnál le volt pattanva az ajtó mellett a csempe és elvágta vele a bal lábfejét. Amikor megláttam hogy kb fél centire szétnyílott a seb azonnal indultam vele az ügyeletre. Ott a doki egy méterről ránézett és mondta az asszisztenciának, kösse be és menjünk tovább a kórházi ügyeletre, ott majd rendbe hozzák. Ez volt két másodperc és kb 5 percig nyomtatta hozzá a papírt. Aztán tovább... Szerencsére a kórházba érve kisfiam már megnyugodott, jobb kedve lett. Gyorsan sorra is kerültünk és olyan profi vágást ejtett magán a kissrác, hogy a doki csak kitisztította és összeragasztotta. De komolyan. Belenyomott valamit a sebbe, összenyomta és úgy maradt. A töpörtyű végig árgus szemekkel figyelte mit csinálnak vele. Mondta a doki, hogy fektessem már le, mert ugye jajgatott kicsit, de ő nem akart. A legnagyobb poén meg az volt, hogy mindenhol azt hitték a férjemmel van gond, mert ott bicegett szegény mellettünk.

Itt meg valami csetepaté készül... Úgy fúj a szél, csak kopognak a körték ahogy veri le őket és dög meleg van!
hettuli

Utánaolvastam végülis a dolgoknak, bár még mindig reménykedem, hátha vmi mástól van, lehet más endokrinológiai probléma a háttérben, pajzsmirigy esetleg, vagy jóindulatú agytumor... :? (na jó ez szarkasztikus volt...)
Egyébként ezt találtam a diagnózishoz:
A PCOS fennállásáról akkor beszélhetünk, ha a következő három kritérium közül legalább kettő megvan:
1. peteérési vagy menstruációs zavar
2. férfihormon-túlsúly tünetei vagy laboratóriumi jelei,
3. policisztás ováriumok észlelése ultrahanggal;
más endokrin betegség hiányában.

Bár ebből kettő megvan, még nem zártuk ki a lehetőségét annak ,hogy totál mástól van a a policisztás petefészek, no majd ez történik, ha megjön végre.
Hátha csak átmeneti.(látjátok milyen pozitív vagyok így estére????)

Hah, nem is kitétel a szőrösség, meg az elhízás, az orvosom azt mondja, neki van kifejezetten sovány pcos betege is.
Franc tudja, ha nagyon szigorúan akarnám venni, ráfoghatnám a mostani hajhullásom(amit azzal magyaráztam ,hogy a szülés után kimerültek a vitaminraktárak), meg a zsíros, pati bőrőmet(amit meg kozmetikai problémának gondoltam), meg az állandó odafigyelés szükségét,a testsúlyomért,mert ha egymás után több napig úgy eszem hogy "jól is lakom", akkor mindjárt felugrik két kiló.Erre meg mindig is azt gondoltam, hogy "ilyen fajta" vagyok.

No de a lényeg: hogy az esetek 70%-ban gyógyszerrel el lehet érni a kezelést követő egy éven belül terhességet és csak kis %-uk jut el a lombikig.
A pcos.hu oldalon pedig az a doki bennt van az ajánlásokban, akihez az én orvosom irányítana, ha szeretném(Bata Barnabás)-de nem szeretném.Nem hiszem ,hogy találnék még egy dokit, aki simogatva igyekszik bíztatni ,aki olyan szépen beszél velem és minden alkalommal hagy sírni...

Adok egy évet magamnak, közben igyekezni fogok mérsékelten kikészíteni magam és titeket!! :D

MelcsikeHasli, azt is olvastam ,hogy a műtéti megoldás csak végső esetben alkalmazandó, sok a mellékhatása, következménye és amúgy is átmeneti és már nem korszerű.
Meg hogy minden 10 nőből egy pcos beteg. :shock: (csak nem tud róla,mert vagy nem akar még gyereket, vagy pont elkapja az évenkénti egy-két spontán peteérést...)

KépKépKép
tünci28

ÓÓ,Hettuli!Szegény pasijaid, szegény Vencius!!

Viszont lesz egy nagyfiús hege, mert nem fog szépen gyógyulni, egyemmeg azt a lusta dokit, aki nem varrta meg.A ragasztott heg sosem lesz szép, szélesebb lesz a hegvonal, meg egyenetlen, mert nem pontos az illesztés.

Ismerek egy orvost, aki a laparoszkópos metszést ragasztja mindig a nőknek.. :evil:
tünci28

Eh, egye penész!!! Még semmi hege sincs, ha ez nem lesz szép a lábikóján, hát ez van!!! De most is tanultam valamit tőled, már megérte!

Ja most belegondoltam és te is arra a lötyire gondolsz, amit szövet ragasztónak mondanak??? Mert azt tett a sebbe és összeillesztette. Ez valami kékes folyadék. Már ettől egyben maradt és még ezt keresztben három vékony ragasztó csíkkal rögzítette.

Ja és Tünci, az a doki szerintem nagyon aranyos. Eddig ahányszor összefutottam vele rendeléseken mindig lelkiismeretesen végezte a dolgát, soha nem éreztem azt, hogy én nem a jattos betege vagyok és ezért le sem .... Szóval azért ne zárkózz el teljesen. Esetleg találkozz vele egyszer és aztán ahogy érzed.

Jaj, már megint mennyi az idő...

Szebb napokat, erőt az eljövendőkhöz!
hettuli

Igen,Hettuli arra gondoltam.

Igazad van,Bata is mindig nagyon kedves-rendes, végülis én is sokszor találkoztam már vele, láttam dolgozni, de akkor is ..nnna, érted!Nem Ő élte át velem..
Amikor tegnap a dokimmal beszélgettem és megint ott sóhajtoztunk, már láttam is, ahogy a képernyőre pillantottam hogy az asszisztensnő hívta elő az adatokat, láttam a zárójelentésem..aztán mindjárt Ő is olyan szánakozón nézett rám, de nem erre van szükségem, hanem kitartó bíztatásraé sezt meg tudja adni a dokim.Szóval remélem ,hogy tényleg csak olyat ígér, amit be is tud tartani.

Az éjjel olyan vihar volt, be kellett csuknom az összes ablakot, annyira üvöltött a szél..most meg dög meleg van.Egy óra jócskán elmúlt, amikor elaludtam, hulla vagyok.Ilyenkor az előttem álló 11 óra munka 100 órának tűnik.Lesznek órák, amikor olyan fárad leszek ,hogy a fél életemet odaadnám 15 perc alvásért..

Legyen mindenkinek szép napja!

KépKépKép
tünci28

Tünci!
Most lükeségeket mondtál.
Egy dokinál nem az a lényeg, hogy símogasson, meg együtt sírjon veled! Ez esetben tessék csak irányulni a szakterület szakértőjéhez, szakmai orvoslásért. Simire ott a párod, meg egy lélekgyógyász.
Na.

Betti
Kép
betti0412

Na jóóó, nem úúúgy értettem.De hiába jó orvos a testemnek, ha nem az a lelkemnek.Semmit se érek azzal, ha felír egy csomó gyógyszert ,de nem bíztat, nem nyugtat,nem számíthatok rá, ha hajnali 2-kor írok neki e-mail,stb.Na, erre céloztam.

És le fogom késni a buszt... :lol:

KépKépKép
tünci28

Értem én, én most csak fenékbe billentettelek innen messziről, hogy meglegyen a kezdő lökés.... :D

Betti
Kép
betti0412

Csak gyorsan...

Tünci! Ne zárkózz el légyszíves Bata doki elől. Nagyon aranyos doki és ami a legfőbb, nagyon jól össze tudnak dolgozni a Te dokiddal. Egyébként szerintem nagyon empatikus. Lehet, hogy nem élte át veled az elmúlt egy évet, de attól függetlenül, nagyon együttérző!
Nem a levegőbe beszélek, Ő is ott volt mikor Niki született! Te dokiddal karöltve vezényelték le az egészet.
bende

áá,igen tudom ,hogy nagy spanok..azért is mondta, hogy beajánl és ha a szabadsága alatt vmi bajom van, akkor menjek hozzá, megbeszéli vele.
tünci28

Hidd el nagyon segítőkész és kedves! Szerintem neki is írhatsz emailt éjjel! Amúgy meg egy találkozás után belopod magad a szívébe, többé úgysem szabadul a varázsod alól...és a csillagokat is lehozza Neked az égről....

(utólag visszaemlékezve, mikor egy egy fájás közben vizsgált meg, azt hiszem nem is ennyire kedves, sőt mintha a hátam közepére se kívántam volna.... :lol: ) De miután kibújt a Nyanyó, már nem bántam, hogy Ő is megnyomorgatta, öklözgette a hasamat...(más kérdés, hogy eredménytelenül :shock: )
bende

Nekem is durván hullik a hajam.... :shock:
bende

Tünci,
ez az orvos vette észre, hogy már nem él a kisfiunk... :cry:
Nagyon együttérző volt, nem is tudott megszólalni, mert nyelte a könnyeit... Átölelt, és kérte, hogy ne haragudjak rá, próbált vigasztalni engem is, és a férjemet is (ő is ott volt ezen a vizsgálaton, a párom először látta volna uh-on a második gyermekünket. Már csak élettelenül láthatta.) Később azt hallottam róla, hogy eléggé drága lett magánban is, de nagyon jó orvos. Így hát szerintem tessék elmenni hozzá, a baba és a ti érdeketekben mindenképpen!

A kardvirág is nagyon tartós, és gyönyörű halvány + mélylila színűek is vannak a piacon, nagyon olcsón. Esetleg megnézheted azt csokornak. 10 szál kb. 600-700 Ft.

Haslika,
nemsokára írok egy hosszabbat!

Hettuli,
privi ment! Nálunk este volt iszonyú szélvihar...
KisVencelnek nagy puszi! Igazi kis hős!

Melcsike,
írok majd neked is egy hosszabb privit. Már régóta készülök rá, ma egyedül dolgozom, remélem, lesz rá időm. Puszi neked is!

Kép

Kép

Kép
lyly

Ja, hajhullás + pattanás nálam is...meg a szőr is nő rajram :shock: :?

Kép

Kép

Kép
lyly

(utólag visszaemlékezve, mikor egy egy fájás közben vizsgált meg, azt hiszem nem is ennyire kedves, sőt mintha a hátam közepére se kívántam volna.... :lol: ) De miután kibújt a Nyanyó, már nem bántam, hogy Ő is megnyomorgatta, öklözgette a hasamat...(más kérdés, hogy eredménytelenül :shock: )[/quote]

Na, ez teccet, Bende! :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó reggelt!

Nekem nincs PCO-m, csak nagyon magas volt mindig az LH-m. Pedig a tünetei nagyon olyanok voltak mindig is. De a hormonvizsgálat nem mutatta kis soha. Nekem a petefészkeimet azért luggatták ki, mert nagyobb volt a kelleténél mind a kettő, túl sok folyadék volt benne. Azt mondta akkor a doki.

Tünci

Azért ha a dokid ajánl be biztos jót akar azzal is. Gondold meg azért tényleg igaza van a lányoknak.

Lyly

Várom.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci drága:nem elkeseredni (teljesen), mert megharapom a formás ki seggedet! :wink:
Ez a betegség gyógyszerekkel lehet kezelni, gyógyítani.Tudom, nem egyszerű, de van rá lehetőség, hogy a hormonjaidat kordában tartsák.
fogamzás/PCOsok nehézségei...sok sok infoval.
Ha személyeskedhetek és megint példálozhatok, akkor gondolj arra, hogy ez a betegség KEZELHETŐ...mert itt vagyok pl én, aki kódolva van sejtszinten, hibásan...szóval szerintem az első lépés, hogy a legmegfelelőbb orvost/intézményt kell felkeresni.És akkor lehet továbblépni.
Én így próbálom megélni, mert különben begolyózok. :roll:
Nem siettetem az időt, mert az volt a legnehezebb.Csak hetekben gondolkodok, mint pocakosan.(tudom, szar ómen, de könnyít)
Úgy gondolom, nálad is hasonló a szitu.Nincs már lejjebb, megjártuk, innen csak felfelé vezet az út.(szar duma ez is, de...próbálok segíteni lélekben)
Add ide a kis kezedet (virtuálisan) és induljunk előre.Van kedved?

Kép
jázmin20

Huh Lányok! Nyelem a könnyeimet, karomon borzolódik a szőr, a lakás szalad, én meg itt ülök és RÁTOK gondolok!!!

Jázmin, látod most te vigasztalsz! Gondoltad volna? Ezért szeretek itt lenni, aki tegnap még úgy érezte rászakadt a világ most a kezét nyújtja.

A dokit mindenképp gondold meg. Én most tudtam meg, hogy barátok, így még jobb. Mégis csak a szakterülete...

Megyek rendet vágok, közben gondolatban sorra veszek mindenkit. Ha valaki csuklik akkor tudja miért. :wink:
hettuli

Melcsike privit kapott!

Hettuli,
neked is írtam még egy rövidet!

Lányok,
most már lehiggadtam, elmesélem nektek a tegnap este történteket. A szomszéd városban (a Balaton fővárosa) a nagy játszótéren voltunk Bencével. Eccercsak érzem, hogy abban a szélkavarásban rettenetes bagófüstöt hoz a szél, pont a kicsikre, ahol csúszdáztak. Látom ám, hogy alig 3 méterre a kicsiktől, két anyuka veszettül pöfékel a játszótéren. Odamegyek, udvarias, halk szavú nőszemélyként: elnézést kérek, legyenek szívesek eloltani a cigit, ez itt egy játszótér, egyébként is tilos a dohányzás, és a szél nagyon hordja a füstöt..."

Válasz: "Na, és? Lácc te táblát, hogy nem lehet? Egyébként is itt jáccik a gyerekem, ott szívom a cigit, ahol akarom!"

Mire én: "Tábla nincs, de van tiltóbb dolog is ennél, a gyerekeink egészsége. Ez itt az Ő terük. Az én gyerekem is itt van, és szeretném, ha nem füstben kellene játszania."

Mire ő: "Akkor húzatok ki innen, és tudod mit, inkább még többet szívok, egy egész dobozzal, te nagypodfájú!"

Én: "Te hülye picsa, rohadjon el a tüdőd, a szart is megennéd magad után!
Párom is odajött, ment a vita rendesen, persze, hogy mi mentünk el, hiába szólt nekik több szülő is. Na, hol is van a nemdohányzók és a gyerekek védelme? Persze sehol egy parkőr, egy rendőr, egy hivatalos szerv, senki, értitek? Ki vagyunk szolgáltatva az ilyen rohadtaknak.

Szia Jázmin! :D

Kép

Kép

Kép
lyly

Jaj Lyly, ez jóóóó.illetve nem, de elképzeltelek! :lol:
Egyemmeg TE harcos kis amazon!Az ilyenekkel hiába is.
Hetente van egy iylen esetem a temetőbe, amikor megkérem ,hogy ne motorozzon/szaladgálon a sírok között/rajta...

Jázmin,legyen úgy,ide a mancsod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hettuli,hagyd a lakást másra! :wink:

KépKépKép
tünci28

Tünci: :lol:

Bunkókkal van tele a világ! Ennek is ott szaladgált a gyereke... fene rohatt büdös bagós pofájába!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

A virág találó.Miattuk.

Kép

Kép
jázmin20

Lyly:szia!
A fene egye meg az összeset.Bár jelentem én is szívtam sokáig, de amikor elindult a "projekt", 2007 elején, egyik napról a másikra raktam le 14 év után....És ami idegesít, hogy amikor a terhesek szívják és semmi baja a kölykének!...rohadékok...(elnézést)
Persze nem a bagósokkal van a bajom, hanem akik a gyerekeket károsítják ezzel.
Lyly, kár a szavakért az ilyenekkel szemben, hisz, ha értené miről beszélsz, nem kellene odamenned...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jázmin20 2009.07.24 10:47-kor.

Kép
jázmin20

Basszus!

itt olvasnék vissza, aztán odaég a pizza! a torta meg még a holdban...
bende

Bende,
ejnye-bejnye! Milyen torta lesz?

Jázmin,
igazad van, csak a nagy számat én sem tudom befogni. Nem is érdekelnek a bagósok, mert minden felnőtt ember úgy pusztítja magát, ahogy akarja (ha kevés neki a világban található sok-sok ártalom, miért ne tegyen rá még egy lapáttal, nem igaz?), csak az dühít, hogy tiltott helyen, és gyerekek között...

Tünci,
a cicókák nagyon édik, a nevek is jók. :)

Kép

Kép

Kép
lyly

Olvastátok az az Aquaparkos balesetet???Ó,Jézus, borzasztó, hogyan történhet ilyen?? :cry:

KépKépKép
tünci28

Tünci,
felelőtlenség. Ezt szerintem így hívják. Én nem ismerem a részleteket, csak remélni tudom, hogy egy 9 éves kisgyermeket nem engedtek egyedül a medencébe...

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Tünci, Jázmin, ez a beszéd! :)

Tünci, én is ezt az oldalt olvasgattam, amiből Te bemásoltál. Úgy tűnt, rosszabbakat gondolnak a betegségről, mint amilyen.
Egyébként nekem mindkét szülés után ez volt, bezsírosodott a bőröm, pattanásos lett, nagyon hullott a hajam, és nem tudtam fogyni olyan diétával sem, amivel normás esetben tökhamar leugrottak a kilók. Ez az állapot bő egy évig tartott Vince születése után. Szóval lehet, hogy Nálad is ez volt mégiscsak az oka.
Tényleg fontos, hogy a doki emberséges legyen, szánjon Rád időt, és annyira rendes a Tiéd, hogy mindig vigasztal, de most a siker lebegjen a szemed előtt, mert ha a Bata többet tud tenni, akkor hiába kedves a sajátod.

Hettuli, ne haragudj, de olyan jót nevettem, amikor írtad, hogy mentetek a kórházba, és azt hitték, hogy férjeddel van probléma...bocs. :oops:
Vencu nem semmi, "jajgatott kicsit" egy ilyen sebesülésnél, kemény fából faragták!

Bende, Nálad két doki is bent volt szüléskor? Vagy hogy volt ez?

Lily, bagós sztori :?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Pont ma hazafalé a rádióban hallottam, hogy vizsgálják a baleset körülményeit, de az már most megállapítható, hogy valami aknafedő a helyén volt.
Azt nem tudják, hogy eshetett bele a kisfiú a tisztítóaknába.

Borzalom.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Kép Tengerpart

Betti
Kép
betti0412

Kép Opatija este

Betti
Kép
betti0412

Kép A szobából

Betti
Kép
betti0412

Megtaláltam a fényképező töltőjét....

Betti
Kép
betti0412

Betti :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nagyon szép hely...ugye a szíved még húz vissza?
szintus

Szia Melcsike!

Biztos hogy nagyon örülni fognak neki a fiúk :) Nagyon aranyos vagy :wink:

Milyen szép barna a lányod :D :wink:

Tünci:Nagyon sajnálom :cry: nagy-nagy ölelést küldök neked!!!!!!!!!!!
Nekem is pcos van :cry: de nekem a Hannus az első hónapba megfogant.Remélem neked is iyen hamar sikerül rendezni a dolgokat.Ha esetleg van kérdésed vagy tudok segíteni valamibe akkor írj.
Vendég

Sziasztok!

Jó régen aludni kellene, de nem jön álom a szememre.Pedig két éjjel sem aludtam 4 óránál többet.olyan fáradt voltam egész nap, semmit nem ért az egész.

Ma van Anyu szülinapja.

Annyi nehézség volt ma a munkában is, olyan értelmetlen meló..Tíz emberből kilenc egy szót sem ért, sem hall a mondandómból, ők térnek visaz reklamálókként és annyira buták sokan.Nap ,mint nap elkeserít, mennyi irástudatlan ember van, borzalom mifelé haladunk.Ilyenek a fiatalok is, sokan egyszerű tőmondatokat nem tudnak feldogzni, pedig hányszor igyekszem:alany,állítmány, néha tárgy, nem értik.

Nem tudom van -e így értelme várni ebben a munkakörben.Az elmúlt három évben a gyermekvállalásnak rendeltem alá mindent.Kellett bejelentett, elfogadható bér, ohgy ebből kapjak gyedet.De vajon, lehet -e ez a döntő szempont?Ezen is át kell rágni magam.Azt hiszem ,ha most jönne elfogadható ajánlat, nem mérlegelnék.

Ma vezetői látogatás volt, ezért nyitva kellett hagyni az ajó mindkét szárnyát, egész álló nap 28-29 fokban dolgoztam, zárt cipőben ,zokniban, vastag műszálas plóban.Volt ,hogy annyira verítékeztem ,hogy vacogtam tőle.
most is meleg van, 30 fok a szobában, de legalább hálóingben vagyok.Megittam egy pohár bort, de most nem derített jókedvre.Sírós hangulatban vagyok ,de nem sírok, azért sem.

Lyly, a kardvirágra gondoltam, vagy talán szegfűre.a krizantém is jól bírja, de az közönséges szegény.Arra gondoltam ,hogy talán egy virágoázis, vagy minek hívják.És még szeretnék vmi ajándékot is.
Ma elkéredzkedtem 1-jén korábban a munkából.Az ig.helyettes egy fiatal nő, gyermektelen ,de meg se tudott nyikkanni, amikor mondtam ,hogy miért(ő azidő alatt került hozzánk, ohgy én táppénzen voltam).Elengedett, de nem tudom hogyan bírom ki 9-18-ig, már most ez tölti ki minden gondolatom, kimondhatatlanul félek attól a naptól.
Szerintetek a testem érzi majd???Azokban az órákban tudni fogja, mit követett el tavaly?????

lehet elkezdek jógaórákat venni ,ezen gondolkodom.Csak egy-két alkalom hetente, hátha a lelki egészségemnek jót tesz.Azt fizetné a cég, van szerződés az egyik fittnes központtal, csak egyedül..nem is tudom...Valaki esetleg csatlakozna???

Aarnika, amit Neked akartam, valahogy nem áll össze, pedig annyi gondolatom volt az utolsó előtti leveleddel kapcsoltaban..de ahogy leírtam olyan szomorú lett, meg annyi fájdalmas emlékkel teli, hogy ezt nem küldtem el.Majd, ha jobb hangulatban leszek, biztosan elveszíti az élét, megpróbálom akkor.

Jázmin, legyen ez a kép az örök közös fotónk, Életünk Virágaiért..

Zaha, mi ez az új avatar???Bár azt hiszem tudom...

Olvastam ,hogy a pcos-ok chlostis stimujától sűrűn előfordulnak ikrek..olyan rémisztő mégis olyan imádott gondolat..bárha az ÉLET így kárpótolna...
Bárcsak lennének még csodák.

Betti, ez esetben a lakásról is plíííz!!A szép csempéket már hetek óta meg szeretném mutatni a férjemnek, legközelebb ilyen lesz a fürdőnk!!

Ledáról van hír, jól vannak a babával, a számomra kritikus hetekben van, biztosan szépen gömbölyödik.Nekik sem könnyű, más dolgok miatt, sehol sincs kolbászból a kerítés.

Kisanya írhatnál sűrűbben, hiányzol.

Franka?Anyukáddal elsimultak a dolgok?

Anyci kár ,hogy nem írsz, szerettem a "repkedős"avatarod, jó volt, hogy általában vidámságot csempésztél be ide.

Mindenki, akiknek nem írtam talán vissza a bíztató üzikre(jópárat kaptam Pcos ügyben), ezer köszönet és hála a pozitív történetekért és a segítséget felajánlásáért!

Lara, első hónap, jaj, bárcsak,bárcsak!!!!Te kaptál vmi stimut??Mit, mennyit, milyen eredményeid voltak, milyen tünetek, minden érdekel, ha van időd légyszi írjál le mindet!!!

Melcsike, a kutyusról majd kérünk ám képet feltétlenül!

Hasli, átküldöd majd az általad készített képeket???

Szinti, Ti jól vagytok???Nem olvasom a másikat, már Bobokáét sem.Pedig érdekelne, de már képtelen vagyok.

Bende, lemaradtál ma, biztosan kész lett minden.Kolleganőm modta, hogy már nagyon szép karcsú vagy, ne fogyjál egy grammot se.

lombikos kolleganőm kérte ,hogy menjek majd fel vele a vizsgálatokra a BMC-be..fene tudja, lehet nem árt, ha körülnézek...

No, ezek vannak, megpróbálok aludni.

KépKépKép
tünci28

Mostanra tudtalak végigolvasni benneteket. Tünci, ez nem túl fényes újság, de biztos vagyok benne, hogy nem akadálya a gyermeketek fogantatásának! Ami kiderült, tekintsd inkább előszobának, lépcsőnek, amin át elérheted a célt, az egészséges és boldog terhességet és szülést. Mikor teszteltél pozitívat? Hogy élted meg, mikor kiderült mégsem? Sajnálom. Biztos nehéz lehetett elviselned; ugye itt sem említetted meg?

Ma a kisebbikem beteg volt (hányás, láz), de estére már meg is gyógyult (éljen a homeopátia). Nincs más tippem, csak a koszos strandvíz. Tegnap jártunk Szigetváron, és nem voltam túlzottan feldobva attól, amiket a vízben láttam úszkálni az úszószemüvegen keresztül...

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Húú,Kisanya, hogy mit éreztem??Nem tudok már róla beszélni..kérdezd Bendét és Bettit, nekik kiadtam magam a legmélyebben.Talán Bettinek a legjobban..

Hettuli, hogy van Száva??Vencus lába?

Lyly, várom a hétfőt!!

Ma is dolgozom, egész délután két lehetőség van:
1.minden ekdves reklamáló otthon marad és élvezi a szabadnapot és a nyarat és csak a mélyen tisztelt vásárlókkal kell foglalkoznom.Ez esetben írni is tudok(remélem lesztek, bár hétvége van..) és nem szakadok meg estére egyedül..

2.Kihasználva az alkalmat mindenki rajtam vezeti le a felesége/főnöke/gyereke/barátja/anyja/apja által okozott frusztrációt.Mindenkinek mindenféle baja lesz, leginkább az, hogy idióták.Ez esetben sírva jövök haza, még szünetet sem tudok majd tartani, tehát fellélegezni sincs időm...

Vmit még akartam.

Hja, megvan.Végeztem a levelek elmentésével wordbe, felszabadult egy csomó hely a privát levelesládában, jöhetnek az ötletek, meg minden, tegnap már azt sem tudtam hová rakjam.
Megint köszönöm mindenkinek aki ismeretlenül is vígasztalt!!!!!

KépKépKép
tünci28

Bende, Ti hamarabb ünnepeltek?A torta miatt kérdem.Ne haragudj, de én 27.-ére emlékszem, de akkor tévedek?Nem találtam vonalzót.
Egyszer majd csinálok egy táblázatot mindenkiről, hogy tudjuk ezeket az alkalmakat.

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?