Új privát üzeneted érkezett!

CSibuc

Én is a legjobbakat kívánom,teljesüljön minden álmod!
Vendég

Bridget
privi ment :wink:

Csibuc Kép Kép Kép
Kép

Milyen
mi újság nálad? Hogy vagy?

EZ TÖK JÓÓÓ!!!::
Kép

:lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty

Köszönöm kérdésed,minden rendben :)

Remélem nálatok is ??
Vendég

Nálunk persze! :wink:
Már várjuk nagyon a jövő hetet, mert megyünk egy kis nyaralásra Siófokra lógassuk a lábunkat hétfőtől :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Több férfi ül a klub öltözőjében, edzés után. Hirtelen egy mobiltelefon csengője szólal meg az egyik padon. Egy férfi felveszi, majd beköszön:
- Halló!
- Kevesem, én vagyok, - szólal meg egy női hang. A klubban vagy?
- Igen.
- Kitűnő. Csak két utcányira vagyok tőled. Most láttam egy gyönyörű perzsa bundát. Csodálatos. Megvehetem?
- Mennyibe kerül?
- Csak 300.000 forint.
- Hát jól van, vedd meg, ha annyira megtetszett...
- Óh, szivikém, az előbb megálltam a Mercedes autószalon előtt és megnéztem a 2004-es modelleket. Az egyik bizony nagyon megtetszett. Beszéltem az eladóval, aki igen jó árajánlatot adott... és tudod, már ki kéne cserélni azt a BMW-t, amit tavaly vettünk...
- Mennyiért adja?
- Csak 16 millió forint!
- Rendben van, de ezért az árért minden extrát is rakass bele.
- Oh, de mielőtt szétvágnák a vonalat, még valami...
- Mi az?
- Lehet, hogy ez soknak tűnik, de átnéztem a bankszámláinkat és... Ma reggel megálltam egy ingatlanközvetítő előtt és az a ház eladó, ami tavaly annyira tetszett nekünk... Emlékszel? Uszodával, szép sziklakerttel, egy holdnyi parkkal, mögötte a hegyekkel...
- Mennyit kérnek érte?
- Csak 130 milliót... nagyon jó ár, és tudom, van annyi pénzünk a bankban...
- Rendben van, menj és vedd meg, de először ajánlj fel csak 120 milliót érte...
- Jó, szívem. Köszi. Később majd találkozunk. Szeretlek, édesem.
A férfi lecsukja a mobiltelefon tetejét felnyújtja azt a magasba és megkérdezi a többiektől:
- Tudja valaki, kié ez a telefon?

Az idős kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: "Sok pénzről van szó!"
Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni.
- 165.000 dollárt - felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra.
Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz, és megkérdezte:
- Asszonyom, meglepett mekkora összegű készpénzzel rendelkezik... Megtudhatnám, honnan van a pénz?
- Fogadésokból - felelte az asszony.
- Miféle fogadásokból? - kérdezte az elnök.
- Hát, például fogadok Önnel 25.000 dollárba, hogy az Ön heréi szögletesek. - felelte az idős hölgy.
- Hahaha - nevetett az elnök. - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
- Tartja esetleg a fogadást? - kérdezte kihívóan a hölgy.
- Persze! Fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
- Mivel jelentős összegről van szó - mondta az idős hölgy - lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
- Természetesen - felelte az elégedett elnök.
Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, jelentős időt töltött a tükör előtt, ellenőrizve golyóit, forgatva jobbra - balra, újra meg újra. Gondosan ellenőrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem győződött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
Másnap reggel pontosan 10 órakor az idős kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást:
- 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadragját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idős hölgy egész közelről rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia?
- Nos, rendben - felete az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba.
- Mi a fene van az ügyvédjével?- kérdezte az elnök.
- Semmi - felelte a hölgy. - Kivéve azt, ahogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.

George Bush amerikai elnök bemegy egy általános iskolába hogy kérdezzenek tőle. Az első órán egy fiú áll fel elsőnek kérdezni:
- Elnök Úr, engem Bobnak hívnak és lenne Önhöz 3 kérdésem.
- Rendben - feleli Bush - nyugodtan.
- Az első kérdésem: Miért mondja mindenre azt hogy terrorizmus? A második, hogy miért mondja hogy mi vagyunk az erkölcs mikor mi dobtunk le két atombombát, és a harmadik, hogy miért csak a szavazatok újraszámlálása után lett elnök?
Bush csak áll, de a következő pillanatban kicsöngetnek. A szünet után visszajön az egész osztály. Egy másik gyerek áll fel kérdezni.
- Elnök Úr nekem 5 kérdésem lenne.
- Jó - feleli Bush.
- Az első három ugyanaz mint Bobé. A negyedik, hogy miért csöngettek ki 20 perccel előbb az előző óráról.
- Az ötödik pedig, hogy hova tűnt Bob?

Bush és Powell üldögél a kocsmában. Bejön egy fickó, odamegy hozzájuk és megkérdi:
- Helló fiúk, mit csináltok itt?
- Épp a III. világháborút tervezzük.
- Igen? És mi a terv?
- Megölünk 140 millió afgánt, meg egy biciklis postást.
- Egy biciklis postást? Őt meg miért?
Erre Bush odafordul Powellhez:
- Ugye megmondtam, hogy a 140 millió afgán senkit sem érdekel?

betty615

Jó reggelt!

Betty: :mrgreen:

Csibuc: Nagyon Boldog Születésnapot!

királylány

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jót derűtem!

Kép
anyci

Csibuc kukk blog :lol:

királylány

Sziasztok!

Most jöttem meg az orvostól, helyes volt a diagnózisotok sajnos.Csináltak egy lh tesztet a kórházban is, előtte megittam majdnem egy liter vizet, de azért ez is durva értéket adott.Tüsző van, vagy harminc a két fészekben összesen, mind kicsi, primer tüsző nincs, az endometrum bazi vastag, a cilusnapom:46-47.
Szinte biztosra vehető a PCOS, de meg kell várni a vérzést és akkor uh+vérvizsgálatok, és CT??!!!
Most nem akar a dokim gyógyszert adni ,hogy megjöjjön, azt mondta ez csak rontana a dolgokon, próbáljak ne idegeskedni, az én kórelőzményemmel már csak ez hiányzott.Ezentúl lesz két kezelőorvosom, aztán meglátjuk jutunk e vmire.Már kisírtam magam, de gondolom vagytok itt egy páran, akik évek óta hiába küzdötök a gyermekért.
Az Lh teszteket felejtsem el, azt mondta mindig ilyen lesz, mert az agyalapi mirigy egyre csak fokozza a hormontermelést, mert nem nő tüsző és csak kínlódik a szervezet...

Mindenkinek minden jót kívánok és hogy mihamarabb teljesüljenek a vágyaitok.
mégegyszer köszönöm a segítségeteket!

KépKépKép
tünci28

Jajj Tünci már csak ez hiányzott! Remélem minden jóra fordul.

királylány

tünci: fel a fejjel!!! Tudom mit érzel most, én valamivel több, mint egy hónapja tudom, hogy PCOS-om van. Ha gondolod szívesen adok egy nagyon jó orvoshoz elérhetőséget priviben, engem is ő vizsgált és kezel (és még két másik barátnőmet, egyiküknek már van egy gyönyörű négy hónapos egészséges kisfia).
Szerintem kérj egy időpontot cukorterheléses vizsgálatra, ahol nézesd meg az inzulinszintedet is, mert nagy esélye van egy kialakult inzulin-rezisztenciának... Ha bármiben tudok segíteni nyugodtan írj akár privit is.

Szép napot mindenkinek és köszönöm a köszöntéseket! :D
Vendég

Jaj tünci ez nem igazán jó hír. Pont mondani akartam hogy csibucnak is ez van,de látom már jött is segíteni :D Nem kell aggódni ez már kezelhető és lehet neked is újra babád,csak most gondolom sokk ként ért ez az egész.Mi érted is szurkolunk majd :!: :!: :!: :D :D

Helló csibuc :lol: Szép "szütyőt"varrtál,már titta profi vagy :lol:

Kép
anyci

Tünci van ezen az oldalon egy olyan topik ami a PCO-k nehézségei....,nézz be hozzájuk is ők is sokat tudnak segíteni neked!

Kép
anyci

Jaaj Tünci, rettenetesen sajnálom, de az az egy dolog vígasztaljon tényleg, hogy már ezt is tudják kezelni...
Ölelés neked!

betty615

Anyci
mi van veled? 8)
Nem nagyon gyüszmékűsz mostanában errefelé...

betty615

Car a gép meg nincs úgy időm se.Ha végre jó lesz gyüvök mint a hurrikán :lol: :!:

Kép
anyci

Csibuk BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és mielőbbi babát ajándékba
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünci én is nagyon sajnálom, szörnyű mennyi nyavalya bajunk tud lenni :cry: :cry: :cry:

Lehet most másképp látom a világot de nagyon szomorú vagyok. Sokat olvastam és akinek nem jött össze elsőre sokan vannak és idővel sokaknak bajuk lett a stimuk miatt. Ha megcsinálom a hormonlabort és semmilyen eredmény nem rossz és semmit nem találnak nem tudom ha egykönnyen bevállalnák egy ilyen kezelést 26 évesen, mert lehet több rosszat csinálnának mint jót. Csak azért jöttem, hogy elköszönjek nem tudom mikor jövök megint de egyenlőre nem akarok semmit tudni erről az egészről, most valahogy az sem érdekel ha lesz-e babám csak az, hogy ez nagyon nagy áldozat és nem is biztos, hogy elsőre sikerül.

Kívánok mindenkinek nagyon jót és remélem ha visszatérek mindenki akivel most beszéltem babás, a kismamák meg boldog anyukák.

Sziasztok

Kép
Kép
melisch

Sziasztok Lányok!

CSIBUC NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

Ma nincs időm itt lenni, rohannom kell.

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Melisch
Itt is ugyanazt írnám, amit a másik topicban....
sajnálom, ha így gondolod....nagyon!!! :cry:
És tényleg ígérd meg, hogy jössz minél hamarabb vissza! OK?!
Sok puszi neked!

betty615

Sziasztok Jányok!

Nagyon arik vagytok, köszönöm mindenkinek a köszöntést.
Rohanok is, holnap estefelé még jövök.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Irtam egy csomot erre eltunt :evil: talan jobb is :roll:

Milyen
Koszi most megnyugtattal :!:

Betty
Minnya olvasom 8)

Csibuc
Kép

Melisch
No komment...megint butasagokat beszelsz :roll: negativ vgy es passziv igy nem is lehet babat akarni... :? Ezen kivul is ngyon kedvellek es varunk vissza :!: Ha en ott lenek melletted bizti jol helyreraznalak es meg iden bebabasodnal :lol: art az egeszsegnek :?: hat tudod gondolkozz el eleted soran mennyi mindent megtettel mar ami art es nem a baba erdekeben... :roll: ebbe beletartozik a diszkoban a fusben leves(aktiv vgy passziv dohanyzas)egeszsegtelen taplalkozas,szolarium,napozas,kave,tea,nem rendszeres mozgas,stressz,gyogyszerek,cola es meg sorolhatnam veget nem ero modon amikkel mind az egeszsegere art az ember...de egy lombik kura nyomaba nem er ezeknem :!: :roll:

Tobbieknek nagy pusszantyuuu Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Nem tudtam visszaolvasni, nem is fog menni, mert a laptop be.........
Nem kapott áramot a töltőről, még bekapcsolni sem tudtam, a csatlakozója beleolvadt a bemenetbe, kaptunk egy kölcsön töltőt, most arról írok, de forró a gép, így inkább kikapcs., csak tudatni akartam, élek és virulok, hiányoztok!
Remélem, mindenki jól van, a legjobbakat kívánom, amint tudok jövök, de azt mondták ma a szervízben, hogy mivel garanciális, ezért futár--->Csehország!!!!!!!!!!!!
Édesjóistenem! Mikor kapjuk vissza, passz, és az adatokat, a sok mindent is le kéne halászni róla.......na, mindegy.
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra, és azért néha emlékezzetek meg rólam, nehogy homályba merüljek! :roll:
Szép napokat, éjszakákat, és mire jövök, remélem, mindenki babás lesz.........na, jó, akinek most van mensi.......azért remélem, egy hónapig nem maradok távol! :shock:
Puszi!!!!!!!!!!!És ezt mindenki vegye magára! :wink:
zsuzska30

Zsuzska
Jol kicseszett veletek ez a gep :twisted: En neztem ngyokat merre tuntel de mindig elfelejtem a hianyzokat kerdore vonni :oops:

Recon :?: :idea: :roll:

Kismamik akik eltuntek es a tobbi eltunt nem kismami is :!: :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

"You can run but You can't hide!"

KépKép
bridget0801
Kulfold

DIA! Nagyon szépen köszönöm, (megkukkoltam a blogodat) nagyon aranyos vagy. Kép
Vendég

Szasztok!

Melisch sajnálom hogy most így gondolod :( Ha újra jól érzed magad akkor gyere vissza,mert hiányoznál innen meg hát én is nagyon megkedveltelek :wink: Csak annyit kívánok hogy legyél pozitív és úgy minden sikerülni fog!!!

Zsu naon hiányoztál eddig is meg fogsz is :( Amúgy üdv a klubban :roll: az én gépeim is becartak de még a lányomé jó így tudok írni :roll:

Laptophoz már intézik tesómék meg barátnőmék a vinyót így helyben lesz egyből,az asztalit hétvégén elvileg megnézi a srác és már talán már minden flottul fog menni :D

Bridget újra írni neked se volt már kedved,mi?Párszor én is jártam így de mindig akkor amikor hosszút írtam :evil:
Na jó,oda most mit írtál :?: :idea: :roll: :shock: Halvány lila fingom nincs az angolhoz :oops: :shock:

Csibuc jól vagy?

Akella szóka :D

Többieknek pusszantás!!!!

Kép
anyci

Csajok még mindig nem döglött meg a "macskám" :( Pedig tegnap kellett volna megjönnie,ma akkor már a 32. napon vagyok,baba tuti nincs,de nekem mindig pontos szokott lenni.Szart nem érnek ezek a kalkulátorok meg a Jónás naptár :evil: Az nem zavarhatja be hogy nekem 21.vagy22.napon volt ovum és nem félidőben?Nehogy már most kezdjen velem itt szórakozni a testem mikor eddig nem volt semmi bajom :evil: JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép
anyci

Sziasztok, látom, szomorúsághegyek vannak.

Lányok, ez az alapszabály azoknak, akik babát szeretnének, hogy SOHA NEM SZABAD FELADNI! Persze vannak időszakok, amikor az ember lánya úgy van vele, hogy pihennie kell mind testileg, mind lelkileg, de aztán talpra kell állni, továbbhaladni a nehéz és rögös úton, mert sajna sok nőnek csak ez az egy út adatik, a küzdés a babáért/babákért. De MEGÉRI, én csak tudom. Mindenkinek lesz babája, meg vagyok győződve, valakinek gyorsabban sikerül, valaki hosszú évekig küzd, de a végén ott lesz egy üvöltő-süvöltő csecsemő a karotokban, aki az utolsó vitamint is leszívja az anyatejjel belőletek. :D

KITARTÁS, ölelés mindenkinek!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag te egy kincs vagy itt :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:

Kép
anyci

Csajok köszi, hogy próbáltok itt tartani de valahogy nagyon nehéz. Nem azért lépek le mert feladom!!!! Megvártam anya főnöke mit tanácsol, ő is Szegedet. Ő sem végez meddőségi kezeléseket. Mi már megbeszéltük, hogy akkor elindulunk, a tegnap este nem volt kedvem beszélni, ma munkába sincs kedvem menni és nem mentem be. Amikor én akarok telefonálhatok Szegedre időpontot kérni, férjem mindenben támogat és jön bárhova akarom. Nem tudom mikor lesz erőm felvenni a telefont és időpontot kérni, nagyon félek. Addig meg nem akarok jönni mert a tegnap sokat olvastam a lombikról és nagyon elszomorító, amit a csajok írnak. Besz@rtam attól amit írtak (sokaknak lett ciszta, mióma, endó a kezelésektől) és úgy döntöttem csak akkor tudnék tovább menni ha nem olvasok sokat erről a dologról, mivel meglátom a dolgok másik oldalát is és nem csak a jó oldalát. Azt hiszem elmegyek a Kaáliba a doktornőhöz, meglátom mit javasol, hogyan látja ő a helyzetet. Még az is lehet, hogy kérek más orvostól is időpontot hátha elég csak egy kezelés, bár nem igazán hiszek benne.
Tudom nem akartok rosszat de a lelki állapotom nagyon rossz és sokkal jobban felveszek bármit amit ti csak jó szándékból irtok ezáltal meg csak még rágom rajta magam. Szeretnék minél kevesebbet erről a dologról írni/beszélni sőt gondolni is rá és ez csak akkor megy ha nem jövök közétek.
Nem mondom nem hiányoztok, azért is jöttem ma is, hiszen nagyon megszerettelek benneteket de most úgy érzem így jobb nekem.
Sok puszi és még egyszer vigyázatok magatokra.

Kép
Kép
melisch

Melisch, tiszteletben tartom a döntésedet, és szerintem a többiek is megértik ezt, mindenki azt tegye, ami a legjobb neki, és ha neked most pihenni kell picit, legyen úgy. Azért majd várunk vissza, ha rendeződtek a gondolataid, és döntésre jutottál.
Nem könnyű a helyzet, de szerintem picit most sötéten látod a dolgokat, mintha csak a negatívumokat látnád. Remélem, hamarosan szebb gondolatok váltják fel a mostaniakat :wink: Szia

Anyci, köszi :)

Ölelés

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Anyci
Azt irtam egy tok jo mondas:
"Futhatsz de el nem bujhatsz"

Melisch
En nem tudom te hol olvasgattal a lombikrol de itt bneten ha benezel a beultis topikba senkinek semmi baja nem lett a lombiktol max 1 vgy 2baba csucsul most a pocijukban :lol: ciszta a clostitol van!Semmi koze a lombikhoz,miomam mar min 5-6eve van pedig akkor meg gyogyszerek kozeleben sem voltam.Annak sincs semmi koze a lombikhoz.Endo meg egy normal nonel nem alakul csak ugy ki lombik miatt megint...az endosok egy mas fogalom!En tenyleg nem tudom merre olvastal de,hogy rosszfele az biztos. :roll:

En csak azt tudom mondani majd ha egy kicsit jobban vgy gyere vissza...de a negativumokkal tenyleg nincs sok ertelme jelen pillanatban.Szerintem neked faj,hogy masok mennek a lombikra mig te nem mersz.

Ne harizzatok csajok de en vgy oszint vgyok vgy nem irok :roll: :oops:

Csillag
Hat latom azert te a lelkeket is apolod :D nemes dolog :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Átmenetileg vagyok itt, kaptam kölcsön egy ehhez a géphez illő töltőt.
A kollégám szerint nem a géppel lehet a gond, hanem a töltővel, ő nem vitetné el. Megpróbáljuk, és veszünk egy töltőt, ha ezzel a kölcsönnel oké lesz.
Azért nem hiányzik, hogy külföldön ráfogják, hogy cseréltek ezt meg azt, de garanciában mégsem, így x euró, vagy franc tudja mi........
De nem?!
Meg a mi töltőnkről nem kap áramot sem, el sem indult, a másikkal meg jó.
Csajok, akik értetek az ilyesmihez, azért akkor ebben lehet valami, nem?!
Csak megerősítést akarok, mindenhez kell nekem, egyedül nagyon nehezen bírok dönteni, mert őszintén szólva uuuuutálom a felelősséget. :oops:
Az pediglen van az ember életében.
A kutyám meg van kattanva.
Lányok, nem bírom!
Kanos. Nem kertelek. Az, és kész.
Van időnként egy hét az életében, amikor útnak indul, de a szomszédban van az egyik csaja, most az a soros. :roll:
A szomszédok már egyszer emiatt bejelentettek bennünket az Önk.-on.
Kiugrik, átmegy oda, és ott "kezeli" a szukát, és már kb. 3-szor csinált neki 13-16 kölyköt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem összesen, egyes alkalmakkor!
A büdös dögöknek bezzeg megy! :roll: :lol:
Ha megkötöm, egész nap visít, vonyít, ugat vékony hangon, most is. Idegtépő, és ez a 3. akciós napjuk.
A szemét k.... szuka meg hívja, vonyít neki........kész őrület ez a kutyanász.
Nekem pár napja fájnak a melleim, valami lesz. Vagy ez, vagy az.
De szerintem ez. :lol:
Meglátjuk.
Voltam bőrgyogyinál, jóóóóóóól megnézett, amim van, az nem anyajegy, hanem valami más, de nem veszélyes, mert ugye nem anyajegy. Azt mondta, jóóóóóóóóó nagy metszés lesz.
Anyád!
Kérdeztem, nincs-e más módszer, erre kimérten: "Nincs!"
:?
Két hétig kenegetnem kell körülötte, mert vannak apró valamik, amiket szaliciles izével el akar tüntettetni, aztán nem kell akkora vágás.........Csípi.... :(
De ha nem anyajegy........ő csak tudja.
Bakker, a kislábujjam belső felén is van, azt is megnézte, ott kukkerolt a lábamnál, a haja cirógatta a lábam szárát, de még jó, hogy fürödtem előtte! :roll: :lol:
Meg hogy nem olyan idő volt, hogy nejlonzokni!!!!!!!! :lol:
Mondjuk mezítláb pacskerban........na, de ő választotta ezt a szakmát! :lol:
Na, megyek, mert odaég a kaja! :shock:
Érzem! :shock:
Sziasztok!
zsuzska30

Sziasztok!

Melisch

Esthajnal megírta már az empatikus részt és csatlakozom a nagyon öszinte megnyilvánulásokhoz.Előrebocsájtom kemény lesz...

Sajnálom,hogy ezt kell mondjam,de kívülről úgy tűnik te generálod saját magadban ezeket a fájdalmakat. Nem vagyok orvos,csak van némi emberismeretem és látszik,hogy te még nem állsz készen az anyaságra.Nagyon nem. A férjed pedig pláne nem. Aki gyermeket akar,az vállalja a kínt,a gyötrelmet,a fájdalmat,bármit,ami babához segíti. Igen vállalja,ha férfi,ha nő!!!

Miért dugod homokba a fejed?? Hiszen te magad írod le,hogy a férjed semmit sem hajlandó tenni,hogy a spermaszáma javuljon...nézz szembe a tényekkel és tedd fel magadnak a kérdést miért viselkedik így. Bocs,hogy ezt mondom,de aki igazán szereti a másikat,az legalább megtiszteli annyival,hogy normális magyarázatot ad vagy félelmeiről mesél.És együtt keresnek megoldást a problémára (tapasztalatból beszélek,hidd el)

Miért nem vagy igazán őszinte magadhoz? Mi az amit kompenzálni szeretnél egy babával??

Gondolod,hogy egy gyerekkel bebiztosítod magad egy életre??

Nőj fel, és vedd észre,hogy széllel szemben pi....sz.

El kellene döntened ki az az egy ember,akinek a véleményét megfogadod és nem összeolvasni mindenféle szart a neten a lombik káros mivoltáról.Hiszen ha annyira rossz lenne,nem is alkalmaznák,te pedig csak egy újabb lehetőséget találtál arra,hogy megideologizáld,miért nem vágsz bele
.Pedig nagyon egyszerű a képlet innen nézve:félsz .
Ugyanakkor kérlek ne vedd el azok kedvét,akik bíznak az orvostudományban.

A kérdéseim nem megválaszolandók,csak magadnak,ha mered.

És bocs az őszinteségért,de ezzel a folyamatos siránkozással magadnak is rosszat teszel.
Vendég

Sziasztok!

Bridget köszi így már értem :D Elég találó mondat :wink:
Ezért csíplek én téged mert őszinte vagy és nem hamukázól :lol: :!:

Zsu hát szeva :lol: :!: Nehogy elküldjétek a gépet!A töltővel van gond.Arra nincs garancia?Mondjuk hogy kicserélnék? :roll: Amúgy a konektorba égett bele a dugó?
Kanos a kutyád? :lol: :lol: :lol: Arra nem gondoltál hogy kiherélteted?Állítólag attól lehiggadnak :? De szerintem ez olyan szörnyű lenne neki :(
Még szerencse nem szaglott a lábad :lol: :lol: Tuti egyből kábulatba ejtetted volna :lol: :lol: Nekem csikis a lábam én biztos röhögtem volna amikor vizsgálja a lábam :shock: :D
Te jól oda égetted a kaját ide érzem :lol: :lol:

Melisch ne vedd sértésnek de most egyet kell hogy értsek milyennel.

Kép
anyci

Anyci
En az oszintesegemert mar megutottem anno a bokam azert nem ngyon merem mostansag... :roll: de hazudni es kozhelyeket mondani nem fogok :!: Melisch-t ennek ellenere mint embert kedvelem...az mar mas kerdes amikor a babatema jon fel nem ertek vele egyet.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Azzal nem teszünk jót,ha a nyilvánvaló baromságokhoz bólogatunk. Bár nekem sajnos az az érzésem,hogy Melisch ezt várja el,hogy vele sírjon mindenki. És akkor ő sajnálhatja még jobban magát és önmarcangolhat.De addig,amíg a szőnyeg alá söpör nyilvánvaló dolgokat nem fog tudni továbblépni.Addig amíg megerősítést vár másoktól,hogy ugye lesz gyerekem-pedig ilyen rettenetesen alacsony spermaszámmal spontán szinte kizárt-csak egyre mélyebbre süllyed.

Nekem a barátaim azok,akik őszinték velem,akkor is ha hülye vagyok...
Vendég

Nézőpont... Avagy olvasd el, s mondd, mi jut eszedbe?
A terhes nő hasában két baba beszélget. Az egyik kérdezi a másiktól:
-Te hiszel a születés utáni életben?
-Természetesen. A születés után is valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
-Butaság! Semmiféle élet nem létezik a születés után! Egyébként is, hogyan nézne ki:
-Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és a szájunkkal ezsünk majd.
-Hát ez ostobaság! Lábon menni nem lehet. Szájjal enni? Ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi köldökzsinóron kerezstül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni élettet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
-De, de valami biztos lesz! Csak valószínűleg minden egy kicsi más képpen, mint ahogy itt hozzászoktunk.
-Dehát onnan még senki nem tért viszsa! A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben...
-Én pontosan nem tudom, milyen lesz ha megszületünk, de mindenesetre emglátjuk a Mamát, és Ő majd gondoskodik rólunk.
-A Mamát? Te hiszel a Mamában? S szerinted Ő mégis hol van?
-Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
-Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
-Nos de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahoygan énekel, és azt is érezzük, ahoygan simogatja körülöttünka világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi Élet még csak ezután vár ránk...

KépKép
bridget0801
Kulfold

tesztjeim
Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Tegnap voltam nődokkernél. A követjező ciklus 3. és 21. napján kell mennem vérvételre, amúgy semmi rendellenességet nem talált, mondta, hogy van egy 6mm-es elsorvadt tüszőm.
lujzedli

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok :!:

Hétfőn megyünk megint Debrecenbe, akkor tudom meg az AFP eredményt :roll:
Szorítsatok Nekem, eddig is nagyon jól drukkoltatok Nekem!!!

Puszi Mindenkinek!!!

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Még egy kis hozzáfűzés Melisch-témához:

Szegényt, én megértem, nem lép, mert talán fél, és nem mer az urával sem szembeszegülni, hiszen szereti, és ezért kétségei vannak, hogy mi lenne, ha... nem szabad elítélni senkit, főképp, hogy nem is ismered igazán az életét, a körülményeit, magát az embert. Lehet, hogy most nem helyesen gondolkodik, de nem biztos, hogy az a jó, ha most rázúdítjátok az igazságot, amit higgyétek el, ő is lát, csak nem akar róla tudomást venni, de biztos, hogy ennek is megvan az oka. Talán félelem, talán valami más. De önmagának kell megtalálnia a helyes utat, és az nem megy egyik pillanatról a másikra, legalábbis nem mindenkinek. Nekem sem.
Most egy picit háttérbe vonul a sebeit nyalogatni, és talán elgondolkodni a dolgokon, aztán majd ha úgy érzi, hogy elég erő van benne, folytatni fogja a küzdelmet. Szerintem most ezt tartsuk tiszteletben, és ne szekáljuk, bár tudom, mindenkiből csakis a jóindulat és segítőszándék "beszélt", csak nem mindenkinél válik be az "őszinte módszer".

Akella, nagyon drukkolok, de minden rendben lesz :wink:

Lujzedli, neked is drukk.

Meg persze mindenkinek, akinek kellenek a drukkjaim, küldöm :)

Bridget, hát az tuti, hogy nem a tesztekkel van a bibi, nem beszélsz azzal a jófej dokival, hogy most mi lehet?

Pusza

esthajnalcsillag

Kép

Csak szeretnék szólni előre, hogy holnap még leszek, és utána 1 hétig igazolt távollétem lesz, mert megyünk Apival nyaralni kicsit...
Bár nagyon fogtok hiányozni, és azt sem tudom, hogy fogok visszaolvasni 1 hetet :shock: , de sietek hozzátok vissza!!!!

De mint mondtam, ma és holnap még vagyok! :wink:

betty615

esthajnalcsillag köszönöm szépen egy igazi TÜNDÉR vagy :wink:

betty jó pihenést kívánok Nektek, de persze utána nagyon várunk vissza :!: :lol:

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Bridget sajnos az őszinteségemmel már én is megütöttem a bokám :? Viszont inkább vagyok ilyen mint egy bólogató kutya és te is maradj csak ilyen,aki meg nem tudja elfogadni az igazságot az nézzen kicsit magába és gondolkodjon el vajon miért mondják neki az emberek azt amit mondanak.
Ezek a tesztek nem semmik :!: :shock:
Melischt én is szeretem mint embert azzal nincs is gond,csak néha a gondolatait nem értem.

Akella szorítok nagyon neked :!: :!: :!: :!: :!:

Csillag te vagy itt a tyúkanyó :D Mennyire lojálisabban tudod látni a dolgokat :shock:

Betty aztán pihenjetek is meg hömbölögjetek is aztán négerbaba ként gyere ám haza :lol: :lol:
Te is fogsz ám hiányozni :!: :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.07.25 14:09-kor.

Kép
anyci

Sziasztok!

Bridget sajnos az őszinteségemmel már én is megütöttem a bokám :? Viszont inkább vagyok ilyen mint egy bólogató kutya és te is maradj csak ilyen,aki meg nem tudja elfogadni az igazságot az nézzen kicsit magába és gondolkodjon el vajon miért mondják neki az emberek azt amit mondanak.
Ezek a tesztek nem semmik :!: :shock:
Melischt én is szeretem mint embert azzal nincs is gond,csak néha a gondolatait nem értem.

Akella szorítok nagyon neked :!: :!: :!: :!: :!:

Csillag te vagy itt a tyúkanyó :D Mennyire lojálisabban tudod látni a dolgokat :shock:

Betty aztán pihenjetek is meg hömbölögjetek is aztán négerbaba ként gyere ám haza :lol: :lol:
Te is fogsz ám hiányozni :!: :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.07.25 14:09-kor.

Kép
anyci

A hülye kétszer küldte el :evil:

Kép
anyci

Sziasztok Lányok!

Anyci: köszönöm jól vagyok. Piri van, most vagyok 4 cn. Piri előtt pár napig barnázgattam, ha a kövi ciklusban is így lesz, akkor megyek a dokkerhez vissza.

Akella: drukk az AFP-hez!

melisch: sajnálom, hogy így érzed, de ez a Te döntésed, Te érzed.

milyen: kemény volt amit leírtál, de ezt nagyon csípem Benned, hogy nem kertelsz, hanem leírod feketén-fehéren a frankót...

betty: kellemes pihenést kívánok Nektek, érezzétek nagyon jól magatokat!

lujzi: drukk a vizsgálatokhoz és a jó eredményekhez!

Bridget: még mindig azt mondom: cépek a tesztjeid, remélem hamarosan zebrásakat hozol HCG-ből :) egyik ismerősöméknek születtek nemrég két petéjű ikreik. ő kiművelt ikertémából, elvileg akár néhány nap különbséggel is megérhet két pete azonos ciklusban...

zsuzska: kutyát lehet ivartalaníttatni, talán akkor nem szűkölne ennyit amikor tüzel a szuka a szomszédban.

Dia: merre vagy?

tünci: eltűntél nagyon, mi van Veled?

Mi lejöttünk vidékre párommal tegnap délután a szüleimhez. Ma délelőtt rétest sütöttünk anyuval (nyamma), természetesen full diabetikusat, hogy én is megkóstolhassam. Isteni lett, mindenkinek ízlett.
Mindenkinek kellemes hétvégét és jó pihit kívánok!
Vendég

Csibuc,akkor az nem jó neked ha előtte barnázgatsz?
Én még mindig várom pirit,már a 32.napon vagyok,pedig nekem mindig pontos szokott lenni.Sajna baba tuti nincs mivel nem is voltunk együtt :oops: :(
Neked is jó hétvégét :D :D

Kép
anyci

Anyci: nem tudom, hogy jó-e vagy sem, eddig ilyesmi nem volt, ezért beijedtem, hogy ez nem normális dolog. Más is mesélt már ilyesmit, hogy piri előtt volt barnázás...

A PCOS topikban az egyik lány tegnapelőtt hozott zebrás tesztet, úgyhogy lányok fel a fejjel, mindenkinek lehet még babája, csak meg kell a várni a megfelelő időt amikor a babóca jönni akar :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?