Átmenetileg vagyok itt, kaptam kölcsön egy ehhez a géphez illő töltőt.
A kollégám szerint nem a géppel lehet a gond, hanem a töltővel, ő nem vitetné el. Megpróbáljuk, és veszünk egy töltőt, ha ezzel a kölcsönnel oké lesz.
Azért nem hiányzik, hogy külföldön ráfogják, hogy cseréltek ezt meg azt, de garanciában mégsem, így x euró, vagy franc tudja mi........
De nem?!
Meg a mi töltőnkről nem kap áramot sem, el sem indult, a másikkal meg jó.
Csajok, akik értetek az ilyesmihez, azért akkor ebben lehet valami, nem?!
Csak megerősítést akarok, mindenhez kell nekem, egyedül nagyon nehezen bírok dönteni, mert őszintén szólva uuuuutálom a felelősséget.
Az pediglen van az ember életében.
A kutyám meg van kattanva.
Lányok, nem bírom!
Kanos. Nem kertelek. Az, és kész.
Van időnként egy hét az életében, amikor útnak indul, de a szomszédban van az egyik csaja, most az a soros.
A szomszédok már egyszer emiatt bejelentettek bennünket az Önk.-on.
Kiugrik, átmegy oda, és ott "kezeli" a szukát, és már kb. 3-szor csinált neki 13-16 kölyköt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem összesen, egyes alkalmakkor!
A büdös dögöknek bezzeg megy!
Ha megkötöm, egész nap visít, vonyít, ugat vékony hangon, most is. Idegtépő, és ez a 3. akciós napjuk.
A szemét k.... szuka meg hívja, vonyít neki........kész őrület ez a kutyanász.
Nekem pár napja fájnak a melleim, valami lesz. Vagy ez, vagy az.
De szerintem ez.
Meglátjuk.
Voltam bőrgyogyinál, jóóóóóóól megnézett, amim van, az nem anyajegy, hanem valami más, de nem veszélyes, mert ugye nem anyajegy. Azt mondta, jóóóóóóóóó nagy metszés lesz.
Anyád!
Kérdeztem, nincs-e más módszer, erre kimérten: "Nincs!"
Két hétig kenegetnem kell körülötte, mert vannak apró valamik, amiket szaliciles izével el akar tüntettetni, aztán nem kell akkora vágás.........Csípi....
De ha nem anyajegy........ő csak tudja.
Bakker, a kislábujjam belső felén is van, azt is megnézte, ott kukkerolt a lábamnál, a haja cirógatta a lábam szárát, de még jó, hogy fürödtem előtte!
Meg hogy nem olyan idő volt, hogy nejlonzokni!!!!!!!!
Mondjuk mezítláb pacskerban........na, de ő választotta ezt a szakmát!
Na, megyek, mert odaég a kaja!
Érzem!
Sziasztok!