Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi, Gabi - nagyon köszönöm.
A holnapi római nem valószínű, mer ugye készülni kell anyós fogadásra, meg k. meleg is lesz. Egyébként nem sürgős - csak annyira sajnálom a talit! Ennyi egyidős baba egy helyen, nagyon szupi lehet!
Gabi - írom a címet és nagyon jó balcsizást nektek!

Kép
trombibébi

Nyünnyög...Ingerszegény környezet???
Kép

NESZE! :)

Kép

Kép
zölddisznó

Így aludt ma délben:
Kép

Kép
zölddisznó

hát ez azért kiakaszt. már megint egy óra és a pelusban landolt az almaszagú cucc. hig is. ma már volt reggel egy rendes aztán egy fél hig meg most egy nagyobb hig cucc:( mondjuk az almát szinte vizszerűen adom neki, főzőlé is meg anyatej is. azért is lehet higabb nem? meg most 40 ml vizet is lenyomott rá kipróbáltam egy vastagfalú üvegpohárból és nagyon komálta! ma van 6. napja az alma. 10 ml-vel kezdtük szombaton ma már 120at evett/ivott meg belőle.
vélemények?
amugy egy allergologus mondta h már tápláljam hozzá mert ilyenkor már szükségük van másra is. megh az nem vsznű h mindenre allergiás egy gyerek (mármint gyümik főzik).
csak azt nemtom mennyi idő után kérdezzek szakembert pl amit orsi mondott?

Kép
andy30

tyűűűűűűmennyi játék

Kép
andy30

Sziasztok!

Mush: gyógyulj meg hamar. És tényleg fejj sokat, most hogy beteg voltam nekem is az segített, bár gyógyulás után kellett még 1 hét, hogy rendesen kezdjen visszaállni a tejcsi. Pedig próbáltam enni, inni rendesen. Kende fogyott is 20 dekát :cry: :cry:
Verzso: nagyon édesek a fiaid. Későbbiekben azt hiszem nem lennék a helyedben. Családunk tele van ikrekkel, látom mennyire nehéz velük, én minden terhességnél paráztam, hogy ugye csak egy- na majd a negyediknél bizonyára nem lesz mákom :lol: :lol:
Enikő: asztalostól nincs semmi papírotok?
Andy: tied apa elég durva! El nem tudnám képzelni, hogy itt élünk egy családként és külön kasszán....
Gabi: jó nyaralást nektek!

Mi jól vagyunk, éjszaka szerencsére még mindig nincs gond. A meleget utálom, főleg hogy kisfiam rávett, hogy ma palacsintát süssek neki. Tegnap Kende kicsit kiakasztott délután. Azzal szórakozott, hogy gombás pancsolóból kimászott, át a nagyok medencéjéhez, ott felállt, és mászott volna be abba- na persze itt mindig elkaptuk.
Kérdés: valaki írta, hogy van olyan tejserkentő homeós bogyó, ami arra jó, ha valakinek estére van kevesebb teje. Mi volt a neve?

Kép

Kép

Kép
habe

Fiús anyukák - sajnálom, de Panka elkelt. Győzött a szerelem:

Kép

Kép
trombibébi

Trombi, marha jó ez a kép! ;)

Verzso, a Te fiaid is mekkorák már és milyen édesek és szépek!!! és tök jó hogy ikrek! :) Imádom nővérem ikerlányait is.

Gabi, szurkolok, hogy jó idő legyen a Balcsin és jó mulatást nektek! Pápá :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mit csináljak, hogy lássam a képeket?
Valamit megnyomtam és az összes kép eltűnt...

Kép

Kép
dcili81

Láttam, sinlac volt téma - a rizs és szentjánoskenyérmag után a 3. összetevő szacharóz.
Én uzsonnára adom rizspéppel és kölespéppel variálva, gyümölccsel. Szóval egyik nap ezt, másik nap azt.

És már tényleg nem tudni, mivel ártunk, gondolom hallottátok a botrányt a biogabonákkal kapcsolatban, meg már Zsebi is írta, hogy a bio gabonacucok nem nyerők. De pl köles pépből v. pehelyből én még nem is láttam nem biot...

Kép
trombibébi

Na látom a dög melegben mindenki otthon netezik!! :lol: :lol:

Kubu!
Köszke,akkor ha aktuális lesz mi is azzal vágjuk. nekünk is van valami egyszerü hajvágónk!
Na te aztán vehetsz egy zsák ped egg-et!!!!! :D :D :wink:

Boci!
Èdes lehetett Marci! :P

Andy!
Azért párod kicsit bízhatna jobban benned! Méghogy gyüjtögetsz... :? :?

Cili!
Köszi! Tényleg egyszerü!

Játékok: Vininek mostanság vettünk pár újat,de annyira nincs oda. Vettünk neki pl babatelefont is. ès persze a legegyszerübb dolgok kötik le: papaírzsepis csomag, Babylove-os üres száraz törlökendö doboz, újság, anya lánca stb.

Ja és tegnap észrevettem,hogy tud elöre is kúszni. OLyan édi, ahogy a karjávál húzza magát a lábával meg erölködik tolni. Persze csak ha valamit nagyon el akar érni,akkor csinálja. Na motivációnak megtette a gyöngyös láncom. Ezerrel kúszott érte!! :lol: :lol:
susy75

Trombi! Ezt küldjétek be valami pályázatra! Ez annnnnnnyira jóóó!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Köszi az autósülés hozzászólásokat! Akkor még várunk, mert elfér a picibe és hátha be tudjuk várni, amíg stabilan ül, így már egy előrenézősre váltunk!

Enikő: Én is építkezem…..Na látod én ezért nem fizetek egy forintot sem, amíg nincs teljesen kész. Nálam még előleget is csak a régi, bejáratott szakemberek kapnak.

Erika: Nagyon sajnálom, drukkolok apának az álláshoz.

Sarmon: Nekem is van, küldjek postán? Milyen topikban utálnak ki???? BOLDOG HÓFORDULÓT!!! Pózváltás?!?!?!?!? Na jóvan látom valakinek kerek a világ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Andy: MI VAN???????????? Az ő számlája meg a te számlád az pont ugyanaz. Te mikor látod az övét? TEJÉZUSÚRISTEN. Ne haragudj, hogy ezt írom de ez már nem felelősségpara, hanem szemétség. Neki azzal kellene foglalkoznia, hogy hagy téged Regussal nyugodtan foglalkozni és ehhez biztosítja a feltéteket, amennyire tőle telik. Nem pedig marhaságokkal idegesít szabadidejében.

Trombi: Meg kell zabálni az ifjú párt!

Zöldi: :lol: :lol: :lol: Édes ez a Hanna baba, Dominak stipistopi.

Én melózom, este 7 körül megyek haza, Domonkosom otthon durmol nagyival. Este jön a gyerekorvos havi kontrollra.

Olyan fura érzés; Mostanra sikerült utolérnem magam Domi születését követően. Már nem szalad a ház, megcsináltattam, amit szerettem volna, melóban nincs elmaradás, és hetek óta rendesen jut idő olvasni, fürödni esténként. Kezdem megszokni ezt a nyugodt életet. Aztán két hét múlva jön egy hapi és kiveri a nappali egyik falát, majd egy hónapig úgy élünk mint a vásáros cigányok, mert cuccunk egy kupacba, minden tiszta sitt... :lol: :lol: :lol:

Próbálok felrakni képet az építkezésről!

Kép
mannababoca

Lányok lenne egy ötletem, de amennyiben valaki nem szeretné nem baj, ha nem fogadjátok el.
Amióta felmerült a tali ötlete, töröm a fejem, hogyan is lehetne emlékezetessé tenni. Kellene valami olyat csinálni, ami biztos maradandó lesz a tali után.
Van egy cég (több is), amelyik ajándéktárgyakat készít fényképes bögre, póló stb. Ott találtam olyat, hogy kulcstartókat is csinálnának. Az én elképzelésem az, hogy a tartó egyik felébe a "Babanet" szó lenne beleírva, a másik felébe a "2008. december" kifejezés.
Annyi darabot csináltatnánk ahányan vagyunk és azok akik nem tudnak eljönni, postán megkapnák.

Arra kérek mindenkit, hogy gondolja át!
Köszi!

Kép

Kép
dcili81

trombi ez nagyon jó kép!!!! küldd be vhova.

cili nekem teccik az ötleted.

na van vezetékes telóm. este 6tól ingyen dumcsizok a családdal meg hétvégén. remélem beválik.

pénz amugy közös kasszán vagyunk még szép. már azelőtt is igy volt h összeházasodtunk, egész addig amig megvolt a saját külön lakásom annak a kltsgeit csak én álltam, h ne legyen vita később. az most már ugye befordult a jelenlegi közös lakásunkba és a tul.hányad ennek megfelelően van bejegyezve (nekem nagyobb).

cili mit akartál irni a féltékenység helyett?:) :roll:

manna ja szemétség csak azt nem tudom miért csinálja ezt. ha épp nem ezzel akkor mással szemétkedik. pedig eddig ugy szerettem olyan jó ember (volt) nemtom mi ütött belé. ill. azt látom h kihasználja nem gyengén h most ki vok szolgáltatva (tudja h a gyerek miatt ugysem csinálok cirkuszt nem lépek le meg ilyenek). oroszlán irják is róla h hajlamos elnyomni a másikat (leglábbis próbálj) bár ha igy halad lassan sikerül neki (vagyis ő asziszi tuti) ugy kinyilt a csipája h csak lesek.

most én szégyeltem magam helyette h jöttek a upc-sek és egy szál alsógatyában mászkált előttük :shock: aztán meg elkezdett itt előttük baszakodni h mért akarom a hálóba tetetni a telefont mér nem a dolgozóba :shock: kész. itt égtem.

na már megint egy kaka van a pelusban :roll: ez ma a 4.

Kép
andy30

Andy bunkóságot. Mert bocs, de ez már az.
Miért b....a a csőrét, hogy te velünk beszélgetsz?

Kép

Kép
dcili81

cili hát ez az :roll:
amugy asziszi h olyan nagyon jó itthon lenni egész nap a gyerekkel. mint egy gyerek: "én szivesen itthon maradnék, én el tudnám magam foglalni, én örülnék" és még sorolhatnám. pedig amugy az a legérdekesebb h sose mondtam még neki h nem szeretek itthon lenni max h azért annyira nem felhőtlen hónapok óta a gyerekkel (mármint nem olyan könnyű-éjszakázás, házimunka,gyerek ellátása, egyhangúság, stb)

mi annak a filmnek a cime a videón? panelprogram? hol lehet megszerezni? érdekelne.

ja és millenáris kilőve, bár nem nagyon jelentkezett más sem, mert apa nem hajlandó eljönni velünk, ugy gondolta h kitesz és majd órákkal később értünk jön ő addig elmegy vmi haverjával vmi kiállitásra a MÜPÁba. Mondtam h 1-2 órát kibirna mert engem ne hagyjon ott a bébivel ki tudja mikor jön vissza, ugyh nem megyünk. egyedül nem vágok neki most.

andy

Kép
andy30

zoldi.sikeerult a baratnonek beszerezni a dolgokat? utaljon anyum vagy raer ha talizunk?
nagy nehezen szopizott egy picit, aztan megevett 120 repat. miert nem szopizik akkor tobbet. nem ertem. fejek.

boldog hofordulot minden erintettnek!

KépKép
KépKép
mush589

trombi. csucsszuper az a kep!!!

habe. szerinted mas a tej ize, a betegseg miatt, azert nem szopiznak? milyen gyakran fejtel?

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. jo sok jatekotok van!!! cuki ahogy akszik Hanna!

http://yourpictures.urchinrock.com/inde ... e=1&ipp=12
vizalatti kepek, ha keri a kodot akkor: NAB914. nem lettek tul jok.:(

KépKép
KépKép
mush589

Andi! Nem tudom.

Musi! Majd Pösten rendezünk mindent. pl. nagy bulit, meg ilyenek ;)

Kép
zölddisznó

...mentün az esti sétánkra!

Kép
zölddisznó

zöldi: a kerek formabedobó, meg a nagy anyagból készült kocka honnét van?

cili: én támogatom az ötletet, aranyos nagyon.
csak az nem jelent gondot azoknak akik nem decemberbe szültek,hogy dec. kismamik lenne az egyik oldalon?

gyermekem du.-án fél kettő óta fent van, nem nyüszög semmi, jól elvan épp nagyszülők sétálnak vele álmosságnak még a hajlandóságát sem látom rajta...meglátjuk esti elalvásnál remélem eldől mint egy liszteszsák.

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi hivatalosan minden baba decemberinek lett kiírva...:D

Kép

Kép
dcili81

orsi. a formabedobot mar en is kerdeztem, es a vateran vette a zoldi. feltetelezem, hogy a masikat is!

KépKép
KépKép
mush589

orsi. az a ket dolog megint van, amit innen szeretnel. ha gondolod felezzuk a postakoltseget (5font) es akkor meg tudom rendelni meg ma!

KépKép
KépKép
mush589

Andy:
[quote]s írta:armi több baba nem lesz?

3tól több??? :shock: Egyébként se lenne,meg már nem is lehet nekem baba természetes úton... :roll:

Mi is közös kasszán vagyunk,de ha futja rá azt veszek amit akarok.Ha tudok kicsit spórolni annak apa csak örül,nem csesz le!

Verzso+kubu nekünk a család mind a 4 tagjának így van folyton a papucsa!Még jó hogy Írisznek nincs! :lol:

Erika:
[quote]S írta:armi!csomag feladva!

Pusszantalak!!! :lol:

Zölddi!Szívesen a jégkorit! :wink:
Összeszedted a közeli ovi játékait Hannának?! :lol:

Habe:
[quote]n írta:a majd a negyediknél bizonyára nem lesz mákom
:shock: :shock: :shock: Lesz 4-dik?
Nekem a more milk tejserkentő kapszula jött be!

Manna köszi már jön Erikától telcsi.
[quote]M írta:ilyen topikban utálnak ki????

Ezt a 2008 júniusi topicra írtam,ott utálgatják ki egymást meg rettentően szidják egymást!
Engem remélem nem utáltok ki! :shock: :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush+Zölddi újra feltette a csajszi az etetőszéket!
http://www.teszvesz.hu/item695519955_uj ... oszek.html

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmi. anyumnak is elkuldted a jegkorszakot?nem emlekszem, hogy kertem vagy elfelejtettem?

KépKép
KépKép
mush589

sarmi

[quote]H írta:a tudok kicsit spórolni annak apa csak örül,nem csesz le!

hát én is erre számitottam... :? :(

szegény kismanómnak estére hőemelkedése lett bement egy lázkup éjjelre (már nem a lejárt szavatosságuból:) és a szuri helye továbbra is piros hiába borogattam. hivtam homeós nénit du. aszonta adjak még 5 golyó thuját. megvolt. eddig eredmény nuku.
multkor "csak" 3.napra lett hőem. meg akkor begöbösödött a szuri helye. holnap lesz a 3.nap. kiv. vok. drukkoljatok h ne legyen már semmi!

megyek majd jövök még

andy

Kép
andy30

Szegény Magdus! Megsiratam. :oops:

Kép
Kép
rhkrisztina

Köszönjük a köszöntéseket. Viszont kívánjuk minden kis törpnek!

Kép
Kép
rhkrisztina

Andy: Siófokon voltunk csak egy napra fürödni, ott ahol Sarmiék. Lottinak tetszet a nagy viz.
Én is azt mondom, hogy valaki, önkéntes vigyázhatna Regusra a szálláson. Lehet, hogy jót tenne, hogy picit mulatnátok apával. Kicsit kilendülni a megszokott kerékvágásból.

Mára befejezem, mert összeragadtam a laptoppal ahogy az ölembe van.
Hűvös éjszakát akarok!!!
Szép álmokat minden babának, mamának.

Kép
Kép
rhkrisztina

Sziasztok!

Én úgy lemaraok mindig! Egyedül hétvégén tudok veletek lépést tartani, mert akkor nem irtők ilyen sokat!

Verzsó! Csodálatosak a fiaid! És nehogy lelkiismeret furdalásod legyen az éjszakai szopik miatt! Minden szempontból nagyon nehéz volt neked és nagyon ügyes vagy, hogy még mindig tudod őket szoptatni! Szóval: Le a kalappal előtted!
Azt a bambit a falra festetted, vagy matrica?

Gabi! Ti meg érezzétek jól magatokat és legyen szuper idő nektek!

Andi, meg aki még lagziba megy, ill. volt! Én már olyan rég voltam, hog az anyagi részét már egyáltalán nem tudom, mennyit illik, kell adni nászajándékba?
Anyudat nem tudnátok vinni gyerekfelügyelni? Ti tudnátok mulatni, ő meg ellenne vele a szálláson!
Én már vettem olyan sátrat! Azért köszi!

Orsimorsi! Nagyon aranyos réka! Ez a strand hol van pontosan?
Nagyon szép az az írás az anyárol, szülőről

Irisznek boldog 8 hót!

Kubu! Mi az a Ped?
Tegnap mi is IKEA-ba voltunk! Lehet találkoztunk is? Hány órakor voltatok?
Hétvéhén is megyünk, nem jön valaki? :lol:

Cili! Kész lett a baracktorta? Recept?

Én ma képzeljétek sárgabarack-banán dzsemet főztem. Nagyon finom lett. Ez Dr oetker-es recept!

Mush! Mielőbb gyógyulj meg! Sajnálom a szopit! Mást eszik Kincső?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hehe, nyuszikáim, nem szabadultok olyan könnyen :lol:

Na jó, de, mert most csak gyors bekukk.
Ideértünk, gyerkőcöm húzza a lóbőrt, mintha misem...
A nyaraló nagyon állat, kb. vízparti (na jó, kell 15-20 métert sétálni), kilátással Tihanyra, van minden, mint a búcsúban, reggelit kapunk, túl vagyok egy sörön, mi kell még :lol:?

Szombaton vitorlázni megyünk, kivi vagyok nagyon...

Zöldi: én szeretnék rugós hintát, csak nem olyanok az ajtófélfák, apa meg elzárkózott a Vera-féle javaslattól. Ahhoz még túl új a ház :oops: :)

Cili: szerintem tök jó ötlet, én támogatom :)

Mush: én is feladtam a cuccot, majd ha hazaértünk, mondom az összeget.

Kép

Kép
gabilany79

Hali!

Mush: amikor beteg voltam Vivinek sem kellett a tejcsi, valószínűleg más íze volt. Úgyhogy ne aggódj!

Verzso: nagyon helyesek a fiúk! És a birodalmuk is szupi! Biztos néha nehéz, de gondolom felejthetetlen pillanatokat produkálnak! Én mindig ikreket szerettem volna :D

Zöldi: Hanna is egy tünemény! Nagyon ügyes! Mennyi játék :shock:

Trombi: nagyon jó aa kép!

Boldog hófordulót Marcinak, Írisznek és Lottinak!

Sajna most csak erre volt időm, mennem kell aludni!

Jó éjt!

KépKép
jurmine

Gaby: nagyon jó pihenést kívánok! És szerencsére jó az idő! :D

KépKép
jurmine

Zöldi,
Megyek én holnap csak éppen dunaújba, megyek palacsintát enni.

Andy,
Nálunk én pénzem Te pénzed és viszont, mindketten minden kódot mindenhova tudunk, lekötünk keresztbe, költünk stb.

Gabi,
Nagyon jó pihit.

Suzy,
Jaja úgy érzem én lettem a hivatalos ped egg beszállító. Kell valami másodállás a Gyed mellett.

Enikő,
Talán 3 és fél négy között voltunk az ikeában, gáz ez az átépítés, de sebaj egyébként is alapszabály h 60 percnél többet nem töltünk bent.

http://www.topshop.hu/index.asp?tn=prod ... &pid=63546

Zöldi,
Valamelyik nap írtad valami bio cuccra hogy rossmannos baby love szóval akkor rossmann babylove vagy dm babylove cuccról van szó ??

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Én ma befontam a hajam, a kis szaros ma a 7 hónapos fordulóján úgy döntött h pörög és behozza az elmúlt idő "lemaradását".
A végén már nem is foglalkoztam vele h merre van, bejárta a lakást, majd megtelepedett a szárító alatt és nézte ahogy kiterítem a ruháit.
Csajok én erre nem készültem fel, minek áll ez a gyerek egész nap ?
Jöhetne már apa, KO vagyok.

kubuspace

Gabi: na van net?? Végül is milyen széket vettetek???

Kubu: akkor nem kell a babakocsi? Milyent vett apa??

Rólunk még annyit, hogy Márton rekord mennyiséget aludt tegnapról mára: este 9-től reggel 8-ig!!!! :lol:
Vendég

Mush: nem tudom hogy az íze más-e, de nálam tuti kevesebb volt a tej, meg csak sokára lövellt be, én annyira rosszul voltam, hogy örültem hogy az ölemből nem esik le Kende. Próbáltam minden szopi után fejni, de azért amíg lázas voltam ez nem volt túl komoly. Most azért kezd rendeződni a helyzet, tejtesó is lassan csak anyatejes baba lesz megint.

Sarmi: Igen mi szeretnénk még babát, férjem egy ideig bizonytalankodott, de mióta megvan Kende ő is biztos a dologban. Csak sajna van egy-két megoldandó feladat előtte. Mindegy, van még pár évem szülni, és én nem adom fel.

Kende délután megint beköltözött a medencébe, majd egy órát fürdött. Utána olyan elánnal kezdett szopizni, mint aki egész nap nem evett :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
habe

kubuspace

Boci: székre tehetős, dönthetős, nekem nagyontetszős :) Most nem tudom megmutizni, de majd otthonról :)

Na, asszem, megyünk csicsizni,

Kép

Kép
gabilany79

eniko. reggel evett egy kis gyumit, du egy kis repat rizspeppel. este nem adtam neki sinlacot, hogy szopizzon lefekves elott. valamennyit sikerult is. nagyon remelem, hogy vissza all a rend , amikor meggyogyulok. remelem hetfore ujra tip top kondiban leszek. addig meg fejek.

gabi. koszi. a penzt utalja anyum vagy vigyem a talira? erezzetek nagyon jol magatokat! mi kell meg?? meg egy sor?? :wink:

erdekel valakit?:
Kép 4 font
Kép Kép 2 darab ruha 4 font
Kép Kép 2 sort 3-4 font kor fuggo.
szivesen visszamegyek nezni holnap ha kell valakinek.kulonbozo korban kaphatoak. 9-12,12-18, 18-24, 2-3 eves, 4-5 eves stb.

KépKép
KépKép
mush589

Elszállt, amit írtam, de nincs erőm újra kezdeni

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Habe: azt hiszem Orsi írta, hogy szedett valami homeós "nyugtató" szerűséget, és az segített a szopitermelésben. Én amúgy ha érzem hogy kevesebb akkor Urticat szedek!!!! :lol:
Vendég

nem tudom nyitvatartani a szemem, bebújok manóka mellé, várjuk apát haza
jóccakát

kubuspace

en szedem az urticat meg a ricinust is! na megyek "petrezselymet apritani" aztan megvizsgalom belulrol a szemhejamat.

KépKép
KépKép
mush589

Habe! Sajna nincs semmi papírom!

Andy! Miárt vagytok külön kasszán?
Üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat! Ne hagyd, hogy ehez a viselkedéshez hozzászokjon, még időbe billentsd vissza a régi egyensúlyt!

Trombi! Nagyon édesek! :lol:

Manna! Én annyira megbíztam az emberekbe! Nem kellett volna! Megtanultam a leckét!

http://totalcar.hu/magazin/technika/adacules/?full

Ezt az oldalt olvasd el, sok hasznos infó van benne!

Én nem találom az autósüléssel kapcsolatos kérdésed!

Akinek problémája van az itatással!

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Én ilyet vettem Milánnak és nagyon bejött. Amikor a baba ráharap víz megy a szájába, Milán hamar megtanult inni belőle és ez tényleg csöpögésmentes (az avental ellentétben)

Kerek formabedobó: én a Guliverbe vettem 900 Ft és 1200 egy 6 szügüt, melyet kockává is össze lehet rakni. Nagyobb fiam mindkettőt imádja!

Kubu! Milyen tárolókat vettél?
Boldog hofordulót marcinak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Boldog 7-iket Lottinak is!

Kubu! Mi akkor már mentünk haza!
Köszi a ped-es infót! :oops: Ez nem fém? Én azt hiszem maradok a jó öreg oliframenél.
marcinak = Marcinak (bocsi!
és természetesen nem szügüt, hanem szögüt

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?