Sziasztok!
Köszi az autósülés hozzászólásokat! Akkor még várunk, mert elfér a picibe és hátha be tudjuk várni, amíg stabilan ül, így már egy előrenézősre váltunk!
Enikő: Én is építkezem…..Na látod én ezért nem fizetek egy forintot sem, amíg nincs teljesen kész. Nálam még előleget is csak a régi, bejáratott szakemberek kapnak.
Erika: Nagyon sajnálom, drukkolok apának az álláshoz.
Sarmon: Nekem is van, küldjek postán? Milyen topikban utálnak ki???? BOLDOG HÓFORDULÓT!!! Pózváltás?!?!?!?!? Na jóvan látom valakinek kerek a világ
.
Andy: MI VAN???????????? Az ő számlája meg a te számlád az pont ugyanaz. Te mikor látod az övét? TEJÉZUSÚRISTEN. Ne haragudj, hogy ezt írom de ez már nem felelősségpara, hanem szemétség. Neki azzal kellene foglalkoznia, hogy hagy téged Regussal nyugodtan foglalkozni és ehhez biztosítja a feltéteket, amennyire tőle telik. Nem pedig marhaságokkal idegesít szabadidejében.
Trombi: Meg kell zabálni az ifjú párt!
Zöldi:
Édes ez a Hanna baba, Dominak stipistopi.
Én melózom, este 7 körül megyek haza, Domonkosom otthon durmol nagyival. Este jön a gyerekorvos havi kontrollra.
Olyan fura érzés; Mostanra sikerült utolérnem magam Domi születését követően. Már nem szalad a ház, megcsináltattam, amit szerettem volna, melóban nincs elmaradás, és hetek óta rendesen jut idő olvasni, fürödni esténként. Kezdem megszokni ezt a nyugodt életet. Aztán két hét múlva jön egy hapi és kiveri a nappali egyik falát, majd egy hónapig úgy élünk mint a vásáros cigányok, mert cuccunk egy kupacba, minden tiszta sitt...
Próbálok felrakni képet az építkezésről!