Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Melinda írt, idézem:

"Hello! Ma du lesz eredmény de nem úgy néz ki, mint akit haza akarnak engedni. Amúgy jól vagyunk csak elfáradok a sok pihenésbe...hehe!"

királylány

laptető! Dia! :lol:

Kép
nyuszifül16

Nita!
Agusztus 30.ig van ez a dino kiállítás.
Jó pancsit Nektek,Mi is megyünk ma a strandra. :wink:

Babicsek!
Nincs 9 inszem csak 6 azután jön a max:4 lombik.
Bizony,sajnos húzós árak vannak... :evil:
Nekünk 5 éve 310 ezer volt a kettő inszem,persze ez egyénektől függ,hogy mennyi a vége és az árak már emelkedtek azóta... :roll: :?

Melinda!
Már itt a finis????????
:shock: :shock: :lol: :lol:

Többiek pussz :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Nyuszi ebben a hónapban nem fog bejönni........

királylány

Mucus: Nincs 9?? Pedig azt olvastam. Egyébként én is csak 6-ról tudtam és utána lombik. Meg hogy ahogy halad előre az ember az inszemek számával, annyira csökken az esély a babára ilyen módon.

Itt van egy nagy bu.. légy, teljesen kikészít, zümmög mint a nyavalya, de az hagyján. Amit összecikázik itt. De annyira bamba, hogy nem megy ki az ablakon se. Azt meg nem akarom sokáig nyitva hagyni, mert bejön a meleg. Hogy a fene vinné el.

Melindának üzenem: Hogy addig örüljön, amíg pihenhet. Majd fog ez neki hiányozni nemsokára! :) És gondolunk rá! Ügyesek legyenek!

Na megyek lecsapomezt a nagy állatot! :twisted: :evil:

Kép
babicsek

Babi!
Remélem sikerült lecsapni azt az állatot!! :lol: :twisted:

Melinda
Kitartás!! Szorítunk neked!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Babicsek b@sszus átküldted ide a legyet :?: Itt repked egy, tisztára meg van bolondulva :!:

királylány

Dia
légycsapó fel!!!
Ütéééés!!!
:lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Úgy néz ki továbbrepült :? :lol:

királylány

Ideért!!! :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty mivel szerintem la lombikra kerül a sor nem lehet fejest ugrani ha az embernek nincs egy vasa se, nekem ezért fontos mi mennyibe fog kerülni, hogy tudjam mennyi pénzt kaparjak össze, nem indulhatok el ha csak a fele pénzem van meg, mert a Kaáliba a kezelés után fizetni kell, meg mindenhol. De nektek könnyű 1-2 inszemről meg 1-2 lombikról is beszélni hiszen maga ami nektek támogatott az is nagyon drága. Na mindegy.

Kép
Kép
melisch

Melisch
én teljesen egyetértek veled ezen a téren, mi sem szarjuk a pénzt.
Csak azt nem értettem, hogy ha te Romániából átjössz Szegedre, akkor nincs neked semmi támogatás erre??
Ez volt számomra kiakasztó.
És igen, nagyon drága minden, ami a lombikhoz kell, ez tény.

betty615

Sziasztok Lányok!
Régen jártam errefele. Azóta történt egy-s-más :wink: :wink: :wink:

Melisch!
Nekem az unokatesómék is készülnek ki lombikozni MO-ra, és én azt hallottam tőlük, hogy RO-ban olyan törvények vannak, hogy külföldön (talán az EU-n belül) is támogatják a lombik programokat. Ennek mindenképpen járj utána. A másik, hogy a Kaáliban elfogadják a máshonnan vitt eredményeket is (amiket te nálatok ingyen meg tudsz csináltatni). Pl. hormon vagy sperma eredményeket (csak majd a Kaáliban mondják meg, hogy pontosan milyen hormonok érdeklik őket). Van itt a neten egy Kaális asszisztens nő, aki nagyon szivesen segit, és feltehetsz neki bármilyen kérdést. Keressél rá a nevére, harcimokus, és a Kaális Párok forumában szokott irni. Nagyon-nagyon segitőkész. A profiljában megtalálod az e-mail cimét is, és szerintem irjál neki nyugodtan (de előbb tényleg érdeklődd meg, hogy támogatják-e nálatok az itteni lombikokat). Szilárd előtt mi is bejelentkeztünk a bp-i Kaáliba, és ő segitett időpontot egyeztetni, elmondta, hogy melyik doktor milyen tipusú ember, hogy választani tudjak, hogy kihez megyek, stb. Szóval megéri felkeresni.

Néha be-be nézek ide is, de időm nem nagyon van irogatni.
A babásoknak kitartás a nagy meleghez, a várakozóknak pedig nagyon drukkolok, hogy minél előbb ott legyen a pocakban a babó!

Puszi,
Vendég

Csajok!

Szerintem két különböző esetről beszéltek! Akinek van TB itt Mo.-on, annak más, mint akinek nincs. Így szerintem eddig elbeszéltetek egymás mellett. Illetve az is más, ha valaki most kezdi el nézegetni a lehetőségeket, mintha már esetleg régebb óta foglalkozik komolyabban a témával és tudatában van a vonzatok egy részével. Illetve az is egy egész más helyzet, ha van egy ember (orvos) melletted, akiben megbízol, felhívod, ha gondod van... stb. Esetleg tudod vele tartani a kapcsolatot, és nem utolsó sorban segít valaki.

Tehát szerintem igenis mindenkinek utána kell nézni, mire számíthat ő egyénileg! Ez kiderül, ha valaki elmegy gondolom egy konzultációra, és ott ígyis úgyis fizet a tájékoztatásért. Akkor sem kell mindent elkapkodni, hanem át lehet gondolni, mit szeretne, mikor és mennyi pénze van erre. Persze az elutazás is pénzbe kerül.

Tehát kár ezen egymásnak menni (bocsi, de a "hangvételből" ezt érzem).
Mindenki máshol tart. Bár a cél közös, de különböző utakon értek el oda, mivel máshonnan indultok.

Pusszantás mind a kettőtöknek!

Kép
kicsi80

Sztem mi nem mentünk egymásnak...mármint...rólunk van szó?? :shock: :roll: :lol:

Endzsi
bebabásodtál időközben te meg??? :shock:
És nem is dicsekedsz vele???
Háát nagy gratula neked!!! :D

betty615

Irtam és elszállt, nem irom ujra.

Angie34 :shock: :shock: :shock: :shock: első olvasánál azt gondoltam Angi28 irt. Aztán csak a vonalzót láttam 6 hetes :roll: :shock: :shock: :shock: mi a fene nem jó a vonalzó. Aztán nézem, jé te vagy. NE haragudj de én csak most látom, hogy HATALMAS GRATULA NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Engem is érdekelne honnan veszik az ismeréseid, hogy itt támogatott a lombik :roll: :roll: :roll: Amit te írtál én csak mint törvényjavaslat halottam, hogy akarnának nálunk is 2 lombikot támogatni, de voltak ellenvetések. Aztán azt is mondták, hogy ősztől akarják, hogy az EU területén támogassanak mindent ami itthon támogatott ugyanolyan arányban, de ezt is csak mondták semmi konkrét dologról nem olvastam. Anyukám nem tudja, hogy náluk csinálnak hormonlabort a megyei kórházban, ha nem marad a magán ami ott van mint a kaáliba 14.000 Ft körül és mi van ha nem csinálnak meg valamilyen eredményt ami nekik fontos akkor újra csinálom és 2x fizetek?? Mivel nekünk nem volt sok vizsgálat csinálva, mert leálltak a párom miatt nem igazán van mit vigyünk és most csak az én fejem után nem akarok semmilyen vizsgálatot. Anyukám még nem tudott beszélni a főnőkével lássam ő mit mond és annak függvényében döntök.

Lehet most másképp látom a világot de nagyon szomorú vagyok. Sokat olvastam és akinek nem jött össze elsőre sokan vannak és idővel sokaknak bajuk lett a stimuk miatt. Ha megcsinálom a hormonlabort és semmilyen eredmény nem rossz és semmit nem találnak nem tudom ha egykönnyen bevállalnák egy ilyen kezelést 26 évesen, mert lehet több rosszat csinálnának mint jót. Csak azért jöttem, hogy elköszönjek nem tudom mikor jövök megint de egyenlőre nem akarok semmit tudni erről az egészről, most valahogy az sem érdekel ha lesz-e babám csak az, hogy ez nagyon nagy áldozat és nem is biztos, hogy elsőre sikerül.

Kívánok mindenkinek nagyon jót és remélem ha visszatérek mindenki akivel most beszéltem babás, a kismamák meg boldog anyukák.

Sziasztok

Kép
Kép
melisch

Melisch
Én nagyon nem akarom, hogy el menj, és nagyon sajnálom, hogy így döntesz :(
Itt azért, ha van valami tudjuk egymást lelkileg támogatni meg minden...nekem legalábbis így könnyebb, ha jövök a csajokhoz.
Neked nem?
Várunk vissza, remélem hamar jössz!!! :cry:
Ölellek!!

betty615

Melisch! :cry:

Ahogy érzed! Betty legyen egy nagy példa előtted! Soha fel nem adni, de előtte tudni, mit is akarsz, és az mibe (egészségi, anyagi áldozat) kerül! Remélem hallunk még felőled! Néha azért nézz be, hogy tudjuk, mi van veletek! És gyere, ha szeretnél! Ennek a közösségnek egy oszlopos tagjává váltál! Nélküled más lesz itt!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Betty!

Igen! Rólatok volt szó, mert éreztem valami kontrasztot. :roll: Ha csak fals érzés volt, akkor bocsi. :oops: Lehet, a szóhasználatom sem volt megfelelő. Bocsi, ha nem jól fejeztem ki magam. :oops:

Angie34! Nagyon gratulálok, bár tudom, ilyenkor még nagyon hallkan kell és szabad csak! Vigyázzatok egymásra! :wink:

Kép
kicsi80

Kicsi
nem létező gondból nem lehet gondot csinálni, úgyhogy nincs semmi gond...
:)

betty615

Köszi! Ezzel az egy mondattal felmentettél! Köszi!
:D

Kép
kicsi80

Angie! Gratuuuuuuuuula! :lol:

Anyukák, akinek már van babájuk, ma voltam védőnőnél, nem mozog elégszer a Manóm, és 3 hónapja kersztben fekszik (medence) azt mondják nem valószínő, hogy befordul, de még a másik oldara sem megy át... Mondta a védőnő, hogy szívhang nézésnél is túl nyugodt volt...hát a rohadt stressz... Remélem nem lesz baja. De orvost váltok az tuti!
Vmit nem lehet csinálni, hogy többet mozogjon vagy megforduljon szerintetek?

Kép
nyuszifül16

Mleisch: sztem jót tenne Neked egy kis lazítás...de a férjednek is benne kell lennie mindenben, mert ez egyedül nem megy...
Pihenj egy csöppet, de várunk vissza! Akár már holnap is!

Kép
nyuszifül16

Hülyeséget írtam, a babám haránt fekvésű vagyis kersztbe van...nerten azt írják róla, hogy a koraszülés esélye is nagyobb...
:shock: :?

Kép
nyuszifül16

Koszonom a gratulaciokat! Melisch! Miert nem mentek el Szovatara egy kurara. Nekem sok ismerosom jott haza babasan vagy lett babas a masik honapban. Nekunk az lett volna a kovetkezn lepes. Probalj meg sokat pihenni! Puszi
Vendég

Nyuszi piszkáld addig a pocakod míg mozgásra nem hajlandó!!!!!!!!
Barnika is be lustul........
Nyugodtan válts dokit..........soha nem késő!!!!!!!!!!

Meli továbbra is drukk és kitartás neked!!!!!!!!!

Angie34!!!!!!!!!én már láttalak a márciusi?! topicba de gondoltam nem zavarok..........GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rólam:

a balcsi isteni volt....nagyon jól éreztem magam ismét!!!!!!!!!!!d szerintem ez volt az utsó......többet már nem tudok messzire menni.....nehezen birom az utazást................majd jövőre!!!!!!addig marad még az itthoni medence:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok köszi, hogy próbáltok itt tartani de valahogy nagyon nehéz. Nem azért lépek le mert feladom!!!! Megvártam anya főnöke mit tanácsol, ő is Szegedet. Ő sem végez meddőségi kezeléseket. Mi már megbeszéltük, hogy akkor elindulunk, a tegnap este nem volt kedvem beszélni, ma munkába sincs kedvem menni és nem mentem be. Amikor én akarok telefonálhatok Szegedre időpontot kérni, férjem mindenben támogat és jön bárhova akarom. Nem tudom mikor lesz erőm felvenni a telefont és időpontot kérni, nagyon félek. Addig meg nem akarok jönni mert a tegnap sokat olvastam a lombikról és nagyon elszomorító, amit a csajok írnak. Besz@rtam attól amit írtak (sokaknak lett ciszta, mióma, endó a kezelésektől) és úgy döntöttem csak akkor tudnék tovább menni ha nem olvasok sokat erről a dologról, mivel meglátom a dolgok másik oldalát is és nem csak a jó oldalát. Azt hiszem elmegyek a Kaáliba a doktornőhöz, meglátom mit javasol, hogyan látja ő a helyzetet. Még az is lehet, hogy kérek más orvostól is időpontot hátha elég csak egy kezelés, bár nem igazán hiszek benne.
Tudom nem akartok rosszat de a lelki állapotom nagyon rossz és sokkal jobban felveszek bármit amit ti csak jó szándékból irtok ezáltal meg csak még rágom rajta magam. Szeretnék minél kevesebbet erről a dologról írni/beszélni sőt gondolni is rá és ez csak akkor megy ha nem jövök közétek.
Nem mondom nem hiányoztok, azért is jöttem ma is, hiszen nagyon megszerettelek benneteket de most ügy érzem így jobb nekem.
Sok puszi és még egyszer vigyázatok magatokra.

Ha tudok valmit majd megirom
:wink:

Kép
Kép
melisch

Puszi Melisch!

Számíthatsz ránk! Itt mindig támogatásra találsz!

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Nem vagyok beszélgetős kedvemben, ne haragudjatok. Nincs különösebb oka csak most ilyen vagyok.......

Angie neked akartam írni: halkan csak, de gratulálok! Puszi.

királylány

Angie34,
gratulálok! :lol: Jól megleptél minket!

Nyuszikám,
szerintem a te védőnőd egy hülye! Két okból feltételezem:
1. Az első babáknak is korán van még a beforduláshoz, és ráadásul az utolsó órákban is megfordulhat! (oda-vissza, sajnos, erről a nőgyógyászok könyveket is írtak). Szóval emiatt én nem pánikolnék egy kicsit sem. Ráadásul a vizsgált időpont csak egy PILLANAT, azaz úgy kell értelmezni: ekkor és ekkor a baba harántfekvésben volt. A befordulást sem mindig érzik az anyukák, többnyire igen, mert nagy evickélésben vannak olyankor (mert már nagyobbacskák), és ez igencsak a 33. hét után van.(TÖBBNYIRE, mindig hangsúlyozom!). Azért sem mindig érezni, mert ez általában éjjel zajlik a pocakban, és ha jó alvó vagy, akkor szépen átaluszod az iccakát. A befordulás tényével pedig csak a legközelebbi uh-on szembesülsz. Én éreztem egy éjjel, de akkoriban már rosszul aludtam, és mindez csak a 37. héten történt meg.
2. Sokkal inkább elgondolkodtató a második dolog, hogy túl nyugodt a szívhangja. Itt megint ketté kell választani a dolgokat:
a) rövid ideig nézte, és aludt/pihent éppen a baba. Ebben az esetben ez teljesen normális.
b) hosszabb ideig nézte, megpróbálta felélénkíteni (pl. kicsit megrázva a pocakot a babák többsége felriad, és ez a szívhang meglódulásában is megmutatkozik). Ha ez történt, és nincs szívhang-változás, akkor IRÁNY A DOKI, DE AZONNAL, és áramlásnézés, stb.!!!! A babáknál a hosszú távú egyenletes szívhang nem a legjobb, ilyenkor a szívhang ún. variabilitását értékelik jónak, tehát a 120-180 közötti percenkénti szívritmust, és ezek mint kisebb-nagyobb hullámvölgyek kell, hogy kövessék egymást. Igazából ez a jó egészség jele.
Nem akarlak megijeszteni, de ugye jobb a dolog végére járni.

Melischkém,
megértelek, de hiányozni fogsz! Puszi!

Királylány,
mi a baj???? Segíthetek most én neked?

Nita,
jó volt nektek! Tegnap este mi is átmentünk oda, jól össze is vesztem egy bagós anyukával a játszótéren.

Kép

Kép

Kép
lyly

Nyuszifül,
ez a "nem mozog elégszer" mit jelent? Ha ez így van, akkor azonnal nyomás a dokihoz!!!! van, aki elkísérjen?
A harántfekvéstől ebben a korban egyáltalán nem nagyobb az esélyed a koraszülésre, mint másnak. Ez egy oltári nagy hülyeség!!! Keress egy jó orvost, akiben megbízol, és csak arra hallgass! A védőnők többsége tiszta hülye, erről itt többen is tudnánk neked írni!

Kép

Kép

Kép
lyly

Nyuszikám, akkor még egy kis "orvosi" nyugtatás:

Általánosságban elmondható, hogy a 32. hétig van a babának annyi helye, hogy megforduljon, amikor csak akar, forgolódjon kedvére. Eddig előfordul, hogy az egyik ultrahang vizsgálaton még harántfekvésű, következőn meg már fejfekvésű a baba. A 32. hét után egyre nagyobb helyet foglal el az anyaméhben a magzat, így a helye is kevesebb lesz a forgolódáshoz. A mozdulatai finomabbak lesznek és ekkor már nagy eséllyel a szülésre kész pozíciót (fejfekvés) veszi fel és így is marad a szülés pillanatáig.

Lehetséges fekvési helyzetek:

* fejfekvés: a baba fejjel lefele tartózkodik odabent, lábait általában behúzva tartja (főleg amikor már nagyobb)
* farfekvés: a baba “ülve” helyezkedik el odabent, azaz a popója van a kijárat felé és a feje fent
* harántfekvés: a baba oldalt fekszik az anyaméhben, azaz egyik oldalon van a kis feje, másik oldalon a lábai

Van olyan baba, aki haránt vagy farfekvésben marad a szülésig. Ekkor megpróbálják mesterséges úton “irányba fordítani”, ha ez nem sikerül és többedik szülésről van szó, esetlegesen megpróbálják világra segíteni a farfekvéses babát. Első szülő nőknél csak fejfekvéses baba mellett jöhet szóba a természetes szülés.

Terhesgondozásunk alatt az orvosunk a has áttapogatásával nyer tudomást arról, hogy a baba hogyan helyezkedik el odabent és természetesen az ultrahang vizsgálatok alkalmával is megtudhatjuk, hogy éppen hogy fekszik csemeténk.

Kép

Kép

Kép
lyly

Melisch hiányozni fogsz !!!!!!!!!!!
amint tudsz jelentkezz!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!
Hazaengedtek,szigorú feltételekkel....fehérjém van még,de csökkent,a vérnyomásom csak 1-szer nem volt jó,a víz meg lement a sok fekvésnek köszönhetően....hétfőn megyek nst-re,kedden védőnőhöz,de szerintem ő majd megint talál benne,és muszáj beküldenie...
próbának jó volt ez a 3 nap,szülésnél is ennyit kell kibírnom a család nélkül...
Az érdekes az,hogy nem akkor sírtam,amikor én vártam, (elbúcsúzásnál), hanem mikor megjöttek.... :shock: :shock: megláttam Pityeszt,és végem is lett...
majd visszaolvasok,még nem volt időm....de most pihizek...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melcsi,
üdv itthon! én is elpityeredtem volna a helyedben... Reméljük, minden rendben lesz!

Kép

Kép

Kép
lyly

Melinda örülök, hogy otthon vagy, de tényleg pihenj!

Lyly drága vagy, de nem tudsz segíteni. Magam sem tudom mi bajom van igazából. Olyan tipikus semmi, de minden. Érted? lehet egy kiadós sírás jót is tenne. Már régen bőgtem úgyis........

királylány

Melcsi de jó hogy haza engedtek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pihizz sokat!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jelentem Barnus összes létező ruciját pelusokat és mindent amit kell kivasaltam.....készen összehajtogatva várja kicsi gazdáját!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Lyly: köszi az infókat én is böngésztema netet a témával kapcsolatban. 12. hét óta 4X voltam Uh-n, egyszer 4d babamozin, még az apjával magán dokinál. Mindig ugyan úgy volt, 10X kellene éreznem, hogy megindul a mozgásban, ő csak 3-4 X teszi ezt, a magándokimnak mondtam, hogy írjon már ki egy Uhra, mert ő nem csinál csak a szakrendelésen. Hát perzs, hogy nem, pedig doki nagyapám anno ingyért kezelte az apját, én meg fizetek neki mi a katonatiszt... Most váltok dokit, hétfőn mek. A baba még nem fordult át, mindig két oldalt kersztbe érzem a lábát és a kezét, egyszer sem fordult át. Ezek a védőnők normálisak itt nálunk, tényleg tök segítőkész a csaj...megbízható.
Szóval nem tudom miért nem fordul meg....de tényleg nem forog...

Melinda: tök jó, hogy hazaengedtek! :) Jó hogy itt vagy! :D Azért tartd bent még egy picit a Melcsit! :D

Nita: Graco babakocsi az milyen, a típust nem tom pontosan, de van hozzá pelustás, kétfunkciós, bébihordó, esővédő, lábzsák, ismerősnél nézzük 15.000-t, de a márka milyen?

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!
Lyly: köszi az infókat én is böngésztema netet a témával kapcsolatban. 12. hét óta 4X voltam Uh-n, egyszer 4d babamozin, még az apjával magán dokinál. Mindig ugyan úgy volt, 10X kellene éreznem, hogy megindul a mozgásban, ő csak 3-4 X teszi ezt, a magándokimnak mondtam, hogy írjon már ki egy Uhra, mert ő nem csinál csak a szakrendelésen. Hát perzs, hogy nem, pedig doki nagyapám anno ingyért kezelte az apját, én meg fizetek neki mi a katonatiszt... Most váltok dokit, hétfőn mek. A baba még nem fordult át, mindig két oldalt kersztbe érzem a lábát és a kezét, egyszer sem fordult át. Ezek a védőnők normálisak itt nálunk, tényleg tök segítőkész a csaj...megbízható.
Szóval nem tudom miért nem fordul meg....de tényleg nem forog...

Melinda: tök jó, hogy hazaengedtek! :) Jó hogy itt vagy! :D Azért tartd bent még egy picit a Melcsit! :D

Nita: Graco babakocsi az milyen, a típust nem tom pontosan, de van hozzá pelustás, kétfunkciós, bébihordó, esővédő, lábzsák, ismerősnél nézzük 15.000-t, de a márka milyen?

Kép
nyuszifül16

nagyon dicsérik ezt a márkát ebbe is a ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=psdssPrdPjE

masszív kis kocsi...jókat hallottam eddig a grakóról.....

holnap ki jön babanetes talira a milenáris parkba????
én ott leszek!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én mennék Nita, de Gyulán vok!
Amit mi nézünk, az tuti vmi régebbi típus és nincs hozzá mózes...de ezek ugye nem átfordítható tolókarúak?

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Nemnagyon olvastam vissza, csak gyorsan írok. Képzeljétek ma betörtek hozzánk. Azóta is fosok, a férjem meg bíztatgat, hogy úgysem jönnek vissza. A gyerekről nem is beszélve. Annyira megvan ilyedve a drága, hogy el sem tudom mondani. Már a kocsiból láttam, hogy a kapunk nincs bezárva rendesen, csak be van hajtva. Aztán szépen beálltunk a garázsba és mentünk be a kapun és képzeljétek a bejárati ajtónk, amit kb. 3 éve csináltattunk, ugyanis akkor költöztünk ide műanyag, 5 ponton záródó, szóval szépen hasal a földön. a zárhoz nem nyúltak, hanem berúgták. Úgy megijedtünk, de a férjem hősiesen felrohant az emeletre, mondanom sem kell, hogy a kis drágám meg teljesen kiborulva zokogta, hogy félek! Azt sem tudtuk bent vannak e még a házban. Szerencsénk volt, mert már elhúzták a csíkot. A szomszédok semmit nem láttak és nem hallottak. Mindenkinél levolt húzva a redőny a nagy meleg miatt. Megáll az eszem. Aludni sem bírok. Ja és nem vittek el semmit, csak az összs szekrény fiókot és ajtót kinyitogattak a földszinten és az emeleten is. De széz sem dobálták a cuccokat, semmi kárt nem csináltak. Eddig legalábbisnem vettük észre. Közben kb 5-10 perc alatt a rendőrök is kiértek és nemsokra rá a helyszínelők. Most este 9 körül meg jöttek a nyomozók. Becsengettek és Marcus rögtön zokogásba tört ki, hogy "visszajöttek a betörők? És ők szeretik a gyerekeket?"

Tegnap itthon voltunk egész nap, ki sem mentünk még a kertbe se. Most képzeljétek el, ha ez tegnap történik és itthon vagyok a gyerekkel és ránk rúgják az ajtót. Én ott halok meg menten. Fú teljesen kivagyok. Szegény gyereket sajálom, hogy egyébként is olyan félénk, nagynehezen e lértük, hogy nem kellett mindig mellette lenni, ha fönt játszott én csinálhattam a dolgomat lent. De most mg amikor fürdött, még a fürdőszobából sem tudtam kimenni, mert nem engedte.

Na megyek

Kép
babicsek

Bakker Babicsek! :shock: :twisted: Ez most engem is sokkolt rendesen! Még az a jó a rosszban, hogy nem vittek el semmit. De az a legrosszabb, hogy a magánszférádat sértették és ezt tuti nem felejted el egykönnyen! Szegény Marci!
Tudom nem vígasztal de pár hete itt a városunkban is betörtek több helyre, éjszaka és csak pénzt vittek el, de úgy, hogy otthon voltak a háziak. Na nem idegesítelek, ez egy itteni banda volt.

Nyuszikám a Graco-ról csak jót tudok mondani, nekünk olyan van/volt

királylány

Babi
sajnálom, hogy betörtek hozzátok!
Szegény pici, biztos nagyon meg lehetett akkor ijedve!
Nem normálisak az emberek...ha egyáltalán ezt a fajtát így lehet nevezni!!!

Melinda
örülök, hogy még hazaengedtek!!

Dia
remélem azért már jobb a hangulatod
:wink:

betty615

Sziasztok!

Melinda: Én is örülök, hogy otthon vagytok!

A férjem szétszedi mindjárt a gépet, úgyhogy még kértem, hogy előtte írhassak nektek gyorsan. Remélem fogok tudni jelentkezni, és össze fogja tudni rakni utána. :) Az a baj, hogy valamiért állandóan újraindul, de már újratelepítgette és így sem stimmel valami.

MA voltunk ajtót nézni hát 100 000 forint lesz, de legalább acél állítólag. Most a mostanit valahogy visszatette, meg rácsavarozott 2 deszkát keresztbe. Jó biztonsági zárunk van. :?
Már kedden betudnák szerelni az újat, de a biztosítótól a kárt felmérni állítólag 5-10 napon belül jönnek. Most addig így legyünk? hát én nem is tudom mit gondolnak ott is. Úgyhogy a teraszajtón mászkálunk ki-be. De az is elég szar, mert az meg üveges, úgyhogy ott is betudnának jönni. HA meg hozzányúlunk addig míg nem jönnek ki megnézni, akkor meg lehet hogynem fizet a biztosító. Szóval szar a helyzet.

Megyek, mert itt áll mellttem.

Kép
babicsek

Nyuszi ezek nem.egy irányból tólhatóak!!!!
Babicsek nincs "ellenségetek" mert ez nagyon olyannak tűnik.........valami rosszakaró..........
csak úgy nem szoktak betörni hogy nem visznek el semmit......lehet kerestek valamit..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztk!

Baicsek, ez tényleg durva...elég kllemetlen lehett, főleg, hogy otthon volt a pici.

Nita: milyen volt a mai nep. Sorry, akkor ugye tutesz nem átfordítható, szted az nem gáz,
Te milyen kocsit veszel? Sokan mondjáka a baby luxot, de én nem tudok sokat rákölteni...meg azt mondják az nehéz, melyik kocsik könnyűek, a pierre cardinek tetszenek, de az új típusai baromi drágák...

Nem, tom Ti hogy vagytok vele, de nekem Melisch hiányzik...

Kép
nyuszifül16

Még egy ma többször megkeményedett a pocóm, sztetk ez mitől van, picit fáj is alul...de csak pár pillig tart, volt eddig is, de ma nagyon sokszor..

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Nekem is hiányzik melich! Remélem azért olvas minket és kedvet kap visszajönni.

Nita: Nemtudok róla hogy lenne "ellenségünk". :? Azt mondják, hogy készpénzre hajtottak. Meg hogy megzavarta őket a riasztó a falon, ami persze nem volt beélesítve.

Úgyhogy így az inszemi lehet hogy ugrott. :(

Kép
babicsek

Nyuszi: Hát én nemtudom mitől lehet, de szerintem nem jó. Én elmennék a dokihoz és megkérdezném. Azóta is előjöttek ezek?
Vigyázz magadra!

Kép
babicsek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?