Új privát üzeneted érkezett!

Cat!

Ahol meg lehet tenni, mert van fizetős szoba ott könnyű! ;) Nálunk is vannak alapítványi szobák, de annyira klassz a többi is, hogy nem szükséges oda menni.Kép

Én ettől a látogatástól még inkább meggyőződtem, hogy remekül választottam kórházat, mert nálunk is rend és tisztaság uralkodik, de a most megnézett kórházban voltam a mellékhelységben, és elgondolkodtam, hogy milyen frankó lehet császár vagy gátmetszés után lovaglóülésben végezni a nagy dolgod. /le ugyanis semmi pénzért nem ültem volna../ A zuhanyzóról nem is beszélve!!
Különben számomra az egész osztály elhelyezése, és fizikai állapota aggodalomra adott okot. Számomra tök nyomasztó volt.

Ráadásul akinél voltunk francia, csak az osztálytársamhoz ment feleségül, arra gondoltam, hogy ebből a kórházból vajon milyen következtetéseket von majd le ?!

Macs
maccs

Kismamik Kép
A SOTE IIn hogy megy a fizetéses rendszer? Ott is van fizetős szoba? Erről eddig még nem beszéltünk a dokimmal sem, de mi is olyanba mennénk a 2 manóval, ha lesz hely.

Orsi + 2 Kismaczkó
17+1

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok Kép

Két napig nem jövök és órákat olvashatok vissza.

EszterKép csak azt tudom mondani amit a többiek, rengeteg erőt és sboldogságot a két picihez.

Látom előtej a téma, meg kórházi cuccok meg vásárlás. Hát én mindennel le vagyok maradva, pedig ma kezdtük a 29. hetet.
Szerencsére a Szent Imrében egyáltalán nem mehet be senki a belső folyosóra (bár apa már most rosszul van, hogy a szülés után hármasban együtt töltött 2 óra után napokig meg sem foghatja majd a pici fiát) és a szobákba meg pláne, csak kinn a társalgóban lehet találkozni, oda pedig úgy jönnek ki az anyukák, hogy előtte szobaszámot megcsörget a látogató és kihívja. Nagyon kulturált a dolog.

Györesz Kép Az én anyum is mindig azt mondja, hogy sokat olvasok, milyen jó is lenne a boldog tudatlanság néha, mint az ő idejükben, vagy mégsem Kép

5 kiskutyánk maradt meg, annyira édesek, hogy odáig vagyok tőlük és vissza. Próbálok feldobni pár képet.
Most rohanok.

Edit
Kép

Kép
reditke

Nem hagy képet felrakni se ide, se a profilomba, pedig csak 600 kByte Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

LauKép
Én úgy tudom, hogy a programozott császárosok szoktak időre helyet foglalni. A többieknek sajnos nem mindig jut szoba, pont amikor beindul a szülés. Ez elég nagy pofára esés, hogy tervezi az ember, és pont nincs hely.

MaccsKép
Sajnos a tisztaság ellenére itt is vannak gondok. Például eldugult zuhanyzótálca, amiben áll a víz, non-stop öblítő WC stb. A Canesten lábkrém is alapfelszerelés kell legyenKépKép

EditKép
Ne izgulj amiatt, hogy nem vásároltál még. Egy hétvége alatt meg lehet mindent venni. Először jobb tájékozódni, hogy mit honnan, és aztán már célirányosan menni vásárolni.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Akkor a következő topic témája:
szülés és lábgomba ?! KépKépKép

Macs
maccs

Mindenkinek nagyon szép napot!

Gombóc!
Vettem ma Magnesii Citiricitet (150 Ft) és meg szeretném kérdezni tőled, hogy szerinted mennyit szedjek, ha a Magne B6-ból eddig 3x2-t szedtem???
Előre is köszi!
Györesz
20+6

Kép
Kép
györesz

Huh! Először is ledöbbentem a véres hálóing dolgon... Azt hiszem lelkileg még nem vagyok kész a szülésre, de igyekszem. Köszia tanácsokat, majd nyakamba vesze a józsefvárosi piacot és beszerzek néhány filléres gombolós hálóinget, amiért nem kár.
Én látogatókat nem igazán szeretnék a kórházba, csak nagyon szűk családot, többiek majd jöjjenek, ha hazamentünk. Anyu meg a húgom talán bejönnek, meg persze a párom. Gondolom azért az embernek pihire is szüksége van, nem?

A SOTE II-n voltunk kedden szülőszobalátogatáson, én abszolút elgedett vagyok. Igaz 5 ágyas kórtermet láttam, de bent van a WC, a zuhi talán nincs. A szülőszoba is tetszett, meglepett , hogy mennyie modern és felszerelt.

Hadd kérdezzem meg azoktól, akiknek nem ez az első baba, hogy miért választja azt valaki, hogy külön legyen a babától? Császár, túl fáradt, legyengült? Nem gonoszkodás, csak érdekelne, hogy mi vár rám Kép Bennem fel sem merült eddig, hogy ne együtt legyünk.

A SOTE II-n van babás, és babanélküli szoba, attól függően, hogy babával, vagy nélküle szertnéd tölteni a benti időt.
papzso

Újabb kérdéseim: ki vigyáz a babámra, amíg én WC-n vagyok vagy zuhizom? És amig kajálunk? Vagy addig kitoljuk a babát az ebédlőbe?
Tudom, hogy hülye kérdések, de első eset velem...
papzso

Kedves Lau!

Boldog Névnapot Kívánok neked! Legyen szép a napod!

Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Papzso!

Én ugyan babás szobában leszek, de tapasztalt anyukák (2-3 gyerek) állandóan lehurrognak, hogy milyen egy hülye vagyok, addig jó amíg a kórházban le lehet adni a bébit, mert aztán utána otthon úgysem lesz pihi. No meg ha többen vagytok egy kórteremben a babás szobában valamelyik gyerkőc biztos üvölt.

Mindenesetre engem ezzel nem győztek meg, én babázni akarok, mert már alig várom hogy itt legyen, és akkor aztán nem eresztem a "karmaim" közül! KépKépKép

Macs
maccs

Csirkesz: KépKépKépKépKép
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!! NAgyon aranyosKép

Zsófi: nekem hamarabb jött a fiam, a 36. héten, és 4 napig csak szoptatásra hozták ki.
Nagyon hiányzott, és alíg vártam már, hogy végre szopizzon rendesen, és átkerülhessünk a rooming-in szobába.
A kórházban egyáltalán nem fáraszt le a babóka, mint ahogy állítják, az egész napot átalusszák szinte. Éjszakára bevitték őket a csecsemősök, 10- fél 11 körül, és reggel fél 6-kor már hozták is ki a kicsiket.
Sokan mondják, hogy akkor használd ki az időt a pihenésre, de pl. nekem éjjel mindig fejni kellett, mert jött a tej mint a csudaKép Ha ott lett volna mellettem éjszaka is, nem kellett volna szenvednem a kézzel fejéssel a tálkába. Azt beadhattuk, és éjjel, ha felébredtek azt adhatták nekik.

Maccs: általában ilyenkor szoktak rémisztgetni az anyukák, de a kórházban a babók tényleg sokat alszanak, azért őket is nagyon megviseli ám a szülés!!

Én is szólni fogok az orvosomnak, hogy ha lehet, szeretnék babás szobában lenni, mert nekem jó tapasztalataim voltak.

Amíg az ember vécére megy, zuhanyozik, addig egymás babáira vigyáztunk.

Lau
lau

Sziasztok!

Amíg nem lehet a régit használni folytassuk itt. Vagy mehet tovább itt is.

Jó lett a terheléses vércukor, jövő héten kedden megyek dokihoz.
linato

Helló!

Ez egy jó ötlet. Csak sajnálnám, ha a korábbi levelezésünk elveszne, mert sok fontos címet tettünk fel, sok jó témát beszéltünk meg. Kíváncsi vagyok, mi történhetett....
A szerkesztőknek már írtunk, de nem változik semmiKép

Gratula a jó terheléses cukor eredményhezKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!Én ma voltam terhelésen.Két szúrás tökéletesen sikerült de a harmadiknál nem akart folyni a vérem igazgatta a tűt az érben.Most kellemesen bedagadt a kezem!
A fogászaton is voltam,kicseréltetni a tömésemet de sajnos ezzel még nincs vége.Három tömés még vár rám.
Kellemes napot!
GnéKriszti
gnékriszti

Tiszta zizi vagyok, nem kedden hanem csütörtökön megyek dokihoz.

Ma voltam a Westendben a C&A-ban vettünk páromnak nadrágot, Korinának 3 bodyt. Aztán átmentem a Máriába a Visegrádi utcába és vettem szopispárnát/3990Ft/, pólyába betétet, 2 rugit, 2 bodyt a babákoknak és egy nyári ruhát Milénának.
A szopis párnának amúgy nagyon jó nekidölni olvasásnál, tévézésnél vagy csak úgy is.

Egy csomó jó dolog van csak két gyerekkel egyedül nagyon macerás. Majd legközelebb a lányokat felviszem anyuhoz, ő úgyis ott lakik a vidámparknál, az elég közel van és akkor jól bevásárolok.KépKépKép

Kriszti! FogászatKép Nekem is kéne menni, na de két gyerekkel és nagy pocakkal. Mikor?

Csirkesz! Szerintem folytassuk itt és ha megjavítják a régit akkor bármit megtalálunk majd az archívban. De megkérhetjük őket, hogy ezt majd tegyék hozzá ahhoz. Na ezt szépen megfogalmaztamKép
linato

KrisztiKép

Éljenek a fogorvosok. Tegnap én is ott voltam, de nekem mázlim van, a fogaim rendben, csak a kicsit gyulladt ínyemet kellett rendbetenni fogkőleszedéssel, csiszolással, némi ecseteléssel. Azóta helyre is jött, és lement a gyulladás. Te mikor mész újra fogdokihoz?
Miért szúrkálták ennyit a kezedet a terhelésesen?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Már hiányoztatokKép Én is ma voltam terheléses cukron, és kissé fáj a könyökhajlatban. Nem szúrt a nővér, hanem bököttKép Jövő szombaton megyek a terhesrendelésre, és akkor kiderül, milyen lett az eredmény. Sokáig kellett várakozni, de közben kismazsolánk jól elszórakoztatott, össze-vissza vándorolt a hasambanKép
Én is nagyon sajnálnám, ha elveszne a másik topic, mert nagyon sok mindenről volt benne szó.
De egyelőre így is oké.

Szoptatóspárnát én is fogok venni, mert emlékszem, fiamnál milyen fárasztó volt, mikor már nagyobb volt, nagyon elzsibbadt a kezem a tartásában. Tettem alá párnát, de az nem olyan kényelmes és puha mint pl. a szopispárna, nem?

Csirkesz: Azt a szép képet is sajnálnám, amit tegnap küldtél, olyan édi voltKép
De biztos meglesz majd!Kép
Most már fürdőrucit is meg kéne vennem tényleg, mert azért mindjárt itt a július és biztos jön a meleg.

Pusz
Lau
25+3
lau

Sziasztok!

Linato, mi az a Mária a Visegrádi u-ban? Én ott dolgozom, és szeretnék szopis párnát venni, csak a Brendonban aranyáron mérik:-(
Fura, 25. hten vagyok, és még se a védőnő (mondjuk vele nem találkozom túl sűrűn), se a nőgyógyász nem mondta, hogy fogorvoshoz kéne mennem.
Ti melyik terheléses cukros vizsgálatot csináltátok? Éhgyomorra is vettek vért vagy csak próbareggeli után? Én jövő héten megyek, kiváncsi leszek az eredményre.
Csirkesz, te már jársz az Uzsoki kismamatornájára? Nem tudom eldönteni, van-e kedvem ebben a fülledt időben tornászni vagy sem... Viszon tegnap voltam úszni, az nagyon jól esett.
Szép hétvégét mindenkinek!

Persela

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela

Sziasztok!

Magamba vagyok roskadva, annyira tehetségtelen vagyok, hogy még a topicot is sikerült romba döntenem, ugyanis én voltam az utolsó hozzászóló... Kép

Nagyon sajnálnám, ha elveszne a sok levelezésünk, de azért örülök, hogy látlak Benneteket! Kép

Lau utólag sok boldog névnapot kívánok!

Macs
maccs

Persela!
Még nem voltam, hétfőre tervezem az első megjelenésemet az uzsokis tornán. Ha már lesz tapasztalatom, megíromKép

Lau!
Fürdőruhát én ma veszek (illetve mára terveztem), de hogy sikerrel járok-e, vagy sem, azt nem tudom. Ízlésrendőrnek magammal viszem a férjemet isKépKép

Linato!
A Visegrád utcai bolt engem is érdekelne, ennyi pénzért én is szeretnék szopis-párnát. Hányas szám alatt van?

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Rohanok, mert lekésem a randit a férjemmelKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Maccs: lehet, hogy én fagyasztottam le, mert akkortól nem tudtam belépni többet, ahogy el akartam küldeni a választKépKépKépKép
Köszönöm szépen Kép mármint a névnaposatKép
lau

Mária gyerekdivat 1132 Bp. Visegrádi utca 25.
3920Ft volt pontosan a szopis párna. Vannak kiságyak, babakocsik, Avent cuccok, rugik, bodyk, pelenkázók, hordozók, autósülés, járóka, etetőszék és tulajdonképpen minden.
Hétvégén is nyitva van.
H-P:9-19
Sz-V:10-18
linato

linato

Sziasztok!
Csak beindul itt is az élet!
Linato!Nekem is csak úgy sikerül(egy gyerek mellett),hogy apa szabadnapot vesz ki.Igaz ma bament a munkahelyére de vitte Ágotát is.Nagyon élvezte a sok katona bácsi társaságát.
Csirkesz!
Hétfőn lesz a következő tömésem.Nagyon be voltam rezelve,de nem fájt egy kicsit sem.
Azért szúrtak háromszor mert üres pocival vettek három adagot.Ilyenkor teljes vérképet is néznek(vas,stb.)plusz vizeletet is.Majd ittam cukros löttyött.Eltelt egy óra és szúrtak de ekkor már csak egy adagot.Ismét egy óra szünet és levették az utolsót.Ha jól tudom azt nézik,hogy dolgozza fel a szervezetem a cukrot.
Macs!
Milyen megdöbbentő dolgot írtál,hogy minden elszált?Lehet ,hogy az előző esti akciótokat írtad le apával és a moderátor törölt minket?
Teljen szépen a hétvégétek!
Üdv.GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok!

Még az eredeti őszi babák topikba írtam, azt hiszem, három kérdést, de sajnos nem tudom, hogy válaszoltatok-e, mivel, ugye, azóta nem tudom megnyitni. Kép Két kérdésre emlékszem, azokat itt újra felteszem:
1. A baba miért kezd ficánkolni, miután a mama csokit eszik?
2. Nálam nem történt nagy méretváltozás mellügyben - ez, ugye, nem jelenti azt, hogy nem lesz, vagy nem lesz elég tejem???

Más: ma hatalmas élményben volt részem. A baba minden reggel ébred velem együtt, ahogy felébredek, már kezd is rugdosni. Ma viszont reggel éreztem azt is, ahogy csuklik! Kép Annyira aranyos volt! Eközben rugdosott, boxolt, ficánkolt, de úgy, hogy közben hihetetlen módon hullámzott a hasam! Még soha nem láttam ilyet! Azt már láttam, hogy amikor rúg, ott kiemelkedik a hasam, de ilyen hullámzást eddig elképzelni se tudtam. Aztán elkezdett vándorolni a poacakomban. Ment ide-oda, volt nagy séta, és mindezt szemmel is követhettem. Csuklás, rugdosás, séta egyszerre - hihetetlen volt. Nevettem és sírtam egyszerre. Nem is igaz, hogy ez mekkora boldogság. Kép Kép Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Végre pót topikKép Eszembe juthatott volna nekem is....Kép Nekem is kell párnácska, kényelmetlen az alvás, mindig azt hiszem nyomom a babót.
A csuklás tényleg vicces, elég gyakran érzem,mérgükbe még rugdosnak is mellé KépHalmozzák a maminak a jót.
Nálam két méretet nőtt a cici, de mostanában már nem nő,csak a pocim Kép
A csokiért azért vannak oda, mert a mama vérében boldogsághormonokat termel és ez persze kihat a babára is, én max diabetikus csokival kényeztethetem.Kép
MaccsKép Nem hiszem hogy te fagyasztottad beKép
Épp délben..........ejnye hehe
Itt se lehetnek a topon a webmesterek, a mindennapi topikomat nem tudják defibrilálniKép

Megfigyeltem hogy nálam délután aktívabb a babóca, akkor szokott tornázni, szép kis dudorokat tud ám művelniKép
fantikbaba

Sziasztok lányok!
Nagyon hiányoztatok ám! Már akartam jönni pár napja, de eddig nem találtam meg ezt a topikot.

Kezdem magam túltenni a történteken, ebben Nektek is nagy szerepetek van. Jó volt kiírni magamból a fájdalmat, a kedves válaszaitokat meg végigbőgtem.
Kisfiaim két napig alig rugdostak, már teljesen megsajnáltam őket is, aztán rájöttem, hogy tényleg vidámnak kell lenni a lehetőségekhez mérten.

Az én babáim szeretik a barackbefőttet is (jó édes a leve). Megeszem, utána jön a hancúrozás.

Linato, milyen szopispárnát vettél? Kicsit vagy kétszemélyest? Hajlítható? Mert azt írtad, hogy jó a hátadhoz is rakni. Az enyém is fáj. Ráadásul már azt se tudom, hogy feküdjek, mert hason, háton nem lehet, ha oldalt fekszek, akkor az éppen azon az oldalt lévő babó elkezdi az oldalam rugdosni, mintha azt mondaná: "ne nyomj már annyira, anya!"Kép
Ugyanez van, ha egy szorosabb gumis gatyát hgúzok a hasamra. A guminál rögtön megindul a tapizás.
Szerintetek fáj ez nekik, azért csinálják?

Fogászatra meddig kell elmenni? Én még nem voltam...

Vigyázzatok nagyon Magatokra, szép hétvégét!
Eszter (21+3)
eszter28

Eszter
Örülök hogy így gondolkozol, szerintem a babák is érzik a mama hangulatváltozását, én ha magam alatt vagyok a párommal vicceket meséltetek, mégha 60 szor hallottam akkor is nevetek rajta.
Póz: Nem hiszem hogy fájna nekik, jó kis stabil burokban vannak Kép Inkább jelzés értékű, hogy jobban szeretnék ha más pózban pihennél.
Úgy fáj ma a fejem, megint front van????
-ma volt az utolsó vizsgám, mindenki kapott egy kegyelem kettest, ha ezt elmonda volna a prof a vizsga kezdetén és nem utánna, akkor sok izgalomtól kimélt volna meg.Bár nála a kettesnek is örültünk.....Kép
Már csak a szakdolgozatot kellene megírni a babó érkezéséig.......de nincs kedvemKép Tyűha....
Noémi
28+6
fantikbaba

Eszter!

Itt a szopispárna. Nem ikres csak sima derékra lehet kötni. Nekem régen is ilyen volt.Kép
Kép

Én az előző két terhességemnél sem voltam fogorvosnál, azóta viszont kétszer és most sem fogok elmenni két gyerekkel + kettővel a hasamban. Ha valakinek nemtetszik, akkor megmondom neki vigyázzon a lányokra.Kép

Voltunk ma az Auchanban és megláttunk egy pelenkázós szekrényt káddal. Akartam venni majd ilyet, de nem bírtuk otthagyni, mert 19900 Ft-ért adták. Én ilyeneket máshol 35-40ezer körül láttam.
Kép

Kép

Kép

Kép
linato

Most néztem a neten 39900 Ft-ért lehet kapni máshol. Hú most nagyon örülök, hogy ilyen jól jártunk. Ha valakit érdekel a budaörsi Auchanban van még 2 db 19900-ért.
linato

Fogorvos: nekem a legelején kellett elmennem, felmérték a helyzetet és visszarendeltek, úgyhogy én már túl vagyok! Háromszor kellett mennem, két tömés volt és fogkőleszedés!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Eszter, jó, hogy újra itt vagy! Kép Ha attól a babák boldogok, egyél sok barackbefőttet! Kép
Én is az elején voltam fogorvosnál, egy alkalom, és szerintem a köv. négy hónapban már nem megyek.

Kép

Kép
liv

Eszti Kép
Az én manóim ugyanezt csinálják, ha oldalra fekszem, valamelyik biztosan bejelez, hogy így nem jó neki Kép

Fogorvos: Neked így az ikrekkel szerintem 4 hetente nem ártana járni, mert ők rengeteg kalciumot vonnak el a szervezetedből. Kalciumot nem szedsz folyamatosan? Nekem ajánlotta a védőnő. Naponta 1 CaSandoz.
Tehát szerintem mihamarabb menj el.

Orsi + 2 Kismaczkó
17+3

Orsi
KépKépKép
icsilya

Noémi, gratulálok a vizsgákhoz. A szakdolit nem lehet elhalasztani? Vagy nem is akarod?

Linato, nagyon jól vásároltál. A macikás cuccoktól mindig ellágyulok.Kép

Orsi, majd meglátod, később hogy fognak a maczkóid reklamálni.Kép Most úgy alszok oldalt fekve, hogy a hátamhoz teszek egy nagy párnát, a hasam alá/elé egy kicsit és inkább a nagy párnára dőlök, ne nyomjam a hapsikáimat. Nem egyszerű dolog.Kép

A fogammal annyi gond van, hogy az ínyem be van gyulladva, több helyen felrepedt, vérzik. Corsodyl szájvízzel szoktam öblögetni.
Kálciumot nem szedek, eddig még nem is mondta senki. Köszi, majd kipróbálom.

Szép napot mindenkinek!
eszter28

EszterKép
Nekem a fogorvos is mondta a napi egy Calcium Sandozt, és a védőnő is, bár az Ő véleményére nem sokat adok. Állítólag ezek a plussz CA tabletták nem jók, a Sandoz a legjobb. Sajnos az ínyvérzéssel nem tudnak mit tenni, de ennek ellenére is a fogorvos szerint 2x annyit kell fogat mosni mint nem terhesen.

Örülök, hogy lelkileg jobban vagy. A fiúknak szüksége van Rád, és az Ő életesélyeik nagyon jók, akár a 40. hétig is húzhatod a terhességet.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Most sütöttem diétás túrós rétestKép
Egy kiskanál cukor van csak benne és jó sok túró
bár ebből se sokat ehetek, mégis a véleményező rugásokat már megkaptam (remélem pozitívat)Kép
Most ebéd után sétálni megyünk a párommal a Margit szigetre, mint minden vasárnap....kell a mozgás és a jó levegő
Én sok sajtot eszem, kálciumot nem iszom....de az elmex fogkrém és zselé igen jó fogínyvérzésre, drága egy kicsit de használ.
fantikbaba

Úgy tűnik, nem tudják megcsinálni a régi őszi babák topikot? Kép Nagyon sajnálnám, ha elveszne.

Kép

Kép
liv

LinatoKép

Tényleg jó pelenkázót találtál. Mi is sokat nézegettünk már, de mivel a leendő babaszoba nem egy óriási bálterem, ezért a kiságy által el nem foglalt helyekre inkább csináltatunk valamit. Ha jól mértem le, akkor a pelenkázó komód 130 cm széles leszKépKép Na nem mintha óriásbébit szeretnénk, csak a 2,7 m-es falra szerintem ekkora fér a kiságy mellé.
A szopispárna is nagyon tetszik, ilyet fogok venni a Visegrádi utcába. Bár nem igazán értem, hogy miért jó az, hogy derékra lehet kötni. Úgy sem sétálás közben szopztatjuk majd a gyerekeket, nem?

LivKép
Olvastam a babák és az édesség "kapcsolatáról". Szóval, ha a mama édes dolgot eszik, akkor a magzatvíz is édesebbé válik, ilyenkor sokkat többet kortyolnak a kisbabák a vízből, mint alapesetben. (Keserű íz esetében képesek fintorogni, és egyáltalán nem kortyolniKép Így igyanak a kismamák pl. tonikotKépKép) Szóval szerintem örülnek az édes íznek, szeretik azt, és örömükben elkezd járni kezük-lábuk. Ehhez hozzájön a mamák felszabaduló boldogság-hormon hegye, és kész van minden egy kiadós baba-tornához.

A tejcsi miatt ne izgulj. Nem a mellméret a döntő a szoptatásnál. Van egy anyuka a társaságunkban, aki alacsony, vékonyka lány volt. A cicje sem volt óriási, és nem is nagyon változott a terhesség során. Amikor már elkezdett tejet termelni nőtt ugyan, de nem hatalmasra. Így is 8-9 hónapig tudott szoptatni rendszeresen, utána meg már csak vacsi után nassnak. Szóval fel a fejjel, ne stresszeld magad emiatt.

Remélem én nem járok pont fordítva, hatalmas dudanövekedés, semmi tejKépKép

Vettem pénteken mamabikinit. Próbáltam baby-doll jellegű, pocakot takaró felsőket bugyival, de azokat valahogy olyan gyengére csinálják, hogy egyikben sem éreztem stabilnak a cickókatKépKép Az eladócsaj persze készségesen húzogatta a pántokat össze rajtam, hogy ha így levarrom, úgy összehúzom, akkor szerinte tartani fog. Biztos igaza van., de ha már 10-12 ezer forintba kerül egy bikini, akkor nem akarok iazítani rajta semmit sem.
Így végül 2 részes, majdnem hagyományos bikinit vettem, csak éppen a gatya nagyobb méretű, rövidnadrágos fazon. De a férjem szerint naggggyon jól áll.

A fogdoki nekem az egyébként már kikezelt fogíny gyulladásomra cserszömörcés szájvizet javasolt, azt is csak heti 3 alkalommal kell használnom. Fogmosást nem kell sűrítenem, a napi kettő elegendő. A fogmosás úgy is csak a napi lepedéket távolítja el, fogkő ellen nem használ, az ínygyulladást pedig zömében a fogkő okozza. Ennyit tanultam a múlt heti látogatás során.

PerselaKép
Ma nem tudok menni uzsokis tornára. Talán a jövő héten...

...és már megint nem süt a nap. (nem is tudtam felavatni az új bikinimetKép)

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Eszter: örülök, hogy jobban vagy és ismét itt vagy köztünk, remélem, jól viseled, jó egészséget kívánok nektek!!Kép

Linato: ez a pelenkázó-fürdető kombináció nagyon jóKép tényleg jól jártatok veleKép

Noémi: remélem, nem kapott el benneteket a nagy vihar tegnap!!

Képzeljétek, vettem szombaton egy kismamafarmert 880 Ft-ért!! Igaz, használtruha boltban, de teljesen új. És tegnap láttam ugyanazt a Corában, majdnem 5000 Ftért - ha jól emlékszemKép
És tegnap végre sikerült vennem fürdőrucitKép Az Asia Centerben vásároltam, 3000 Ft volt, nagyon szép, kétrészes. Veszek majd hozzá egy strandruhát vagy strandkendőt, és jónapotKép
Még a pocakom is elég jópofa benne:-)
Érdekes, hogy régebben azt gondoltam, hogyha babás leszek, akkor nem veszek fel kétrészest, de megváltozott a véleményem azótaKép
Nem érdekel más véleménye, majd ha valakinek nem tetszik, nem néz ráKép
Amúgy apának és a fiamnak tetszik, és ezen kívül más nem is érdekelKép

Eszter: nekem most nincs gondom a fogaimmal, fiamnál volt vérzékenyebb az ínyem. De most szombaton pl. mikor felkeltem délutáni alvásból se szó, se beszéd, eleredt az orrom vére.

Munka: Ti meddig dolgoztok? Már aki dolgozik és nem kényszerpihenőn van otthon. Én már nagyon unom az egész napos ücsörgést a melóhelyen, fáj a derekam délutánra, de még 6 hetet le kell húznom, aztán jön a szabi augusztusbanKép

Mindenkinek szép napot kívánok, puszi

Lau
25+6
lau

Én még ebben a hónapban dolgozom, de lehet hogy július 10-ig kitolom.
Lau
Épp megúsztuk a zuhit vasárnapKép)) Készítettünk pocakos képeket is.
fantikbaba

Sziasztok! Kép

GnéKriszti!
Semmi perverzre nem emlékszem az irományaiban, de ki tudja..Kép Kép Kép

Eszter!
Örülök, hogy jobb hangulatban vagy, mi mindannyian drukkolunk Nektek! Egyél sok édességet, kényeztettesd magad, és próbálj meg pozitivan gondolkodni.

Én régen soha nem aludtam háton, de mostanában rászoktam, úgy egész jól ki tudom pihenni magam, bár állítom, hogy ez a párnácskámnak is köszönhető ..

Foginyvérzésre a corsodyl helyett van egy gyógynövényalapanyagú, most nem jut eszembe a neve, de holnapra megnézem. Én eddig is rendszersen jártam fogdokihoz, sajnos nagyon "romlékonyak" a fogaim, be is tömött 2 kis lyukat rögtön, és mondta, hogy egy pár hónap múlva megint menjek. Sajnos már érzem hogy itt lesz megint ideje, mert érzékenyebbek az édessére megint Kép

Linato!

Tök jól néz ki ez a kisszekrény, de hogyan teszed bele a vizet, ill. hogy öntöd ki? (Még nem néztem meg közelről a működési elvüket... ) Kiemeled az egész kis kádrészt és úgy?

Macs
Ui.: már csak 2-t kell aludni és utazok! bebebeeee
maccs

Csirkesz, köszönöm a válaszokat!
Viszont akkor ebben a babám rám hasonlít, nem az apukájára, mármint az édességeket illetően, mert én sosem szerettem az édességet, semmi csoki, süti, meg ilyesmi, viszont mostanában néha megkívántam egy-egy csokit, édesebb gyümölcsöket stb., de nálam semmi reakció nem volt a baba részéről.

Szeretnék kérdezni még valamit tőletek: ti nem érzitek néha úgy, mintha meg akarna jönni? Nem görcs, csak az a furcsa érzés, ami előtte szokott lenni.

Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Liv
Nem érzek ilyesmit, inkább mindig pisilhetnékem vanKép emiatt hosszabb útra már nehezen vállalkozom.
Én édesszájú vagyok, és a baba is mindig jelzett tejberízs vagy túrórudi után, de mióta diéta van Kép már egy almának, vagy diétás joghurtnak is örülünkKép
Jah, rendeltem az interneten keresztül baba-mama párnát 6490 Ft, gyöngyös.
fantikbaba

CSAJOK!!!

BEJÖTT A RÉGI TOPIC! Kép Kép Kép

Macs
maccs

Liv
Nem érzek ilyesmit, inkább mindig pisilhetnékem vanKép emiatt hosszabb útra már nehezen vállalkozom.
Én édesszájú vagyok, és a baba is mindig jelzett tejberízs vagy túrórudi után, de mióta diéta van Kép már egy almának, vagy diétás joghurtnak is örülünkKép
Jah, rendeltem az interneten keresztül baba-mama párnát 6490 Ft, gyöngyös.
fantikbaba

Nekem nem jön be a régi topik!

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Nekem nincs mindjárt megjön érzésem, de nem is hiányzik. Határozottan élvezem, hogy nem menstruálokKép Korábban mindig ábrándoztam arról, hogy milyen jó is a kismamáknak, hogy nem mensiznek... Akkor még csak ebből a szempontból irigyeltem őket, de belátom tévedtem, minden másnál jobb állapot ez, élvezem, hogy babám leszKépKép

LivKép
Én sem vagyok/voltam édes szájú, de azt gyanítom, hogy a baba ebben is az apukájára ütött. Sokat mozog - apa is sportos, sokat ficereg éjszaka - apa is éjjel bagoly típus, rugizik csoki után - apa is nagy édesség pártiKépKép A gyanúmat tovább erősíti, hogy eddig nem lehett engem lázba hozni mindenféle csokival,m sütivel, mostanában azonban egyre többször lebeg el a lelki szemeim előtt egy-egy szép szelet oroszkrém torta, egy mosolygós Balaton szelet, stb. A "mindent tudó ismerősök" szerint meg a kismama mindig azt kívánja, amit a kisbaba enneKépKép Tehát bátran mondhatom így látatlanban is: tiszta apja ez a gyerekKépKép

Na mi legyen lányok?? Visszatérünk, vagy itt folytatjuk a diszkurzust??????

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

DilemmaKép
Maradjunk vagy menjünk?
Legalább van tartalék topikKép
fantikbaba

Sziasztok!

Mégsem sikerült teljesen kinyirni a topicot! Kép