Linato
Tényleg jó pelenkázót találtál. Mi is sokat nézegettünk már, de mivel a leendő babaszoba nem egy óriási bálterem, ezért a kiságy által el nem foglalt helyekre inkább csináltatunk valamit. Ha jól mértem le, akkor a pelenkázó komód 130 cm széles lesz
Na nem mintha óriásbébit szeretnénk, csak a 2,7 m-es falra szerintem ekkora fér a kiságy mellé.
A szopispárna is nagyon tetszik, ilyet fogok venni a Visegrádi utcába. Bár nem igazán értem, hogy miért jó az, hogy derékra lehet kötni. Úgy sem sétálás közben szopztatjuk majd a gyerekeket, nem?
Liv
Olvastam a babák és az édesség "kapcsolatáról". Szóval, ha a mama édes dolgot eszik, akkor a magzatvíz is édesebbé válik, ilyenkor sokkat többet kortyolnak a kisbabák a vízből, mint alapesetben. (Keserű íz esetében képesek fintorogni, és egyáltalán nem kortyolni
Így igyanak a kismamák pl. tonikot
) Szóval szerintem örülnek az édes íznek, szeretik azt, és örömükben elkezd járni kezük-lábuk. Ehhez hozzájön a mamák felszabaduló boldogság-hormon hegye, és kész van minden egy kiadós baba-tornához.
A tejcsi miatt ne izgulj. Nem a mellméret a döntő a szoptatásnál. Van egy anyuka a társaságunkban, aki alacsony, vékonyka lány volt. A cicje sem volt óriási, és nem is nagyon változott a terhesség során. Amikor már elkezdett tejet termelni nőtt ugyan, de nem hatalmasra. Így is 8-9 hónapig tudott szoptatni rendszeresen, utána meg már csak vacsi után nassnak. Szóval fel a fejjel, ne stresszeld magad emiatt.
Remélem én nem járok pont fordítva, hatalmas dudanövekedés, semmi tej
Vettem pénteken mamabikinit. Próbáltam baby-doll jellegű, pocakot takaró felsőket bugyival, de azokat valahogy olyan gyengére csinálják, hogy egyikben sem éreztem stabilnak a cickókat
Az eladócsaj persze készségesen húzogatta a pántokat össze rajtam, hogy ha így levarrom, úgy összehúzom, akkor szerinte tartani fog. Biztos igaza van., de ha már 10-12 ezer forintba kerül egy bikini, akkor nem akarok iazítani rajta semmit sem.
Így végül 2 részes, majdnem hagyományos bikinit vettem, csak éppen a gatya nagyobb méretű, rövidnadrágos fazon. De a férjem szerint naggggyon jól áll.
A fogdoki nekem az egyébként már kikezelt fogíny gyulladásomra cserszömörcés szájvizet javasolt, azt is csak heti 3 alkalommal kell használnom. Fogmosást nem kell sűrítenem, a napi kettő elegendő. A fogmosás úgy is csak a napi lepedéket távolítja el, fogkő ellen nem használ, az ínygyulladást pedig zömében a fogkő okozza. Ennyit tanultam a múlt heti látogatás során.
Persela
Ma nem tudok menni uzsokis tornára. Talán a jövő héten...
...és már megint nem süt a nap. (nem is tudtam felavatni az új bikinimet
)
Csirkesz