Sziasztok!
Léna
Hoztam haza a DM-ből én is jelentkezési lapot,igaz, hogy csak 2003-ast talált nekem a nőci, de szerinte ezt is elfogadják. A kérdésem az lenne, hogy fénymásolat is jó a szül. anyakönyvi kivonatról? Vagy be kell menni az Anyakönyvi Hivatalba kérni másolatot? Az elég macerás, és időigényes.
Milyen hosszú hálózsákja van Sárának
A miénk sokkal kisebb.
Szilvus
Örvendek, hogy javulni látszik a tejcsi-helyzet
Én általában 4-5 óránként fejek, így eszik Nándi is. Mennyiségileg 150-200-at, ha több ideig nem fejek, akkor 230-240 is összejön. De azt tapasztaltam, hogy összességében több a tej, ha többször fejek kevesebbeket. Na, ez jó zavaros lett....Tegnap este fejtem 240 ml-t, és valahogy megborult az üveg, és fele kiloccsant
Azt hittem rosszul leszek. Nem olyan sok az az 1 deci, de mégis rosszul esett. Éppen le is fagyaszthattam volna.
Olyan aranyos a kajás-Peti-kép
Mohón eszik?
Mariann
Tök jó a talis kép
Július elejére tervezitek a következőt? Olyan jó lenne elmenni.
Erika
Dani nagyon jópofa a kiskádban
Gondolom imád fürödni. Nándi teljesen transzba esik fürdetés közben, hiába beszélünk hozzá, nem figyel ránk, csak a fürdésre koncentrál
P.Erika
Kicsi a világ?!
Mi Marosvásárhelyre és Szászrégenbe járunk. Én Vásárhelyen születtem, a férjem családja meg Régenben lakik. Ti pontosan hova mentek?
Tünde
Én csak akkor merem levágni a körmét, ha alszik, mert egyébként annyira mozog, hogy félek beleszúrom az ujjacskájába.
Édes az apa-fia kép
Kész nagyfiú Tomika
Bogi
Nándi 3850-el született, és már majdnem 6 kg. Én meg emelgethetem. Egyre többet akar ölben lenni, és függőlegesen, nem ám fektetve a karomban.
Tudja, hogy mitől döglik a légy
Küldhetsz nekem a verseidből, ha megvannak elektronikusan is, vagy nem nagy gond beírni. Merre jártál ERdélyben?
Humi
A kiskádat már majdnem kinőttük. Pénteken fürödtünk a nagykádban ketten
Nándi élvezte nagyon, alig akart az apjára nézni, hogy lefényképezze. Elengedett 1-2 halvány mosolyt, de transzba volt végig, mint fürdetéskor mindig
Már Kristóf arca is változott sokat
Olyan édi-bébi
Megyek, mert még vasalnom kell, és nemsokára ébred Nándi.
Puszi mindenkinek,
Pumukli