Új privát üzeneted érkezett!

Kisbence!

Én is a 24. héten járok és a MÁV-ban fogok szülni!
Herczegh dokihoz járok. Te kihez?
Ettől a héttől tornára is járok a MÁV-ba :-)
Nagyon jó!!!

HAJRÁ CORY!!!

Cupp,
Zafi
Zafi

Sziasztok!

HAJRÁ CORY!!!!!!!!!!!!!! Kép Jaj mamám, de izgiKépKépKép

Rubeola: én 76-os vagyok, oltva is voltam (direkt megnéztem az oltási könyvemet), mégis 13 évesen elkaptam...

BGabi, a táblázatod azóta is csúcsszuper, azóta is ezer köszönet érte, és szintén köszönet a lelkes vezetésértKép, úgyszintén köszönet az új táblázatért, klassz ötlet volt! Alig találom már meg magam a nagy táblázatban, valahol az alján vagy a közepén keresem magam még mindig, holott már egyre feljebb járokKép

Kisbence szia! Bár én 28. hetes vagyok, de szintén MÁV-osKép És vagyunk még páran... Kép

Járhatnál velünk tornára is, lenne kedved? Kép Ha igen, szólj, és mondom a paramétereket!

cuppppppantás mindenkinek
Beja (28dik)
Beja

Hajrá Cory!!!!!! Fúú, de izgi, remélem nagyon, hogy minden a legnagyobb rendben lesz vele is, meg a csöppséggel is.
mégegykata 25

Cory! KépKépKépKép

Már nagyon mosolygok helyetted is, biztos már tul is vagy rajta! De jo Neked!! Kép Vigyázzatok magatokra, pussz,

Niki
Niki

KEDVES ZAFI !
köszönöm a választ. én is a Herczeghez szeretnék járni ha végre sikerülne bejelentkeznem hozzá.
hiába hivom a magánrendelöjében a telefonját senki nem veszi fel a rögzitöje pedig tele van és nem tudok üzenetet hagyni. még nem találkoztam vele de nagyon sok jót olvastam róla.
remélem majd összefutunk egy rendelésen.
Kedves Beja !
aranyos vagy, érdekelne a torna. közel is dolgozom a MÁV kórházhoz és kissé el is lusttultam igy mindenféleképpen hasznos lenne.
tehát várom a paramétereket.
köszönöm.
Kisbence
Kisbence

Hajrá Cory! Kép Kép Kép
Niki K. 29.
NK. 29

Sziasztok!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja
Cseri Bogi 3400 g, 49 cm
Tvica Kristóf Bence 3400 g, 54 cm 2001.09.04
Cory Balázs 2900 g, 50 cm 2001.09.12
</pre>
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
BGabi (bgabi)

Cory!
Ezer gratula a kis Balázshoz!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Judó
Judó

Sziasztok,

jaj nekem, mindjárt én jövök? Nagyon várom már, hogy kibújjon a Dagi. 3 hete volt 3,5 kg, irigylem a csajokat, ök nem növesztettek ekkorát, mint én...

Megint találtam egy jó kis boltot (Kenguru, XIII. Gyöngyösi sétány, ráadásul itt lakom töle 1 percre), gyönyörü, magyar gyártmányú, 100% pamut + flanell takarót sikerült vennem 4800 ft-ért. Az ugyanekkora, 100x150-es müszálasak az összes nagy babaáruházban 8-10 ezer forintok! Van rengeteg jól kezelhetö babaruha is. A múltkor olvastam egy olasz rugdalózón, hogy "mosás kézmeleg vizben, óvatosan kinyomkodva, ne dörzsölje, ne centrifugázza, öblités fokozatosan hülö vizben, száritás formára igazitva, vasalni tilos". Na köszi.
Pocok

Cory!
Nagy-nagy gratula a kisfiadhoz!KépKépKép

Orsi
Orsi

Cory!

csak Orsit tudom ismételni: nagy-nagy gratula a kis Balázshoz, továbbá sok boldogságot, jó egészséget mindkettötöknek!!!! KépKépKépKépKép

Zsuzs
Zsuzs

Sziasztok!
Nagy üdv. a Kis Balázsnak.Kép

Pusszzz. Chris
Chris

JuhéjjjjjjKépKépKép Cory, millió gratulaKépKépKép
Gyönyörû neve vanKép

Kisbence, szia!
Minden hétfõn és szerdán du. 14-15 óráig, Podmaniczky u. 111. (barna üvegépület), ha bemész a bejáraton, akkor balra van egy folyosó, a folyosón az elsõ ajtó jobbra: "gyógytornaterem". 200,- Ft/alkalom, 60-70 perces egy óra. Egy órán tornagyakorlatok, intimtorna, légzésgyakorlatok és relaxáció... Kérdezz, ha bármi eszedbe jut! Kép

cupppp,
Beja
Beja

Cory fogadd gratulávcióimat! Kép Kép Kép

BGabi, köszönjük, hogy értesítettél minket is!!! Kép Kép
Niki K.

Millió gratula corynak és Balázsnak! De jó, no a táblázatunk!!!

Remélem, majd mesélni is fog Balázs-anyuka!!

KépKépKépKépKépKépKép
mégegykata 25

Én is garatulálok Corynak a pici fiához és nagyon sok boldogságot és örömet kívánok! Kép Kép Kép

Kisbence!
NE add fel a próbálkozást! Az asszisztensnek van egy mobilszáma is, esetleg azt is próbáld meg: 06/30/285-1049 8-13 óráig lehet hívni.
És biztos hogy jó számot hívtál? 438-0622?
Nekem eddig még mindig sikerült!
Remélem hamarosan találkozunk!

Pusz,
Zafi
Zafi

Cory !

Én is gratulálok Balázs születéséhez, sok boldogságot, jó egészséget !

Szilvy ( sysy )
Szilvy

Sziasztok!

Cory!
Gratulálok és sok boldogságot kivánok! Kép
Helga - 32.

Sziasztok!

A rubeola témához még annyit, hogy anyukám 3 hónapos volt velem amikor elkapta. Az orvos felajánlotta a z abortust, de az anyukám visszautasította. Szerencsére Kép
Egyébként a családtervezési központban ingyen meg lehet nézetni a rubeola és a toxoplazma ellenanyag szintet is. De kérhetitek a n&#337;gyógyászt is vagy a körzeti orvost is, hogy írja ki. Én megcsináltattam mert kórházban dolgozom és gyerekintenzíven is el&#337;fordulok meg kiscicánk is pont akkor lett amikor a babánk létrejött. Szóval elég megnyugtató a biztos tudat! Egyébként én is a Herczeghhez járok és múlt hétf&#337;n én sem tudtam sehogy sem elérni &#337;ket!..Kép De holnap talán kiderül a kicsink neme :-)
Névtelen

Bocsánat! Menta vagyok! ( Az el&#337;z&#337; hozzászóló.)
Névtelen

Sziasztok!

Nem értem, délután ide is feldobtam a hírt, csak valamiért nem ment át. Csala, Cory férje, elvileg ír egy beszámolót a szülésröl az Ami a szülés elött van topicba, ha érdekel, olvassátok el.

Mindenkinek puszi:

Dia
Dia

Sziasztok!

Most 6 napig nem állt módomban olvasni benneteket, hát volt mit bepótolnom! Kép
Cory, Cseri! Nagy-nagy gratula a babákhoz!!!!

Velem annyi történt, hogy a szokásos havi ellenörzésen "kicsit" magas vérnyomást mért a dokim (180/100) és rögtön befektetett. Szerencsére hamar sikerült normalizálni a helyzetet és tegnap este már haza is jöhettünk.

Hétf&#337;n csináltak UH-t és ugye mi nem akartuk tudni, hogy mink lesz. Kép Nos, ez már múlt id&#337;, ugyanis annyira egyértelm&#369; volt a dolog, hogy doktori segítség nélkül is ki találtam, hogy KISFIÚ &#337;kelme! KépKépKép Most már csak a neve hiányzik. Kép

Sziasztok
Katus29
Katus29

Sziasztok!

Corynak és Balázsnak jó egészséget és siok tejet kívánok.

tiktakora
tiktakora

Sziasztok!

Cory! Gratulálok a kis Balázshoz! Nagyon sok boldogságot, jó egészséget és sok örömet mindkett&#337;töknekKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:Kép

Júj de jó, hogy beindult a babák érkezése. Épp elnéztem, hogy szinte minden héten lesz egy kis jövevényKép

Katus29!
Jó olvasni, hogy már jól vagy. Mit&#337;l ment fel a vérnyomásod?
Gratula a kisfiadhozKép Úgy tünik, a legtöbb anyukának kisfia lesz a topicban. Kapósak lesznek majd a kislányok úgy 15 év múlvaKép

Pusszantás mindenkinekKép
Nyuszimanó
Nyuszimanó17.

Cory,
Gratulálok a kis Balázshoz! Kép Kép Kép (fú, de jó név) De jó Neked, már megérintheted a kisbabádat, biztosan óriási érzés anyukának lenni! Rengeteget gondoltam és gondolok rátok, lélekben biztosan midenki veletek volt. Nagyon jó, hogy ilyen összetartó csapat van itt Kép

Ki is a következ&#337; akiért izgulni lehet? Pocok és Szilvi! Hajrá! Veletek miújság?

Tényleg sok kisfiú potyog mostanában. Remélem lányom lesz, hogy ez a sok fiú majd elkényeztesse Kép Kép Kép Kép

Remélem mindenki jól van!

Mamacica(22hét4nap)
Mamacica

Sziasztok!Kép

Szerintem elég jo volt a tegnapi szülésfelkészitö a Mávban. Nemtom ki volt az elöadást tarto prof, mert ugye elfelejtett bemutatkozni, de nagyon élveztem a párommal együtt. Kép Sajnálom, hogy nem tudtam, közületek ki van ott, mert szivesen beszélgettem volna Veletek. Csak a végén "megborultam" egy kicsit, amikor a doki az elöadás végére ért, én voltam fehér ingben, fekete mellényben, aki kioldalgott a párjával, mert a folyosora érve már összecsuklottam a leesett vérnyomásom miatt. Hát mit ne mondjak, elég égö volt. Otti, a föszülésznö meg is kérdezte, hogy hová tettem a sminkemet. Megint kifehéredtem, mint a fal. Persze odatámogattak a nyitott ablakhoz, hogy "nagy levegö, anyuka,", meg ilyenek. Persze ugy csuklottam ossze másodszor is, mint a pinty. De nehogy valaki azt higyje, hogy van szék a folyoson, mert egy darab sincs.!! Mivel tehát guggoltam, hirtelen nem kaptam levegöt a pocakomtol... Akkor elkezdett a párom felsegíteni, hogy felálljak, de persze attol megint leesett a vérnyomásom. Hát, ez sehogy se volt jo. Kép Aztán csak magamhoz tértem, és mondta Otti, hogy ne várjunk, mert nem tud szülöszobát mutatni, mert teljesen tele van mind. Szeretném megkérdezni Töletek, volt-e még utána valami fontos, amiröl lemaradtunk, vagy jöttetek haza Ti is?

Pusszancs,

NikiKép
Niki

Sziasztok !

Niki: Szerintem a leveg&#337;tlenség is hozzájárult ahhoz, hogy rosszul lettél. Mi is csak uztolsó pillanatban ültünk le a párommal, mert nembírtam volna ki azt a meleget. Sajnos szül&#337;szoba nézése tényleg elmaradt, de abban maradtunk, hogy fell kell hívni az osztály és id&#337;pontot kell egyeztetni. Szerintem jó lenne, hogy, ha valaki kíváncsi akkor összefognánk, és közösen mennénk, egy adott id&#337;pontban.

Szia: Király Kati
Király Katalin

Sziasztok!

Akkor + 1 fiu!De jo!Gratulalok!

Tiduj
Tiduj

Cory!
Én is gratulálok Nektek és jó egészséget kívánok mindkett&#337;töknek!

Mari@nn (Nemesb&#337;dr&#337;l)
Névtelen

Király Kati!

Szia!
Azt hiszem végül rájöttem, hogy ki lehetsz, de ugye nem voltál egyedül? Kicsit összezavarodtam!
Bocsi, de nagyon z&#369;rösen indult nekem a tegnapi el&#337;adás!
Mikor ki akartam menni, hogy rákérdezzek, te vagy-e az, a párom nem akarta, mert szerinte az tök ciki, ha megkérdezem és mégsem. Aztán mire már szinte biztos voltam benne, hogy ki vagy, bejöttetek és leültetek a terem másik felében - ha jól gondoltam. Szóval ezt rendesen elszúrtam, ne haragudj!
Zafi
Zafi

Sziasztok!
Tegnap voltam a védõnénimnél. Jó hatással volt rá a szabija, mintha nem is ugyanannál a védõnéninél lettem volna.
persze a súlyommal "törõdött". A 12. héten voltam 60,5 kg, most a 21. héten pedig 64,5 kg. vagyok. Szerinte ez sok.Kép
Egyébként nagyon normális volt. Megnyugtatott, hogy a genetikai UH-n szólt volna a doki, ha valami gondot lát, és ott mérik a babi nyaki redõjét is, és így látta volna, ha down kór gyanús a kicsi.

A toxoplazma vizsgálatra azt mondta, hogy a háziorvos is intézheti.
Hát én elmentem a háziorvosomhoz, aki ugyan csodálkozott a dolgon, de megírta a "beutalót". Reggel mentem a rendelõjébe, hogy levegye az asszisztens néni a vért. Aszisztens nõ felhívta az SZTK laborját, hogy milyen kémcsõbe kell beküldenie a vért, erre azt mondta a labor, hogy nem csinálják meg a vizsgálatot, mert nem a kerületi terhesgondozásra járok, hanem a MÁV-ba. Majd õk megcsinálják a vizsgálatot.
Kérdésem csak annyi: Amit a TB-nek fizetek, az csak a MÁV kórházba érkezik? Hát én nem értem a labor ezen logikáját.Kép
Pusszz!
Chris
Chris

Atyám Chris, de hülye ez az egészségügy. Nekem is el kéne mennem a védonénihez, de nem merek, mert rágja a fülemet hónapok óta még egy vizeletvizsgálatért (de minek???), ami nincs meg - aztán félek, hogy leharapja a fejemet.

Néhány napja elfogyott a MAgneB/-om és még nem jutottam ela patikába, hát tökre érzem, hogy nincs. Sokkal inkább feszül meg kényelmetlen a hasam. Vagy csak mert most nott meg? Mindenesetre a korábbi "néhamég megisfeledkezemrólahogyterhesvagyok" állapot megszünt teljesen... tegnap már egy kis mosogatás, teregetés ágybehúzás után kapkodva szedtem alevegot, jóllehet eddig primán segítettem falatrakni meg festeni a páromnak az építkezésen... Csak nem itt harmadik harmad?

mégegykata 25
mégegykata 25

Chris!

Télleg nemnormák az Sztk-ban. Kép Egyébként nekem a cukornál néztek vizeletet, és el&#337;tte valo nap is, mikor a doki magánrendelöjében voltam, megpisiltettek... A levegökapkodás nálam is játszik, és néha ugy érzem, egyszerüen nem tudom teleszivni a tüdöm levegövel, mert egyszerüen már nincs elég hely... Olyan furi.

Mávos Lányok, Babocák, Apukák!
Bejával megértekeztük a dolgot, jo lenne felhívni Ottit a szülöszoba látogatás miatt. Mit szoltok, menjünk együtt?Kép

Pussz,

Niki
Niki

Sziasztok !

Zafi!

Szerintem Én voltam, vagyis mi voltunk. a férjem hazért Szegedr&#337;l id&#337;ben, ezért el tudott velem jönni.Kár, hogy nem tudtál odajönni. Igérem bepótoljuk.
Egyébként hogy tetszett?

Niki!

Szerintem jó ötlet, mint már írtam is, menjünk együtt!Én benne vagyok !

Üdv.: Király Kati
Király Kati

Sziasztok!
Történt ám jó is velünk! Kép
Tegnap este ez a kis 21. hetes olyan vizicsatát rendezett a pocakomban, hogy csak na!
Ma reggel meg a hasamra tettem a kezem, ahol kicsit jobban dudorodott, és a kezembe "fúrta" magát. Vagy a fejét, vagy a popsiját. Szerintema popsiját.Kép
Édes kis pofa!
Én meg csak vigyorogtam. Most is mikor leírom nektek. Kép

Pusszzz Chris
Chris

Király Kati és többiek!

Nekem nagyon tetszett, ahogy a doki el&#337;adta az egészet, megint úgy érzem, hogy alig várom, hogy átélhessem! De iszonyú meleg volt ott benn és nagyon sokan is voltunk, ezért eléggé ny&#369;gös lettem a vége felé!
A páromnak viszont nem sok újat mondtak, &#337; tanult ilyeneket az egyetemen, de maga az el&#337;adásmód neki is nagyon tetszett!
És akkor most a következ&#337; el&#337;adáson mir&#337;l lesz szó?

Otti nekünk azt mondta, mikor &#337; volt a Heczegh rendel&#337;jében az asszisztens helyett, hogy hívjuk fel valamikor és megbeszélünk egy id&#337;pontot szül&#337;szobát nézni. Összegy&#369;jt néhány párost - nem tudom mennnyit - és úgy mutogatja.

Pusssz,
Zafi
Zafi

Sziasztok!
Csala vagyok, Cory férje.
Elõször is köszönöm a sok jókívánságot, Cory nevében is.

Tegnap már nekiálltam megirni ezt a beszámolót, de a végén kiderült, hogy a második sor utáni rész elveszett és nem volt eröm mégegyszer nekiállni. Úgyhogy most pótolom...

Beszámoló a szülésrõl, ahogy én emlékszem...

A nap úgy indult reggel fél nyolckor, hogy megyünk fél tizenegyre moziba. Aztán hajmosás után Cory közölte, hogy ebbõl mégsem lesz mozi, szülni fogunk. Gyors telefonok, hogy nem megyünk moziba, meg tapasztaltabb barátnõnek, hogy ez most már tényleg az? Tényleg az volt, ötperces fájásokkal indult.

Tizkor elindultunk. Akkor már elég gyakran meg kellett állni kivárni egy-egy fájás végét. Fél 11-re beértünk a szülészetre. Szerencsére éppen ügyeletben volt a mi orvosunk is, úgyhogy nem kellett tovább azon aggódni, odaér-e idõben. (Késõbb aztán mégis sikerült lekésnie a szülést, de nem õ tehetett róla.)

Az alternativ szülõszobába kerültünk, ami nagyon jó volt, mert igy többnyire magunk voltunk, csak idõnként jött be az orvos vagy a szülésznõ, hogy megvizsgálja Coryt.

Cory szépen rendesen tágult, bár a fájásokat már egyre nehezebben birta. Én meg azt, hogy nem tudok neki segiteni...

Délben az orvos a vizsgálat után megállapitotta, hogy még legalább két óra, úgyhogy õ elmegy mûteni. Aztán még egykor is azt mondta a szülésznõ, hogy nagyjából egy óra, és meglesz a baba. Nem lett igaza. 5-10 perc múlva Cory szólt, hogy azonnal hivjam a szülésznõt, mert úgy érzi, jön a baba. A szülésnõ bejött, elkezdte a vizsgálatot azzal, hogy akkor most megvár egy fájást. Aztán mégsem várt, elrohant orvosért, mert már érezte a baba fejét.

A mi orvosunk még mûtött, úgyhogy egy másik orvos jött be segiteni. De nem túl sok dolga volt. A második tolófájásra meglett a baba. Dús fekete hajjal, nem túl nagy (2900 g, 50 cm), de nagyon hangos és mozgékony. Amikor Cory hasára tették, meg kellett fogni, hogy le ne másszon.

Én elrohantam a fényképezõgépért - ami persze kint maradt a táskában -, közben elvitték a babát fürdetni. Öltöztetés alatt gyorsan lefotóztam, aztán a nõvér a kezembe adta, hogy fogjam meg egy kicsit. Õ már ment a következõ babáért. (Gyors egymásutánban jött három baba, a miénk nyitotta a sort, pedig a másik két anyuka már vajúdott, amikor mi beértünk. Az osztályon csak rakétabébinek hivják.)

Visszamentem a gyerekkel Coryhoz, aztán hamarosan tovább egy másik szülõszobába, mert már jött a következõ anyuka az IKEA szobába. Ott várni kellett több mint egy órát, amig megjött az orvosunk és összevarrta Coryt. Közben Balu végig nálam volt. Tegnap többet volt nálam a gyerek, mit az anyjánál!

A stoppolást Cory nagyon rosszul viselte, és ez engem is megviselt, meg az is, hogy addig addigra már délután három volt, meg nagyon fûtöttek, mindenesetre a vége az lett, hogy éreztem baj van, de már nem volt erõm szólni, hogy valaki vegye el tõlem a gyereket. A következõ emlékem az, hogy fektetnek le a földre a székrõl, amin addig
ültem. Cory elmondása szerint üveges tekintettel meredtem rá, õ elkezdett pofozgatni, erre felfigyeltek a többiek is, áttették a gyereket a hasára, engem pedig lefektettek.

Ezt kihagytam volna a végérõl (a szülés alatt nem volt semmi bajom, aztán amikor már majdnem vége, kidõlök...), de ezzel együtt is nagyon jó élmény volt. (Persze, a fájásokból én kimaradtam...)

Azóta mindenki jól van, csak Cory nagyon nehezen viseli a kórházat (meg a kórházi kosztot) és már nagyon hazajönne.
Csala

Sziasztok Lányok!

Én nem szoktam ide írni, de olvastalak benneteket, és egy téma megragadta a figyelmemet.
Ez a téma pedig a rubeola.
A kislányom 14 hónaposan volt rubeolás, így beleástam magam a témába. Szóval:

A babák 15 hónapos korukban kapják meg a rubeola elleni védöoltást, ami 10 évig nyújt védelmet. Ezt a védöoltást 11 éves korban megismétlik, viszont, ha kiszámoljátok, éppen 21 éves korukban vesztik el a védettséget a beoltottak.
A fiuknál ez nem probléma (náluk ilyen helyzet áll elö a mumsz-betegségnél, ami rájuk nézve veszélyes!), viszont a lányok pont abban a korban nem védettek, amikor gyermekeket szülnének. Egyetlen megoldás van, hogy az ember elmegy, és beadatja megának az oltást 10 évente.

A kislányomnak "szerencséje" volt, mert ö a védöoltás beadása elött egy hónappal kapta el, így ö már egy életre védetté vált, de mielött rubeolás lett volna, beszéltem a doktornövel, hogy ezt a védöoltást ne adja be neki, mert akkor több esélye van, hogy mire gyermeket szülne, átesik a betegségen. A doktornö akkor tájékoztatott, hogy a védöoltást megtagadhatom (vállalva a következményeket, ami akár per is lehet), de sajna ez az oltóanyag össze van keverve a kanyaró elleni védöoltással, ami viszont nagyon durva betegség, így nem tudja megoldani, hogy ne oltsa be rubeola ellen.Kép
Nagyon sok vita van mostanában az oltással kapcsolatban, még azt is olvastam, hogy ez az oltóanyag felelös a felnöttkori cukorbetegségek egy részéért.Kép
Szóval én gyermekkoromban átestem rubeolán, a kislányom pedig óriási szerencsével szintén, úgyhogy mi megúsztuk, ennek ellenére Petrát persze beoltották (az összekevert oltóanyag miatt).
Tanácsolni csak azt tudom, hogy ha még nem vagytok terhesek, végeztessetek ellenagyag-szint mérést, vagy adassatok be magatoknak védöoltást. Biztos, hogy sokaknak szerencséjük van, és nem szülnek beteg gyermeket, ha átesnek a betegségen terhesség alatt, de sajna nekem van olyan ismerösöm, ahol gondot okozott.
Remélem, egy picit tudtam segíteni!
Minden jót nektek: cscs
cscs

Sziasztok!
a barátnöm 40 hetes terhes és szombatra várja a doki teljes felszereléssel a korházba. nagyon izgulok én is, mert az a megtiszteltetés ért, hogy én leszek bennt a szülésnél. most azon gondolkozom, hogy vajon én végig tudom-e nézni. igaz van 2 picilányom, de császárral szültem, de mindkettövel 1 napot töltöttem a szülöszobán, ugyhogy tudom "miröl van szo". na majd kiderülKép
mindenkinek sok szerencsét, jo egészséget és probléma mentes szülést kívánok :Mea
Mea

Sziasztok!

Cory! Nagyon nagy gratula Nektek!!! Már nagyon drukkoltam Neked!

Tikk! Amikor az el&#337;z&#337; babával kinyílt a küls&#337; méhszájam, nálam azt elég sok összehúzódás és görcs el&#337;zte meg. Feküdnöm kellett + gyógyszert is kaptam. A barátn&#337;m most van a 30. hétben, nála ugyanez a helyzet, de &#337; nem kapott gyógyszert csak pihennie kell.

Túl vagyunk a cukros vérvételen, brrr. Nálunk még a 75 gramm cukor ivás van...

Most végre elutazunk 1hétre, már alig várom!!!

Vigyázzatok magatokra, jó pocaknövesztést mindenkinek!

Szilvi (27)
Szilvi

Szia mindenkinek!

Csala!
Köszönjük a beszámolódat! Még egyszer gratulálok a babához. Kép Nekünk még 10 hét van hátra...

Kútvölgyisek!
Volt valaki tegnap a szülésfelkészíton?
Mégegykata: képzeld (ha nem voltál akkor lehet, hogy új infromáció) az orvosunk nem szed varratot. Valami különleges technikával varr és felszívódóval. Ez számomra teljesen új volt.
Különben olyan jó volt olyan sok pocakkal egy helyiségben lenni.

Mi ma lettünk 30 hetesek. Kicsit fáradékonyabb vagyok. A baba kicsit lustább. Állandóan a gyomromnál kaparászik, lehet, hogy megfordult?
Puszil mindenkit:
Niki K. ma 30.
Kellemes hétvégét!
Niki K. 30.

Sziasztok!
Mégegykata!
A hasi görcsök (persze csak enyhe, tegnap voltam dokinál, biztos nem kóros) és a feszülések oldhatók MagneB-vel?
Nekem csak tegnap mondta az orvos, hogy kezdjem el szedni, mert megelozheto vele a terhességi mérgezés!
Ezek szerint izomlazításra is jó?
Merci
(+Lili 33)
Merci

Csala!

Köszi a beszámolot, nincs annyi irodalom, amit ilyenkor a babaváro mamik ne olvasnának el. Ugyhogy én kétszer is elolvastam. A páromnak csak azért nem mutatom meg, mert ö is attol fél, hogy el fog ájulni, és nem akarom riogatni vele. Remélem, azért minden rendben, még jo, hogy idöben elkapták a babát a kezedböl. Corynak mielöbbi hazamenetelt kivánok, és leljétek sok örömötöket a kisbabátokban. Milyen aranyos lehetett, hogy akkora haja van, és olyat még nem is hallottam, hogy ennyire fürge legyen egy ujszülött kicsi. Ugy irigyellek benneteket!KépKépKép

NikiK!

Gyorsan utánanéztem, nekem és Bejának is 12 hét van még. Kép Atyám, hogy megy az idö!

Éjjel nagyon gonosz voltam. Elmesélem, mert jol megjártam. Szokásomhoz hiven nem tudtam aludni az egyik fürdöszobalátogatás után. Ugyhogy negyed négykor hajnalban gondolkodtam a Mávos elöadáson. Mondta a doki, amit ugye sokan tudunk, hogy a babák fején a csontok egymásra csusznak, és picit megváltozik szegény Kismano fejformája. Fel is vigyorogtam, és megjegyeztem magamban, "Na, hogy vagy, te kis Csucsfej?" Hát olyat kaptam az oldalamba, amilyet eddig még sosem. Igazán fájt... Aztán csakazértis megkérdeztem töle még kétszer, és Ö kétszer rugott ugyanakkorát, pont a kérdés után. Teljesen ugy tünt, hogy erre reagált, és ez nem tetszett neki. De milyen igaza van! Bocsánatot is kértem töle rögtön, és odatettem a pocimra a kezem, Ö meg rögtön alábujt. Ugyhogy most ugy tünik, szent a béke...Kép

Pusz,

Niki
Niki

Sziasztok!

Kedves Csala, Cory és Bali!
Úristen, de jó!
Sok boldogságot, szépséget, békességet!
Gyors szüléshez, lassan telik elõtte az idõ! Kép

Pusszzz! CHris
Chris

Sziasztok!

Niki:En nem voltam a szulesfelkesziton, es valoszinu csak novemberben tudunk elmenni!Kép

Viszont voltunk tegnap 3D-s uh-on, es nagyon szuper volt.Itt is KISLANY-nak latszott, ugyhogy mostmar beleeltem magam abba, hogy kislany lesz, es remelem nem er majd a szuleskor meglepetes.A pofikaja is nagyon jol latszott...Kép

Tiduj
Tiduj

Sziasztok!

Csala, nagyon köszönjük a beszámolót, örülök, hogy összességében szép élményben volt részed, a kis malõrrel meg ne törõdj, felejtsd el, mindenkivel elõfordulhat!
Tünemény apróság lehet Balázs, Õ is nagyban hozzájárulhatott a méreteivel az aránylag gyors szüléshez. Önzõ módon én is kis méretû babát kívánok magamnak, esetleg még esély is van rá, párommal mélynövésûek vagyunk mindketten.
Jelentkezz ismét mielõbb, várunk minden további élménybeszámolót! Kép

Niki! Ne tessék cikizni azt a gyereketKépKépKép

Rubeola: Cscs, nagyon köszi az információkat! Ezek után már csak az a kérdés merül fel bennem, hogy ha én 11 éves koromban megkaptam az ismétlõ szurit, akkor 13 évesen miért lettem rubeolás? A fene se érti...

Pocakcsúcsosodás: Tegnap este TV-nézés közben azt hittem, kiszakad a baba a hasamból, ugyanis felpúpozta magát a szokásos helyen, a hasam jobb oldalán, de olyannyira, hogy a párom alig mert odanézni, és csak úristenezett... Gyorsan simizni kezdtem a baba-kupacot, aztán nagy nehezen elsimultKépKép Tudnám, mit szeret a hasam jobb oldalábanKép Ilyenkor a bal oldal persze tök üres... Kép Egyszóval érdekes látvány volt...

Tiduj, szia! Szuper, kislány leszKép Kaptatok képet a picirõl? Ha igen, jövõ hétfõn otthon ne felejtsd, hozd el a tornára, látni szeretném!Kép Már ha lehet...

cuppantás,
Beja (28)
/juhéjj, betöltöttemKépKép/

Niki, atyám, tényleg már csak 12 hetünk van! És van egy olyan megérzésem, hogy együtt fogunk szülni... Kép Még a végén kénytelenek leszünk valahogy megosztozni a HerczeghünkönKépKép
Beja

Sziasztok!
Zafi nagyon köszönöm a Herczeg asszisztensének a mobilszámát.hátha így több esélyem lesz.
Beja hétf&#337;n biztosan megyek tornára/ szept.17.-én/
remélem összefutunk. engem könny&#369; felismerni kismama nagy pocakkal/vicc.../
na szóval rövid fekete hajam van, 165 cm vagyok és fekete nadrágban és ujjatlan mintás tunikában fogok tornázni.
szerintem nagyon ügyes volt a Cory férje, le a kalappal el&#337;tte. örülnék ha az én férjem is legalább ennyire talpraesett lenne majd.
nagyon szeretnék én is elmenni veletek a szül&#337;szobát meglátogatni a MÁV-ban.ha értesítenétek róla akkor biztosan megoldom hogy abban az id&#337;pontban ráérjek. képzeljétek el a fiamnak kialakult ritmusa van már. szinte percnyi pontossággal mindig ugyanazokban az id&#337;pontokban ébred fel a pocakomban. utálja a reklámokat a TV-ben és a lövöldöz&#337;s filmeket sem csípi.
tegnap elég pityerg&#337;s napom volt és felt&#369;n&#337;en csendes volt &#337; is. remélem nagyon nem viselte meg.
Kisbence

bocs lemaradt a nevem Kisbence
Kisbence

Sziasztok,
Niki K, nem voltam, en oktoberben megyek tenyleg. Most mar igy alakult. orulok, hogy jo volt, akartam is kerdezni, hogy tetszett-e. Ez jo hir, a varratokkal. Igazabol titokban nektek bevallhatom en a varrastol sokkal jobban felek, mint a szulestol magatol. Persze van aki azt ondja, nem is erezte, de vannak akiknek szornyu volt, most Csala is azt irta... Szoval en a varrastol rettegek, ez a nagy igazsag. KépKépKép

Beja, nekem is mindig jobboldalra maszik a kiskutya. Mindig igyekszem en is elsimogatni, es olyan aranyos, ha abbahagyom a simizest, nagy rugassal koveteli a folytatast. Olyan jo, hogy lehet vele igy kommunikalni, nem?

Most mar neha ki tudom tapintani, hogy na itt van pont valamije... Ma valami pici de nagyon kemeny volt a koldokom mellett, szerintem az egyik labacskajat oda kidugta. Apukaja vissza is nyomkodta mindig, igy beszelgettek... KépKépKépKép
mégegykata 25

Merci, a magneziumnak, de a kalciumnak is, van izomlazito hatasa. Ezert mar a terhesseg elejen is ajanljak, ha nagyon feszul a hasad, vagy fajdogal. Es nekem tenyleg hasznal is, pontosabban onnan szokott eszembe jutni, hogy elfelejtettem bevenni, hogy a hasamat elkezdem erezni.
Es recept nelkul adjak, vegyel nyugodtan, a dokid is meg a vedonod is csak orulni fognak hogy szeded. Lehet naponta haromszor egyet, vagy ketszer kettot szedni belole nyugodtan. En reggel meg este szedem, mert delben mindig elfelejtem... Kép

mégegykata
mégegykata 25

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?