Jujj, fánkot akarok! Fini baracklekvárral.... Hmmm
Nem semmi ronci, hogy ebben a dög melegben nekiálltál fánkot sütni!
Eddig az édességet helyből elutasítottam, de két napja mintha változna az ízlésem. Már a hányinger sem olyan intenzív, néha jön csak elő. Pl. kocsival nem tudok tolatni. Hátrafordulok vagy tükörbe nézek és brrrrr.... Új jelenség viszont a fejfájás, szerintem a meleg miatt van, három napja tart kisebb megszakításokkal. Kívánom a folyadékot, de én is megundorodtam a natúr ásványvíztől. Sajnos nem iszom eleget, és amikor túl kevés a bevitt folyadék, akkor olyan kellemetlen érzésem van pisilés után. Nem csíp, nem szúr, de mégis olyan diszkomfortérzés.
Az EKG miatt mentem a körzeti dokihoz, akivel nagyon kellemes tapasztalatom volt. Alapvetően egy alapos, odafigyelő orvos, de most nem könnyű neki, mert az egyik doki elment, a másik szabin, a nyugdíjasok meg keselyűként köröznek a rendelőben, és arról panaszkodnak, hogy ez a bejelentéses rendszer milyen ostobaság, mert nekik sokkal fontosabb dolguk van spontán, mint a bejelentetteknek. (Lásd én. Majdnem meglincsletek, amikor nagy elegánsan odaértem az időpontra, majd 10 perc múlva besétáltam az ott ülő 10 spontán előtt.) Bocsi, nem akarok tiszteletlennek tűnni az idősekkel szemben, de megőrjítenek a mamik, akik az orvosi rendelőt társadalmi élet színterének tekintik és azért járnak oda, hogy csináljanak valamit, közben meg osztják az észt, akár kiváncsi rájuk az ember, akár nem.
Szóval a doki kérdezte, hogy vagyok, mondom rendben minden, a hőemelkedés miatt eléggé fáradékony vagyok, de hát ez ugye természetes. Azt mondja igen, feltéve, hogy a hő a terhesség miatt van. Biztonsági okokból vett vért, meg kellett vinnem pisit, még valami TSH vizsgálatra is elküldte a vért, ott valami pajzsmirigyhormonokat néz. Jó alaposan megnézegetett, meghallgatott, szóval le a kalappal. Jó látni, hogy a rohanás és túlterheltség kellős közepén is lelkismeretes tud maradni.
Nóri, hogyhogy már ilyen korán szétnéztél a kórházban? Azt nem a finishben szokták mutogatni? Most néztem egy másik topicon, hogy szülésznőt is a 20-22. hét környékén érdemes választani, nehogy elkapkodják őket
Hízás: egy kiló plusz, a pocak alján egy narancsnyi dudor. Jövő héten az egyik megbízómnál céges balatoni buli, kiváncsi vagyok, kiderül-e. Ha rajtam múlna, még titkolnám kicsit, babonából. Jelenleg azt a stratégiát követem, hogy nem mondom el, de ha valaki rákérdez, nem titkolom. Mégse tagadhatom le a gyerekem! Páran már furán néznek, mintha skubiznának. És valószínűleg a fodrászom is rájött, mert bár pasi, de kiböki a szemét, hogy két hónapja nem festetem a hajam. A töve 3 cm világosbarna, a folytatás szőke, igazi dáma vagyok
Munka: elég fáradékony vagyok, kevesebbet bírok jóval. Szerencsére itt az ítélkezési szünet, a bíróságok augusztusig szóba se állnak az emberrel, az ügyfelek is nyaralnak, pár szerződés hetente, meg az állandó teendők az össz munka.
Bébimozgás: azt csak belülről érzitek, vagy ha a pocakotokon van a kezetek, akkor is érezni apró rebbenéseket?
Bocs a kisregényért, csak Apa kiruccant a barátaival, most meséli el a jó hírt, így ma estére nekem Ti vagytok a társaság