Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Kép

Randa lógós csaj vagyok. De mentségemre legyen szólva Foci EB van abban az időben, amikor esetlegesen elő tudok fordulni errefelé. KépKépKép ... és én is nézem a focit. Kép

Boró Kép
Gyönyörűségesen csodaszép a rézcsík fúgás konyhapadlótok. Rá mersz majd lépni? Kép És hogy lehet majd tisztán tartani? Valami speckóval.
Meglásd vőlegény még artista lesz! Kép

Mi még mindig nem forgunk. Viszont bőszen húzza maga alá hason a 2 lábát és hátról a 3/4 utat már megteszi hasra, már csak egy pici kell hozzá. Kép

Hozzátápival nagyon jól állunk. Kb. egy hete már nincs tápszer a 10 óraihoz. Kép MIndenevő a csajszi. Kép Tegnapelőtt én botor csak 1 db banánt turmixoltam össze. Látni kellett volna, hogy nézett rám, hogy nincs több. Ma megevett kb. 1 és 3/4 banánt.
Édesen húzza a szájához a kanalat és nagyokat kacag, amikor ő is segíthet betenni a szájába velem együtt. Sokszor olyan gyorsan nyeli a kajcsit, hogy nem győzöm adni neki. Nagyokat hümmög vagy csapkodja a térdét, hogy adjam mááááár! Kép
Megjött a csajszi étvágya, de nem hízunk. 3 hete 5700 körül járunk! Szerintem a mérleg nemis tud többet mutatni. Pezsgőt fogunk bontani, ha meghaladjuk a 6000 grammot. Kép

BogiKép
Szörnyű, ami történt. De annak örülök, hogy ennek ellenére nem vagy egy fancsali csajszi. KépKépKép Erős vagy!

Manga, SzilviKép
Isten éltessen benneteket! Kép

Manga!
Remélem csöppnek rendbejön a pofija!

Most csak ennyit tudtam írni.
Ha sikerül teszek fel képet.

Puszka
Noémi
noémi

Manga, Szilvi!
Boldog születésnapot kívánunk!!!
Remélem szépen ünnepesltetek!

Bogi!
Borzasztó ami történt veled, szerencse, hogy már jobban vagy.

Hanna már jobban van, kap gyógyszert. Attól tartok, hogy hamarosan mandula kivétel lesz. Folyamatosan náthás is szegényke, orrmandula be van gyulladva. Csak engem az szomorít, hogy én nem aludhatok vele a kórházban, ha esetleg kiveszik neki.

Holnap elmegyünk állatkertbe, most már biztos élvezi a Hanna is. Tavaly még nem értékelte annyira.

Ines
ini

Manga és Szilvi!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Kincsemmel! Kép
és + 1000 pusszt (fejenként) Kép

Boró
femõke

Boldog szülinapot a szülinaposnak!!!

Dani
bombombátyus

Kép

Ő az én kistesóm!!!

Kép

Ő meg én vagyok!!!

Dani
bombombátyus

Anyákok,

nálatok szokott így viselkedni a baba???

Kép

Dani
bombombátyus

Sziasztok!

Talán megjavult a gépünk, de még nem akarom elkiabálni. Néha még mindig csinál fura dolgokat!

Manga, Szilvi: Boldog szülinapot nektek! Szülinapi ajándéközönről beszámoltok?

Bogi: teljesen ledöbbentem azon, ami veled történt. Tényleg nagyon erős csaj vagy! MI sem vagyunk azok a fürdőzős fajták, én kimondottan iszonyodom az uszodák és strandok közös fürdőzéseitől.

Noémi: nagy bendős lehet a csajszi, 1+3/4 banán! Ez igen. A banán az nálunk is nagy sláger, bezzek a husi meg a zöldség már nem csúszik annyiraKép!
MOstanában mindig az kell Zsófinak, amit én eszem. Az én tányéromból persze minden sokkal finomabb. Mire megrágom neki, odaadom, az én részem már kihűlt és persze a legjobb falatok "elkeltek"...hiába. Ez az anyák sorsaKép

Orsi: az a hemangioma felkeltette nekem is az érdeklődésemet, mert Zsófi arcocskáján van egy pici piros pötty. Először azt hittem, hogy kiütés, majd elmúlik, de már egy jó hete ott van és nem változik. Ezzel el kell vinni dokihoz? Vagy magától elmúlik?
Kell rá valami kenőcs? Idáig nem kenegettem, nem piszkáltam.

Rólunk: Zsófi mászik mint a gép, kapaszkodik, feláll. Leülni még nem tud, ezért mikor kezd fáradni, akkor elkezd ordítaniKép Fáradhatatlan egy gyerkőc, szerencsére sokszor eljátszik egyedül is és ilyenkor én próbálom magam utolérni.
Vasárnap keresztelő, jó pacalpörköltet főz anyóspajtás. Már előre csorog a nyálam!
Remélem ezután kevesebb gond lesz ezzel az édes, drága géppel (dícsérem, nehogy megsértődjönKép ).
Puszi minenkinek: Zsófi és Brigi
hálósipka

Sziasztok,

Csak egy gyors bejelentkezés.
Szülinaposoknak még nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!
Vki írta, hogy az a cím, amit megadtam (hogy ott vannak a fotóink), nem jó.Kép BocsiKépA fotók és némi szöveg megtalálhatóak az Ismerjük meg egymást/A.Dorka helyen.

Üdv:

Vic
Victoria

Sziasztok!
Boldog szülinapot kívánok én is!

Érdekes, én már nem is nagyon gondolok arra, hogy ez valakinek újdonság lehet, mert ugye a környezetemben azért tudnak róla.
De tényleg nem olyan vészes.
Először bepánikoltam, de 5 perc alatt lehiggadtam, mert a férjem olyan higgadtan viselkedett, hogy nem tudtam ideges lenni. Először mindenki agyvérzésre gondolt Kép De aztán mikor végiggondolták, hogy a többi testrészem működik, akkor rájöttek, hogy nem az volt.
Azért a neurológus párszor megérintette velem az orromat Kép

Na hagyjuk is ezt a témát.

Megint itt a rossz idő. És miért csak nyugaton? Kép Kép Fúúúúúúúúj.

Ma Lili egész nap, fél órát fenn van, fél-háromnegyed-egy órát alszik, szóval elég furi. Amúgy nincs rossz kedve.

Még mi sem forgunk, hason viszont nagyon ügyesen közlekedünk. Nekünk is csak kicsi hiányzik a megforduláshoz. Fogni már ügyesen fog, bár még van hova fejlődni, de nem kerget a tatár.
Maholnap 19 hetesek leszünk (jövő keddenKép )

Jó hétvégét mindenkinek!

Ki nézi a foci EB-t? Én igen Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

sziasztok!

Manga, Szilvi! nagyon boldog szülinpapot!

Boszankodom, mert reggel már írtam, de elszállt.
Ma nekünk jó nyűgős napnk volt.Mondjuk én is fáradt vagyok, gondolom az eső betesz nekünk.

Bogi!
Szerencse, hogy ennyire nyugodtak voltatok, ez sokat segít egyes szitukban.
Férjem ma elment sörözni, egyedül vagyunk otthon.
Hannának beraktam az esküvői videonkat, imádja nézni, addig én lefürdetem Olit és megszoptatom.

Ines
ini

Sziasztok!

Du. egyáltalán nem tudtam elküldeni, most talán sikerül...

Köszi, hogy annyian szorítottak nekem!Kép
Nos, ma visszamentem a dokinőhöz és kiderült, hogy semmi komolyabb bajom nincs!Kép Néhány dolgot gyógyszerekkel kezeltetnem kell, de mivel Niki még szopik, így egy időre elhalasztva.Kép

Ja, és a tartozásom...Kép

HSzilvi, Manga!
Boldog szülinapot!Kép

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.06.16
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 3 hónap 19 nap máj.29
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 3 hónap 23 nap ápr.30 nov.15
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 3 hónap 30 nap márc.21
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 4 hónap 0 nap júl.11 okt.01
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 4 hónap 0 nap ápr.25
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 4 hónap 3 nap jún.28 júl.21 Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 4 hónap 6 nap júl.11 ápr.09
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 4 hónap 13 nap márc.21 aug.25 Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 4 hónap 19 nap szept.10 máj.24 Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergő 2004.01.24 3900g/57cm 4 hónap 23 nap nov.17
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 4 hónap 26 nap nov.26
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 4 hónap 30 nap jún.28 máj.29
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 5 hónap 0 nap nov.21 jún.23 Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 5 hónap 4 nap ápr.29 ápr.18 Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 5 hónap 8 nap febr.06 okt.10
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 5 hónap 9 nap febr.14 jún.24
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 5 hónap 10 nap szept.02 jún.18
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 5 hónap 13 nap júl.27 nov.26
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 5 hónap 17 nap nov.05 júl.11
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 5 hónap 20 nap máj.18 jún.23
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 5 hónap 22 nap jan.13 jún.24 Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 5 hónap 28 nap aug.20 jún.18
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 5 hónap 29 nap aug.20 júl.03
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 6 hónap 7 nap júl.21 dec.16
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 6 hónap 8 nap márc.15 márc.05 Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 6 hónap 13 nap szept.28 márc.19
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 6 hónap 15 nap aug.23 márc.17
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 7 hónap 3 nap jan.06 Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 7 hónap 8 nap nov.30 17 és 14 évesek
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g/56cm 7 hónap 12 nap márc.28 máj.29
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 7 hónap 16 nap nov.17
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 7 hónap 17 nap máj.09
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 7 hónap 26 nap júl.21
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 8 hónap 6 nap ápr.25 máj.31
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 8 hónap 15 nap máj.15 jún.22
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 8 hónap 18 nap dec.03 dec.27
</pre>

[color=#ff0000]

<pre>

Ünnepelt Dátum Kép
H.Szilvia jún.18 Kép
Manga jún.18 Kép
Brigi jún.22 Kép
Reé Ines jún.23 Kép
Tigribigri jún.23 Kép
</pre>

Pussz
Sztigris
sztigris

Sztigris!
Örülök, hogy semmi komoly baj!Kép

Bogi!
Ez tényleg durva történet -a bénulás -Kép

Én is nézem a foci EB-tKépKépKép

Manga, Szilvi!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Manga!
Ha ekzéma azt nagyon szépen tudják különböző patikai krémekkel kezelni, és rendszerint a babákok ki is növik!Kép

Puszi!Szép hétvégét!
Emő

hicudzsi

Sziasztok!
Látom mindenki él és virul, ez jó!

A múlt és jövő heti szüli-és névnaposainak gratulálok!

INI!
Remélem jobban van Hanna. Nekünk is volt rengeteg tüszős mandula gyuszink, (Kitti) pont úgy ahogy most ti is vagytok 2-3 éves korában. Nem tudom mennyire ragaszkodik a dokitok a mandulakivételhez, de mivel nekem is kivették én már nagyon szerettem volna Kittit is megszabadítani tőle. Az orvosunk azonban lebeszélt, és rávilágított arra a tényre, hogy 5-6 éves kor után már a mandula nem annyira fogékony mindenre, és valószínű már nem lesz annyi gyulladása. Igaza is lett, idén is még csak egyszer volt, az is hamar elmúlt. (homeos bogyókkal kezelem, ha érdekel magánban leírom) Igaz, nekem semmi gondom nincs a mandula kivételtől, de ismerek olyanokat akik azóta meg állandóan tüdőgyuszit kapnak, amit ugyebár még rosszabb és nem lehet kivenni. Kép
A Péterfyben ahol Peti a sárgaságával feküdt,ott lehet aludni a mandulásokkal. Hol nem engedik?

Mindenkinkek jó hétvégét!
Andi
andi68

SziasztokKép

Csak egy gyors segitség Vicnek, itt a topicotok elérhetősége, ahol látható Dorka fényképalbuma, nagyon nagyon szép jányzó ámKép

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=283&post=310648#POST310648

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánunk.

Ági és Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Andi!
Én 19 éves voltam amikor kivették a mandulámat. Elég kemény volt, altatás nélkül, utána két hétig nagyon fájt, utána meg mintha elvágták volna a fájdalmat. A doki nem emlitette még, csak ez a karácsony óta tartó nátha durva. Ha nem is folyik az orra, akkor be van dugulva.

Nekem a Jánosba vették ki, és ott egy gyereknél sem volt bent a mama. 6 ágyas szobák voltak,sikerült úgy beosztani a kórháznak, hogy 3 felnőt,3gyerek. 2-3 évsek voltak. Mi foglalkoztunk velük, a műtét napján nem is jöhettek be a mamák, hogy a gyerekek ne sírjanak.
Ezt már akkor is borzasztó volt nézni, hogy sírtak a mamájik után. Most meg anyaszemmel az egész még borzasztóbb.
a torok mandulája már teljesen jó. Már eszik is rendesen. A bogyókról meg szívesen vennék minden infot. Ha náthára is tudsz, azt is írd le légyszi.

Ma elindultunk állatkertbe. 11-kor akkora sor volt, persze csak két kassza működött. Átmentünk inkább a vidámparkba. Nagyon tetszett a Hanninak.
Én meg sóvárogtam a hullámvasutak után, de egyedül nem olyan izgi felülni valahova is.
Állatkertbe meg valamikor hétköznap kell menni. Csak akkor sajna a papa nem tud.Kép

Kisbuksi!
Merre vagy?

Orsi!
Elfelejtettem vűálaszolni Neked már régebben arra, hogy a dm-be be lehet küldeni mailben a dig.képeket. 3 munkanap alatt hívják elő. 59 ft egy kép, de kb 300 ft plusz költség is van. A photo hall-nál 69 egy kép, de ott nincs ilyen költség.

Ines
ini

Mindenkinek köszönöm a szülinapi gratulációkat!

És Brigi, Ines, Tigribigri nektek is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Manga
manga

Sziasztok!

Újra itt. Kép

Orsi, én is úgy gondoltam, hogy egy éves koráig használom a légzésfigyelőt, de Dani kb. 5 hónapos korától lemászott róla, és állandóan beriasztott. Szerintem ne aggaszd magad emiatt! Kép

Boró, nagyon szép a konyhátok! Kész lett? Nagyon édes lehet ez a tornás mutatvány! Kép Biztos nem tudsz róla képet csinálni? Azt hogy értetted, hogy nézzek utána a Kismamának? Én csinálok valami hülyeséget, vagy kíváncsi lennél a táblázatra? Kép Bocs, tényleg nem értettem! Kép

Manga, alvás Kép. Remélem, semmi komoly az a folt!!! Hova utaztok? Ilyen hosszú időre!! Kép Akkor addig nem leszel itt sem?

Noémi, nálunk is a 6 kiló volt meg nehezen. Akkoriban állandóan mértem. Aztán utána elkezdett hízni megint, és olyan jó volt elfelejteni a mérleget! Kép

Brigi, lesznek a keresztelőről képek? Ha igen, tegyél majd föl! Nagyon ügyes Zsófi, hogy ilyeneket tud!!! Kép

Bogi, tényleg szörnyű, ami történt Veled. Kép Én ilyenről még nem is hallottam. Én nézem az EB-t! Kép Amikor a férjem hagyja! Kép Kép Ő ugyanis nem szereti a focit! Kép Mostanában, ha én nézem, tőlem érdeklődik, hogy melyik a 16-os vonal, miért lehet 11-est kapni, mi az a BEK, KEK... Kép

Sztigirs, örüök, hogy minden rendben! Kép Én a Brendonban láttam valamikor szandikat, kimondottan kislánynak valót.

Ini, de jó, hogy Hanna jobban van! Kép Nekem megvan még a mandulám, mostanában egyábként szívesebben hagyják bent az orvosok, ha jól tudom, és csak akkor veszik ki, ha nagyon muszáj.

Vic, nagyon édes a lány!! Kép

Rólunk: Dani elkezdett mászni a héten! Kép Pontosabban csütörtökön. Itt volt a nővérem középső gyereke (kislány, 9 éves), a földön ülve olvasta a Brumi az iskolában című könyvet, és az én fiamat annyira megbabonázta a könyv, hogy szépen odamászott érte. Kép Most kezd rájönni, hogy nem csak a szőnyegen lehet ide-oda mászkálni, hanem messzebre is elcsatangolhat a lakásban. Azt hiszem, nehz idők elé nézek! Kép

Pindur
pindur

Sziasztok!

Hű, nagyon-nagyon jól esett mindenkitől a szülinapi köszöntés, igazából a táblicskuban rosszul 18-a van, az igazi dátum a 19, vagyis ma. De mivel ma olvastam vissza, így teljesen jó. Ajándéközön nem volt, csak két dolog; pont ma lett készen a házunk kívülről, meg egy digitális fürdőszobai mérleget kaptam egyrészt a fogyózáshoz (grammra annyi vagyok, mint szülés után), másrészt, mert így Dorkát is meg tudom mérni, 10dkg pontossággal mér.
Manga, én is 1973!!! Akkor csak egy nap van közöttünk, ha Te 18! Te hol?
Brigi, Ines, Tigribigri, ti melyik évben? Boldog szülinapot nektek, addig már lehet, hogy nem jövök.
Brigiéknek szép keresztelőt holnap! Majd meséljetek!
Ines, ez tök jó, hogy az esküvői videót nézi Hanna! Jobb mint a buta rajzfilmek, és legalább nézi valaki!J Nálunk senki!
Fürdőzés: Nagyon sajnálom, ami Bogival történt, bár amilyen fiatal vagy, tutira teljesen rendbe fogsz jönni. Én ki szeretnék állni a fürdőkért, mert a mi Dorkánk annak köszönheti, hogy most a másik szobában alszik, hogy tavaly tavasszal eljártunk a Széchenyi fürdőbe! Ott nőgyógyászati problémákra is jó a víz, meg lassítottunk is apával a nagy rohanós életből. De nem ott készült!!! J J
Pindur, gratula a mászáshoz! Lassan akkor pakolhatjátok a lakásban az alsó szintet!
Mi még mindig nem forgunk, nagyon lusti a leányzó. De mindenkire mosolyog, még az utcában lakó ősöreg, nagyot halló, kiabáló bácsira is! Két hét múlva kezdjük a hozzátápit, gyűjtöm az infókat mindenfelől, tőletek is. Már várom, kíváncsi vagyok, milyen arcokat fog vágni az első ízekre, viszont sajálom is, hogy vége lesz a macera-mentes szopizós időnek.
Ja, és egyre többször már csak egyszer ébred fel éjszaka, a korábbi kettő helyett, hurrá!
Na pusszancs az összes Pöttömnek

A ma 31 éves Szilvi és 5,5 hós Dorina

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Köszönöm szépen a szülinapi gratulákat!

Szilvi!
Én 76-ban születtem.
Hanna egyébként még imádja názni a sileős videó felvételt is. A rajzfilmek közül meg a Teletubie(az már múlóban van egyébként)Tigris szinrelép.

A fürdőket én is szeretem, most már vízforgatósak a medencék, állítólag az már jobb. Engem a Balaton taszít teljes mértékben. Hannát is. Kétszer próbálkoztunk egy Balatoni nyaralással. Az egyiknél fél óra után eljöttünk, tavaly meg egy éjszaka után. De az is csak azért egy éjszaka után, mert késő este értünk oda.

mi hozzátápival répával kezdtük, sütőtök krumplival,most már vegyeszöldség. Gyümölcsöt is kap pár kanállal délelött. Tejecskét is kap a főzelék után.

Oli egyébként pillanatok alatt lemászik vagy legurul a plédjéről, meg hátrafele löki magát háton úgy, hogy a hasát feldobja, mint amikor hídba megy az ember.
Édes amikor nincs rajta pelenka, akkor a kukiját próbálja elkapni mindig. Van amikor néha (gondolom véletlenül, bár máre most nagyon huncutak tudnak lenni) kinyitja a pelust.

Na megyek, mert lassan ébredezik Hanna is meg a férjem.
puszi
Ines
ini

Sziasztok!

Boró, gyönyörű a konyhátok! Kép

Bogi, elég szörnyű, ami az arcoddal történt. Tényleg döbbenet, hogy egy fürdőzésből mi lehet.

Minden szülinaposnak előre és utólag is boldog szülinapot! Kép

Sztigris, örülök, hogy minden rendben veled! Kép

Vic, tényleg szép ez a leányzó! Kép

Pindur, gratula Daninak a mászáshoz! Kép

Mi pénteken voltunk az ortopédián kontrollon, szerencsére minden rendben. Tegnap pedig elmentünk a nagymamámhoz, megmutatni a dédunokát. Kép Örültek is neki nagyon! Kicsit izgultam, mert 3 óra az út oda és 3 vissza, de szerencsére azt végigaludta. Ott is egész jól el volt, aztán pont mire elindultunk volna vissza, annyira elkezdett sírni, egyszerűen nem lehetett vele mit kezdeni. De aztán csak megnyugodott.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jó volt a hétvégéje! Mi jól megáztunk abban a pár perces esőben, mindig akkor esett a legjobban amikor ki- és be szálltunk a kocsiból. Végre hazajött Kittikém a nagymamitól, már nagyon hiányzott.

Ini!
Örülök, hogy meggyógyult a kislányod! A bogyókról annyit, hogy van egy könyv amit ingyen kaptam a gyógyszertárban, a Homeopátia mindenkorra címmel.
Mivel Kitti mindig nagyon utálta bevenni az antibiotikumot, és ki is hányta sok esetben, gondoltam kipróbálom. A könyvben leírták a tüneteket, és amelyik a legjobban hasonlított, arra való bogyót vettem. Mivel szinte mindig tüszős volt a mandulája, emiatt volt nagyon magas láza, erre 2 félét vettem, és 3 nap alatt elmúltak a tüszők és ettől a láz is.
(az egyik Hepar Sulfurus, a másik Mercurius solubilis. 9ch.) Ezeket tényleg csak és kizárólag akkor szabad adni, ha vannak tüszők, mert ha nincsenek akkor károsan hat. (ugyanis gennykeltő!)
Érdemes megszerezni a könyvet, ráadásul ingyen van.
Remélem, hogy nem kell sürün használnotok!

Minden kismanónak gratulálok a mászáshoz, üléshez, evéshez, cicizéshez, alváshoz, és MINDENHEZ!!!!!

Puszi!
Andi és Peti, aki akkor alszik amikor nem kellene.
andi68

Sziasztok!

Képzeljétek mit hallottam. Az egyik ismerősöm kislánya már egy éves, de amikor elkezdték a hozzátápit, nagyon sok sárgarépát kapott, és sárga lett tőle az orra. Az orvos meg röhögve mondta, hogy akkor most egy kicsit le kéne állni a répával Kép Kép
Biztos látott már ilyen túlbuzgó anyukát!

Lili ma alig akart enni. Reggel is csak ímmel-ámmal, aztán ebédre a főzelék sem ment nagyon, pedig tegnap bevágott egy fél üveg paradicsomos burgonyát, délután a tejpép sem kellett neki, most meg vacsira is csak 110 ml tápszert evett meg. Lehet, hogy csak ilyen kedve volt.

Ja és még valami. Lili ugye 4 hónapos. A hallásvizsgálaton minden rendben volt nála, de ha szólunk neki, akkor nem nagyon akar odafordulni. Mindig talál valami izgalmasabb néznivaló dolgot, és csak ritkán bagózik oda. Most is, kipróbáltam , hogy csörögtem neki a csörgővel, de úgy, hogy ne lássa. Elkezdte nézni a lámpát, és belefeledkezett. Remélem nincs vele semmi baj. Azt, hogy mondjuk nagyot hall, azt mikor tudják kideríteni? Nálunk olyan hallásvizsgálat van, ami teljesen objektív, nem kell hozzá a baba közreműködése, és akkor teljesen rendben volt a hallása.
Ti tapasztaltatok már olyat, hogy a gyerek nem figyelt oda?

Na puszi mindenkinek.

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Szia Bogi!
Sztem az én Lilim egyidős a te Liliddel, és én is most próbálgatom a "kiegészítőket"
Milyen tejpépet használtok? Milyen az a paradicsomos burgonya?
Már több mint egy hete Lili is alig vacsizik, kéthete még bevágta a 190 ml tápszert, ma pedig a 100 ml után bealudt. Én egyenlőre a melegre fogom, mert a közérzete jó, fogyni nem fogy, sőőőőt... Kép
Hallás, odafigyelés: esténként mesét szoktunk neki olvasni, és néha "belecsempésszük" az ő nevét is, általában reagál rá, de van amikor nem különösebben érdekli.
betty77

Szia Betty!
Én csak sokat beszélek hozzá, néha olvasgatok neki, meg képeskönyveket nézegetünk, eléggé leköti. De bevallom, mostanában nem olvastam neki. Na majd megint visszatérek ehhez. A nevét sokat mondjuk neki, meg a tükröt imádja. A Te Lilid is?

Lehet kapni Kecskeméti paradicsom-burgonyával főzeléket, 4 hónapos kortól adható. Szereti. A sütőtök, meg a répa nem jött be neki Kép
Most olvastam, hogy nem vagyunk lemaradva a fejlődésben, csak idegesített kicsit.

Ti mekkorák vagytok most?
Mi 68 cm, és 5,95 kg.
És 4 hónap 10 naposak Kép

Te Lilid kicsit többel született.

Na puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok Anyócák és Babócák!
Valamennyi szüli-és névnapost ezuton utólag is szeretnénk köszönteni Bálinttal!!!!!!!!
MILLIÓ MILLIÓ RÓZSASZÁLAT!!!!
Felénk csak annyi a változás,hogy a Nagytörpének még több nyála van....és fájdalom....éjjel is.Lányok segítséget szeretnék kérni,hogy Anditól hallottam arróla gélről ami(mondjuk helyettesíti a sósborszeszt és fogzás idején alkalmazzák.Ezt a védőnénik "ajánlják".
Előre is köszönöm.

Puszi Bálint és Ari
ari80

SziasztokKép

Ari80,
mi a dentinoxot használtuk a kis inyére, meg Camomilla homeos bogyot adtam neki, ezt főleg lefekvés elött tettem. A gélt folyton megette, hatalmas cuppantásokkal lenyaltaKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Lányok!
Szeretném, ha valaki átvállaná a táblicskut, mivel a jövő hónaptól már nem leszek itt, vagyis egyáltalán nem lesz internetünk... Szerintem nem nehéz feladat, csak excel kell hozzá.
Várom a jelentkezőket a sztigris@monornet.hu -ra!Kép

Köszi
Sztigris
sztigris

Sziasztok!

Megpróbálok felzárkózni!
Szombaton esküvön voltunk Bence nélkül. Temészetesen (Kép) elözö nap meg aznap vettünk ruhát... Közben Bencének szombat reggelre 38,3 popsibanfokos láza lett, ami a dr.nö szerint nem a fogzás mellékhatása. Hát úgyvolt, hogy el sem megyek, mert nem nagyon szerettem volna az anyósomra hagyni (föleg az elözö esti alakitása után), de du.-ra már jobban lett. Höemelkedése még ma reggel is volt,tegnap este csúnyán köhögött, de a dr.néni megvizsgálta és semmi baja, csak egy kóbor virus lehetett a már majdnem áttörö fogacskáival tetözve!

Manga, itt vagy? Ne haragudj, mint láthatos besürüsödtem a hétvégén, de esetleg ma még összefuthatunk! Hova mentek ennyi idöre?

Tünde, köszi a ruhatippet! Dédilátogatás Kép, azt én úgy szeretem! Bár mi is utazunk egy keveset, de megéri.

Bogi, sajnálom ami veled történt! Hát én, ha nem mondod, talán észre sem vettem volna! Jobbulást, javulást neked! A Lili hallása ne aggasszon! Bencével és is sokat próbálkoztam, volt, hogy 10 perc után volt hajlandó 2 mpre megtisztelni. Mindig leköti vmi a figyelmüket! A répát nekem is mondta a drnöm és igaz, mert én kipróbáltam.Véletlenül. volt már anyuka aki sárgasággyanúval korházba vitte a babáját, emiatt... Kép

Szilvi, befejezték a vakolást? Hát együttérzek! Nekünk a konyha kövezésnél volt igy (hangok). De szerencsére Bencét nem zavarta.

Noé,kis vagy nagy banán? És te meres adni? Én semmmit sem, ami nem üveges. Tiszta para vagyok!!!

Brigi, szerintem mutatsd meg dokinak a piros pöttyöt, bár én úgy tudom, hogy ilyen korban már nem alakul ki, aztán lehet. Egyébként nincs rá kenöcs, csak türelem kell hozzá,meg nem hozzányúlni, mert ugye érdaganat.

Vic, megnéztem az albumot. Milyen édes kiscsajszi ez a Dorka! A játékokat honnan kapta? Én is pont ilyeneket szeretnék beszerezni neki, de eddig olyan bénákat láttam.

Ines, Hanna hogy van? DM köszi! Kukifogás? Majd mikor el kezdi tépni, húzni-nyúzni! Én megrettentem elöször töle, de hát azt is meg kell ismernie. És Bence utána megfogta a lábát... Nálunk is kezdödik a pelusnyitogatás Kép

Pindur, gratula Dani mászásához! Mi még nem ... Egyenlöre megy a légzésfigyelö, és ritkán jelez, de köszi a nyugtatást.

Boró, az, hogy összekevered a neveket+hát/derék/has/izület/forgó/lábfájásod van, nos ez az öregedés elsö igazán összetett jele Kép Kép Kép Kép ? kg plusszal szültél?
Köszi a szivacsfoteltippet, meg a ruhatippet! Próbálj meg fényképet csinálni a lábujj-homlok állásról! Bence is dumál ilyesmiket. Olyan édesek! Hogy álltok a csempézéssel? Most ez melyik lakás? Ott laktok már?Lehet, hogy lemaradtam ... sorry Kép

MINDEN SZÜLINAPOSNAK SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK UTÓLAG ÉS ELÖRE IS!!!

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Bogi,
fertőzés Kép Viszont annak örülök, hogy (már) ilyen jól viseled! Bízz benne, hogy rendbejössz teljesen, s sikerül! Kép A képen meg nagyon édik vagytok, aki nem tudja, az nem is lát semmi különöset! Kép
A hason-közlekedést még mai napig is imádom nézni, olyan tündérien csinálják. Kép
Sárgarépa: ez jó, így már nem is fogok rohanni a dokihoz, hogy összeszedett valamit a fiam. Kép
Lili nemevése: neked se mindig egyforma az étvűágyad. Kép Folyadékot azért ugye fogyasztott rendesen?
Hallásvizsgálatot már újszülött korban is csináltak a babáknál, mielőtt hazaengedték. A klasszikus az a taps a füle mellett. HA összerezzen, tuti hall. De szerintem ne aggódj. Saját példa: kiskoromban mindenre hallgattam, kivéve a saját nevem. Kép

Hajni,
a kajálások nálunk is fürdéssel, de legalábbis mosakodással végződnek! Kép

Manga,
bejött a Golden alma! Kép 1/4-et szépen megettünk belőle, s még csak főzni sem kellet! Kép Micsoda boldogság, hogy nem potyára vettem meg az almareszelőt! Kép Köszi, köszi, köszi a tanácsot! Ja és jó nyaralást Nektek, jó idővel. Kép

Szilvih,
remélem túléltétek a vakolást! Éjszaka átalvásához no meg a barátságossághoz is gratula! Kép

Noémi,
Foci EB miatt hanyagolod becses társaságunk? Ejnye, bejnye! Kép
Padló: rá hát, 'sze azért rakattuk le! Kép Amúgy semmi speckó tisztítást nem igényel, ha rendben tartod. Kép De néha nem árt "átkefélni", olyan izével, mint a mosogatószivacs dörzsije ... De ne aggódj, nem fogom túlzásba vinni a sikálást. Kép
Próbáld földre valamire letenni Liliánát, s köréje 1-2 érdekes játékot, de úgy, hogy ne érje el. Ha majd nagyon akarja, utánamegy. Kép
Hozzátápi: gratula!
Súly miatt ne aggódj! 1 ismerősöm kislánya most múlt 2 éves, s 11 kg. Különben is, Kincsem menyasszonya legyen fitt és csinos! Punktum. Kép Kép Kép (De a pezsgőt én viszem, ha bontani kell!) Kép

Ines,
ha nem muszály, ne vetessétek ki a kiscsaj manduláját. Kép Szerintem nem potyára vannak ott azok a mandulák. Kiskoromban nekem is folyton begyulladt, aztán abbamaradt, de 16 évesen mégis kivetettem. Bár ne tettem vona, mert azóta télen állandóan a torkom és a mellkasom fájdul meg, ha hideg levegőt szívok be. Amúgy pedig cselekedj saját belátásod szerint. Kép
(ld. Andi írását is!) Ami karácsony óta tart, az meg már nem nátha - szerintem. Kép
Hullámvasútra én is, én is. Kép No majd legközelebb, s addig az atyák is babázhatnak! Kép
Kukielkapás nálunk is volt tisztába tevéskor. Kép Aztán finoman eltoltam kiskezétm, mikor közelített, azóta nincs. Kép lehet, hogy jobb lenne, ha volna?

Brigi,
"Ki evett a tányérkámból?" Kép Én Kincsem is rendszerint megkóstolja a tányérom is, ill., azt is, ami benne van. Kép
Mászáshoz gartula! Kép
Keresztelő milyen volt? Bömbi volt? Képet mikor látunk?

Vic,
Dorka szépen fejlődik. Kép S már nem is olyan rohamléptekkel, mint eleinte. Kép

Sztigris,
örülök, hogy minden rendben Veled. Kép Lehet, hogy mire befejezed a szoptatást, már kezeltetned sem kell semmit! Kép Gyerkőc?
Táblicsku Kép Emlékszem a "frissben" is mindig szeretted volna átvenni ...
Szandi: a környékünkön nem is hallottak ilyenről ... Viszont a Skálában láttam 2000 Ft-ért (17, 18 és 19-es méretben), csak a talpán volt olyn kis vékony átlátszó műanyag, vagy mi. Kép

Pindur,
engem érdekelne, hogy a Kismama melyik számában és mit írtak erről a hozzátápiról. Kép Amúgy bizonyára jól csinálsz mindent - legalábbis a kép azt mutatja. Kép
Mászáshoz gratula, gatyát lehet felkötni, no meg a nyúlcipőt is, hogy fürgeDanit utólérd! Kép

Rtünde,
gratu a jó eredményhez az ortopédián! Kép Meg a nagyúthoz is, hogy ilyen jól viselte a kicsilány! Kép Képzelem mennyire örültek a dédik! Kép

Andi,
eddig jó alvó volt Peti. Mi történt?

Ari,
mihez is kérsz konkrétan segítséget? Kép

Orsi,
A minap hallottam, hogy az üveges kajákkal vigyázzunk, mert a tartósítás során radioaktív lesz, vagy mi a kupaktól. Nos, most akkor mit is adjunk a gyereknek: besugárzott kaját, vagy permetezett-műtrágyázottat? Kép
Öregedés: nem baj, amennyivel öregszem, annyival bölcsebb is leszek (vagy nem). Kép Sok +-al szültem: baba előtt 48-ról felhíztam 58-ra. na ekkor bombanő voltam, istenien éreztem magam a bőrömben. Kép Ekkor jött a baba, s 58-ról 74-re híztam. A kórházból 67-68 kg-val jöttem haza, de 1 hó alatt visszajött a 74, s azóta nem hajlandó 1 deka se lemenni rólam. Szóval, kezdek kételkedni benne, hogy a legjobb fogyókúra a szoptatás.
Lakásról: képet láthatsz a leendő konyhám padlócsempéjéről fentebb. Kép Oda fogunk költözni, ha 1x majd kész lesz. Reményem sincs rá, ma is tojt a fejemrte a festő - nem jött. Kép

Megyünk sétálni. Kép Pussz mindenkinek.

Boró
femõke

Sziasztok,
Először csak priviben akartam ezt megírni, de úgy gondoltam jobb, ha itt reagálok...

Kedves Boró,
Nyomatékosan szeretnélek megkérni arra, hogy hagyj ki minket a -bár látszólag édesen burkolt, de- rosszindulatú megjegyzéseidből a Kismanómmal kapcsolatosan! Nem ez az első alkalom, hogy rosszindulatúan beszólogatsz másoknak.

Gondolkodtál már azon, hogy a "régiek" vajon miért nem jönnek mostanában?

Vic
Victoria

Sziasztok!

Boró, most aztán jól megijesztettél! Mi a franc van a kajákkal?!?! Most akkor tényleg, mit adjak? Bár lenne konyhakertem! De akkor a földdel lenne tuti valami gáz, vagy az öntözövizzel...
Én is 48-ról kezdtem. Csak én elöször forditva voltam 56-ról fogalmam sincs miért fogytam le 50-re, aztán terhességem elsö 2 hónapjában, amikor a legtöbbet zabáltam még 2kg-t fogytam, aztán mire szültem 69kg lettem. A kórházból -10kg-val jöttem haza, azóta 55-re lefogytam és stagnálok, viszont rejtély, hogy hogyan férek bele a 26-os (48kg-os) nadrágomba. Ciciben tejcsi nincs, bár nagyobb lett/maradt. Hasam a múlt hónapban ment sokat vissza. Szerintem, mivel eszel rendesen a szopi miatt, a szervezeted tudja, hogy energiára, tápanyagforrásra van szükséged, ezért tartalékol, majd késöbb lemegy az a pár kiló! Egyébként is amit 9hó alatt hiztál azt 9hó alatt add le. Én legalábbis igy voltam. Adj idöt magadnak!
LakásKép nálunk apámék festettek ki, mi a férjemmel pedig bevállaltuk a gyerekszobát (nem túl nagy Kép). Igaz új lakásba költöztünk,mégis volt egy-két dolog, amit megcsináltattunk/megváltoztattunk, arra pedig találtunk egy nagyon jól dolgozó srácot Kép Nagyon nehéz jó munkást/szakembert találni Kép de azért szoritok, hajrá!!!
Kukielkapásról olvastam, hogy húzogatni is képesek ám! Érzik, hogy kellemes nekik. Kép Nem lehet elég korán kezdeni!

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat. Bizony halad az idő, én is 73-as vagyok, tehát most töltöttem a 21-et ha jól számolom....Kép))vagy tévedek??Kép)

Pindúr:Számomra egy nagy fordulópont volt, mikor mászni kezdett a lányom. Olyan édesek, mikor próbálnak mászni, aztán egyszer csak sikerül és riszálva a popsit kezdik felfedezni a távolabbi dolgokat is...

Vic: megnéztem a képsorozatot, valami édes a csajszi! És milyen ügyes! A frizujától meg teljesen el vagyok ájulva!

Ini:a Balcsi nekem is a rémálmaim egyike. Pedig nekem még nem is volt rossz tapasztalatom, de valahogy annyira taszít. Az árakról meg ne is beszéljünk. Ha az ember külföldre megy nyaralni, majdnem olcsóbban megússza, mint ha a Balatonhoz menne.
A kis kukikergetős OliKép) nagyon édi lehet. Zsófi kacsói is mostanában kezdenek felfedező útra indulni a peluson belül...a gond akkor van, mikor hamarabb ér el a keze odáig, mint ki tudom a kakis pelust rántani alóla. És ha ő megkaparint csak egy morzsányi kakit is....hajjaj!

Andi: jó, hogy mondtad ezt a könyvet, majd én is rákérdezek a patikákban. Biztos jó!

Ari: gondolom a Dentinox gélre gondolsz. Mi a dentinox oldatot használjuk és nálunk bevált. Először az oldatot érdemes kipróbálni és ha nem jön be, csak akkor a gélt, mert az erősebb.

Bogi: sárgarépa, sütőtök, tényleg sárga lesz a gyerek orra tőlük ha túlzásba esik az anyuka!

Sztigris: elmész? Kép((((brü-hü-hü-hü

Keresztelő nagyon csodás volt! Zsófi nagyon élvezte, a lelkészt próbálta túlkiabálni, nagyon tetszett neki a templom akusztikájaKép Az áldás alatt meg egyfolytában a lelkész kezét próbálta a buksijáról elhessegeti....
A fényképezőnket a templom előtt leejtettem, aztán annak annyi volt, a keresztapa csinált pár képet, ha kapunk belőle mindenképpen teszek fel.

Csajok. kaptam egy emil, a 2003-as év férfija címmel! Nagyon találó! Ha valakit érdekel, elküldöm ....
Megyek csicsikálni, Ini, Tigri így előlegbe nektek is boldog szülinapot!!
Zsófi és Brigi
hálósipka

Kedves Victoria!

Megjegyzésemben Dorkával kapcsolatban nem volt semmi rosszindulat - se most, se ezelőtt.
Gondolom te végigkérdezted egyenként a "régieket", hogy "ugye Boró miatt nem írsz a Pöttömökbe"?
Sajnálatra méltó vagy a hozzáállásod miatt meg a gyanúsítgatásaiddal.

Boró
femõke

Brigi, Ines, Hajni

Nagyon boldog születésnapot kívánok szíveteknek tetsző ajándékkal! Kép

Boró
femõke

Szasztok Csajok!

Köszi a nyugtatgatást. Az a helyzet, hogy nem tudom miért aggódok, mert amúgy reagál a hangokra, vagyis megijed, ha alszik, és akár halkan is kicsit megzavarjuk, összerezzen. Szóval nincs vele gond. Csak én aggódom túl a dolgot.
Nemsokára indulunk Hévízre.
Majd csötörtök este beszámolok, hogy milyen volt.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bocsi mindenkitől, hogy ide írom a véleményemet, de mivel ide kaptam a kritikát,
ezért ide illdomos reagálnomKép

Kedves Boró,
Remélem, kielégítő lesz a válaszom végleg:
No comment.

Üdv,

Vic
Victoria

Kedves Victoria!

Így is lehet lerendezni nézeteltérést. Kép De minek?

Boró
femõke

Sziasztok! Kép

Orsi, nem állt szándékomban az ijesztgetés. A minap hallottam erről fél füllel valamelyik TV-adón. Kép Reméltem, hogy talán más is látta-hallotta, s talán tudunk pontosítani ... A kupakban van valami (gumi?)izé, ami miatt van a bibi.
Szerintem ne pánikolj e miatt, mert úgyis vizsgálják már a problémát. Kép
Jól estek biztató szavaid - mintha a párom hallanám - köszönet érte. Kép
Az a pár kg az pontosan 16. Kép De!
Tegnap kaptam meg postán a Magyar Könyvklub katalógusát. Van benne 1 könyv, címe: Csúcsformában a babával. A héten megnézem, s ha megéri, megveszem (2120 Ft). Kép
A srác festést-mázolást is vállal? Szükségünk lenne valakire, mert a festőnk ma se jött, pedig elindult ...

Ágiboszi, Te is foglalkozol könyvekkel, úgy emlékszem. Esetleg meg lehetne szerezni olcsóbban is nevezett könyvet?

Brigi,
fényképező Kép Édi lehetett a csajszi a hessegetéskor, meg a hangpróbán. Kép

További szép nyári hetet kívánok mindenkinek! Kép

Pussz: Borótól
femõke

Sziasztok Anyucik!

Képzeljétek megtörtént a nagy csoda. Na nem hízott a lányom, mert azt 3 hete nem tette, hanem hasra fordult ma először. KépKépKép Pénteken vettünk neki egy "babygymet" (Auchanban, "csak" 3800 volt, láttam förtelmesebb összegért is), és már az első napon látszott, hogy ez majd segít megmozgatni a kisasszonyt és bejött. Kép Csak én lemaradtam róla, mert éppen a mosógépet töltöttem meg. Mire visszamentem vigyorogva feküdt hason.

Mindketten betegek vagyunk Apukával, remélem Liliána nem kapja el. Mert ugyebár elizolálni nem tudom magamat tőle, meg nemis lennék rá képes. Kép

Boróka Kép
Rajtam is ott tanyázik a 10 kiló felesleg. Uram ebben a pillanatban ment el a Cora-ba szobabociklit venni. Na erre mit mondjak? Megkérdeztem tőle, hogy ennyire rusnya vagyok? KépKépKép Azt mondta nem, csak ez jó vásár... Japersze Kép

Nekem anno kivették 5 évesen a mandulámat (garat)mert ráment a gyulladás az ízületeimre, és nem tudtam menni. Szüleim vittek kézben, és nagyon fájtak a lábaim. De azt hiszem ez egy másik véglet. Nekem bejött, azóta sem vagyok egy torokfájós és beteges. Kép

Bogi Kép
Ti beutalóval voltatok hallásvizsgálaton külön a prücsökkel? Vagy a kórházban nézték születésekor. Ha voltatok akkor orvosi rutinból vagy Te kérted?

BrigiKép
Várjuk a keresztelős képeket! Kép

OrsiKép
2 nagy banán volt. Kép Én nem parázok (annyira). A banánt, almát merem adni nem üvegesen. Aztán szerencsénk van, mert anyósmamának van kertje, ahol lesz sárgarépa, alma, meggy, barack, körte, szőlő, ribizli, szilva... szóval sok minden. Egyedül a répát nem adom neki jószívvel boltból, majd megvárjuk a mamiét, addig is üvegeset adok. Bár ahogy olvasom Borót... Ez őrület, akkor mit adhatunk nekik?
Még egy hét és kezdjük az ebéd lecserélését is. Amúgy mostanában nem eszik annyit tízóraira így bevág még mellé 100-at tápszerből. De amilyen sovi, így nem is bánom. Kép

Képzeljétek kb. egy hete raktam fel 3 db képet és másnap estére nem volt a topikban KépKépKépKép.
Úgyhogy kiszúrok a rendszerrel megismétlem. KépKépKép

Fürdés után a Hercegnő int KépKépKép
Kép
Hát ez leesett...
Kép
Koncentrálok...
Kép

Sok puszka nektek
Noémi
noémi

Sziasztok!

Brigi,Hajni! Boldog szülinapot kívánunk!

Mindenkinek köszönöm a szülinapi üdvözletet.

Olyan gyönyörű idő volt ma, hogy Hanna pancsolt aa kertbe. Mondhatni, hogy meggyógyult. Csak az a nátha, ami nem mindenképpen azt jelenti, hogy folyik a nózija, hanem be van dugulva és orrhangon beszél.Talán allergia? Férjem mindenre allergiás, elvileg a természetbe sem mehetne ki. Tavasztól késő őszig gyógyszert szed.

Na megyek, holnap bővebben.

Boró!
Nem semmi a bébiételes dolog. Most akkor mégis mit adjunk nekik
.
Egyébként www.babaszoba.hu , jópofa receptek vannak. érdemes megnézni. Én a Hannaával sokszor főztem egy nagy adagot és lefagyasztottam.
Ines
ini

Sziasztok!
Ági és Brigi nagyon köszönöm a segítségeteket,jól jön(megmenekülünk a fájdalomtól)!!!
Boró-a segítséget a fogzáshoz kértem és igaz Ági és Brigi már mondott egy féle gyógyírt rá,de ha tudsz esetleg mást akkor előre is köszi.
Remélem mindenkinek sikerült "elcsípni" a napos időt és lehetőleg minnél többet pihenni.
Mi délelőtt felmentünk a Hármashatár-hegyre,majd "átlibbentünk" az Omszki-tóhoz.Nagyon tuti volt.A hátam és a mellkasom rákvörös.Képet nem készítettünk a napunkról,de a Nagytörpe nagyon élvezte és du.5 körül már be is aludt,amíg este 6-7 között el nem indultunk haza.Majd itthon folytatta az alvást.Olyan édesen alszik.

Vigyázzatok magatokra,hamarosan jelentkezem.
ari80

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést. nagyon szépen tel t a szülinapom. Este a párom vacsozni vitt, úgyhogy teljes volt a nap. (persze ma reggel 9-kor ébredtünk, a párom 7-re jár dolgozni....kicsit elaludtunk...)

Ini: belenézttem a receptekbe, tényleg nagyon jók! Köszi az ötletet. Gondolom mennyire tetszett Hannának a pancsi. Mi is pancsiztatjuk Zsófit és magán kívül van a gyönyörtől. Imádja a vizet.
allergia: hála nálunk senkinek nincs, így nem tudok véleményt mondani.
Ari: szivesen a segítségetKép
Noémi: gyönyörű a Hercegnő! Gratula a forgáshoz! Szerintem a kajcsi miatt ne parázz! Tudom, minden szülő a legjobbat akarja a gyermekének, de szerintem sok gyerek van (sajnos), akivel fele ennyit sem törődnek a szülei, hogy mit adjanak neki enni és azok a gyerekek is felnőnek. (egy anya azzal dicsekedet, hogy a 8 hónapos lánya már imádja a pizzás chipszet....)

Vic: olyan klasszul kidekoráltad valamikor Dorka ágya körét, hogy én is kedvet kaptam. nagyon szuper lett. Most, hogy Zsófi feláll, le is szaggatott minden elérhető dekot. Nálatok még mindig egyben van minden?

Puszi mindenkinek, megyek, mert Zsófi türelmetlen...Brigi
hálósipka

Sziasztok!

Ines, Tigribigri-Hajni!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!Kép

Lányok!
Köszönöm a szandis ötleteket!Kép Majd körbenézek ezügyben...bár szerintem a méret csak kb. 15-16-os lehet.KépKépKép

Boró!
Köszi, jól vannak a leányzóim!Kép Zsani már alig várja, hogy játszhasson Nikivel, persze azt még nem tudja, hogy ez még odébb van ám!Kép
Tényleg nagyon szivesen csináltam a táblicskut, anno még a pár hetesben kezdem a "szakmát"Kép Sajnálom, hogy le kell adnom a táblázatot, de internet nélkül max. csak postán juttathatnám el'KépKépKép

Lányok!
Még talán a jövőhéten fel tudom tenni a táblázatot, de utána már nem.Kép
Továbbra is várom a vállalkozókedvű jelentkezőket!Kép Bár eddig még nem tolonganak...Kép...szóval nincs már dolog vele csak excel kell hozzá és néhány egérkattintás.Kép

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.06.23
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 3 hónap 26 nap máj.29
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 3 hónap 30 nap ápr.30 nov.15
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 4 hónap 6 nap márc.21
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 4 hónap 7 nap júl.11 okt.01
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 4 hónap 7 nap ápr.25
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 4 hónap 10 nap jún.28 júl.21 Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 4 hónap 13 nap júl.11 ápr.09
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 4 hónap 20 nap márc.21 aug.25 Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 4 hónap 26 nap szept.10 máj.24 Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergő 2004.01.24 3900g/57cm 4 hónap 30 nap nov.17
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 5 hónap 2 nap nov.26
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 5 hónap 6 nap jún.28 máj.29
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 5 hónap 7 nap nov.21 jún.23 Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 5 hónap 11 nap ápr.29 ápr.18 Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 5 hónap 15 nap febr.06 okt.10
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 5 hónap 16 nap febr.14 jún.24
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 5 hónap 17 nap szept.02 jún.18
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 5 hónap 20 nap júl.27 nov.26
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 5 hónap 24 nap nov.05 júl.11
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 5 hónap 27 nap máj.18 jún.23
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 5 hónap 29 nap jan.13 jún.24 Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 6 hónap 4 nap aug.20 jún.18
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 6 hónap 5 nap aug.20 júl.03
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 6 hónap 14 nap júl.21 dec.16
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 6 hónap 15 nap márc.15 márc.05 Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 6 hónap 20 nap szept.28 márc.19
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 6 hónap 22 nap aug.23 márc.17
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 7 hónap 10 nap jan.06 Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 7 hónap 15 nap nov.30 17 és 14 évesek
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g/56cm 7 hónap 19 nap márc.28 máj.29
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 7 hónap 23 nap nov.17
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 7 hónap 24 nap máj.09
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 8 hónap 2 nap júl.21
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 8 hónap 13 nap ápr.25 máj.31
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 8 hónap 22 nap máj.15 jún.22
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 8 hónap 25 nap dec.03 dec.27
</pre>

<pre>

Ünnepelt Dátum Kép
Reé Ines jún.23 Kép
Tigribigri jún.23 Kép
Aranka jún.24 Kép
BarnánéIldikó jún.24 Kép
[color=#0000ff]Levente Attila
(Rebi) jún.28 Kép
Levente (Detti) jún.28 Kép
</pre>

Pussz
Sztigris
sztigris

Sziasztok!

Brigi, mi van a piros folttal? Kép

Boró, festeni nem fest. Kép És nem is tudok festöt.

Noé, forgás Kép akkor Lili is titokban gyakorol?!? Bence többnyire igen. Mi bajotok? Nem komoly, ugye? Irigyellek az anyóskertért. tulajdonképpen az enyémnek is van, de én inkább maradok az üvegesnél. Viszont van saját almánk és barackunk, jut eszembe. Lehetne babánunk is ... Kép

Sztigris, miért nem lesz netetek? Nos én átvenném, ha értenék az exelhez (ez a legkevesebb, mert hamar tanulok), csakhogy haldokik a gépünk és amig nem tuti nem merem bevállalni. Sorry.

Cipömérethez találtam egy táblát, talán mást is érdekel:

cipöméret láb(cm)
21 - 13
22 - 13,5
23 - 14
24 - 15
25 - 15,5
26 - 16,5
27 - 17
28 - 18
29 - 18,5

Én még nem mértem le,de ha felkel Bence kiváncsiságból megmérem Kép

Ines, Tigri Boldog Szülinapot nektek!!!

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Köszönöm szépen a jókívánságokat.
Jó mozgalmas napunk volt ma, délelött vásárlás, délután vendégség. Holnap írok részletesen, hulla fáradt vágyok.
Ines
ini

Sziasztok!

Bogi, sárgarépa Kép
A hallás miatt ne aggódj. Kitti is van, hogy úgy el tud bambulni, hogy hiába szólunk hozzá. Ha amúgy zajokra összerezzen, biztos minden rendben van.

Sztigris, ha nincs más jelentkező, akkor én bevállalnám a táblázatot, amíg nem vagy. Ugye majd visszajösz, ha lesz netetek? Remélem nem túl bonyolult. Küldtem mailt.

Brigi, elképzeltem a keresztelőt, nagyon édi lehetett Zsófi. Kép

Noémi, gratula Liliánának a forgáshoz! Kép Gyönyörű a hercegnő! Kép Kép
A mandula kivétel nekem is bejött. Én 18 éves voltam, amikor kivették. Előtte állandóan meg voltam fázva, azóta csak ritkán.

Orsi, köszi a cipőméretes táblát. Pont nemrég egy ismerősnél valahogy szóba került, és lemértük Kitti lábát. 8,5 cm Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Kedves lányok!

Sajnos a feleségem (Tigri) nem tud most egy kis ideig netezni, ugyanis Alexa lányunk egy ügyes, gyors, de mégsem megfontolt mozdulattal eltávolított egy kis darabot édesanyja szaru- és kötőhártyájából...
Az orvosok szerint nincs komolyabb baj, de nem szeretné erőltetni (és én sem engedem, hogy a képernyőt, vagy a TV-t bámulja) úgyhogy amíg rendbejön én írok helyette és én olvasok fel...

Puszil mindenkit! És köszöni szépen a szülinapi köszöntéseket.
Mi is boldog szülinapot kívánunk mindenkinek! Kép

Tigri Papa ;)

Ui: egyébként les, de mindjárt elzavarom! Kép
tigribigri

Sziasztok!

Szüli és névnaposoknak sok sok jókívánság és puszika!

Orsi: képzeld, a piros foltocska halványulni kezdett olyan jó két hét után és már csak alig-alig látszik. nem tudom mi lehetett, de múlóban van!
Köszike a cipőtáblázatot!

Tigri Papa: elismerésem, hogy ilyen rendes fazon vagy, hogy felolvasol, írsz a párod kedvéért! Tigri Mamának jobbulást!

Zsófi követeli az ebédet, kellemes napot mindenkinek!

Zsófi+Brigi
hálósipka

SziasztokKép

Minden szülinaposnak sok boldogságot kivánunk és fogadjátok szeretettel ezt a csokor virágotKép

Kép

Tigri,
gyors gyógyulást neked és gratula a rendes párodhozKép

Ági és Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok! Kép

Noi,
Hatalmas gratula a hasraforduláshoz!!! Kép Viszont sajnálom, hogy lemaradtál, mert olyan édes az első próbálkozás, na meg a boldogság, büszkeség az arcukon a siker után! Kép A mosógép úgyis megvárt volna ... Kép
Alapítsuk meg a TFK-t (Túlsúlyos Feleségek Klubja)! Kép
A mi szobabringánk száműzve van a pinyóba, mert helyét a hintaszék foglalta el, szoptatási céllal. Kép Na nem mondom, hogy soha, de kevesebbet használtam, mint a bringát. Kép Viszont nincs képem újra felhozatni a fiúkkal, remélvén, hogy nemsoká költözünk... Kép
Hallottál már a Padma jógastúdióról? Itt a lapja tájékozódásképp: http://www.jogastudio.hu/main.php?p=0403 Felhívtam őket, 12 alkalmas bérlet (érvényes 14 hétig) csak 10.800 Ft-ba kerül és hetente 2x lehetne menni, kedden és pénteken. Csatlakoznál? Amúgy 1 óra 1.300 Ft, s ez még az olcsóbbak közül van ...
Én anyósomnak is van kertje, 2 is, de egyik sem bio. Kép Viszont a szőlője isteni - mikor enni kell szüretkor és nem kötözni. Kép
Gyógyulást kívánunk mindkettőtöknek! Kép Hercegnő-menyasszonyra pedig vigyázni! Pezsgő behűtve! Kép

Ines,
szerintem nézesd meg a lánykát allergológussal!
A recepteket köszi. Kép
Várjuk a részletes beszámolót, miért is aludtatok el! Kép

Ari,
bocsi a komiszkodásért. Kép Fogzáskor én még masszíroztam a kis ínyét Kincsemnek. Ezt megteheted a Dentinoxal is, vagy úgy, hogy pelust tekersz az ujjadra. Illetve vagy 2x adtam neki szárazabb kenyérhajat, azzal jól elvolt, csak utána takarítani kellett. Kép
Vörösséged hámlik, vagy megmarad?

Sztigris,
szívesen látlak bármikor a jányokkal 1 jó kis netezésre, amikor Budán jársz! Kép Tábla-ügyben pedig a magam és Kincsem nevében köszönöm eddigi fáradozásod. Kép

RTünde,
Köszi mindannyiunk nevében önfeláldozásod, tábla ügyben. Kép

Orsi,
remek ez a cipőméret tábla. Köszi. Kép Festőt meg majd szerzek valahonnan. Már begyűjtöttem a kerületi újságot, meg Hekkit, meg Bp-i Piacot, s hozzáfogok felhívogatni. Kép Csak jobb szerettem volna valaki olyannak adni a zsetont, aki rászorul.

Tigribigri,
mielőbbi gyógyulást kívánok! Tigri-papa, köszi a tolmácsolást. Az asszony majd fizet érte. Kép

Aranka, Barnáné Ildikó!
Nagyon sok boldogságot kívánunk Kincsemmel! Kép

Lányok, Ti hagytátok-e már másra a babyt? Én ma megpróbáltam, mert nem akartam magammal cipelni ebben a hőségben. Már a kapuban voltam (másfél óra múlva), mikor jött a telcsi, hogy igyekezzek, mert úgy ordít, mint akit ölnek ... Szerintetek ellesz valaha is nélkülem a gyerkőc, vagy mindig ilyen anyás marad?
Sokáig tart már ez a szalmaság ... alig várom, hogy apa hazaérjen.

További szép délutánt kíván:

Boró és Kincse
femõke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?