Sziasztok!
Bogi,
fertőzés
Viszont annak örülök, hogy (már) ilyen jól viseled! Bízz benne, hogy rendbejössz teljesen, s sikerül!
A képen meg nagyon édik vagytok, aki nem tudja, az nem is lát semmi különöset!
A hason-közlekedést még mai napig is imádom nézni, olyan tündérien csinálják.
Sárgarépa: ez jó, így már nem is fogok rohanni a dokihoz, hogy összeszedett valamit a fiam.
Lili nemevése: neked se mindig egyforma az étvűágyad.
Folyadékot azért ugye fogyasztott rendesen?
Hallásvizsgálatot már újszülött korban is csináltak a babáknál, mielőtt hazaengedték. A klasszikus az a taps a füle mellett. HA összerezzen, tuti hall. De szerintem ne aggódj. Saját példa: kiskoromban mindenre hallgattam, kivéve a saját nevem.
Hajni,
a kajálások nálunk is fürdéssel, de legalábbis mosakodással végződnek!
Manga,
bejött a Golden alma!
1/4-et szépen megettünk belőle, s még csak főzni sem kellet!
Micsoda boldogság, hogy nem potyára vettem meg az almareszelőt!
Köszi, köszi, köszi a tanácsot! Ja és jó nyaralást Nektek, jó idővel.
Szilvih,
remélem túléltétek a vakolást! Éjszaka átalvásához no meg a barátságossághoz is gratula!
Noémi,
Foci EB miatt hanyagolod becses társaságunk? Ejnye, bejnye!
Padló: rá hát, 'sze azért rakattuk le!
Amúgy semmi speckó tisztítást nem igényel, ha rendben tartod.
De néha nem árt "átkefélni", olyan izével, mint a mosogatószivacs dörzsije ... De ne aggódj, nem fogom túlzásba vinni a sikálást.
Próbáld földre valamire letenni Liliánát, s köréje 1-2 érdekes játékot, de úgy, hogy ne érje el. Ha majd nagyon akarja, utánamegy.
Hozzátápi: gratula!
Súly miatt ne aggódj! 1 ismerősöm kislánya most múlt 2 éves, s 11 kg. Különben is, Kincsem menyasszonya legyen fitt és csinos! Punktum.
(De a pezsgőt én viszem, ha bontani kell!)
Ines,
ha nem muszály, ne vetessétek ki a kiscsaj manduláját.
Szerintem nem potyára vannak ott azok a mandulák. Kiskoromban nekem is folyton begyulladt, aztán abbamaradt, de 16 évesen mégis kivetettem. Bár ne tettem vona, mert azóta télen állandóan a torkom és a mellkasom fájdul meg, ha hideg levegőt szívok be. Amúgy pedig cselekedj saját belátásod szerint.
(ld. Andi írását is!) Ami karácsony óta tart, az meg már nem nátha - szerintem.
Hullámvasútra én is, én is.
No majd legközelebb, s addig az atyák is babázhatnak!
Kukielkapás nálunk is volt tisztába tevéskor.
Aztán finoman eltoltam kiskezétm, mikor közelített, azóta nincs.
lehet, hogy jobb lenne, ha volna?
Brigi,
"Ki evett a tányérkámból?"
Én Kincsem is rendszerint megkóstolja a tányérom is, ill., azt is, ami benne van.
Mászáshoz gartula!
Keresztelő milyen volt? Bömbi volt? Képet mikor látunk?
Vic,
Dorka szépen fejlődik.
S már nem is olyan rohamléptekkel, mint eleinte.
Sztigris,
örülök, hogy minden rendben Veled.
Lehet, hogy mire befejezed a szoptatást, már kezeltetned sem kell semmit!
Gyerkőc?
Táblicsku
Emlékszem a "frissben" is mindig szeretted volna átvenni ...
Szandi: a környékünkön nem is hallottak ilyenről ... Viszont a Skálában láttam 2000 Ft-ért (17, 18 és 19-es méretben), csak a talpán volt olyn kis vékony átlátszó műanyag, vagy mi.
Pindur,
engem érdekelne, hogy a Kismama melyik számában és mit írtak erről a hozzátápiról.
Amúgy bizonyára jól csinálsz mindent - legalábbis a kép azt mutatja.
Mászáshoz gratula, gatyát lehet felkötni, no meg a nyúlcipőt is, hogy fürgeDanit utólérd!
Rtünde,
gratu a jó eredményhez az ortopédián!
Meg a nagyúthoz is, hogy ilyen jól viselte a kicsilány!
Képzelem mennyire örültek a dédik!
Andi,
eddig jó alvó volt Peti. Mi történt?
Ari,
mihez is kérsz konkrétan segítséget?
Orsi,
A minap hallottam, hogy az üveges kajákkal vigyázzunk, mert a tartósítás során radioaktív lesz, vagy mi a kupaktól. Nos, most akkor mit is adjunk a gyereknek: besugárzott kaját, vagy permetezett-műtrágyázottat?
Öregedés: nem baj, amennyivel öregszem, annyival bölcsebb is leszek (vagy nem).
Sok +-al szültem: baba előtt 48-ról felhíztam 58-ra. na ekkor bombanő voltam, istenien éreztem magam a bőrömben.
Ekkor jött a baba, s 58-ról 74-re híztam. A kórházból 67-68 kg-val jöttem haza, de 1 hó alatt visszajött a 74, s azóta nem hajlandó 1 deka se lemenni rólam. Szóval, kezdek kételkedni benne, hogy a legjobb fogyókúra a szoptatás.
Lakásról: képet láthatsz a leendő konyhám padlócsempéjéről fentebb.
Oda fogunk költözni, ha 1x majd kész lesz. Reményem sincs rá, ma is tojt a fejemrte a festő - nem jött.
Megyünk sétálni.
Pussz mindenkinek.
Boró