Új privát üzeneted érkezett!

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 08:13-kor.
szonce82

Krisztacsillag, vannak friss hírek? Amig Bogi pocakban van, csatlakozhatsz a videohoz uh képpel. :)
szonce82

Sziasztok.

Hurráááááá nyaralunk, az égszakadásban jöttünk szombaton, de azóta isteni az idő. Boti imádja a Balatont, igazi kis vizibéka. Féltem, hogy sír esetleg elsőre, mert azért ilyen hideg vízben még nem volt sose, de semmi, ment a röhögés és a pancsi.
Ellenben ez nekünk minden csak nem pihenés. Kivagyunk mint a lovak. Meg nem áll egy percre sem, csak amikor alszik...és az olyan kevésnek tűnik. Cirkuszka sorstársak vagyunk. :-)

millye: annyira nagyon jó a video, hogy az csak na, még1x köszönöm szépen. Az első évesre már nem tudsz, mert most leszünk 2 éves házasok, rohan az idő :-), de kihasználom a felajánlásodat, mert Boti 1 évét akarom összegyűjteni így...........előre is köszi.

szonce: kérek türelmet, mert nyaralunk és nincs egy percem, még kevesebb időm van, mint otthon szokott......nem akarok kimaradni!!! Ádám cuki volt, a hófehérben!!!

Kubu: itt vagyunk már Balcsin!!!!!!!! Ti?

Mindenkit puszilok!

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Van egy nagyon jó képem Botiról, most csinálták róla még hosszabb hajjal....majd felteszem.....

Kép

Kép
silverlion

Szonce82 köszi a tájékoztatást! Azért kérdeztem a keresztelő ruhát mert nekem is kell vennem... :?

Silverlion nagyon szívesen! én is az 1 éves szülinapra gondoltam, de évfordulót írtam... :oops: :D örülök, hogy jó időtök van! Pihenjetek minél többet... de amint olvasom Boti nem nagyon hagy benneteket... :D

Kép

Kép

Kép
millye

Cirkuszka,
Jó kis képek vannak megint fent Merséről.

Millye,
Milyen ügyes vagy h így megoldod a mindent a munkával együtt. Sok pancsi van, általában este 7 körül megyünk le addig árnyék és itthon, hát igen szúnyog rengeteg van, de csak engem találnak meg. :roll:
Jaj már megint nagyon jó képeket készítettél.

Zita,
Nagyon jó Balcsizást nektek.
Szép kis súlya van Julcsinak. Lassan beéri Marcit.

Jaspis,
Én is sírtam Marci első hajvágásakor…

Szonce,
Ádi nagyon édes volt a keresztelőn. Hol volt egyébként ?
Hmmm már múlt héten elküldtem a képeket, akkor nem ment át, ismétlek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szilvi,
Igen itt vagyunk, még két napig, most pakolok. Kikészültem, nem fehér embernek való ez amit a mamám csinál (velem). Rájött h ő mégis kiadná azt a részt is ahol mi vagyunk, meg hát most van főszezon és egyébként is… Szóval nekem senki ne tegyen szívességet, tegnap úgy sírtam, apa este lejött, megnyugtatott, úgy volt h én megyek fel pestre, de erőm nem volt vezetne ja és persze kitakarítva kell átadnom a szobát ! Nagy sz@r ez az egész így. Apa már elment dolgozóba vitt egy csomó cuccot, holnap este még lejön, összerántunk mindent, bepakolunk és csüt reggel megyek haza. Ott legalább alhatok addig amíg Marci engedi, nem kell kávét innom napi 3x (egyébként nem kávézom, de nem érti meg), nem kell hülyeségeket hallgatnom, sz@ros brazil sorozatok történéseit hallgatnom.
Annyira vártam ezt a nyarat, de azután h tegnap azt mondta: egy idegen is 100x jobb mint én” hááát pedig más nem nyitja rá az ajtót… 15 éve csak én…

Kriszta,
Mi újság van ????? Drukk drukk.

kubuspace

Szilvi,
kérdeztem ismerőst, de már nem dolgozik utazási irodában. Sorry.

kubuspace

Szép jó reggelt mindenkinek!

Mi még egyben, tegnap este voltunk ctg-n, Bogi baba majdnem végig aludta. :)

Szonce,
gratulálok én is keresztelőhöz. Ádám nagyon elegáns volt.
Nagyon örülök, hogy Bogi baba is szerepel a videóban. Akkor küldök neked én is mailben egy-két 4d-s fotót. Szuper!!!

Kubu,
sajnálom, hogy megint műsor van… nagyon nehéz lehet, nem értem miért csinálja ezt veled… ahelyett, hogy örülne, hogy ott vagytok!!! Hihetetlen!!!

Jövőre már mi is megyünk a Balcsira!!!

Puszi

Kriszta

Kép
krisztacsillag

Kubuspace nagyon sajnálom, hogy anyukád megint kekeckedik veled! De ez a nyaraló végül is kié? Anyukád ott lakik? Nem is értem, hogy miért nem tud békén hagyni pihenni... :evil:
Hétvégén volt egy extra fordulásunk a kádban:

http://www.youtube.com/watch?v=t4qhzm1d6HU

és szerintem korai, de már próbálkozik az ücsörgéssel... én próbálom erről lebeszélni kisebb nagyobb sikerrel... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

millye

Nem semmi ez a technika! :D 3x is megnéztem a videót, mert szinte követhetetlen, hogy csinálja.

Marci ma éjjel 12 órát aludt egyhuzamban. Reggel már tíz percenként voltam nála megnézni, hogy felébredt-e. Már nagyon jól esett megszoptatni, mikor felkelt. :)
jaspis

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 08:13-kor.
szonce82

---
szonce82

Sziasztok.

Akkor az ígért kép, egyik rokonunknál készült aki amatőr fotóban utazik, de nagyon jó lett szerintem!!!

Kép

Persze itt még van hajunk!!! :-)

Szonce küldöm a képeket mindjárt....:-) nehogy lemaradjunk. :-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok!

Szonce!
Elküldtem a képeket, remélem meg is kapod!
A videoelőzetes tök jó lett! Jó ötlet, hogy kiírod a neveket, így tudjuk, ki melyik babóca :-)

Szilvi! Ti már vagytok egy évesek!
Boti még mindig eszik tápszert? Nekem azt mondta a dokim, mivel Milán allergiás, 2 éves koráig tuti kell tápszerezni...
Mikor lehet már úgy az ételeket adni egy babának, ahogy azt a felnőttek is eszik? Sokáig kell még külön főzögetni?

Egyébként találtam egy nagyon jó oldalt, ahol rengeteg recept van, szerintem nagyon jók. Nekem már ötletem sem volt, és itt lehet válogatni!

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/rec ... RES=szures

Kubu! Most anyukádról írtál újra? Vagy a nagymamádról? Mert ha anyukádról, sajnos nem tartott olyan sokáig a dolog! Én is elég sokszor zördülök össze mostanság anyával, meg a tesóimból is sok néha, így most valószinű albérletbe költözünk. Egy helyet már találtunk, de mivel üdülőövezetben, így elég távol van a falutól, a legközelebbi bolttól, stb. Úgyhogy még nem ez az igazi...
(Ha valaki tud valamit Szentendre és környékén, szóljon! :wink:
Bár tudom hogy Ti nem erről a környékről vagytok általában! Na sebaj!

Csütörtökre 40 fokot mondanak! Kössük fel a gatyánk...

Kati

Kép
tatyi1983

----
szonce82

Jaspis akrobata lesz a fiatalember :D Nem semmi alvókája van Marcinak is! :D

Szonce82 nagyon köszönjük a videót! Ügyes vagy! Szerintem jó lett! :D Nem hiszem, hogy hátul jönne ki a foga a Ádámnak :shock: lehet, hogy csak viszket neki nem? :roll: Adsz neki rá valamit? Mármint a fogzására?

Silverlion nagyon klassz a kép Botiról! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Halihó.

Szonce: nagyon jó lett, olyan aranyosak a babókák!!! Valahogy fel tudod tenni egy feltöltőoldalra, ahogy millye csinálta nekünk a videót, mert nem tudta átküldeni. Szeretném lementeni magunknak a gépünkre.

Kubu a nagyijáról beszélt lányok, nem anyukájáról!!!

Kubu: nagyon sajnálom, hogy nem találkozunk Balcsin, pedig olyan jó lett volna, de megértelek abszolút.
Mjad találkozunk Pesten akkor...

Kati: Mi még eszünk reggel tápszert, olyan 9 hó + -osat. De már nem sokáig, mert az én reggelimet is félig megeszi...Lassan a babatejet adom, csak fogyjon el a raktár.
Elvileg 1 éves koráig kell neki készítgetni meg lassan mindent megismertetni vele és aztán zömmel eheti amit ti, persze kissé diétásabb kiadásban, pl. sótlanabbul, meg ilyenek...
Boti mindent eszik már, de a reggeli cumisüveg és az esti tejpép még megvan, az olyan szertartásos nála.
Igazándiból nem is tudom még mit adjak majd neki rendesen vacsorára....
Az oldalt ahol a recepteket írtad én is ismerem, jó.

millye: honnan ezek az óriási nagy kék szemek Andrásbabának?
A bukfenc szupi volt. :-)

Reni megint bandáztok Cirkuszkával??? Nem lesz ez így jó lányok!!!
:lol:

Képzeljétek Boti úgy elfárad itt Balcsin, hogy délben is 3 órát alszik és este is előbb fekszik egy órával kb.

Puszi. Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok!

Olvaslak ám Benneteket folyamatosan, csak alig van időm bármire is. Az etetés még mindig elég macerás és mostanában valamiért nagyon fáradt vagyok, Beni is egyre többet van ébren, kell hozzá energia bőven és nem igazán van segítségem.
Hétvégén először bíztam hosszabb időre másra, mert esküvőre mentünk. Na ez volt csak igazán a paraanyuság :)
Kb. óránként hazatelefonáltam, szegény anyósom már teljesen ki volt tőlem, én meg persze magamtól :) De mindannyian túléltük az estét, úgyhogy jó volt :)

Szonce,
köszi a videót, szerintem tök jó lett.

Kriszta,
nagyon drukkolok! Átérzem az utolsó hetes várakozásokat én már a 36 héttől tűkön ültem, a kiírt dátum utáni napok pedig hónapoknak tűntek :)

Szilvi,
jó lett Boti haja. Gondolom ebben a nagy melegben jobb neki is.
Mi is megyünk Balcsizni vasárnaptól. Ti meddig maradtok?
Nekem van utazási irodás ismerősöm. Aktuális még? Átküldjem az elérhetőségét?

Milllye,
én is megnéztem vagy 5ször a videót, mire követni tudtam Andrást :) Nagyon profin csinálja.

Kati,
Milán mire allergiás?
Ennyire rossz lett az otthoni helyzet, hogy még el is kell költözni?

Zsuzsa,
látom nem egyszerű családot fogtál ki, de én még mindig azt mondom, hogy a férjed és a fiad kárpótol mindenért.

Jaspis,
nagyon irigyellek azért a 12 óráért :)

Vera,
köszi a dicséretet Beni nevében is. Majd Merse biztossá teszem a lakást a következő látogatásra :) Egyébként meg nem volt vészes. Néhány csokis keksz darab maradt a kapcsolón és az ülőgarnitúrában, de szerintem ez tök jó, mert tudom, hogy majd mire kell felkészülni, ha már Beni is nagyfiú lesz :)
Egyébként Merse is egy tünemény, csak a többiek kedvéért. Ha Beninek levág egy pofont utána tényleg mindig puszi van és nagyon jószívű, mindenkit megkínál a kezében lévő kajával. Szegény nem igazán értette, hogy Beni még nem kéri a kekszet és az almát, rendületlenül kínálgatta :)

Ma voltunk a Kopaszi gáton. Nagyon jó a hely. Szerintem akár oda is szervezhetnénk találkozót. Van játszótér, homokkos partrész, hatalmas füves terület. Hétköznap érdemes menni, mert állítólag hétvégén lépni nem lehet a babakocsisoktól.

Kitartást a meleghez mindenkinek!

A képek mindenkinél nagyon helyesek.
A mostani kedvencem Julcsi és a kis barátnője :)

Puszi,
Reni
b.reni

Sziasztok,

Szonce,
nagyon jó a videó… köszönjük neked! Remélem néhány nap és már nemcsak uh-s képekkel veszünk részt benne. :)

Kubu,
szóval nagyi… sajnálom.

Millye,
én is többször megnéztem a filmet a fordulásról… csúúúúcs! És ez a kádas fotó… gyönyörű szemei vannak a kisfiadnak!

Szilvi,
valóban jó fotót lett… szerintem Botinak a rövid haj is naaaagyon jól áll!!!!

Kati,
köszi a recepteket, igaz mi még nagyon ráérünk vele, de azért elmentettem a linket!!!
Sajnos Szentendréről nincs is ismerős… remélem hamar találtok megfelelő albit.

Jaj lányok, most már minden éjszaka Bogival álmodok… általában szoptatni szoktam, ma hajnalban meg már pelenkázás is volt… olyan gyorsan telnek a hetek, de valahogy mégis olyan lassan… már nem nagyon tudok magammal mit kezdeni… semmi nem köt le igazán!

Ja, veletek is álmodtam ám!!!!! ;)

Szép napot mindenkinek!!!

Kriszta

Kép
krisztacsillag

Sziasztok!

Reni!
Igazából nem annyira gázos a helyzet, de szeretnénk már csak hárman éldegélni! Most heten lakunk együtt, természetesen külön háztartásban, hisz a tetőtérben külön konyhám van fürdő, meg minden, ám mégis már a szűk családi kör :wink:

Milán mostanában este 11 előtt nem is alszik el, úgyhogy olyan fáradt vagyok... Pörög ezerrel, és egyszercsak elalszik...
Mi is megyünk idén három esküvőre, de mi visszük Milánt! Egy esküvőn már vett részt, igaz csak a vacsora végéig, ahog írtam már, egész jól tűrte. Viszont ezek az elkövetkező esküvők viszont igazi nagy lagzisak lesznek, hát nem hiszem hogy maradunk végig!
Hidd el Reni én is paráztam volna :D

Kriszta!
Olyan jó volt, mikor én is álmodtam Milánnal! Emlékszem én is mindig pelenkáztam őt! Sőt!! Én nagyon sokszor kislánnyal álmodtam.. Hát ahoz képest! :D :wink:
Már nincs is olyan messze az az augusztus 2 :-)
Oroszlán lesz a horoszkópja Boginak :-) A skorpió sem semmi nálunk :wink:

Szép napot mindenkinek!
Kati

Kép
tatyi1983

Silverlion a kék szemek a férjemtől egyébként nekem volt kicsinek ilyen nagy bagoly szemem :D milyen jó, hogy Boti ilyen jól érzi magát a Balcsin! Biztos a jó levegő miatt tud ilyen jól aludni! :D

B.reni én még nem hagytam hosszabb időre senkire a fiamat... én is ilyen paraanyu vagyok úgyhogy átérzem ezt a dolgot.... nekem is nagy dilemma lenne egy esküvőre vagy bármi olyan helyre elmennem nélküle! :D Anyósod bírt vele? Evett is neki? :roll: Köszi a dicséretet. :D

Krisztacsillag Köszi a dicséretet! :D Lassan már te is babázhatsz... :D már nincs sok hátra! :D KITARTÁS! Jön egy front és már mész is szülni! :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Kati,
megértem, biztos jobb lesz, ha csak hárman lesztek.

Millye,
szerencsére bírt vele, bár elég nyűgös volt. Nem szokott mással lenni és ez látszott is rajta. Ha többet lenne anyósommal, akkor nem lenne gond és én is nyugodtabb lettem volna.
Szerencsére evett, úgyhogy nem kellett hazajönnöm. Úgy volt, ha bármi gond van, nem eszik üvegből, akkor jövök haza.
Ez most csak a polgári volt és utána egy vacsora, augusztusban lesz a templomi és utána a buli, akkor apukám vigyáz majd rá :) Őt meg szokja majd a jövő heti balatoni nyaralás alatt, mert jön velünk ő is.

Reni
b.reni

B.reni azért jó, hogy apukád fogja pesztrálni a fiadat! De szuper, jövőhéten mentek nyaralni? :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye,
vasárnap megyünk és másfél hetet maradunk. Közben velünk lesz apukám, majd csatlakozik anyósom és a sógorom, aztán a barátnőm és a 8 hónapos fia. Szóval nem fogunk unatkozni :)

Reni
b.reni

Sziasztok,

Kedd reggel megírtam fél hétkor az üzimet, ehhez képest 1 óra múlva granny közölte h most vagy soha. Pár óra alatt összepakoltam, kitakarítottam és megpakolva mint egy málhás elindultam Marcival vissza Pestre. Hát lányok rég kaptam ekkora pofont az élettől.

Millye,
Asztaaaaaaaaaaaaaaaaaa András nagyon nagyon ügyes. Hihetetlen mennyire szépen ül.
Most nem anyukám hanem az ő anyukája csinálta ezt velem. Nyaranta mama lent van hiszen a nyaraló mindig ki van adva, idén jött egy felajánlás a részéről hogy akkor dédunokázhatna stb. stb én meg elhittem, sőt 3 hétig segítettem is neki, nem kellett kertészt takkert hívnia..

Szonce,
Ügyi vagy, köszönjük a videót.

Szilvi,
Boti kész modell.
Sajnálom h nem taliztunk, de ez így jött ki, sebaj majd Pesten, mi is elkezdünk bandázni.

Kati,
Köszi a linket, nagyon jó.
Sajna nincs ismerős semmi amit tudnék mondani, remélem találtok egy nektek tetsző helyet.

Reni,
Teccik ez a mondat:
Egyébként Merse is egy tünemény, csak a többiek kedvéért. Ha Beninek levág egy pofont..
Kopaszi gát: tényleg nagyon jó hely, hétköznap :lol:

Kriszta,
Holnap 40 fok lesz :shock:
Vigyázz Magatokra nagyon.
Drukkok mennek.
Te apa fog írni majd vagy csak akkor tudjuk meg a jó hírt ha hazajöttetek ?

kubuspace

B.reni biztos jól fogjátok magatokat érezni! :D jó pihenést és érezzétek jól magatokat! :D

Kubuspace meg vagy áldva a családoddal... jó hogy van nyaralótok Balatonon, de mi áron? Akkor inkább mennél panzióba és fizetnél és akkor nyugtod lenne.... nagyon sajnálom! Akkor a nagyid sem különb mint anyukád? :? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye,
hát nem, nem hiába mondják h nem esik messze az alma a fájától.
De sebaj, most legalább lustizunk egész nap, hétvégén úgyis megyünk mindig pancsizni..
Ma is már piacoztunk, most meg átrendezem Marci szobáját, utána meg vasalok brrrr

kubuspace

Kubuspace felháborító ahogy viselkednek veled! Nagyon sajnálom! Az ember a barátait meg tudja válogatni a családját rokonait meg kapja... :?

Kép

Kép

Kép
millye

hát ez az, most az a legfontosabb h teljes apátiával kezeljek mindent, ha hívnak ne vegyem fel a telefont, ne idegesítsem fel magam stb. stb.
vezetékest pl ki is húztam, mobil meg Marcinak köszönhetően haldoklik

kubuspace

----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 08:14-kor.
szonce82

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 08:14-kor.
szonce82

csináltam egy kis összesítőt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.03.04 15:28-kor.
szonce82

sziasztok,
Lehet, hogy közületek van, aki emlékszik még rám, bár utoljára 2008. elején írtam ebbe a topic-ba...
Most azért (is) jelentkezem, mert hamarosan itt lesz a "nagy nap", és most szeretnék előre szülésznőt választani. Többen is egy Annamáriát javasoltak, de a vezetéknevét sajnos nem tudom...Tudtok esetleg nekem ebben segíteni? (Remélem, nincs 5 Annamária nevű szülésznő a Jánosban... :wink: )
Köszönöm előre is, mindenkinek jó pocakosságot vagy babázást!
Üdv,
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kubuspace jól tetted, hogy kihúztad a telefont! :roll: nagyon sajnálom ezt a helyzetet köztetek! :roll:

Szonce82 szerintem a fogzás is és a meleg is befolyásolja a nyűglődést nálatok. Na a harapást ne is mond... nálam ha nem kapcsolok időben etetés után akkor akkorát harap a cicimbe :shock: :shock: :shock: a lányom ilyet nem csinált... :? nagyon jó lett az összeállítás! :D

Kevinszpészi üdv ismét köztünk! Gratulálok az új jövevényhez! :D Én a lányomat nála szültem, de nem tudom a vezetéknevét. :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok,

hogy bírták a babák a hajnali szélvihart? Bogi szabályszerűen táncot járt a pocakomban már a vihar előtt félórával… mókás volt… nem sokat aludtunk.
Mostanában nagyon mozgékony a kisasszony!!!!

Kati,
Örülünk, hogy oroszlán lesz Bogi, én is az vagyok, apukám és a nagymamám is… legalább tudom, hogy mire számíthatok… :)

Millye,
frontok jönnek-mennek, Bogi nem akar még kibújni. :)

Reni,
kellemes Balatonozást nektek, nagyon jó időt mondanak jövő hétre is!

Kubu,
remélem jól vagy…
Nem tudom még, hogyan oldjuk meg, de legrosszabb esetben, mikor hazajövünk írunk nektek… bárcsak már ott tartanánk!!!

Viki,
Sajnálom, hogy elmarad a közös nyaralás… gondolom mennyire vártad már… megnyugodott már Ádám? Ez a meleg biztos zavarja őt is! Szuper a tablód, Ádám mindegyik képen tündéri.

Kevinszpészi,
sajnos én sem tudom Annamária vezetéknevét, de szerintem csak egy ilyen nevű szülésznő van a Jánosban. Szerintem minél hamarabb vedd fel vele a kapcsolatot, mert én már áprilisban nagyon nehezen találtam szülésznőt az augusztus eleji időpontomhoz.

Kriszta

Kép
krisztacsillag

Sziasztok.

Annyira király itt Balatonon, leszámítva a néha előforduló idegkimerülést a gyerektől, akkor ölni tudnék...a víz már olyan meleg, hogy nem is hűt.
Botival elég nehéz a vízben, mivel nem hajlandó a szuper kis bébiövében csücsülni, hanem úszni akar, amit ugye nem tud.
Alá is bukott egyszer-kétszer, de nem tulajdonított nagy problémát, ezek szerint az a 3-4 alkalmas babaúszi is jót tett neki.
Túl bátor sajnos, lökdös el minket, hogy majd ő egyedül, gondolhatjátok...
Szóval atomfárasztó, a Görögországi útról egyenlőre le is mondtam, mert én nem megyek ki küszködni... Majd inkább apával kettesben wellness-elünk kicsit szeptemberben belföldön, az inkább ránk férne.

Kriszta: csak kivárja az idejét a picurka Bogi. Annyira megy az idő, még nem rég beszéltük a szülésznőt, még hol voltál a szüléstől, most meg már bármelyik napos vagy...hihetetlen.

Kubu: sajnálom nagyid "agyrohamát" nem tudom miért csinálta, de ha neki ez jó. Gondolom, most várhat egy darabig, amire újra mentek. Mentek egyébként még 3-asban nyaralni valahova?

millye, szonce: ezeket a szoftvereket, amikkel csináljátok a videókat, meg ezt a képmontázst, ezeket meg kell venni, vagy honnan lehet hozzájutni??? Pénzbe kerül???

Kissé el vannak itt szállva Balcsin az árakkal, ami a kaját illeti, de komolyan. Én imádom a hekket és mondhatom írtó sokba kerül, de hát csak ilyenkor szoktam enni nyáron Balcsin. Szerencsére Boti is szereti, nyomatja is rendesen.
Olyan jó így, hogy nem kell főzni meg semmit....:-)

szonce: olyan sokáig távol lesz apa? Ki lesz veled akkor, segít majd valaki?

kevinszpészi: valóban Annamari a legfelkapottabb szülésznő a Jánosban, de szinte mindegyikkel jól jársz. Én legalább 3-4-et tudok, aki nagyon jó, de tényleg időben kell választani, mert csak meghatározott számú szülést vállalhatnak privátba per hó.

Olyan jó ez a naptej, Garnier-nak a napteje, Boti szinte fehér marad, annyira véd. Nem is fog látszani rajta, hogy nyaraltunk.
Mondjuk komolyan is vesszük a védelmet nála és kenjük rendesen.

Mizujs veletek????? Hogy viselitek a Bp-en a hőséget.

Tegnap hallottam a TV-ben a balesetet az Aquaworldben. Nagyon durva, a gyomrom összeszorult.
Miért nem vigyáznak a gyerekekre jobban???
Hogy történhet ilyen?!

Puszi. Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Krisztacsillag nálunk a légzésfigyelő beriasztott hajnali fél kettőkor... ezért a fiam is felkelt... lehet hogy túl mélyen aludt... nem is tudom, de én nagyon megijedtem! :? Egyébként jól aludtunk... a fiam ma éhség sztrájkol... alig szopizik valamennyit... valószínű a meleg is betesz neki... a mellem meg szétdurran... :shock: ha este sem eszik akkor kénytelen leszek lefejni az egészet nehogy megint begyulladjon. :?

Silverlion elméletileg meg kell venni a programokat de le is lehet tölteni :D de léteznek ingyenes verziók is :D Örülök, hogy jól érzitek magatokat! :D Nálunk a földszinten nincs meleg, de a lányomnál az emeleten már hőség van... :shock: Az Aquavordben a balesetről én is hallottam... teljesen kiakadtam... szegény gyerek! :? Szomorú, hogy ilyen is megtörténhet... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Lányok, szerintem elfolyt a magzatvizünk...:)

Bemegyünk a kórházba, aztán majd meglátjuk mikorra lesz baba belőle...

Puszi

Kriszta

Kép
krisztacsillag

Krisztacsillag :D drukk hajrá ++++++++++++++++ gyors fájdalommentes szülést! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Kriszta: Nagyon-nagyon drukkolok Nektek, de jó kezekben vagytok, bízz Editben, segíteni fog!!!
Nagyon várom a híreket, mi történt, milyen volt a szülés és mindent!

Kép

Kép
silverlion

millye: kérlek írd majd le nekem akkor még1x a nevét a programnak, hogy szert tehessünk rá!!! köszike.
Alig aludtam éjjel valamit, komolyan egy szenvedés volt, szerintem a babák is ezt érezték tegnap és Bogi is a jelek szerint! :-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Lányok, akkor elvileg már nincs is több pocakosunk!!!!!!!!!!!! :-(
Akkor kezdhetjük majd újra a kört!!! :-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Silverlion Muvee AutoProducer a neve a programnak. :D A fiam szerintem az idő miatt volt étvágytalan... mondjuk ma reggel fejéssel kezdtem mert kőcicire ébredtem és nem szeretném ha megint előjönne a mellgyulladás... :? remélem ma már jobban fog enni... :roll: Én is úgy tudom, hogy nincs több pocakosunk... én szívesen bevállalnék még egy babát... de ez még a jövő kérdése,.. mondjuk nincs sok időm eldönteni mert ketyeg a biológiai órám... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Hajrá Kriszta!!!!!!!!! :)
mi is nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
várjuk a híreket:)))

mi is szeretnénk majd még egy babót,de persze még nem most rögtön most még Lili is olyan picike.. :)
de olyan fura így pocak nélkül lenni...

szonce:nagyon jó a videó!köszönjük :)

kevinszpészi:én Annamarinak a telszámát megtudom adni ha gondolod:) de sajnos a vezetéknévre én se emlékszem.. :oops:

kubu:sajnálom h fel kellett jönnötök..de igy remélem már nyugodt nyaratok lesz..hétvégente merre szoktatok menni pacsizni?

silverion:nálunk brutál meleg van,tetőtér...gondolhatos..29fok it bent...ezért le is megyünk napközben a szüleimhez ott pár fokkal kellemesebb...Lili igy is lusti a szopihoz..nemhogy még ilyen melegben...
szeptemberi wellness?:) dejól hangzik! kire hagyjátok majd addig a nagyfiút? :)
tényleg olyan gyorsan nőnek ez a babák...
mulan

Kriszta,
csak ügyesen, mennek a drukkok!
Várjuk a híreket és a képeket Bogiról!
b.reni

Kriszta!, drukkoltam ám! Reméljük mihamarabb olvashatjuk a beszámolódat, s gyönyörködhetünk Bogi képeiben!
szonce82

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.03.04 15:29-kor.
szonce82

Sziasztok!

Kriszta ezerrel megy a drukk! Nincs több pocakos?? Ezen változtatnunk kell...:-)
Én egyébként naponta tünődöm, hogy mikor jöhetne hozzánk az újabb baba... De nem tudom hogy lehet boldogulni két gyerkőccel egyszerre. Ha belegondolok, hogy Milán most kezdett mászni, ki tudja mi vár ránk, lehet hogy reggeltől- estig "úton lesz", sőt biztos! Erről Silver tudna nekünk beszámolni:-))
És mellette egy szopizós picurka.. Hát nem tudom. Ti mit gondoltok?

Kibújt a két alsó első fogacskánk, de úgy, hogy egy hangunk sem volt. A harapásából jöttem rá.. Létezik, hogy nem fájt neki???
Tapasztalatok?

Szonce! Nagon jók a keresztelős képek! Szép ez a templom, ahol voltatok!

Megyek, mert Milán felkelt!

Kati

Kép
tatyi1983

Sziasztok,

2009. július 25-én 12:50-kor bújtam ki anyukám pocakjából, 55 centi vagyok és 3750 gramm. A cicizés tegnap nagyon jól ment, ma viszont semmihez sincs kedvem, csak aludni akarok!!!

Boglárka

Jelenkezem majd egy rövid, problémamentes szülés történetével!!! Köszönöm a sok-sok drukkot!!!

Kriszta

Kép
krisztacsillag

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?