Sziasztok.
Annyira király itt Balatonon, leszámítva a néha előforduló idegkimerülést a gyerektől, akkor ölni tudnék...a víz már olyan meleg, hogy nem is hűt.
Botival elég nehéz a vízben, mivel nem hajlandó a szuper kis bébiövében csücsülni, hanem úszni akar, amit ugye nem tud.
Alá is bukott egyszer-kétszer, de nem tulajdonított nagy problémát, ezek szerint az a 3-4 alkalmas babaúszi is jót tett neki.
Túl bátor sajnos, lökdös el minket, hogy majd ő egyedül, gondolhatjátok...
Szóval atomfárasztó, a Görögországi útról egyenlőre le is mondtam, mert én nem megyek ki küszködni... Majd inkább apával kettesben wellness-elünk kicsit szeptemberben belföldön, az inkább ránk férne.
Kriszta: csak kivárja az idejét a picurka Bogi. Annyira megy az idő, még nem rég beszéltük a szülésznőt, még hol voltál a szüléstől, most meg már bármelyik napos vagy...hihetetlen.
Kubu: sajnálom nagyid "agyrohamát" nem tudom miért csinálta, de ha neki ez jó. Gondolom, most várhat egy darabig, amire újra mentek. Mentek egyébként még 3-asban nyaralni valahova?
millye, szonce: ezeket a szoftvereket, amikkel csináljátok a videókat, meg ezt a képmontázst, ezeket meg kell venni, vagy honnan lehet hozzájutni??? Pénzbe kerül???
Kissé el vannak itt szállva Balcsin az árakkal, ami a kaját illeti, de komolyan. Én imádom a hekket és mondhatom írtó sokba kerül, de hát csak ilyenkor szoktam enni nyáron Balcsin. Szerencsére Boti is szereti, nyomatja is rendesen.
Olyan jó így, hogy nem kell főzni meg semmit....
szonce: olyan sokáig távol lesz apa? Ki lesz veled akkor, segít majd valaki?
kevinszpészi: valóban Annamari a legfelkapottabb szülésznő a Jánosban, de szinte mindegyikkel jól jársz. Én legalább 3-4-et tudok, aki nagyon jó, de tényleg időben kell választani, mert csak meghatározott számú szülést vállalhatnak privátba per hó.
Olyan jó ez a naptej, Garnier-nak a napteje, Boti szinte fehér marad, annyira véd. Nem is fog látszani rajta, hogy nyaraltunk.
Mondjuk komolyan is vesszük a védelmet nála és kenjük rendesen.
Mizujs veletek????? Hogy viselitek a Bp-en a hőséget.
Tegnap hallottam a TV-ben a balesetet az Aquaworldben. Nagyon durva, a gyomrom összeszorult.
Miért nem vigyáznak a gyerekekre jobban???
Hogy történhet ilyen?!
Puszi. Szilvi