Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kép

Szti, szerencsére még nem sokfélét kellett próbálnom homeóból.
Az oltásnál használtam 1-2 cuccot, egyébként meg: nyüginél, iletve fogzásnál Chamomillát, 5 öest általában (kb 2 golyót) - ezt én úgy szoktam, h a tüntettől függően adom.
immunerősítőnek Echinaceát (5) - napi 2x kéne...
Haminak mást nem adtam még.
Magunknak meg:
Gripp-Heel-t pedig náthára, illetve hasonlóra (már az első tünettől - első hapcitól)
utazási betegségre meg a carbo vegetabilis (12) vált be. De én még csak max egy éve kezdtem el megismerni ezeket és kb fél éve néztem utána jobban a dolgoknak - szerencsére egyelőre nincs rá szükség - kopp - kopp - kopp. Mondjuk én is nagyon szeretném, ha megosztanánk a tapasztalatokat, hogy amikor majd kell,m tudjam, hogy kinek mi vált be!
Nálatok hogy megy ez, gondolom, neked sokkal több tapasztalatod van!!!!

Csajszik, íme egy exkluzív kép a tegnapi Hami-Robó randiról, amikor mindketten ébren voltak (Hami már izonyatosan nyügi volt, a cumi ennek tudható be) Kép

Pussz
Ann

Kép

Ui: hol vagytok egyébként????
annann

Sziasztok!

Ann:
Mi is csak kb. fél éve homeózunk és csak az Ákos miatt kezdtem el. A családban (hugomnál) eléggé betegesek a gyerekek és ugye kikerülhetetlen, hogy talizzunk velük.
Fogzás: chamomilla 15ch, viburcol kúp.
Megfázás: oscillococinium (Ákinak 1/4 tubus- nagyon bevált, de szopival is átmegy egy kevés). Láz: belladonna 9ch.
Ekcémaára is.
Köhögés: drosetux szirup higitatlanul (stodal is jó, csak abban van alkohol).
Orrspray: valami e betűs - ha érdekel majd leírom. Azt hiszem ennyi.
Most már nem higítom vízben a golyókat, hanem a szájába berakom és tök szépen elszopogatja.
Én úgy tudom, hogy alapszabály: ahány éves - annyi golyó. 5 éves kor felett, mindenkinek 5 golyó.
Echinacia alacsony potenciában(remélem jól írtam) 2 hétig szedni 2 hét szünet megelőzeés szempontjából. Az oscillót lehet adni a náthás időszakban 1 héten 1* megelőzésre.

Elnézést ha valakit zavart, hogy ide írtam ilyeneket, de talán jól jöhet nektek is.

Szti
beszti71

Bocsi kicsit zavart voltam: ekcémára is van kölön: calcium carbonicum, de ez jó arra is, hogy gyorsabban záródjon a kutacs, fogakra.
Szti
beszti71

Hahó!

Itt vagyok, csak Gabi elég nyűgös, meg rengeteget aludt is (ugye rajtam, ami nem teszi lehetővé a netezést közben). Ma kapott cukkinit, de már a negyedik kiskanálnál öklendezett tőle (mondjuk elsőre nem is akartam többet adni). Én ezt nem értem, eddig az összes zöld színű zöldségtől öklendezett.Kép

Gabi,
az album jó ötlet.Kép Majd megbeszéljük a részleteket a talin.Kép Allergia és csipkedés.Kép Én is a homeos orrsprét akartam javasolni, mondjuk nem tudom, segít-e, szerencsére nekem még nem kellett használnom.

Ann,
a kulcs nálunk is menő, pont most akarok Gabinak összeállítani egy saját kulcscsomót.Kép A kép nagyon cuki, de én valahogy úgy emlékeztem, hogy Haminak barna göndör haja van. Vagy azóta befestette?Kép Robó aranyosan érdeklődik, de Hamiról már látni, hogy fáradt.Kép

A gyerek ma nyűgös, és az én fejem is fáj, szóval biztos valami hülye front van. A férjem meg moziban, most van ez a moziverzum, vagy mi a szösz, és mivel szegény nem jár moziba, egyrészt azért, mert nem akar minket egyedül hagyni, másrészt azért, mert drága, most mondtam neki, hogy jól mozizza ki magát.Kép Megy holnap és holnapután is.Kép Viszont így mi egyedül maradunk.Kép De ezt ellensúlyozandó, vasárnap meglátogatjuk a dédit, akire rátört a kötés-horgolás mánia (Gabi nagy szerencséjére), és eláraszt minket fonalmegrendelésekkel, meg ötletmegrendelésekkel, és kész termékekkel.KépKépKép Majd rakok fel képet, hogy milyen szépeket csinált Gabinak.

Na, megyek, megsütöm a krokettet a mélyhűtőből, nekem is jár valami jó, nem igaz?

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Szti,
éppen írtál, akkor én is leírom, hogy mi is Oscillococcinumot használunk influra, és nagyon bevált, torokfájásra Homeogene9-et, ez mérsékelten vált be, náthára Coryzaliát, ez nagyon bevált, tejserkentésre Urtica urens CH5-öt, ez is nagyon bevált, és még Arnica montana CH15-öt, ez sebekre, fejbeverésre, ilyesmire jó, én Gabinak akkor adtam, amikor az asztal lábába verte be a fejét, és három nap alatt eltűnt az óriási szivárványszínű duzzanat, ez háromszor olyan gyors, mint amennyi idő alatt az előző, jóval kisebb duzzanata tűnt el.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Kissé zsúfolt volt a mai napom is, így nem nagyon tudtam írni. Tegnap pedig mint Ann is írta, találkoztunkKép. Jaj, olyan tündéri Hami, pedig szegénykék pont rossz időben találkoztak, ugyanis Robó aludt éppen és a tali közben ébredetezz, addig HAmi meg elálmosodottKép. De meg kell jegyeznem, hogy nagyon szép kislány,fejlett , értelmes nagyon.Még meg is fogtam, de annyira jó volt élőben is látni. Persze HAmi mellett anyukája, Ann is nagyon drága, de majd meglátjátok ti is élőbenKép.Én még lusta kutya voltam, és nem töltöttem fel a képeket, amik készültek, de majd teszek én is fel a közös talirólKép.
Tényleg jó volt, csak rövid.Igaz Ann????

Már én is várom, hogy mindenkivel találkozzunk, viszont vasárnap után én már nem leszek gépközelben,csak csütörtökön este, így jó lenne legalább az időpontot kb egyeztetni.
Szerintem jó ötlet, hogy néha Zsizsa összefoglalod kik is tudnak jönni.

Gabi: jó utat nektek.

Zsizsa: jobbulást, és használd ki, hogy nincs a párod otthonKép. P
persze csak viccnek szántamKépJó krokettezést.Tényleg hogyan csinálod a krokettet?

Ann: jó a kép, pedig itt az látszik, hogy Robó micsoda érdeklődő volt, holottKép....De HAmi csuda édi itt isKép.

Most csak ennyi, mert sietek Robót etetni, majd fürdetni.

Anita
anita77

Sziasztok!

Tényleg, hány órakor a tali?? Kb-ra?? És pontosan holis?? Már bizti írtátok, sorry Kép

dbarbi
Dbarbi

Panu: Lizinek nagyon sok boldog hófordulót kívánunk:

Kép

Anita és Robó

Dbarbi: egyenlőre úgy van, hogy a Szigeten lenne, de az időpontban még nem állapodtunk meg. Gondolom már délelőtt szerveződne.Ugye lányok??

Jó éjt:Anita
anita77

hi

olvasni mostanában nem sok idöm van, de mindenképpen szerettem volna irni.

anita:
köszönöm a mailt, megkaptam, már itt is olvastam rola. gondolkodom is, csak hát a "kedves férj összetörte a kisebbik (amivel lehetne a b@romi magas 4-6 villamosra felszállni) kocsi kerekét és kérdéses, hogy ha hétfön leadom csütre elkészül-e.
ha igen akkoor már csak egy kérdés marad, hogy a nagylány nem zavar-e, mivel hétfötöl(06,21,) bezárt az ovi.

dbarbi kérdése akár tölem is jöhetett volna....

dbarbi, akár együtt is mehetünk, ez vonatkozik panura is és ha jol emlékszem meme is itt lakik a környéken.

klarissza:
ha tudunk menni és nem zavar efy 4 éves sorbol kilogo lány, akkor sort kerithetünk egy elsö randira a gyermekeink között Kép

na megyek aludni, mert reggel esztergomba indulunk.
nemrég fejeztem be 5 kg borso pucolását, hát az ujjaimra ráfér a pihizés.

jo8
orsolya11

Sziasztok Kép

Anita, úgy ahogy modnod, jó volt csak rövid Kép Tudtam volna persze másfajta képet is felrakni, Hami mindegyiken kómás, Robó meg néhol érdeklődő, máshol kómás Kép

A taliról:
mi 10 körül tudnánk odaérni a MArgit-hídhoz - ezzel arányosan ha bent találkozunk később... Ugyanis HA apának aznap is megbeszélése lesz, akkor hozzá vagyunk kötve.. legalábbis időben Kép
Egyébként meg sztem úgyse tud mindenki azonos időpontra odaérni, úgyhogy jobb, ha csak kb-t beszélünk meg. Legalábbis én úgy vagyok vele, mióta Hami van, h nehezebben tudom kiszámítani az időt - no meg a pesti forgalmat Kép

Orsi, sztem nagylányod simán jöhet, mért is ne? Gondolom, Cory se hagyja otthon Baluját Kép Legalább őket is megismerjük! Ugye lányok? Kép

Na cupp, mi ma elhúzunk a dédimamáékhoz borsót és ropogós cseresznyét legelni KépKép
Ann
annann

Orsi:
Pannát akarjuk!! Pannát akarjuk!! Kép Kép
Ja találtam egy fotót az egyik unokatesómról, szerintem egy picit hasonlít Pannára. (De lehet, hogy csak én beszélem be magamnak Kép)

Sajnos én most csak olvasó üzemmódban vagyok a keddi vizsga miatt Kép úgyhogy bocsi mindenkitől Kép

Kép

Itt én vagyok középen (legkisebb), a fiú meg a bátyám, csakhogy megismerjetek a talin Kép Kép
Kép
klarissza

Hahó!

Szóval a TALI időpontja jún. 25-e, valaki a 11 órát javasolta, nekem az megfelel, írjatok, ha nektek más jönne be, de (ahogy Ann írta) érkezhetünk kicsit elszórtan is, ki hogy tud. A helyszín: Margitsziget, kalandpark melletti játszó mellett, idézném Coryt: "ez a játszó a Kertmozi megállónál van (nagy Kalandpark felirat). El kell indulni a 26-os vonalára merőleges úton Buda felé, és ott egyszercsak lesz egy játszó". Eddig jelentkeztek: DBarbi, Tündér, Hagnosz, Hanzika, Ann, Vera, Anita, Gabi, Gabi barátnője, Marcsi, Edit, Klarissza, Brigi, Cory, Zsizsa. (Remélem, senkit sem hagytam ki.Kép)

Anita,
ezt egyszerűen megsütöm, ugyanis kész, mélyhűtött a boltból. Csináltam már sk is, de olyan macerás, hogy azt mondtam, hogy soha többé.Kép

Orsi,
dehogy zavar a nagylány, legalább Balunak is lenne társasága, no meg Pannát nekünk is jó élőben látni.Kép Csak nem hajókáztok Esztergomba?

Ann,
irigy vagyok, főleg a borsó miatt, már nem is emlékszem, mikor ettem utóljára friss, zsenge, éppen leszedett borsót, lehet vagy 10-15 éve.Kép Jó nektek!Kép

Klarissza,
most már biztosan felismerünk!Kép Jó tanulást!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Ja, és állítólag 25-én jó lesz az idő!!!KépKépKép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Köszi a válaszokat. Hülyén tettem föl a kérdést, az lett volna a lényege, hogy a szigeten pontosan hol Kép No mind1, ígysem tudom, hol az a játszó, remélem sikerül együtt menni valakivel, ha nem leszólítom az első babakocsist a szigeten KépKépKép

dbarbi
Dbarbi

Sziasztok!

Na nem azért hogy megkívánd Zsizsa, de ma én is borsót, friss répát és nagy halom ropogós cseresznyét ettem anyukáméknálKép.

Nekem az időpont mind1, lehetne előbb is mint 11. Mi úgyis időben reggel elindulunk, hogy felérjünk és ne legyen még nagy csúcsforgalom.Mi Veráékkal mennénk, így ha én már nem is tudok jönni már addig, Vera majd navigálKép.

Orsi: hát hogyamanóbane hoznád gyönyörű leányod. Miért is ne jöhetne? Nem fog ott senkit sem zavarni. Nekem meg éppen tesóm lesz már tavasziszüneten(tanítónő) és ő is ráérne ha elvinném.

Ann: jót aludt Hami hazafelé? Álmos volt már nagyon. Persze Robó is , hiszen nem sokat aludt. Majd én is teszek fel képeketk róluk, csak most az elemek vannak a töltőn, így nem tudom feltenni a gépre sajna.De szerintem az én képeimen is kómásak a manókKép.

Zsizsa: ja engem a sk készítésű receptje érdekelt volna, bár mostanában nekem sincs időm macerás ételek készítésére.Apa kimozizta magát?

Klarissza: mégegyszer sok drukk a vizgádhoz. Mellesleg jó, hogy feltetted a fotót, mert így tuti, hogy megismerlek majdKép.Amúgy tényleg az első képen van némi hasonlóság Panna között.

Barbi: végeztetek már a bepakolással? Remélem már ti is a végét húzzátok és mielőbb tudsz jönni sűrűbbenKép

Többiek!!! Merre vagytok???JA, mindenki hétvégézikKép.

További jó hétvégét mindenkinek:

Anita és Robó
anita77

Dbarbi: majdcsak megtaláljuk egymást. Ha más nem Robó mostanában iszonyatos hangon tud sikoltozni, gyertek majd a hang utánKép.

Anita
anita77

DBarbi,
ennél pontosabban én sem tudom a helyszínt, csak ahogy Cory írta. Mi busszal megyünk, így talán megtaláljuk, de mindjárt utánanézek.Kép

Cory,
megnéztem a 26-os menetrendjét, nekem úgy tűnik, hogy ez a Parkmozi köz nevű megálló, igazam van?

Akkor viszont a negyedik megálló a Nyugatitól; ahogy beérünk a szigetre, onnan a második (a Nyugati felől: 1. Tátra utca, 2. Szigeti bejáró, 3. Hajós Alfréd uszoda, 4. Parkmozi köz). Megnéztem térképen, a Vörösmarty kertmozi a sziget kb. egyharmadánál található a Margit híd felől nézve, és ugye Buda felé, azaz balra. A nagy Kalandpark feliratot biztosan észrevesszük. Ha valaki még mindig úgy érzi, hogy nem találja meg, annak elküldhetem e-mailben a mobilszámomat, és felhívhat, ha gond van.Kép

Na, most már tényleg kiveséztem a témát, vicces lenne, ha ezek után én tévednék el.Kép

Anita,
apa részben már kimozizta magát, de még holnap is vár rá két film.Kép A receptet majd megkeresem. Friss zöldségek miatt irigy-irigy!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa: én biztosan élnék a telefonszámoddal, de bízom benne,hogy Vera tudja a helyet ahová menni kellKép.Persze annak a legrosszabb , aki elsőnek érkezikKép.
Lásd mennyire furdalt a lekiismeret a csábító borsó leírása miatt , ezért e kép csak Neked csak tőlem (saját):
Kép
anita77

Sziasztok!

Bocsi, hogy másnak nem írok most, de rohanás van, mert holnaptól nem leszünk netközelben és hát kell a talihoz támpontot gyűjteni Kép

Zsizsa,
Átküldenéd légy szíves a telcsiszámodat még holnap (vasárnap) délig? Mert addig vagyunk netközelben, aztán már nem és hát jó lenne valamit tudni, ha esetleg valami változás történne taliilag. Előre is köszi, emilcím: hanzus@freemail.hu

DBarbi,
Ha gondolod, külön is megbeszélhetünk egy együttes talira jutást, úgyis régen beszéltünk már! Kép

H.

Kép
hanzika

Anita,
erre még nem is gondoltam (mármint az elsőnek érkező dilemmájára).Kép Remélem, nem én leszek.Kép Mókás lenne, ha ott állnék 11-kor, és mindenki más 1-re jönne, én meg két órán keresztül keresgélnék.Kép Borsó.Kép

Hanzika,
mail ment.Kép

Jó éjt!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa: igazad van Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory,
látom, te is jó sokáig fent vagy.Kép

Hahó Barbi, Gabi75, Batkamanó és Vera, Meme, Zit és a többiek, merre vagytok?

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zitről tudok, ő vidéken van a szüleinél.
cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Lehet, hogy nekünk ugrik a tali Kép Fanninak vírusos torokgyulladása van, egész éjjel nem aludtunk, láz, kúp, hűtőfürdő...reggel pedig ügyelet. Gyógyszert nem kapott, csak lázcsillapító kúpot kell neki adni. A dokinéni szerint pár nap alatt elmúlik, kedden vagy szerdán kell visszavinnem. Szorítsatok, mert nagyon szivesen mennénk!

dbarbi
Dbarbi

Sziasztok!
DBarbi, Fanninak drukk, hogy mihamarabb meggyógyuljon, és jöhessetek. Most valami járvány lehet, több babás ismerösnél is volt torokfájós - lázas kórság. 3 nap. Nekem csak tüszös mandulagyulladásom lett, de már az antibiotikum úra végén járok. Boti talán nem kapta el.

Zsizsa, nekem is elküldhetnéd a mobilszámod, mert gözöm sincs hol a kalandpark...bár a leirás alapján gondolom odatalálok, de ki tudja. Bár én ugy tervezem, hogy gyalog mennénk a rakpartról...én inkább azon idegelem magam, hogy meg fogok-e ismerni egyáltalán valakit...valszeg nem , mert az arcmemóriám nagyon tré . Erre is jó a mobil Kép Majd megnézem kinél csörög Kép Egyébként 11 felé mi szerintem ott leszünk.

Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

sziasztok, élek még,bár ugyan alig-alig..
Az utolsó energaitartalékaimit használom fel, aztán kész,nincs tovább...
De örömmel jelentem,hogy a pincénk gyönyörü, amint igazándiból kész teszek fel képet,mert marha büszke vagyok rá,hogy mi ketten a párommal Ádámon kivül még mit tudtunk összehozniKép
Most is éppen reggeli ébredés van,és megyünkboltozni,nincs megállás.
Ja, a bútorokat szerdán hozzák, rokonok csütörtökön jönnek,ennél jobban már nem tudtuk kicentizni a dolgokat.

Igérem amint tudok jövök rendesen,nektek jó talizást, azért arra irigy vagyok...

sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok Kép

Csak gyorsan, mert 1 pill és ébred Hami, de korábban nem volt időm jönni, mert apa 3 napja látástól mikulásig dolgozik (ja, hogy 7vége van?? kit érdekel?)...

Zsizsa, hogyhogy úgy emlékezték, h Haminak barna göndör haja van? Barna az volt neki.. ki is hullott, de ilyen zép nőtt helyette!!! És annyi van neki Kép

Tök jó apátoknak a sok mozizással - én is úgy mennék - persze a mi apánk micsinál....

Klarissza, így már tuti, h megiosmerlek a talin Kép

DBarbi, Fanninak drukk a gyógyuláskoz, biztos hamar rendbejön!!!

BArbi, gratula a pincéhez, meg lehet nézni? Kép

Egyébként tegnap telizabáltam magam borsóval + cseresznyével + hoztam még tartaléknak haza is Kép

Tali: nekem sincs fogggalmam se, h hova kell menni, de ha a buszt követem, akkor biztosan megtalálom, ugye? Hogy mé nem az uszinál kell találkozni? Aznap még meccs is lesz (igaz este 6kor Kép ) Most meg kiderült, h nekem aznap 3kor jelenésem van a munkahelyemen... ünnepségek vannak, osztanat nekem dolgom is lenne.... hát izé, nemtom mi lesz. Nem hiszem, h 3ra hazaérnék, de majdcsak lesz vhogy.
Zsizsa, mobilszám jöhet!
Az a legvalószínűbb, hogy mi fél 11 körül érkezünk a helyszínre Margit hídon át a Pesti rakpartról, úgyhogy keressetek minket: babakocsit és Hamit ld, ennél a hozzászólásomnál lévő képen: 2004 Június 18 péntek - 18h 35 No meg ha láttok egy gyereket, aki nem ül normálisan a babakocsiban, hanem feláll, vagy a tetején ül, vagy hasonló, azok is mi vagyunk.
Azt látom, h Editék 11 felé jönnek - és a többiek? KÁBÉ mikor?

Na megyek, mert ügy van.
Cupp
Ann
annann

DBarbi,
mennek a gyógypuszik Fanninak! Remélem, meggyógyul péntekig!

Edit,
az én arcmemóriám is tré.Kép A mobilszámot majd küldöm, most örülök, hogy írok pár sort, Gabi éppen rájött, hogy egyedül nem is olyan jó játszani.

Barbi,
fényképre kíváncsi vagyok nagyon! Ha már ennyit dolgoztatok vele, biztosan nagyon szép lett!Kép

Ann,
ha barna volt neki, akkor jól emlékszem, nem igaz?Kép És igaziból nem is göndört akartam írni, hanem hullámosat, legalábbis úgy emlékszem, hogy kunkorodott a vége, nem teljesen egyenes volt neki. Majd neked is megy a mobilszám, ld. mint fent. Én olyan fél tizenegy - tizenegy körül megyek, akkor majd megpróbálok hamar odaérni, ne kóvályogj ott egyedül. Egyébként lehet, hogy én sétálni fogok a Nyugatitól, nem túl hosszú séta.

Most már muszáj mennem.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Tali:
Mi Brigivel és Bömbivel érkezünk, ha jók vagyunk akkor 11 óra felé. Nekem fogalmam sincs, hogy hova kell menni, de a Margitszigetet tudom hol van Kép
Különös ismertetőjelünk is lesz, még kitalálom, hogy mi Kép Kép

Zsizsa! Kérhetnénk egy mobilszámot cserébe Te is kapsz egyet Kép

Holnap jön az Anyám bébisintérkedni, mert Laca nem nagyon hagy tanulni Kép pedig már csak 1 nap, bele kellene húzni Kép
klarissza

Na, elküldtem a számomat, Anita, még neked is, hátha...Kép

Klarissza,
köszi a csereszámot, várom!Kép Hátha én tévedek el.Kép Tanuláshoz mennek az energiák és a drukkok! ++++++++++++++++++ (Én egyébként általában mindig egy, max. másfél napig tanultam egy vizsgára, de ez valójában nem követendő példa, mert mindig kipurcantam tőle fizikailag és idegileg is, viszont nem sokszor buktam szerencsére, ugyanis a rövidtávú memóriám jobb, mint a hosszútávú.Kép)

Ma voltunk a dédinél, aki azóta még több mindent kötött (valójában horgolt). Jó nekünk.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Köszönjük a gyógypuszikat Kép

Jóóóóvan tudatosodott bennem, hogy 25 péntek és nem csütörtök Kép Nemtom miért hittem......és csütre készültem Kép Így egy nappal több az esély, hogy mehetünk Kép

Fanni most is 38.1 Kép kúppal...

DBarbi
Dbarbi

Lányok!

Elbúcsúzom, már nem igazán tudok írni a talig. Vera majd ha lesz ideje biztosan fog jönni és rajta keresztül tudok majd infót gyűjteni. Vagyis ő fog odavezetni a tett helyszínére, ugyanis én ilyen téren nagy nulla vagyok.
Zsizsa: telcsiszám nem ért ide eddig még.Azért lehet, hogy hasznát vesszük majdKép.

Mindenkinek jó hetet, és pénteken találkozunk !!!Már váromKép Kép Kép.

Fanni babának pedig jobbulást és reméljük meggyógyul addig!

Klarissza: megy a drukk a vizsgádhoz, csak ügyesen!

BArbi: örülök, hogy rendbe lesztek és annak még jobban, hogy a rokonok is hamarosan odaérnek. KépTöltődj fel velük egy jó időre. Biztosan nagyon jó lesz ismét látni őket. Kik is mennek pontosan? A te vagy párod szülei?

Tényleg megyek, mert leesek a székről.

Már nincs időm a hófordulósakat felsorolni, minden babaának sok boldogságot!!!!

Anita
anita77

Sziasztok Lányok!

HazajöttünkKépKép
Nem semmi mennyit írtatok az elmúlt egy hétben! De hősiesen végigolvastam, viszont azt hogy kinek mit is írnék, azt már sajna elfelejtettem, mert tényleg rengeteg volt.

Na de látom hogy lesz tali pénteken (bár tudtam is róla, mert Anita mondta márKép).
Mindenképpen megyünk mi is, már alig váromKép

Nagyon klassz volt a múlt hetünk anyukáméknál, jöttünk-mentünk, zajlott az élet.
Szopihelyzet detto mint Panuéknál, úgyhogy én nagyon meg tudom őt érteni. Bence is sikeresen elválasztotta magát, azt hiszem most már végleg. Volt 4 napunk amikor nulla szopi volt, aztán egyszer csak éjjel volt egy, másnap megint, harmadnap már megint nemKép Ma reggel dögfáradt volt meg éhes is, hajlandó lett volna szopizni csak már nem volt mit. Illetve van még pici tejcsi, csak meg kell dolgozni érte. Na mindegy, ebbe már én is beletörődtem, mert amúgy jókedvű, kiegyensúlyozott, nagggyon nyugodt baba, majd pénteken meglátjátokKép Szerintem nekem lesz a legkönnyebb dolgom a plédes piknikenKép Benci szépen elüldögél akár órákig is... ja, és persze hogy nem mászik. Bár már egyre merészebb, ha valamit meglát, simán megindul érte, csak nem mindig jön össze. De szinte teljes fekvő helyzetből visszatornázza magát ülésbe, számomra hihetetlen hogy hogy csináljaKép

Viszont ahogy Panuéknál Lizi, Bence sem hajlandó meginni a tápszert, nagyon fújjjKép de még a lefejt tejet sem! Ő mondjuk eszik tejpépet, meg egyszer főztem neki a tejből anyatejberizst és rettenetesen élvezte hogy nyammoghat rajta (foga sincsKép) A doki szerint egy ideig mehet a tejpép napi kétszer is akár (reggeli, vacsora), és minden nap kapjon husit a fehérje miatt, de lassan be kéne újítanunk valami tápszert amit megenne, mert ebben a korban szükségük van még ilyesmire. Na most egy rohadt tápszer 2-3000 Ft körül van, és azért hogy ne egyen belőle egy kanállal sem, nem vagyok hajlandó próbálkozni és ezreket kidobálni az ablakon ilyen sz@rokra.. Valami iszonyat ízük van, nem csodálom hogy a finom főzelékek meg gyümik után nem hajlandó megenni. Azokat viszont eszi, de nagyonKép
Szóval most én sem tudom mit csináljak, mit adjak neki, mert közben a dokink a tejtermékeket 1 év utánra halasztotta.
Na mindegy, majd megoldjuk valahogy.

Teszek fel pár képet a múlt hetünkről, és ma Anitáéknál is voltunk, így a két fiúcskáról isKép

nagyon szeretik egymást az unokatesójával
Kép
egy mosoly anyának
Kép
kerti piknik
Kép
íme anyukámék új kutyusa, Bencinél nagy sikert aratott
Kép
egy kép hármasban
Kép
és végül Robóval a hintaágyban
KépKép

Jujj, kicsit sokat sikerült!
Most már megyek is alukálniKép
Puszi mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Drága Fanni baba!
Nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk nekedKép

Kép

Bencike és Vera

KépKép Kép
76vera

DBarbi,
remélem, azóta már nem lázas Fanni!

Vera,
örülök, hogy jól éreztétek magatokat!Kép Szopihelyzet.Kép A képek nagyon jók, a vigyori a kedvencem, meg az, amin hárman vagytok, meg persze a Robósak is, szóval mind.Kép Érdekes egyébként, hogy azáltal, hogy Robónak van haja, mennyivel idősebbnek látszik Bencinél.Kép

Lányok,
valaki írja már meg, hogy megérkezett-e a mailem, mert ha nem, elküldöm még egyszer.

Rólunk: Gabi ugyan kinövesztette a hatodik fogát, alvásilag viszont nem változott, továbbra is sokszor ébred.Kép Kíváncsi lennék, hogy két gyerekkel ezt hogyan lehet bírni, amikor mindkettő ébred éjjel. Remélem a tesó jó alvó lesz majd.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa: én nem kaptam e-mailt. cory@eposta.hu a címem.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Zsizsa!
Én sem kaptam mailt. v.szilagyi1@chello.hu
Gratula Gabinak a 6. foghoz! Mikor fogunk mi itt tartani?!Kép
Amúgy tényleg Robó mellett Bence még igazi baba, ha egyedül van akkor nem látom ilyen kicsinek. Ja, és Bencének mesterségesen nincs ám haja, mert nekünk így tetszik és épp szombaton volt hajnyírásKép

Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok Kép

Szia Vera, olyan jó, hogy végre megjöttetek! KépKépKép Benci tündéri a képeken, mint mindig Kép Azon röhögtem, h szerintem is neked lesz a legkönnyebb dolgod a talin ilyen nyugis babával, ahogy a hintaágyban fexik, csúcs KépKépKép Én meg majd téphetem a hajam, h Hami épp mért nyügi, meg merre akar kóborolni és mit akar megenni (pl. fű)... Kép
Egyébként továbbra is nagyon sajnálom ezt a hirtelen és kényszerű elválasztást, de örülök, h fel tudtad dolgozni és jól fogadod annak ellenére, h nem így tervezted! Bencin látszik, hogy kiegyensúlyozott és jól érzi magát!!! Kép

Én viszont kaptam Zsizsa mailt (köszi) és azt is láttam, h sokfelé küldte, úgyhogy türelem Kép (Cory, Anita, titeket tuti láttalak benne!)
Gratula nektek a számtalanadik foghoz! Kép

Pussz
Ann
annann

Cory, Vera,
bocsi, lehet, hogy nem fogalmaztam világosan, ez a mobilszámomról szóló mailre vonatkozó kérdés volt, és ti azért nem kaptatok, mert csak annak küldtem, aki kérte.Kép Azért akkor elküldöm nektek is, még ha nem is akarjátok.Kép

Vera,
ha lesz fiunk, neki is nagyon rövid lesz a haja, ebben már megegyeztünk a férjemmel.Kép Bár a kép alapján Robó nagy haja is tuti.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Ann,
örülök, hogy hozzád megérkezett a mail.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Jó éjszakánk volt Kép Este ugyan felment 38.1-re, de a kúp megoldotta, így egész éjjel 36.5 volt Kép Egy ágyban aludtam Fannival...hihi, biztos hülyén hangzik, de életünkben először, mert Fanni születése óta saját ágyában alszik Kép Élmény volt, mert hol a nyakamban egy láb, hol a számban egy kéz Kép Szinte semmit nem aludtam, egész éjjel figyeltem a hőjét és takargattam be szorgalmasan. Félelmetes mennyit mászkál és milyen pózokban alszik Kép Reggelre 37.1 lett, remélem nem megy följebb a nap folyamán.

Vera: köszi a köszöntést Kép Gábor ma hozott Humana Baby Fit banános tápit, mert Fanni kezdi nem megenni a Beba2+...2300 ftért öntöm ki állandóan. Remélem ez bejön. Ő elvileg már ihat tejet, de nemnagyon nyert. Pár korty és annyi. Viszont megőrült a tojásrántottáért. Eddig mégcsak 1X kapott, most várok vele egy darabig...tojás elég necces dolog Kép
Nagyon tündéri Bence, és nagyon szép az a kislány unokatesó Kép
Robó pedig olyan nagyfiú már, nagyon édes Kép

Zsizsa: nekem sem jött mail: mbarbi@chello.hu

Múlt héten rugit adtam Fannira éjszakára, mert takaró reménytelen ügy, és ismét olyan kisbabás volt Kép Sokat jelentenek ám a menő rucik Kép

Megyek, köszi a drukkokat, pussz és szép napot!

dbarbi
Dbarbi

Sziasztok! Kép

Megkerültünk mi is, vége az egy hétnek anyáméknál.
Beni sokat fejlődött, persze zsiványabb lett és már látom, hogy pár év múlva ő lesz itt a tér réme. Kép Feláll magától és ha marhára siet valahova és mellényúl, akkor önállóan egész sokat megy, aztán megtorpan és elgondolkodik, hogy valami nem stimmel, hiányzik egy kéz a kezéből. Ilyenkor vagy bevárja az embert és megyünk tovább vagy leül és mászik ezerrel. Anyáméknál az utcában mindenkit elbájolt, felvett egy új arckifejezést, amit nem tudok leírni, de levesz vele a lábáról még pasikat is. Kép Összehaverkodott minden kutyával, cincált macskákat és letaperolta az összes kocsit a környéken. Ha telefon kerül a kezébe, a füléhez rakja és hallózik. Kép Táncol és tapsol a neki tetsző zenékre, van, hogy vezényel is, néha énekel babanyelven hozzá. Kép És kezet ad, ha köszönnek neki. Kép Kép Előszeretettel mondja, hogy "nem", "de", "babu" (ezt még nem tom, hogy a baba vagy az apu akar lenni). Szóval ennyi. Kép
Na, ezek után, ha megyünk a talira, mi tuti Coryékkal érkezünk, különben soem érek oda. Kép Majd azért még vele is megbeszélem. Kép

DBarbi
Fanninak nagyon boldog első szülinapot így utólag is!!!!
Kép

És gyógyuljon meg minél előbb!

Na, azt hiszem egyenlőre ennyi, majd próbálok visszazökkenni lassan.

Pussz mindenkinek!
zit
zit

Ja, amúgy péntekre már esőt mondanak. Ez nem gáz? Kép

zit
zit

Sziasztok!

Zit!
De kis aranyos lehet Beni hogy már ennyi mindent tudKép Remélem jöttök pénteken a talira, már olllyan kíváncsi vagyok rá!
Azt nemtom mi lesz ha esik az eső...

DBarbi!
Örülök hogy Fanni újra láztalan. Maradjon is így!Kép
Most mi is megpróbálkozunk a Humana 2es tápszerrel, de ez a HA féle, most írta fel a dokink. Ha ez sem jön be, akkor nem tudom mit csinálok... Ja, és így csak 1450be került.

Köszi a dícséretet Benci és az unokatesó nevében isKép
Amúgy mostanában mi is Bencével alszunk hajnaltól. Egész pontosan azóta hogy nem szopik, ugyanis ha éjjel felébred inni, akkor utána sehogy sem tud (vagy nem akarKép) visszaaludni. Ilyenkor közénk veszem, aztán valamikor elszunnyad, én hamarabbKép De nagyon kényelmetlenül alszom, alig merek mozgolódni.

Zsizsa!
Jaaa!Kép Azért köszi a mailt, megkaptamKép

Ann!
Majd én szaladok Hami után, ha már nagyon elfáradszKép Cserélhetünk egy időre, ilyenben még úgysem volt részemKép És amúgy is meg akarom nyomkodniKép Ez más babájára is vonatkozik ámKépKép

Sajnos a szoptatás elmaradását el kellett fogadnom, más választásom nem volt.
Bírom, mikor Szolnokon is mindenki azzal jött hogy próbálkozzak naponta többször, hátha kedvet kap. Szerintem meg így még jobban megutálja az egészet, ha kényszeríteni akarom. Egy ordító, ölben tomboló gyereket elég nehéz szoptatni. Arról nem beszélve hogy be sem kapta már a cicitKép
Ez van.

Délben viszont orvosnál voltunk Bencével... Para anya elvitte a gyerekét a doktornénihez most először, mert éjszaka köhintett kettőt-hármat. Persze nincs semmi baja, a tüdeje és a torka is oké, csak akkor nem tudom mitől köhögött szegénykém. Még fel is ébredt ráKép Na de kaptunk valami cseppeket, remélem ma már nyugodtan alszunk. Mert persze én ilyenkor alig tudok aludni, figyelem hogy szuszog-e, kap-e levegőt. Még jó hogy van légzésfigyelőnk, nem tudom milyen hülyébb lennék nélküleKép

Most viszont mennem kell, mert épp céklát főzök Bencének és tök izgi hogy hogy fog sikerülniKép Tegnap Anita felpakolt minket mindenféle náluk termett finomsággal, úgyhogy a gyerekem a héten anya főztöt eszikKép

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Vera, hol veszed a céklát? Az is Anita-féle? Nekem aszonták a picon, h ilyenkor nincs is cékla KépKépKép Vagy mégis van???? Én is adnék Haminak már!

Basszus csajszik most nézem, h péntekre namcsak esőt (nem olyan sokat), hanem hideget is mondanak (max. 17 fok)!!!!
Van valami B terv?

Pussz
Ann
annann

Na, mé ezt kihagytam :

Zit, jó, hogy ti is előkerültetek! Képet kaphatnánk a csibészről? Bár inkább videot kérnénk, mert úgy látjuk is a huncut dolgait Kép

A
annann

Ann!
Igen, Anitától kaptam a céklát, de ez nem náluk termett szerintem... Csak mivel elutaztak, ideadta ezt is hogy főzzem meg Bencinek, ő már úgysem fogja. De majd megkérdezem neked hol vette.
Nagyon fincsi lett, bár egyelőre még csak szerintem, mert Bence fél 1 óta alszikKép
Én meg itt lógok a netenKép Be kell pótolnom a múlt heti hiánytKép

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Én örülnék ha a talit áttennénk a jövő 7-re, így nem valószínű, hogy tudunk menni Kép Sz@r időben pláne nem kockáztatok Kép

dbarbi
Dbarbi

Sziasztok!

Itthon vagyunk mi is újra Kép Már tegnap is nekikezdtem este az olvasásnak, de jó nagy termés volt a hétvégén, úgyhogy csak most értem a végére Kép

Zit,
de jó, hogy írtál Kép Beni fantasztikus krapek, annyira ügyes! Ez a táncolás, éneklés, kezetadás, felállás, hihetetlen! Láthatunk róla valamikor képeket is?

DBarbi,
örülök, hogy jobban van Fanni Kép További gyors gyógyulást kívánok neki!

Zsizsa,
én is kérnék szépen telefonszámos mail-t, csak a biztonság kedvéért! Fogacskához gratula Kép Alvás Kép Különben én is ebben bízom, de nagyon, hogy majd a kistesó jó alvó lesz Kép

Ann,
igen, szeretném kérni, hogy írd le nekem légy szíves mail-ben a homeós cuccokat! Előre is köszönöm, és lenne plusz egy kérdésem: fejfájásra nincs valami homeós szer? Nekem sajna gyakran fáj Kép Amúgy az én orrspray-m neve Luffeel, de nem igazán használ Kép Most, hogy esett az eső, sokkal jobban vagyok, elnyomta a víz a polleneket Kép Írtad viszont, hogy van vmi orrcsepp, az is érdekelne. Ja, és szemcsepp is!
Hami és Robóka nagyon édesek, de jó hogy találkoztatok! No de sebaj, hamarosan én is meglátom Hamit Kép Egyébként én is úgy emlékeztem, hogy Hami haja sötétebb.

Vera,
üdv itthon Kép Nagyon jók a képek! Micsoda mosolygós ez a Bence Kép A szopihelyzetet nagyon sajnálom, de hát mit tudsz csinálni? A tápszer-gondot pedig megértem, de nagyon remélem, hogy valamelyiket megszereti Bence.
A talin majd Zsoltika után is futhatsz egy kicsit, ha lesz kedved Kép Addig én is megdögönyözöm Bencit Kép De én arra számítok, hogy Zsoltikát annyira lenyűgözi a sok látnivaló, hogy - legalábbis egy darabig - nyugton marad majd.
Amúgy Ti hogyan vágjátok Bence haját? Alvás közben? Már Zsoltikáét is le kéne vágni, de kötve hiszem,hogy hagyná Kép És milyen lett a cékla? Ette Benci?

Klarissza,
nagy-nagy-nagy drukk megy a holnapi vizsgádhoz Kép

<font color="0000ff">Magunkról pár mondatot: nagyon jól éreztük magunkat Szentesen, és nagyon jó utunk volt Kép Végre! Zsoltika oda-vissza aludt az autóban, szinte mindkét utat teljesen (!) végigaludta. Persze igyekeztünk úgy indulni, hogy fáradt legyen, meg persze jóllakott is, de hát ezt mindig így csináltuk... Most nagyon bejött az autókázás, örülünk is, mert így könnyebb szívvel vállalkozunk hosszabb utakra Kép Sokat pihentünk, anyósom jó sokat unokázhatott Kép Zsoltika huncutkodott, folyton leszedte a nagyi szemüvegét, aztán eldobja Kép Még jó, hogy nem tört el, szuper gyerekbarát-szemüveg Kép Jó nagy tér volt Zsoltinak, mászott is ezerrel az összes szobában, szétpakolta a videókazettákat és kirámolta a táskákat. Nagyon sokat voltunk a levegőn, szuper idő volt, jó nagyokat mászkáltunk. Mi is sok-sok cseresznyét és meggyet ettünk KépKépKép Zöldborsót nem, pedig van, de nagyon megérzi Zsoltika, úgyhogy nem mertem kockáztatni.

Ma pedig rengeteg meggyet raktunk el a mélyhűtőbe anyukámmal idehaza, plusz még kompótot is főztem Kép Muszáj volt feldolgozni a gyümit, mert nagyon romlik. Úgyhogy jól el is fáradtam!

Én úgy láttam a met.hu előrejelzésén, hogy pénteken zápor lesz / lehet, viszont dög hideg lesz Kép Alig több mint 15 fok. Viszont ez még változhat, sőt sztem fog is, mert olyan még nem volt, hogy jól jósoltak volna Kép

Ja, és a barátnőmék nem jönnek a talira Kép Végülis máshogy alakult a programjuk, vidéken lesznek. De ettől függetlenül jó sokan leszünk, és én már úgy, de úgy várom a talit KépKépKép

No és még annyit, hogy a felső fogacskák még egyáltalán nem bújtak ki. Pedig már nagyon azt hittem Kép Nagyon meg van duzzadva Zsoltika ínye továbbra is, remélem nem lesz nagy szenvedés a fogakkal.</font>

No de most már befejezem a kisregényemet, mert még egy halom házimeló vár itthon, és amíg Zsoltika alszik, addig munkálkodok.

Puszi:
Gabi

pgaboka

Hahó, küldtem a mailt a telefonszámmal.Kép

DBarbi,
hát ez az együttalvás már csak ilyen, nálunk Gabi bitorolja az ágy felét, a maradék felén osztozunk a férjemmel. Már elkezdtem gondolkodni, hogy mit lehetne tenni, pedig nem is kicsi az ágyunk, széltében 165cm, mégis alig férünk el. Örülök, hogy Fanni jobban van.Kép És ha most is és a jövő héten is lenne tali? Én benne lennék!Kép

Zit,
Beni nagyon ügyes már!Kép Nekem a táncolás tetszik a legjobban, olyan cuki lehet!Kép

Az énféle előrejelzésem szerint (külföldi), nem lesz eső pénteken, hát, remélem nekik lesz igazuk.Kép Egyébként esetleg kitalálhatnánk valami alternatívát rossz idő esetére.

Vera,
én is ilyen para vagyok éjjeli légzés tekintetében, bár nekünk nincsen légzésfigyelőnk, ezért én figyelek.Kép Jó lett a cékla?

Ann,
nekem már két hónapja azt mondták, hogy nincsen cékla, Gabi nem is kapott még soha. Egyszer megkérdeztem itt a lányokat, hogy hol veszik, de senki sem válaszolt, én meg nem erőltettem.

Gabi,
örülök, hogy Zsolti jól viselte az utat, és hogy jól éreztétek magatokat!Kép Irigy vagyok a cseresznyéért, mondjuk ha én eszem, attól Gabi pettyes lesz, ezért nem ehetek. Sajnálom, hogy a barátnődék nem jönnek, de majd legközelebb! Meg aztán ki tudja, lehet, hogy az eső elmossa a talit? Gabi felső ínye is iszonyúan meg volt duzzadva, mindig azt hittem, hogy másnap már lesz fogacska, de három-három hétbe tellett a fogacskáknak a kibújás. Úgyhogy türelem!Kép

Most mennem kell, a férjem játszani akar.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?