Sziasztok!
Itthon vagyunk mi is újra
Már tegnap is nekikezdtem este az olvasásnak, de jó nagy termés volt a hétvégén, úgyhogy csak most értem a végére
Zit,
de jó, hogy írtál
Beni fantasztikus krapek, annyira ügyes! Ez a táncolás, éneklés, kezetadás, felállás, hihetetlen! Láthatunk róla valamikor képeket is?
DBarbi,
örülök, hogy jobban van Fanni
További gyors gyógyulást kívánok neki!
Zsizsa,
én is kérnék szépen telefonszámos mail-t, csak a biztonság kedvéért! Fogacskához gratula
Alvás
Különben én is ebben bízom, de nagyon, hogy majd a kistesó jó alvó lesz
Ann,
igen, szeretném kérni, hogy írd le nekem légy szíves mail-ben a homeós cuccokat! Előre is köszönöm, és lenne plusz egy kérdésem: fejfájásra nincs valami homeós szer? Nekem sajna gyakran fáj
Amúgy az én orrspray-m neve Luffeel, de nem igazán használ
Most, hogy esett az eső, sokkal jobban vagyok, elnyomta a víz a polleneket
Írtad viszont, hogy van vmi orrcsepp, az is érdekelne. Ja, és szemcsepp is!
Hami és Robóka nagyon édesek, de jó hogy találkoztatok! No de sebaj, hamarosan én is meglátom Hamit
Egyébként én is úgy emlékeztem, hogy Hami haja sötétebb.
Vera,
üdv itthon
Nagyon jók a képek! Micsoda mosolygós ez a Bence
A szopihelyzetet nagyon sajnálom, de hát mit tudsz csinálni? A tápszer-gondot pedig megértem, de nagyon remélem, hogy valamelyiket megszereti Bence.
A talin majd Zsoltika után is futhatsz egy kicsit, ha lesz kedved
Addig én is megdögönyözöm Bencit
De én arra számítok, hogy Zsoltikát annyira lenyűgözi a sok látnivaló, hogy - legalábbis egy darabig - nyugton marad majd.
Amúgy Ti hogyan vágjátok Bence haját? Alvás közben? Már Zsoltikáét is le kéne vágni, de kötve hiszem,hogy hagyná
És milyen lett a cékla? Ette Benci?
Klarissza,
nagy-nagy-nagy drukk megy a holnapi vizsgádhoz
<font color="0000ff">Magunkról pár mondatot: nagyon jól éreztük magunkat Szentesen, és nagyon jó utunk volt
Végre! Zsoltika oda-vissza aludt az autóban, szinte mindkét utat teljesen (!) végigaludta. Persze igyekeztünk úgy indulni, hogy fáradt legyen, meg persze jóllakott is, de hát ezt mindig így csináltuk... Most nagyon bejött az autókázás, örülünk is, mert így könnyebb szívvel vállalkozunk hosszabb utakra
Sokat pihentünk, anyósom jó sokat unokázhatott
Zsoltika huncutkodott, folyton leszedte a nagyi szemüvegét, aztán eldobja
Még jó, hogy nem tört el, szuper gyerekbarát-szemüveg
Jó nagy tér volt Zsoltinak, mászott is ezerrel az összes szobában, szétpakolta a videókazettákat és kirámolta a táskákat. Nagyon sokat voltunk a levegőn, szuper idő volt, jó nagyokat mászkáltunk. Mi is sok-sok cseresznyét és meggyet ettünk
Zöldborsót nem, pedig van, de nagyon megérzi Zsoltika, úgyhogy nem mertem kockáztatni.
Ma pedig rengeteg meggyet raktunk el a mélyhűtőbe anyukámmal idehaza, plusz még kompótot is főztem
Muszáj volt feldolgozni a gyümit, mert nagyon romlik. Úgyhogy jól el is fáradtam!
Én úgy láttam a met.hu előrejelzésén, hogy pénteken zápor lesz / lehet, viszont dög hideg lesz
Alig több mint 15 fok. Viszont ez még változhat, sőt sztem fog is, mert olyan még nem volt, hogy jól jósoltak volna
Ja, és a barátnőmék nem jönnek a talira
Végülis máshogy alakult a programjuk, vidéken lesznek. De ettől függetlenül jó sokan leszünk, és én már úgy, de úgy várom a talit
No és még annyit, hogy a felső fogacskák még egyáltalán nem bújtak ki. Pedig már nagyon azt hittem
Nagyon meg van duzzadva Zsoltika ínye továbbra is, remélem nem lesz nagy szenvedés a fogakkal.</font>
No de most már befejezem a kisregényemet, mert még egy halom házimeló vár itthon, és amíg Zsoltika alszik, addig munkálkodok.
Puszi:
Gabi