Új privát üzeneted érkezett!

Angie hát nekem is az az érzésem hogy Barnika se lesz kicsi baba!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

No gyors kukucs. Lylykém mi a baj? Priviben? Úgy sajnálom, remélem most már minden jóra fordul.........

Babicsek nem semmi :shock: . Anyagilag jól lehúzzák az embert. Miért nem támogatják? Bezzeg minden másra van pénz aztán csodálkoznak, hogy fogy a népesség :? :twisted:

királylány

Babi a spermavizsgálat itt is annyi sőt lehet még kicsit több is volt februárban :cry:

Na de képzeljétek a mi államunk is gyorsan fizet :cry: :cry: :cry: kollégám kisfia március közepén született és még semmi pénzt nem kaptak. A felesége már kétségbe van esve, nem könnyű egy fizetésből, mai azért nem valami nagy :oops: megélni. Azzal idegelte a kollégám, hogy biztos rosszul töltötte ki a papírokat azért nincs még pénz utalva neki. Erre a tegnap felhívta őket és figyeljetek válaszra: mivel a polgármesteri hivatalnak kevés a pénze kénytelenek voltak létszámcsökkenést csinálni így csak 1 személy foglalkozik a papírokkal és nem győzi ezért legközelebb 2 hónap múlva kapnak pénzt :shock: :shock: :shock: mikor a fiú már 6 hónapos és addig miből éljenek és miből etessék, pelenkázzák a picit????? Most is piros a torka gyógyszer kellett neki. Hát ez az ország is nagyon pofátlan és szemét. ha neked kell pénzt adni neki mindjárt jönnek és zároltatják a bankszámládat ha nem fizetsz, lehetsz magánszemély vagy jogi személy mindegy. :cry: Tököm is tele az állammal mit is ad nekünk azért mert annyi pénzt adnunk, semmit. Na nem folytatom gondolom nektek is volna mit írjatok róla :evil:

Kép
Kép
melisch

szemét világ van és lesz is....sajnos........ :x :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch ez ám a szemétség. És úgy van ahogy írod, ha neked kell fizetni akkor aztán azonnal............ :twisted: Nem is folytatom mert kkor itt ülnénk egy évig is na meg jól fel is húznánk magunkat........

királylány

Nekem is ugyanez a véleményem az államról!!:evil:
Kis kötsögök!! :oops: :twisted: :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!
Vérvétel eredmény nincs még kész,reggel voltam védőnőnél,fehérje a vizeletbe,magas vérnyomás,most indulok a kórházba,azt mondta a doki,cuccal menjek.... :cry:
Majd Diánál jelentkezem,de szerintem nem jövök,csak majd kettőbe.... :lol:
Jók legyetek,ti még ne szüljetek!!!! :!: :!: :!:
Puszi!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli sajnálom!
Sok sikert!!!!!!!!!pusszantás!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melinda várom a jelentést! Szorítok nektek, azért még bent maradhatna egy kicsit a csajszika....

királylány

Melinda jók legyetek ám 8) és mielőbb gyertek vissza éppen és egészségesen, puszi :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
melisch

Melinda: Nagyon szorítok! Szerintem is csak ketten jösztök már! De akkor minél hamarabb!

Kép
babicsek

Sziasztok!

Melinda írt:Befektették, pihennie kell, 24 órás vizeletgyűjtést írtak elő neki és 24 órás vérnyomásmérést, vízhajtót kap. Holnap többet tud majd.

királylány

puszi Meliéknek!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Meli mindent bele :D

Kép
Kép
melisch

ÓÓÓ Melinda! Azért tarts ki! Nem lenne azzal baj, hogy befektetik az embert, ha nincs kicsi gyereke. tudom most mit érezhet Melinda. Mikor tavaly be kellett feküdnöm 4 napot alig bírtam Beni nélkül. Viszont olyan erővel akartam gyógyulni, hogy hamarabb sikerült felépülni és sietni haza! :wink:

Babicsek, kicsinyítés: Számítógépen biztos van nektek is Paint (Kellékeknél), belelépsz- fájl-megnyitás. Kiválasztod a képet, aztán megint fenti sorban van olyan,hogy Kép- azon belül Nyújtás/döntés.
Ott átírod a vízszintes és függőleges 100%-ot pl. én 20 %-ra szoktam és így fel tudom tenni ide. De ha neked nagyobb az eredeti akkor kisérletezz vele. végül ne felejtsd el menteni. fájl-mentés másként.
Nem bonyolult, csak lehet úgy hangzik! :wink:

Nita, nekem azt mondta a dokim, hogy Dani méretei a felső határon vannak, tehát nagyobb, mint az átlag. :lol:

Melisch, azért ilyet hogy lehet csinálni egy kisgyerekes anyával?
Undorító!
Pusz mindenkinek

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Angie: Köszi a segítséget, így már ment, mint a karikacsapás.

Na most ugrik a majom a vízbe. Annyi a különbség, hogy a miénk nem festve van, hanem tapétázva.

Kép

Kép

A másodikat 15 %-ra kicsinyítettem.

Kép
babicsek

Na sikerült végre.

Remélem még bent marad a kis Melinda. Tényleg nagyon nehéz lehet most mindenkinek. Neki, Pistikének, meg a férjének is.

Megyek felhívom a kaálit, kérek időpontot 5-ére. Megbeszéltük apussal.

Aztán elmegyünk csavarogni a Nagyiékhoz. Képzeljétek van ott két kiscica, állítólag a lökött részeges szomszéd bedobálta hajnalban a kerítésen őket. Anyukámék meg sajnálják őket. A szomszéd néni látta az ablakból az eseményeket. És annyira kedvesek, barátságosak. (mármint a cicák) :lol:

Itt ahol mi lakunk itt is idehozott egy ideszokott mama cica két kis kölyköt, de azok már nagyobbak. Mindjárt teszek fel képet róluk. Őket meg sem lehet simogatni, kis vadmacskák, csak tisztes távolságból lehet őket megfigyelni. Hétévégén csináltam róluk egy csomó képet.

Kép

Kép

Kép
babicsek

gyönyörűek a képek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babicsek ti melyik Kaáliba mentetek??? Beszámolsz kérlek mi volt ma este?

Jelenleg én is kórházat keresek Szegeden, az van legközelebb hozzánk. Párom spermaképe, a tegnapi, rosszabb lett a februárinál igy már félig megegyeztünk, hogy elindulunk valamerre, bár ő nagyon ellenzi az én nettes traccspartiimat és inkább orvoshoz menne itt. De hiába megy, szerintem, andrológushoz/urológushoz mert már volt én nem találták meg az okát, hogy kevés spermája van. Így én nem akarok várni inkább elindulnák egy meddőségibe lássam ők mint mondanak, tanácsolnak. Bár jelenleg nincs is pénzem a kivizsgálásokra és nekünk nem lesz semmi ingyenes, gondolom, mivel nem vagyunk magyar állampolgárok. NA most ennek akarok utánanézni

Kép
Kép
melisch

Szia Melisch!

HA tudok segíteni, szólj!!!!!!!!!! Telefonszám, személyesen megkérdezni.... Kb. 3 hét múlva megyek a klinikára a 20 hetes uh-ra. Akkor mindenképpen ott járok! Tehát csak szólj! Ismerős ismerőse is oda járt. Talán tud mondani doki nevet, vagy az én orvosom is tudnasegíteni. Nem akarom magam magadra erőszakolni (ez értelmes volt...), de ha bármiben tudok segíteni....

Melindának megy a drukk, és kitartás...

Többieknek PUSSZZ

Kép
kicsi80

Kicsi: :)

Melinda még nem jelentkezett, de átadom neki a jókívánságokat. Nem akarom most zavarni most őt.

királylány

Szia Dia!

Minden rendben. Tegnsp és ma, mérek, ami leülés, felállás, kicsi menetelés, lépcső, leülés.... kombinációjából áll. Eléggé elfáradtam már tegnap is. A mai nap sem lesz kutya, de egyébként minden ok. Ja, és a gumikesztyűt is utálom!!!!!!!!!!!!

Veled mi a szitu?

Kép
kicsi80

Kicsi semmi különös. Most nem téma a kistesó. Nincs különösebb oka, így alakult, nem beszéltük meg, hogy hanyagoljuk a témát de nem is lovagolunk rajta. Most én is úgy vagyok vele, hogy itt a nyár kiélvezem minden pillanatát, megyünk nyaralni is, most voltunk buliban ott megbarátkoztam egy üveg sangriával. Nagyon jól elvoltunk :mrgreen: Jól is esett, hogy nem kellett vigyáznom nehogy bajom legyen........Ez van most a többi meg majd alakul 8)

Bence ma jön majd haza, Anyukámékkal volt a Dunán egy szigeten unokatesóméknál - ott van nekik nyaraló és lementek egy pár napra :lol:

Örülök, hogy veled minden rendben van. Kíváncsi vagyok ki lapul ott bent. Váltottál dokit vagy még ahhoz jársz?

királylány

Maradtam annál, mert a töbi is ugyan ennyi, vagy nem vezethet szülést. Érdekes ez itt.... Arra nincs időm, hogy ambulánsan bemenjek, kivárjam a soromat.... Ezt ez a munkahely nem engedi. De szerintem nagyon egyik sem.

Majd 2 hét muva tervezek menni dokihoz...

Kép
kicsi80

Melisch, szorítok, hogy minden simán menjen! :wink:

Babicsek, tényleg olyan a szobátok! :lol: A cicákat meglátta Beni az ölemben, elkezdett tapsikolni és kiabálta : (fonetikusan) CSICSA!

Dia, tök jól fogod fel! én azt határoztam el, ha megszületett Danika, elkezdem a teljes generált magamon! Mindent kivizsgáltatok, mi miért fáj, fogorvos, fokozatos fogyókúra sporttal, sok kirándulás pucásokkal,stb. Szóval minden. Ha egyszer sok év múlva belevágunk egy 3. babába, akkor szuper kismami legyek, ne ilyen "rokkant", mindenem fáj!

Kicsi én is kíváncsi vagyok ám! Bár ha megtudod milyen nemű, csak annyival lesz másabb, hogy tudod. Egyébként nem számít.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Babi
jók a képek naon 8)
Örülök neki, hogy megindultok a cél felé... :arrow:

Melisch
nem is tudtam, hogy a párod volt most is sp.vizsgálaton, nem mondtad :shock: , vagy én olvastam félre?? :oops: Nem hiszem.
És milyen eredményetek lett?

Dia
köszi Meliről a híreket!!!

Melinda
tarts ki, szorítunk nagyon neked!!! Kép

Puszi mindenkinek!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Bocsi hogy nem írtam eddig , de olyan sűrü a programom.

Melinda izgulok értetek.

Nekem most a héten kellene megjönnie, de még semmi, nem érzek semmit. Csak a derekam fáj kicsit. De ugyis meg fog jönni, nem lesz itt baba még, nincs olyan szerencsém.

Na majd még benézek ,csak gyorsan irok nektek, hogy még vagyok.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Este megpróbálok visszaolvasni. :oops:
Itt voltak ma a fiúk(Én ügyeltem az oviban),Dia,Nita ajánlom a fiúknak is nagyon jóóóó. :D :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Ja!Az expo területén van a G pavilonba.

KépKép
Kép
mucus75

Betty nem írtam, hogy megy vizsgálatra. Hétfőn délután jött, mondván, hogy szeret. Kérdeztem mennyire "nagyon". Akkor bármit megteszel értem "... bármit" "ok, elmész egy másik spermavizsgálatra?" "igen". Na másnap reggel el is ment és tegnap délután e-mailbe megkaptuk az eredményt :cry: 11 millió (15,5 milló volt februárba) és 60% normálisan mozgó. Amúgy nagyon gyenge a vizsgálat nem sokat néztek, más laborba ment és nem értékeltek annyit rajta. Ilyen kicsi számmal már az inszem is határérték ha jó emlékszem :cry: Most nagyon rossz a hangulatom, nincs is semmi pénzem de el akarnék indulni csak nem igazén tudom merre hol lenne olcsóbb :oops: Kollégám azt mondta ne bizam magam az itteni orvosok kezére menjek Szegedre. Most holnapig várok anya beszél a főnőkével lássam ő mit tanácsol aztán meglátom. Mivel nekünk minden pénzbe kerül ha lehet választani elsőre inszemet kérnék, mert olcsóbb és ha nem sikerül akkor a következő legyen lombik. Azt nem tudom, hogy nálatok mehetek-e magán dokihoz vagy irány a Kaáli? öcsém meg azt mondja 2 hét vakáció telefon és üzlet nélkül és lenne baba, szerintem ilyen értékkel nem jönne össze.

Mucus megint jó helyeken jártatok én is mennék csak nem lehet ..... :cry: :roll:

Kép
Kép
melisch

Dius jók a képek :win

Egy jó kis vicc, azt hiszem ezzel mind egyetértünk :lol:

A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben,
a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszes
zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét.
A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint a kert bejárata, a
kutyának nyoma sincs.

Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillár
leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve. A nappaliban
a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és
játékok hevernek. A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a
tűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva, a kutyakaja szétszórva a földön, egy törött
pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött... Egyből rohan fel a
lépcsőn (átgázolva a további játékokon,ruhadarabokon és egyéb akadályokon)
aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett.
A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a
fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyósóra, bent csuromvíz minden, a
WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve...
Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra.
És a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva, egy könyvvel a
kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle:
- Szia drágám, hogy telt a napod?
A férj dühösen nézi:
- De mi a fene történt ma itt?
A feleség ártatlanul:
- Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy
mi a f..szt csinálok egész nap?
Férj még dühösebben:
- Persze,... ÉS!
Ekkor a feleség édesen rámosolyog:
- HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!!!k: [color=indigo]
[/color]

királylány

Dia
k...urva jóó a vicc!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Melisch
aha, értem.
Hát sztem, ha Szeged van a legközelebb, akkor tényleg talán ott kéne megpróbálnotok.
Nekem is mondtak anno ilyet, hogy 2 hét szabi, meg nyaralás, kikapcsolódás...stb, és összejön..ja persze :roll: hát persze, hogy nem jött össze akkor sem...azóta nem is mondják....
Ha mindkettőnknél rendben lenne minden, akkor igen, ez segítene, de tudván, hogy a férjemnek kevés a spermaszáma, akár a Maldív szigetekre is elmehetnénk 2 hónapra, akkor sem jönne össze, mert itt nem lelki, hanem szervi baj van sajna :roll:

Mucus
képek állatok!!

betty615

Ja?!
Melisch!
És hogyhogy itt nem lehet dokid?
:shock:

betty615

Mucus és ezt meddig lehet megnézni?
csajok holnap megint nem leszek......megyünk pancsizni Siófokra!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
de jó nektek!!
Akkor jó pancsizást nektek holnapra!!
:lol:

betty615

Sziasztok!

Hazaértünk, bevágtam egy majdnem fél dinnyét. Alig élek, olyan meleg van kint.

Melisch: A férjem még most is úgy van vele, hogy az az eredmény, amt kaott, az csak véletlen. Azt mondja, hogy a Kaáli is csak arra jó, hogy lenyúlák az embert. Ő úgy gondolja, hogy anélkül is sikerülne. De hát avval a diagnózissal, hogy kevés a spermium, szerintem ez kizárt. A mozgékonysággal is van gond szerintem. Na de mindegy. Én annyira felspanoltam már magam, és én bízok az inszemiben. Csak jobbak úgy az esélyek. Mi a miskolciba megyünk, ugyanis itt is lakunk. Ez szerencse. Nemtudom lenne e belőle valami, ha még kilométereket kéne utazni is utána.

Beszéltem telefonon velük és aug. 5-re kaptunk időpontot. Ahogy írtam fizetni kell 12 000 forintot, ez valami regisztrációs díj. Aztán ha kicsit korábban bemegyünk és visszük a mintát, akkor még ott rögtön meg is vizsgálják, ez szintén 12 000 forint. Azt mondták egy órás beszélgetésre számítsunk a dokival, vinni kell az összes létező papírjainkat, orvosi eredményeket. Mire ezt letudjuk, addigra meg lesz az eredmény is.

Közben itt egy másik topicba, azt hiszem "1. inszem babásaiban" írták nekem, hogy az inszemi maga 40 000 forint volt + 10 000 körül az injekció és a vérvétel. + még az UH. Szóval ez nagyon durva. És mivan ha nem is sikerül. Hallottam olyat, hogy valakinek 9.-re sikerült. De nálunk nem így lesz bízom benne, hogy az első sikerülne. Valami miatt ez az érzésem. Csk azt nem tudom, hogy esetleg augusztusban lehet e megcsinálni.

Hát szóval ennyit tudok mondani.

Nita: Majd gondolok rád! Jaj de jó lesz nektek. Holnapra mondták a legmelegebbet.

Dia: a vicc nekem is tetszett. Én is szoktam ilyen kérdést kapni. :lol: :lol:

Kép
babicsek

Babi köszi a beszámolót. Bevallóm kacagtam mikor az árakat olvastam és irtad, hogy sok. Én lombikos árakra bukkantam a szegedi Kaáliba:
- konzultálás 13.000 FT
- spermavizsgálat 13.000 Ft
- hormonlabor 14.000 Ft
- nem tudom mi akar lenni cytológia 18.000 Ft
- Uh 8.000 Ft
- ovulometria ????= leszivás nem tudom mi 105.000 Ft
- punkció 105.000 Ft
- ET 112.000 FT

Hát és ebbe nincs benne semilyen gyógyszer és máris 400.000 üti és még mellé van egy csomó vizsgálat amit vinni kell, lehet benne lesz az vagy 700.000 Ft-ba na hát akkor még tuti próbálkozunk más úton is mert nincs kilátásba rövid időn belül ennyi pénzt félretelnünk.

Neked vannak áraid az inszemre, jó lenne ha az olcsóbb lenne hiszen maga a borsos árak 322.000 Ft a lombik menete.

Na most totál ki vagyok, kisebb vagyon csak egy bébire ami nem is biztos, hogy megmarad és aztán jön a többi pénz míg megszülőd :cry: :cry: :cry: :cry: nem is akarok erre gondolni, mert elkap a sirás.

Ha az árakat megmondom a páromnak akkor kapok aztán, hiszen ő is az hiszi, hogy ő meg tudja oldani. Sajnos egy román nő írta, hogy 6 hónapig kezelték a férjét eredménytelenül és ráment majdnem egy lombik ára és most gyűjtenek lombikra :cry: :cry: :( :( :(

Csajok valakinek a dokija csinál még inszemet olcsóbban?????????????

Kép
Kép
melisch

Babicsek sikerűlni is fog az első!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

melisch: Az én dokim csinál sperma befecskendezést, de ő azt mondta, hogy a káliban előkezelik őket, szűrik a rosszakat vagy mi és csak a jókat küldik be. Amit ő tudna az az, hogy úgy, egy az egybe beteszi őket. Most azon gondolkoztam, hogy így amik nem tudnak mozogni, akkor is akadályoznák a többit, szóval nemtudom sikeres lenne e. Lehet hogy ezt kéne megpróbálni először? Na majd meghallgatom a kális dokit, hogy ő mit mond az esélyekre.

Hát ezek után az árak után nekem is sírhatnékom van. Ha nem sikerül az inszemi, akkor biztos nem megyek lombikra. Ez rengeteg pénz és lutri is, mer vagy sikerül, vagy nem. Ha legalább biztos lenne.

Képzeld amikor volt a HSG-m most júniusban, akkor egy kismamával voltam egy szobában, akinek éppen befejezték a terhességét, mert meghalt a babája kb. a 8. héten. Akkor volt 12 hetes terhes és ráadásul lombikos. Szörnyű. annyira sajnáltam szegényt. Ő is azt mondta kb. 1 millióba volt nekik, mert azt is beleszámolja, hogy Pestre kellett felutazgatniuk, plusz a gyógyszerek, injekciók.

Kép
babicsek

Melisch
akkor ennyi, ha nincs TB-d.
Egyébként a leszívást, beültit...stb...támogatja az OEP.
A konzit kell fizetni, meg a gyogyikat.
Nekem a citológiát, sp.hormonprofilt, szal a vizsgálatokat a dokim megcsinálja.
Szóval mi olyan 200.000.-250.000-re számítunk.

betty615

Valamit még elfelejtettem...hogy megkérdezhetnéd erről a lányokat a beültis topicban, ők sorban lombikoznak, kb.-re meg tudják mondani.
Nekem 100.000.-150.000.-et mondtak, mivel nekem semmi bajom nincs. De én ezt keveslem azért.
Attól is függ, a nőnél mit kell kezelni közben, vagy hogy egyáltalán kell-e valamit.

betty615

Melisch mi az az inszem?

Mindent értek amit irtatok de pont ezt az összekötö kapcsot nem.
Vendég

Sziasztok Csajszik!
Hát látom itt zajlik az élet...:)
Mi meg vagyunk, Ati kersztanyja ma is hívott, tök jól esik, és segít amiben tud, persze titokban Anyósék előtt...Hát nekem ez jól esik!
Nita jó pihit, Attila is ott felszolgál Siófokon!!!!!! :?
Most azt tervezem orvost váltok, metr ez még Uh-t sem csinál, csak a pénz viszi...úgy, hogy annak idejeén nagypapám idjen kezelte az apját...:(
Én még mindig pénzszerzési lehetőséget kutatok!
Tényleg milyen babakocsit érdmes venni szerintetek, persze én vaterán nézek mindent!

Kép
nyuszifül16

Betty nem értem a kérdésed :oops: :cry: ezek az árak amiket írtam nem a kezeléses árak hozzájön minden gyógyszer. Gondolom nektek az utolsó 3 pozíció az ami ingyenes akkor is 66.000 Ft hacsak a hormonlabort és a citológiát nem kérik és lehet kérnek tőletek is valami pénzt a punkcióért. Ezen fórumba nem írtam csak olvastam őket.

Ugyanitt találtam pár gyógyszer árat
- Gonal-F 450 - 50174 ft.
- Gonal-F 75 - 9343 ft.
- Merional 75 - 1931 ft.
- Ovitrelle 250 - 9483 ft.
- Utrogestan 100 - 2213 ft.

Még nem jutottam oda, hogy elolvassam az illető csajnak mi volt a problémája de aki ezen árakat feljegyezte a köv gyógyszereket kellett kiváltania Gonal-F, Merional és Suprefact amiért 145.000 ft.-t fizetett

Kép
Kép
melisch

Nyuszi Siófokon nem tudod hol?????????,
jól beverem a pofáját!!!!!!!!!!!!!

babakocsi:mindenképpen olyat válasz amit ha utazni kell tudsz emelni egyedűl....de kényelmes legyen a babának...téliesíthető és nyáriasítható is legyen.....átlehessen alakítani mélyből sportkocsivá..........

ha kell segítek nézegetni.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska: Ez tetszett: :lol: :lol: :lol:

[quote]N írta:yuszi Siófokon nem tudod hol?????????,
jól beverem a pofáját!!!!!!!!!!!!!

Mi ma nem megyünk sehova ebben a nagy melegen. Most még minden ablakom nyitva, aztán ha melegebb lesz becsukok mindent, redőny le és pihi van. Már megsütöttem egy megyes pitét. Főzn nem fogok, mert van még babfőzelékünk, apa úgyis fogyózik, ő nem eszik semmit.

Úgyhogy ha a babikám engedi jövök netezni is. :P

Kép
babicsek

Melisch: Hát én nem tudom az árakat, már kicsit összezavarodtam.

Nyuszi: Örülök, hogy minden rendben. Rendes a keresztmamitól, hogy segít neked. Legalább ő normális.

Cathy: az inszem =inszemináció, ennek során az előkezelt, lecentrifugál (koncentrált) spermiumokat peteérés idején közvetlenül juttatják a méhüregbe. Sűrített, jó mozgású, életképes spermiumokat juttatnak a petesejt közelébe.

Kép
babicsek

Én azt mondom Melisch, hogy ha majd ott leszünk, akkor elmondom mennyi, mert így előtte fölösleges találgatni.
ok?!
:wink:

betty615

Sziasztok!
El vagyok képedve ezen a beültetés dolgon, már bocsánat de ezt kellene inkább az államnak támogatnia, nem az abortuszokat! Felháborított, amikor mi bent voltunk a kórházban volt, aki 11 és fél hetesen döntött úgy, hogy nem tartja meg az egészséges babát, az enyém kisebb volt, és az uh-n tisztán látszott, hogy mozgatja a tappancsát....Azt is utáltam , amikor a Soten minden Uh-n megkrédezték, hogy akkor megtartom...? :shock: Szóval ezeket a dolgokat kellene támogatni állambácsinak, hogy legyen valami népesség, nem még itt a gyessel szarakodni...sorry...és akinek nincs pénze annak ne legyen gyereke vagy, mert lehetősége se legyen rá??? Az örökbe fogadásra meg őrülten sokat kell várni...szomorú, hogy ez van....

Nita: tudom, hol dolgozik! De direket nem mondom meg :oops: Mert lehet tényleg vér folyna...ha elkapod... A babakocsis segítséget köszi, igénybe veszem. :D Jó pihit!

Kismamik: szerintetek ciki úgy orvost váltani a 28. héten, hogy a mostani doki az ismerősünk, és bizti jól alám fűt majd a kórházban???

Kép
nyuszifül16

Szia Nyuszifül!
Gondolod hogy aládfűtene a doki?
Olyan fajta?

És teljesen igazad van.
Bárcsak a gyógyszerekre is adnának támogatást, mert k..va drágák a lombikos cuccok. Szó volt róla, hogy X %-ban fogják támogatni, de hát a mai napig sincs belőle semmi.
Tényleg, mintha nem látnák, hogy nem nő a népesség, hanem fokozatosan csökken.
Ma már statisztika alapján minden 6. pár meddő.
Nna, ezzel kéne valamit kezdeni!!!!

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?