Sziasztok!
Hazaértünk, bevágtam egy majdnem fél dinnyét. Alig élek, olyan meleg van kint.
Melisch: A férjem még most is úgy van vele, hogy az az eredmény, amt kaott, az csak véletlen. Azt mondja, hogy a Kaáli is csak arra jó, hogy lenyúlák az embert. Ő úgy gondolja, hogy anélkül is sikerülne. De hát avval a diagnózissal, hogy kevés a spermium, szerintem ez kizárt. A mozgékonysággal is van gond szerintem. Na de mindegy. Én annyira felspanoltam már magam, és én bízok az inszemiben. Csak jobbak úgy az esélyek. Mi a miskolciba megyünk, ugyanis itt is lakunk. Ez szerencse. Nemtudom lenne e belőle valami, ha még kilométereket kéne utazni is utána.
Beszéltem telefonon velük és aug. 5-re kaptunk időpontot. Ahogy írtam fizetni kell 12 000 forintot, ez valami regisztrációs díj. Aztán ha kicsit korábban bemegyünk és visszük a mintát, akkor még ott rögtön meg is vizsgálják, ez szintén 12 000 forint. Azt mondták egy órás beszélgetésre számítsunk a dokival, vinni kell az összes létező papírjainkat, orvosi eredményeket. Mire ezt letudjuk, addigra meg lesz az eredmény is.
Közben itt egy másik topicba, azt hiszem "1. inszem babásaiban" írták nekem, hogy az inszemi maga 40 000 forint volt + 10 000 körül az injekció és a vérvétel. + még az UH. Szóval ez nagyon durva. És mivan ha nem is sikerül. Hallottam olyat, hogy valakinek 9.-re sikerült. De nálunk nem így lesz bízom benne, hogy az első sikerülne. Valami miatt ez az érzésem. Csk azt nem tudom, hogy esetleg augusztusban lehet e megcsinálni.
Hát szóval ennyit tudok mondani.
Nita: Majd gondolok rád! Jaj de jó lesz nektek. Holnapra mondták a legmelegebbet.
Dia: a vicc nekem is tetszett. Én is szoktam ilyen kérdést kapni.