Új privát üzeneted érkezett!

Lola,
kicsinyítsd le 600X451-esre.
Akkor menni fog. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz, én még csak másodszor voltam most a Kaáliban, elsőre nagyon kedvesek voltak, most is, csak nem esett jól, hogy azt mondták, csillapítsam le a gyereket :shock: (egy két és fél éves gyerek elég hangosan beszél és persze be nem áll a szája). Mindegy is, csütörtökre már megbeszéltem apával, hogy hazajön, míg elmegyek uh-ra, remélem, hogy azért mehet az inszem, csak clostyt kaptam stimunak mást nem :roll: és volt legalább 5-6 tüsző. Egyébként kedves volt a prof. , én nagyon sok jót hallottam már róla , vártam is , hogy találkozzak vele, csak szerintem nem volt jó kedve ...

Bridge, most már én is meglesem a blogodat, ha szabad! :)
bébike4

Bébike, nagyon sajnálom. Egyénként igenis vagy esélye az inszemnek.Nem lehet, hogy úgy értette, hogy a spontánnál 5-10%-kal nagyobb az esélye? Remélem, sikerül neked! Drukkolok!++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi baba! Az aláírandó beleegyező nyilatkozatban állt az, hgoy 5-10 % és erről beszélgettünk.
Én is nagyon drukkolok a blasztóbabáknak, jobb már egy kiicsit?
bébike4

Sziasztok!

Köszi a Julcsi-dícséreteket!

Csak néhány dolog gyorsan:

Nyulasz, a méretekkel kapcsolatban: egyrészt valóban a keresztek hajszállal odébb tétele nagyon nagy különbségeket jelent, másrészt pedig a méretek sok mérés átlagából jönnek ki, és tulajdonképpen közük sincs a valósághoz.

Baba, én Thuja 15-öt használtam felfázás ellen. Az első 5 golyótól elmúltak a tüneteim. Viszont ha jól tudom, az ilyensfajta homeopátiás szerek nagyon egyén függők. Igyál nagyon sok vizet, és szerintem a legjobb, ha felhívod a dokidat. Te is megnyugodsz, és ő biztosan olyat fog ajánlani, ami nem árt.

Bébike, nem semmi történet. Ennél undorítóbb mondatot egy szolgáltató, főleg egy orvos szájából nem is tudok elképzelni.

Estike, örülök, hogy minden rendben veletek. A lakás meg a kaja a hűtőben idővel alakul, addig kitartás. Péter Flóri nőjön szép nagyra!

Többieknek is drukkok!!!

Képzeljétek, Julcsinak tegnap kijött a 4. és az 5. foga. Egyszerre :shock: . A negyedikre készültünk, mert láttuk, hogy duzzad az inye, de egy pillanatnyi sírás nélkül áttörte. Erre ma látom, hogy az ötödik is kint van :roll: :roll: Na jó, ennyit a dicsekvésből :oops:

Kép
petne

Na bekaptam!
Aki éppen soros annak felajánlva!!

Nekem nem kell. Amúgy is mennem kell majd dokihoz, mert szerintem felborult a hormonháztartásom, mert hetek óta - már lehet hogy hónapok is vannak - pattincsos a 'tokám", az állam és a szám környéke. (Kozmetikus barátném mondta, hogy ez annak a jele.)
A másik amit észrevettem, hogy pár napja fájnak, bizseregnek a melleim. :shock: :? ... aztán tegnap fürdés után ahogy megtörötltem őket megint jött az a váladék ami akkor volt mikor elindult a tejelválasztásom szülés után. ... és egy csepp fehér is volt benne. (tej)
A frász kerülgetett tegnap este. nem hiányzik még egy bogyó az életemből. ... de ha rosszul sejtem, akkor ennek Bromo lesz a vége és megemelkedett prolaktin szint.
NEM AKAROM!!!!

Muszáj vagyok megvárni míg megjön és akkor bejelentkezni a dokihoz. :? :( :)

hajnoca
Dunakeszi

Lola,
szépek vagytok.
amúgy férjeddel miden rendeződött 'régről"? :wink:
Priviben is válaszolhatsz, ha úgy jobb. :)

hajnoca
Dunakeszi

Bébike: http://quad.bdtf.hu/Kaali/kinszem.html
B. prof. igen hangulatember,... én ettől függetlenül kedvelem, mert nagyon alapos. Inszemet tényleg nem csinálnak 4 tüsző fölött. Itt is 5-10 %-ot ír.

Hajnóca: :roll:

Petne: gratula a fogacskákhoz!

Skrissz: :?: (a táblát ki fogja majd csinálni, ha Eszter megszületik?)

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hajnoca: közös dokinkhoz készülsz menni: :lol:

Puszedli: semmi bajom B. proffal, főleg, hogy írod, hogy hangulatember, csak csináljon nekem gyereket :lol: Egyébként délelőtt alig voltak, gondolom, most sokan vannak szabin.

Szerintetek az számíthat az inszemnél, hogy múlt hónapban volt a laparoszkópia? lehet, hogy most jobban beindultak a petefészkek?

Petne, ügyes a lányod :D az én Benimnek hat hósan jött még csak az első foga
bébike4

Igen, őhozzá.
Nem tudod mikor megy szabira?
Valahogy így augusztus táján szokott.

Ismerős ez a gyerekcsillapítás.
Néhány mpig működik aztán olyannal folytatja amilyennel előtte abbahagyta.
Nem tudom, hogy hogyan fogja viselni Bó és apa, ha megyünk dokihoz, mert mindketten a türelemmel ilyen téren kevésbé bírnak ki 2 órát a magánrendelésen.
Muszáj lesz oda menni, mert napközben apa nem tud elszabadulni és az amúgy is már egy fél nap lenne, ha engem hurcibálna reggel uhura aztán meg haza a dugó közepébe.
Erre meg egy napot ne vegyen ki.

A babakocsi nekünk inkább a közlekedés 'nem léte' miatt kell/szükséges.
Nehéz egy 12 kg gyereket 30 -45 percen keresztül cipelni, mert bó nem igazán szeret a melegben sétálni, ha védőnőhöz kell menni.

hajnoca
Dunakeszi

Bébike, jobb már.Sokat ittam.

Skrisz az sms-re sem válaszol. Kezdek aggódni miatta. Remélem, csak alszik.

babaimádó
Kép
babaimado

Hali!

Végigolvastalak titeket...de most nem nagyon érek rá kommentálni. :?

Babaimádó
Nekem is az jutott eszembe, hogy minden lombiknál kaptunk doxiciclint...szóval az hogy nem lehet semmit bevenni ilyenkor még nem annyira igaz.
Én amikor most babás lettem, dugtam 3 canesten kúpot a 24,25,26.cnapon...mertmintha bújkált volna bennem vmi...mondom lassan megjön...legyek rendben a kövi ciklusra....aztán visszanézve kb a 27.cn-en estem teherbe...nem hiszem, hogy kárt okozott volna akkor.

Párom visszahívták a DunaHouse-tól, tetszett nekik.Holnap Miskolcra kell mennie szerintem a másik 3 jelölttel (mert 4 embert keresnek) és lesz megint vmi.Akkor még okosabbak leszünk. :)
Utánanézegettem én is a cégnek, elég híres és jól működő...meglátjuk mi lesz belőle.

Pussz mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok

Baba sok babaragacs ++++++++
a többiek már ajánlottak gyógyikat , én ezért nem teszem már.

Bébike a nagyon sok tüszinél tényleg nem csinálják meg inszemet, sőt tudok olyat akit el is tiltottak a keksztől, és ebből lettek ikrei :wink:
A másik témát sajnálom, vszinü akkor hogy Ő hangulata miatt panaszkodnak sokan? :roll:

Tücsi mint mindig , szívemből szóltál :)

Lehet jön Eszter??? :)

Hajnóca nem emlékszem betegségedre, bocs--de ezek a tünetek a pco tünetei.

Én este dokizom, majd jövök hírekkel :wink: kicsit még dolgozni kellene

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika,
soha nem voltam pcos.!
Nekem olyan eredetű volt a meddőségem, hogy a hüvelyem termelt ellenanyagot a spermák ellen. Akkoriban magas volt a prolaktin szintem és szedtem rá Bromot és clostyt.
Ezért is gondoltam, hogy megint az van, mert akkoriban is ezek voltak a tüneteim.
Mindegy. Majd a doki, ha megyek megmondja a frankót. :wink:

Igaz, ettől még lehetek pcos. :roll:

hajnoca
Dunakeszi

Még nem jön Eszter :lol: .Állítólag, én rögtön tudni fogom és én azonnal meg fogom nektek írni, ha jön.

babaimádó
Kép
babaimado

Hajnoca
Majdnem :lol: de vegul mivel a nem igazan zart oldalon latta a petit a ciszta mellett ezet aszonta ne...meghat en szerintem mar addigra megovulalodtam a masik oldalbol :wink:
Amig raerzel a kuplungra addig parszor leis fogsz fulladni...de aztan raall a labad es menni fog eszre se veszed mikor mi csinalsz... :wink: Nekem is kicsit magas volt a prolaktinom es volt kis tejcsep tavaly nyaron de azt mondtak nem olyan sulyos hogy gyogyot kapjak ra :roll: amugy a stressz is felviheti vgy nyugtato szedese ilyesmi :roll: marmint minimalisan csak persze...ugyhogy no para amig nincs lelet :!:

Baba
Valahogy en is ezt erzem :D te meg tovabbra is igyal sokat Kép tyuhaaa hat nincs semmi otletem :( jobban vagy mar?

Tucsi
Igaz en nem ismerlek de olvasgattalak regebben is :roll: Es le a kalapal elotted en sajnos meg nem tudok lemondani a dolgokrol eeees en is kihagyok eleg sok mindent a baba erdekeben :roll: csak remelni tudom,hogy sikerrel jarok bar ezt senki nem tudhatja...en ngyon eros vgyok de ezek szerint te megerosebb es ez mar nem semmi :shock: de en azert kivanom neked a legjobbakat es sok boldogsagot nektek barhogy is legyen :wink:

Puszi
Valami varazst en is erzek evvel a dokival kapcsiban :D veled mizu?varod pirit? :roll:

Lola
Valakit kerj meg kicsinyitse le en nem tom az iwiw elerhetoseged :oops:

Estike
Ngyon varjuk toled is a kepeket :!: lekell kicsinyiteni :?

Nyulasz
Milyen jo is lenne beelozni ot :lol: Kerdezi a doki hany naposak a ciklusaim?Mondom neki 25 aszongya remeljuk ez a cikusom 9honapos lesz :lol: Koszi a blogdicsit 8) tesomnak is fagy...neki mobil netje van :roll: en internet explorer-t hasznalok... :roll: lehet az is szamit :idea:

Bebike
Hajra edes szabadsag 8) Kép hajra inszem?Hanyadik lesz? :roll: Hat ez nem egyszeru...most olvasom :shock: na ezert kene menned a lombikra mert ott jo a ok peti de ennek meg nincs ertelme hogy jol beclostiz aztan meg elmarad mert tul sok peted van :twisted: es azok a beszolsok :shock: :evil: Nyugodtan kukucskalj be de nem mindig tudom am jokat irni...ahoz kell az ihlet ami nem mindig van :oops: Most meg idohianyban szenvedek :x

Kisbuta
Bocsi,hogy megvarattalak :oops: doki utan apacskaval ebedeltunk aztan elmentem megnezni par lakast aztan meg egy lannyal taliztam aki magyar 8) es fel 7re ertem haza :oops:
Na vegre te is pihensz majd kicsit 36.het jon minnya :shock: Mar akkor at is koltoztetek vgy mikor lesz a nagy nap? :roll:

Csoki
Hat igen egy kis pihi jot tesz...nem is azert irtam en tudom az utolso idoszak a legnehezebb foleg a uccso het meg napok csak biztatni proballak :wink: hat a cisztauzok mennek tovabbra is :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Még nem jön Eszter, csak anyunál voltam egész nap. :D Kényeztetős napom volt. Na de miket olvasok itt???

Hajnoca, nem semmi! Irány a vérvétel!

Babim, neked meg csíp? :evil: A franc vinné el! Vagy legalább a tea. A doxiciclin szerintem hatni fog, meg kéne kérdezni, hogy esetleg kliont ne dugdoss-e... :roll:

Estike, szijja! Várom a képeket nagyon! Írsz majd pár szót a születésről is?

Árnika, Bébike, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szia Tücsi, örülök, hogy ilyen jól érzed magad a bőrödben! :D

skrisz72

Bri,
nem a kuplunggal van a gond, hanem a gázzal!
Azt a pedált nem érzem annyira.:(

Skrisz anyu,
értettem, de megvárom mg megjön és elmúlik, mert addig nem tud a doki megvizsgálni.

hajnoca
Dunakeszi

Skrisz, a Doxit nem most szedem, hanem punkció után szedtem vasárnapig!!!(Akkor még semmi bajom nem volt). Ma megpróbálok beszélni a dokival, mert félek.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Baba jobb ha beszélsz a dokival, bizti meg fog nyugtatni.

Bridge tudom én hogy bíztatsz, köszi :wink: jót tesz nagyon a lelkemnek :D . És nincs már szeptember sem sokára :D .

Pussz mindenkinek!
Vendég

Hajnoca
Hat a gaz meg a kuplung egyutt muxik indulaskor :roll: egyik folyamatosan nyom masik folyamatosan enged fel...ha nem lenne kuplunk nem lenne bajod a gazzal sem :wink: en mar csak tudom (automata kocsim van 10eve)

Csoki
Latod mar te is igy erzed :) de amugy tenyleg nincs messze :arrow: ugy nez ki nekem is addig kell varni es nekem meg fagyibabom sincs :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Megint csak nagyábból tudtam visszaolvasni, bocsi, hogy nem írok mindenkinek. :oops:

Baba!
Látom Neked kell a drukk, küldök rengeteget, most már muszáj sikerülnie!!!!! :lol: +++++++++++++++++++

Bridget!
Láttam az lh tesztjeid, ilyet kívánok hcg-ből!!!!++++++++++++

Bogyimami!
Köszi, hogy így leírtad, nekem már nem volt időm kifejteni. :lol:

Nyulasz!
Nagyon ügyin bírod egyben, majd ma megcsörgetlek mizu. :lol:

Petne, Lola!
Babák nagyon szépek és édesek!

Matyikám megtáltosodott, iszonyatos sebességgel elkezdett menni a súlya, tegnap este már 1560 gr. volt. Lassan kikerül az inkubátorból kiskocsiba. :lol: Remélem Málnácska is követi. Már nagyon várom, hogy végre költözzünk a rommingba, úgy szeretnék egész nap velük lenni. :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsofi@
Mar ngyon varunk vissza es ngyon orulunk,hogy mindn rendben :D mar alig varom,hogy lathassam a fotokat 8) laaaattad :shock: hat ha latnad most :oops: lehet megint pe-m lesz :roll:

Kép

Kép

Szerintetek? :roll: Lehet az a masik 15*18as tuszi taltosodott meg? :roll: de mondjuk jobb oldalt nem vgyok teljesen nyitott talan hagyni kene :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, ikrekre gyúrsz? :lol: +++++++++++++++++++++++++++

Zsófikám, de jó, hogy látunk. Annyira sok idő telt már el a születésük óta és még mindig kórházban vannak. :cry: Annyira jó lenne, ha már arról írnál, hogy otthon vannak. Jó lenne képeket is látni róluk.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Bridget,hajrá 9 hónapos ciklus :D ...én is azt használok,mint te,és mégis fagyott...de nem adtam fel,egyszercsak sikerült...bár azt nem értettem,van-e összefüggés,de a ventillátorja bekapcsolt a gépnek,és ezerrel pörgött,amig nyitva volt az oldalad :shock: :roll:
Érdekes a teszted,te tényleg ikrekre gyúrsz :lol: ...sikerült letölteni és használni a képkicsinyítős progit?

Kukackám,micsoda jó hírek rólatok :D Nagyon kis ügyes Kukackáid vannak,igazi harcosok :wink: BóNagy puszi nekik :D

Baba,beszéltél a dokival?Vagy ma hívod?Ragacsokat küldöm! :wink:

Árnika,Bébike drukkok az inszemhez!

Dezsinám,ha ma sem jelentkezel,dobok neked egy smst.
Vendég

Sziasztok!:-)

Skrissz, már én is aggódtam miattad, örülök hogy minden okés veletek!:-)

Babaimi drága, hogy vagy csíp még?

Árnika!:-) :oops: Nagy cupp neked!

Zsófikukuckám, jaj nagyon örülök hogy jól vagytok és szépen gyarapodnak a babukák! Ölelés neked!!

Bridgert, köszönöm a jó kívánságokat! Igen, valóban nem "ismersz" mert amikor te csatlakoztál én akkor "vonultam vissza" a babanetről, és most is csak azért írok néha, mert nagyon szeretek itt mindenkit a fórumon és tényleg érdekel, hogy kivel mi történik, és persze drukklok, hogy mindenki bebabásodjon! Szóval, én már csak ilyen ritka vendég vagyok itt!;-)

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Bridget
Hát az otthoni akció semmiképp se maradjon ki! :D

Babaimádó
Beszélj a dokiddal!Ő majd megmondja a tutit, mit lehet vagy mit kell...

Én most voltam gagyi 2d-s uh-n, csak a szokásos:BDP, AC, FL lett mérve, amúgy minden normális, nemét még mindig nem látta az itteni doki. :? Holnap nézetek méhszájat este.
Sztem előjött az első terhességi csíkom az alhasamon:( , tuti hajlamos vagyok rá mert kenni kenem mint az állat, de vmikor amikor még az eszemet sem tudtam szereztem már a combjaimra is. Ez van. :(
Többi kismamik hogy álltok ezzel? :shock: :D

Pusszancs.

Kép
vizkriszisback

Vkrisz, nekem nincs csík egyenlőre. Én is kenem.

Bridget, húzzatok bele!

Nyulaszka, Dezsina két hétre ment nyaralni!

skrisz72

22.heti poci:
Kép

Nyulasz
Most nézem, hogy nem is egy van, inkább 3...de mindegy. Te meg szerencsés vagy akkor a bőröddel, reméljük így is marad!!! :D

Kép
vizkriszisback

Babaimi,
küldöm a mai drukkokat ++++++++++++++++++++++++++++
Doki mit mondott?

Bébike és Árnika,
nektek meg inszemdrukk megy
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz,
én igazi kistigris lettem - sajnos a pocakomtól nem láttam rá, csak a tükörben pillantottam meg. Aztán - eső után köpönyeg - szereztem rá egy krémet, ami legalább féken tartja, azóta nincs új csíkom, és régiek is halványabbak, ha el nem is tűntek teljesen.
Ugye azért nem maradok ilyen örök életemre? (Milyen dög vagyok, ha ígymaradok is megérte. Különben is, nem mindegy, miután már egyébként is van egy műtéti heg a hasamon?)

Kukacka,
akkor még Zegen vagytok, ugye? - Mi lehet, hogy jövő héten pár napra megyünk Szigligetre, szívesen meglátogattalak volna titeket, de nem tudom, apa hajlandó lesz-e elvinni Zegre, meg nem tudom, te mit szólsz ehhez. Esetleg küldj privit, ha nem bánnál egy látogatót.

Tegnap találkoztam az új védőnénivel. Na, hát személyesen nem is olyan rémes, mint telefonban volt. Adott egy listát, hogy szoptatós anyukáknak mit ajánlott és mit nem ajánlott enni, ennek nagyon megörültem.
Most gyermekorvos-gondjaim vannak. Van a közelben kettő is, az egyik a körzeti, a másikat lehet választani.
A választottnak fizetni kell??? és mennyi az annyi???
És még azt a tanácsot kaptam egy kismama ismerősömtől, hogy tudjam meg, hogy melyik mennyire elérhető munkaidőn kívül, ha akkor üt be a krach, és hajlandó-e szükség esetén házhoz jönni, vagy mindenképp nekem kell vinni a gyereket, ha valami baj van?
Most próbálok puhatolózni...

Kép
kisbuta

Doki a háziorvoshoz akart küldeni, hogy csináltassak vizelettenyésztést, de végül rávettem és írt antibiotikumot. Sajnos nem egyszerű dolog a mai eü.ben, ha valaki egy tenyésztést akar. :cry: :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

ja, a gyógyszer majd du.lesz meg a patikában, hogy az se menjen elsőre

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: :evil: Jobbulást! Babatapik mennek folyamatosan!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kisbuta,
nem akarlak elkeseríteni, de nekem ott maradtak. :(
Halványan látszanak és érezni is csak akkor érzem, ha megsimítom.
Én ilyen fajta vagyok. A hasfalam amúgy is gyenge - kétoldali lágyéksérvem volt kiskoromban - emiatt a hasizmozást sem nagyon bírom és talán gyereke és fiatal lány koromban volt utoljára kocka hasam. :wink: :(

hajnoca
Dunakeszi

Vkrisz,
ahogy néztem múltkor a pocakfotódat amikor kivolt a pocakod azon úgy látszott, mintha kockahasú lettél volna elötte, nem?
Így előfordulhat, hogy simán vissza fog menni a hasad és nem is fog látszani.

Amúgy meg örüljetek neki egy kicsit, mert az albérlők miatt ilyen és jó jel is, mert akkor nőnek, mint a gomba és fejlődnek. :wink: :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok

bocsi most önző leszek,
UH eredmény : 8mm endometrium, átjárható oldalon 12mm tüsző.
Hétfőn vagy kedden inszem, csak mostmeg már attól félek hogy , a hétfő késő lesz :roll:
kezdek kiakadni magamon, hogy megint egyre jobban parázok, és egyre jobban beleélem magam- de ezt csak így lehet nem?! :?

jók legyetek, sok a meló

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika,hétfőre drukk!A doki biztos kiszámolta,hogy akkor lesz jó :D

Nekem sincs még csíkom,mostmár naponta kenem,eddig 3-4 naponta jutott eszembe :oops:

Ja,ha Dezsi két hétig nyaral,akkor nem zavarom.
Vendég

Sziasztok!

Zsófi, én is nagyon örömmel olvasom mindig, ha írsz a babákról, Matyi tényleg nagyon belehúzott, ügyesek vagytok! További sok sok drukk!

Baba, mit írt fel a doki? most már jobb egyébként?

Vkrisz, sajnálom a csíkot, mivel kened? Szerencsére nekem nem volt, de azért ez hajlam kérdése szerintem, nekem meg irtó visszeres lett a lábam. :cry:

Kisbuta, nem kell fizetni a választott gyerekorvosnak, ha nem a körzetedbe mész, akkor sem. Mi sem oda járunk, ahová tartozunk, nekünk a védőnő mondta, hogy szerinte ne válasszuk a körzetis orvost, mert rosszakat mondanak róla. A mi gyerekorvosunk már előre megmondta, hogy a választásnál tudjuk, hogy ő nem jön ki házhoz (az egészen pici csecsemőkort leszámítva), de van, aki pénzért kijön, ha hívják. A barátnőmékhez azt hiszem, hogy kétezer forintért jön ki a doktor.

Árnika, jól látom, ma vagy a 10. napon? én meg a 11-en, de nekem valszeg már szombaton lesz az inszem. Kaptál stimulálást? Szép a méhnyálkahártya és a tüsző is biztosan szép nagyra nő még addig! Drukk neked is++++++++++++++++
bébike4

Árnika, biztos nem lesz késő a hétfő, a doki nyilván kiszámolta a ciklusaid és a tüsző mérete alapján! Én meg attól tartok, hogy a szombat korán lesz, az a 14. nap, de nekm egy-két nappal szeirntem később van peteérés,de gondolom a tüszőrepivel ezt tudják időzíteni, ugye?
bébike4

Árnika,
no para, addigra lesz megfelelő. Nagyon fogunk drukkolni!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
hát ahány orvos, annyi szokás.
A párom nagymamája is ezt csinálta, mikor le akartuk rövidíteni a kört, és ő felírhatott volna valamit, de azt mondta, hogy csak tenyésztéssel :shock:
Erre be kellett menni a klinikára, ott aztán nem kértek tenyésztést, hanem gyorsteszttel megnézték, van-e genny, és mivel volt, már írták is fel a bogyót. - Csak sajnos nem végeztem ilyen gyorsan, mert ha már ott voltam, ugyan a ctg-re is felkötöttek egy félórára, pedig semmi nem indokolta, meg a méhszájat is megnézték, és még meg kellett várni, hogy előkerüljön a doki a szülőszobából, apa meg majd megőrült odakint, hogy mi baj lehet már... :?

Kép
kisbuta

Na, ne hidd, hogy ez egyszerű menet volt....................

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz,
blog - vezetés:

Nem az első elindulással van a gond, hanem amikor már úton vagyunk és körforgalom van vagy piros lámpát kapunk és meg kell állni.
Ekkor nehézkes az elindulás.
Olyan, mintha nem érezném a pedált. Pedig abban a cipőben vezetek amiben tanultam vezetni.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, de ez egy másik autó. Máshol fog a kuplung, más a teljesítmény. Az autót kell szoknod. Az én párom gyakran cserélgeti az autóinkat, ezért mindig más-más autót kell megszoknom. Nem egyszerű. Néha én is lefulladok.

Kukacka, nagyon drukkolok a kicsiknek!

skrisz72

Skrisz,
tudom. Értem én.
Az is baj, hogy ritkán tudom vezetni.
.... majd egyszer .... a távoli jövőben .... a messzi - messzi galaxisban .... lesz egy saját, kicsi autóm amit nyúzhatok, törhetek, zúzhatok.
Legalábbis apa ezt mondta .... hogy annak nem lesz baj, ha nekimegyek valaminek.
Azért én CSAK a kis autóra pályázom .... a törésekre nem! :wink: :D :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Bridget, két peteérés?? AAAAAAZ IGEEEEEN! :D

Vkrisz, biztos hogy azok striák? Kicsit korai még, nem (úgy értem, hogy hiszen nincs olyan nagy dinnye hasad még)? Nem az erek rajzolódnak ki vagy megnyomta a ruha (én arra szoktam azt hinni, hogy csíkok)? Én is félek ettől nagyon, pláne két babával nagyobb az esélye. :(

Bébike, és a visszerekkel mit csináltál? Vagy visszahúzódtak? Nekem is van egy-kettő. :cry:

Árnika, itt is hajrá! Para normális (paranormális :lol: :lol: :lol: ).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Árnika
A tüszőrepi szurival majd szabályozzák a repedést...na meg addig mész még uh-ra vagy nem?

Hajnoca
Ja, volt vmikor kocka hasam...még a stimuk előtt.Anyám csíkos 4 gyerek után, tesóm is de ő 30 kilót hízott...

Kisbuta
Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy ha ez az "ára " a babónak, kit érdekel? :) De azért kenem (Babylove, dm), hátha így kevesebb lesz.Na meg nem kéne nagyon elhízni...

Babaimádó
Gyors jobbulást!!!+++És persze sikeres bebabásodást!!!+++

Párom most BP-en van.Képzeljétek!Ugye jelentkezett egy Duna House-os állásra, pénteken volt interjún, hétfőn szóltak neki hogy tetszett nekik és kérdezték ő is, hogy átgondolta-e, lenne-e kedve hozzá.Amúgy itt indul Kbarcikán az irodájuk a jövő hónapban és 4 embert kerestek.Hát lenne. :D Azt tudtuk, hogy ha bejön lesz egy 8 napos tanf. Pesten a jövő héttől, aztán vizsga és utána kezdene. Hétfőn mondta neki a főnök, hogy ma bekellene mennie Miskolcra 11-re, találkozzanak itt és itt és ő elviszi a többiekkel majd valahova. Erre elvitte őket Pestre, ahol most épp vizsgáznak valahogy valamiből...fogalmuk sincs, arról sem volt, hogy akkor ők mostmár a kiválasztottak.Kivi vagyok most mi van, nem semmi. :shock: :D

Most megyek mert tanítok 7ig, pussz...

Kép
vizkriszisback

Vkrisz, akkor drukk a férjednek.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim,
valami nem okés a vonalzóddal. :)

Vkrisz,
ez aztán a mély víz. :D Útközben Bpre egy gyorstalpalós ingatlanos 'tanfolyam."
Végül is ráér majd belejönni, ha már megvan a vizsgája. :D

hajnoca
Dunakeszi

Baba
Igen :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy vgy? :) na most olvasom :? Kép

Arnika
annak a tuszinek meg noni kell nem lesz sekeso se hamar :wink: en szamitasaim szerint hetfore olyan 22mm :wink:

Nyulasz
Nem tom lehet telitett a blogom :lol: :lol: :lol: Nyulaszkam orok halam azert a programert.Nana,hogy letoltottem es ezek mar ugy vannak szerkesztve :wink: marha egyszeru :shock: meg1szer koszi :wink: es igen ikrekre gyurok :D

Tucsi
Tudom de en mielott csatlakoztam azert olvasgattam mar vgy 1eve bizti a topikotok 8) szal azert kicsit iserlek de sosem "beszelgettunk" :) es persze,hogy azert jossz vissza mert megszeretted az itteni lakosokat :lol: ezt eszrelehet venni az irasaidbol es a kedves hsz-eidbol :wink:

Vkrisz
Hetfon volt akcio :oops: meg ma kene de szerintem parom hulla lesz :? na majd meglatjuk :roll: jaj de szepen gombolyodsz :D Vegre megoldodni latszik akkor parodnak is a melo dolog :wink: majd gyere es meselj 8)

Skrisz
Belehuzunk 8) ha rajtam fuggne hajjjjaajjj :lol: Hogy vagy?Mar a 39.hetben :shock:

Hajnoca
En kispolski-val kezdtem '97-ben 8) :lol: es mint irtam meg Skrisz is a kuplungot kell erezni...es egyutt a ketto lassu felengedeset ill lenyomasat :wink:

Rana
Meg mapippantok aztan tobb lh-m nincs :roll: ngyon ugy nez ki :shock: marmint hogy 2pe-m volt van :roll: apa meg azt hiszi a honapra letudtuk...most ha mondom neki el se hiszi hogy mar a baba erdekeben szolok :lol: :roll:

Baba,Juhar,Julcsi +++++++++++++++++++++++++++++++++
kinek is kell meg :oops: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vkrisz,apának hajrá :D

Bridget,akkor jó,hogy bejött a program.Én véletlen találtam rá,de nagyon szeretem.Neked meg,aki sok-sok fotót tölt fel gondolom még hasznosabb...apa csak tegye a dolgát,akár a babák miatt,akár miattad :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?