Hajnoca
Majdnem
de vegul mivel a nem igazan zart oldalon latta a petit a ciszta mellett ezet aszonta ne...meghat en szerintem mar addigra megovulalodtam a masik oldalbol
Amig raerzel a kuplungra addig parszor leis fogsz fulladni...de aztan raall a labad es menni fog eszre se veszed mikor mi csinalsz...
Nekem is kicsit magas volt a prolaktinom es volt kis tejcsep tavaly nyaron de azt mondtak nem olyan sulyos hogy gyogyot kapjak ra
amugy a stressz is felviheti vgy nyugtato szedese ilyesmi
marmint minimalisan csak persze...ugyhogy no para amig nincs lelet
Baba
Valahogy en is ezt erzem
te meg tovabbra is igyal sokat
tyuhaaa hat nincs semmi otletem
jobban vagy mar?
Tucsi
Igaz en nem ismerlek de olvasgattalak regebben is
Es le a kalapal elotted en sajnos meg nem tudok lemondani a dolgokrol eeees en is kihagyok eleg sok mindent a baba erdekeben
csak remelni tudom,hogy sikerrel jarok bar ezt senki nem tudhatja...en ngyon eros vgyok de ezek szerint te megerosebb es ez mar nem semmi
de en azert kivanom neked a legjobbakat es sok boldogsagot nektek barhogy is legyen
Puszi
Valami varazst en is erzek evvel a dokival kapcsiban
veled mizu?varod pirit?
Lola
Valakit kerj meg kicsinyitse le en nem tom az iwiw elerhetoseged
Estike
Ngyon varjuk toled is a kepeket
lekell kicsinyiteni
Nyulasz
Milyen jo is lenne beelozni ot
Kerdezi a doki hany naposak a ciklusaim?Mondom neki 25 aszongya remeljuk ez a cikusom 9honapos lesz
Koszi a blogdicsit
tesomnak is fagy...neki mobil netje van
en internet explorer-t hasznalok...
lehet az is szamit
Bebike
Hajra edes szabadsag
hajra inszem?Hanyadik lesz?
Hat ez nem egyszeru...most olvasom
na ezert kene menned a lombikra mert ott jo a ok peti de ennek meg nincs ertelme hogy jol beclostiz aztan meg elmarad mert tul sok peted van
es azok a beszolsok
Nyugodtan kukucskalj be de nem mindig tudom am jokat irni...ahoz kell az ihlet ami nem mindig van
Most meg idohianyban szenvedek
Kisbuta
Bocsi,hogy megvarattalak
doki utan apacskaval ebedeltunk aztan elmentem megnezni par lakast aztan meg egy lannyal taliztam aki magyar
es fel 7re ertem haza
Na vegre te is pihensz majd kicsit 36.het jon minnya
Mar akkor at is koltoztetek vgy mikor lesz a nagy nap?
Csoki
Hat igen egy kis pihi jot tesz...nem is azert irtam en tudom az utolso idoszak a legnehezebb foleg a uccso het meg napok csak biztatni proballak
hat a cisztauzok mennek tovabbra is