2009.07.21 23:25
Szerző: tünci28
Ne haragudjatok, egyszerűen ugorjátok át ezt a bejegyzést, de valahová muszáj volt kimondanom, kiereszteni magamból.
aludni kellene, nem álmatlanul ülni itt.
Aarnika, írok majd, csak kis időt kérek, most valahogy nem megy.kétszer is nekifogtam, rosszul jönnek a szavak.
Órák óta szorongat a szívem, mintha mázsás kő lenne rajtam megint.Néha olyan jó azt érezni, hogy jobb már kicsit, vannak egészen jól sikerülő napok, esetleg egy hét is.
Aztán itt ér a gép előtt a hajnal, pityergek, néha felzokogok, elengedem a visszatartott könnyeket, hiába küzdök.Ebből áll ez az év, ez az összegzés.Mintha semmi se történt volna,amit érdemes megemlíteni, pedig a legfontosabbak voltak.Bár ki lehetne törölni, bár újraindulna minden.
A tegnapi nagy bizodalmam a jövő felé mára hogyan tud elpárologni?Jár az agyam egyfolytában.
Találni kellene egy életcélt, egy gyermek nélküli alternatívát, hogy akarjak felkelni minden reggel, hogy ne akarjam abbahagyni néha az életem.El kellene már temetni a gyermeki álmaimat.A szép nagy családot, a boldogság képzeletét.Ez nem lesz már, de lehetne vmi.Csak nem tudom mi.
Borzalmasan labilis vagyok, képes vagyok percenként másképp gondolni mindenre.
Kérek szépen vissza az élettől öt évet,ez járna nekünk,azért amit tett velünk!Amit a kislányommal tett!
Nem akarom azokat a hónapokat, amikor pánikszerűen lesem magam, hogy terhes vagyok-e már.Ami egy hónap, nekem egy évet ér.Az orvosok majd legyintenek ezután is, minden kétségbeesett kérésemre, majd mondják legyünk türelmesek, majd jön, csak várjunk.Majd 5-6 év múlva rohamléptekkel jöhet a lombik, ha addig még lesz mellettem vki.
Ma csináltam harmadik napja lh tesztet, gondoltam segít, legalább a napot tudjuk, mikor kellene..hja kérem ,hogy egymás után három napon is durván pozitív.Legalább azt is tudhatom, hogy a hormonokkal is gond van, mert ugye az lh-csúcs egy napig lehetne.
Persze nem gondolok mindjárt agyalapi mirigyet nyomó daganatra, éppen csak egy kis hormontúltengésre, ami tökéltesen leállítja a petefészkek normális működését, viszont növeszthetek egy fészekben, akár 8-10 szép nagy cisztát, amik majd még több hormont szórhatnak a szervezetbe.hurrá.
Mondtam egyáltalán nektek, hogy orvosi engedélyem van?Igen, elhangzott a vágyott mondat:Tessék próbálkozni...két hónap és jöhetnek a hormonvizsgálatok, meg az egész meddőségi protokoll újra.Ha az egészet megint végig kell csinálni, az legalább egy-másfél év.Ha kapkodunk.
Joggal kérdezhetitek, mért gondolom, hogy nem megy.Hagyatkozom az elmúlt 8 év tapasztalatára.
Lehunytam a szemem és láttam magam, ahogy könyörgök a dokinak, hogy minél hamarabb, gyorsan,gyorsan.Aztán olyan düh lett urrá rajtam, mert itt lehetne velem már Viola, már milyen nagy lenne, már mondogatna szavakat.Hosszú idő óta, megint elővettem minden haragomat és kétségbeesésemet, végiggondoltam minden pillanatát, amikor szóltam, de nem vették komolyan.Pedig azt hittem ezen is felülemelkedtem.
A hab a tortán pedig.:Nézegettem az uram este.Nemigen öregszik.Szép, hálás géneket örökölt, évekkel idősebb, évekkel fiatalabbnak látszik, mint én.most szeret még, igyekszem szerethető lenni, még reménykedik, valamelyik nap sírt, azt mondta már azt is könnyebb lenne elviselni ,ha egyenesen megmondanák ,hogy nem lehet és kész.
Szóval nézegettem Őt és még mindig tetszik,amit látok, 8 év után is.És tetszik biztosan másnak is.Még szeret, de majd ez változik.Eltelik még pár év, én megkeseredem ,s Ő még mindig elég fiatal lesz.Megismer majd egy sokkal fiatalabb lányt, aki rajong majd érte és nem akar majd ellenállni, mert itthon csak a mindig síró,tönkrement felesége várja.Aki nem lesz a gyermekei anyja, csak egy nő, aki nem teszi boldoggá.S,akkor majd az a kedves ,fiatal lány megfogan tőle az első tétova megcsalásnál....
Ez vagyok ma este.
Ne mondjátok, hogy nem így lesz, ne mondjátok, hogy nem fordulhat elő, mert szeret.Előfordulhat, mind tudjuk.
eredetileg reagálni szerettem volna a napközbeniekre, de ennyi tellett tőlem,ne haragudjatok rám.Ez az egy hely van, ahol megtehetem.