Új privát üzeneted érkezett!

Most látom, Jázmin, hogy már van időpontotok a Czeizelhez. Már csak 16 nap...olyan kíváncsi vagyok, mit fog mondani, szorítok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Ejha...laptető.
Csak az a baj, hogy én még nem tudom elképzelni, hogy másik gyerekem legyen, aki nem ők... :cry:
Átadom Nektek.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Bizony, Zaha, ez nagy szó!Nagyon várom, az itthoni dokim nem találkozott még ezzel a betegséggel, így mi továbbléptünk.Mire várjunk?Nem spontánozhatunk, túl nagy az esély, hogy ugyanez megtörténik.Így tanácsért megyünk, hogy melyik intézetet javasolja számunkra.

Kép
jázmin20

Jaaaj, teljesen elérzékenyültem, olyan szép képeket tettetek fel, olyan megható mind, mert mögé lehet látni..

Jázmin, annyira örültem, amikor megláttam az aláírásod!!!Csupa jót kívánok!

Zaha, annyira hiányoztál!!!!

Ma sokan vannak ,de este próbálok kicst visszaolvasni, uram nem lesz otthon.

KépKépKép
tünci28

Én is jövök még képekkel, ha megtalálom a fényképező töltőjét végre valamelyik még tele dobozba.....

Betti
Kép
betti0412

Zaha a képek gyönyörűek!
Ölelés,hijányoztál.....
szintus

Akartam vmit írni Nektek, a reményről, a hitről, a lemondásról, aztán a boldog végről, de olyannyira tele lett érzélemekkel ,hogy kitöröltem,mert féltem ,hogy rosszul esik néhányótóknak.
Tényszerűen.
Volt ma egy ügyfelem, kismamának látszott.
Valamivel idősebb volt nálam, ikergyerekek voltak vele, másfél éves formák.
Kérdeztem, hogy máris baba a pocakban?Mire Ő:Ja, nem, egy hete szültem és már jött is a férje a babával..Beszélgetni kezdtünk..az ikrek császárral születtek, 16 hónapja, a pici természetes úton, AZ ÉN DOKIMNÁL!!!!!!!VAN ESÉLYEM,ÉRTITEK?!!!!!
Az ikrek lombikból, elsőre, két beültett embiróból..a pici spontán.
Hja, és van egy 3 éves kislányuk, szintén lombik, első kísérletből...
5 éve azt mondták nekik, sosem lehet egy gyermekük sem, fogadjanak örökbe.

Ennyi a történet,az Ő történetük.

Hinni akarok!

Jó éjszakát!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.07.21 04:47-kor.

KépKépKép
tünci28

Tünci, éljen, éljen, éljen! Hajrá, hurrá és jippijé! Így kell álni a dolgokhoz.

Zaha, bárcsak segíthetnék neked... Örülök, hogy szép volt a nyaralásotok, a képek gyönyörűek, kedvencem a fa alatt alvós. Talán csak nagyon-nagyon halványan tudom elképzelni a fájdalmadat, bárcsak átvehetnék belőle egy darabot.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Istenem, Lányok!!!
Azt hiszem én is úgy jártam, mint Tünci. Olvastalak benneteket és neki akartam állni írni, de nem tudok, mert nem lehet szavakba önteni amit érzek. Úgy, de úgy segítenék mindegyikőtöknek, annyira facsarja a szívemet ez az érzés... Miért nem tudok???

Nagy, nagy nagy ölelős szmájli
hettuli

Éreztétek már, hogy reggel nem bírtok felkelni és az órát legszívesebben a sarokb hajítanátok?
Na, nálam most ez van.

Betti
Kép
betti0412

Betti: napok óta érzem

Kép

Kép
jázmin20

Sziasztok!

Megvagyunk mindannyian, csak sajnos velünk is sok-sok rossz dolog történt az elmúlt hetekben. Sem időm, sem kedvem nem volt írni, de néha-néha olvastalak benneteket.
Visszaolvasok...

Betti,
ma nálam éppen ez van... :(

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly:mi a baj?

Kép
jázmin20

Jázmin,
polvastam, hogy mentek Czeizelhez. nagyon dicsérik az ismerőseim, remélem, nektek is tud segíteni!
Sok-sok minden baj (volt, remélem, csak volt), most hevergetjük, sok lenn itt leírni.

Kép

Kép

Kép
lyly

Ölelés minden szomorkodónak!
És Tünci:HÁT PERSZE HOGY VAN ESÉLYETEK!!!Szívből kívánom, hogy mielőbb váljon valóra az álmod és enyhítse a fájdalmad.((()))

Kép
jázmin20

Sziasztok!

Zaha köszi :D Nagyon szépek a képek,gyönyörű helyen voltatok :D

Hettuli most egy ilyen könyvet olvasok,ami a szeretetről szól és muszáj volt leírnom azt a két idézetet :wink:

Jázmin jaj de szuper,hogy van már idő pontotok.Nagyon szurkolok :!: :!: :!:

Kép
anyci

Jázmin,
ment privi.

Kép

Kép

Kép
lyly

lehet, hogy undorítónak fogtok tartani, de le kell írnom.. nincs kinek elmondanom.
Most kaptam egy üzenetet édesanyámtól, hogy éjszaka megszületett egy ismerősünk kisbabája, gratuláljak nekik, mellékelve a telszám.
majdnem ráhánytam a billentyűzetre. Olyan rosszul vagyok.. most itt bőgök mint egy idióta :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ez az első babájuk,lány, alig nagyobb mint az én kislányom volt.

annyira gyűlölöm a világot!!! Legszívesebben fejbelőném magam.
franka

Franka:teljesen normális dolog, ne hibáztads magad.Én ugyanezt érzem sokszor.
Jajj, Te...nyugodj meg, ha kisírtad magad.Nagy nagy ölelés!!!
Rohadt igazságtalan egy világ!

Kép
jázmin20

Franka,
tudom, nem vigasz, de az én anyám is alaposan belém tud/tudott taposni.

Kép

Kép

Kép
lyly

Jaj,jaj, csupa rossz hír...

Lyly,kérlek mond el mi bánt, mi történt, megint a szülők??De azért Bencus jól van ,ugye???Kérlek írj vmit!!!

Franka!
Ez így,ahogy van természetes, semmi baj,csak sírd ki magad, ha kell csapkodj, kiabálj, akkor is, ha egyedül vagy otthon, kiabálj a falakkal..én üvöltve szidtam az egész világot akkoriban, nem érdekelt ki hallja, ki mit gondol.Anyukád üzenetét egyszerűen tojd le, majd amikor TE úgy érzed, hogy képes leszel, majd megteszed akkor, ha meg nem, akkor nem.

Betti, én is így keltem ma fél hatkor.Még öt percet rátettem, de szédülök a fáradtságtól ma már.És holnap annyi munka vár otthon, a kertet széthányta a vihar, minden feje tetején áll, a ház is belül, mert napi egy.két órát tudunk csak dolgozni rajta és mindig kitalálunk még vmit..szóval már elkeserítő ez is, megint majd egy hónapja mintha táborban laknánk..
no, de majd teszek én is képet a csatatérről, a tiedet meg nagyon várom ám!!!

KépKépKép
tünci28

kösz csajok! már túl vagyok az üvöltve bőgésen és a csendben nyüszítésen is. írtam egy levelecskét anyámnak. Nem tudom,mennyire volt ez jó ötlet. :?: :roll: utólag az ilyesmit meg szoktam bánni. :oops:

Nagyon tetszett a múltkor a Reményik idézet! köszönet érte!
Íme az én egyik kedvencem (talán ismeritek is):

"... A világ hatalom, és értelem,

Nem értem, miért tették ezt velem.

Nem pörölök. Élek és hallgatok.

Most angyal ő, ha vannak angyalok.

De itt lenn minden unt és ostoba.

Nem bocsátom meg. Senkinek, soha."

(Márai)

Tudom, hogy elég negatív. Nem mindig vagyok ilyen hangulatban, de azért nagyon jellemző. Sajnos.

akartam már írni, h nagyon szépek a nyaralós képek(és rajta persze ti)! olasz tengeeeeeer 8) és holland nagycsaládos bicikli :lol:
puszi mindenkinek és szép keddet!
franka

Sziasztok!

Megjöttünk mi is a nyaralásból,már sajna dolgozom is :(
Visszaolvastalak Benneteket és nagyon elgondolkodtam,hogy lehet nekem is le kéne lépnem innen,mert bántó a jelenlétem,és nekem is szörnyű érzés,hogy annyira szeretnék segíteni Nektek,de valahogy mintha félreértenétek engem :( :( :( .......

Zaha,Kisanya!
Szuperek a képek, klassz helyeken jártatok.

Melcsike!
Örülök,hogy marad a munkahelyed. Kutyus?

Tünci!
Kitartás,egyszer csak a végére értek.
Örülök a pozitív hozzáállásodnak!!!! És én is úgy gondolom készen állsz már, ahogy a talin a kicsikkel bántál számomra egyértelművé vált.
A barátnőddel és a tesójával meg ne foglalkozz,tudom,hogy nehéz és fájdalmas,én is szenvedek a múltkori eset óta,azóta én is kaptam még egy pofont tőlük,de próbálom elfelejteni,kitörölni őket az emlékeimből :( :( :(

Lyly!
Sajnálom,hogy rossz passzban vagy,engem is nagyon érdekel mi történt Veletek,akár priviben,de kérlek írd meg.

Jázmin!
Nagyon szuper,hogy jól alakulnak az esélyeitek,és Neked is szívből örülök amiért derűlátóbbnak látlak!

Franka!
Szerintem sem elítélendőek az érzéseid.

Bende!
Igyekszem válaszolni az email-re.

Hettuli!
Gyerkőcök hogy vannak? És a férjed?

Hasli!
:( :( :(

Szinti!
Remek,hogy januártól nem kell Nektek vizum,talán egy tali is összejön? :wink:
Pocaklakóval minden rendben?
Fruzsi baba? Régen írtál róla.

Puszi!
Bea
beátab

Sziasztok!

Zaha

Szép helyen jártatok. Remélem sikerült kipihenni magatokat és egy kicsit feltöltődni. :wink:

Bea

Miért kellene elmenned? Senki nem menjen már el. :( Igy ahogy vagyunk jó csapat vagyunk együtt. Akkor is ha nem mindig egyeznek a vélemények. Különben is az tök unalmas lenne, ha mindig mindenki csak helyeselne. :wink:

Még nincs kutyus. Talán még nem érett meg rá, hogy elhozzuk. Azt mondta a pasi, hogy neki nem az a fontos hogy minél előbb pénze legyen belőle, hanem hogy nyugodt szivvel elengedje. Talán igaz mert már rég akkor odaadta volna.

Kép

Kép
melcsike70

Tegnap este hazahoztam a Barcit, már lassan meg sem ismerem, már olyan mint egy néger.

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Na itt pont nem látszik úgy...... :oops:

Franka

Volt nálunk is hasonló, az egyik rokonnak unokája született mikor Bogika meghalt. És kérdőre vont, hogy rosszul esett nekik, hogy nem gratuláltam az fiáéknak. Én meg mondtam ők sem kivántak nekem részvétet. :evil: Meg karácsonykor a fényképezkedni akartak velünk, mert itt volt az unokája anyósoméknál, én meg mondtam neki akkor ok ha Bogi urnája is rajta lesz. Ilyen f... kalap. Ne félj egyből visszahúzódott a csigaházba. Nem kell magad ezért rosszul érezni, hogy kifakadtál. Talán anyukádnak kellene kicsit jobban gondolkodni, hogy ilyent kér tőled. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.07.21 17:39-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, tényleg szép színe van már Barcinak!

Franka volt, akire erőltették a gratulációt.

KépKépKép
tünci28

reggel elsírtam magam a buszon.Az járt a fejemben, hogy bemegyek a piacra valami cserpes virágot venni Violának, mert tönkrementek a virágai a sírnál.Aztán meg, ohgy akkor már meg is rendelem a szülinapi csokrát...ezt el lehet képzelni, ki lehet mondani?Elképzeltem mi lesz akkor.Egész nap dolgozom majd, nem engedtek szabira, este hazamegyek és utána még ki a temetőbe..és mit csinálok, mit mondok, mit érzek majd ott..
A buszon éreztem ,hogy kifolyik a könnyem a napszemüveg mögött,küszködtem, hogy ne zokogjak fel.

KépKépKép
tünci28

Franka, először is Neked: anyukád biztos nem akart rosszat, csak nem érzi át teljesen a bánatodat. És tudod, amiről dumáltunk, hogy kívülről mi az ami látszik...ha nem jajveszékelsz látványosan, azt gondolják az emberek, még az anyánk is, hogy hát azért eltelt már némi idő, biztos jobb már, netán minden ok, mehet tovább minden. Nem látják, min megyünk keresztül. :(
Nekem egy volt kolléganőm küldött két hete sms-t, hogy megszületett a kislánya, annyit írtam vissza, hogy Gratulálok. Pont. Így.
Nem tudtam kedveset írni neki, pedig kedvelem, igaz, évek óta nem beszéltünk, nem tudom, miért tartotta fontosnak ezt most közölni velem, mikor azt sem tudjuk egymásról már rég óta, él-e, hal-e a másik.
Szóval totál érthető minden, amit írtál. :(

Tüncikém, az évforduló nehéz lesz biztos, nagyon nehéz. De én annyira bízom abban, hogy azt mondják egy év a gyász, és persze tudom, hogy ez nem naptár szerint számítandó, és azt is tudom, hogy sosem lesz jó igazán, csak jobb, de én már annyira érzem Rajtad és Melcsikén, hogy pl. ahhoz képest, amikor én jöttem, márciusban, annyit léptetek előre.
De most ezt ki kell bírni... :( figyelj, a dokim azt mondta májusban, hogy egy következő baba enyhíti majd a fájdalmat igazán. Gondolj sokat arra, hogy ha ő már ott lesz bent, ő is ugyanolyan fntos lesz Neked, mint Viola, majd rá fogsz figyelni, és ez biztos segít a Viola miatti szenvedésen is.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Lily, kaphatok én is privit?
Az én anyucim legutóbbi húzása: kiderült, hogy pár napja nagy bulit csapott, mert januárban nem tudta megünnepelni a névnapját. Akkor kerültünk kórházba, így sajnálatos módon elmaradt a buli...most bepótolta. Gusztustalan. Én erre képtelen lennék. :?

Melcsike, jól érezte magát a Barci?
Ő alapból is barna bőrű, igaz? Kis mediterrán signorina. :wink:
Milyen lelkiismeretes a kutyagazdi.

Bea, én nem értem, miért mondod, hogy félreértünk.
Nehogy elmenj innen, jó, hogy vagy. Ahogy Hasli is.
Leírod, mi történt azóta azokkal a barátaitokkal?
És tehetnél fel képeket is! :wink:

Franka, mit írtál anyukádnak?
Egyébként jó a viszonyotok?

Anyci, hogy vagy?

Kisanya, Hettuli, Szintike, kedvesek vagytok. :)

Tünci, a kismamás történettel kapcsolatban meg muszáj hinned, és jó, hogy akarsz. Ez most az én számból hülyén hangzik, de tényleg, másképp nem megy.

Bende, Te merre kolbászolsz?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Az augusztus sok mindenkinek éves évforduló, a topicnak is.

Franka, még azt hiszem februárban én is ezt az idézetet másoltam be, engem is megfogott.
És egytértek Tüncivel, teljesen természetes, hogy sírsz. Tedd azt, könnyebb lesz.

Betti
Kép
betti0412

Este írok priviket, megígérem.
Augusztus 22: nekünk is évforduló, akkor szültem meg a kicsit (sajnos, biztoasan nem tudom, mikor halt meg, én úgy ÉRZEM, hogy aug. 8. volt). :cry:

Kép

Kép

Kép
lyly

Látom, a reggeli életérzést sokak helyeselték.... :D

Péntekre a dél-alföldre, írd és mondd, 40 fokot mondanak. Csütörtökön kicsit hűvösebbnek néz ki 38 fok.
El fogok párologni.

Betti
Kép
betti0412

Tünci

Javitottam! Köszike! :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Zaha köszi meg vagyok :wink: Most a hülye gépem miatt vagyok pipa,kivételesen most az asztali gép cart be :evil: Remélem holnap már ráér az ismerősöm és végre megnézi :roll: Laptopba még nincs vinyó,mert akit megkértem az lehet átvágott :evil: Mindegy,van ismerősöm még aki tutira nem cseszi át az agyam :wink:
Tudod én is filóztam azon lelépek innen,mert néha feleslegesnek éreztem magam :(
De nem tudlak itt hagyni bennetek :!:

Kép
anyci

"Azt kívánta, bárcsak lenne egy gyermeke, ha akkorka is, mint a hüvelykujja..."

Kép
kisanyácska

Tünci

Mi itt leszünk neked! Együtt valahogy túl kell majd élnünk. Eddig is sikerült! Látod Zaha is irta, hogy látszik rajtunk. Az ellen sajnos nekem sincs ötletem, hogy lehet a könnyeket visszafojtani. :cry:

Kép

Én is rettenesen félek. Tegnap kicsit kiborultam este a Ferinek. Hogy én miért kellek mindenféle h..... vel kinlódni, mikor gyesen kellene lennem a majdnem egy éves gyerekemmel. Jól megbőgettem őt is. Barcikám azt mondta : Anya kicsit pihenjél le, biztos fáradt vagy. :( Aztán sirtam még. Utána elmentem vásárolni egy órát. És a babaruháknál kötöttem ki. Ott is folytak a könnyeim, aki látta gondolom furcsállotta. Aztán hazamentem meg lent voltak már a játszin a beszélgetős barátnők. Éjjel fél 12-kor mentem fel. Ma kicsit jobban ébredtem már.

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya

Ez gyönyörű. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Ma korán ágyba bújok. Holnap még azzal a lükével leszek akit dobnak. Ilyenkor utálok menni dolgozni. :? Na valahogy csak túl élem.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Anyci, dehogy vagy felesleges, itt senki nem az. Miért érzed így? :(
Nehogy lelépj!

Kisanya... :cry: honnan az idézet?

Melcsike, akkor jó kemény napod volt tegnap... :(
Mi az amitől félsz?

Lily, éreztél valamit konkrétan (8-án), vagy csak úgy érezted?
Érted hogy értem, ugye?

Franka, sőt még ezt a Márai-idézetet én is idebiggyesztettem egyszer, hiába, egyformán éreztünk mindannyian... :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Ne haragudjatok, egyszerűen ugorjátok át ezt a bejegyzést, de valahová muszáj volt kimondanom, kiereszteni magamból.

aludni kellene, nem álmatlanul ülni itt.

Aarnika, írok majd, csak kis időt kérek, most valahogy nem megy.kétszer is nekifogtam, rosszul jönnek a szavak.

Órák óta szorongat a szívem, mintha mázsás kő lenne rajtam megint.Néha olyan jó azt érezni, hogy jobb már kicsit, vannak egészen jól sikerülő napok, esetleg egy hét is.
Aztán itt ér a gép előtt a hajnal, pityergek, néha felzokogok, elengedem a visszatartott könnyeket, hiába küzdök.Ebből áll ez az év, ez az összegzés.Mintha semmi se történt volna,amit érdemes megemlíteni, pedig a legfontosabbak voltak.Bár ki lehetne törölni, bár újraindulna minden.
A tegnapi nagy bizodalmam a jövő felé mára hogyan tud elpárologni?Jár az agyam egyfolytában.
Találni kellene egy életcélt, egy gyermek nélküli alternatívát, hogy akarjak felkelni minden reggel, hogy ne akarjam abbahagyni néha az életem.El kellene már temetni a gyermeki álmaimat.A szép nagy családot, a boldogság képzeletét.Ez nem lesz már, de lehetne vmi.Csak nem tudom mi.
Borzalmasan labilis vagyok, képes vagyok percenként másképp gondolni mindenre.
Kérek szépen vissza az élettől öt évet,ez járna nekünk,azért amit tett velünk!Amit a kislányommal tett!
Nem akarom azokat a hónapokat, amikor pánikszerűen lesem magam, hogy terhes vagyok-e már.Ami egy hónap, nekem egy évet ér.Az orvosok majd legyintenek ezután is, minden kétségbeesett kérésemre, majd mondják legyünk türelmesek, majd jön, csak várjunk.Majd 5-6 év múlva rohamléptekkel jöhet a lombik, ha addig még lesz mellettem vki.
Ma csináltam harmadik napja lh tesztet, gondoltam segít, legalább a napot tudjuk, mikor kellene..hja kérem ,hogy egymás után három napon is durván pozitív.Legalább azt is tudhatom, hogy a hormonokkal is gond van, mert ugye az lh-csúcs egy napig lehetne.
Persze nem gondolok mindjárt agyalapi mirigyet nyomó daganatra, éppen csak egy kis hormontúltengésre, ami tökéltesen leállítja a petefészkek normális működését, viszont növeszthetek egy fészekben, akár 8-10 szép nagy cisztát, amik majd még több hormont szórhatnak a szervezetbe.hurrá.
Mondtam egyáltalán nektek, hogy orvosi engedélyem van?Igen, elhangzott a vágyott mondat:Tessék próbálkozni...két hónap és jöhetnek a hormonvizsgálatok, meg az egész meddőségi protokoll újra.Ha az egészet megint végig kell csinálni, az legalább egy-másfél év.Ha kapkodunk.
Joggal kérdezhetitek, mért gondolom, hogy nem megy.Hagyatkozom az elmúlt 8 év tapasztalatára.
Lehunytam a szemem és láttam magam, ahogy könyörgök a dokinak, hogy minél hamarabb, gyorsan,gyorsan.Aztán olyan düh lett urrá rajtam, mert itt lehetne velem már Viola, már milyen nagy lenne, már mondogatna szavakat.Hosszú idő óta, megint elővettem minden haragomat és kétségbeesésemet, végiggondoltam minden pillanatát, amikor szóltam, de nem vették komolyan.Pedig azt hittem ezen is felülemelkedtem.
A hab a tortán pedig.:Nézegettem az uram este.Nemigen öregszik.Szép, hálás géneket örökölt, évekkel idősebb, évekkel fiatalabbnak látszik, mint én.most szeret még, igyekszem szerethető lenni, még reménykedik, valamelyik nap sírt, azt mondta már azt is könnyebb lenne elviselni ,ha egyenesen megmondanák ,hogy nem lehet és kész.
Szóval nézegettem Őt és még mindig tetszik,amit látok, 8 év után is.És tetszik biztosan másnak is.Még szeret, de majd ez változik.Eltelik még pár év, én megkeseredem ,s Ő még mindig elég fiatal lesz.Megismer majd egy sokkal fiatalabb lányt, aki rajong majd érte és nem akar majd ellenállni, mert itthon csak a mindig síró,tönkrement felesége várja.Aki nem lesz a gyermekei anyja, csak egy nő, aki nem teszi boldoggá.S,akkor majd az a kedves ,fiatal lány megfogan tőle az első tétova megcsalásnál....

Ez vagyok ma este.
Ne mondjátok, hogy nem így lesz, ne mondjátok, hogy nem fordulhat elő, mert szeret.Előfordulhat, mind tudjuk.

eredetileg reagálni szerettem volna a napközbeniekre, de ennyi tellett tőlem,ne haragudjatok rám.Ez az egy hely van, ahol megtehetem.

KépKépKép
tünci28

Tüncike... :cry: :cry:
Nem akarok lózungokat írni...Minden érzésed, gondolatod az enyém is.
Én nem ismerem a várakozás kínjait, a sikertelenség fájdalmát, nem akarok okoskodni, de pont a valamelyik napi kismama története igazolja, hogy bármi lehet...legalább ezzel ne kínozd magad, épp elég a szenvedésed így is a múlt miatt.
Nem tudjuk, mi lesz, ez igaz, nem mondhatjuk, hogy minden rendben lesz, nem mondhatjuk, hogy ne gondolj a legrosszabbra, mert ezek után tényleg elhiszed, hogy bármelyik pillanatban bármi megtörténhet, de azért hiheted, hogy most majd jó lesz, most majd jól alakul. Muszáj, ha nekivágtok...
És például a férjeddel való dologban...próbáld nem determinálni az elkövetkezőket.
Ölellek sokszor.

Tegnap este elalvás előtt beszéltem az ikreimhez, és azt kértem tőlük, hogy legalább álmomban jöjjenek el.
Azt álmodtam, hogy 25 hetes ikerterhes vagyok ismét, de be kell fejezni a terhességet. Szülésről nem volt szó, csak valami műtétről, és én arra gondoltam, hogy most már én más orvos kezébe nem adom magam, csak a sajátom csinálhatja. És arra is gondoltam álmomban, hogy mit fog vajon szólni a dokim, ha megtudja, hogy megint ikrek... :cry:
Jó volt az ébredés...megint egy szép nap.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Én is féltem a házasságomat, de úgy gondolom, ettől a mostani állapottól függetlenül is lehet bármi, csak nem gondokodom rajta.
El vagyok keseredve amiatt is, hogy a legjobb barátaink válnak. Velük voltunk nyaralni, úgy tűnt, minden ok, az utolsó 1-2 napbn látszott, hogy valami gond van, de erre nem gondoltunk. Tegnap beszéltem a lánnyal, és ő mondta, hogy vége. Olyan régóta tartó problémák miatt, amik kívülről nem látszottak, meg sem fordultak a fejünkben, nem beszéltek róla.
Pedig sok mindenen keresztülmentek ők is: elvesztettek két babát, egyiket a 13. héten, másikat a 25-en...kétszer szakítottak, majd összeházasodtak és lett egy szép gyerekük, aki most másfél éves.
Tényleg azt hittem róluk, hogy ők igazán... :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha! örülök, hogy itt vagy, gyönyörű helyen nyaraltatok. Vincus pedig még mindig szuperpasi! Nem örülök a rossz gondolataidnak, a hétköznapoknak, az álmodnak. Úgy vettem észre, hogy Betti is nagyon feltöltődött a nyaralás alatt, aztán mikor hazajöttek, Ő is mélypontra került.

Tünci! ezt szépen levezetted. Az ilyen eszmefutattásaimra szokta azt mondani a párom, hogy menjek inkább lottózni, ahelyett, hogy itthon kombinálgatok.
A mondanivalód első részét,a várakozásról, Violáról tökéletesen megértem. Viszont százszor átbeszéltük, hogy a mostani dokid nem enged benneteket évekig várakozni, hanem Ő is a minél hamarabb elvet vallja. Bízz benne egy kicsit és legfőképpen bízz magadban!
Bízz magadban, ez a házasságodra is értendő. Csinos, vagy szép vagy, okos is szerintem ezzel nincs probléma. Egy házasságban, kapcsolatban ugyanúgy válóok lehet, a gyerektelenség és a gyerek. Tény, hogy a legtöbb válás a gyerekek 2 éves koráig történik meg. Anyuka esetleg már nem olyan szép, fitt, üde, mint azelőtt; esetleg minden szeretetével a gyerkőc felé fordul, esetleg nincs ideje, energiája párjára, a kapcsolatra. Néha én is úgy érzem, egy hárpia várja itthon a párom. Megkérdezem magamtól, hogy ez mennyi ideig viselhető el? Aztán igazítok magamon.
Pár hónapja az őrületbe kergettem a féltékenységemmel. Terhesség alatt bálnának éreztem magam- még utána is jó ideig és egyszerűen megőrültem a ,,jó,, nők látványától. Pláne, ha a párom közelébe mentek. Aztán megértettem, hogyha én ezt szuggerálom szegény emberbe- nem vagyok jó nő, biztos másik után loholsz- akkor előbb utóbb ezt meg is teszi.
Ilyen és ehhez hasonló gondolatok mindenkiben felmerülnek. De hidd el, bárki, bármikor leléphet, ha megbolondul, nincs visszatartó erő. Csak pár hónappal később a keserű ébredés és megbánás, hogy nyerni nem nyert semmit, de hatalmasat vesztett.
Szerintem ezt a gondolatodat ne mond el a párodnak. És lehetőleg ne is tartsd meg magadnak. Engedd el jó messzire. Tudom nagyon nehéz, mert az emberben ott motoszkál ez az érzés. De tapasztalatból mondom, nem tudsz boldog lenni, amíg ez a felhő árnyékot vet. Ennyi erővel nem is kezdeményezel egyetlen kapcsolatot sem, mert mi lesz, ha 5 év múlva elhagy...Ha mindig van...mindenhol...csak el kell felejteni, mert, ha így gondolkodsz, az egész életed, összes napja, összes órája rettegéssel telik el.
bende

Mellesleg ismered a mondást.....

A legjobb nőt is unja valaki!
bende

Most pedig próbálok az előző oldalakra reagálni....

Jázmin! szuper, hogy már van is időpont. Az előbb volt a tv- ben a Czeizel. A béranyaságról beszélt. Hihetetlen az a pasi. Meg az is, hogy milyen elementális energiák viszik előre, hogy még ennyi idősen is dolgozik. Számomra annyira megnyugtató és bizalmat adó hanggal rendelkezik, hogy ha sokáig mondja, szinte bármit elhiszek neki.... Biztos vagyok, hogy tud megoldást a kicslezésre!!!!

Kisanyácska! nagyon jók a képek. Szívesen elmennék én is Hollandiába.... azt hiszem ez még nagyon sokáig csak ábránd marad. Ja és ügyes vagy, hogy erős! maradtál
bende

Melcsike!

Hamar gyorsan teljen el a mai nap! Néger Barci most is eltűnik valamerre, vagy egy időre a szárnyaid alá vonod?

Franka, Betti, Anyci, Lyly! mindenkinek nagy nagy ölelés!!!!
bende

Hettuli kihagytam! :oops:
Dakota mondások elmaradtak, mert mostanában egy sem jutott az eszembe.....
bende

Na most már jöjjön valaki, mert velem lesz tele az oldal!!!!!!
bende

HASLI! GYERE VISSZA, NEKEM NAGYON HIÁNYZOL!!!!- remélem ez elhallatszott Svájcig!
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?