Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andi,
nagyon sajnálom, ami most veletek történik! Kitartást és erőt kivánok mindenkinek! A Mamádat meg próbáljátok meggyőzni valahogy, mert a PET-CT most életet menthet!!!!

Lányok,
A betegség és ez a botrány miatt elfelejtettem megirni a jó hirt, miszerint Marcit felvették januártól 4 órában az oviba! Jaj, annyira jó lesz, néha már elviselhetetlen a tombolása itthon. :roll:

Az egész botrányhoz lenne még 2 megjegyzésem, ami menet közben jutott az eszembe. Most leirom, és ezzel részemről le is zártam az ügyet.
1. Verna, honnan tudod, hogy a polgármester asztalán ott volt kinyomtatva a papir? Személyesen láttad? Hogy jutottál be hozzá, te, mint "ellenfél"? Ha viszont nem személyesen láttad, akkor ki volt az? Akkor neked van besúgód a polgármester körül, nem? Akinek bejárása van oda, és meg tudja nézni, mi van az asztalán? És felhiv? :?:
2.
[quote]v írta:alaki felhívta a polgármestert az ovis hozzászólásaim miatt - amivel egyébként nincs gond, hasonló helyzetben én is ezt tettem volna.
Na, hát ez a különbség köztünk. Te megtetted volna.... :(

Kép
Kép
nircee

Nircee, nálam is ez a mondat verte ki végképp a biztit, de már nem is reagáltam rá, mert erre már nincs mit reagálni...
Részemről is lezárva a téma...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.16 20:23-kor.
Vendég

Andi
aszta köcsög mindenit, milyen világban élünk??????? Miaz, hogy nem építi fel a házatokat??? :evil: :evil: :evil: Na, nem ragozom, de csodálom, hogy nem tépted még meg az úriembert. :shock: :(

Anyukádnak pedig kitartást és sok erőt kívánok. :(

KépKép
tüccs

Andibab
hát te szegény, neked aztán jól összejött... Az az igazság, hogy nem biztos, hogy jól jársz, ha másik házat vesztek meg, mert most tényleg nem túl jók a hitellehetőségek. Ez most nagyon sakkmatt helyzet. Anyukáddal kapcsolatban: kitartást...

Henus
az, hogy nem teszünk fel meztelen képet a gyerekekről, hidd el, hogy nem butaság. Gondolj bele, ha egy pedofil a te gyereked képére ... Hát nem tudom... Azért én tényleg nem fogok nyilvánosan meztelen képet feltenni a gyerekemről. A zárt fórummal kapcsolatban meg: ismerek olyat, aki zárt fórumozik már évek óta hasonlóan, az tény, hogy ahhoz nem tudnak hozzá szólni újak, de ők nagyon jól elírogatnak egymásnak. Nekem mindegy egyébként, de ne bántsátok a Névtelen-t, mert most képzeld el, neked hogy esne, ha azzal találkozol, hogy az összes hozzászólásod ki van nyomtatva egy idegen előtt és azon csámcsognak? Azért csak leír az ember néha személyes dolgokat, emlékezz vissza, szülés után amikor felmerült, hogy szülés után jobb az együttlét a párunkkal, meg ilyenek, ezek azért nagyon személyes dolgok. Rendben van, hogy idegenek olvassák, de ha nem tudják, hogy ki írta, akkor nem mindegy? De most képzeld el azt, hogy a polgármester olvassa, hogy neked szülés után jobb együtt lenni a férjeddel vagy nem! Vagy hogy volt beöntésed a szüléskor vagy nem? Hát azért én ennek nem örülnék, megmondom őszintén. Én megértem a felháborodását, bár tény, hogy hiba volt ennyire személyeskednie, de valószínűleg nagyon meg volt bántva és hirtelen ez jutott eszébe, de mindannyian hibázunk, nem? Azért két év után bocsássuk már meg neki, hiszen szerettünk vele beszélni és részemről én még szeretnék vele beszélni ezután is.

Lányok!
Az tény, hogy nekem is rosszul esett volna, ha csömöri lennék, de kérlek szépen benneteket, ne vegyétek már szívre, mert ez az első reakciója volt, nem biztos, hogy ezt még most is így gondolja! Próbáljátok már meg átérezni, amit ő is érez! Csak egy kicsit gondoljatok bele a helyzetébe! Ne húzzuk már rá a vizes lepedőt, mert tényleg durva, ami vele történt! Azok után, hogy elvesztette a babáját!

Ennyit szerettem volna, most megyek, mert dolgom van, szép napot, lányok!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Nircee
ez az ovis hír nagyon szupi! :) Nagyon jó lesz Marcinak az ovi! :):):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, hagyjuk... Ne pörögj tovább, kérlek... A témát részemről lezártnak tekintem...
Vendég

Andibab, nagyon sajnálom, hogy így összecsaptak a hullámok. Remélem hamarosan jobb hírekkel jössz! Sok-sok erőt és kitartást Nektek! Fel a fejjel!
Vendég

Zárt fórum:
úgy nem lehet megcsinálni, hogy a fele csapat marad a másik fele meg jön.
Én biztos, hogy sokkal többet írnék (és több mindenről), ha zárt lenne a dolog.
Újak kb. ezer éve nem csatlakoztak hozzánk, a régieknek pedig lehetne emilt küldeni.
Vendég

Sziasztok!

Nekem teljesen mindegy,hogy hova írok,ha zárt lesz akkor ezt elfelejtem,mert nem tudok több helyre naponta felnézni!
Szóljatok,ha változás lesz és megyünk másik helyre(persze csak,ha közétek tartozom még,és akarjátok,hogy ott legyek én is!) :roll:

Piroska!
Én megértem a csajok felháborodását,nekem is szarul esett volna,sőt így is rosszul éreztem magamat,pedig én Mogyin lakom! :? Lehet,hogy most "névtelen" rossz passzban van....tudjuk mi miatt,de azért nem kellett volna "így"kikelni magából!Megértem őt is,de a csajoknak igazuk van!
Részemről is lezárva az ügy!így is eléggé belefolytam már megint!

Nircee!
Örülök a jó hírnek,meglátod mennyivel könnyebb lesz otthon neked amíg a nagy tesó oviban lesz,bár eleinte szokatlan lesz a helyzet. :wink: :D

Holnap ha minden igaz akkor megyünk a sógornőmmel kicsit bulizni....már rám fér!Három gyerkőc rendesen "szívja a véremet"! :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Még valami!
Észre vettétek ,hogy pörög a topic?????? :oops: :oops: :shock: :?
Na de hagyjuk.............. :roll: :!:

Kép
Kép
Kép
tiop

Most kaptam az infot egy régi társunktól, hogy itt is tudunk zárt topicot csinálni, a babaneten. A szavaiból úgy vettem ki, hogy Ő is azért hagyta abba az írást, mert "illetéktelenek" olvasták. Ha zárt lenne, újra csatlakozna hozzánk.
Így, mi a véleményetek?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.17 07:48-kor.
Vendég

Piroska,
én a haveromnak hittem, hiszen összejártunk néha-néha, megosztottunk egymással olyan infókat is, amiket még itt sem, őszintén kedveltem, Lolót nemkülönben. Szerettem volna, hogy a 3 kicsi (akikkel együtt jártunk anno zenebölcsibe) együtt járhasson oviba. Őszintén sajnáltam, ami történt a babájával, senkinek nem kivánom, hogy ezt kelljen megélnie! Épp ezért, mert úgy éreztem, mi közelebb álltunk egymáshoz, mint a többi fórumozóval, épp ezért esett ez annyira rosszul! Tejesen megértem, hogy felháborodott az ügyön, nem is ezzel van a bajom, mindenki nagyon fel lenne hasonló helyzetben, pont azért, amit leirtál. Hanem ahogy az egészet kezelte, hogy itt kezdett vádaskodni és gyanúsitgatni, kérdezés nélkül, az a bántó és nehezen érthető. Szerettem volna velük továbbra is összejárni, hiszen olyan jókat beszélgettünk, és nem szándékozom megszakitani a kapcsolatot. De magyarázatot mindenképpen szeretnék, mert ez az egész igy érthetetlen és bántó.

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Én is jó hírekkel jövök: tegnap délben megszületett Hunor baba, a lánykáim unokatestvére!!!!Az első unokatestvér. Már nagyon vártuk, és nagyon örülünk neki! Sárika már pocaklakó korában is úgy kezelte, mintha itt lenne, Anna mellé mindig felsorolta, hogy mit fog örökölni tőle, hogy ő is fog velük játszani, stb. Olyan édi.

Pilla, a babanetes zárt fórum szerintem jó ötlet. Én azt mondom, csináljuk meg.Aki szeretne csatlakozni a régiek közül, olvas minket, de nem szól hozzá, az megteheti ott, örülnénk neki. Olyan tényleg újak, akik velünk is maradtak meg nem nagyon vannak. Aki meg idetéved a kórházról infóért, ha visszanézünk, akkor is tudunk neki segíteni.

Tiop, meg ne forduljon ilyen a fejedben, hogy nem jössz!!! :wink:

Annáról írok pár szót: egy kézzel kapaszkodva áll, lépeget oldalazva a bútorok mellett, integet, mondja, hogy pá-pá, a süti-süti pogácsát mondókára tapsol, ha csak elkezdjük ,mondani. Kukucskál, pl a múltkor egy cd-t tartott az arca elé, és mondta, hogy tu (kukk), mikor elvette onnan. Olyan kis értelmes gyerkőc. Kezd megjönni a hangja, már nem hagyja annyira magát Sárikával szemben. :lol:Ajajj, mi lesz itt később :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Katica,
gratula Hunor babához!!! Végre ismét van jó hir a fórumon! :D
Anna meg nagyon ügyes, édes lehet, miközben kukucsol!

Pilla,
a babanetes zárt fórum szuper ötlet!

Tiop,
csatlakozom Katicához! Meg ne forduljon ilyen a fejedben!

Lányok,
tudjátok, irtam a múltkor, hogy Marci kezdi a "miért"-korszakot. Na, hát az aznap abba is maradt, van helyette azonban egy sokkal másabb, nehezebb dolga: az "akkor mi lesz?" Ráadásul úgy kicsavarja, hogy sokszor nem is tudom, mit feleljek rá. Ilyennel nem is találkoztam még!

Csak néhány példa:
-Marci, kérlek gyere le a lépcsőről!
-Ha lejövök, akkor mi lesz?

-Marci gyere le kérlek a fotel tetejéről, mert leesel!
-Ha nem esek le, akkor mi lesz?

-Marci, itt játsszál inkább, itt van mindenki!
-Ha nem lesz itt mindenki, akkor mi lesz?

És igy tovább, egész álló nap! Néha már a hajamat tépem, főleg, mert most ezekre a kérdésekre mi a fenét lehet válaszolni??? :shock: :? Van valakinek ötlete? :?: :?: :?:

Kép
Kép
nircee

Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest

Csak annyit szeretnék jelezni, hogy nem a két állandó fórumozót gyanúsítottam, fel sem merült bennem, hogy magukra veszik... vagy ha már magukra vették ne tudnánk megbeszélni privátban.
Sajnos nekem nem volt lehetőségem az elmúlt napokban reagálni semmire, ugyanis orvostól orvosig rohangáltam, a gépet be se kapcsoltam, a telefonom is többnyire ki volt kapcsolva. Így aztán nem tudtam róla, hogy mi folyik itt, így reagálni sem tudtam rá. Egyszerűen szerencsétlen időzítés volt.
Az érintetteknek írtam privátban. Csak szerettem volna a többiek számára is tisztázni, hogy egészen konkrét okom van arra, hogy ne őket gyanúsítsam...
Ennyit szerettem volna közölni. Most pedig megyek vissza a kórházba. :(
***névtelen****

Zárt topik
támogatom, és megyek oda ha lesz.

Névtelen
kérlek akkor nevesítsük már a konkrét okot és tisztázzuk végre a félreértést ha túlvagy a kórházon.
Ha kell , csináljuk zárt topikban.

KépKép
tüccs

Most akkor lesz zárt fórum vagy nem?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Nircee

ötletek:

Marci, kérlek gyere le a lépcsőről!
-Ha lejövök, akkor mi lesz?

Megtudod, ha lejöttél. :)

-Marci gyere le kérlek a fotel tetejéről, mert leesel!
-Ha nem esek le, akkor mi lesz?

Akkor szerencséd van, de ha nincs, kitörik a nyakad.

-Marci, itt játsszál inkább, itt van mindenki!
-Ha nem lesz itt mindenki, akkor mi lesz?

Akkor megnézzük, hol van mindenki és oda megyünk. :)

Na, ezzel nem mondhattam valami okosat, de én ezt válaszolnám. Tényleg nem lehet egyszerű ilyen kérdésekre válaszolni. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Kértem a szerkesztőt, hogy zárja a topikot, vagy engedélyezze egy új, zárt topic létrehozását. Meglátjuk...
Vendég

Piroska,
hú, köszi, nekem ezek eszembe sem jutottak, majd kipróbálom! :wink: Én csak olyanokat válaszoltam eddig, hogy "ha lejössz, akkor itt leszel lent", meg hasonlók. Persze a mentségemre szóljon, hogy mikor nincs gondolkodási idő, akkor kapásból nehéz megfelelő választ adni. :oops:

Pilla,
köszi!

Névtelen,
köszi a mailt és hogy tisztáztuk, majd válaszolok, de nincs most időm, és nem szeretnék egymondatos választ adni. Kitartást a kórházhoz!

Kép
Kép
nircee

sziasztok!

most csak annyit, hogy szóljatok lécci, ha változás lesz a topicban, jó? az emilcímemet többen tudjátok, azt gyakrabban meg szoktam nézni, mint mást...

Tüccs,
a pasit nem megtépni, hanem lelőni akartam... hogy egész konkrétak legyünk :twisted: mivel megígértük Boginak, hogy a szülinapját (október) már majd a kertes házikóban ünnepeljük és meghívjuk a kis barátait is, képzelheted, hogyan érezzük magunkat... úgyhogy közöltem a pasassal, hogy ha a karácsonyfa nem a szép új nappalimban fog állni idén, akkor megnézheti magát, mert rászabadítok sok olyan hivatalt, amelyek szépen leépítik a cégét... ha ez nem használ, vannak "egybenyakú kopasz úriemberek" is a tarsolyomban :twisted:

Piroska,
az egésznek az a lényege, hogy ami pénzt eddig beletettünk, azt már átvisszük az újra szerződésestül, mindenestül, és úgy néz ki, hogy a bank se tesz keresztbe (pénzt ugyanis nem tud visszaadni a pasas), ráadásul engedett az árból másfél misit, plusz megépít olyan dolgokat ingyen, amiket mi extrának kértünk - ha ugyanis nem megy bele ezekbe a feltételeinkbe, akkor sütheti az épülőfélben lévő házait, egyet sem tud majd befejezni. így most majdhogynem ott tartunk, hogy neki nagyobb szüksége van ránk, mint nekünk őrá :wink:
andibab

Ja, amit elfelejtettem:

Tiop:
ha zárt fórumot csinálunk, téged ugyanúgy várunk. És meg ne halljam még egyszer, hogy "ha esetleg kíváncsi valaki rád". Mi ez a butaság??? Aki nem kíváncsi, továbbgörget és kész! Miért pont te lennél az, akire nem vagyunk kíváncsiak???

Ezt feltétlenül el akartam mondani, csak elfelejtettem.

Pilla
szuppíí. :) Szerintem jó lesz ez zárt topiknak.

Andibab
persze, neki most nagyobb szüksége van rátok, csak erről ne feledkezzen meg a szerződéskötés után sem. Hát ha a bank nem tesz keresztbe, akkor tulajdonképpen öröm az ürömben, jobban jártok így. Na, kíváncsi vagyok. :)

Lányok, a gyerek csúcs! :) Mostanában mondom neki, hogy Didri ne csináld, na! Mire ő vissza ugyanazzal a hangsúllyal: nnnyaaa! Betojok. És akkor az ember hogy tudjon szigorú lenni? Néha elröhögöm magam, mert olyan zsivány. :) Igaz, hogy van, amikor 200 a pumpám, akkor nagyon ki tud készíteni. :(

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Merre vagytok?? Sehol senki...

Andi, nagyon sajnálom Anyukádat, sok erőt kívánok neki, és nektek is, és mihamarabbi jobbulást!!Nagyon nehéz lehet ez most nektek! Na meg a házas mizériához is kitartást!!!

Jó kis hétvégénk volt, otthon voltunk Nyh-n, szombaton elmentünk Hajdúnánásra a strandra, élvezték a lányok. Öcsém, hugom, és anyukám is jött. Vasárnap meg Anya szülinapja volt, hugom sütött tortát, én csináltam két videó összeállítást fényképekből, egyiket az unokákról, egyet meg a gyerekeiről, mikor kicsik voltunk, scan-nelt képekből. Nagyon örült neki :lol:

Jóccakát mindenkinek!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Pilla, zárt fórum ügyben mi a helyzet??

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Tényleg szépen eltűnt mindenki! :shock:

Marci 2 mai beszólása:

- Várj, Marci, van egy szösz a kukacodon!
- Hehehe Apa, volt egy szöszike a kukacomon!

- Egy csúnya bácsi összetöjte az ajutómat.
- És, mit csináltál a bácsival?
- Adtam neki bocsánatot, hogy ne hajagudjon!

Siminek meg mától új neve van Marci jóvoltából: Simoni. :D

Kép
Kép
nircee

Nircee
a te Marcid csúcs :).

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Katica
felétek nem volt eső? Itt hétvégén elég esős volt, ahogy én emlékszem...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Eddig semmi hír... :(
Vendég

Pilla,
nem akarlak elkeseríteni, de én még októberben írtam egy levelet az adminisztrátornak, azóta se válaszolt... :shock:

Ichtus,
ugye hogy tök jól szórakoznak a gyerkőcök a nánási strandon? Bogi is imádja... :wink:

tegnap volt itt a vállalkozó, átvette az új szerződéshez a feltételeinket tartalmazó papírokat, azt is, hogy neki mit kell aláírnia a bank felé. szerinte minden flottul fog menni, minden kikötésünket és feltételünket elfogadta. és szerencsére tegnap a bank is azt mondta, hogy max egy hónap alatt átfut minden, hiszen szinte csak a ház címét kell átírni a szerződésen...
andibab

Sziasztok!

Eljutott hozzám, hozzánk annak a híre, hogy történés van a topikban. Visszaolvastam és engedjétek meg, hogy megosszak veletek néhány gondolatot...

A Társalgóról: amikor létrehoztuk a Babanetet és ezen belül a Társalgót, az a szándék vezérelt minket, hogy olyan közösségi felület szülessen, ahol érdeklődési kör, lakóhely, vagy egyéb érdekközösség alapján megtalálhatják egymást az emberek. És ha összejönnek, akkor támogassák, segítsék egymást, vagy csak egyszerűen, kellemesen elbeszélgessenek egymással.

Ez a topik 2001 Augusztus 28 kedden (8 éve!!!) indult és azóta nagyon sokaknak nyújtott segítséget konkrét információval, kedves szóval, idővel kialakult barátsággal… Ezért is lepett meg az a hír, hogy egy konfliktus miatt most többekben felmerült a zárt topik gondolata. Azért is zavarba ejtő a gondolat, mivel ti magatok sem találkozhattatok volna egymással, ha valakik zárt topikban kezdtek volna beszélgetni egymással Kistarcsa – Flór Ferenc Kórház cím alatt. Ez a topik nem csak a benne aktívan beszélgetőknek fontos, hanem annak a sok száz, ezer látogatónak is, akik „csak” olvassák a sorokat. Lehet, hogy nagy szavaknak tűnnek, de az intézményi, a kórháztopikok akár közhasznúnak is nevezhetők, nagyon fontos szerepet töltenek be a Babanet és a napi 10-15 ezer látogató életében. Ezért bizonyos vagyok abban, hogy sem ezt, sem más kórházas topikot nem tehetünk zárttá!

A közösségetekről: ti egy nagyon jó csapat vagytok, ami fakad az egyéniségekből, akik alkotjátok, valamint abból, hogy nyitottan, befogadóan segítitek az érdeklődőket. Ahogyan titeket is segítettek az első belépésetek után… Idővel sajnos mindannyian hajlamosak vagyunk elfelejtkezni arról, hogy nyitott, közösségi fórumnak vagyunk a tagjai. Természetesen megbeszélhetünk meghitt, bensőséges, szinte már intim dolgokat is, de mértékkel… Feltehetünk fotókat magunkról, vagy a gyerkőcökről, de mindezt a nyilvánosság tudatával, mértéktartással… Bizalmas, titkos, kényes infókat meg valóban ne kiáltsunk világgá. Fürdős, meztelenkedős, strandolós babafotókat miért ne tölthetnénk fel? Persze, ne legyenek kitárulkozósak, de hát gondolom, mindenki meg tudja ítélni, hogy hol a határ! A pedofília létező gond, de túlparázni sem érdemes…

A zárt topikról: akár elhiszitek, akár nem, de a zárt topikokba elvonuló közösségek többsége rövid időn belül felbomlik, szétesik.

A polgármesterről: nekem valami nem stimmel ebben a történésben… amennyire meg tudom ítélni, nem történt személyes adatok kiadása. Személyes adatokat mi adunk ki, amikor teltesszük azokat a webre. Hogy ezek egy polgi asztalára kerülhetnek? Lehet… nagy az Isten állatkertje… Az igazán kényes az, ha egy leírt, elhangzott személyes vélemény miatt nem veszik fel a gyereket az oviba!!! Kétlem, hogy egy polgármester megkockáztat egy ilyen otrombaságot!!! Ha valaki mégis úgy érzi, hogy bizonyítottan ez történt, akkor szóljon. A Babanetet 2009-ben több mint 1 millió egyedi látogató kereste fel, közösségünk regisztrált tagjainak száma elérte az 50 ezret és törvénytisztelő polgárokként mi nem szeretjük, ha valakit atrocitás, vagy hátrányos megkülönböztetés ér a véleménynyilvánítása miatt. Szóljatok, beszélünk a polgármesterrel és tisztázzuk a dolgot!

Végezetül arra szeretnélek kérni titeket, hogy vigyétek tovább ennek a „patinás” topiknak a hagyományait, segítsétek egymást és másokat, folytassátok a beszélgetést az évek óta megszokott módon.

Egyben az alkalmat felhasználva meghívlak benneteket, hogy gyertek el július 25-én a Millenáris parkba. Egész napos Babanet találkozót tartunk, ami nagyon jó alkalmat és körülményeket biztosit egy topiktalálkozó megtartásához.
A részletekről ezen a címen mindent elolvashattok:
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0907161

Bízom abban, hogy találkozunk!
apa :D
apa

Most ezen egy kicsit gondolkodnom kell. :)

Lányok? :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Az igaz, hogy nekem nagy segítség volt a szülés előtt ez a fórum. De most akkor a Névtelen? Most már csak az e-mail meg a telefon marad meg vele? :(

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hm...
Vendég

Helló!
Nekem kb ugyanezek a gondolataim, mint Apának. :wink:

thenus

Sziasztok!

Én sem tudtam volna jobban megfogalmazni ezeket a gondolatokat Apa!
Névtelen pedig hátha megint csatlakozik hozzánk 8)

Kép
klmaria

Sziasztok!
Én is ezt akartam elmondani,csak hát apa szebben leírta! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Végül is jogos dolgokat írt le Apa, de az a baj, hogy szerintem ez a topic már nem lesz soha olyan, mint volt. Mostanában már alig írogatunk, pár mondat, és kész, nem regélünk a gyerekekről sem, mint régen. Nekem hiányzik az a fajta beszélgetés, pörgés, mint mondjuk egy éve. De ez ügy kapcsán kicsit felnyílt a szemem, és tényleg most "kapcsoltam", hogy nem csak magunk között vagyunk, hanem nagyon sokan olvasnak bennünket, és ezek után biztosan én sem fogok olyan fesztelenül cseverészni, bizalmas dolgokat megosztani, amit egy zárt topicban azért megtehetnénk. Szóval nem tudom....

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Zárt fórumot még mindig létre lehet hozni bárhol pl. SG-n,
csak az olvashatja, akinek az admin engedélyezi....
Egy másik fórumos oldalról kivonultunk anno pár éve, de még mindig pörög, nem halt el azóta sem. :wink:
De 2 helyre már senki sem fog írni idő hiányában.... :?

Kép
klmaria

Persze, az lehetetlen, hogy 2 helyre írjunk. Csak azt kéne eldönteni, hogy minden marad a régiben, vagy átmegyünk máshova. Egy másik Flóros kórházas élő topic még úgy is maradna. De úgy látom, hogy a többiek inkább maradnának. Persze, ha mindenki így dönt, attól én még nem fogok eltűnni :wink: , csak nekem szimpatikusabb lenne a másik verzió. Na de részemről ennyi, így is sokat ragoztam. :oops: :wink:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Lányok, nem biztos, hogy nem írnánk ide is, azért szerintem néha ide is benéznénk. Én azt mondom, hogy próbaképpen néhányan nyissunk zárt topikot. Nekem hiányzik, hogy Ichtus-al, Pillával és Vernával és másokkal (ne kelljen most mindenkit felsorolnom) őszintén tudjak beszélgetni. Attól ide is fogok írni, és szerintem ti is fogtok, csak most azt mondjátok, hogy nem :) De vannak olyan kérdések, amik megmozgatják úgyis az ember ujjait és ne aggódjatok, majd én fel fogok még olyat vetni, annyira már ismerhettek. :) Szóval: szerintem kezdeményezzünk egy zárt topikot és ne hagyjuk ezt itt. Tényleg mostanában kevesebbet írunk és szerintem azért, mert nem merünk őszintén beszélni. Ezek után sokan nem is fognak őszintén írni saját magukról, úgyhogy most már én azt gondolom, hogy ez ilyen szempontból visszafordíthatatlan. De szerintem az, hogy néha írjunk ide egy-két mondatot, vagy válaszoljunk valakinek, aki épp szülni készül, nem lesz probléma. Így is van, hogy egy hét alatt csak kétszer írunk vagy egyszer. De attól még él a fórum, mert valaki mindig ráér.

Henus
tudom, hogy nincs sok időd, de azért próbáljuk meg, kérlek szépen!

Klmaria
látod, te is tudsz két fórumba írni, azért ennyi időt tud szánni rá az ember. Lányok, próbáljuk már meg, jó? Ha nem megy, akkor szépen visszajövünk ide és kész. Vagyis maradunk csak itt.

Megpróbáljuk?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Én mindenképp megpróbálnám...
Vendég

Én is.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Na, örülök. :)

Akkor Pilla megnézed az Nlcafé-t? Vagy itt próbáljunk meg egy újat?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Egy próbát szerintem is megér.

Kép
Kép
giga1

Helló!

Ha már így külön meg lettem szólítva, hát nekikezdek, és leírogatom amit gondolok.
Először is, szerintem a Verna féle ügy a kelleténél nagyobbra lett fújva, de ez csak az én személyes véleményem.
Az hogy én kevesebbet írogatok ebbe a topicba teljesen máshová vezethető vissza. Rájöttem, hogy még Szonja kisebb volt, csecsemő, totyogó nekem sokszor csak ez a szórakozásom volt, hogy ide írogattam. Kevesebb volt a lehetőségem, hogy elmenjek itthonról, akár vele, akár nélküle. Most tudatosult bennem, hogy elérte azt a kort, ami "az én korosztályom" az óvodáskor. Eltelnek úgy napok, hogy nincs igényem ide jönni. Az időt szoktuk mondani kifogás gyanánt, de osztom a mondást, miszerint mindenkinek arra van ideje amire akarja. VAgyis ha csak ez az egy topic lenne a mentsváram, hogy kiszabaduljak a gyerekezés szürke hétköznapjaiból tuti, hogy mindennap írnék ide, megosztanék minden kis apróságot veletek. Mint ahogy az elmúlt három évben.
Most is szeretek idejönni, de sokszor csak olvasok.
Aztán amit még csak a magam nevében mondhatok. Én egy kicsit többet tekintgetek előre. Szeptembertől dolgozom, májustól állásban vagyok, fél lábbal már az oviban. Egyre többször kötik le az agyamat másfajta dolgok, mint a gyerekezés.
A másik ami miatt nem írunk annyit, nem hinném, hogy csak a megingott őszinteségi rohamok miatt van. Szerintem a gyerekeink is nagyrészt majdnem egykorúak. Legalábbis a nagyobbacskák. Ahol van kisebb, ott meg már azok a problémák amiket az elsőnél itt napokig veséztünk, már messze nem akkorák. :wink:
Én nem tartom akkora tragédiának, ha néha "haldoklik" a topic, mert mindig jön valaki aki feldobja egy olyan témával ami megint felpörgeti kicsit. Ráadásul nyár van, és ilyenkor sokkal kevesebbet gépezik mindenki. Ezt amúgy minden évben konstatáljuk.
Ha zárt topic lesz, szerintem ezek a hullámvölgyek ott is meglesznek.
Természetesen ha lesz olyan is, megyek, én csak nem találok rá elég magyarázatot, hogy azzá tegyük. Persze ha a többséget frusztrálja a nyilvánosság, elfogadom. Bár évek óta tudjuk, hogy ez van. A blogok is többségükben nyilvánosak, pedig azok abszolut magánjellegű dolgokról szólnak.
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a véleményemmel is, hogy szerintem soha senki nem írt ide olyanokat ami ciki lenne neki a későbbiekben. Én biztos nem. Ez a topic nem arra van, hogy kibeszéljünk magunkról olyan dolgokat amit egyébként sehol másutt nem jutna eszünkbe. A többi meg amit írunk az élet velejárói, semmi ciki nincs benne. Az, ha leírjuk hogyan szültünk, és hogy volt utána, nem hinném hogy ciki, szégyellnivaló dolog, főleg, ha ez a topic arról szól. Más témáknál, mint pl ovi, bölcsi, mindenki tesz belátása szerint, és amit ír, szintén nem szégyellnivaló dolgok, hanem a véleménye, amit megoszt a többiekkel, és vélhetően másutt is felvállal. ( különben mitől lenne őszinte vélemény)
NA mindegy, sokat már nem akarok ezen lovagolni. MAradjunk annyiban, hogy ha a többség támogatja legyen. :wink:

Teljesen más. Sajnos nem meséltem, mert a múlt héten tényleg úgy alakultak a dolgok, hogy alig volt bekapcsolva a gépem.
Mondtam, hogy Szonjának megy a hasa, és ez addig fajult, hogy elvittem dokihoz. Adott is valami gyogyit, de még ma is volt már négyszer a wc-n, és fáj is a pocakja. Remélem, hogy nem tér neki vissza.
Nekem múlt hét kedden nagyon fájni kezdett a hátam, lent a derekamnál két oldalon. Kedd éjszaka nem is aludtam, és ráérésemben kigondoltam, hogy az kb a vesém ami fáj. :? Sosem volt ilyenem, nem gondoltam. Viszont már előtte napokban is folyamatos pisilési ingerenciám volt, ezért hoztam összefüggésbe. Aztán másnap elmentem dokihoz, de nem fájt már annyira, és sokan is voltak, ígyhát nem vártam ki a soromat, mondván nincs időm rá. Aztán hol jobban, hol kevésbé fájdogált, a pisiléses kellemetlenségek folytatódtak. Közben ugye Szonja is fosingált, 45 fok meleg, és szervezni kellett a vasárnapi szülinapi bulit is.
Szombat reggelre viszont tökre belázasodtam. Tudtam, hoy ott a bibi. Vasárnap még egész nap hőemelkedésem volt, és hétfőre mintha elfújták volna. Hétfőn vettem a gyógyszertárban tőzegáfonya kapszulát, mert azt hallottam, az jó lesz.
Hát röviden ennyi a múlt heti egészségügyi mizériánkról. :?

A vasárnapi buli szerintem jól sikerült, este, vagy valamikor kicsinyítgetek fotókat, és teszek fel. Sajna fújt nagyon a szél, de annyi baj legyen. Viszont megfogadtuk, hogy több ilyen nagyszabású szülinapi partit nem csinálunk Szonjának. Ő ugyanis nem érezte annyira jól magát, mint amennyire várta, és mint én is gondoltam volna. Végig szótlan volt, zavart, és látszott, hogy idegesíti a sok ember. Tavaly nagyon élvezte, hogy róla szólt, most meg azt láttam, sokkal jobban örült volna néhány kortársának, akikkel tud játszani, és nem minden felnőtt őt ba...gatja. Ebből is tanultunk, jövőre így lesz. :wink:

A játékainak sem tudott örülni, viszont azóta csak azokkal játszik. :)

NA mostmár tényleg eldugulok.

thenus

Thenus!

Boldog szülinapot így utólag is Szonjának!
Kép

Mit vettetek neki? Már gyűjtöm az ötleteket én is :lol:

Kép
klmaria

klmaria
hát azért ez a torta, hallod...
na, megyek enni valamit, mert megéheztem! :)

Jaja, boldog szülinapot Szonjának! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Henus, először is BOLDOG SZÜLINAPOT SZONJÁNAK!!!! Ég a fejem, hogy nem időben köszöntöttem :oops: Pedig pont a napokban gondoltam rá, hogy mostanában lesz a szülinapja, de mégsem néztem meg pontosan :oops:
Másodszor is, jobbulást nektek!!Remélem, már azért jobban vagytok!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

SZONJÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! Sajnálom, hogy nem élvezte annyira a bulit, majd legközelebb! :wink: Jobbulást nektek!!!

Kép
Kép
nircee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?