Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vanili: Párizs? :-D az biztos szuper lesz !!!!

Zsófi, de jó, hogy jelentkeztél :-D szuperek vagytok Mindannyian, annyira örülök, hogy ilyen jó híreket olvashatok Rólatok! :-)

Till: képekkel majd gyere ám! :wink:

Rana: hihetetlenül édesek a Kiscicák!!!! Tényleg hasonlítanak, de ez egypetéjűség, sőt ikerség nélkül is meg szokott történni tesókkal :-D

Bridget: azta, micsoda sorozat LH tesztekből, ilyen pozitívat ritkán látni :wink: szerintem jobbkor nem is lehetne ez a konzultáció :-) nagyon kíváncsi vagyok, mit lát majd UH-n a doki :-)

Babim: drukkok nagyon-nagyon, és még annál is jobban! :-D

Kisbuta: én is kíváncsi lennék arra az "összhatásra" a függönnyel :-D

Puszi a passziánszkirálynő :lol:

Nyulasz, várunk a hírekkel! :-D

Skrisz: gratula a betöltött 39. héthez! :-D kíváncsi vagyok, a 40. -hez még gratulálhatunk-e :wink:

Árnika: jobbulást! Még meddig kell szúrnod?

Tegnap este dumaszínházat néztünk a TV-ben, és én annyit vihogtam, hogy Bendegúz nekiállt csuklani, aztán meg hatalmas derbit rendezett a pocakomban :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Megvolt az uhu,Noi 1800 gramm körüli,Bazsi 2000 gramm.Kissebbek a koruknál,ennek ellenére úgy kezdte a szonográfus,hogy hű,jó nagy ez a kisfiú,micsoda méretek...de ezek alapján csak 32 és 33 hetesnek felelnek meg...szerinte ikreknél ez nagynak számít...én meg úgy tudom,hogy ugyanúgy kéne fejlődni,mint aki egyedül van :roll: ...na jó,abbahagyom,mert ilyenkor jön a nem adunk a méretekre,pici kereszt picit odébb már napokat számít...csak olyan könnyen mondja az ember másnak,aztán meg ugyanazon parázik...

...a lényeg,áramlás jó,grannum II-es,magzatvíz okés,és fejvégűek.Vasárnap megyek nst-re,addig itthon,és akkor megint felülvizsgálják a szabadságom :D

Bridget,azta,ez nagyon pozi :shock: kiváncsi vagyok mi lesz a konzin.

Baba drukk mára :D

Árnika,hajrá szurik,és remélem nem lesz bajod tőle.

Kisbuta,igen asszem elötted szülök :shock:
Vendég

Cicababácskák dicséretét köszönöm. :D :oops:

Árnika, remélem jobban vagy már. Már nem sokáig kell szúrnod! Kitartás!!!!!
Pocifotót majd Apával csináltatok este.

Szezso, tegnap volt dumaszínház??? Melyik adón??? És a nevetéstől csuklott Bendike? Azt hiszem, az enyéim még sosem csuklottak.

Nyulasz, az a lényeg, hogy minden rendben van! :D Irigyellek, hogy még szabadlábon. Most azt hallottam, hogy ha abszolút minden rendben a babákkal és a mamával, itt akkor is befektetnek a 32.-ik héten. :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,igen,mindenhol más a protokoll...Sógornömet a 30.héten fektették be,5 hetet volt kórházban,totál zárt méhszájjal.

A coolon volt tegnap olyan 11 körül ismétlése a showderklubbnak,nem tudom azt nézte-e Szezsó.
Vendég

Sziasztok!

hoztam pár születésnapi képet:

Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
Tünde még mindig tündéri. :D

Ez a torta mancsolás meg nagyon ott van!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nagy volt a csúszás, sokan voltunk. 2 órakor toltak a pihenőbe.
A lényeg:
3 blasztó a pocimba. Fagyis nem lesz, mert a többi kezd szétesni...
De ikrek mellé minek is fagyi.
Fekve, lassan írok

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz: megértelek, az ember ilyenkor tudja, hogy kb. mi az a súly, amit hallania kellene, és ha kevesebb akkor aggódik, még akkor is, ha minden rendben, meg amúgy tudja, hogy ez csak becslés.
A lényeg, hogy szoros kontroll alatt vagy.

Rana: Bendi néha attól is csuklik, ha tüsszentek egyet :-D meg néha csak úgy is :-D Ha majd furcsán szabályos, ütemes mozgást érzel a pocakodban, akkor az csuklás lesz :-)

Nyulasz, Rana, van egy olyan adónk, hogy comedy central, ott volt tegnap este igazából nem dumaszínház, hanem stand-up show. :-D
Szőke András is fellépett, meg azok közül páran, akik a showder klubban szoktak.

Heni: édes a Csokibabád :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babim: megvan az újabb ikres kismamink :-D drukkhegyek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Vkrisz!
Jók a fotók! :D

Mabe!
Utólag is boldog szülinapot!!! :D

Vanilia!
Ciszta! :cry: Drukk megy!!+++++++++++++

Hajnoca!
Jó kis járgány! Látom Bónak is tesztik! :D

Zsófi!
De jó, örülök Nektek!További drukkok mennek!++++++

Májuska!
Örülök, hogy jól vagy!!! :D Munkahely gondot sajnálom! :( Ezt a kérdést utáltam! De látom tanácsokat már kaptál. Nehéz ügy ez........

Rana!
Aranyosak a lányok!

Bridget!
Ez bizony pozitiv LH teszt! :D Erre lehet még "gyakorolni " apával! :lol: :lol:

Nyulasz!
Örülök, hogy minden rendben.

Szheni!
Jó a torta mancsolós kép!! :lol:

Skrisz!
Sokat gondolok Rád! Eszter már bármikor megszülethet! :D Grat a 39. héthez!

Baba!
Nagy,nagy drukk Neked!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nálam hányinger van, hullámokban. Vuk egyszer győzőtt.Meg kaptam egy kis álomkórt. Ebéd után nagyon jókat tudok aludni. Csak nagyon lassan telik az idő.... Már nagyon várom a jővő hét csütörtököt!!!

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Baba: jeeeeeeeeeeee!!!!!! +++++++++++++++++++++++

szheni: nagyon édes!!!! :P

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Heni, te jó ég!!!!! :mrgreen: Az a tortás kép!

Babim, pihengessél, én meg küldöm az összes ragasztót. Ma bontottam fel egy kétoldalú ragasztó tekercset, azt is küldöm! :wink:

skrisz72

Sziasztok!

Megkésve de annál nagyobb szeretettel gratulálok Estikének a kisfiához!!!

Babaimi, nagyon-nagyon drukk a 3 babácskának+++++++

Árnika drága, neked is szurkolok ám itt a háttérből!;-)

Henni ez a torta trancsírozás nagyon ott van! :lol: :lol:

Puszikám, remélem eltűnt a ciszta+++++

Bocsánat, hogy nem írok mindenkinek, azért figyelek én+ drukkolok, csak nem mindennap olvasok, és így elég szelektív a memóriám! :oops:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Tücsi: köszi. És Veled mi van???

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám, én élek és virulok!: élvezem az életet, próbálom bepótolni az elmúlt 12 évet amikor minden a babáról szólt, semmi nyaralás, kirándulás... és most,hogy már látom hogyan is élhettünk volna: már egyáltalán nem vonz a lombik, a kezelések, a terminált együttlét. Még nem mondtam a páromnak, de szerintem csak 1 lombikot fogok megpróbálni, ha nem sikerülne, akkor részemről baba téma lezárva, de ettől most már nem vagyok szomorú, mert már nincs benne semmi hiány érzet, és ettől nagyon boldog vagyok...Ölellek!
Vendég

Tücsi: akkor ezért vagy Mázlista Tücsök?! Örülök, hogy megtaláltad önmagad! Puszillak!

Kép

Kép

*puszedli*

Ezért is!;-) pusssz
Vendég

Tücsi: IIIIIIIIS???? Húha, de kiváncsivá tettél! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám, nem egy nagy titok: arra gondoltam, hogy van egy párom aki mindenben támogat + szeretem a munkámat, van egy picike kertesházunk, egy kutyusunk...meg még ilyen szentimentális dolgok!;-) Na, eldugultam, legyetek rosszak!
Vendég

Sziasztok :D

Nyuszika,
nagyon szépek már ezek a méretek!!!! :D jujj, de izgi :roll: :D

Bridget :P
azannya, ez jó kis sorozat!!!! :D Hajrázzatok!!! :wink:
drukkkkk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tücsök,
nagyon tetszik a hozzáállásod!!! :P De most sikerüljön!!!!!! :wink: :D

Juhar,
kitartás rókakomához :roll: :P (nem bánjuk mi ezt ilyenkor! :wink: )

Szezso,
már csak 49 nap Nálad is, Atyaég!!! :roll: :D

(Nálunk megvolt a 4D - csütörtökön tudok képet tenni - Lencsi csodaszép kiscsaj :D - de egyenlőre nem látszik, kire hasonlít :roll:
1342 gr :P magzatvíz sajna megont több, mint elég :? )

tillidian

Dokis rovid hirek
Doki egy tunder aranyos,kedves vicces. 8) Mar most azon filozott talan meg egy inszeminacio beleferne ebbe a honapba :shock: azaz meg ma :arrow: aztan hogy ha par nappal elobb mentem volna... :roll: ugyhogy edi,hogy segiteni akar :lol: Kellokeppen megvizsgalt:kacsaval lampasan :roll: kezzel :roll: es uhuval :roll: meghallgatta a tortenetem 1orat ott voltam.Bal oldalt nincs semmi jobb oldalon latott egy 15*18as petit es egy 18*25os szerinte ez volt a ciszta :roll: bar szerintem az en petim mar nem volt ott ma is pippantottam es szemmel lathatoan sokkal halvanyabb azaz meg hajnalban megtortent a kilokodes :!: hajnal 3kor mentunk aludni baromira szurkalt :roll: szal szerintem az ott egy plussz vagy nem tom :roll:

Mindenesetre kivancsi a 3.cn-es vv-re ugyhogy 3.cn megyek es o semmikepp nem alkalmazna a clostit a magas FSH miatt :oops: hanem fogigatlo ha kell es akkor szerintem utana valo hoban mehet haaaaa ugye nem pippantok egy pozi tesztet a szulcsinapcsimon :D 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Koszonom a drukkokat 8)

Baba
Nalad mizu?Hogy vagy? 8) Na most olvasom :D 3blasztooo :shock: mostmar csak a drukkok mennek es ahogy mondod minek oda fagyi ahol ikrek lesznek :wink:

Till
Most mar szeretnek ilyen pozikat is hozni hcg-bol 8) :roll: :oops: Nana lencsi csodaszep csajszi :D

Hazitucsok
Hat nem is tudom mit mondjak...elvezzetek a dolgokat aztan hajra uccso lombik :wink:

Csoki
Agusztus 24?Ne butaskodj az mar minnya itt van :wink: nekem ugy latszik kibovult a varakozasi ido agusztus 30korulire :roll: azt ahogy mondjak meg fellabbal is kibirom 8) parizs 8) na ott meg latod en nem is jartam :roll:

Hajnoca
Akkor jo :lol: hat en nekem is igy maradt a szemem :shock: igy meg a szam :o :lol: :lol: :lol: reg lottem mar lh-kat :roll:

Juhar
A kutyusok tenyleg sokmindent megereznek 8) Videokat elmentettem 8) ezt meg nem lattam :wink: Mar azt hittem voltal uhu-n is meg minden :roll:

Puszi
Koszi ari vgy :D Ciszta uzok mennek am :twisted: :roll:

Kisbuta
De biza ki am 8) en mar a masikban is lattam :wink:

Arnika
Igyekszem 2het mulva is valami hasonlot produkalni 8) :lol:

Szezso
iiiiigaz :D nem gyozom en is hangsulyozni mekkora pe-m volt 8) :lol: A dumaszinhazert irigy vgyok :twisted: na meg a pociban csuklo babaert is a pociban levo nagy rumliert is :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyulasz
Huuuhaaa szep nagyok nyuszi manok :D mar a multkor is mondtam ngyon ugyi vagy :wink: Mai tesztem nega :wink: azaz ma elkapom apat mert tegnap nem jot am ossze :roll:

Szalai Heni
Koszonjuk a szulcsinapcsis fotokat 8) huuu mekkora tortaaa :shock: lanyod pedig abban a pantban naon kis csini :D Es az a torta csatas kep :shock: aztaaaa :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri,
akkor tegnap még meg inszeminálódtál? :D

Látod milyen szerencsét hozott neked a két laptető?
Jó fej doki, jó erős LH teszt,

Vasárnap bevezetődtem a szentendrei forgalomba, kora reggel! :wink: :D
Volt egy pár lefulladásom, de mindig csak lámpánál.
Az emelkedőnél a lámpánál is 2 szer lefulladtam, de 3. meg csikorgó kerekekkel indultunk el! :lol: :lol: :lol:
Anya kissé sportosan vezetett! :D :D :D
A vasárnap délutánt már nem vállaltam be. Durva is lett volna.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bridget, meglátod, ez az orvos lesz, aki segít neked.Örülök, hogy ilyen szimpatikus.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Heni,cukik a fotók!Sok boldogságot a kiscsajnak! :D

Bridget,micsoda mázlid van ezzel a dokival :D Tuti csinál nektek babát :D :D ...ha meg nem előzöd a szülinapodon :wink:

Bómami, :lol:

Juhar,hajrááááá vuk :D

Baba,ragacsok mennek+++++++++++++++

Tücsikém,olyan nyugi árad az írásaidból,szerintem pont ez kellett,hogy ősszel baba költözzön a pocidba :wink:

Dezsinám,még mindig nyaralsz?Vagy hova lettél? :roll:
Vendég

Sziasztok! Megvagyunk mi is, ettől a héttől végre szabin vagyok, háááárom hétig :D Ma megyek 10 -re uh-ra az inszem előtt, 10. napon vagyok! Nekem eddig mindig a 15. napon volt, de most ez az egyetlen nap, ami nemlenne jó, mert a párom vidéken lesz, remélem valahogy azért sikerül úgy időzíteni, hogy összejöjjön :roll: Most valahogy úgy állok az inszemhez, hogy gyorsan legyen meg, ez is kell még ahhoz, hogy mehessünk lomikra :roll: tudom, nem így kellene, de most ez van, jövő héten szerdán megyünk nyaralni, szép is lenne egy pozi teszta nyaralás végére, de ha nem, akkor remélem, hogy szeptemberben már tényleg mehet a lombik!

Baba: 3 blasztóóó! Szuper és sok-sok drukk!!!!!!!!

Hajnoca: szép a babakocsi! Mi már nem nagyon használunk kocsit, Beni mindenhová motorral megy, most meg bicajozni tanítgatom (háromkerekűn), de nem nagyon érzett még rá, szóval tologathatom én naphosszat! Érzi is a derekam :D Hajrá vezetés!!

Nyulasz: minden oké a babákkal, ne aggódj! Egy barinőmnek 2 kgval született az egyetlen babája a 39. hétre és hihetetlen stramm , erős, vagány kislány

Bridget, nagyon jól alakulnak a dolgok, éljen!! Gyöynörűséges Lh teszteket csináltál,nekem gyanús ez a szülinapi ajándék dolog! :wink:

Skrisz, már nagyon közeleg a nagy találkozás! Képzeljétek, az egyik legjobb barátnőm éppen a szülőszobában van, nemrég indultak be a fájások :D (Ő múlt hét vasárnapra volt kiírva)
CSak ennyit tudtam most visszaolvasni, bocsánat, hogy nem írok mindenkinek!
bébike4

Bébike,nagy drukk az inszemhez!Hátha mégsem kell az a lombik :D

Árnika,neked is :wink:
Vendég

Baba,
küldöm a mai drukkjaimat!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tücsi,
de jó hallani felőled! És klassz dolog ám, hogy habzsolod az életet :D én anno a második méhen kívüli után kezdtem el így gondolkodni igazán, bekattantam volna, ha nem állítom át magam. És nem bántam meg, pedig tavaj januárban már kezdhettük volna a lombikot, ha nem utazok el a világ másik végére... Jobb volt így. Neked is jót fog tenni, tudom :)

Bridget,
szuper hírek!!! Nagyon vártam tegnap, hogy jelentkezz, csak bealudtam...

Nyulasz,
tudod, az van, hogy Noémi és Balázs nem olvasták azokat a könyveket, amiket róluk írtak, hogy mekkorának kellene lenniük. No para, azért ügyesen teszik a dolgukat könyv nélkül is.

Bébike,
azért drukkolok az inszemhez, hátha pont most jön be!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én jövő héttől kiveszem a szülési szabimat, így döntöttem. Ugyanis kevés az idő, a régi lakás még nincs teljesen összepakolva, és még a házat is építjük, nem akarom ezzel egyedül hagyni apát, arra meg nincs garancia, hogy Katica nem jön előbb. Drukkokat kérek, hogy mindent időben be tudjak fejezni... Inkább lógassam a végén a lábam, mint szegény apára rászakadjon minden egyszerre. (Arról nem is beszélve, hogy vannak róla elképzelésem, hogy zajlana a pakolás, ha apa irányítaná... :roll: :lol: Abból inkább nem kérek...)

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Nyulasz szuper hírek! Akkor kb egyforma a két babó!

Baba de jó! Három blasztó bébi! Szerintem követed Juhart 8) . Ragacsok mennek +++++++++

Bridget tök jó, hogy szimpi a doki! Ő bizti sikerrel fog járni (bár ahogy a tesztjeidet elnézem :D lehet hogy csak terhesgondozásra lesz rá szükséged :D ) . Augusztus 24-én csak megnézi ott-e még a ciszta :roll: . Remélem nem lesz ott és szeptemberben visszakapom őket... Tudom, hogy egy hónap nem számít... viszont a szervezetemnek valószínűleg csak jót tesz... (a sikertelen friss beültim június 11-én volt :cry: úgyhogy jár még a pihi...)

Tücsök mi még nem ismerjük egymást 8) . Tudod én rájöttem, hogy az a legnagyobb baj velem, hogy képtelen vagyok feldolgozni azt, hogy nem minden pontosan úgy történik az életemben, ahogyan azt elterveztem. Hogy vannak dolgok, amit NEM tudok irányítani. És ez dühössé tesz. Ebbe kéne beletörődnöm, ezt kéne elfogadnom. Én mindig úgy terveztem, hogy sok gyerekem lesz, és az elsőt 30 éves korom előtt szülöm majd. És ez egy kudarc, hogy nem így lett (lesz). És 31 éves múltam... és bár mindent megteszek, tőlem független, hogy mikor lesz gyerekem... A másik pedig a környezetem. A szüleim, akik belém nevelték, hogy a gyerektelenség egyenlő az értéktelenséggel (miközben az értékeink bennünk rejlenek...) és az egész társadalom, ami a gyerektelenséget és szingliséget egyenlővé teszi a boldogtalansággal... ami pedig totál nem igaz... Szeretném, ha a környezetem azért drukkolna, hogy BOLDOG legyek úgy, ahogy most vagyok, a mostani életemben. Na én erre törekszem és arra, hogy NE érdekeljenek mások elvárásai, hanem nyugalommal és boldogan várjam mit hoz a jövő, és örömmel elfogadjam, ami van. Persze még van hova fejlődnöm... :roll:

BOCSÁNAT AZ OFFÉRT :oops:

Puszi!
Vanili
Vendég

Csajok nagyon szar napom van. Fejfájással, hányingerrel kezdődött a napom.Bevettem egy tablettát. Bementem szurira, mire hazaértem, éreztem, hogy nagyon kell pisilnem, de még csípni is fog. Hát csíp. Apa épp kamillateát főz és zsurlóteát. Van valakinek valami ötlete. Tuti bekerült valami kórokozó. (Persze sírok, mondanom sem kell.) :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi drága ne sírj! A bacik és gombák ellen legjobb a graphefruit kivonat, a gyógyszertárakban lehet kapni most már tabletta formában is én most ezt szedem:Candi-lact a neve! Felfázásra a legjobb tea a medveszölőlevél, nekem már egy nagy bögre elfogyasztása után sokat javulnak a tüneteim! A lényeg, hogy ne idegeskedj, nem lesz semmi baj!
Vendég

Baba nyugi!!!! Ne sírj!!! Igyál nagyon sokat! Vizet, kamillateát bármit (a zsurló bizti jó terhesen is? én nem tudom). El fog múlni! És takard be a derekad-hasad, feküdj le. Nekem így hamar el szokott múlni (van hogy este érzem és reggelre elmúlik!) Nem lehet hogy az utro miatt csíp? Vagy nem azt használsz? Viszont ha nem múlik el pár nap alatt akkor én elmennék dokihoz. Talán aspirint beszednék, ha felfázás akkor segít (az egyébként is növeli a nyálkahártya vastagságát, és segít a beágyazódásnál - persze kis dózisban). Ha valami kis fertőzés a sok folyadék és a kamilla segít. Persze azért pár nap múlva elmennek dokihoz.
Puszi és NYUGI!!!
Vendég

Egyik teát sem ajánlják terhességben. Így megy a lefolyóba

babaimádó
Kép
babaimado

Aspirin protectet szedek. Utrót nem használok, mert progeszteron injekciót kapok.

babaimádó
Kép
babaimado

Till, Bridget, Nyulaszkám, Kisbuta Kszönöm a kedves szavaitokat, bnagyon aranyosak vagytok! :oops:

Csoki-vanília! (nyammi;-)) Pontosan így éreztem régen én is, vidékről származom ott már az is különcködésnek számított, hogy 5 év együtt járás után házasodtunk össze a párommal (addig állandóan azt kérdezték mikor házasodunk már össze, aztán, hogy mikor lesz már gyerek, aztán miért nem lesz-nem is akarunk stb. mintha bármi köze lenne ezeknek az embetreknek az én legbelsőbb titkaimhoz), szóval tudom milyen az amikor elvárások vannak az emberrel szemben...Sajnos csak most 35 évesen jutottam el arra a pontra, hogy már nem akarok senkinek sem megfelelni, mert nem mások élik az én életemet!!! Nehéz dolog ez, de egyszer mindenki eljutt erre a pontra, nekem 12 év küzdelem kellett hozzá: későn érő típus vagyok!;-) :lol: jaj, és én is tipikus Bak vagyok, minden előre eltervezek, és annak úgy is kell történnie különben... :twisted:
Vendég

Baba akkor marad a sok folyadék és a melegen tartás... és ha nem múlik, doki. Próbálj feküdni és nyugodj meg, minden rendben lesz.
Ölellek
Vanili
Vendég

Babaimi a Candi-lactot terhesen is lehet szedni szerintem+ ilyen kisterhességnél amikor még nincs kapcsolat a vérárammal, nem hiszem, hogy ártanának a teák, de most tényleg ne kockáztass a lényeg a nyugalom!++++++++++++++++++ Dokival beszéltél?
Vendég

Baba, rengeteg folyadék, csipkebogyótea, az biztos iható, esetleg kérd ki doki és gyógyszerész tanácsát, kérlek pihenj sokat, és próbálj megnyugodni, sok babaragacs és bajűző drukk!!!++++++++++

Rana, Till, nagyon örülök, hogy szép 4D képeket láttatok a kislányokról :D :D :D

Juhar, de jó, hogy újra írtál, kitartást a rókákhoz, és drukk, hogy gyorsan itt legyen az UH ideje :wink:

Lányok, nagyon köszönöm a sok megértést és ötletet a munkagondokra, hasznosítom őket!!

Csoki-vani, nekem is ilyen érzéseim voltak,talán sokunknak, ez nem Off téma, hidd el. Viszont mióta az örökbefogadás is elindult, nagyon-nagyon boldog vagyok, hiszen már most várok babát ezúton is!!!:wink: :D :D

Tücsök, nagyon szépet írtál, és jó olvasni, hogy így érzel!!!

Bridget, ez ígéretes!!! :wink: :D

Most mennem kell, még jövök :wink:

Kép
majuska

Tücsök tudom hogy nehéz lesz, de remélem nekem is sikerül eljutnom odáig! Tudod nekem nemrég meghalt egy volt csoporttársnőm az egyetemről rákban. Velem egyidős volt, vőlegénye volt, az iwiwen sugárzik a boldogságtól. Én arra gondolok, ha valaki azt mondja neki hogy: élhetsz, de sosem lesz gyereked, örömmel elfogadta volna. Annak kell örülnünk, hogy élünk :D - na kicsit megint elkalandoztam :oops: .
Puszi!
Vendég

Majuska szia! Szupi az örökbefogadás :D ! Örülök hogy jól vagy!
Puszi mindenkinek, holnap jövök!
Vendég

Sziasztok!!!!

Babim: ne sírj kérlek!!!!!! Dokit hívtad?

Május: az örökbefogadás jó ötlet. Nekünk is tervben van.

Bri: hajrá!!!!! Úgy érzem, ez a doki jelenti a sikert Nektek!

Till: jó utat!

Kép

Kép

*puszedli*

Babaimi!
Először is hívd a dokid, ha kell, pisiből pillanatok alatt tudnak gennyet nézni, és ha pozitív, akkor a doki biztos tudni fogja, mit szabad és mit nem, esetleg ad bogyót, mielőtt még eldurvul a helyzet.
Aztán, ha attól félsz, hogy átterjed a húgyútról a hüvelybe a baci, akkor lehet Protexin-t is szedni, ez egy probiotikum, sok laktobacillussal, de kérdezz rá a patikában, hogy korai terhességnél ajánlott-e? Mondd el nyugodtan, miről van szó. (Most én is ilyet szedek, mert ugye nyitott méhszájon még könnyebben járnak a fertőzések, és nem akarok korai burokrepedést.)
A kamillatea szerintem nem árt, mert mikor én 12 hétnél felfáztam, a védőnő is ajánlotta.
És no para, majd mi aggódunk érted helyetted is, te csak babásodjál szépen, mert eljött a te időd is!

Kép
kisbuta

Oké, köszi.
Ittam egy fél deci zsurlót, 2-3 dl kamillát, kb 1-1,5 liter ásványvizet, mióta írtam és kevésbé csíp.Megvárom, holnapra mi lesz, hátha nem kell ezzel zavarnom a dokim, meg most szedtem punkc.után Doxiciclint.Szerintem nem kellene újabb antibiotikum.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,látom a lányok már picit megnyugtattak...minden rendben lesz :wink:
Vendég

csajok,nem tudok képet feltenni,nekünk mind olyan nagy.iwiwre tettem
valahogy le kell butítanom
lola29

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat és jókívánságokat. Péter Flóri nagyon jól van. Gyönyörű baba, nagy-nagy éhenkórász. Nappal sokat alszik az éjszakáink húzósabbak. Imádjuk. Minden más felejtős. Szalad a lakás, kong a hűtő, tele a szennyestartó, még jó, hogy az anyukám mindennap megjelenik valami fini kajával. Nem tudunk betelni vele.
Én lassan regenerálódom, bár most kaptam vért és határozottan jobban érzem magam. Remélem hamarosan visszarázódom.

Mindenkinek küldöm drukkjaimat, peteérlelőket, babamarasztalókat, babanövesztőket!!!!!!!!!

És akkor próbálok képet csatolni.

Kép
estike66

Én nem értem. Más fórumokon , és egyáltalán mindenhol átmennek a képek, csak itt nem. Van aki tud segíteni, hogyan lehet mégis idevarázsolni. Én biztos, hogy nem tudom, de gyerekem, mármint a nagy biztos megérti. Ha leírjátok, köszönöm.

Puszi

Kép
estike66

Baba, megnyugodtl már kicsit? Sok folyadék, és a tőzegáfonya kapszula is nagyon jó felfázásra, az biztos, hogy terhesen is lehet, nekem is azt ajánlotta a dokim, amikor terhesen kicsit megfázott a derekam. Ne aggódj, ez nincs hatással a babókra, minden rendben lesz!

Én voltam a Kaáliban, mivel Kováts dr.nő szabin van, Bernárd professzor csinálta az uh-t és a legelső reakciója az volt, hgoy nem lehet megcsinálni az inszemet, mert túl sok lett a tüsző :roll: végülis megbeszéltük, hogy csütörtökön kiderül, hány tüsző nő meg nagyra és van-e domináns és akkor meglátjuk, hogy mikor mi legyen. Egy kicsit elkenődtem, talán éppennem volt jó kedve, de azt mondta, hogy az inszem esélye nagyon kicsi, 5-10 % (ez hogy lehet, amikor a spontán ciklusnak is ennél jóval több, nem?) és amikor ezen egy kicsit meglepődtem, akkor azt mondta, hogy ha nem hiszek benne, akkor menjek máshová :shock: De úgy tűnt, hogy valamiért nem volt jó kedve, lehet, hogy csak ezért tűnt valahogy nagyon elfoglaltnak. És végülis a kisfiammal tudtam menni, mert most bölcsiszünet volt és Apa meg nem tudta megoldani, hogy hazajöjjön vigyázni rá, és a vizsgálóban mondta az asszisztens, hogy miért hoztam a gyereket :shock: (nekünk semmi segítségünk nincs, minden nagyszülő vidéken él) SZóval kicsit faramuci volt, remélem azért csak meglesz az inszem.
bébike4

Estike, nagyon édes lehet a kicsi fiú :lol: Képügyben nem tudok segíteni, én is sokáig bénáztam, mire ide fel tudtam tenni , én Microsoft Office Picture Manager programmal kicsinyítettem le,ha Windowst használsz, azzal próbáld meg
bébike4

Bébike,atyaég,mi van a kaáliban? :shock:

Estike,ide max 600x600 -as képet tudsz feltenni.Küld e-mailben,és lekicsinyítem neked :D Emlékszel,a vonalzód is régen én csináltam :D Örülök,hogy alakulsz,és nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!

Lola,ha gondolod neked is szívesen megcsinálom,szólj,és priviben küldöm a mail címem.

Bridget,alig bírtam a blogoddal,hatszor lefagyott a gép tőle :shock: pedig jó olvasni,érdekesen írsz,úgy érzem,mintha én is ott lennék :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?