Sziasztok! Megvagyunk mi is, ettől a héttől végre szabin vagyok, háááárom hétig
Ma megyek 10 -re uh-ra az inszem előtt, 10. napon vagyok! Nekem eddig mindig a 15. napon volt, de most ez az egyetlen nap, ami nemlenne jó, mert a párom vidéken lesz, remélem valahogy azért sikerül úgy időzíteni, hogy összejöjjön
Most valahogy úgy állok az inszemhez, hogy gyorsan legyen meg, ez is kell még ahhoz, hogy mehessünk lomikra
tudom, nem így kellene, de most ez van, jövő héten szerdán megyünk nyaralni, szép is lenne egy pozi teszta nyaralás végére, de ha nem, akkor remélem, hogy szeptemberben már tényleg mehet a lombik!
Baba: 3 blasztóóó! Szuper és sok-sok drukk!!!!!!!!
Hajnoca: szép a babakocsi! Mi már nem nagyon használunk kocsit, Beni mindenhová motorral megy, most meg bicajozni tanítgatom (háromkerekűn), de nem nagyon érzett még rá, szóval tologathatom én naphosszat! Érzi is a derekam
Hajrá vezetés!!
Nyulasz: minden oké a babákkal, ne aggódj! Egy barinőmnek 2 kgval született az egyetlen babája a 39. hétre és hihetetlen stramm , erős, vagány kislány
Bridget, nagyon jól alakulnak a dolgok, éljen!! Gyöynörűséges Lh teszteket csináltál,nekem gyanús ez a szülinapi ajándék dolog!
Skrisz, már nagyon közeleg a nagy találkozás! Képzeljétek, az egyik legjobb barátnőm éppen a szülőszobában van, nemrég indultak be a fájások
(Ő múlt hét vasárnapra volt kiírva)
CSak ennyit tudtam most visszaolvasni, bocsánat, hogy nem írok mindenkinek!