Rilla: én is irígyellek, hogy ilyen jól bírod a terhességet.
Bár ezidáig kivéve az első 3 hónapot én is egész jól bírom.
Remélem az utolsó 3 hónap még kibírható lesz, ugyanis már most óriási a pocakom.
Dita: klíma ügy, még lehetséges, hogy idén beruházunk és nem is csak mobilklímát, hanem rendeset.
Éppen választ várunk a sógornőmtől, lehet tud kb. 40.000-ért rendes klímát beszerezni nekünk. Jó lenne, már teljesen besózott vele.
Hogy van Bogyó mostanában, sokat ficánkol?
Rony: szerintem is két fagyist kapsz vissza.
Nagyon-nagyon drukkolok és várunk a topicba!!!
Vicky: hidd el, hogy a 12. heti uh után, repülni fog az idő.
Nekem is csak az első 3 hónapot volt nehéz kibírni, azóta csak úgy repülnek a hetek.
Bikmakk: nagyon közeleg a nagy nap, szép nyári hónapban fogsz szülni Rillával együtt.
A dekor tényleg már annyira kevéske elmaradó dolog, hogy azt már a Babó mellett is megtudjátok csinálni.
Egyik barátnőm is nemsokára szül. Aug.1-jére van kiírva. Az már nagyon közel van. Bár ő spontán babás, de már nagyon várom a hírekkel.
Áfonyácska: jól rád hozták a szívbajt! A lényeg, hogy nincs gond.
A vesédet sajnálom, pihenj sokat, ha tudsz Anna mellett.
Brigi: örülök, hogy megnyugtattak tegnap.
Az AFP-n én ezért nem is idegesítettem magam. Tudtam, ha rossz lesz, az még nem mérvadó.
A 4D UH egyébként nekünk nagyon nagy élmény volt 18 hetesen. Mi nem ábrándultunk ki belőle, a kis csontvázak láttán, ezért is fogunk még egyszer elmenni. Csak még nem döntöttük el, mikor is menjünk pontosan. Az elején is már kétszer terveztük.
Úristen, most látom hogy már a 24. hetet is betöltöttem, hogy telik az idő ez hihetetlen.
Remény: nekem már van egy mam cumim, pedig a kezdőcsomit még nem vettem át.
A múltkor az egyik babamagazinhoz volt egy ingyenes darab.
Ha meglesz a csomi is, akkor lesz kettő belőle.
Aventest én is veszek még majd.
A babamozgásokkal kapcsolatban: megijeszteni nem akarlak, de nálam minden nap nagy a helyezkedés. Gondolom ez a két Babó miatt van.
Úgyhogy, remélem más valaki meg tud nyugtatni, lehet lusta a Drága!!!