Sziasztok!
Bendegúz nevében köszönöm szépen
Lányok, nekem akkora lila mokkám van a szemem körül, hogy gáz. Előbb kellett volna Ronci heparinos krémes mentő ötlete. És most délutánra már olyan feketés-mélylilás színe lett.
Ronci, lesz ez még rosszabb is? Mindenki nagyon bámul, nagyon kínos!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Milyen szívás!
Nekem a hasam nem lett csíkos, ez szerintem is hajlam, mert Anyué sem csíkos, és ő 4-et szült, meg molett most is.
Encsike, én cigiztem Bendi előtt, de abbahagytam. Apa viszont nem cigizett, csak az enyémből slukkolt néha. Így sajan, nem tudok semmit mondani. De szerintem ez is szerencse dolga (is).
Régen én is így tanultam
Mindig volt valami kifogás.
Kitty, nekem az utazási hitel a halálom. Micsoda???? 8 év múlva még mindig az egykori nyaralás árát fizessem? Boaaaaa.
Nitácska, 4 kiló??? Nekem a Bendi 2,85 volt és alig bírtam megszülni, pedig nem vagyok kicsi...
Anita, naptárt kap, amit a "flottája" képei díszítenek majd. Szép, igényeset akarok, és vagy 10-15 db-t, hogy adhasson az üzeltfeleinek. Tudom, milyen büszke rá.
Susy, boldog névnapot a párodnak
Nekünk a Bank fizet kétévente szemüveget, illetve abból 16.000 Ft-t. De ez asszem, törvényileg szabályozott a monitoros munkahelyeknél.
Én nagyon szégyelltem magam, mert láttam, h Bendi kétségbe esett, de vagy két percig csak sírni bírtam, és csak aztán vígasztaltam őt
És akkor vannak boxolók, akik ezt direkt csinálják? Eddig sem értettem, ezután sem fogom.
Ronci, kalapáccsal fejbe? Te hasonlóan kreatív lehetsz, mint én.
Most megyek és megnézem a márciusi mamikat. Min lehet itt összeveszni?
Megyek nőgyogyihoz, megnézi a petéimet. Biztosan jól vannak ott bent...
K.