Új privát üzeneted érkezett!

hoztam mai pocak képet......

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga
Igen apa Dániel, és még nekem semmi ötletem a holnapi névnapra. Pedig általában jó előre megtervezem, de most nem jön az ihlet. :)

Köszi a szemüveges véleményeket. Végül is megrendeltük neki, vasárnap lesz kész. A szemét megvizsgálták, maximálisan jó, és azt mondják nagyon jó ez a szemüveg. Csak az ára nagyon fájt, de a szeme mindennél többet ér!!!

Nita
Micsoda pocak!!!
Egész pontosan mennyi idős vagy?

Kép
Kép
susytunder

Encsike, nekem tényleg az a "bajom", hogy nagyon szélsőséges esetekkel is találkozom. De ha bárki megkérdez, így is azt mondom, hogy a két hitelcél, amit maximálisan elfogadok, az a lakás és az autó (ha munkára kell). Ha mértéket tudtok tartani, nem lesz baj! :)
Mit is dolgozol, hogy otthonról is csinálhatod (ha publikus)? Vagy csak én felejtettem el? :oops: Különben az tökjó dolog!

Susy, nekem sem volt ötletem Apa névnapjára... Viszont a karácsonyi ajándékot már tudom. Kicsit összekavartam mindent.
Akkor párodnak: 8) Egy szemcsi :)
Neked meg: laptető :lol:

Nitácska, ez ám a hiperpocak! Mekkora lesz ez a bébi?

Ronci hol van? Gyere, várunk!

Bendi úgy lefejelt, hogy visítottam, mint a kismalac. Pont a szememt és szemöldökömet találta el, teljes erőből, mert tombolt. Erre, nem látok rendesen. Tiszta pánik, hogy biztosan a műtött szememmel valami gáz van. De "szerencsére" csak egy hatalmas, lila pukli nőtt a szememhez, és amiatt nem látok rendesen. B@sszus, hogyan megyek dolgozni holnap ilyen fejjel? Egyik szemem sír, a másik meg nevet :roll:

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga, akkor elintézett Bendi :) De az pont nagyon tud fájni,ahol lefejelt!
Én tolmács vagyok elvileg, de az most nem nagyon kell, így az irodai dolgokat intézem. Otthonról tudom csinálni úgy, hogy hetente 1szer bejövök a papírokért és otthon meg beviszem a gépbe... Havonta 1szer kell a béreket is. Mivel ezt csak én csinálom a cégnél így remélhetőleg megkaphatom otthonra.
Tudunk mértéket tartani, szerencsére. Ezzel nincs gond.

Hitel szerintem is az autóra és a lakásra oké.Bár én is ki akartam cserélni a kocsimat, de annyira azért mégsem, hogy hitelt vegyek fel rá, fölöslegesnek éreztem, hogy havonta fizessünk egy csomót azért, hogy a hülyeségemet teljesítsem.... :roll: :roll:

Susy, párodnak boldog névnapot! Van már ötlet ajándékra?

Nitácska, hú mekkora poci! Kisfiad jól megnöveszti magát, mire kibújik ;)

Tegnap neki kellett álljak a szakdogámat írni, pontosabban még csak a bevezetőjét... De mindennel húztam az időt :D:D Először rendetraktam, aztán elmosogattam, utána megcsináltam a körmeimet, mivel végre megjött a csillámpor, amit rendeltem... Na utána rászántam magam és kb 20 perc alatt megírtam :lol: :lol: Úgyhogy ezekután gondoltam még gyorsan összedobok egy adag gofrit, és akkor mire kezdődik a Szökés már ágyban is leszek :) Párom még dolgozott akkor is... én meg szépen elaludtam a Szökésen :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép
encsike87

Na jól van... leírtam, amit akartam, erre megszakadt a net :evil: :evil:

Akkor röviden... Van akinek dohányzik a párja?
Az én párom dohányzik, és nem is úgy látom, mintha szándékában állna abbahagyni. Ez mennyire káros a babára nézve? Nem akarom ezzel piszkálni, mert biztosan nem könnyű abbahagyni ( én még csak ki sem próbáltam, úgyhogy nem tudom ). Természetesen, ha terhes lennék mellettem nem szívná, csak az ő szervezetében benne van már... Kiváncsi lennék, hogy másnál is van e így...

Kép
encsike87

Susy a képen 29+6.hetes voltam!!!!!!!!

ma pedig 30.hetesek lettünk!!!!!!!!!!!!

Kinga bízom benne hogy nem lesz 4 kilós mint a bátyóka!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kinga, Encsi
én is ezt a két hitelt fogadom el, egyébre nem (pedig van rá példa ismerőseim között: pl elektronikai cucc, vagy nyaralás). Na ezt már nem!

Encsi
én párom is dohányzik, még nem akar leszokni, de azt mondta, ha jön a bébi, akkor leszokik. No most akármikor becsúszhat, majd említem neki, hogy talán nem kéne. Olvastam vhol, hogy az is káros lehet a babára, ha cigis aputól fogan. Persze nem olyan mértékben, mintha anya dohányozni, de azért ez is káros.
Vendég

Encsike!
Az nagyon jó, ha otthon is tudsz majd dolgozni. Akkor végülis tényleg nem esik ki a fizud! Sokkal sokkal könnyebben veszitek majd úgy a családbővülést még hitellel együtt is!
Milyen nyelven tolmácsolsz? Valami multinál dolgozol?

Én férjem dohányzik. Elég rendesen :evil:

Kinga!
Legfeljebb azt hiszik majd, hogy a Csaba vágott be egyet neked :lol:
Mit találtál ki karira? Nem lehet elég korán kezdeni az ötletgyűjtést
:D

Nita!
Gyönyörű szép csinos a pocakod! :wink:
Úgy látom neked is vannak csíkjaid :roll: Nekem is Bogival lett az utolsó 2 hétben egy csomó és naggggyon fájt. Szó szerint repedt a bőröm. Pedig iszonyat drága kencéket vettem rá. Biztos hajlam kérdése is. Anyukámnak ugyanúgy néz ki a hasa, mint az enyém most :roll:

Susy!
Végülis, mi lesz az aji?
Mennyi volt az a fájós ár? Azt külön az Ő saját szemére készítik? Biztos azért olyan drága? :roll:

Mi meg megyünk mozizni. Elővettem a Bogi újszülöttkorától készített házi felvételeinket. Ma azokat nézzük meg.
Már néztük régebben. Akkor képzeljétek el, Bogiól féltékenységet váltott ki. Nem tudta felfogni, hogy a tv-ben Őt ölelgetjük. Azt látta csa, hogy egy kisbabát ugrálunk körül mindannyian. Utána napokig le sem lehetett vakarni rólunk :shock:

Kíváncsi vagyok, hogy most 4,5 évesen hogyan kezeli majd ezt.

Anita
Kép

Kép
gani

Ja, Susy!
Apának boldog névnapot kívánunk! :lol:

Kitty!
Na a nyaralási hitel az, amitől kiakadok. Mondjuk az is idegesítő, ha valaki csak azért vesz plazmatv-t mert a szomszédnak is olyan van, meg mert divat és különben is...

Nem tudom, hogy van ez a cigis apával. Nem hallottam még ilyet. Utána fogok nézni. Mondjuk nekünk már annyira mindegy :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Encsike
Köszi a köszöntést apa nevében is.
Mi nem dohányzunk, nem is dohányoztunk sosem. Én is úgy tudom, hogy káros lehet, ha apa szívja. Viszont ismerek olyat, aki sosem dohányzott mégis beteg baba született, és olyat is, ahol sem az apuka sem az anyuka nem veti meg az alkoholt és az anyuka a terhesség alatt is végig dohányzott, még sincs semmi baja a gyereknek, pedig már 16 ill. 13 évesek.

Kinga
Neked is köszi a jó kívánságokat!
Engem is lefejelt Kristóf tegnap és pont akkor amikor altattam, úgy hogy kussba kellett maradnom, de magamba mondtam a magamét. :lol:

Nita
Pár hét és már lassan csomagolhatod a kórházi batyudat. :shock:
én már 33. héten összepakoltam. :)

Névnapi ajándék még nincs, szerintem elhalasztom hétvégére, úgy is akkor tartjuk Kristóf névnapjával, és majd akkor meglepem. Ilyenkor hétköznap én nem jutok be Pestre, Maglódon meg nincs rá lehetőségem. Itt semmi nincs. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Gani
Köszi neked is.
A szemüveg igen neki készül, 33 ezerbe kerül.

Jó videózást nektek!

Kép
Kép
susytunder

Gani, akkor látom te sem gondolkodtál Boginál az "apa cigizik" dolgon :D

Kiváncsi vagyok, hogy most mit vált ki Bogiból a film nézés... Szerintem mostmár jobb lesz a helyzet :)

A csíkosodásról mindig azt hallom, hogy haljam kérdése... Na én aztán hajlamos vagyok rá :roll: :roll:

Susy, én is hallottám már mindkettőre példát... De tényleg az a legjobb, ha egyik sem dohányzik.

Na most utána is nézek, hogy mit írnak :D

Kép
encsike87

A dohányzó férfiak spermiumai a nemdohányzókéhoz képest gyakrabban torz alakúak, és lassabban is mozognak. A dohányzás károsíthatja az ondósejtek által hordozott örökítőanyagot is. Sok tudós úgy véli, hogy az elszenvedett károsodás kihat a magzati fejlődésre, sőt, növelheti egyes betegségek - köztük bizonyos rosszindulatú daganatok - kockázatát a születendő gyermekben. Nemcsak a cigarettázás, a szivarozás és a pipázás, de a dohányrágás is ugyanezekkel a veszélyekkel jár. A dohányzás merevedési zavart is okozhat vagy ronthatja a fennálló kondíciót. Kutatások egyértelműen bizonyítják, hogy azokban a férfiakban, akik dohányoznak és alkoholizálnak is, a spermiumok száma és mozgékonysága is elmarad azoké mögött, akik mindkét káros szenvedélytől távol tartják magukat. Ha leszokik a cigarettáról, tovább, jobban és többször lelheti örömét a szexben, mert csökken az impotencia veszélye.

Ezt találtam....

Kép
encsike87

Anita,elfelejtettem válaszolni.... Angolul tolmácsolok, és csak egy magyar Kft-nél dolgozom... Nem kicsi, de nem is hatalmas... Kb 200-an dolgoznak itt.

Múltkor már nekem is voltak ötleteim Karira, de mostmár elfelejtettem :D:D Addig mondjuk még ezer dolog eszembe fog jutni... De néha páromnak olyan nehéz frappáns ajándékot találni :roll: :roll:

Kép
encsike87

Nita, szép pocak, hihetetlen, hogy már 30 hetesek vagytok :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Gani e bizony hajlam kérdése...hiába kened drága krémekkel ha hajlamos vagy rá......én most ezért nem is kenem......nekem már mindegy..............

Susy augusztus 8.-án megyünk Szilvásváradra és utána pakolom össze a korházi batyumat......

Ildi köszike!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga
Ha apának névnapja, akkor Bendinek szülinapja!

Isten éltesse sokáig a nagy fiadat!

Nekem terhesség során csak két oldalt lett pár csík a hasamon, most meg a műtétkor, szerintem attól hogy felfújtak és hirtelen nyúlt meg a hasam, tiszta csík lettem. Ezek után már nekem is mindegy.

Encsike
Már annyit akartam kérdezni, hogy a párodat érdekelné e weboldalak készítéséhez stock fotózás. A bátyám messze lakik meg sok a munkája, de időnként lehet, hogy apának kellene egy fotós.

Kép
Kép
susytunder

Nita!
Szilvásvárad? Oda mi is tervezünk menni :D

Encsike!
Sok értelmét nem láttam az ezen való gondolkodást. A férjem kb. 17 éves korától dohányzik. Szerinted mit változtatott volna dolgon, ha mondjuk babaprojekt előtt 1 hónapig nem szívja? Semmit. Úgyhogy inkább belevetettük magunkat a projektbe. Spermiumainak baja tuti nincs, mert az első peteérésemkor terhes is lettem. A további betegségek meg kiszámíthatatlanok szerintem.

A kolléganőm férje (akit meséltem, hogy most ültették be 6. alkalommal) soha életében nem dohányzott, semmi szervi baját nem tudtak megállapítani. De! 2 spermavizsgálat között olyan romlás tapasztalható, hogy már fagyasztottak le katonákat, mert sanszos, hogy 2 év múlva nem lesz használható ondósejtje :shock:

Anita
Kép

Kép
gani

Bendinek Mi is kívánunk nagyon boldog 5. születésnapot! Istenke éltesse sokáig erőben, egészségben, szeretetben és vidámságban!!!!

Anita
Kép

Kép
gani

Mi is sok boldog születésnapot kívánunk Bendinek :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Anita, az nem semmi...Kiváncsi lennék, hogy mitől romlanak a spermiumok.
Nálunk párom vagy 7 éve cigizik, úgyhogy nála sem változtatna semmit, ha most abbahagyná... Valóban kiszámíthatatlan a többi betegség, de hát úgy kell hozzáállni, hogy nem lesz semmi baj, és nem is lesz. :D

Kép
encsike87

Én azt hiszem már írtam, de akkor mégegyszer :
Nagyon boldog szülinapot Bendinek!

Kép
encsike87

Nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is Bendinek!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!!!
dolgoztam vasárnap meg hétfőn, azért nem jöttem!!!

Bendinek nagggyon-nagggyon boldog születésnapot kívánok!

Susy! párodnak pedig boldog névnapot kivánok!!!

Nita!!! hú, mekkorra poci! majd lassan én is megcsinálom az elsőt a sorozatból, és majd mindig küldöm nektek!
Néztem, hogy a 2010 márciusi topikban úgy összevesztek a mamik, hogy csak na.. :lol: :lol:
Márciusi mamink: Szparanghen: azért nem tünt fel nekünk, mert ide már nem írt vagy 1 hónapja mikor babás lett..ugyhogy jöhet egy igazi márciusi baba is aki jár ide rendszeresen!!!

Kinga!!! szegény buksid!!! /:lol: :lol: /egyszer fejbe vágtam magam egy kalapáccsal /na ha ezt el tudjátok képzelni!!! mindegy, nagyon idétlennek kellett lenni hozzá! :lol: :lol: / , pont a szemem alatt. csak én nagyon gyorsan bekentem heparinos kenőccsel és az nem engedi, hogy ott megalvadjon a vér, ugyhogy csak egy icipici foltom lett. nálam is mindenki úgy tudta, hogy párom megunta a dumám és behúzott egyet... :lol: :lol: mármint a melóhelyemen. mivel a fiuknak a fönöke vagyok/32"fiam" van, meg 2lány/így úgy gondolják, hogy itthon is mindent én mondok meg, hogy mit hogyan meg miért:és úgy gondolták/persze viccből/, hogy megérdemeltem már. /csak hát Sanyinak még több beosztottja van, így.../ király volt, én úgy röhögtem, hogy milyen szerencsétlen vagyok!!!

Encsike!!! párom napi 2dobozzal szívott 16éves korától... aztán miattam abbahagyta vagy 6éve. közben kétszer vissza szokott1-1hónapra, de aztán megint lerakta. én nem szívtam soha, így nekem sincs túl sok elképzelésem, hogy milyen lehet...

Kép
Kép
ronci

Gani igen...én már 3x-ra megyek....imádom!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ronci!
Megnéztem a márciusit. Nem semmi :shock:

Nita!
Hol szoktatok megszállni?

Anita
Kép

Kép
gani

csak 1 napra szoktunk menni....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bendegúz nevében köszönöm szépen :)

Lányok, nekem akkora lila mokkám van a szemem körül, hogy gáz. Előbb kellett volna Ronci heparinos krémes mentő ötlete. És most délutánra már olyan feketés-mélylilás színe lett. :shock: :cry: Ronci, lesz ez még rosszabb is? Mindenki nagyon bámul, nagyon kínos!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Milyen szívás! :evil:

Nekem a hasam nem lett csíkos, ez szerintem is hajlam, mert Anyué sem csíkos, és ő 4-et szült, meg molett most is.

Encsike, én cigiztem Bendi előtt, de abbahagytam. Apa viszont nem cigizett, csak az enyémből slukkolt néha. Így sajan, nem tudok semmit mondani. De szerintem ez is szerencse dolga (is).
Régen én is így tanultam :) Mindig volt valami kifogás.

Kitty, nekem az utazási hitel a halálom. Micsoda???? 8 év múlva még mindig az egykori nyaralás árát fizessem? Boaaaaa.

Nitácska, 4 kiló??? Nekem a Bendi 2,85 volt és alig bírtam megszülni, pedig nem vagyok kicsi...

Anita, naptárt kap, amit a "flottája" képei díszítenek majd. Szép, igényeset akarok, és vagy 10-15 db-t, hogy adhasson az üzeltfeleinek. Tudom, milyen büszke rá. :)

Susy, boldog névnapot a párodnak :)
Nekünk a Bank fizet kétévente szemüveget, illetve abból 16.000 Ft-t. De ez asszem, törvényileg szabályozott a monitoros munkahelyeknél.
Én nagyon szégyelltem magam, mert láttam, h Bendi kétségbe esett, de vagy két percig csak sírni bírtam, és csak aztán vígasztaltam őt :oops: És akkor vannak boxolók, akik ezt direkt csinálják? Eddig sem értettem, ezután sem fogom.

Ronci, kalapáccsal fejbe? Te hasonlóan kreatív lehetsz, mint én. :lol: Most megyek és megnézem a márciusi mamikat. Min lehet itt összeveszni?

Megyek nőgyogyihoz, megnézi a petéimet. Biztosan jól vannak ott bent... :?

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga igen Máté nagy baba volt 4000gr-os és 51 cm-es volt...... :) és 4 és fél óra alatt lett meg......csupa 4-es!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Az nektek úgy elég messze van nem? Bár az egész ország nem olyan nagy, hogy igazán távolságokról beszélhessünk.

Bogi is 51 cm-el született, csak éppen 2,5 kg-volt a súlya :lol: De a talpa már akkor is olyan nagy volt... Na azóta is talpra hízik a gyerek :lol:

Kinga!
Az nagyon jó aji lesz a párodnak!! Biztosan nagyon fog neki örülni. Még szép, hogy büszke rá! Hisz gépmániás és ezek az Ő gépecskéi :lol: Tisztára mint az Én férjem :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani
engem sose érdekelt, hgoy mije van másnak, meg most az egyik szomszédban senki se lakik, a másikban meg egy 82 éves néni :lol:

Encsi
jó, hogy beírtad ezt a dohányzásos cikket. Elég érdekes, bár ebbe is bele lehet kötni (barátunk sose dohányzott, mégis baj van a katonáival, és csak lombikbabájuk lehet).

Bendi
Kép

Kinga
sajnos vannak ilyen emberek, akik úgymond hülyeségekre veszik fel a hitelt...
Vendég

Kinga!!!

A színe tudod folyamatosan változni fog, a lilából zöldbe, majd sárgába, míg el nem tünik..nem megy gyorsan: lassan bomlanak el a vvt-k!!! Sajnállak nagyon!!! :cry: / :lol: /

Kép
Kép
ronci

Kinga, szegényke! Képzeld, nekem a bölcsességfogamat szedték ki, még ki sem volt nőve, de nyomta az előtte levőt és nagyon fájt. És annyira megkínozták a fejem, hogy tiszta kék zöld volt a fél arcom... na hát én is gyönyörű voltam.. Kb 1 hét alatt elmúlt :):)

Kitty, érdekes dolog ez..Annyi minden befolyásolhatja. A szomszédunk lombikos helyen dolgozik, majd egyszer kifaggatom :)

Kép
encsike87

Sziasztok!

Bendi nagyon köszöni a sok köszöntést, megmutattam neki a sok Bendi betűt és a figurákat. Csináltatott új vonalzót, mert aki 5 éves, annak már új kell...

Ronci, hát, köszi. A zöld talán jobb lesz, ahhoz sminkelem majd a másik szememt :lol:

Encsi, ez az egy hét elég jól hangzik... :roll: Szerencsére a páromnak is most lesz a szülinapja, így még a barátaink is megnézhetik :)

Anita, mint a gyerekek. És órákig tud mesélni, hogy ezt így lefestette, meg úgy megszerelte, meg nemtom... Szerintem is örülni fog. Bendi 2,85 volt és 54 cm. Nagyon sovány volt ő is... Ovi van most nálatok?

Nitácska, akkor Máté kisgolyó volt. :) Sosem felejtem el: Bendi után 1 nappal született ott egy 4,80-as "kisbaba", kopaszon. A nővérek meg azzal poénkodtak, hogy egymás mellé fektették az én fekete sünhajú, sovány nyöszörgőmet, meg ezt a hatalmas, kopasz és folyton alvós, nyugodt babát. Kontrasztos volt :roll:

Kitty, de még mennyi. És alig várják sokan, hogy életük első munkahelyén leteljen a minimum idő, hogy vehessék fel azonnal a hitelt. TV-re, meg motorra, meg plasztikai műtétre...

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Ronci
jó, h ezt leírtad, sose tudtam miért vagyok színváltós :oops:

Encsi
erre én is kíváncsi leszek :) Amúgy meg tényleg sok mindentől függ, meg ugye van az ismeretlen eredetű meddőség, ahol semmi problémát nem találnak senkinél, mégse jön a baba :(

Kinga
sajnos vannak ilyen felelőtlen emberek, pl barátaink, és sírnak, hogy a jó fizujukból még mindig albérletben vannak, és soha semmire nem telik nekik (de van új kocsijuk). És sorra veszik fel a pr.... hitelt :? de látszatja csak annyi, hogy évszakonként a csaj zsákszámra dobálja ki a ruhákat... no comment. Aztán meg mondják, hogy mi hogy jövünk ki egy fizuból. Hát úgy, h nincs annyi ruhánk, beosztjuk a pénzt, nem veszünk fel minden sz...ra hitelt, és nincs új kocsink. Ilyen egyszerű...
Vendég

Helóka nyalóka :lol:

Kitty!
Látod, látod! Ha venne a nyanya szomszédod egy plazmát,Neked is kellene venni! Muszályból, becsületből :lol: :lol: :lol:
Viccet félre téve! Nagyon jól gondolkoztok. Szerintem.
Egyik ismimék rengeteget költenek ruhára. Csakis bizonyos márkát hajlandók hordani, abból pedig egy pulóver tizennemtudomhányezerforint. Ezzel nincs önmagában semmi baj, mert ezt mindenki maga dönti el. De! Szolgálati lakásban laknak (40,55 éves a pár, a "gyerek"17) és mindenkire fújnak, aki házat vesz, vagy autót és ne adj Isten kp. Szó szerint lenézik azokat, akik nem annyira márkás ruhákban járnak.

Képzeljétek, megvan a koszorúslány ruhánk. Halvány rózsaszín lesz. Na és ami új, hogy a Mi lányunk fogja bevinni a gyűrűpárnát az anyakönyvvezető elé :? Remélem nem ejti el és nem gurul szanaszét a karikagyűrű. Az milyen lenne? Egész násznép négykézlábol és keresi az elgurult gyűrűket :lol: :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani
na, majd mondom a néninek, hogy vegyen már plazma tv-t, meg egy új BMW-t :lol: (párom ezen kiakadna, nekünk is van, csak nem új, hanem régi).
Mi barátaink is dettó, hogy ennek is ez meg az van, meg amannak is...

A gyűrűt oda szokták kötni (na nem csomóra :lol: ), csak hogy épp ne guruljon le. Bogi nagyon édi lesz rózsaszín ruhába. Majd képet tegyél fel róla!
Vendég

Én is a valamiféle rögzítésben reménykedtem :lol:

Engem annyiban érdekel, hogy kinek milyene van, hogy ötletnek tökéletes.Pl. a házunk azért lett tűzfalas, mert akkor terveztettek a barátaink is és Ők olyanra akarták. Tökre megtetszett, így nekünk olyan lett. Nekik a végén meg olyan lett, amilyet Mi terveztünk :lol: :lol: :lol:
Falfestés, udvaron virágok...ilyeneket szívesen nézegetek :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani a bkv fizeti az utat.......... :)
Kinga ilyet mi is csináltunk az egyik anyukával........Máté kicsit nagyra nőtt idebe!!! :) :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani,
ezeket én is szívesen megnézem, néha tök jó ötleteket lehet találni :) De ezt én sem bírom, hogy csak azért vesz az egyik valamit, amire egyáltalán nincs pénze, mert a másiknak olyan van... :? :?

Bogi biztosan tündéri lesz a ruciban! A gyűrűket meg odakötik, szóval ha eldobja sem kell keresni :):) De ügyes lesz biztosan! Várja már? Majd kérünk képeket :D:D

Én is ismerek olyat, akinek csak a drága dolgok a jók egyébként (saját apám) és lenéz minket azért, mert mi nem megyünk évente a Maldív szigetekre, Bora Borára, "csak" Görögországba, mert az én autóm 8 a páromé 4 éves és nem Mercedes, ja és mert nincsenek millióink a bankban. Persze ő egy forinttal sem segít nekünk semmit, inkább b@szogat helyette :roll: :roll: :roll:

Kép
encsike87

Gani
ez még ok, amit írsz, ilyeneket én is nézek, meg lakberendezési tippeket (no nem plazma tv-t :lol: ).

Encsi
érdekes apud. Az enyém is ilyen volt régen, nagyon adott a külsőségekre (neki is volt Mercije :lol: ), aztán rájött, hogy a család fontosabb. :wink: Igaz, elváltak a szüleim, de apu is egyre többször hív meg minket vacsira, ő főz nekünk (ez nagy szó!), stb. Remélem, te apud is hamarosan rájön, hogy a gyerek(ek) többet érnek mindennél :wink:
Vendég

Kitty, apa sosem volt ilyen... megismerte a barátnőjét és 1-2 év alatt teljesen kifordult magából. Biztos vagyok benne, hogy minket sosem fog meghívni magához, mivel az előbbi okok miatt a páromat nem bírja elfogadni, és úgy gondolja, hogy az ő pénzéért van csak velem. Hát ha azért lenne, akkor már rég nem lennénk együtt, ugyanis jó 2 éve 10 Ft-ot nem kaptam apától. Neki csak az a lényeg, hogy én lehetőleg minnél előbb elmenjek külföldre és akkor már rólam "le van a gond". Én márpedig nem megyek sehova, és ezt nem bírja elvilselni. SZerinte az primitív, aki gyereket akar egy főiskola után és nem dolgozni. No comment :roll:

Kép
encsike87

Nekünk olyan szomszédunk is van, aki megsértődik azon, hogy mi elutazunk pl vagy, hogy van medencénk (hozzáteszem, 16.000 ft volt vagy 3 éve :D:D ), és ha kimegyünk a kertbe, beszélgetünk, akkor már halljuk, hogy másznak fel az ablakba, hogy hallják miről beszélünk :lol: :lol:

Amikor volt az eljegyzésünk kaptam egy hatalmas rózsacsokrot, olyan nagyon nagy rózsákból. Szerintem sosem látott egyben ennyi rózsát ez a szomszéd, de nem mondta volna, hogy milyen szép :lol: :lol:

Kép
encsike87

Encsi
az nem jó, ha még a bnője is támogatja ebben :( Mi szerencsére jóban vagyunk apu bnőjével, ő nagyon családcentrikus, és u.olyan a kapcsolatunk vele, mint apuval :)

Sértődős ismink is van :lol: Őt dícsérni kell akkor is, ha csak egy lábast vesz, de ő nem mondana ám semmi szépet nekünk :lol:
Vendég

Kitty, jók ezek a szomszédok :):) Unalmas lenne nélkülük az élet :)

Apa bnőjének van egy 30akárhány éves fia, akit megszült, aztán odaadta a nagyszülőknek ő meg elment külföldre valami gazdag hapsit fogni, és visszajött amikor 18 éves volt a gyerek....

Kép
encsike87

Lányok, szerintetek létezik hekk filé fagyasztott? Ma azt szeretnék csinálni, de még sosem láttam sehol, vagy csak nem néztem :):)

Kép
encsike87

Encsike!
Ez nagyon durva. Már bocsika érte :oops:
Egyébként mivel foglalkozik apukád? Már régen elváltak a szüleid?
Maldív szigetek? Gyönyörű lehet. Ilyenekről szoktam álmodni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitty!
Lábast? Ez jó. Olyat röhögtem... :lol:

Nekünk az egyik rokonunk ilyen vagy hasonló. Meséltem neki, hogy Bogi már külön szobába vágyott és azóta ott alszik, sőt már simizni sem kell neki, csak betakarni, elalszik egyedül. Elmeséltem neki, hogy most ágynézőben vagyunk, mert már korábban megígértük neki a csuszis ágyat. Válasz: Miért nem olyat vesztek amilyen a miénk? Az tök jó ágy!
Isten őrizzen, hogy arról szóljon is egy szót, hogy a gyerek egyedül alszik (nem sztárolásból,csak mert ez nagy mérföldkő egy gyerek életében) Már csak azért sem. Inkább ugráljuk körbe az Ő szuper ágyukat. Ami amúgy nekünk teljesen fölösleges, mert 2 személyes.

Anita
Kép

Kép
gani

Encsike!
Igen van hekk filé! Én szoktam venni. Szeretem, mert szálkamentes és gyorsan elkészíthető. Persze az élőhalnak nyomában sincs, de ha nincs ló, jó a szamár is :wink:

Kinga!
Nálunk egész nyáron zárva van az ovi. Mi ilyenkor töltjük az egész éves szabinkat. Év közben nem lehet kivenni.

Szüleim mindjárt jönnek Bogiért, mennek strandra, utána meg hozzájuk. Majd pénteken megyünk érte. Este nászutasok leszünk. Lehet, elmegyünk valahová kettesben apával. De lehet, hogy nem pazaroljuk a drága időt elmenésre...Elmegyünk házon belül :lol: :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Anita,

[quote]D írta:e lehet, hogy nem pazaroljuk a drága időt elmenésre...Elmegyünk házon belül

:lol: :lol: :lol:

Apának egy forgácsoló cége van... 4 éve váltak el a szüleim. Azért jön a Maldív szigetekkel, mert mi elmentünk oda 3 éve, és az egész úthoz adott nekem 50ezer Ft-ot. (Hát gondolhatjátok mennyit számított a végleges árhoz.... ) és ezek után azt hallgattuk, hogy ő fizette nekünk az utat.... Aha, persze :roll:

Akkor ma megnézem a hekk filét, én is azért szeretném, hogy ne legyen szálkás... Meg somlóit is szeretnék enni :lol: :lol:

Kép
encsike87

Lemaradt a fele :)
Érdekes a rokonotok! Nem tudom, hogy miért olyan érdekes az ő ágyuk,egy 4-5 évesnek meg főleg nem kell kétszemélyes ágy. Tök aranyos gyerek ágyak vannak, miért ne lehetne olyan?
Egyébként most hogy álltok az ággyal? Már csinálják?

Kép
encsike87

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?