Sziasztok! Mi is megjöttünk
Minket a 4-es úton kapott el a vihar, de Cegléd körül már nem tombolt annyira. Monor környékén még az útra kidőlt fákat kellett kerülgetni. Itthon nálunk semmi, csak áramszünet, de a leírtakból tudom, hogy miért...
Nagyon jó képeket láttam itt! Levi és dóri ügyesen pancsolnak együtt
Gyöngyi, a tieid is szuperek! Biztos nagyon jól telt a nyaralás!
Kata! Már nincs sok hátra
Nagyon hamar telnek a hetek
Katus! Ez Kismogyira is igaz! Csak nézem a vonalzókat, hogy rohan az idő. Évi meg nem mutatja
Anita! Gratulálok az úszáshoz! Boga nagyon ügyes!
Judit! Zorka itthon? Biztos nagyon örült nektek. Holnap kedd
Orsi! A kukkantás témát már én is felvetettem néhány hónapja. Tanácstalan az ember, amikor mindenki mást mond. Éppen volt egy cikk erről nem túl régen a Patika magazinban. Ott azt írták, hogy nem szabad eröltetni a dolgot. Régen így volt, de most nem. Ami cucc van ott a bőr alatt, az a pelusos időszakban állítólag véd... Csak akkor kell vele korábban foglalkozni, ha nem tud pisilni normálisan. Én fürdéskor szoktam picit mozgatni, de nem is merném durvábban. Később esetleg a krém segít. Ha túl korán feleröltetik, akkor könnyen vissza is tapad. Na, nekem ezeket mondták. Remélem nem követek el nagy hibát. Így jön, ameddig jön. Többiek?
Atinak ma megvettük az ülését az autóba. A Minimanótól hazáig nem aludt el, annyira élvezte a nézelődést
BeSafe mellett döntöttünk, remélem beválik
És a másik, amit meg akartam osztani veletek:
http://www.eperkejatszohaz.mlap.hu/ Döbbenten olvastam több helyen is a hírdetését a nőnek itt a házban. Elvileg még senkitől nem kértek beleegyezést, pedig úgy néz ki, hogy a NEM az erősebb. Ennek ellenére ő már az ideköltözésük előtt reklámozta magát, mint éjjel-nappali gyermek megőrző
Csak lesek! El sem tudom képzelni, hogy ez szabályos így! Na a tartalomról meg inkább nem is szólok semmit
Vigyázzatok magatokra! Jó éjt! R.