Új privát üzeneted érkezett!

Judit, az az érzésem, hogy Neked is fickó az albérlőd :)

Zsanett, egészen egyszerűen arról van szó, hogy mi ezt tudtuk, és időben elkezdtük Lili ünneplését :lol:

Reni, kitartás.... :shock:

Én ma reggel bementem a kecskeméti kórházba, mert szombat óta folyamatosan beton kemény volt a hasam. Nem óránként keményedett be néhány alkalommal, hanem szünet nélkül kemény volt. és ettől nagyon beparáztam. Szerencsére minden rendben van, a méhszájam szinte tökéletesen zárt, Zalán is jól érzi magát. Magnézium citrátot írtak fel, és azt mondta a doki (és a háziorvosom is tegnap!), hogy ha megint huzamosabb ideig kemény lenne a hasam, akkor igyak meg egy felest. Egyrészt az a legjobb izomlazító, másrészt pszichésen is hatásos :shock: :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata, vigyázz magadra! Biztos használ a bogyó. Nekem 10 dobozzal kellett felfalnom belőle. Ezért mertem írni. Jól tetted, hogy bementél a kórházba.

Judit, remélem megmutatja milye van. Itt már nagyon sokan kíváncsiak rá :-) Zorka mit gondol? Beszélgettetek már vele a kistesóról? (Most tanulom tőletek a felvezetést :-))
almi

Zsanett, én tudtam, azért nem írtam! :D

Judit, szuperek a képek, látszik hogy jól éreztétek magatokat!

Szandra, pénteken nem dolgozom, úgyhogy ha akkor lesz, mi megyünk!

Kata, érdekes ez az alkohol dolog. Mo-on kívül mindenhol azt mondják, hogy egy kortyot se, a barátnômnek meg pl. napi 3 felest írtak elô, persze nem ivott.... én azért néha megittam 1-1 pohár bort, orvosi utasításra szigorúan, de felest tuti nem bírtam volna. pihenj sokat és jelentkezz ha itthon vagytok.

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Én az alkohol-dologgal kapcsolatban azt hallottam, hogy azért mondják, hogy egy kortyot sem, mert nehéz megszabni a határt, na meg egyesek hajlamosak rá, hogy ha egy pohárral engedélyeztek neki, akkor megigyon még eggyel, stb...
Rövidet én alapjáraton is képtelen vagyok meginni, de 1-1 pohár bort én is eliszogatok néha.
Vendég

Kata,

Örülök, hogy ezt mondod, nagyon remélem, hogy kisfickó lesz:)
Lánynevünk ugyanis nem akarózik lenni, hiába olvastam át az utónévkönyvet tizenhatszor.

Zsani,

Én tudtam, hogy Lilka Liliána, de azt hittem ugyanakkor van a 2 névnap...

Reni,

Nem tudom eldönteni, hogy Zorka felfogja-e mit jelent, de szokta mondogatni, hogy lesz kistestvére, meg szokta a hasamat simogatni, puszilgatni, beszél a hasamhoz, sőt még játékokat is rak néha a hasamra, hogy odaadja a picibabának:)
Legelőször mikor megkérdeztem tőle, hogy fiú vagy lány lesz-e, akkor azt mondta, hogy kislány, aztán jó ideig kitartott amellett, hogy kisfiú, most legutóbb megint azt mondta, hogy kislány:)
Vendég

Judit, de aranyos Zorka :). És ha fiú lesz, mi lesz a neve?

Ja, nekem is hozzátette a doki, hogy azért az ambuláns lapra nem írná rá az alkoholt, de úgy gondolja, hogy van annyi eszem, hogy mostantól nem iszom meg naponta egy üveg whiskey-t, úgyhogy ezért tanácsolja azt, hogy ha nagyon keményednék, akkor néha az a feles belefér... (Azt egyébként több doki is mesélte, hogy még a magnéziumos időszak előtt a hasonló problémákkal küzdő kismamáknak alkoholos infúziót adtak, és állítólag hatásos volt :))

Viki, most úgy döntöttem, hogy nem megyünk vissza a vecsési kánikulába, az Anyámnál lévő "Marci szórakoztató centrumban" a fickó is jól érzi magát :D , itt én is tudok valamennyit pihenni, de majd írok, ha otthon leszünk, mert jó lenne bandázni! Azért a pénteki bulira már lehet, hogy hazamegyünk 8)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,

Megfogadtam, hogy nem verem nagydobra a gyerek nevét, mert Zorkánál is az volt, hogy mindenki fikázta, és nem akarom, hogy most is ez legyen. De egye fene elárulom:) Mirkó lesz, feltéve, ha van neki kukaca...
Vendég

nekem a Mirkó nagyon tetszik, és tök jól passzol szerintem a Zorkához!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,

Köszi:) Ha már egyszer szerb apukájuk van mindenképp szláv keresztnevet szeretnénk és nem egyszerű jót találni!:)De a Mirkóba bele vagyok szeretve, úgyhogy remélem, hogy nem kell lánynevet keresgélni:)
Anyósom múltkor összeírt nekem lányneveket, hát azt sem tudtam sírjak vagy nevessek. A "Leontina" volt amikor már nem bírtam röhögés nélkül és kérdeztem, hogy miért nem inkább Esmeralda:)
Nektek mi lett volna a lánynév?
Vendég

Sziasztok!

Nagy hírem van:

Levinek tegnap - szülinapom alakalmából - kibújt az első foga :lol:

Viszont nem túl jó hírem is van, már tegnap is éreztem, de mára már szinte elviselhetetlen lett, begyulladt a bal mellem.... Egyszerűen nem tudok mit csinálni, Levente ne hajlandó szopizni belőle, csak rángatja magát rajta, és az Avent-es kézi-pumpás fejővel pedig nem tudok lefejni belőle semmit!!!! SEGÍTSETEK, MOST MIT CSINÁLJAK???? Van valakinek valami jó ötlete???

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Orsi, gratulálunk az első foghoz :)
A mellgyulladásra nekem a kamillás borogatás mellett a folyamatos fejés és szoptatás vált be. A kórházi csecsemős nővérek még annak idején azt mondták, hogy ha hasonló eset fordulna elő, akkor kenjem be vastagon disznózsírral ( :!: :!: :!: ), mert az valamiért viszonylag gyorsan lehúzza a gyulladást. Ideáig soha nem jutottam el, nekem minden esetben (kb. 4-5 alkalommal gyulladt be) elég volt a borogatás és a folyamatos fejés. És ha be is lázasodtam, akkor szedtem a lázcsillapítót. Nagyon szar dolog egyébként :( , remélem, gyorsan megoldik a probléma!

Judit, ha mégis lány lenne, kapcsoljátok be az RTL klubot egy délután, nézzétek végig az összes szappanoperát, és szemezgessetek a lánynevekből :lol: . Képzeld el, mekkora örömöt szereznél ezzel anyósodnak! :lol: De inkább szorítok, hogy pöcsös legyen, a Mirkóval jobban jár mindenki :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Orsi!
Ha folyamatosan maszírozgatod a cicidet (tudom, hogy baromira fáj) akkor le fogod tudni fejni kézzel is de tényleg nagyon fáj. Kitartás!!! A kamilla tuti jó lehet rá!!

Judit!
A Mirkó tényleg nagyon aranyos név és nagyon passzol a Zorkához. Olyan jól hangzik ha kimondom: Zorka, Mirkó!!

Kata!
Akkor egészségedre!!!!! :wink: :D

Vettünk egy medencét és ha ügyesek vagyunk és fel tudjuk állítani akkor pénteken már fürödhetnek is a gyerekek!!

Sz

szandrakiss

Judit, nagyon aranyos Zorka, hogy így osztozik a játékain :-) Szép nevet találtatok! Reméljük evolúciósan nem fejlődik tovább a bébid, és kukaca lesz. (Ezt tanultam egyszer régen az egyetemen... na inkább nem kezdem el fejtegetni :-))

Orsi! Gratulálok az első foghoz! Hamarosan itt a következő :-) Remélem nem nagyon viselte meg Levit! A gyulladással kapcsolatban szerencsémre nem tudok mit mondani. A maszírozást javasolták a kórházban, és tényleg nagyon durván kell csinálni, hogy hatásos legyen. A disznózsíros dolgot már én is hallottam. Elég gusztán hangzik, de javasolják torokgyulladás és hasonlók esetén is. De én ilyet még nem próbálta. :shock: ... Mi alapján válogat ez a gazfickó??? Nem mindegy neki, hogy honnan szopizik???

Alkohol, hűűű, én már nagyon régen nem is ízleltem. Már legalább 6 éve egy kortyot sem. Viszont a dokim nekem is a vörös bort javasolta, azt hiszem vérnyomásra... Le nem bírnám nyelni :? Pedig a régi, középiskolás évek... :oops: Öregszem, ez is azt mutatja :roll:
almi

Szandra,

Na most irigy-irigy, már megint kimaradunk a buliból. Zorka ugye Szerbiában, én meg UH-ra megyek pénteken.

Kata,

Anyós kikérte magának, hogy most Szerbiában tök divatos név a Leontina. Mondtam, hogy nálunk meg a Dzsesszika meg a Dzsennifer:)

Orsi,

Neked BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, Levinek meg gratula az első fogacskához. Mellgyulladás passz.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a javaslatokat, végülis a maszírozás és a fejés meghozta az eredményt - igaz marhára fájt közben, tiszta sebes lett a mellbimbóm :( - egyszerre csak beindult a tej, és pillanatok alatt sikerült lefejnem 60 ml tejet. Kb olyan érzésem volt, mintha eldugult volna egy tejcsatorna, és nagy nehezen indult volna el belőle a tej.

Kata,
nekem már a 20. héttől keményedett a hasam, ezért napi 3 x 2 Magne B6-ot kellett szednem, de ez sem mindig használt, a frontoknál konkrétan semmit nem ért.

Szandra,
pénteken délután mi is ráérnénk Levivel, feltéve, hogy nem zavarnánk, akkor szívesen mennénk, legalább végre személyesen is találkoznánk :-)

Egyébként szegény Levike eléggé kínlódik, szerintem néhány nap és kibújik a második fogacskája is, sokszor eltorzul a kis arca és sikítva felsír, majd mindenfélét próbál begyömöszölni a szájába. Este sem mennek mostanában olyan könnyen az elalvások, egyszerűen álmában felsír egy csomószor. Próbálom DOLOGÉL-el kenegetni az ínyét, néha használ, de látom rajta hogy nagyon kínlódik, és ettől ugye elég nyűgös is.

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Oké Szandra!
Dóri alvásának fügvényében megyünk!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Szandra, sajnos nem tudunk menni, kényszerpihenőn maradunk Anyámnál, csak vasárnap este megyünk haza :roll:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Szia Szandra,

mi is mennénk Levivel, szerintem majd az Adrival egyeztetek, hogy menjünk együtt. Viszont, volna esetleg egy babakocsid amit ki tudnánk "bérelni" az ottlétünk alatt, hogy ha Levi elfáradna, akkor el tudjam benne altatni?

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Szandra,
köszönjük a meghívást, de nem hiszem, hogy odaérünk...Strandolni készülünk :roll:

Orsi,
Boldog szülinapot! És gratula az első foghoz!

Anett,
nem hiányzik az Almátok? :oops: :oops:

Anita
putyu

Szandra,

mi sem megyünk, mert ma reggel lehúztuk a csíkot Veszprémbe Anyuhoz. Ma du. már a Balcsiban fürödtünk+Utcazene Fesztivál is van (szombaton Quimby)...

Jó bulizást Nektek,

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Szandra,
köszönjük szépen :lol:

Anita,
Neked is köszönjük :wink:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Sziasztok!

Szandra!

Mi viszont visszajöttünk, így mennénk! :P

a.
kállai

Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!
Milyen volt a tegnapi buli? Miről maradtunk le?

Anita
putyu

Anita,

És Ti végülis melyik strandon voltatok? Fotók?
Vendég

Sziasztok,

Szandra,
köszönjük szépen a jó bulit, nagyon jól éreztük magunkat :-)

Vannak emlékeitek, hogy általában a babácskák hány hónaposak mikor már hosszabb ideig is ébren tudnak maradni? Levi 2 óra fentlét után már kezd nyűglődni, ez csak a babaúszás miatt nem túl jó nekünk, mert pont mindig úgy jön ki, hogy akkor kezdődik az úszás amikor ő már elálmosodok, ezért a foglalkozás végén mindig van egy kis nyűglődés...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Judit,
Csepelen voltunk :) Jó volt, nem voltak sokan, azt hittem a meleg miatt tele lesz...képek nem készültek :oops: ( Anikó nem volt ott :D )

Orsi,
vannak :evil: :D Bogi, úgy születése óta :lol:

Anita
putyu

Várom a vihart meg a hideget, mint a Messiást, de csak nem jön...
Tudtam én, hogy Balatonra kellett volna menni, ott már 18 fok van:)
Vendég

Szandra,

Igen köszi, feltűnt:) Remélem senkinél nem okozott nagyobb károkat. Nálunk nem.

Kiderült, hogy nem pénteken van genetikai UH, hanem kedden, úgyhogy még egy pár napot várni kell, hogy kiderüljön:)
Holnap visszakapom a lányomat vééééégre!:)
Vendég

Szandra,
örülök, hogy jól sikerült a buli :) és, sajnálom is meg nem is, hogy nem tettél fel képeket...így legalább, nem irigykedek :wink:

Hát csajok ez a vihar nem volt semmi, bár Judit figyelmeztetett (köszi!) és mindent amit tudtam összepakoltam, de én még ennyi kicsavart fát, lesodort cserepet nem láttam :shock: :( Már nem értünk haza a barátnőméktől a szomszédból így onnan néztük, hogy pusztít a természet, ha nem látom nem hiszem el ahogy a szemem előtt csavarodik ki a fa és a dög nehéz hidat felkapja és belefordítja a tóba a szél :shock: Nálunk széttördelt egy fát, kicsit megdöntötte az oldalkerítést és leszedett két sor cserepet a garázsról, anyám cseresznyefáját kicsavarva repítette a szomszéd kerítéséig, de ami nem volt semmi, hogy egy hatalmas fűzfát is kicsavart a szomszédban :( A tetőnk megmaradt :) még mindig bennem van az élmény, amikor repültek a zsindelyek szanaszét tavaly :(
Többiek, jól vagytok?

Anita
putyu

Nagyon jó mozgásfejlesztőt találtam:
http://www.mulungu.hu/?mode=view&tree=& ... t=243&new=

Anita
putyu

Sziasztok!!!

Hogy vagytok a tegnap után??? :roll: Szörnyű volt! Nálunk is levitt pár cserepet, de láttuk, hogy több helyen igen nagy rombolást végzett. Sikerült szarrá áznom az esőben, mert a szomszédunk kutyája kiszökött és mivel ők minden redőnyt lehúztak nem vették észre (halkan kérdem, nem olyan idő volt, hogy a kutyát sem hagyja kint az ember?) az utca végéről könyörögtem vissza a kutyát, hogy legalább ne kódorogjon el.

Szandra!!

Köszönjük szépen a pénteket!! Szuper volt, a csajok csak azt emlegetik. Szerintem kiszúrtál magaddal, mert így a Katával felváltva nálatok lesznek a nyári talik :lol: :lol: :lol:

Orsi!!

Bocsi bunkó voltam: Boldog születésnapot kívánok (és szégyellem magam)

Adri!
Hogy megy az altatás? :lol: :lol: :lol: :lol: Rájöttem, hogy Dóri olyan, minta a Mariettát és a Sárát összegyúrták volna :lol: Kitartás, mert szuper lesz vele később, csak most szívat egy kicsit :lol: :lol: viszont már most is gyönyörű és imádnivaló! :lol: :lol:

Évi!!

Nem blogolni, babanetezni!! :lol: :lol:

Pár kép a nyaralásunkról!
Kép
Kép
Anett, Szandra?? milyen a kép? Én csináltam :lol: :lol:
Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Sziasztok!

Gyöngyi,
köszönöm szépen, még benne vagyunk a 8 napban :wink:

Mi sajnos nem úsztuk meg simán a vihart, ugyanis ahogy elkezdődőtt, azzal a lendülettel kidöntött a házunk előtt egy fát, rá a villanyvezetékre, aztán hogy ennek köszönhetően-e vagy magától, az Adriék háza előtt álló fa villanypózna kettétört, ergó délután 4-kor elment az áram és csak ma délután 2-re lett újra! Az egész háztömb gyertyafényben romantikázott, és mindenünk ami a hűtőben volt megy is kukába, mert ma reggelre már a sima hűtőben kb szobahőmérséklet volt, a mélyhűtő talán jobban bírta, de ebben sem vagyok biztos... Szóval most hajigálhatok ki egy csomó mindent :-(
Ezenkívűl a teraszról muskátlik is repülni tanultak, ez még mondjuk nem olyan gáz, de akkor ilyedtem meg igazán, mikor a 3 házzal odébb lakó szomszéd hintaágya akart berepülni a kerítésünkön!
Szóval nem volt egyszerű ez a vihar...

Viszont 2 nappal korábban Dóri és Levi még hawai-oztak egy kicsit :wink:

Élményfürdő - nagymedencében egy kismedence :-)
Kép

Kép

Kép

Kép

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Gyöngyi, nagyon klassz lehetett a Balcsin, irigykedünk Marcival! :lol: Nagyon jó képeket csináltál, Szandra is büszke lehet Rád! :wink: Ja, és én szülés előtt még szivesen bevállalok egy bulit (én majd a nyugágyból nézlek titeket 8) :lol:) , csak ehhez az kell, hogy az Uram kitakarítsa a vizet, mert most tele van minden hülyeséggel, amit belefújt a szél.

Orsi utólag is boldog szülinapot!!! Nagyon aranyosak a gyerekek a medencében, Levi amilyen áhitattal nézi az unokatesóját... :lol:

Tegnap olvastam még Anyámnál, hogy miket írtatok a viharról, és nagyon f*stam, amikor tegnap este hazajöttünk, hogy vajon mi vár itthon, de szerencsére nálunk semmilyen kár nincs. Soltvadkert környékén csak szakadó eső volt, az sem tartott sokáig...

Évi, Te hogy vagy?

Megyek, mert Marci ébredezik. Mi a héten itthon leszünk, most Após jön "ügyelni" hozzánk...

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, majd hozok képeket :D

Ma voltam a dokinál, minden rendben van velünk, nagyon szép a KisMogyoró!!!

Megnézem itt mizu :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Szuperek a képek, mindazösszes!!!

Orsi,
boldog szülinapot!

Nálunk is tegnap kettőig volt áramszünet, de csodákcsodája, hogy a hűtőm remekül bírta a strapát. Mindkét oldalsó szomszédunknál tarolt a vihar, kidöntött egy fenyőt, egy körtefát és egy barkásat is :( Ez utóbbit nagyon sajnálom, ő adta nekünk délután az árnyékot...

Horvátországból hazafelé 12 órán át tartott az út (az 5 és fél helyett), de lehet, hogy jobban jártunk a dugókban ülve, mintha itthon a pályán kap el az ítéletidő...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Drága kismamák nem irigyellek benneteket ebben a szuper nyárban :roll:

Ami nagy hír nálunk csak mindig elfelejtem írni:

BOGA TUD ÚSZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon ügyes és nagyon büszke magára , persze mi is :D :D
Már strandolni is védőfelszerelés nélkül volt :D Akkora bombákat ugrik, hogy csak na és simán kiúszik utána :)

Anita
putyu

Sziasztok!

Kata, Katus,
köszönöm szépen :-)

Fiús Anyukák, (Évivel már konzultáltam)

Szóval a téma a KUKI...
Tegnap találkoztunk az unokatesómékkal, náluk 4 éves a kisfiú, mikor pelenkáztam Levit, beszélgettünk, és azt mondták hogy ha újra kedhetnék akkor azt az egy tanácsot nem fogadnák meg, hogy 2 éves korig nem lehet húzgálni a kukit, mert Ők úgy jártak, hogy teljesen letepedt a kisfiúnak, úgy kellett felvágni, és egy csomó váladék jött ki a bőr alól... Szóval akkor most húzgáljunk vagy ne húzgáljunk???? Ki hogyan csinálja?

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Sziasztok! Mi is megjöttünk :-) Minket a 4-es úton kapott el a vihar, de Cegléd körül már nem tombolt annyira. Monor környékén még az útra kidőlt fákat kellett kerülgetni. Itthon nálunk semmi, csak áramszünet, de a leírtakból tudom, hogy miért...

Nagyon jó képeket láttam itt! Levi és dóri ügyesen pancsolnak együtt :-) Gyöngyi, a tieid is szuperek! Biztos nagyon jól telt a nyaralás!

Kata! Már nincs sok hátra :-) Nagyon hamar telnek a hetek :-)
Katus! Ez Kismogyira is igaz! Csak nézem a vonalzókat, hogy rohan az idő. Évi meg nem mutatja :-(

Anita! Gratulálok az úszáshoz! Boga nagyon ügyes!

Judit! Zorka itthon? Biztos nagyon örült nektek. Holnap kedd :wink:

Orsi! A kukkantás témát már én is felvetettem néhány hónapja. Tanácstalan az ember, amikor mindenki mást mond. Éppen volt egy cikk erről nem túl régen a Patika magazinban. Ott azt írták, hogy nem szabad eröltetni a dolgot. Régen így volt, de most nem. Ami cucc van ott a bőr alatt, az a pelusos időszakban állítólag véd... Csak akkor kell vele korábban foglalkozni, ha nem tud pisilni normálisan. Én fürdéskor szoktam picit mozgatni, de nem is merném durvábban. Később esetleg a krém segít. Ha túl korán feleröltetik, akkor könnyen vissza is tapad. Na, nekem ezeket mondták. Remélem nem követek el nagy hibát. Így jön, ameddig jön. Többiek?

Atinak ma megvettük az ülését az autóba. A Minimanótól hazáig nem aludt el, annyira élvezte a nézelődést :-) BeSafe mellett döntöttünk, remélem beválik :-)

És a másik, amit meg akartam osztani veletek: http://www.eperkejatszohaz.mlap.hu/ Döbbenten olvastam több helyen is a hírdetését a nőnek itt a házban. Elvileg még senkitől nem kértek beleegyezést, pedig úgy néz ki, hogy a NEM az erősebb. Ennek ellenére ő már az ideköltözésük előtt reklámozta magát, mint éjjel-nappali gyermek megőrző :shock: Csak lesek! El sem tudom képzelni, hogy ez szabályos így! Na a tartalomról meg inkább nem is szólok semmit :shock:

Vigyázzatok magatokra! Jó éjt! R.
almi

Gyöngyi,
azok a vízcseppek :D :wink: Remélem megdicsértek!?

Orsi,
én fürdésnél amennyire engedte a bőr hátrahúztam és pelussal töröltem le a kikívánkozó váladékot, nem dörzsölve, most sem csinálnám másképp...már nagyobb volt amikor egyszer ficergett és már csak egy pici hiányzott :roll: akkor sikerült teljesen hátrahúzni, nem így akartam, de megesett, rengeteg váladék volt alatta, két pisinél sírt, de azóta sincs gondja és azóta sem kérdezte meg senki, hogy mi van vele :?

Reni,
nem semmi :shock: Egyébként, ha nem ilyen házban csinálná, jól hangozna, de ilyen falak melett :?

Katus, képek? :)

Kata,
még megnézném a pocidat, tényleg mindjárt megszületik, nagyon megy az idő...

Anita
putyu

Katus, örülök, hogy Ti is jól éreztétek magatokat, várjuk a képeket :) KisMogyoróról is van UHkép?

Judit, jelentkezz majd, hogy mi volt ma az UH-on!

Anita, Boga nagyon ügyes csajszi :). A hasamtól elájulnál, akkora - cipelni se könnyű :shock:

Orsi, nekünk a kórháziak azt mondták, hogy 15 hónapos koráig nem dráma, ha nem tudod a fütyijét húzogatni, de addig is a kádban, fürdés közben lehet próbálkozni a "tornáztatással". Én most írattam fel Magdával egy Ftorocort nevű kenőcsöt, ezzel fürdés után kell bekenni, nagyon klasszul felpuhítja, és így lehet edzeni a fütykösbőrt. (Ha valakinél így sem működik a dolog, akkor a Heim Pálban vákummal oldják meg a problémát, állítólag fájdalommentesen)

Szép nap lesz a mai is, már most kánikula van a nappaliban :evil:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Hát erről sajnos lemaradtunk :( de Szandra, valamikor beugranék hozzátok a zsével!

Úgy néz ki, pénteken megint megy Péter Ausztriába. Ha valakinek kell Crocs papucs, hozatok vele szivesen Parndorf-ból! Viki, Nektek akkor mekkora kell?

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,

Van egy csere-ajánlatom...nekem ugyanis megint lányom lesz. :D :D :D
Őszintén megmondom, hogy csalódott voltam, de mire hazaértem meggyőztem magam, hogy jobb lesz ez így:) Zorkának mindenképp. Miki feje meg virult, ő lányt akart:)
De a lényeg, hogy minden rendben vele, egészséges.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?