Új privát üzeneted érkezett!

Szilvike: én kerülöm ezeket. A doki szerint ez lelki eredetű. és mivel a méhen belül van, feszít. :cry: így hová ágyazodjon be a BABA :?: :cry:

Holnap lesz hormovizsgálat, kíváncsi leszek az eredményre. Amikor tavaly szeptemberben 10cm-es volt a miomám, akkor is nézték és rendben voltak az eredmények. akkor mitől van ? nem volt magasam az ösztrogén szint sem. Van a progeszteron krém, ki kéne probálnom. :roll:

Kitty ! Boldog Szülinapot !
Kép

Kép
surmi
kockasfulunyul

Szilvike, küldtem privit :!:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Megvolt a nagy szülinap. Most mentek el Anyáék, el is pakoltam mindent, Bendi meg a nővérével játszik. Kapott egy rakás ajándékot, egy Audi-s tortát (ő kérte, hogy Audi legyen).
Majd hozok fotókat. Csináltam fácánlevest, meg borjú bécsit krumplipürével, Apa meg szarvaspörköltet. Fincsi volt minden.

Szisz, dehogy lesz haragszom. Jó is a Party csárda, jók a kaják, bár a névválasztás annyira nekem nem jött be.
Én szeretem a halat, és inkább pont rántva nem eszem meg. De most Apa kiskatonáinak úgyis jót tesznek. Még füstölt lazacot is vettem neki reggelire.

Ronci, én sem bírtam elviselni semmit, ami rásimult a pocimra, azonnal kényelmetlenül éreztem magam, pedig a hasam még nem nőtt. Nekem ez volt az egyik első „jel”. Sajnálom, hogy ilyen rosszul voltál. Hamarosan talán elmúlik.
Jól tetted, hogy megvetted leárazva. Legszívesebben én is vettem volna (láttam a leárazást), mert úgyis kell majd, de szerintem Apa minimum hülyének nézett volna. Talán joggal. Én is figyelem az akciókat mindig.

Nitácska, de durva. Ennyit érnek a naptejek... Kend be magad hűsítővel, az segít.

Brigi, szerintem nézegess utána lazán, amikor eszedbe jut, ami tökjó, azt jegyezd le, aztán akkor könnyebb lesz majd élesben. De ha nem akartok olyan óriásit, akkor annyira nem is kell szervezkedni. Szerintem meglesz minden rendben akkor is, ha csak később szervezkedsz. Mi sem akarunk nagyot, csak szűk családi kört. Sztem kb akkorát, mint a tiétek. Nekünk a szűk keresztmetszet az lesz, hogy engedélyezzék a páromnak újra a katolikus templomi esküvőt. Mert neki már volt egy. Hát, majd csak beszerezzük azt az engedélyt, vagy találunk egy papot, aki így is összead...
A víz miért baj? A cukrot még értem (bár a gyümölcscukor az jó cukor), de a víz? Meg nekem azért jó a dinnye, mert mást nem kívánok mellette, így a kalóriabevitelem messze alatta marad a megszokottnak, és mégsem éhezem.

Sziszkó, olyan 20 mm körülinek kell lenni a nyálkahártyának, nem? Vagy 10? Te nagyon vágod ezeket, én meg... Mikor derül ki, leszel-e a márciusi mamink?

Át kellene töltenem a fotókat...Azt hiszem, megcsinálom.

Én tiszta hülye vagyok. Olyan depis vagyok a holnapi meló miatt, hogy legszívesebben hisztiznék, hogy ne kelljen mennem.

K.

Kép

Kép
kinga82

Surmi, nekem is volt miómám, és én amellett voltam terhes és szültem simán. De mitől lelki eredetű egy mióma?

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga: a doki szerint túl erősen akarom a babát :cry:

mivel meg van vastagodva méhnyálkahártyám néznek holnap HCG-t is . csak azt nem értem minek ha nem vagyok terhes :roll:

Kinga neked is méhen belül volt? kaptál rá valamit :?: nekem azt mondta a doki, hogy rossz helyen van és gátolja a beágyazodást :cry: scak azt nem mondta hol rossz helyen.

Az az igazság, hogy már két éve elküldött a doki lombikra, de én biztam, hogy spontán összejön, meg hát ikreket nem akarok, de azt sem bánnám. Bár jobb lett volna akkor menni, mert 150 ezerből megusztam volna , most meg 250-330 ezer a lombik a Forgách-ban.

Kép
surmi
kockasfulunyul

Surmi, nem lehet, hogy mégis terhes vagy? Vagy álterhesség? Nem tudom, miért nézhetnek HCG-t. :?
Nekem is méhen belül volt, és a Bendivel együtt nőtt valamelyest, de nem akadályozta semmiben. Nem is kaptam rá semmit. Amikor szültem még ott volt, de azóta nincs meg. Ez pl hogy lehet? :shock: Pedig keresték UH-val... :shock: Nekem semmilyen panaszt nem okozott sem előtte, sem akkor. :?: :!:

Hát, csendben bevallva, én örülnék ikreknek. De pszt! :)Páromnak nem lenne őszinte a mosolya. De persze, csak emiatt én sem fogm a lombikot erőltetni (főleg, hogy nekem előtte lenne 5 inszeminációm, vagy mi). :roll: K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga!
Várjuk a BendisErősAntóniás képeket :lol: :lol:

Figyu már!
Most akkor nálatok mi van? Mert lombikot, meg tüszőrepesztőt emlegetsz :roll: Valami gond van csak jeleskedtem agyhígulásba (mondjuk nem az első eset lenne)? :oops:

Surmi!
Állami intézetben meg 150 körül van. Mivel jobb egy magánklinika? Csak az ellátás fullos vagy szakmailag is többet nyújt???

Ja! Pont a Tiéd lett a laptető, úgyhogy...hajrá Surmi!!! :lol:

Pocakosok!
Ha van új pocifotó, kérjük, kérjük, kérjük, kérjük :lol:

Én nemrég beszéltem a kolléganőmmel, pénteken volt a leszívása, holnap beültetnek neki 2 zigótát. Ez már a 6. lesz nekik. Komolyan mondom, szülnék Neki egyet.

Anita
Kép

Kép
gani

Kinga!
AZ előbbi egyik hozzászólásod elírtad.Nekem címezteg,de gondolom Szilvikének akartad! :wink: :wink:

Gani!
Drukk a barátnődnek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És magadnak nem szülnél????? :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Kérésed számomra parancs! :lol: :lol: :lol: :) :wink:

Kép 24 hetes pocakkép (Múlt heti)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz nagyon szépen gömbölyödsz!!!!!!

én majd a 30.héten csinálok pocak képet!!

kenem magam kamilla testápolóval....hat csak lassan...most csúnyán leégtem...... :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziszkó!
Aztaaa! Nekem kb. a 35. héten volt ekkora, szülés előtt 2 héttel
:lol:
Jaj, eszembe jutott az első (és egyben utolsó is) NST-m. Pénteken volt, s utána szaladtam a buszhoz. Nehogy már elmenjen előttem. Kedden megszületett Bogi. Amikor szaladtam, úgy lötyögött a hasamban, de szó szerint ezt éreztem :lol: Biztos ezért nem áll meg, mióta menni tud :lol:

Szülnék Én magamnak is, de hát a körülmények most nem ahhoz megfelelőek. Én hiszem, hogy van olyan periódus amikor nem alkalmas egy baba és fordítva is igaz. Szerintem.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Sziszkó, igazad van, elírtam, Szilvikének ment!!! Bocs! :oops:
Viszont valami tuti pocid van. Nagyon szép vagy és mennyire boldognak látszol :)

Anita, kérésed parancs! A hormonjaim nincsenek mégsem rendben teljesen(grrr, előző doki :evil: ). De a lombik csak úgy került szóba, hogy a párom tiltakozott, hogy ha nem is jönne össze a babó, ő lombikot akkor sem. Viszont most beleegyezett, hogy HA egyébként nem jön össze (de össze fog jönni), akkor mégis mehetünk lombikra. Hozzáteszem, akkor egyezett bele, amikor észrevette, hogy bőgök a szobában a sz@r eredményem miatt. Megbeszéltem a dokimmal, hogy megyek most nézetni pé-t, és kapok tüszőrepit is, hogy biztosabb legyen a dolog. Nézd, annyi van, hogy nem akarok fél évet próbálkozni, aztán menni kivizsgálásra. Tulképpen szept óta akarjuk, bár most volt egy kis szünet a szemem miatt. DE: januárban elveszítettem egy babát, és a párom nem fiatal már. Én időben vagyok, de neki nem mindegy már. :? És az ő kora miatt nekünk nem kell kivárni már az egy év sikertelenséget sem. Nem mellékes, hogy vegyszerekkel dolgozik, őrült stresszben. Hát, ezért kapok én tüszőrepit. Segítsünk a természetnek, ha lehet. És ezért nem fogok többet várni, mint 3 ciklust, és irány a PRI. Lehet, hogy türelmetlennek tűnök, de Csaba kora miatt tényleg nem mindegy, hogy mikor jön a baba. Fel is kellene nevelni.

És a képek:

Kép Akit örökre ...

Kép Boldog szülinapot, Bendegúz!

Kép Össze is kell rakni a repcsit

Kép És készen van

Kép Mi

Kép A torta

Iwiw-re is teszek fel majd :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga szuperek a képek!!!!!!!!!!!!!!
és sikerűlni fog a baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hát én meg tegnap jól lemaradtam, elment az áram a viharba, reggel meg mentünk zöldséges piacra, aztán apa mamájánál ebédre. Végig az úton kidőlt fák, leszakadt gallyak, óriás reklámtáblák leborulva... Ecseren egy hatalmas fa rádőlt a polgármesteri hivatalra, beszakadt a teteje.

Szisz
Szép pocid van, és tényleg látszik rajtad, hogy boldog vagy! :)

Kinga
Jó kis szülinap lehetett, jók a képek, szépek vagytok együtt.

A halat és sem eszem meg, és a májat sem. Más minden jöhet.
Én is nagy dinnyés vagyok, addig járok rá, amíg tart. Apa nem szereti így csak Kristóffal kell osztoznom rajta. :)

Jövő hét szombatra foglaltam jegyet a Harry Potterre, már alig várom!

Lányok, akinek informatikus apa, vagy sokat van gép előtt használtok monitor védő szemüveget? Vagyis monitortól védőt. Nálunk apa reggeltől estig fejleszt, sokszor vérbe van a szeme, a látása tökéletes, és az egyik optikus ismerősöm ajánlotta ezt a védő szemüveget.

Aztán nem tudom mi van velem, de teljesen terhességi tüneteket produkálok. Igazából nem tudom mikor kellene megjönnie, mert a múlt hónapba elfelejtettem beírni a naptárba, és ott a műtét körüli izgalom miatt akár hogy töröm a fejem, nem emlékszem. :evil:
Feszül a mellem, hányingerem van, állandóan aludnék..nekem szokott fájni a derekam, most nem fáj.
De hogy lennék terhes, mikor védekeztünk...na jó nem a legbiztonságosabb módon, de egy petefészekkel kész csoda lennék. :shock: :roll:

Kép
Kép
susytunder

Kinga
Bendi apa névnapján született! :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Kinga, boldog szülinapot utólag is Bendinek! Tök jók a képek, szépek vagytok! :)

Sziszkó, nagyon szép a pocid, és tényleg látszik, hogy boldog vagy! Örülök, hogy párod mostmár jól érzi magát a munkahelyén.

Susy, nálunk is folyton a gép előtt ül a párom, de nincs semmilyen szemüvege... Néha neki is nagyon piros a szeme, de szerencsére nem sokszor....
Tudod, szoktak csodák történni, szóval akár babás is lehetsz ;)

Nitácska, tök szupi, hogyjól érezted magad! Csak a leégés nem kellett volna... Jobb már a bőröd? Egyébként szombaton délelőtt a medencében napoztam a matracon és az én arcom is megpirult, pedig most igencsak barna vagyok... :roll:

Gani, ez jó lehetett, hogy lötyögött a hasadban Bogi :lol: :lol:

Ronci, biztosan jó gatyókat vettél... Mostani időjáráshoz én pl kínaiban láttam vékony halánacikat,aminek olyan a derékrésze mint a kismama naciké...

Anyósomék elutaztak pénteken, úgyhogy egy hétig most csak kettesben leszünk! :) Sütöttem fánkot, baconos töltött fasírtot, meg mézes mustáros csirkét.
Volt nálunk pénteken az építész, kb 7 millióra mondta a felső szintet, ha mindent mással csináltatunk... Nagyjából ezt is tippeltük. Viszont párom megint mondta, hogy gondolkodik a gyerek témán, hogy nem tudja, hogy jó ötlet e, mert fél, hogy mi lesz amikor fizetni kell a hitelt, és rezsit, de ott lesz a gyerek és az én fizum (szerinte) kiesik... :roll: :roll: :roll:
Én már nem szeretném tovább húzni a babatémát, és úgy vagyok vele, hogy mások is ki tudják fizetni, mi is ki fogjuk. 1-2 év múlva itt ott lesz a hitelt, szóval a helyzet akkor sem lesz jobb úgymond...
Nektek mi a véleményetek erről?

Kép
encsike87

Encsike, én is úgy gondolom, ahogy Te, de szerintem fontos, hogy a baba egyetértésben születhessen :wink:
mármint a két fél között meg legyen a közös baba akarat :lol:

Susy, jó lenne, ha baba lenne, drukkolunk nagyon :wink:

meg minden babára hajtónak természetesen :lol:

Rólunk annyit, hogy apósom javulgat, bár nem annyira gyorsan, mint mi szeretnénk. Holnap kell visszamennie a kórházba varratszedésre.

Ma mi vittük kerilányomat úszótáborba... Úgy sírt, nem akart ott maradni, ordított, hogy keresztanyu én inkább meghalok :oops: :shock: Lilla meg ott akart maradni, tépkedte magáról a cuccot és kiabált, hogy Lalla is.... :shock: jól indult a napunk ezzel a dupla sírással 8)

KépKép

KépKép
beneildi

Kitty, anyukádnak is sok erőt kívánunk a gyógyuláshoz :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést! :D

Surmi
drukkolok a jó eredményekhez!

Kinga
Bendi nagyon jóképű srác, és azok a szemek :oops: Ha pár évvel fiatalabb lennék :lol:
Baba meg össze fog jönni, türelem ;) Csaba hány éves?

Gani
drukkolok a barátnődnek!
Szerintem is vannak olyan idők, amikor nem alkalmas a baba, de ha az ember akar, akkor muszáj egyszer azt mondani, na most - mert különben kifut az időből :(

Susy
én úgy tudom, hogy egyik hónapban az egyik pfészekben termelődik a pete, aztán a másikban. Lehet, hogy most pont az volt a soron, amelyik megmaradt. Tesztelsz? ;)

Encsi
micsoda szakácsnő vagy! Az jó, hogy csak kettesben vagytok :)
Mi most úgy vagyunk, hogy most kezdtem az első fogigátló mentes hónapot, és most már nem is szedek addig bogyót, ameddig meg nem szülöm az összes gyerekem (kettő van betervezve, kis korkül.-gel). Védekezni azért fogunk, de azért nem atombiztosan, tehát ha becsúszik, akkor hamarabb lesz babánk, mint gondoltuk. Amúgy csak jövő nyárra tervezzük a bébiprojektet.

Ildi
köszi Anyu nevében is!
Apósodnak jobbulást! Tudom, milyen rossz, amikor várni kell tehetetlenül a felépülésre, de ez lassú folyamat, nekünk meg türelmesnek kell lenni (anyum ma van bent már három hete). Kitartást! :)
Keresztlányod nem semmi :shock:
Vendég

Ildi, akkor tényleg jól indult a napotok! De végül sikerült elosztani, ki megy és ki marad :):)
Örülök, hogy apósod gyógyulgat... A lényeg, hogy gyógyul, ha egy kicsit lassabban hát egye fene, csak gyógyuljon meg!

Igazából a közös baba akarat az megvan, csak ő fél ilyen dolgoktól, és nem túl bevállalós... Én már sokszor átszámoltam, mivel nálunk én vásárolok, fizetem be a csekkeket ő nem nagyon tudja, hogy havonta mennyiből jövünk ki. De ha csak az alap fizetéseket veszem alapul akkor is kijövünk belőle a hitel és a rezsi mellett is... Legfeljebb akkor majd nem fog olyan tel.számlákat csinálni mint most, hanem negyede annyit....

Nálatok hogy áll a baba kérdés?:)

Kép
encsike87

Kitty, kitartás anyudnak a kórházhoz! De mostmár neki is egyre jobb lesz!

Igen, mi is így vagyunk a védekezéssel, bár én nem bírom a gumit, pontosabban a testem, mert utána megpusztulok úgy fáj....Szóval egyéb módon kell védekeznünk, ami vagy megy vagy nem... Persze, ha mondjuk két hónap múlva összejönne, akkor ő örülne neki, csak most még tart tőle...
Mi csak egy gyereket tervezünk, legalább most.. Aztán pár év múlva lehet, hogy azt mondjuk, hogy na jó jöjjön a második :)

Kép
encsike87

Sziszkó!

Szép poci:)

Surmi:
lehet ha az ember nagyon akar babát, elkezd nőni, ezt is hallottam
de alapvetően hormon dolog, és sajnos ahogy idősödünk, előjön sok nőnek
Vendég

péntek megyek vérvétel
akkor derül ki, leszek e márciusi mami...
Vendég

Encsi
mi alapból nem szeretjük a gumit, se én, se ő. Mi most a természetes családtervezést próbálgatjuk (peteéréskor nem együttlenni, vagy csak akkor védekezni), így ha nekem máskor van a pé-m, akkor van esély a babára. De még én várnék vele pár hónapot... :oops:

Szilvi
drukk, hogy márciusi kismami legyél!
Vendég

Kitty, én a peteérést LH teszttel fogom nézni, és akkor nem leszünk együtt ha pozitív... persze remélem csak 3 hónapig kell ezt csinálni... aztán vagy bejön a számolgatásom vagy nem :D

Kép
encsike87

Én azért még most vigyázni akarok, mert ugye elég sokáig szedtem a bogyót, és annak kell idő, míg kiürül.
Vendég

Ildi!
Mennyi idős a keresztlányod?

Kitty!
Az is relatív, hogy mikor "fut ki az időből" egy pár.
Minket ez a veszély nem fenyeget, egy gyerek már van :lol:
Azt elég nagy butaságnak tartom, hogy egyesek ész nélkül csinálják a gyerekeket, viszont a másik végletet is, hogy valaki annyit tologatja a dolgot, hogy lassacskán leéli az ún. aktív életét baba nélkül, pedig mindig is szeretett volna. Bár ha annyira szeretett volna, korábban is eszébe jutott volna:roll: Fene se tudja. Én abban tuti biztos vagyok, hogy nekünk nem a 2010-es év lesz a nyerő. Legalábbis az első fele tuti, hogy nem.

Kinga!
Ahaaaa! Értem! Teljesen megértelek! Látod, itt jön képbe, az előre gondolkodás, mint olyan!
Minket olyan sokszor hülyének néztek, hogy mindent jól elterveztünk, tudtuk már 97'ben, hogy 2000-ben lagzit akarunk. "000-ben tudtuk, hogy 2005-ben gyereket akarunk. 2005-ben tudtuk, hogy 5 év korkülönbséggel akarunk majd tesót Boginak. Mondta egyszer egy ismi, hogy ész nélkül lehet gyereket csinálni. Így, ennyire eltervezve nem. Nekünk ez jön be. Vagy jön, vagy nem jön a gyerek nekünk nem szimpi. Ilyenek vagyunk.Mindketten. :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Csináltam már Én is egy ilyen szerelmes vonzót :lol: Mindjárt keresek egy házasságosat is :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, valóban van, aki ész nélkül csinál gyereket...Bár ismerek olyat, akinek összejött és megtartotta, de annyira tündéri gyerekei vannak és tényleg nagyon jó szülők lettek! Pedig nagyjából semmiféle hátterük nem volt... Csak sajnos ez a ritkább eset...
Mi is törjük a fejünket, hogy hogy lenne a legjobb. Majd alakul, legalább a helyzethez képest próbáljuk a legjobbat kihozni.

Mi nem vagyunk ilyen tervezgetősek, egyszercsak jön egy gondolat, hogy most ez kell, és akkor megoldjuk, hogy az legyen :) De végül is nem rossz az sem, ha valaki tud előre tervezni. Nálunk az előre tervezés kimerül mondjuk 3 hónapnál és legfeljebb a nyaralásra irányulóan :)

Kép
encsike87

Gani
teljesen egyetértek veled, én is ellenzem az ész nélküli gyerekcsinálást (amikor tudják előre, hogy úgyse lesz elég pénz, hely, stb a gyerekeknek).
Én meg még nagoyn időben vagyok, de ha véletlenül jön, akkor jön. Megbeszéltük a párommal, hogy akármi is lesz (terhesség, beteg baba), nem vetetjük el. Én nem tudnám megtenni :cry:
Vonalzó meg tök jó lett!

Encsi
mi azért kicsit tovább is tudunk tervezni, csak jöhetnek olyan dolgok amikre nem számítunk (pl idén anyu betegsége). :(
Vendég

Igen, az egy külön kategória, ha "véletlenül" jön a baba. Mi ugye nem tervezzük, csak kb. 1 év múlva a babát. De! Természetesen nem vetetnénk el, ha kiderülne, hogy terhes vagyok.

A lányotok 16-17 évesen "előállna", hogy terhes! Hogyan kezelnétek a helyzetet? Én nem vagyok benne biztos, hogy a megtartást szorgalmaznám.

Anita
Kép

Kép
gani

Gani
én bízom benne, hogy ilyen nem lesz. Mivel én is megkaptam a megfelelő felvilágosítást, segítséget anyutól, így én ezt szeretném a lányomnak továbbadni. Mikor mi összejöttünk, és eltelt pár hónap, anyu elkísért nőgyogyihoz, és felírattuk a gyógyszert. De amúgy is volt felelősségérzetünk mindkettőnknek, és mikor nem szedtem gyogyit, akkor is megfelelően védekeztünk.

Amúgy meg attól függ, hogy mióta vannak kapcsolatban, milyen az apuka, stb. Pl anyós nem volt még 18 mikor terhes lett a párommal, és otthagyta a gimit, após elvette, és megszületett a párom. :)
Vendég

Kerilányom most lesz 6 novemberben :lol:

Hát én is abortusz ellenes vagyok, de amit Anita felvetett az nagyon kemény helyzet :shock: én csak remélni tudom, hogy nem kerülünk ilyen helyzetbe és Lillut tudom majd úgy irányítani, hogy ésszel éljen, de ezt azért mondani könnyű, csinálni nagyon nehéz... :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Gani ez jó kérdés... Bízom benne én is, ha lányunk lesz, akkor tudjuk úgy nevelni, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe... Viszont ha mondjuk 16 évesen terhes lesz, akármennyire is rosszul hangzik, nem hagynám, hogy megtartsa, mert még ő is nagyon gyerek...
Egyrészt nincs miből eltartania, másik meg, hogy ha a fiú lelépne, akkor nem akarnám, hogy egyedül kelljen nevelnie.
Beteg baba: Lehet, hogy kegyetlennek tűnök, de én nem tartanám meg, ha tudnám, hogy beteg lesz. Úgy érzem, hogy elrontanám az életét és a mienket is, mivel úgysem tudnék mindent biztosítani a számára és teljes élete sosem lenne. Ennek nem látom értelmét. De minden tiszteletem azoké, akik tisztában vannak azzal, hogy beteg a gyerekük,de megtartják. (Down-kór stb...)

Kép
encsike87

Sziasztok!

Az én hugom 20 évesen lett terhes egy átmulatott éjszaka után. Anyáék mondták neki, hogy vetesse el,anya szerint nem volt neki való a gyerek, de ő fel volt háborodva, hogy ez az ő gyereke, és ha megcsinálták, majd felnevelik. Mondanom sem kell, hogy a pasi lelépett amikor a keresztlányom fél éves volt, azóta kb. fél éve ismerte meg az apját. Soha egy forint gyerektartást nem fizetett. Igazából a gyereket anyáék nevelik, a hugom nagy ívben sz@rik rá, neki minden fontosabb, nincs hozzá türelme, mindenért kiabál vele. Most, hogy itt volt 2 hétig nyaralni, esténként pityeregtem apának, hogy mennyire sajnálom szegényt. Sajnos ugyan olyan lesz, mint a hugom, nincs benne semmi önállóság, nem törődöm, lusta. Nagyon fáj, hogy ezt kell írnom róla, de nem tudok szépíteni rajta, viszont én annyira szeretem, mint ha a sajátom lenne, de más körülmények között él, teljesen más az életvitelük, és ez nekem annyira, de annyira rossz. :(
Pedig okos kislány nagyon, de minden nagyon türelmetlenül bánik vele, és ezt már most megsínylette.

Encsike
Lehet, ha a párod majd látja a pozitív tesztet, vagy az első ultrahangos képet, netán hallja a pici szivecskéjét, akkor az ő félelme is nyomban elszáll. :)

Kép
Kép
susytunder

kINGA: én azt hallottam , hogy a terhesség kedvező a miomára, mert , szülés után gyakori, hogy a hormonok miatt elmúlik. Sőt hallottam olyat is, hogy ahogy terhes lett az illető , zsugorodott a mioma, de egy ismerösömnek pl: tovább nőt és meg is kellett műteni, mert nem tudott volna fejlődni a baba.
Fura a női test, úgye :roll: :?:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Én is a megelőzésben (nevelés) látom a megoldást.
Én is úgy nőttem fel, hogy mindig azt hallottam, hogy bármi gondom van, először a szüleimnek kell szólni. Ők ugye mindenben tudnak segíteni, míg a barátom/barátnőm nem. Ez pedig tényleg így van. Mindig is az anyukám volt az első számú és legjobb barátnőm. Bogit is így szeretném nevelni.

Ildi!
Nem semmi lehet a keresztlányod, hogy 6 évesen ilyeneket mond :lol: Biztos cserfes, szájmenős igazi kiscsajszi :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Susy, sajnálom, hogy így kellett nevelkednie a keresztlányodnak... Én ezért mondtam azt, hogy 16-17 évesen nem engedném, hogy megtartsa, mert azért nem kell gyerek, hogy valaki más nevelje, és az anyja meg sz@rjon rá... Persze, aztán elkallódik a gyerek is, és akkor milyen élete lenne?!

Biztosan úgy lenne vele a párom, ahogy írtad :) Eddig is mindent megoldottunk, még akkor is, ha épp valamelyikőnknek nem volt munkája, úgyhogy nem félek ettől, hogy ezt ne oldanánk meg.. Meg szerencsére az ő szüleitől és nagyszüleitől sok segítséget kapunk...

Kép
encsike87

Susy!
Nagy szívfájdalom lehet ezt látni, megértelek! A szüleidnek is biztos nagy bánatot okozott ezzel a hugod. Őket is sajnálom, hogy ezt végig kell nézniük.

Nekem nincs tesóm, apának van 1 bátyja, nekik 2 fiúk van. Néha eszembe szoktak olyanok jutni, ha velünk történne valami, biztos magukhoz vennék Bogit s Ők nevelnék föl. Szörnyű lenne.
Van egy ismerősünk, 5 éves volt a kisfiú, amikor a szülei meghaltak (kettesben mentek moziba s a sorompó fehéren villogott s a kanyaros fásból elősuhant az IC). Szörnyű lehetett. Számtalanszor megkérdezte a kisfiú, hogy de hol van anya. Istenem, mit lehet erre mondani? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Anita
Kép

Kép
gani

Jaj, mármint nem az lenne szörnyű, hogy Ők nevelnék! Hanem az, hogy nem a szülei. Remélem értitek, mit akarok kinyögni :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Anita, igen, egy egész drámatagozat veszett el benne :lol: bár néha a sírba küld vele, de azért nagyon jókat tudok nevetni is rajta... ma éppen arról világosított fel, hogy a kisbabákat nem a boltban kell venni :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Kinga! Bendi képzelt barátairól akartam írni... Én azt hallottam egyszer valahol, hogy nincs abban semmi ha képzelt barátaik vannak, amíg a szólőkkel változatlan a viszonyuk... Ilyenkor csak a fantáziájuk túl élénk... akkor van baj, ha azzal a baráttal nyitottabbak, mint a szülőkkel... De hogy miért vagy valóban így van e, azt nem tudom...

Kép
encsike87

Na lányok megjött. Ha elmúlik akkor viszont már próbáljuk élesben. :)

Kép
Kép
susytunder

Lányok!
Ti biztosan jártasabbak vagytok ebben. Én még sosem voltam magánrendelésen. Mennyiért vesznek le rákszűrést magánrendelésen? Biztosan helyileg is változik...

Anita
Kép

Kép
gani

Itt Pesten szerintem az átlag 10ezer körül csinálja a rákszűrést magánrendelésen, amiket én tudok az alapján. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Anita, én is 8-10 ezer között tudom... Nekem 8ért csinálja...

Kép
encsike87

Gani
nekem itt vidéken, az Isten háta mögött 5000.
Vendég

Encsike már jobb csak kicsit fáj .....viszont most kezd el viszketni....vakarni meg még nem tudom mert ahhoz még érzékeny....szal most nagy carba vagyok........ :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hazaértem, végre. Az első nap a melóban rettenetes... Szabit akarok!!! :evil: :evil: :evil:

Nitácska, köszi és TUDOM, hogy igazad lesz. :D

Susy, köszi! Harry Potterre megyek én is. Nagyon szeretem, alig vártam mindig, hogy megjelenjen.
Nekem van védőszemüvegem. Egyik doki rábeszélt, akihez meg járok a szemműtétem miatt kontrollokra, az legyintett, és mondta, hogy semmi értelme nincs a mai modern monitoroknál. Ártani nem árt, de nem is használ. Hát, nekem leginkább a fiókomban van, mert nem érzek különbséget. De a kolléganőm meg esküszik rá. :roll:
Akkor a párod Dániel?
Szegény kerilányod. Nem lehet egyszerű neki.

Encsike, köszi. A baba+hitel tényleg lehet necces. Tudod, én sok ilyent látok, azért vagyok ilyen csúnya negatív. Viszont valaki okos mondta, hogy ha mindig az optimális időpontra várunk a babavállalással, akkor sosem lesz gyerekünk. Mindig van leküzdeni való akadály, erről szól az élet. Amúgy a fizud kiesik tényleg, nem?
Egyébként szerintem ha a pociban lesz, úgyis várni fogja a párod. :D
Végül is, én is erre jutottam a képzelt kisfiaival kapcsolatban. Semmi baja nincs egyébként, csak néha előáll egy-egy ilyen sztorival. Hát, hadd mondja, ártani nem árt vele. :wink:

Ildi, jó napotok volt. Szegény kerilányod nagyon ki lehet akadva...A Bendi nekem is mondta, hogy most már igazán szólhatnék a gólyának, nem értem meg, hogy ő kistesót akar?! :shock:

Kitty, szóval anyóst keresel? :D Csaba 49 lesz 27-én.

Anita, örülök, hogy megérted. Nem akarok türelmetlen, stresszes babavágyónak tűnni, csak én is szeretek tisztán látni és tervezni. Nekem sem jön be az ész nélkül. :wink:
Nekem is kellene vonalzót csinálni. Csak olyan fura leírva látni, hogy 36 nap múlva 8 év. :shock:
Remélem, nem lesz ilyen gondom (hogy hazaállít a terhes lányom). Talán, ha megfelelő lesz a légkör, akkor ezt előre meg tudjuk beszélni. Egyébként meg helyzetfüggő, de lehet, hogy én sem örülnék.
Az én dokimnál 10000 a rákszűrés. Ha UH is van, akkor 15000. Bár a rákszűrés az csak 3000, de nem csinálja vizsgálat nélkül, így a kettő együtt 10-re jön ki. :?

Surmi, nagyon fura, az már igaz. Mindenesetre nagyon drukkolok neked. :) :wink:

Megyek, beviszem a városba a párom nagylányát. Aztán punnyadok.
Veszek dinnyét. :D Nyammi!

K.

Kép

Kép
kinga82

jó étvágyat a dinnyéhez!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, igen, ez rossz, amikor viszket de megvakarni még nem tudod....:) De mostmár talán elmúlik!

Kinga, igen, gondoltam, hogy te tapasztalatból mondod,hogy necces :) Igazából mi próbálunk úgy felvenni hitelt, hogy havonta max 50ezret kelljen fizetni. Az még úgy érzem tűrhető. A fizum annyiban esik ki, hogy nem fizu lesz, hanem gyed meg tgyás vagy mik... De nekem a főnököm azért van annyira normális, hogyha azt mondom, hogy szeretnék itthonról dolgozni akkor meg fogja engedni, és akkor azért jobb helyzet lesz mintha, csak ezek a segélyek jönnének...

Tényleg érdekes, hogy Bendi ennyire szeretne kistesót... Fiúkra nem annyira jellemző :)

Kép
encsike87

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?