Sziasztok!
Hazaértem, végre. Az első nap a melóban rettenetes... Szabit akarok!!!
Nitácska, köszi és TUDOM, hogy igazad lesz.
Susy, köszi! Harry Potterre megyek én is. Nagyon szeretem, alig vártam mindig, hogy megjelenjen.
Nekem van védőszemüvegem. Egyik doki rábeszélt, akihez meg járok a szemműtétem miatt kontrollokra, az legyintett, és mondta, hogy semmi értelme nincs a mai modern monitoroknál. Ártani nem árt, de nem is használ. Hát, nekem leginkább a fiókomban van, mert nem érzek különbséget. De a kolléganőm meg esküszik rá.
Akkor a párod Dániel?
Szegény kerilányod. Nem lehet egyszerű neki.
Encsike, köszi. A baba+hitel tényleg lehet necces. Tudod, én sok ilyent látok, azért vagyok ilyen csúnya negatív. Viszont valaki okos mondta, hogy ha mindig az optimális időpontra várunk a babavállalással, akkor sosem lesz gyerekünk. Mindig van leküzdeni való akadály, erről szól az élet. Amúgy a fizud kiesik tényleg, nem?
Egyébként szerintem ha a pociban lesz, úgyis várni fogja a párod.
Végül is, én is erre jutottam a képzelt kisfiaival kapcsolatban. Semmi baja nincs egyébként, csak néha előáll egy-egy ilyen sztorival. Hát, hadd mondja, ártani nem árt vele.
Ildi, jó napotok volt. Szegény kerilányod nagyon ki lehet akadva...A Bendi nekem is mondta, hogy most már igazán szólhatnék a gólyának, nem értem meg, hogy ő kistesót akar?!
Kitty, szóval anyóst keresel?
Csaba 49 lesz 27-én.
Anita, örülök, hogy megérted. Nem akarok türelmetlen, stresszes babavágyónak tűnni, csak én is szeretek tisztán látni és tervezni. Nekem sem jön be az ész nélkül.
Nekem is kellene vonalzót csinálni. Csak olyan fura leírva látni, hogy 36 nap múlva
8 év.
Remélem, nem lesz ilyen gondom (hogy hazaállít a terhes lányom). Talán, ha megfelelő lesz a légkör, akkor ezt előre meg tudjuk beszélni. Egyébként meg helyzetfüggő, de lehet, hogy én sem örülnék.
Az én dokimnál 10000 a rákszűrés. Ha UH is van, akkor 15000. Bár a rákszűrés az csak 3000, de nem csinálja vizsgálat nélkül, így a kettő együtt 10-re jön ki.
Surmi, nagyon fura, az már igaz. Mindenesetre nagyon drukkolok neked.
Megyek, beviszem a városba a párom nagylányát. Aztán punnyadok.
Veszek dinnyét.
Nyammi!
K.