Új privát üzeneted érkezett!

Némóci
Nem bírom abbahagyni a rötyögést. Annyira édes pofákat tud vágni Réka hogy meg kell zabálnom!
Hihetetlen jók a képek!

Megjöttem a városból. Már a buszmegállóban rosszul voltam.
Lefeküdtem a padra és mire jött a busz jobb lett. Leszálltam és vettem egy fél literes hideg kólát. Ahányszor érzem hogy valami nem kóser belekortyolok, így tudom elviselni valahogy a meleget, meg a legyezőmmel amit már május óta mindig magamnál tartok.
Hát kész vagyok hogy nem tudok sehová menni amíg ilyen meleg van.
Pedig ma még semmi ahhoz képest ami hét közepén lesz.

dita75

Na nekem is kijutott még ide a végére némi aggódás...
Tegnap volt ugye ez a görcs dolog, nagyon valószínű most már, hogy vesegörcs volt, ugyanis ma elmentem anyuhoz, és ott pisiltem, és tiszta barna, ami kijön belőlem. Itthon ezt nem vettem észre, mert mélyöblítésű a wc-nk. Hívtam az orvost, mehetek urológiára, hogy a terhességtől nem lett-e vesetágulatom, vagy tulajdonképpen mi is ez az egész. Nagyon hiányzott ez így még a végére. És mi van, ha az lett??? Na meg csak holnap 18:45-re kaptam időpontot, addig nem lehet gond???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ditus tudok neked ajánlani homeos gyógyszert az ájulás, száédüléses cuccra ha gondolod:

Ájulásérzet (ha tömegben sokaságban jelentkeziik:
Aconitum Napellus 15 ch 1*5 golyó

Linus vigyázz magatokra

Vendel manó nadrágot is kapott :o)

Kép
Vendég

képek édesek, jövök bővebben de felébredt fiam!
Vendég

Sziasztok csajok,

Olvasgatlak ám Benneteket, csak állandóan szaladásban vagyunk. Köszönöm a köszöntéseket, próbálok felrakni később képeket Olcsáról, nagyon nagy már a a legény.

Némóka, Réku nagyon cukker, hatalmasat nőtt a születéséhez képest, nagyon sok mindenen mentetek keresztül, nagyon sokat gondoltam rátok.

Linácska, képzeld én azt mondtam hogy szeretném ha 2009.02.09. szülessen Olcsa de nem az nem jött be akkor azt mondtam hogy legyen 2009.02.19. és bejött. :lol: Tényleg félsz a szüléstől?? Mikor mész uhura, jövöhéten??

Viki, megláttam Lackó tortáját és elbőgtem magam. Mintha most lett volna hogy megszületett, és már eltelt egy év.

Czinki, Moncsi, még jó nektek csak 10 kg kell fogynotok, nekem 20 kg úgy hogy most lefogytam 8kg. Úgyhogy a szopit befejezem augusztusban szeptembertől visszamegyek edzeni.

Czinki, mikor nött ki Nándus fogacskája???

Kép
pgsuska

Zsuzska!
Én 20at céloztam meg és 15 sikerült. Most kicsit pihenek, és tartom a súlyom. A maradék 5 kg-t majd később.
20150601134430

Zsuzska,
ez olyan érdekes dolog, néha rámjön a "basszus nekem nemsokára szülnöm kell" érzés, akkor a férjem mindig mondja, hogy most mit aggódok, hát tudom, hogy milyen. Én meg mindig mondom, hogy hát pont ez az, hogy most már tudom milyen, és hogy baromira fáj. Lili előtt max. az ismeretlentől félhettem.
Amúgy tudom magamról, hogy nálam ez úgy működik általában, hogy aggódok amíg ott nem vagyok, aztán mikor már élesben megy a dolog, akkor meg semmi stressz sincs bennem. Így van ez pl nálam a vizsgáknál is. Ott már nem érdekel, csak előtte.
Azért tegnap betojtam kicsit, hogy én erre még nem vagyok felkészülve... Úgyhogy továbbra is szugerálom a 09.08.07-et :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

No amik kimaradtak a rohanásom miatt!

Ditus nagyon édes a pocakod! a háttérben már a babakocsit látom? fiaid monnyanak le :twisted: :lol:

Czinke ezek a kirándulós képek fantasztikusak, kedvencem nekem is anyapuszilós :lol: mérleg jó mélyre havi egy mérés elég, azt meg védőnéni megcsinálja neked!

MOncsi emlékszem a konzervekre :lol: még mindig megvannak?

Réka egyre szebb! :lol:

Viki nyamm nyamm torta.. :lol: olyan hamar eltelt az egy év!

nem lezs nagy buli, barátnőim a gyerekeikkel jönnek át, ennyi. nagyszülők nem tudnak szerintem jönni, mert hugomnak kell segíteniük. v szédeleg, arca sem jobb még :cry: anyósom se jön fel szerintem..

sebaj evvan... én meg apa legyünk ott az a lényeg! szerintem amikor megyünk augusztus végén topiktalira györökre, akkor majd hazamegyünk és megüljük...

VIki nekem 5 kg ment le.. má ez is bódógság...

:oops:
Vendég

csajok az igért képek, puszi nektek
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
pgsuska

ez a gyerek kiköpött apája :lol: megnyunyorgatnám!
Vendég

SUSKA
Ugyanezt akartam mondani mint Boni.
Olcsa és a férjed mintha ikrek lennének. Már csak a haj hiányzik.
Elképesztő a hasonlóság! :)

A mosolya pedig nagyon cuki! Imádnivaló kis kölök! :)

A hétvége akkor áll még? Még nem kérdeztem apát, akkor kérdezem ha biztos.

BONI
Írtó ügyes vagy! Nézegettem a neten a nikeceles faldíszeket, te jutottál eszembe. Szóltam apának hozzon haza egy-két tábla nikecellt kipróbálom hátha tudok én is csinálni valami értelmeset.
Milyen festéket használtál?

Igen a rozoga kocsit látod a háttérben ami majd a mamáéknál lesz valszeg altatós kocsi. Az újat majd csak szeptember környékén hozom el a boltból addig pengetem a részleteket, mert így is meg lehetett venni, tehát le van foglalva. :)
Ahányszor arra járok meg szoktam csodálni. Igaz hátul van a sarokban hogy ne bántsák nagyon a nézelődők! :)

Amúgy nem a tömeggel hanem a meleggel van a bajom. A várandós csomiban volt egy homeos tájékoztató. Ott is néztem már hogy vannak ilyen szerek, lehetséges hogy kipróbálom, hátha.

LINACSKA
Csak nme lesz semmi gond! Drukk!

Ügyesek vagytok a fogyival.
VIKI
Az a gáz egyébként hogy az utolsó 5 kg a legkeményebb.
Én már csak tudom sajnos már többször végigcsináltam.
:roll: Nem szabad siettetni mert akkor hamar visszajön, úgyhogy ügyesen csinálod te is nagyon. A 15 kiló szenzációs. Nekem ennyit fél év alatt sikerült leadni.

dita75

Most néztem meg tüzetesebben a képeket, te Suska párod lenyúlta a hajgumidat? :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Na ma is tanultam valamit...
Utánanéztem a neten ennek a vesegörcsnek, és megtudtam, hogy létezik kimondottan terhességi vesemedencegyulladás, ami a 3. harmadban jelentkezik, 80%-ban a jobb oldalon, ezért kell(ene) az Uh vizsgálatoknak az anyai vesére is kiterjednie, és sos beavatkozást igényel. Na én gondoltam, hogy a holnap este 18:45 azért nem olyan sos, úgyhogy felhívtam a kórházat, hogy kapcsolják az urológiát, egy nagyon kedves valakivel beszéltem, hogy mennyire is kell nekem sos menni. Aztán elmondta, hogy ha panaszom van újra, akkor azonnal, ha nincs, akkor tökéletes a holnap, mert terheseknél előfordul, hogy főleg jobb oldalon akadályozva van a vizeletelfolyás a baba által, pang a vizelet a vesében, és bebacisodik, és ez súlyos esetben veszélyes rám is és a babára is. De akkor lázas lennék, rosszul lennék..., most azt mondta, lehet, hogy csak egy kis homok ürült.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Olvaslak folyamatosan benneteket, de mire írnék, valami közbejön.
Most is csak gyorsan, mert mindjárt eszünk.

Linácska: Nekem is volt ilyen tágulat a jobb vesémben a 30. hét környékén. Baromira fájt tőle a derekam, alig tudtam járni.. Nekem azt mondta az UH-s dokinő, hogy feküdjek amennyit csak tudok a bal oldalom, hogy ürülni tudjon a vesémből a pangó vizelet. Ez nekem segített is, a fájdalom teljesen megszűnt, aztán a 37. heti UH-n már nem látszott a tágulat sem. Remélem, minden rendben lesz Nálad is, drukkolok a 090807-hez!

Lackónak és Zsiginek nagyon boldog 1. szülinapot kívánok! :)

Puszilom a hófordulós és a féléves babákat! :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Dita, igen nálunk közös hajgumik vannak. Ki amit ér, mivel mindketten hosszúhajúak vagyunk egymás elől csórjuk el a gumit. Hétvégén leszünk már lent a vasárnap nyugodtabbnak tűnik mivel nemtom szombaton mikorra tudunk leirni a férjem melója miatt és mivel lent leszünk 10 napot igy előtte meg kell csinálni a munkánkat. Várunk Titeket sok szeretettel irj meg hogy kb. mikorra tudnátok jönni, hogy összerakjuk a sasliknak valókat Ok???

Moncsi, Ti esetleg a hétvégén nem tudnátok felénk kanyarodni??????

Kép
pgsuska

Sziasztok,

Nemone,

gyönyörűséges Réka baba. Jó volt összehasonlítani a képeken, hatalmasat változott.
És olyan szép a kék szemeivel!

Viki mami,

az 1 éves Lckó fickó férfiember is nagyon édes. Anyósék nagyon szimpik, a torta is csodás.
Belefogok a diétába, igyekszem nem hirtelen hanem fokozatosan kezdeni és akkor remélhetőleg a tej is marad.

Zsuzska,

nagyon aranyos Olcsi. Kedvencem az apával szemben ülős. Annyira aranyosak együtt. Férjed hajgumiját én is kiszúrtam :lol:
Hétvége nálunk storno mert a férjem húgának (aki Danika leendő keresztanyja) a 30. születésnapját ünnepeljük. Utána héten meg már nem cak hárman leszünk.

Denika,

örülök, hogy jelentkeztél. HOgy vagytok? Reflux múlóban?

Dita,

ti jól vagytok? Sajnálom, hogy ennyire nehezen bírod a meleget. A héten ne is mozdulj ki mert csütörtökre 40 fokot mondanak :roll:

Boni mami,

a nadrágot is te varrtad? AKármelyik varrónő megirigyelhetné! Egyszerűen tökéletes lett a baba!
Szerintem is az a lényeg, hogy apa anya és Zsigi együtt lesz a szülinapon :wink:
Danikának holnap lesz a neve napja és a család már nyúz, hogy mikor tartjuk. Én meg azon a véleményen vagyok, hogy az 5 hónapod picikének nem hiszem, hogy világra szóló névnapot kellene tartani mindenféle felhajtással... :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

SUSKA
Jajj ne készüljetek nekem ilyesmivel. Párom nem hiszem hogy túl sokáig szeretne maradni. Anyuéknál is már egy óra múlva toporog hogy menjünk. Nem az a leülős tipus. Sajtkukac van a fenekébe neki és a fiának is.

MONIC
Pedig pont csüt-ön kell kimozdulnom ráadásul a déli hőségben mert akkor megyek dokihoz! :roll:

Sztem sem kell nagy felhajtás egy ilyen pici babának!

DENIKA
Kár hogy magatokról nem írtál semmit.
Hogy vagytok?

LINACSKA
Még jó hogy ilyen rendes valakit fogtál ki aki részletesen elmondta a dolgokat. Remélem nem lesz semmi gáz! Drukk a holnapi vizsgálathoz!

dita75

Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni!!!

Anno az első inszemre készülünk fórum idításakor olvastalak Benneteket, akkor készültem én is az első inszemre, ami szerencsére sikeres volt, így már nem irogattam ide.
Aztán eltelt egy kis iőd, most már egy ideje szeretnénk kistesót, de még várat magára és most az első inszem sem sikerült azt elmúlt két hónapban mindig megtermékenyült a petesejt, de nem tapadt meg, az előző hónapban még pozitív teszt is volt, de aztán semmi
Szóval a megtapadással lehet valami...

Van valami ötletetek, hogy mit szedhetnék, ami segít??????

Mindkettőnk egészséges, ismeretlen eredetű a meddőség. Szedek elevitet, e vitamint, folsavat, c vitamint, multi macát. Inszem után duphaston volt. Lehet, hogy azonnal utro kellene?????

Köszi előre is a segítségeteket!!!
Vendég

Dita,

párod nem tud esetleg elvinni, nehogy elájulj a melegben? Ezt azért a főnökök is megérthetnék...
Vagy a szomszéd kismami esetleg?
Aggódni fogok érted ha egyedül kelsz útra a hőségben.

Tnati,

sajnos az ismeretlen eredetű meddőség egy eléggé megfoghatatlan dolog. Nálunk is ez volt és csak a lombik segített. Mondjuk utrót is először a lombik után kaptam.
Szerintem beszéld meg az orvosoddal az utró használatát, mert ha csak megtapadási probléma van akkor az nagyban segíthet.
Remélem, hogy a kistesóra sem kell már sokat várnotok.
Egy a lényeg, hogy nem keseredj el, hanem nagyon nagy szeretetttel várd a babát. És fel a fejjel, sikerülni fog :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Ditus, szóval mikor jönnétek??? Várunk Benneteket sok szeretettel!!!

Kép
pgsuska

Jó reggelt!

Zsuzska!

Ez az Olcsa Boy! Kép Azok a mosolyok!!!!!

Nati!
Bocsi, de ha a Manó meg akar tapadni, akkor duphi mellett is megfog. Ne haragudj, h ezt írom.

Én mindig duphastont kaptam. Hányadik napon teszteltél az inszem után?
20150601134430

Nati,
én kaptam inszemek után duphastont is, utrogestant is, és akkor tapadt meg Levi, amikor dacból nem használtam egyiket sem. Aztán persze mikor pozitív lett a teszt szidtam is magam, és már dugdostam is az utrót, de megtapadt minden nélkül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

MONIC DANIKÁJA
Isten éltessen első névnapod alkalmából!

Kép

dita75

Dita,

nagyon szépen köszönjük, nagyon jólesett :lol:
Hihetetlen dolog ám a gyermeked első nevenapját megélni. Ennél szebb dolog az első szülinap lesz még :lol: :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Linácska,
Sajnálom, hogy így a végére jött egy kis probléma! Remélem, hamar elmúlik!

Dita,
Réka ennél különb pofikat is tud vágni, csak nem tudom lefényképezni. Ez is kész csoda volt, mert ahogy meglátja a gépet mindig elkomolyodik, és néz nagyokat.
Csütörtökön vigyázz magatokra nagyon, mert tényleg nagyon meleg lesz! Lesz UH is?
Sajnos nekünk is pont csütörtökön kell délre menni kontrollra...

Zsuzska,
Nagyon jók a képek! :D Az a napszemcsi Olcsán! Neked most barna a hajd? Befestetted?

Viki,
Ügyes vagy a -15 kg-val! Nekem kb. 5 kg-tól kellene megszabadulnom, de nagyon nem akar beindulni.

Denika,
Hogy vagytok? Niki pocija szokott még fájdogálni? Reflux?

Monic,
Boldog névnapot Danikának!
Kép

Nati,
Remélem, hamar sikerül a tesóbaba!

Lányok légyszi segítsetek nekem!
Ti mikor etetitek a gyerkőcöket? Már nem tudom mit csináljak Rékával! Olyan szuperul beállt már a napirendünk, csak az esti etetésnél voltak gondok. A fürdetés után amikor elkezdjük öltöztetni elkezd üvölteni, és sokszor még az evés alatt is folytatja, de ettől függetlenül általában este a pépet nagyon szépen megette, és aludt reggelig. Vasárnap viszont úgy sírt már (inkább hiszti volt, mert néha abbahagyta, nézett rám, és közben szipogott), egyáltalán nem akart enni, és 1 órámba telt mire 60 ml tápszert megevett. Érdekes módon nem ébredt fel éjszaka, végigaludta utána az egész éjszakát. Sőt, a reggeli etetés után csak 1/2 12-kor kelt fel, és egész szépen evett pici tápot, és gyümit is. Aztán 15-kor már nem akarta megenni a rendes adagját, így gondoltam, hogy lehet, hogy ő még nem éhes 4 óránként azért nem eszik rendesen. Lehet, hogy át kellene térni a napi 4x étkezésre? Ezért azt csináltam, hogy 1/4 8-kor lett volna az etetés, de előtte megfürdettük, természetesen az öltöztetésnél megint jött a hiszti, de utána pillanatok alatt megette az egész pépet, ami nem volt keveés (200 ml). Utána ögtön el is aludt, de 45 perc múlva felébredt, és elég nehezen sikerült visszaaltatni, de 22-kor már aludt. Erre a nagy zaba után hajnal 3-kor felébredt, és simán megevett 100 tápszert, viszont nem akart visszaaludni, így kb. 1,5 órámba telt mire elaludt. Miért ébredt fel ilyen sok pép után??? :roll:
Ti mikor fektetitek a gyerkőcöket este? a 20 óra túl korai? Amikor 20.30-kor ettünk utána hamar elaludt, és nem ébredt fel, de én az esti hisztiket annak tudom be, hogy nagyon fáradt már, ezért próbálkozom, hogy korábban rakjam le. Szerintetek?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

ERRŐL A VICCRŐL VALAHOGY A PÁROM JUTOTT AZ ESZEMBE :lol:

Mit teszünk, ha megvágjuk az ujjunkat?
Nő:
1.) gondolja: au
2.) bekapja az ujját, hogy a vér ne csöpögjön a szőnyegre
3.) a másik kezével elővesz egy sebtapaszt, leragasztja a sebet
4.) megy a dolga után
Férfi:
1.) felordít: "A ku..!"
2.) minél távolabb eltartja magától a kezét, mert nem tudja elviselni a vér látványát
3.) segítségért kiált
4.) nézi, hogy a szőnyegen egy szép nagy vérfolt keletkezik
5.) le kell ülnie, mert hirtelen furcsán érzi magát (eközben megérkezik a segítség, vagyis a nő)
6.) elbicsakló hangon közli, hogy kis híján elvesztette az egész kezét
7.) visszautasítja a sebtapaszt, mert "egy ilyen sebre ez túl kicsi"
8.) titokban ellenőrzi az Egészségügyi Enciklopédiában, hogy egy felnőtt ember mennyi vért veszíthet anélkül, hogy belehalna (eközben a nő elszalad a gyógyszertárba nagyobb tapaszért)
9.) férfiasan turi a sebtapasz felragasztását
10.) steak-et kér vacsorára, a vörösvértestek képződésének elősegítésére
11.) óvatosan felteszi a lábát az asztalra (a nő közben süti a steak-et)
12.) megállapítja, hogy nem ártana néhány sör a fájdalom csökkentésére
13.) ellenőrzi a sebtapaszt, hogy vérzik-e még (közben a nő elszalad sörért a benzinkúthoz)
14.) addig piszkálja a sebtapaszt, amíg megint elkezd vérezni a seb
15.) a nő fejére olvassa, hogy nem tud rendesen sebet ellátni
16.) nehezen lélegzik és jajgat, amikor a nő leszedi a régi és felrakja az új tapaszt
17.) megállapítja, hogy sajnos az aznapi teniszezést le kell mondania, de teljesen véletlenül éppen aznap van a TV-ben az Európa Kupa döntő focimeccs (közben a nő pucolja a vérfoltokat a szőnyegről)
18.) éjjel többször felkel ellenőrizni, hogy a seb nem fertőződött-e el
19.) ezért következő nap fáradt és ideges
20.) megkéri a kedves kolléganőjét, hogy kötözze át a sebet,boldogan szívja be a nő együttérzését
21.) két órával korábban elmegy a munkahelyéről az orvoshoz,hogy nézze meg, nem fertőződött-e el
22.) jobb hangulatban megy este a barátokkal a sörözőbe és a kérdésékre szerényen csak annyit mond: "Semmiség, nem kell törődni vele!"

dita75

NEMO
Sajnálom hogy nektek is a legnagyobb hőségben kell mennetek.
De ugye kocsival mentek?

Hát elég furán viselkedik Réka. Biztosan elfárad estére.

MONIC
Meglepitek valamivel a névnapost?

dita75

Nemone,

érdekes Réka, fogalmam sincs, hogy miért csinálja ezeket, lehet, hogy az új napirend lesz a megoldás nála.
Köszönjük a köszöntést.

Dita,

jó ez a vicc :lol:
Tegnap vettem nagyon akciósan ruhákat Danikának. Szerintem az az ajándéka.
Őt egyenlőre jobban meg lehet lepni ha kukucsosat játszunk egy pelenkával mint egy ajándékkal.

Kép}
monic80

Rakok képeket is:

Viki mami tiszteletére feliratos bodykat is :wink:

Megmondalak anyukámnak:
Kép

A macimat akarom:
Kép

Téged szeretlek a legjobban (a sapkát csak felpróbátuk, hogy kinőttük-e már)
Kép

egy perc alatt megléptünk a játszószőnygről, és anya nem tudja hogy csináltam
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép}
monic80

Moncsi, nagyon cép gyermeked van, látom vannak tescos napozok, nekünk van olyan. Isten éltesse Dancit, nagyon sokáig.

Viki mami drága vagy, örülök hogy teccik Olcsa, :lol:

Némóka, igen most barna az erősebb mint a szöszi, mert egy hónapig nem meliroztattam, azért tűnik sötétebbnek, de majd visszaszőkülök idővel. :wink:

Kép
pgsuska

Sziasztok!

Czinke, Monic: Hogy megy a mérleg nélküli élet? Én is mérlegelek minden szopinál, de már kezd elegem lenni belőle. A legfőbb problémám, hogy este már elég kevés tejem van, örülök, ha 70-80-at szopik Niki, és emiatt már mindig előre idegeskedem. Gondoltam rá, hogy nem fogok többet mérlegelni, de nálunk meg apa ragaszkodik hozzá. :shock:

Dita: Szép formás pocid van! És mekkora! :)

Boni: Vendel manó nagyon jól sikerült! A haja miből van? Hogy varázsoltad rá a fejére?

Zsuzska: Én is rögtön kiszúrtam a hajgumit. :) Olcsa nagyon formás és vagány kissrác!

Némóka: Réka gyönyörűséges! :) Nem lehet, hogy kicsit elcsúszott a napja, azért aludt olyan sokáig, és azért evett éjszaka? Nálunk Niki csinálta egy jó ideig (1-2 hétig), hogy hajnali 1-ig sehogy se tudtuk elaltatni, és nem hiszem, hogy a hasa fájt, mert amint felkapcsoltuk a lámpát, vigyorgott, és játszani akart. Aztán reggeli után délig aludt. Nagyon fárasztó volt, ezért muszáj volt beavatkozni ebbe a napirendbe. Azt csináltam, hogy nem hagytam délig aludni, hanem 10-kor felkeltettem, megetettem, és másfél órát ébren tartottam, aztán 13-kor újra felébresztettem, etetés, másfél óra játék, stb. háromóránként. Az első átállítós napon eléggé nyügi volt, de este már 23-kor aludt, a következő este meg már 22-kor. Most 21-22 között alszik el, de 19-kor eszik utoljára. Este fürdés után nem tudom miért, de nem akar aludni. Most vacsi után van a fürdés, lehet, hogy fordítva kéne, a cici megnyugtatná, és könnyebben elaludna, de akkor megszokná, hogy cicin alszik el, és más nem tudná elaltatni, ebben is tőlem függne.

Monic: Danikának boldog névnapot! :) Igazi kispasi!

Köszönöm az érdeklődést! Mi jól vagyunk, egy-két kisebb problémától eltekintve. A pocakfájás (kopp-kopp) talán múlóban van, a reflux még marad egy ideig, akkor fog javulni, ha az ideje nagy részét függőleges helyzetben tölti majd, és szilárd táplálékot eszik.
Leírom a problémáinkat, hátha valaki tud jó tanácsokkal szolgálni.
Az egyik az esti tejcsihiány. Lehet, hogy nem kéne aggódnom miatta, mert úgy tűnik, annak ellenére, hogy keveset eszik, elég neki, alszik utána 8-9 órát egyhuzamban. Viszont nem bánnám, ha több tejcsi lenne este is. Gondoltam, hogy kipótolom fagyasztott tejcsivel, de Niki nem fogadja el a cumisüveget (friss tejjel sem, reggel baromi éhesen sem). Szóval fejni nem merek, mert ha esetleg nem lesz elég tej a ciciben, akkor a kifejtet önthetem ki, mert cumisüvegből nem eszi meg Niki. Kiskanállal vagy pohárból meg tudom itatni vele, de közben üvölt, és nem akarom, hogy rossz élmény kötődjön neki az evéshez.. De így meg hogy lehet növelni a tejcsimennyiséget???
A másik probléma az altatás. Eddig általában vállon altattuk el, pocifájás miatt így jobb volt neki. De mostmár ideje rászoktatni a kiságyban való elalvásra, mert eléggé hátkímélő megoldás a vállon altatás. :) Viszont amint leteszem a kiságyba, elkezd sírdogálni, mostanában gügyögni (perceken át mondja a magáét). :shock: Kb. mikor tanulják meg a babák, hogy hogy kell elaludni? Hogy lehet segíteni megtanulni nekik az elalvást? Susog-ütöget, felvesz-letesz módszereket próbálta valaki?

Holnap megyünk a második oltásunkra. Remélem, most sem fog belázasodni.

Néhány képecske:
Megeszem a virágot: Kép
Rácsok mögött: Kép
Oroszlánfaló: Kép

denika
Budapest

monic: Mekkorát nőtt a fiad. :shock: Nagyon jók ezek a bodyk, hol lehet ilyeneket venni pesten?

denika: Niki annyira édes. Nagyon nyugodt babának tűnik. Sajnos nem tudok még tanácsokat adni, majd a többiek.

Sajnos most csak a végét tudtam átpörgetni, mert dolgozom. Pusszancs az összes babának és mamának.
vicky79
Budapest III. kerület

VICKY
A mária bababoltban lehet én is vettem egyet: a nagymami kedvence vagyok. Anyám elolvadt tőle pedig még benne sincs Bogyó! :)

DENIKA
Nagyon cuki Niki!
Látom nagyon szeret mindent megkóstolni, az a biztos! :)
Olyan oroszlánunk nekünk is van a Rossmannból, csak a miénk csörgős! :wink: Köszi a pocakdicséretet. Bizony nem kicsi, de legalább jól elfér benne a lurkó! :lol: 8)

Az oltáshoz drukk, ezt még elfelejtettem.

dita75

sziasztok,

Monic: nagyon édi Danci!!! BOLDOG NÉVNAPOT DANCINAK!!!
szerintem is tök felesleges a nagy ünnepség pláne egy névnap alkalmából egy ilyen picinek. persze a szülinap az más!!! mi szülinapkor szoktunk összeröffenni, azokat nagyon szeretem!!!

Némóka: Réka nagyon édes!!! mennyit változott ő is! nagyon szép kiscsaj! nem tudom,h mi lehet a baj, nem lehet, h a tejpép nem annyira tápláló, mint a táp? én nestlé rizses tejpépet vettem, és abban csak kis mennyiségű táp van. de egyébként nálunk is Nándus 16-17 között alszik, és utána már nem, ezért persze tök fáradt már , a pancsinál felélénkül , de utána már csak hisztizik. én ezért most 2 napja kifejem a tejcsit és kipótlom táppal, és cumiból rögtön kapja a pancsi után. mert eddig ügye cici-fejés-cici-fejés-cumi volt és végig hisztizett.
egyébként a mi napirendünk: hajnali 3-5 cici, 8 cici, 11.30 gyümi-husi, 14-15 cici, 18 gyümi-husi, 20 pancsi és utána cici.
és az a furcsa, h van , h hisztizik és elforditja a fejét, h nem kell a cumi, majd egyszer csak bekapja és úgy eszik , mint aki éppen éhenhalt volna már, tökre habzsol.

Dituli: vigyázz magatokra nagyon!!! ezt a hőséget senki nem bírja!

Boni: nagoyn ügyi vagy!!!

Zsuzska: Olcsa nagyon nagy fiú és szerintem is tiszta apja! a napszemcsis nagyon vagány! hajgumit én is kiszúrtam rögtön!

Viki: hát a főzik nem mennek igazán, inkább a gyümik, abba rakom a husit neki. meg eszi a tejpépet, de nem nagy mennyiséget, csak kicsit, de ma pl raktam a banán-őszibarackba 2 evőkanál tejpépet süritésnek. a tápot továbbra is csak nagy mennyiségű tejhez kis mennyiségben a táp. nagyon ügyi vagy a -15 kg miatt.

Nati: én az utróra tippelnék az előző hozzászolókkal ellentétben, noha nekik is igazuk van, remélem mihamarabb beköltözik a tesó!!

ma Nándus nagyon nyűgös votl reggel, nem akart visszaaludni, így kimentünk a játszóra, persze mire visszajöttük kajcsiidőre, már tök fáradt volt és nyűgösebb, mint reggel. de tök jó volt a játszón, ő jól elnézelődött, én meg jót dumcsiztam. levittem egy pokrócot is, de sajna csak a füvet gyomlálta és gyűrte volna a szájába. meg volt 2 kisgyerek, akik a pokrócon közlekedtek mellettünk , tiszta homok lett minden és az anyukájuk rájuk sem szólt, így felvettem a kezembe Nándust és elraktam a pokrócot.
tegnap is voltunk lent, tegnapi napunk tök jó volt, volt játszótér, házimunka, Nándus egész nap jó volt, csak lefárasztott, h 18tól lefekvésig kezemben volt végig, mert vagy evett v nyafogott , és kézben akart lenni, így a npa utolsó pár órája teljesen lefárasztott.
reméelm azért a mai nap vége máshogy fog alakulni!

szép napot mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Danika, Isten éltessen első névnapod alkalmából! (Gyönyörű kisfiú vagy!)
Zsuzska,kérünk még Olcsi képet,tegnap hangosan nevettem,amikor láttam,utána az egész családom a gép köré ült,jót röhögtünk a feltolt szemüvegesen!
persze a Topic lánykái is gyönyörűek! :P :P :P
Sajna,nálunk mindhárom gyerek beteg picit,40 fokban elkaptak valami torokvírust.Jött a gyerekorvosunk,orgonasípként álltak sorba a vizsgálatra. (Lócus persze Apa kezében....)Lehet a fagyi,de mitől beteg Lócika?
Dita,jó a vicc! nagyon úgy érzem én is,hogy lányod lesz...

Kép
f.ancsi

Denika: a mérlegelésbe belelehet hülyülni, én vagyok az élő példa! 7 hós elmúlt Nándus mire sikerült megszabadulnom a mérlegtől. ehhez az kellett, h a párom jól nekem essen és azt mondja, h menjek most már pszichomókushoz, mert Nándusnak semmi baja, Nándi szépen fejlődik , szépen nő és nagyon ügyes mozgékony sajtkukac, uh eleget eszik. na arra volt szükség, h a védőnő felvilágositson ,h azért eszik Nándus szépen hajnali 3-5 között, mert én akkor félig alszom és nem idegeskedem. szóval már 4 napja nincs mérleg és nagyon jól vagyunk! Nándus nagyon szépen eszik !
esti tejcsihiány ismerős! mig reggel 200-250 is van, addigra estére 120-150, de volt már olyan is , h csak 100. nálam a fáradtság, fizikai lelki hogylét a mérvadó. szerencsére Nándus elfogadja a cumit, de csak a max 1 napos tejcsit, fagyisat nem, tápot is csak keveset.
homeós bogyók ricinus communis, ultrica urens 5 ch és nekem még bejött a pulsatilla 5ch , ez lelki eredetű tejserkentő. van a méregdrága more milk 120 bogyó 10e, és vannak teák. én ittam a görögszénamagot, de most a kecskerutafű teát iszom, ettől reggelre tök bedurran a cicim.
de a legfontosabb a nyugalom.
alvásra nem tudok okosat mondani, Nándus többnyire a karomban alszik el, de ezen is most igyekszünk változtatni.
sok sikert!

Zsuzska: 5 hósan jött ki az első foga, pont máj 14. vettük észre. a 2. pár héten belül bújt ki.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Vicky: Tyűha, nemsokára 12 hetes leszel. Mész kombinált tesztre? Én a Margitban voltam, ott ingyen volt, de asszem a MÁV-ban is ingyen van. Jól emlékszem, ott fogsz szülni?

Dita: A mi oroszlánunk is csörög, csak az a képen nem látszik. :) A fejében van a csörgő, Niki szereti pofozgatni, mert nagyon pici ütésre is elkezd csörögni. :) Már egyszer fel is emelte a sörényénél fogva. :) Jah, és nem én adtam a kezébe, hanem ő saját maga fogta meg.

Czinke: Köszönöm a tanácsokat! Veszek majd ricinus bogyót, meg kipróbálom a kecskerutafű teát, hátha bejön. Most a Laktoherbet iszom, meg az ultricat eszem, de nem sokat használnak. Most, fél 2-kor ettünk, 90-et sikerült szopiznia fél óra alatt, de a végén már alig nyelt valamit. 140 körülivel lettem volna elégedett. Már most félek az estétől.. :roll:

denika
Budapest

Sziasztok!

Monic!

Danikának sok puszi névnapja alkalmából! Csoda édes a képeken, olyan nagyfiú!

Viki!

A második szülinapos képken is édes a nagyfiú :) A tortából is jöhetne egy szelet :) :wink: Tényleg jöhetne már újra a nagy poci? Akkor drukk hozzá! Egyébként kíváncsi vagyok, kinél kopogtat az első topicbaba-tesó :wink:

Linácska!

Hú, ez a vese fájás gáz lehetetett...

Némóci!

Utólag boldog félszüleétsnapot Rékának! Hihetetlen huncut kis csaj lett belőle :) Tényleg tartsátok hét lakat alatt :)
Nálunk 7-kor van fürdés, 1/2 8-ra alszanak mint a tök, mert ha tovább várok ők is nyűgösek, főleg az Eszti. Néha változtatnak a kis mihasznák a napirenden, csak győzzük kitalálni, hogy hogy is képzelik el a kis napjukat :wink:

Zsuzska!

Nekem is feltűnt, hogy Olivér tiszta apja, pedig én béna vagyok az ilyenekhez :) Igazi vagány nagyfiú :) Viszont a hajgumis sztorit akkor se szúrtam volna ki, ha 100 évig ülök a kép előtt, és nézem :) Jó szemük van a többieknek :)

Nati!

Émn is úgy jártam, mint Linácska, akkor jöttek a bébik, amikor épp sztájkoltam, és se vitamint, se folsavat, semmit nem voltam hajlandó bevenni... Egyébként azt honnan tudod, hogy megtermékenyült a peteset ha csak egyszer volt pozitív a teszt?

Denika!

Estére mindenkinek kevesebb a teje, viszont az esti tej zsírosabb. Ha elég Nikinek, akkor ne aggaszd magad miatta. A tejmennyiséget csak úgy növelheted, ha fejsz is, vagy gyakran mellre teszed Nikit, mert enélkül semmi csodaszer nem ér semmit! A lefejt tej meg jól jöhet még a főzelékek bevezetésénél, ha esetleg azzal nyenyőkézed össze a zöldséget. Örülni fog Niki az ismerős íznek pl. a répa mellett :wink:
Elalvás: nekem az összes gyerekem cicin aludt el. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy ha csak belassult a cicin, akkor is nyugodtan letetehetem, mert úgyis elalszik. Ez kb. 5 hós koruk körül jött el.
Csodaszép a lányod! Oltáshoz kalap drukk!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok

Deni a ha gyapjúfonalból vna, és rá van varrva a manó sapira :lol:

Ricinus Communis 15ch tényleg jó .sokaknak inkább az használ, mint az Urtica. igény szerinti szopi és a fejés!. ha nappal fejed akkor estére újratermelődik nem?

altatás. elolvastam a Suttogót, az Aludj jól gyermekemet és mindegyikből csak amit úgy találtam hasznosítottam! sosem görcsöltem rá dolgokra! szerencsére van két unokaöcsém és egy segítőkész nővérem! Zsiga amíg kicsi volt, kézben aludt el vagy cicin.. aztán gond nélkül ha letettem az ágyába csend, sötét 20 ő percen belül mindig alvás. ha sír én felvettem.. most hogy nagyobb ha sír vagy felkel akkor visszafektetem . van amikor csak egyszer van amikor 20*kell ismételni de tudja ez is az alvást jelzi. éjszaka jelenleg egyszer kel. nagy ritkán van olyan, hogy kikéretőzik közénk alszunk együtt pár órát aztán visszaköveteli saját ágyát! ő ilyen..

vannak dolgok amiket a második gyereknél máshogy csinálnék altatásnál pl a délutáni alci no pihenőszék, babakocsi..irány az ágy

8)

Évi de te nme gyógyszerek melletti stimunál babásodtál? ú

KÉpzeljételk a 2008as KAális babás topikon spontán baba dömping van! én meg most csúsztatok :lol:

én tudom pl hogy a DPO rövid 11-12 napos..ez akár sárgatest elégtelenség jele is lehet., vérvétel sose mutatta, de a mostani ciklusban nyákot figyeltem, hőmérőztem és LH teszteltem.. PÉ volt, el is kaptuk de 11 DPO nál elkezdtem mensizni .

szóval ha mi belevágunk closty és Utro kérése lesz dokimtól! spontán babáról nem álmodok.. eddig se védekeztünk.. és mégse... pedig sokszor kaptuk el Pé-t .de szerencsére Zsigi jelenléte miatt nem gyötrelmes a dolog . :lol:

DAncsinak boldg névnapot! a második ké a kedvencem!
Vendég

Boni!

De, de a stimus gyógyszereket bevettem, szurit beszúrtuk, oszt ennyi. :wink: Progipótlást meg egyiknél se kaptam semmit.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

DENI
Ja bocsi ezt nem gondoltam mert a miénk olyan hogy a teste egy karika és abban van valami ami csörög. A feje az teljesen olyan mint a tiétek és a színe is! :)
Sok sikert a szopis szerekhez és no para, no idegeskedés!

CZINKI
Vannak ilyen király szülők. Én azért nem szerettem ha áthozták a szomszédok a gyerekeiket, mert nekünk nem fogadtak szót, a szülők meg nem szóltak rájuk. Gondolom nekik sem fogadnak szót ezért már nem is szólnak nekik semmiért. A legelső látogatásuk alkalmával a kiscsávónak az volt az első dolga hogy tönkretette a párom fiának az egyik távirányítós autóját. Azt se mondták hogy sorry!

ANCSI
Sajnálom hogy beteg a család. Ezt én sosem fogom megérteni hogy a nagy melegben hogyan lehet megfázni...... a lányoknál lehet a fagyi, de Lóci??? Talán puszilgatták a lányok és úgy kapta el. Édesek lehettek ahogy sorakoztak a vizsgálatra! :)

Kiváncsi vagyok miből gondolod hogy kislányom lesz.

BONI
Remélem a rásegítéssel megint elsőre sikeresek lesztek ahogy Csigánál is! :) Drukkolok a fordos szoknyának. :)

dita75

Denika,

estére nekem is mindig kevesebb a tejem.
Linácska szokta a Mom cumit ajánlani az üvegre mert ez teljesen olyan mint a női mell. Hátha azt elfogadná Niki.
Nagyon szép kislány és irtó ügyes.

Czinki,

én már 2,5 napja nem mérlegelek és mostmár el tudom képzelni az életünket nélküle. De ne tudd meg hányszor kerülgettem a mérleget ebben a 2,5 napban. Mint az alkoholista a piásüveget. De sikerült megállnom :lol:
Rokonok bejelentkeztek köszönteni, nem készültem nagyon kis üdítő kis rágcsálnivaló. Mi is a szülinapot ünnepeljük inkább.

Ancsi,

jobbulást mindhérom gyerkőcnek. Lehet, hogy a fagyi az oka, és a lányoktól átragadt Lócira is a torokfájás.

Boni mami,

én sem bízom spontán babában. Bár vannak még csodák... Én sem szedek semmit, nem is védekezünk. Nekem a dokim a lombik miatt nem is írt fogigátlót, azt mondta felesleges mérgezni velem a szervezetem. Elvileg a szopi alatt nem leszek terhes ha meg igen akkor együtt örülünk majd a babának. Meg aztán biztatott, hogy van ismerőse aki a lombik után szült még 3 spontán gyereket. Jó fej, jólesik amikor lelket akar önteni belém.

Évi,

hogy van a kis csapat? Meleget hogy bírjátok? SZoktatok sétálni járni az iker babakocsival, vagy inkább otthon a kertben levegőztök?

Vicky,

a Mária babaloltnak van Nyíregyházán is üzlete, ezeket a felsőket mind Viki mami vette nemkünk, én átutaltam neki az árát ő pedig lepostázta nekünk.
A téged szeretlek a legjobban feliratút pedig Danika Lackó fickótól kapta.

Kép}
monic80

Sziasztok!

Most vagyok itt először ebben a topicban. Azért jöttem ide, mert szeretnék kérdezni tőletek az inszemivel kapcsolatban. Gondolom volt közületek valakinek ilyen beavatkozása. A kérdésem az lenne, hogy mennyibe kerül ez a Kaáliban? Volt ott esetleg valaki? Meg hogy mennyi próbálkozás után sikerült netán a baba így?

Sajnos minket odairányított a dokim, ezt látná jó megoldásnak, mivel a férjemnek nemlett tökéletes a spermaeredménye.

Monic80: Nagyon édes a kisfiad! És szuperek a bodyk is! Hol lehet ilyet csináltatni?

Kép
babicsek

denika: Igen, a mávba megyek kombinált tesztre és ott is fogok majd szülni. Már nem bánnám, ha mondjuk jövő héten szerda lenne (akkor már túl leszek az uh-n). Te is megcsináltattad? Mennyi idő alatt van eredménye? És mikor kellett menni a 12 hetes uh után?

monic: Hát tüneményesek ezek a rucik. Olyan nagymamásat én is vennék, amilyet dita vett. Meg azok is nagyon tetszenek, amik neked vannak.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm szépen a javaslatokat, csütörtökön megyek tüszőkukucsra, akkor a dokim is meginterjúvolom, aztán majd közösen döntünk :P .

Elkeseredve nem vagyunk, hisz itt van Bencusunk, de azért nagyon várjuk a kistesót!!! (de hát ti tudjátok, milyen egy babó után vágyakozni, nem kell ecsetelnem)

Kicsit visszaolvastam, de persze a fonalat nem tudom felvenni :shock: , szerencsére jó aktív ez a topic!!!
A babák tüneményesek!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádnivalóak!!!!

Linacska,
A barátnőmnek is vesetágulata lett a végére, 4-5 napig iszonyatosan görcsölt, de mire vissza kellett volna mennie, elmúlt szerencsére. Utána gond nélkül szülte meg a picit. Ha nem múlt volna el, kapott volna vesekatétert, de ezt csak a végső esetben. Szedhetsz ilyenkor fájdalomcsillapítót, de nem tudom, hogy melyiket, de ha érdekel, megkérdezem!

Nemone,
Nem lehet, hogy a foga jön Rékának????

Denika,
Ha esetleg nem hallottál még róla, akkor nagyon tudom ajánlani a More Milk kapszulát tejserkentésre, vagy az utrica urenc CH5-öt. A kapszula drága, de én ennek köszönhető, hogy szoptatni tudtam 8 hónapig! Egyébként nagyon gyakori, hogy estére kevesebb a tejcsi…

Évi,
Visszanéztelek, hogy neked mekkora pocakod volt!!!!!!!! Gyöngyörűűűűűűűű!!! Hogy bírtad??? Derekad??
Onnan tudtam, hogy megermékenyült, hgoy pont akkor voltam 21. napi hormonvizsgálaton, s a hormonokból látszódott. Most meg pozi lett a teszt, meg a hcg vérvétel is kimutatta, hogy volt valami, de nem tapadt meg..
Vendég

Voltam az urológusnál. Tele van vérrel, gennyel és fehérjével a vizeletem, de szerencsére nincs ok az aggodalomra. Megnézték UH-n a vesém, teljesen tökéletes, azt mondták, ritka, hogy ennyire nem nyomja a baba, teljesen szabadon van. Úgyhogy nagy valószínűséggel ürülhetett egy kis kő, vagy homok (én nem vettem észre), és ezért van a vizeletemben mindenféle, ami majd kitisztul.
Viszont a legjobb az volt az egészben, hogy megnézte Lili veséjét is, és közölte, hogy semmi baja, és ki mondta azt a baromságot, hogy nem fejlődik a fél veséje, meg hogy nem fürödhet másokkal együtt..., hülyeség, és ez a kislány teljesen egészséges veseügyileg, és holnaptól fürödjön az oviban a többiekkel. Ez így a 40 fok előtt nagyon jó hír.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, max lehet még 10-12 napod sztem, én nagyon drukkolok Neked! És persze Levi babának!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska

Dita, VIcky,

egye-fene, akkor megláthatjátok a nagymami kedvence vagyok felsőt is. :wink:
EZt azért nem raktam fel mert telefonnal lett fényképezve de a kedvetekért most áttöltöttem a gépre.
Anyák napján ezt az mms-t küldtem szét a nagymamáknak. Náunk is nagyon nagy sikere volt. :wink:

Kép

Nati,

köszi a Danika dicséretet. Ezeket a bodykat Pesten illetve Nyíregyházán lehet kapni a Mária bababoltban. Danikáét Viki mami vásárolta és postázta el nekünk.
Vannak még nagyon aranyos feliratok spenótról meg tökfőzelékről is, szerintem Viki mami tesz fel a kedvünkért olyanokat Lackóról. :wink:

Viki mami,

kaphatunk Lackóról feliratos bodys fotókat? :wink:

Linácska,

szerintem sem sok van már hátra neked. Remélem megvárja Levi az aug 1-jét.

Kép}
monic80

Sziasztok!

ezek a pólók!

tnati drukkolok tesónak!

babicsek, nekem 40e maga a beavatkozás 10e körül az injekció plussz vérvétel és 2.Uh is pénz, de azt nem tudom menni. nekünk összeteszem a két kezem elsőre sikerült!

megyek apkolni, jönnek ma vendégek

Tegnap elkészült barátaink kislányának csillagbabája is Kép

Ime az unokatesók! tegnap kaptam húgomtól a képet! én meg előkerestem Zsiga képét! édesek!

Kép Kép
Vendég

Zsuzska, Monic,
nekem azt mondta az orvosom, hogy tuti kivárja Levi az idejét, sőt, valószínű kicsit túl is hordom, mert még teljesen zárt vagyok, nagyon fent van a gyerek, és a méhlepény is alig érett. Na meg Lilivel is kihúztam, szóval minden jel arra mutat. Igaz Lilinél meg azt mondta, hogy a télapó hozza, és mégis 20-i lett.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?