Sziasztok!
Itt továbbra is nyomi idő van. Most éppen nem fúj a szél, de szemerkél az eső és annyira lehűlt az idő, hogy simán vasaltam vagy 70 percet (amúgy nem szoktam ennyit, mert lever a víz).
Apa így nem tud melózni este, viszont "cserébe" elmet focizni
Megint szalma vagyok.
Már feldíszítettük a lakást Bendivel. Van egy Happy Birthday feliratú girland is, de Bendi azt mondta, az van ráírva, hogy boldog szülinapot, Bendegúz. Én meg meghagytam a hitében.
Van egy kis gondolkodni valóm, gondoltam, megosztom veletek: Bendi már pár hónapja mondogatja, hogy neki van két kisfia, a Vo és a Vat. (Nem tudom, hogyan kell írni, így fonetikusan írom
). Mindenféle sztorikat talál ki róluk, beszél hozzájuk, meg mintha cipelné őket a kezében (olyan kicsik, hogy elférnek a markában). Ez szerintetek nem baj? Csak a fantáziája túl élénk?
Anita, csak pár dolgot adtam el
Ruhát, meg termékmintákat (ami újságban szokott lenni), mert nem szeretem kidobni a kukába. De lehet, hogy üzleteltünk már. Ott is a saját nevemen vagyok
Nagyon kedves vagy, hogy Antóniához hasonlítasz (és hogy szebb vagyok-néha több dícséretet kapok itt, mint otthon), nekem ő nagyon szimpi amúgy is. Csak ő kb egy tízessel könnyebb nálam
De tetszik, ahogy az ismertségét felhasználja a cukorbetegség felismerésére.
Pulykakakas
Látszik, hogy sokat foglalkozol/tok Bogival.
Nitácska, az nem jó, ha leégtél. Nekem anno Bendivel erősebb naptej kellett, mert hamarabb pirultam. De a pocakosság után elmúlt. Kend be magad alaposan valami napozás utánival, vagy aloéval, vagy panthenollal.
Susy, én küldöm felétek is szívesen
Sziszkó, Szombathely mellett lakunk, tehát ami nyugat felől jön, az minket ér el legelőször.
Teszveszen már néztem én is babacuccokat. Különben nálunk is úgy volt, hogy Apa utálta, aztán megmutattam neki, akkor meg már nem engedett ide a net elé, hanem mindig ő akarta nézegetni az aukciókat. Aztán ő hamar le is kattant róla.
Brigi, már nekem is eszembe jutott, hogy valakire nagyon emlékeztetsz, de én sem bírok rájönni (de azért Tüncike...Sok lenne a jóból.)
Hát, igen, 2015 még 6 év. De ráérünk
Tudod, addig még a kistesót is fátyolhordozó állapotba kell hozni
Sztem neked is hamar el fog menni: megszületik a baba és utána alig lesz időd szervezni. Nagy esküvőt akartok?
Megyek dinnyét szeletelni. Vettünk tegnap egy legnagyobbat (12 kg volt), de már csak a negyede van meg. Mást nem is ettem ma
K.