Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Encsike, Bendi az apjára hasonlít nagyon, neki vannak ilyen hosszú pillái. Nekem is jók, de az övék :roll: Minek egy férfinek? :lol:
Őszintén szólva nekem is csak kínlódás ez a sok babaholmi, mert folyton azokat hajtogatom... De ma befejezem, és Apa felviszi a padlásra. :( Majd előszedjük újra, ha kell. Mondta is a párom, hogy szegény kistesó csupa levetett ruhát kap (ő is kisebb tesó, így tudja, mivel jár-én elsőszülött vagyok). De mondtam, hogy 1. nem fogok kiszórni egy rakat cuccot, amit a Bendi sokszor csak 2-3x hordott, 2. nyilván, venni fogok neki újakat is. De amíg kicsik, addig olyanok a ruhák, mintha újak lennének. Bendi gyorsan is nőtt, de amúgy is. Szóval, én sajnálnám... :? De persze, veszek újat is, főleg, ha kislány lesz.
Nekiállunk a projektnek lassan: új dokihoz mentem, most kedden néz egy pé-t, aztán kapok tüszőrepesztőt azt hiszem. Ha meg legközelebb megjön, akkor nézünk 3. napi hormont is.
Hát, ha összejön a baba nálatok, akkor biztosan kiürült a gyogyi, mert különben nem foganna meg, nem? Gondolom, úgyis örülnétek neki :)

Sziszkó, én ezért írok wordben, szinte mindig :) Kiakadok, ha ledob a gép, amikor már 20 perce verem a billentyűzetet.
A Blues Company-t nem ismerem, igaz, motorostalikra sem járok :) Nem most van Zamárdiban?
Köszi, Bendi nevében is.
Nagyon jónak tűnik a babakocsi, és az ára is baráti. A zöldet én is szeretem, főleg, mert zöld a szemem :)

Na, ma hülye voltam megint: megvettem Bendivel az ajándékát, betettük a bátyja szobájába. Szegény, folyton belopózik és nézi... Akkor kellett volna megvenni, amikor nincs ott, és eldugni vasárnapig. De hülye vagyok. Most csak a szívét fájdítom. Hát, gyereknevelést holtig tanul az ember :evil:

Megyek, megtöltjük vízzel a kölyköcske medencéjét, aztán elmegyünk görögdinnyézni :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!!!

Szisz!!! A fönök nem tudja mert nem ért rá én meg nem értem rá várni. Majd jövőhéten szerdán megint járok arra, hátha lesz 5perce. Szerintem nem telefon téma, föleg mivel több dolgot kell tisztázni az állásommal kapcsolatban.
Vásároltam már a tesz-veszen, egész jó dolgokat egész olcsón.
Ja a párom már kész van, mert mindenből én is a zöldre kattanok rá először.. :lol: :lol:
Kinga!!! Nagyon szép a Bendi. És nagyon szép Kinga is! :lol: :lol:
Párodnak milyen vállalkozása van???
Az előbb halál rosszúl lettem, tisztára hőgutát kaptam , itt volt a gáztervező és kint kellett vele feszíteni..hát mit ne mondja, nem volt egy utolsó dolog mikor végre lefeküdhettem!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Kinga
igen, de sajna ennek meg ez a hátul ütője. No, de túl vagyunk a legnehezén :)
Nagyon szépek vagytok! Bendi milyen nagyfiú már :shock: És azok a szempillák :wink:

Encsi
Köszi!
hát nem leányálom, de az intenzívhez képest már egy fokkal jobb.

Szisz
köszi!
Babakocsi sztem tök jó, és nem is sok érte (a többi hasonló 100 e körül van).
B C- t én ismerem, párom imádja! Mi is voltunk már motorostalin, és láttam őket élőben 8)
Vendég

Kinga!
Szuperek a képek!! Csíkos haj, haláli :lol: :lol:
Jégkorszakot néztük.

Sziszkó!
Jó messzire mentek babaverdát venni :lol:
Ez a verda különben kísértetiesen hasonlít a Bergonra. Nekünk az volt, de Én nagyon meg voltam vele elégedve.

Válaszolt a Vaterás hapsi. 60000-ért csinálná az ágyikót!
Én szoktam a TeszVeszen és a Vaterán is vásárolni. Utóbbit jobban szeretem. Általában csak új dolgokat veszek, de egyik rokonunk használtakra van ráállva, azt mondja tényleg pár ft-ért vesz a gyerekeinek rucikat a TeszVeszen.

Megyünk medizni
8)

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Kinga!
Nem tudom most hol van motorostali.Mi csak Sirokra szoktunk járni.Ez közel van hozzánk.És több ismerős is erre jár. :lol:
Lehet,hogy hülye vagyok,de én eddig úgy tudtam,hogy Nektek "csak" Bendi van,nem?Csak mert írtad,hogy az ajándékát meglátta a bátyja szobájában.
Most jól össze vagyok zavarodva! :shock: :oops: :shock: :oops:

Ronci!
Vettetek már valamit a picinek?Bár még gondolom koria.Mi is csak most kezdünk el vásárolgatni. :D :wink:
Na,akkor szerdán lesz a nagy nap! :roll: :lol:
Vigyázz a napon!Ez az időjárás nekünk,kismamiknak nagyon nem kedvez! :? :? :? :? :?

Kitty!
B.C. 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:

Gani!
És 60 ezerért megcsináltatjátok?Kicsit húzós az ára.De tényleg nagyon szép! :lol:
Hát állatkertbe mindenképp akartunk menni a nyáron.Igaz a budapestibe,de mivel ez a babaolt nyíregyen van,így odamegyünk.
De vásárolgatni szerintem Pesten is fogunk.2 hét múlva megyünk 4D-re Pestre,akkor több bababoltba bemegyünk és felírjuk az árakat,kalkulálunk,aztán augusztusban,legkésőbb szeptemberben megveszünk mindent.
Anyósom épp ma kérdezte,minek vásárolunk még,hisz október még messze van! :shock: Atya ég,hol él ez a nő?????? :? Gondoltam magamban.Olyan gyorsan elrepül az idő.Azt hittem,hogy hosszú idő lesz itthon babaásan,de nagyon repkednek a hetek!Én se gondoltam volna! :roll: :roll: :lol:

Jó medencézést Nektek! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szisz!!!
Kingának csak a Bendi van MÉG. De a párjának vannak nagyobb gyerekei. Jól emlékszem Kinga? :lol: :lol:
Még nem vásárolunk.csak magamnak vettem gatyákat, meg megyek a C&A-ba, mert minden kismama holmi nagyon le van akciózva. nekem meg már mindenem nyomja a pocim.. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Lányok!
Már van MÁRCIUSI babánk,csak az anyukája nem jön felénk mostanság! :roll: Most néztem a márciusi topicot és lám,ott van Szparanghen! :)

Ronci!
Ja,így már értem!Mármint ami Kingával kapcsolatos! :lol:
Én sokáig a farmernacikat úgy hordtam,hogy nem gomboltam be és egy befőttes gumival "kötöttem" össze.De ez a megoldás csak hosszú felsőknél volt jó ugye. :D

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Igen én mindig megérzem, főleg ha kaptam repesztő injekciot.
De amugy is, csak akkor kicsit kevésbé erősen.
Nekem nyomo érzés, az alhasban egyik oldalt és sugároz a derékra is.
Vendég

Pusz Mindenkinek !

Ma voltam dokinál és sajna visza jött a miomám, nem is kicsi 86 X 60x55 mm-s , plusz meg van vastagodva a méhnyálkahártya. Hát így hiába akciózunk :cry: Hétfőn hormonvizsgálat , kedden eredmény azttán tovább. Pedig januárban már visza huzódott , most miért jött elő senki nem hívta :evil: :cry:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok, megint! :lol:

Szisz, Ronci jól tudja, közös MÉG csak a Bendi van, de páromnak van kettő nagyobb gyereke. Az anyukájukkal laknak, de itt is van saját szobájuk, akkor jönnek, amikor akarnak. Jövő héten Bendit is a bátyja fogja hazacipelni az oviból.
Vásároljatok csak, ez az év úgy repül, mint a huzat... Készen vagyok, hogy a felén is túl vagyunk. És mennyi minden történt...
AMúgy kérdezted a Teszveszt: én szoktam ott vásárolni, használtat is és újat is. Én még nem csalódtam, tényleg jó áron vannak cuccok. Eladni is szoktam, azok is bejöttek. Szerintem ki lehet fogni jó cuccokat, de figyelni kell folyamatosan.

Ronci, aranyos vagy... Már ami Kingából látszik. :) Kicsit már idegesít a napszemcsi, de nem teszem kockára a műtét eredményét.
Pihenj egy kicsit. Néha gondolok rád, hogy milyen jól bírod a melódat, pedig az szerintem baba nélkül sem semmi :shock:
Páromnak egy helikopteres cége van, ilyenkor szúnyogokat írt a városoknak és növényvédőszerekkel permetez a gazdaságokban. Ezért a nyár a főszezon. De persze, télre is van: van egy ingatlanos cége is. Nehogymár valamikor ráérjen :roll: Á, nem elégedetlenkedem ám, csak akkor rossz, amikor reggel elmegy 5-kor, este hazaesik fél 11-kor, és ez mondjuk huzamosabban megy, pl 2 hétig. Akkor már nyűgös vagyok :(

Kitty, a lényeg, hogy túl van rajta, és lassan javul a helyzet. Gondolom, ezután úgyis többször felülvizsgálják, nem :?:

Anita, köszi :) A csíkok... Eddig három volt, most már 5 kellett... Legközelebb majd Nike pipát akar... Mert ő "menő kiscsávó"-ezt a bátyja mondta rá, azóta is halljuk. :roll:
Jó hűsölést a medencében :) Mi lemostuk a térbetont, össze-visszafröcsköltünk, tökjó volt :)

Szilvike, milyen furcsa :) Minden nő más és más :) Nem baj, csak sikerüljön, drukkolok :)

Lemostam mindkét teraszt, a térbetont, és átválogattam a babarucikat. Nagyon jó volt, még kis pelenkák is vannak. És megtaláltam-szépen becsomagolva- a kislányruhákat, amiket Bendinek vettem. Mert azt hittem, lány lesz... Bendi meg segített, anniyra be van sózva, hogy eldugdosott a szobájába kisruhákat, hogy azonnal elő lehessen venni, ha kisbaba lesz :) Hogyan fogja ez a gyerek kivárni a 9 hónapot... :)

Na, mára tényleg eldugulok. Hiányoztatok, amíg nem voltam gépközelben :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat.

Nita: Jó balcsizást.
Kinga: Nagyon édes Beni. Valószínűleg a kis tesó nem fog hiányt szenvedni majd a bátya vigyáz rá.:lol:

Surmi: sajnos ezek nem várják hogy hívják őket. De remélem hamar el húzmeszire.

Roni: vigyáz magadra ebbe a melegbe. A Picur jól érzi magát oda bent. Ha te is jól érzed magad.
Encsike: Gyönyörű a torta .nagyon ügyes vagy. Azért lesz hosszabb mert én most munkanélküli vagyok .a párom most kezdet el dolgozni.
Mi most úgy vagyunk hogy védekezünk(bár nem nagy erőkkel.) de ha jön a baba akkor jöjjön.
Sziszkó: Hajrá!
Kitty: BOLDOG SZÜLINAPOT! ez a ciklus dolog nálam sem volt rendben.

Gani:
párom nélkül és se mennék nyaralni. Mi két hete voltunk együtt amikor ő elutazott 2 hétre nyaralni .akkor megfogattam hogy soha többé nem engedem el.

Hékás: nem baj hogy késett a meglepi. Bár majdnem elrontották. Most megy is a megsértődés.
Anyósom itt akart lenni mikor megkéri a kezemet. De nem tudott itt lenni úgy hogy csak a barátnőmék voltak itt (mivel náluk volt az udvaron) ő sokat segített a szervezésben. És a párom akart tanukat. De én őrülök hogy nem volt itt mert akkor az én szüleimnek is itt kellet volna lennie nem? Vagy most csak én gondolom rosszul? :

Kép
zuzmo4
Érd

Kitty!!! Boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Kitty

Boldog születésnapot!

Kép

Kép
Kép
susytunder

Kinga
Jók a képek! Nagyon édes az alvós kép a kicsi fiadról! :)

Én vaterázni szoktam, szeretem, most legutóbb Kristóf triciklit kapott onnan.

Szép hétvégét mindenkinek lányok, ma nagy viharok lesznek, vigyázzatok!

Kép
Kép
susytunder

Hello!

Sziszkó!
60-ért semmiképpen nem akartuk csináltatni. Annyiért lehet venni is.
De. Közben megnéztük azt a tornyosat és az alacsony. Nem kuckós aljút akarunk, hanem tanulósaroknak valót. Ami meg csúszdás, az mind csak kuckó aljú. Így valszeg csak csináltatni kell.Most várom, hogy válaszoljon az asztalos, hogy meddig nyúlna ki a csuszi.

A nyíregyi vadaspark nagyon tuti. Mi tavaly voltunk ott, Bogi odáig meg vissza volt. A Bp-ibe nem voltunk még, meg a debrecenibe(ott meg van vidámpark is :D ), azokat tervezzük erre a nyárra.

Anita
Kép

Kép
gani

Csak gyorsan beugrottam mesélni Nektek egy tegnapit. Este beszélgetés apával:

- Elvegyek valakit?
- válasz nincs, csak nevetés
- Hallod? Elvegyek valakit?
- Aha. Mikor?
- 2011. július 30 jó?
- hát ha szombat...
- az, már kinéztem egy ideje, de nem kérdezted :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval megvan az időpontunk!!! :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Tegnap hívott egy ismerősünk, éppen Münchennél járt, nagy szél, eső. Nálunk meg, 39 fok. Na, jelentem, ideért: 16 fok, szél, szakad az eső. Máshol is ilyen idő van?

Zuzmó, köszi, de azért én kíváncsi leszek, élőben is ennyire fogja-e szeretni a tesót... :wink: Majd meglátjuk.

Susy, köszi :D

Surmi, jön az hívás nélkül :( Majd gyere az eredménnyel!

Kitty, BOLDOG SZÜLINAPOT!

Brigi, gratula :) De édes a párod :) Én valamire mondtam Bendinek, hogy mondja meg Apának, vegyen el engem feleségül. Erre majdnem a bőgést kezdte el, hogy Apa ne vegyen el engem tőle. Győztem megmagyarázni, hogy ez nem igazi elvétel :) Mindegy, 2015-re már nagyfiú lesz, megérti. :D

Igazi, punnyadós idő van, semmit nem lehet csinálni :?

K.

Kép

Kép
kinga82

Brigi!
Gratu az időponthoz! :D

Kinga!
Itt még jó idő van, de holnapra (vagy még ma estére) bizti ide is eljut az, ami most nálatok tombol.

Azta!Szoktál árulni is a Teszen? Lehet, hogy már kötöttünk is üzletet?!
Már akartam írni, hogy szerintem annyira hasonlítassz Erős Antóniára. Persze Te szebb vagy :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!
megjöttem!!!!!!!!!!!
nagyon de nagyon jól éreztem magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de sajna csúnyán leégtem elől-hátúl mindenhol ......annak ellenére hogy a tiltott időbe nem tartózkodtam a napon és be is voltam kenve!!!!!!!!!!
most szenvedek kicsit...no meg még nagyon fáradt vagyok......tegnap éjfélre értem haza mert annyit késtek a vonatok!!!!!!!!!
plusz huzatot kapott a jobb szemem a vonaton....igaz ez a az én hibám mert nem tudok a seggemen űlni hanem az ablakba lógok..........:)

Barnika nagyon élvezte a vizet....ugy rugdosott ahogy a hullámok lökdösték a hasam......

Kitty Sok Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Brigi is úgy emlékeztet valakire, csak arra még nem jöttem rá, hogy kire :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Nita!
Hármasban (négyesben) voltatok?
Bizti erősebb naptej kellett volna. Kenjed most is a bőröd, valami speckó nyugtató krémmel!!!!Nagyon fontos!

Anita
Kép

Kép
gani

Brigi
Gratulálok!!!

Mennyire dobja meg a klíma a villanyszámlátokat?

Kinga
Épp volt eszembe, hogy te kezded a határnál a felüdülést, és szegény Ronci kap csak legkésőbb egy kis enyhülést az ország másik végén.
Nálunk még semmi, de már NAGYON várom, a bugyimból is folyik a víz.

Kép
Kép
susytunder

Kinga!
Te hol is laksz? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Szita agyam van! :oops: :oops:
Nálunk lakásban 29 fok van :!: :!: :!: :!: Kinnt meg kb 36! :shock: :shock: :shock: :shock:
Kicsit lengedezik a szél,de semmit nem érzékelek a közelgő viharból! :? :? :? :? :?

Brigi!
GRATULÁLOK!!!!!!
Akkor már csak 2 év!Mindjárt itt lesz! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Gani!
A pesti állatkert előnye is,hogy mellette van a vidámpark! :lol:
Azt nem tudtam,hogy Debrecenbe is így van! :)

Nita!
Akkor bele is mentél a Balcsiba ha jól olvasom????? :roll:
Jó időt fogtatok ki! :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek párom többet ül a tesz-vesz előtt,mit én. :lol: :lol:
Ma vettünk 1500ft-ért egy 3 részes Macis ágyneműgarnitúrát! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Kitty, boldog szülinapot!!!!

Kinga, nálunk még jó idő van. Túl jó :twisted: Bár már feltámadt a szél, és látom a felhőket is, de még csak 1-2 fokot hűlt szerintem.

2015? Azért az sem most lesz még :? Nekem ez a 741 nap is baromi sok :lol: :lol: :lol: Bendi édes lehetett. Hát igen, ez az, amikor több jelentése is van szónak... De majd megtanulja :wink:

Nitácska, hát nem irigyellek... Pocsék lehet szénné égve lenni, nekem is anno volt benne részem :cry: De mivel napallergiás vagyok, nagyon odafigyelek rá. Persze jöő héten, ha megyünk anyósékhoz, tuti akkor leszünk a strandon, amikor csak tudunk :lol:

Gani, gondolkozz csak, kire hasonlítok :lol: Remélem, nem Kiszel Tünde lesz a végeredmény :shock:

Susy, sajna nem tudom :? Elő kellene keresni villanyszámlákat, Az igazság az, hogy apa fizeti, én még nagyságrendileg sem tudom, hogy mennyi szokott lenni... Egyébként pont a héten nevettünk rajta, hogy az egyik híradó azt mondta, hogy napi 50 Ft-ot jelent a lakás klímájának használata, az ugyebár kb 1500 ft. A másik híradó meg azt mondta, hogy havi 10-15000 Ft. Hát nem mindegy... Szerintem valahol a kettő között van nekünk, de ha elalszik Marci, előkotrom a számlákat.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kitty, boldog szülinapot!!!!

Kinga, nálunk még jó idő van. Túl jó :twisted: Bár már feltámadt a szél, és látom a felhőket is, de még csak 1-2 fokot hűlt szerintem.

2015? Azért az sem most lesz még :? Nekem ez a 741 nap is baromi sok :lol: :lol: :lol: Bendi édes lehetett. Hát igen, ez az, amikor több jelentése is van szónak... De majd megtanulja :wink:

Nitácska, hát nem irigyellek... Pocsék lehet szénné égve lenni, nekem is anno volt benne részem :cry: De mivel napallergiás vagyok, nagyon odafigyelek rá. Persze jöő héten, ha megyünk anyósékhoz, tuti akkor leszünk a strandon, amikor csak tudunk :lol:

Gani, gondolkozz csak, kire hasonlítok :lol: Remélem, nem Kiszel Tünde lesz a végeredmény :shock:

Susy, sajna nem tudom :? Elő kellene keresni villanyszámlákat, Az igazság az, hogy apa fizeti, én még nagyságrendileg sem tudom, hogy mennyi szokott lenni... Egyébként pont a héten nevettünk rajta, hogy az egyik híradó azt mondta, hogy napi 50 Ft-ot jelent a lakás klímájának használata, az ugyebár kb 1500 ft. A másik híradó meg azt mondta, hogy havi 10-15000 Ft. Hát nem mindegy... Szerintem valahol a kettő között van nekünk, de ha elalszik Marci, előkotrom a számlákat.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziszkó!
Persze, persze! Így jár az, akinek előbbre jár az agya, mint a keze :lol:
Nekünk Debrecen egy jókora köpésre van, Bp. egy kicsit odébb. Debibe még matrica sem kell, s ott még Én sem voltam.
Kérdeztük tavaly Bogitól, egyik reggel:
-Na, elmenjünk valahová ma?
-Igeeeen! Állatkertbe!
-Debrecenbe vagy Nyíregyházára?
-Debrecenbe, mert ott lehet pulykakakast venni :lol: :lol: :lol:

De a végén akkor Nyíregyre mentünk :D

Brigi!
Tüncike nem lenne eléggé nívós Neked :?: :?: :?: :twisted:

Anita
Kép

Kép
gani

Nálunk már friss a levegő!

Szisz
Talán már hallod a dörgést! :lol:

Lányok iszonyatos szél volt! :shock:
Nagyon brutális! Csináltam képeket, majd teszek fel.

Kép
Kép
susytunder

Szisz belementem bizony......gyönyörű tiszta a vize...még a lábam is látszott!!!!!!!!!!
zárt méhszájjal lehet menni csak a strandot nem "engedték"

Gani kenem magam illetve api.....kamillás testápolóval........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani!
Pulykakakas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jót mosolyogtam rajta! :lol: :wink:

Susy!
Már nagyon be van borulva meg fúúúú a szél! :lol: :lol: :lol:

Nita!
Mi ugye nem a Balcsira megyünk,hanem wellness hotelbe,de remélem kicsit azért meg tudok mártózni! :shock: :shock: :shock:
Az olyan gáz,ha kinnt kell ülnöm a medence szélénél,max a lábam lógatom bele és nézem ahogy a többiek élvezik a pancsit! :evil:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Itt még no vihar. Még a lehülés előtt megpancsiztunk a mediben, ma még szinte egész nap csak füriztünk 8)

Sziszkó!
Akartam már kérdezni, hogy mi van a párod munkahelyével? Sikerült neki, az ami a múltkor még csak körvonalazódott?
Mikor, meddig és hová mentek wellnessezni?

Vannak, akik még nyaralás előtt vannak? Hová mentek?
Encsike, Brigi és Kinga már túl vannak a nyaraláson(Kinga csak az egyik felén :lol: ) és a többiek?

Almi!
Mi van veletek? Ritkán jössz mostanság!

Régi Ildivel is mi lehet :?: :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Itt továbbra is nyomi idő van. Most éppen nem fúj a szél, de szemerkél az eső és annyira lehűlt az idő, hogy simán vasaltam vagy 70 percet (amúgy nem szoktam ennyit, mert lever a víz).
Apa így nem tud melózni este, viszont "cserébe" elmet focizni :) Megint szalma vagyok. :lol:

Már feldíszítettük a lakást Bendivel. Van egy Happy Birthday feliratú girland is, de Bendi azt mondta, az van ráírva, hogy boldog szülinapot, Bendegúz. Én meg meghagytam a hitében. :)

Van egy kis gondolkodni valóm, gondoltam, megosztom veletek: Bendi már pár hónapja mondogatja, hogy neki van két kisfia, a Vo és a Vat. (Nem tudom, hogyan kell írni, így fonetikusan írom :) ). Mindenféle sztorikat talál ki róluk, beszél hozzájuk, meg mintha cipelné őket a kezében (olyan kicsik, hogy elférnek a markában). Ez szerintetek nem baj? Csak a fantáziája túl élénk? :shock:

Anita, csak pár dolgot adtam el :) Ruhát, meg termékmintákat (ami újságban szokott lenni), mert nem szeretem kidobni a kukába. De lehet, hogy üzleteltünk már. Ott is a saját nevemen vagyok :)
Nagyon kedves vagy, hogy Antóniához hasonlítasz (és hogy szebb vagyok-néha több dícséretet kapok itt, mint otthon), nekem ő nagyon szimpi amúgy is. Csak ő kb egy tízessel könnyebb nálam :)
De tetszik, ahogy az ismertségét felhasználja a cukorbetegség felismerésére.
Pulykakakas :) Látszik, hogy sokat foglalkozol/tok Bogival. :)

Nitácska, az nem jó, ha leégtél. Nekem anno Bendivel erősebb naptej kellett, mert hamarabb pirultam. De a pocakosság után elmúlt. Kend be magad alaposan valami napozás utánival, vagy aloéval, vagy panthenollal.

Susy, én küldöm felétek is szívesen :)

Sziszkó, Szombathely mellett lakunk, tehát ami nyugat felől jön, az minket ér el legelőször.
Teszveszen már néztem én is babacuccokat. Különben nálunk is úgy volt, hogy Apa utálta, aztán megmutattam neki, akkor meg már nem engedett ide a net elé, hanem mindig ő akarta nézegetni az aukciókat. Aztán ő hamar le is kattant róla.

Brigi, már nekem is eszembe jutott, hogy valakire nagyon emlékeztetsz, de én sem bírok rájönni (de azért Tüncike...Sok lenne a jóból.)
Hát, igen, 2015 még 6 év. De ráérünk :) Tudod, addig még a kistesót is fátyolhordozó állapotba kell hozni :) Sztem neked is hamar el fog menni: megszületik a baba és utána alig lesz időd szervezni. Nagy esküvőt akartok?

Megyek dinnyét szeletelni. Vettünk tegnap egy legnagyobbat (12 kg volt), de már csak a negyede van meg. Mást nem is ettem ma :)

K.

Kép

Kép
kinga82

:lol: :lol: :lol: Mindenki nagyon ráér :lol: :lol: :lol:

Anita, remélem, Siófokról már nem lép le a párom és legalább hasonlít a családi nyaraláshoz :)

Kép

Kép
kinga82

Na Lányok,volt egy rohanásom a kertben!(Máramennyire tudok ezzel a testtel rohanni! :lol: )A kerti bútorokat összetologattam meg a sátor oldalát is le kellett szedni,mert a szél széttépte volna!
Itt a vihar!Már esik is az eső!Olyan jó eső "szag" van! :lol:
Na,már villámlik is! :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Gani!
Köszi kérdésed,összejött a páromnak a meló!Május közepétől dolgozik.De csak nemrég álltak rá a 4 műszakra! Szegénykém most is ott nyomja! :roll: :roll: :roll:
Augusztus 5-9-ig megyünk,4 éjszakára Mosonmagyaróvárra egy wellness hotelbe.
Itt a linkje:

http://www.tha.hu/

Már nagyon várom! :lol: Azon a környéken még nem jártunk és szét akarunk nézni Sopronban,Fertődön,Győrben.

Kinga!
Most tényleg nagyon unatkozunk! :lol: :lol: :lol:
Én is szalma vagyok jelenleg! :lol:
ja és csatlakozom az előttem szólókhoz,tényleg szép csajszi vagy! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Lányok,ez kész kabaré!
Egész délután csak a hűtőre járok rá! :oops: :oops: :shock:
Mindíg ennék valamit!Most nyomtam be egy Milli Mia Krémtúrót.De már azon gondolkodom,hogy enni kellene egy "kis" dinnyét! :oops: :P :lol:
Na jó,de a dinnye már vacsi lesz! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Nem bántásból írtam ám, hogy mindenki ráér :) Csak egyszerre írtunk asszem 5-en :)

Sziszkó, most már tényleg zavarba jövök ám! :oops: Nyaralás közben különben is könnyű kisimultnak lenni :)
Jó lehet a hotel, és ha ajánlhatom, ott van mellette (Óvár mellett) Halászi, ahova mi kenuzni mentünk volna. Lehet sétahajózni, és ott azokon a nyugis, csendes vizeken hihetetlen kikapcsolódás. Van ott egy Party csárda, ami szintén tökjó, a víz mellett ehetsz tulképpen. Nagyon hangulatos. Ha még belefér az időtökbe.
Szerintem egy-egy ilyen kajálós nap belefér. Majd holnap visszafogod kicsit, aztán nem lesz baj.

Nálunk hal lesz a vacsi, fociból hazafelé hoz valamilyent a párom, és kisütjük.

Na, újfent eldugulok, mert hazaér a kedvesem és kiakad, hogy egész nap a neten lógok :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga!
Tudom,hogy nem bántásból írtad!Nehogy hari legyen itt nekem! :shock: :lol: :lol: :wink:
Köszi a tippet halászival kapcsolatban! :wink:
Engem most jelenleg a Party Csárda neve fogott meg! :P :P :oops: :oops: :lol: :lol:
De a sétahajókázás is vonz! :lol:

Halat nem szeressem.... :roll: Csakis rántva eszem meg.Kevés kaja amit nem eszek meg,de a hal és a gomba köztük van! :oops: :oops:

Nektek jó étvégyat hozzá! :P :P :P :P :P :P :P

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Annyira töröm az agyam, de nem bírok rájönni, hogy kire hasonlít Brigi :evil:

Sziszkó!
Jól néz ki a hotel!
A munka tettszik a párodnak? Azt csinálja amit szeretett volna?

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!!! Nálunk még 5perce egetrengető napsütés volt!!! Voltunk most délután vásárolni, vettem a C&A -ban két kismama gatyit..tudom, hogy még nagyon korai, de borzasztó sóher tudok néha lenni és most 10000-ről le voltak értékelve 2500-ra..muszály volt..megnéztem királyul nyúlik, ha ebbe nem fogok beleférni, akkor az azt jelenti, hogy borzasztó sokat híztam...lamúgy tiszta csinik, még kismama nadrágként is.. :lol:
Most bújt el a napocska, hátha jönne ide is egy picike eső, hogy frissítsen az időn, mert ez a mai nap pokol volt számomra. egésznap rosszúl voltam, még vásárlás közben is. a Fórumban voltunk /debrecenben/ és egy pár üzletből kikocogtam leülni 1-1padra.. :(
De mostanra nem találtam semmi gatyeszt ami ne nyomná a pocim.. :cry: :cry: pedig úgy akartam!!! lehet azért.
Szisz! a gombkigombolás nekem nem nagyon jön be, mert úgyis passzosak a gatyáim,ha a cipzárt felhúzom..Ha azt is leengedem oké, na de hogy néz az ki???? :lol: :lol:
Előbb volt egy enyhe szellő..juhé!!!!!/ténleg enyhe volt, de egy picit éreztem.

Kép
Kép
ronci

Szisz ne legyen nagyon meleg és ne legyenek benne sokan.....akkor talán bemehetsz picit.........

Kinga az a legdurvább komolyan hogy ott égtem le ahol be voltam kenve....gyerek naptejet vittem mert az jóval erősebb ugye....jó pár ezer ft volt........... :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani!
Mostmár mondhatom azt,hogy tetszik neki!
Az első 1- másfél hónap elég gáz volt Neki,mert őt műszakvezetőnek vették fel,de akkor még nem indult be az új csarnok,ahol ők dolgoznak és minden alja (szó szerint :!: ) munkát vele is ugyanúgy végeztetett a főnöke,mint azzal,aki a legkisebb pozícióban van. :?
De mostmár nem panaszkodik!Mondja,hogy már többen is kisfőnöknek hívja,ami nagyon tetszik neki ugyebár! :wink: :wink:

Brigi nagy talán marad! :lol: :lol: :lol:
Én se tudom,kire hasonlít! :roll: :roll: :roll: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ronci!
Nyugi,mindjárt odaér hozzátok is a vihar!Nem hagy ki titeket se! :lol: :wink:
Hát ez az,nekem is úgy voltak a gatyóim,hogy hiába húztam fel a cipzárt,mindíg lecsúszott.Ezért kellett a hosszú felső hozzá!De ne tudd meg,nagyon kínos volt mikor mentem az utcán és állandóan a felsőm húzogattam le,hogy nehogy kilátszódjon a bugyim! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :shock:

Nita!
Tudom,hogy a nagyon melegbe nem lehet!Abban reménykedek,hogy lesz valami kellemesebb hőfokú víz! :o :roll:
Kend be jól magad valami hűsítő krémmel!Én is útálok leégni! :evil:
Le a drága gyereknaptejjel....... :evil: :? :evil: :?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó!
Elhiszem, hogy nem tetszett neki. Ha egyszer nem azért alkalmazták...De az idő alatt legalább a bére különb volt az alacsonyabb beosztású dolgozóékétól?
Ez nem az a cég, ahol Te is dolgoztál? Te is műszakoltál, ugye? Jól emlékszem? :roll:

Ronci!
Te Debrecenben laksz vagy valahol mellette? Lehet, hogy már volt róla szó :oops: :oops:

Anita
Kép

Kép
gani

gani!!!
Igen!!! Kérdezz nyugodtan.. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Húúú, ma nagyon beindultatok. Látszik, hogy az idő szobafogságra ítél mindenkit :lol: Na jó, Roncit még talán nem :lol:

Tényleg ilyen olcsó most a C&A-ban a kismama-cucc??? Nekem ugyan tele a ruhatáram, de ennyiért én sem hagynám ki. Holnap délután úgyis Árkádolunk, azt hiszem, muszáj lesz beugrani :oops:

Sziszkó, azt hiszem, mi ehetünk mindig együtt. Hal és gomba nekem sem jön be. Apósék nagy hal-imádók. Mondta a múltkor após, hogy márpedig ő fog csinálni, mert egyszer már megkóstoltam (persze, éhes is maradtam...). Mondtam oké, de alapból nem kívánom, terhesen meg aztán tuti nem fogom neki megenni :lol:

És nagyon jó helyre mentek!

Kinga, én is pont ezen filóztam. Mármint hogy most elkezdeni szervezni badarság lenne. Majd jövő nyáron legkorábban. De akkor meg ott lesz egy fél éves gyerek, szerintem akkor nem az esküvő lesz a gondom, hanem az, hogy végre kialudjam magam :lol: Egyébként nem akarunk nagy esküvőt. Csak a szűk család, kb 40 fő. Barátok, munkatársak csak a szertartásra. Emiatt nem is lenne szerencsés helyszíni esküvőt tartani, mert milyen ciki lenne, hogy oké, vége, köszi a gratut, egyik fele haza, másik fele vacsizni :? De már nézegetem a házasságkötő-termeket :lol:

Én nem nagyon ehetek dinnyét. sok benne a cukor meg a víz :cry: Mondjuk alapból nem szeretem, de most, hogy félig tiltólistás, kívánom :cry: Időnként azért lecsúszik egy-egy kis szelet, de tényleg csak mértékkel :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hello!

Ide este 8 körül ért a "vihar". Alig esett az eső, szél fújt ugyan, de semmi extra vihar. Mire ideért, kitombolta magát.

Ronci!
Csak úgy kérdeztem, tájékozódási gondom nincs :lol:

Halacskát (ha már így emlegettétek a halat :lol: ), meg sajtot rántok ma ebédre, az ubisali (sajátomból :D ) már kész, mindjárt csinálom a halat is.

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Én az előbb végeztem a takarítással.Már nagyon ráfért a lakásra! De legalább egy hétre letudva! :)
Most jön a jól megérdemelt pihenés! :lol: :lol: :lol:

Gani!
Hát akkor is a műszakvezetői fizuját kapta,amivel felvették.Szóval mindenkit úgy fizettek az elején,ahogy a munkaszerződése volt. :roll:
De nem ott dolgozik,ahol én dolgoztam.Én a hatvani Bosch-ban vagyok(voltam).Itt autóalkatrészeket gyártunk.Minden soron mást.A mi sorunk motorvezérlőket gyárt.
Párom pedig egy olyan cégnél van,ahol a Mátrai Erőműnek dolgozzák be a szemetet.Ugye a környéket a Mátrai Erőmű látja el árammal.És mindenféle szemetet hoznak a kamionok az ország minden részéről.Szóval az Övé,azért "piszkosabb" meló,mint a Bosch.De csak megerősíteni tudom,hogy most már meg van elégedve a melójával.Most is délutános,de azt mondja hétvégén azért jobb bennt lenni,mert nincs se főnök és mivel kamionstop van hétvégén,így kamionok sincsennek. :)
Rántott sajtot ubi salival én is kérek szépen!!!!!!! :P :P :P :lol: :lol: :lol:

Hékás!
Ja,még tegnap kihagytam a jó öreg pacalt!Azt se enném meg semmennyi pénzért! :evil: :evil: :evil: :evil:
Lehet,hogy épp jövő hét szombaton lesz nálunk egy családi banzáj,és halászlevet akarnak páromék főzni bográcsba.Szerintem én a közelébe se megyek,mert tuti kijönne belőlem minden!
Még a gondolatától is rosszul vagyok! :twisted: :evil:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó!
Na, ez jól hangzik! Örülök neki, hogy helyreállt minden nálatok. Már ami a párod munkáját érinti. :wink:

Küldhetek ha gondolod! Maradt még mindenből, jut Nektek is! :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

[quote="surmi"]P írta:surmiusz Mindenkinek !

Ma voltam dokinál és sajna visza jött a miomám, nem is kicsi 86 X 60x55 mm-s , plusz meg van vastagodva a méhnyálkahártya. Hát így hiába akciózunk :cry: Hétfőn hormonvizsgálat , kedden eredmény azttán tovább. Pedig januárban már visza huzódott , most miért jött elő senki nem hívta :evil: :cry:

Uhh a csudába!!!
nekem csak 8mm-es

ha miómád van méhpempőt és a fito ösztrogént tart. dologkat kell kerülni
Vendég

Kitty!

Boldog szülinapot!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?