Kataa
Mi is mostanában úgy megyünk moziba, mintha randira mennénk, olyan ritkán kerül rá sor. persze itthon mindent megnézünk dvd-n. olyan jó, hogy a párom szeret itthon lenni velünk, nem kívánkozik mindig máshová. mikor már itthon aludtam a kórházi sztori után, mondta reggel, hogy olyan jó volt éjjel úgy megébredni, hogy ott fekszem mellette.
Rit
Mi is nagy ritkán eszünk mekis kaját. iagzából egy ismerősöm mondta, aki a meki egyik fejesének a barátja, hogy az a baj, hogy kevés a csirkén a bőr, nem lehet annyi húspogácsát gyártani. a csirkefalatban is csak darált csikre van, és nem csak a húsa, hanem minden, amit el lehet képzelni.
nyuszi
pocilazítás
én a babamasszázst tudom ajánlani, ha érdekel pár lépésben leírhatom, hogyan is kell, hátha enyhíti vmelyest a fájást.
Panda
Én is utólag nagyon boldog szülinapot kívánok Ádámnak!
banyóci
a férjem is allergiás, ő Claritin-t szed egyészen márciustól októberig. te szedsz vmit?
Nálunk a szimuláljuk az alvást nem megy, ha dani fent van az ágyunkban. mindent meg kell néznie, távirányítóval kapcsolgatja a tv-t, elkezd kenekedni a testápolómmal, vagy magát, vagy engem, aztán 5 perc alatt megunja, és bújkálni kell vele a takaró alatt, aztán lekéredzkedik. most már a mi galériánkról is biztonsággal megy fel és le, már feléri a korlátot rendesen, így tud kapaszkodni.
Ági
Koszmó
Nekünk nem volt semmi ilyen szerencsére.
A gumiorrú tornacipőt is szét fogja rúgni, Dani is szétrúgta, ha ez vigasztal.
Barátnő
Jézusom, ennyit várni, én nem bírnám, az tuti, lassan 1 hónapja.
dec8
a mi dokinőnk is homeopátiás, magánban is rendel, de kimegy házhoz is. egyébként a VII. kerületben van rendes rendelés. ha gondolod, megadhato a számát, hátha kimegy hozzátok is.
Kataa
Nagymaminak jobbulást!!!!
Manó
Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se
Konyhatündi
TV
Mi már 3-4 hónapja ToyStori-t hallgatunk. dani nem is nézi, csak ott megy aháttérben, mrt a nem, akkor balhé van. igaz mos anyagolja, mert szereti még a szörny rt-t (utánozza a szörnyeket), és a kisvakond most a nagy kedvenc. tegnap látta először Az egy bogár életét, nagyon tetszik neki. a sáskákra mondja, hogy sássa, a hangyára, hogy hanna .
nála nagyon bejönnek a 3d-s rajzfilmek.
ja, és a dvd-t lazán kezeli. kiveszi beteszi a lemezt, benyomja a tv távirányítón a videócsatornát, mondja, hogy nulla
aztán a dvd távkapcson a play gombot. aztán elakad, mer a dvd menüt még nem tudja kezelni, akkor jön anyu. egyébként más a tv-ben nem nagyon érdekli. vagyis igen. a múltkor Mr. Bean szilveszterezett és a macijával festette ki a lakását. Tátott szájjal nézte
mostanában a focira mondja, hogy foci, vagy a vizilabdára: víz-lada
kb. ennyia a tv iránti érdeklődése, inkább kikívánkozik a szabadba. nem is baj, ráér még segget növeszteni a tv előtt.
sasha
emlékszem a pirospaprikás képre
nálunk lehet mindent, pedig anyóséknál lakunk.
dani is az a kitépem a kezem és elrohanok típus volt, egészen mostanáig. Pát hónapja szépen fogja a kezem és baktat mellettem. nem mondom , hogy gyorsan oda lehet érni vele vhová, uis minden kirakatot meg kell nézni és mutogat, kérdez,mi micsoda. pl. imádja, ha leviszem a sarki kis közértbe. kap kosarat (alig bírja e, de azért nagyon küzd vele
) segít beletenni a kosárba, ami kell. nem pakol le már a polcokról. mindig kap egy pénzt a zsebébe és veszünk vmit (túró, rudi,müzliszelet). a pénztárnál mutatja a pénztáros néninek, mit vett, aztán kiveszi a pénzt és nyújtja. múlt héten még kis szatyot is kapott, hazáig azt lóbálta és büszkén mutogatta apának, amit vett. tényleg csak a türelem segít, én sem gondoltam volna pár hónapja, hogy eljön ez az idő.
Kataa
Szerintem ne féltsd annyira Alexet a betegségektől, jobb, ha néhányon túlesik. Elzárni úgysem tudod majd. Ha a bölcsiben nem is, az oviban úgyis elkapnak a gyerekek ezt azt. Persze mindenki azt szeretné, ha minél kevesebbet lenne a gyerek beteg, de tényleg sokszor jobb, ha átesik bizonyos nyavalyákon.
Nem tudsz este főzni, amikor már Alex alszik? Én mondjuk kevesebbet vagyok otthon Danival, de egyáltalán nem zavar, amikor hétvégén ott van körülöttem, amikor főzök. Hétköznap meg miután elaludt, akkor állok neki. most már egészen jó időket futok, nem kell nagyon sokat a konyhában állnom.
Rit
anyukám is fél napig főz. Rendszerint mindenhez külön tálat, kést,lábast használ, így hamar csurig van a mosogató. én is nagyon hamar készen vagyok és pár edény felhasználásával megoldom az egészet.
nyuszi
Tudsz feltenni 2 hasonló korú képet emiről és daniról? kíváncsi vagyok a hasonlóságra!
cuki lehet, ahoyg dumál emi
cseresznye
tegyél el befőttet belőle
gumicukor