Sziasztok, még mi is egyben. Semmi jelét nem adta a lányom, hogy ki akarna bújni.
Én is keményedtem de aztán ennyi. Ez lenne a méhösszehúzódás?
Látom senkinél nem hozott eredményt a hidegfront!?
Tegnap nem tudtam jönni du, mert se tv, se net nem volt, csak késő este addigra meg elaludtam. Nagyon jól lehűlt a levegő, de ettől függetlenűl ritka szar éjszakám volt. Felkeltem hajnal 3-kor és nem tudtam már visszaaludni, apa csinált valamit, (amit akkor vettem észre) amin én úgy felb@sztam az agyam, hogy még a gyomrom is fájt, és én is bőgtem kb 1 órát. (Persze nem volt akkora jelentőségű dolog amin így fel kellett volna húznom magam) És persze visszaaludni sem tudtam. Aztán 6kor ő is fel kelt, aztán osztottam neki az észt, és jól össze is vesztünk, úgyhogy újra bőgtem megint egyet. Úgyhogy mint a mosott car olyan vagyok.
Mimi hazaértetek?
Ágota gyönyörű Villő, nagyon Édes. Még még kérünk képeket!
Sissi úgy örülök,hogy otthon vagytok végre, és ilyen jól alaklnak a dolgok
Innen is kérhetünk képeket?
Kandi hogy vagy?
Doki tarifa: én eleve mikor dokit kerestem, körbenéztem melyik mennyiért mit csinál. Már eleve úgy választottam ki, hogy tisztában voltam vele mennyi lesz, de nem kérdeztem rá. Eddig még ő sem közölte mennyi lesz. Amúgy egy-egy vizsgálat 10x-e a szülés.
És amióta nstre járok nem a magánba hív, hanem az sztk-ba ahol uh is, nst, áramlásvizsgálat is van, és megvizsgál (ahol Ő tartja a terhestanácsadást). Úgyhogy nagyon rendes szerintem.
Szülésznőt itt nem lehet fogadni, de ha megleszek vele elégedve meg fogom neki honorálni.
Én egyenlőre annyit tudok, ha júli 28ig nem akar kijönni Zorám be kell feküdnöm az nap. A többit nem tudom, de csüt ha megyek terhestanácsadásra akkor azt mondta a dokim h meg vizsgál. És pénteken ügyeletes a kórházban a dokim, úgyhogy remélem a vizsgálatnak lesz eredménye.
De azért rákérdezek, mi van akkor ha be kell feküdnöm, hogyan tovább?!