Új privát üzeneted érkezett!

A 6hetes kontrollnál azt hiszem Én is többet tudnék adni a dokinak!
Na meg most mint tudjátok az uramnak sincs melója több mint 3hónapja......na ,de nem siránkozok :D

Kép
noki&potyi

Bikmakk,
igazad van ezzel a dologgal kapcsolatban, hogy ha már munkaidején kívül bemegy, akkor fizessünk érte..., ok. Csak az a baj, hogy ha számlát szeretnénk kérni, vagy egészségpénztárból fizetni, na azt már nem lehetne.

Jimbone,
nálunk anno a férjem hozta a pénzt egy whisky kíséretében, és varratszedéskor adtuk oda. Vagyis ő. Én erre alkalmatlan vagyok. A varratszedésre meg megbeszéltük, hogy jön, mert én attól félek. Komolyan, tiszta hányingerem lesz tőle, nem tudom, miért.

Jaj, még el nem felejtem...
Nócika szüléstörténetét olvasva: ha elfolyik a magzatvíz, nekünk a lelkünkre kötötték szülésfelkészítőn is, és kivétel nélkül minden orvos mondja a kismamáinak, hogy nem indulunk a kórházba!!! Lefekszünk, párna a fenék alá, mentő hív. Ha otthon van, apa, ha nincs, ha van autó, ha nincs, tök mindegy. Elfolyt magzatvízzel fekszünk a mentő megérkeztéig, ugyanis ahogy jön ki a magzatvíz viszonylag nagy sebességgel, mint mikor kihúzzák a dugót, a köldökzsinórt be tudja sodorni a gyerek koponyája, és a medence közé. Na ha az oda beszorul, akkor a gyerek nem kap oxigént. Ezért kell kicsit felemelt fenékkel feküdni, hogy a nyomást csökkentsük, ha ott lenne a köldökzsinór. A mentő majd megnézi, hogy ott van-e, ha nincs, majd fel lehet kelni. Állítólag kb. 100-ból egyszer kerül oda, de ha pont én vagyok az, akinek ezért lesz fogyatékos a gyereke, akkor az nekem 100%.

Bim-bam,
itt még nincs vihar, a szél már fúj, de nagyon meleg van. Én meg tortát sütök.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska, igazad van a számla meg az egészségpénztár-dologgal. Ezért is írtam, hogy nagyon rossz, hogy az egész nem tisztán működik.

Magzatvíz: akkor áll fent a köldökzsinór-előreesés kockázata, ha a baba feje még nem illeszkedett be a kismedencébe. Elvileg a 36-37. heti UH részben erre is hivatott, hogy ezt tisztázza. Meg kézzel is meg tudja állapítani az orvos (ahogy a kiérkező mentő). Ha valamelyik vizsgálat alkalmával azt mondja, hogy már a helyén a baba feje, akkor attól fogva ez a veszély már nem áll fenn szerencsére.

Nálunk 18 fok körül van. Most sütött ki a nap. Egyébként állandóan esik az eső.

Kép
bikmakk

Sziasztok Lányok!

Apát nem küldték el tegnap sem!!!Úgyhogy nagy volt az öröm nálunk!!Még egyszer Lányok köszi a drukkokat!:)

Linácska:Akkor azt mondod, hogy teljesen mindegy, hogy melyik cumit mire használja az ember!!!Hát, lehet, hogy akkor azon amin nincs semmi én is így teszek!!!:)Köszike az infót!!! :D
Hát!!!Linácska, ez tényleg nagy pech!!Mármint a munkahelyes dolog!!!Egy kicsivel előbb miért nem tudtak volna szólni?!?Pláne ebben a munkanélküliségben nagy dolog!!!
A fájásokkal kapcsolatban én is úgy vagyok, mint te!!!Én is még teszek veszek, vezetek, stb.....!!!Gyorsan le is kopogom!!!

Ádibaba:Hát ezt azért jó tudni!Mármint, hogy ne is számítsak rá!!És te anno, akkor kérdezted, hogy miért nem küld nstre?!?Mondott akkor neked valamilyen okot?!?Véráramlást nézett mondjuk!!Lehet, hogy elég az neki!Remélem nem lesz baj baj belőle, de a pici fiaddal se voltatok, és ilyen gyönyörű kis srác lett belőle, akkor csak nem lesz nálunk sem baj!!!Most azon gondolkodom, hogy nálunk a családban vagy Pároméknál van e valamilyen keringési probléma?!?De nem rémlik, hogy valakinek ilyen problémája lenne!!

Sissi:Örülök, hogy azért a sok viszontagság után azért rendben vagytok mindketten!!Te is és a kis Manó is!!!Le a kalappal a kis Ati előtt!!Szerintem a gyerekek többsége nem nagyon szereti az első időkben a fürdetést!!! :lol:

Kovisziszka:Hogy vagy?!?!Hogy reagált a kis Babóca erre a fránya frontra?!?Egyben vagy még?

Irdab:Micsoda nagy pocid van?!?Nagyon aranyos!!!

Hmbori:Hát tényleg egy méretűek lesznek a kis Babócáink!!Ti is szép magasak vagytok!!!Nálunk is Apa olyan 1,90-es, én pedig olyan 1,83-as!Szóval egyikünk sem kicsi!!!Apukám se egy kis ember!Szép magas, a nagyszülők között is akadnak szép szállak!!!És hát az utóbbi két alkalommal már a doki is megkérdezte, hogy Apuka is ilyen szép magas, mint én?!?Akkor szép nagy babát várunk!!! :lol:
Hol találtad azt a kalkulátort!!Megnézném én is!!!Megírod nekem?!?

Nócika:Ezerrel megy a drukk a kis Mazsolának!!Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz vele!!!Kitartás!!!

Noki&potyi:Nagyon aranyos a kép rólatok Apával!!!Na és a hazamenős kis szerkó?!?!? :lol: Nagyon kis ügyes!!!

Kép
bener

Ágota,
hirtelen belémvillant, hogy Te nem ott szültél, ahol a férjed dolgozik??? Mert ha igen, akkor a doki a kollegájától fogadta el a pénzt???
Csak azért kérdem, mert mikor az ex-páromnak volt az agyműtéte, a doki nem fogadott el pénzt, mert az anyukája egészségügyi dolgozó. Pedig nem is ugyanott, és "csak" röntgenasszisztens. Az ajándékot mondjuk elfogadta, de pénzt nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bener:örülök,hogy megmaradt a párod munkája!!! :D

Ati szereti a fürdést imkább akkor sir ha kiveszem.

itt már elég szépen elborult és nagy a szél.
Vendég

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!

Másfél órája csak írok, és elszállt :(((((((((((((((((((((((((((((((((
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sissi, jó, hogy otthon vagytok végre, most már minden rendben lesz! Elkezdhetitek közös életeteket négyesben.

Lina, eddig ellenálltam, de most rádumáltak az őssejt levételre. A Kriónál menniy idő elintézni? Elkéstem vele?
Vendég

Nálunk most indul be a vihar!!!
Lányom nem egyszerűen rugdos és ficánkol :shock:
Kissé megvagyok ijedve ,hogy indulhatunk szülni még a ma nap folyamán!

Ti ,hogy vagytok?

Kép
noki&potyi

Cscsi,
most gyorsan intézd el a Krio-nál, mert júliusban a klasszikus csomagra van 50.000 Ft kedvezmény, és így csak 100.000, utána évente 15000 a tárolás. Elkésve nem vagy, kérj gyorsan időpontot online a honlapjukon jövő hétre. Odamész, viszel minimum 25.000 Ft-ot, a többi ráér később. És már hozod is el a vérvételi szettet. Csak öt vizsgáltanak meg kell lennie, de annak a nagy részét megcsinálták terhesség alatt, ha szerencséd van, meg is van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ideért a vihar, feszít a hasim alja de ez mindig így volt. De olyan jó hüsi lett a levegő. :D

Én még nem tudom mennyit fogunk adni, de előre tuti nem adnék semmit a dokinak. Mi sem előre kapjuk meg a fizetésünket. :roll:
nikó

Lina, nincs meg az összes eredményem, szóval tuti kell vérvétel. Épp ezért kérdezem, hogy mennyi idő alatt lesz eredmény, mert nem akarok már ebben a melegben Milánostól autózgatni, hogy a vizsgálatokra/vérvételre járjak.
Vendég

Cscsi,
elvileg magában a Krióban is megcsinálják a vérvételeket, egy helyen, nem kell beutaló, semmi, csak fizetős, de hogy mennyi, nem tudom. És akkor tuti meg van időre.

Ágota,
a férjemnek elborult az agya, mert a kutya megint szétszedte a szúnyoghálót, na és rúgott a kutya felé, de az ajtófélfát találta el.
Úgy néz ki, egy vénát szétküldött a lábfején, és most aggódik. Kérdezd már meg légyszi a férjed, hogy kell-e azzal foglalkozni? Mozog, meg minden, el tuti nem törte, csak stesszel a lila folton.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, rám meg olyan sírógörcs jött rám ettől a jelenettől, hogy nem bírtam megnyugodni. Ok, hogy egy hete sincs, hogy megcsináltuk a szúnyoghálót, de akkor is. Az volt a baj, hogy belecsapott a házba a villám, elfüstölt a T-Home set-top-boxunk, én ugrottam egy nagyot, és apa is odaugrott, két másodpercre levéve a szemét a kutyáról, és már szakadt is a szúnyogháló.
A kiskutya meg csak érdeklődve figyelte az eseményeket, ő nem félt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok!

Hozzánk most érkezik a vihar, már hallom a 'hangját', dörög tőlünk nem messze. Azt nem bánom, ha jön a lehűlés, mert már nagyon rosszul viselem ezt a hőséget...

Ma Beus sorsára jutottam és sikeresen estem egy nagyot... A papucsom beleakadt a nadrágom szárába és térdre este, még szerencse, hogy a pocim nem ütöttem meg.
Tényleg, Beus már elég régen jelentkezett -vajon már költöznek?

Orvos-tarifa: én nem kérdeztem rá, mennyi lesz, ha abból indulunk ki, hogy ált. a vizsgálati díj 10x-ese, akkor nagy meglepetés nem érhet se engem, se a doktornőt :). Szülésznőt itt nem lehet fogadni, amit nem is bánok -a lényeg, hogy aki épp bent lesz, az rendes legyen és persze akkor neki is meghálálom majd a segítséget.
Férjem unokatestvérének ügyeletes orvosnál született a babája (a saját orvosa jóval a szülés után ért be, hiába értesítették...) és ő nem fogadott el pénzt, azt mondta, hogy költsék a babára. Szóval ilyen is van!
Másrészt én is hallottam olyan sztorit, hogy az orvos szemrebbenés nélkül elfogadta a pénzt, aztán elment szabira! (Ez nem szülésnél volt és azért adták előre, hogy figyeljen az orvos a betegre.)

Ágota, nagyon édes Villő :)!

Kép
angelita

Linácska, a mi kutyáink is nagyon félnek a vihartól, sajnos erről nem tehetnek :(. Remélem, azóta mindannyian megnyugodtatok!

Kép
angelita

Lányok!Folyt. köv.levélkémet, mert az előbb elszállt a gépem!!Szép fehér háttérképem lett, és ennyi!!!És Apa próbált lelket verni belé!!:)Reméljük sikerült!!:)

Noki&potyi:Nem rossz tarifája van a dokidnak!!Bár az enyém se lesz sokkal jobb!!!Én mondjuk nem kérdeztem, de akik nem rég szültek nála, azt mondják, hogy a magánrendelésének 10-szerese!!8000Ft-t szokott elkérni a rendelésen!!!A védőnőt én nem választottam, de azt még nem nagyon tudom, hogy mennyit adok!!Attól függ, hogy mi lesz éppen az aktuális helyzetben!!!És azt hiszem, hogy a doki helyzetében is így lesz!!!De osztom Flake76 véleményét, hogy mi van ha valakinek annyi sincs!?!?

Ágota:Nagyon édes a kis CSajszi!!Kis tündér ebben a kis szerkóban!!!Azt látom, hogy Apánál nagyon el van!!! :lol:

Vihar:Nálunk 16.30-17 környékén kezdett ezerrel besötétülni!Aztán meg akkor vihar lett, hogy az csak na!Mindent felkapott, amit csak lehetett!!!Műanyag széket, asztalt vitte nekünk!!1-2 helyen be is áztunk!Bár mondjuk ezeket a nyílászárókat nézve nem is csodálom!!
De hihetetlenül lehűlt a levegő, ami nagyon király!!! :lol:

Kép
bener

Sziasztok!

Linacska,
a kutya nálunk retteg a dörgéstől és a villámlástól, és mivel 50 kg, nemhogy a szúnyogháló nem akadály neki, de simán benyomja a bejárati ajtót is, és bejön :) ha nem engedjük be, akkor meg kinyomja a kerítést és elszökik.

Bikmakk, Bener,
szerintem is az a legnagyobb probléma, hogy ez az egész illegálisan megy. Én elhiszem, hogy valakinek a túlmunkáját meg kell fizetni, de szerintem ezek az árak már régen elszálltak. Engem sokan szoktak bírálni azért, mert magánkórházban fogok szülni, de ennek épp az az oka, mert szánalmasnak tartottam, hogy ha nincsen magyar tb-d (nekem nincs), akkor a sote I. ugyanannyiba kerül, mint a magánkórház, ráadásul még a doki zsebbe várta volna a 100ezret, persze számla nélkül. Mivel nekem van egy külföldi egészségbiztosítóm, akinél el tudom számolni a költségeim egy részét, így számla nélkül drágább lett volna a sote. Tudom, ez egyéni szoc probléma, tényleg csak azért írtam le, mert jól illusztrálja a magyar állapotokat. Simán elvárta volna tőlem a doki, hogy a magánrendelésén alkalmanként fizessek, plusz fizessek a szülésért is anélkül, hogy ő erről bármikor adna nekem számlát. Na, ennyit a puffogásról....

Nálunk ma semmi újság, a pocakom fájdogál, de ennek simán lehet az is az oka, hogy ma sokat voltam talpon. Amúgy egyszerűen csak élvezem a hideget. Nyammm!

Adri

Kép
Kép
flake76

Sziasztoő!

Szegény kutyi. :-( én is félek a vihartól.
Hasi fájásom elmúlt végre de Gréti totál fel van pörögve. Egyfolytába mozgolódik. Imádom de nagyon bár néha úgy érzem rögtön bepisilek. :D

Ez a hálapénz igaz, hogy mi is adunk de komolyan kicsit elszállt a ló a dokikkal. Rendben, hogy felelőség van rajtuk de amikor úgy döntött orvos lesz ő ezt a felelőséget is vállalta. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem kéne kijelenteniük 100 meg 50 ezer hanem örüljön akár 5000.- nek is. Nem mindenki tud 100 ezreket összeszedni a mai világba.

Senki nem szül ma? Hiába a front? Én azért bevallom féltem a mai lehűléstől kicsit. Tegnap este meg olyan sírás tört rám, apa elaludt én meg kint sírtam az erkélyen szegény mikor felkelt a frász jött rá, hogy mi a bajom. Mondtam semmi csak rossz itthon egyedül egész nap és olyan keveset tudunk együtt lenni. De ha Gréti itt lesz már sokkal jobb lesz. November óta vagyok itthon,kezd sok lenni. :oops:
nikó

Bener, az anyuci.hu-n találtam a magasság kalkulátort. Lehet, hogy először regisztrálnod kell, hogy megnézhesd...
És én is örülök, hogy párod maradhat a munkahelyén!

Végre elért ide is a lehülés. Amikor 2 körül elindultunk itthonról, még 32 fok volt, mire hazaértünk 5-6 körül, már csak 16! :) Olyan jó, úgy örülök! De jót fogok éjjel aludni!!! :lol:

Linácska, sajnálom a történteket! :( De hát ilyen kisebb baleset bármikor előfordulhat! (Emlékszem, a terhességem elejeén véletlenül eltörtem az egyik kedvenc tányérom: na, én akkor bőgtem vigasztalhatatlanul... :D ) (Én-apának meg a kézfeje járt hasonlóan, mint Te-apa lábfeje. Már kb. 3 hete fájlalja, kicsit be is van dagadva, de ő szerencsére nem aggódik, inkább én, hogy mi lehet a felszín alatt?! Ő nem rúgott, hanem ütött, de már nem is emlékszem, hova, de hasonló felindultságból... :D :( Úgyhogy Ágota, én is várom férjed véleményét, sőt, Bikmakk, ha van ötleted, azt is előre is köszi! :D )

Irdab, itt a délután, tessék pótolni a délelőttit! :wink:

Kép

Kép
hmbori

Nikó, tegnap pont ugyanígy jártam én is. Olyan rosszul esett, hogy apa átment egy kicsit (3 órát) szomszédolni este, hogy én is sírva fakadtam... Mert tényleg már olyan kevés időt tölthetünk kettesben (pár nap), minden percet ki kellene használnunk... Pedig én nem is olyan régóta vagyok itthon, mint Te, csak 3 hete - abszolút átérzem a helyzeted!

Kép

Kép
hmbori

Hmbori:

Akkor nem vagyok egyedül, látom. :(
Remélem én is alszok végre egy jó nagyot. Holnap meg megyünk tesómékhoz, bográcsolni. Egybe tartjuk férjecske névnapját, sógorom szüli és névnapját. Azt mondták ln ne akarjak készülgetni. :)
nikó

Bori, nehéz az ilyet látatlanban - röntgen kéne hozzá, hogy nem repedt-e el egy csont. Az sem mindegy, mi az, hogy "fájlalja": nem is tudja mozgatni, vagy kicsit érzi, de ahogy telik az idő, egyre kevésbé...
Bár persze az emberek fájdalomtűrő képessége változó. Annak idején a szalagavatós tánctanárnőnk simán dolgozott törött lábbal, és nem is tudta....

Szóval szerintem meg kellene nézze egy ortopéd orvos/baleseti sebész, és esetleg megröntgeneznie. Mindenesetre ha szabadon tudja mozgatni minden irányba, az jó jel.
A rugalmas pólyás kötés is csodát tud tenni, nagyon fel tudja gyorsítani a gyógyulást.

Amikor én áprilisban elestem a bicajjal, akkor nem tudtam ráállni a lábamra aznap. Másnap egy kicsit jobb volt, de még mindig nagyon fájt, és nagyon bedagadt. Épp péntek volt, jött a hétvége, a férjem meg hétfőtől 3 napra elutazott, ezért nem halogattuk, és elmentünk még pénteken egy ortopédushoz, mert azért jó hogy orvos vagyok, de szemészként Rtg nélkül én meg nem állapítom, hogy eltört-e a bokám... És persze Rtg-t nem lehetett nekem csinálni a terhesség miatt, de a fickó nagyon jó volt, sokat mozgatta meg tapogatta, és megállapította, hogy semmi komoly nincs, és rakott rá egy rugalmas kötést, és a kötéssel azonnal rá tudtam állni! De így is hetekbe telt, míg teljesen elmúlt a fájdalom.

Kép
bikmakk

Sziasztok,
Jaj de édi ez a kis Villő, nagyon cuki.
Sissi - nem semmi, hogy már egy hónaposok is elmúltatok. Szeret fürcsizni? Nem semmi. Hát Máté emlékszem ordított az első hónap(ok)ban.
Na, úgy néz ki, hogy nálunk sem hozta meg a várva várt születési kedvet a kisfickóm.
Sajnálom a kutyusokat, Linácska férjed lábát is :shock: .
Angelita - még jó, hogy nem történt semmi komolyabb. Gondolom jól megijedtél. Egy-egy ilyen csúszásnál én is meg tudok rémülni.
Én meg attól félek mindig, hogy Máté olyanokat tud esni a hasamra, vagy ütni...szegény, nem direkt csinálja, csak hát azért csak odaesik.
Matyi is rengeteget mozgott ma, délután pedig voltak méhösszehúzódásaim, de nem görcsök, nem fájtak, úgyhogy sztem nálam ma még nem lesz semmi.
Tudja már valaki, hogy ha kiírt időpontig nem születik meg a baba, akkor mennyi idővel rá indítják meg? Az én dokim tavaly Máténak 6 napot adott, de hallottam olyat, hogy két hetet is engednek.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Néztem ezt a magasságkalkulátort. Hááát, ok, hogy a szülők magassága biztos számít valamit, de akkor pl. a férjem nagyon kilóg a sorból a csalában.
Elvileg a gyerek a 2 éves kori magasságát duplázza meg felnőttkorára.

Bikmakk,
én anno nem vettem észre, hogy el van törve az ujjam. A kolleganőm mondta 8 nap után, hogy na ugyan menjek már el, hát nem normális ez, hogy lóg az ujjam. Ja, az akkori barátom anyukája röntgenasszisztens volt, tehát olyan messzire kellett volna mennem. Na mire elmentem, már nem lehetett mit csinálni vele, valahogy ék alakban forrt vissza, és pont az a rész nem érintkezik, ahol az ín tapad, szóval csak akkor tudom mozgatni, ha megfogom. De csak egy ujjpercről van szó. Kaptam rá valami műanyag rögzítést, és azzal meg kézilabdáztam :oops:
Amúgy a férjem egyre kevésbé tud rálépni, meg dagad is rendesen, bár az ő fájdalomküszöbe a nullával egyenlő. Szerintem reggel lesz a legrosszabb felkelni.

Hmbori,
én nem is apát, hanem a kutyát sajnáltam. Szegény mit tehet arról, hogy fél. Ok, mindig szétszedi a szúnyoghálót, és az annyiszor kb. 2000Ft, mire kicseréljük, de akkor is, és mindig kiabál velem, hogy apukámék vigyék innen ezt a kutyát, és ő nem is akarta...., mert ugye ő eredetileg apuéké volt, csak eladták a kertes házat, és mi fogadtuk be. Meg hogy fizesse ki apu a szúnyoghálót. Ennél égőbb dolgot el sem tudnék képzelni, mint aputól ezért kérni pénzt. És olyan félelmetes volt komolyan, hogy teljesen kiábrándultam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Anett, Miluval két hetet vártak, végül befektettek ugyan, de magától kegyeskedett kibújni :)

Napközben anyukámnál voltunk, 6 után indultunk haza Milánnal kettesben kocsival. Épp elkapott egy nagyobb felhőszakadás, 40-nel lehetett csak jönni, annyira nem lehetett látni semmit az esőtől. Aztán Békásnál volt valami baleset, feltorlódtak az autók, és egy idő után nem is tudtunk tovább haladni. Zuhogott az eső, bepárásodtak az ablakok, és két sorban álltak az autók. Na, akkor megfordult a fejemben, hogy igaz, hogy én ma akartam szülni, de talán mégsem megfelelő az időpont...
2x2 sávos ezen a szakaszon az út, köztük egy füvesített padka. Én persze a jobboldali sávban. 40 perc ácsorgás után már imádkoztam, hogy valamelyik baloldalinak eszébe jusson végre a padkán áthajtva megfordulni! És IGEN, az egyik sofőr végre menekülőre fogta! Na, azonnal kihasználtam a helyet, és nyomutam utána.
Először egy nagyon keskeny kerülőutat választottam a Dunaparton a gáton, az meg le volt zárva :evil: Végül hazajutottam, de a 20 perces utat másfél óra alatt tettem meg.
Most pihenek, és a szerdára gyúrok. Aznap éjjel ügyeletes a dokim, és a szülésznőm is. Micsoda véletlen, hogy este kell mennem egy kis turkára :roll:
Vendég

Sziasztok,

látom, még mindenki 2 in 1 aki eddig is az volt...

mi is nagyon élvezzük a hűs levegőt, már kibírhatatlan volt a lakásban

nagyon aranyosak a képek : )

nagy megkönnyebbülés hogy mától Anyum a közelben van és bármikor át tud jönni vigyázni Zsófira ha szülni megyünk... így már sokkal jobban vagyok :)

Sissi,
nagyon örülök, hogy végre otthon lehettek Atival, sokat gondoltam rátok az elmúlt időben

Vigyázzatok magatokra

Kép
danidaniel

Lina, tényleg ciki a helyzet, és előre is bocs, nem akarok szemtelenkedni...
... de elképzeltem azt a nagydarab férjed amint vörös fejjel bele akar rúgni a kutyába, és mellélő :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cscsi,
hát én is örültem, hogy nem a kutyát találta el, de így is úgy sajnáltam szegény kutyt. Már kora délután mondtam, hogy szereljük le a hálót, mert ez lesz a vége. Nem szerelte le, pedig két perc lett volna. Most meg a jégakkuval a lábán fekszik, és hogy őszinte legyek, nem igazán tudom sajnálni.
Aztán persze ment átnézni a kutyát, hogy nem lett-e baja, meg ha jön pénteken az állatorvos a kicsihez, akkor nézessük át a nagyot is..., meg miattam is aggódott, mert komolyan annyira rosszul lettem, hogy attól félt, hogy megszülök. Remegtem, nem kaptam levegőt, zokogtam...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok
Olyan jó ez a hűs levegő ,hogy az csak na :D
Képzeljétek...ahogy elkezdett fújni a szél, azzal a lendülettel el is ment az áram és nemrég jött vissza!
Közel 5órán keresztül nem volt áramunk!!!!
A hűtő leolvadt :( Most takarítottam ki...és most megint csinálhattam emiatt :P
Még jó ,hogy a húsok nem olvadtak ki......bár nem sok kellett volna már hozzá!

Rákérdeztem Rillára és Beusmimire ,hogy hogy vannak!
Rillától kaptam csak választ,de ő szuperül érezte magát(esküvőn vannak és épp akkor ettek ittak :D)
Beusról nem kaptam hírt :( Kissé aggódom is....holnap délutánig ha nem jön hír felőle, akkor felhívom!

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Engem kidobott az ágy. Nagyon jó a levegő, éjjel rendesen be voltam tojva. Olyanokat szúrt a hasam aljába hogy csak na. Talán elmúlt.
Viszont eszembe jutott, hogy hétfőn reggel kell mennem Fehérvárra a vénás vas miatt és ide is kéne mennem a laborba az ellenanyag szűrésre meg vv-re. A 2-ő együtt nem megy és a Fehérvárt kell előnybe részesítenem. Remélem nagyon nem csesznek le a laborba, hogy később megyek. Fontos , hogy akkor menjek az ellenanyag szűrésre? Vagy nem gáz pár nap tolódás?
nikó

Jó reggelt mindenkinek!
Alig aludtam az éjjel!
Folyamatosan hányok és megy a hasam.
Nem ettem semmi olyat ami rossz lett volna, vagy épp megviselhette volna a gyomromat!
A derekam csipked.......bár az már 4dik napja!
Nem tudom ,hogy mit tegyek?!
Hívjam fel a dokit vagy várjak? Hátha jobban leszek?
Most épp a Párom krumplit főz nekem.......

Kép
noki&potyi

Noki,
a hasmenés jelezhet közelgő szülést, de a hányás már gyanús, annak nem kellene lennie. Nem lehet, hogy valami vírust benyeltél???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska
Körülöttem mindenki egészséges és nincs semmi bajuk.
Kizártnak tartom ,hogy elkaptam valamit.
Lehet a gyomorsavamtól van a hányás.....vagy nem tudom!
Legalábbis csak reménykedem!

Kép
noki&potyi

Sziasztok, még mi is egyben. Semmi jelét nem adta a lányom, hogy ki akarna bújni. :cry:
Én is keményedtem de aztán ennyi. Ez lenne a méhösszehúzódás?

Látom senkinél nem hozott eredményt a hidegfront!?

Tegnap nem tudtam jönni du, mert se tv, se net nem volt, csak késő este addigra meg elaludtam. Nagyon jól lehűlt a levegő, de ettől függetlenűl ritka szar éjszakám volt. Felkeltem hajnal 3-kor és nem tudtam már visszaaludni, apa csinált valamit, (amit akkor vettem észre) amin én úgy felb@sztam az agyam, hogy még a gyomrom is fájt, és én is bőgtem kb 1 órát. (Persze nem volt akkora jelentőségű dolog amin így fel kellett volna húznom magam) És persze visszaaludni sem tudtam. Aztán 6kor ő is fel kelt, aztán osztottam neki az észt, és jól össze is vesztünk, úgyhogy újra bőgtem megint egyet. Úgyhogy mint a mosott car olyan vagyok. :cry:

Mimi hazaértetek?
Ágota gyönyörű Villő, nagyon Édes. Még még kérünk képeket!
Sissi úgy örülök,hogy otthon vagytok végre, és ilyen jól alaklnak a dolgok :lol: Innen is kérhetünk képeket?
Kandi hogy vagy?

Doki tarifa: én eleve mikor dokit kerestem, körbenéztem melyik mennyiért mit csinál. Már eleve úgy választottam ki, hogy tisztában voltam vele mennyi lesz, de nem kérdeztem rá. Eddig még ő sem közölte mennyi lesz. Amúgy egy-egy vizsgálat 10x-e a szülés.
És amióta nstre járok nem a magánba hív, hanem az sztk-ba ahol uh is, nst, áramlásvizsgálat is van, és megvizsgál (ahol Ő tartja a terhestanácsadást). Úgyhogy nagyon rendes szerintem.

Szülésznőt itt nem lehet fogadni, de ha megleszek vele elégedve meg fogom neki honorálni.

Én egyenlőre annyit tudok, ha júli 28ig nem akar kijönni Zorám be kell feküdnöm az nap. A többit nem tudom, de csüt ha megyek terhestanácsadásra akkor azt mondta a dokim h meg vizsgál. És pénteken ügyeletes a kórházban a dokim, úgyhogy remélem a vizsgálatnak lesz eredménye.
De azért rákérdezek, mi van akkor ha be kell feküdnöm, hogyan tovább?!

Adri

Kép

Kép
irdab

Noki az én gyomrom is elég szar, és nekem is elég kemény hányingerem van, de eddig még nem tacsoltam ki :roll:
De viszont nekem meg a szorulásom jött megint elő, hiába iszom a málnalevél teát. :cry:

Adri

Kép

Kép
irdab

NÁlunk is jól lehűlt végre...

Úgy néz ki, hogy mi is levetetjük a köldökzsinórvért, már beszéltünk is velük. De semmi különösebb tennivaló nincs, előleget sem kell fizetni. Mi csak úgy tudjuk kifizetni, ha havi 17e ft-ot fizetünk két éven keresztül.
a döntésünknek sajnos elég szomorú oka van. tudjátok, írtam, hogy apukám elég rosszul van mostanában, hát nagy valószínűséggel leukémiás ---bár még néhány vizsgálat hátravan. De ezzel egyértelmű, hogy nem hagyjuk ki az őssejt lehetőségét. Egyelőre imádkozom, hogy ne ez legyen, pár nap és kiderül. De a Sejtbanknál a papírokat elkezdtük intézni.
ÚGyhogy most eléggé levert vagyok, mindig jön valami, amikor már majdnem ujjongok a boldogságtól :cry: :cry: :cry: :cry:

nem tűnök ám el :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Noki: szerintem hívd fel a dokid és kérdezd meg!!!
Adri: nálunk is tegnap hasonló program volt, mint éjjel nálatok :cry:
Én sem vagyok hó passzban, úgy látszik, hogy ez a front, ha a szüléseket nem is indította be, de a lelkiállapotunkre erősen kihatott :cry: :cry: :cry:
Madaran: szorítok Apudért, hogy ne legyen komoly baja!!!
Bea

Kép

Kép
dbea

Én sem aludtam valami jól :( Akármelyik oldalamra fordultam, 10-20 perc alatt úgy elzsibbadt a csipőm-medencém, hogy felébredtem. A fordulásoknál recsegett-ropogott a csontom :shock:

A levegő lehűlt, de most már kezd sütni a nap :((((((

Jaj, de terhesek vagyunk már... :roll:
Vendég

sziasztok!

Azt gondoltam tegnap este,hogy tök jól fogok aludni mert jó lesz a levegő..erre van egy család aki épp bulizott 4 házzal arréb zenekar,medence,stb....(nem az idén barnultak le) és hajnalig ropták...tökre örültem neki,hogy néha elkezdett esni legalább eláz nak :twisted: (jó kis goni vagyok)
Aztán az ablak pont arra van, szóval tökre élvezztem...az egész házibulit...szerencsére ez csak 1 évben 2× van amikor szülinapoznak...

Csilla úgy ahogy mondod de terhesek vagyunk már.... :roll:

Csajok azt nem értem,hogy ha nem tudjátok a doki tarifáját akkor ,hogy fogadtátok föl?
És szerintem a "hálapénz" nem úgyanaz azzal,hogy válsztunk egy orvost és fölfogadjuk a szülésre...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok,
Ma már csak éjszaka leszek, mert megyünk anyósékhoz, de minden ok, sehun semmi érdekesség.
Nekem is keményedett a hasam, de semmi fájás.
A méhösszehúzódás onnan látszik, hogy az, hogy akárhogy fordulsz nem múlik el a keményedés, szóval nem a baba fordulgat, nyom a pocakba, illetve, hogy hosszabb talán, mintha ő nyomogatna. A fájást pedig meg lehet ismerni. Mondjuk nekem az is sokszor szokott hasonlóan fájni, amikor Matyi kinyomja magát, de ha mozgolódok elmúlik, és akkor tudom, hogy ez még nem fájás.

Szerintem így lehet rájönni.

Na, majd jövök este.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

sziasztok

Huha Anettoo te már nagyon a végén jársz :wink:

Csajok itt tegnap akkora vihar volt. Mivel még nincs kész a garázs be áltam a kocsival a két nagy diofa alá h ha jéglesz védve legyen, de hát azt gondoltam ki dönti a fákat annyira fujt a szél 5 ora után az áramot is elvették és valamikor késö este kapcsolták vissza.
Én nagyon jol aludtam az éjszaka :lol: nem volt meleg a lakásban :lol:
Most süt a nap de fuj a szél ugyh elviselhető :wink:

Margit
Vendég

Irdab
A málnalevéltea fogja a székletet!!!!
Ha van hipp-natal-od akkor azt használd.
Nekem bevált....egy héten egyszer használom és egész héten tudok tőle menni nagydologra!
Ma csak krumplit ettem ami bennem is maradt...remélem ezzel el is múlik a hasmancsom?!
Most épp a gyomrom is fáj a reggeli rókázástól, meg a gyomorsavtól!
Rennie tablettából már 4et vettem ma.......és azt hiszem ezzel még nincs vége :shock:
Basszus ,hogy Én most megint úgy szenvedek mint terhesség elején....el sem hiszem!
Pedig annyira elég volt akkor az a 1.5 hónap rókázás :roll:
Dokimat hívtam ,de nem veszi fel :(, na ,de ezen meg sem lepődöm.
Szülésznőm éjszakás volt és emiatt majd csak délután fogom felhívni,hogy mit tegyek....ha addig sem leszek jobban!

Beusmimi írt,hogy jól van és minden okés vele is!

Szép napot mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Lanyok gatmasszazst milyen surun kell csinalni? Azt tudom, hogy most a 36. hettol, de minden nap? Menyi ideig? Mar teljesen elfelejtettem Timinel hogyan volt... :oops:

noki:
Az egyik baratnomnek a szules rokazassal indult. :wink: Sajnallak. Nekem "csak" hasmenesem volt tegnap megint :( Szerintem befele rugdal ilyenkor a kisfiam, mert annyira hirtelen szokott ramtorni. :( El is kezdek ma malnalevel teat inni. :)

baratodildi

Ildi
Én minden másnap használom a gátmasszázs olajat, és olyan bő 5percig szoktam masszírozni.
Már rendesen lezsibbadok tőle,de mindenhol azt írják róla,hogy min 5perc!
Beus mondta,hogy ő úgy szokta,hogy közbe "tágítja" is magát ,mert úgy még hatásosabb!
A lényeg ,hogy napról napra (használattól függően) egyre puhábbnak kell ott érezned a dolgokat és akkor tuti a dolog! :shock:
Amint kiderült most,hogy a derekam a málnalevélteától csipked.
Ez is az egyik mellékhatása......mint kiderült!
Ne lepődj majd meg ,ha Te is tapasztalsz ilyeneket!

Pussz

Kép
noki&potyi

Csajok,
lehet, hogy rámjött a szülés.... Nagyon fáj...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, ne csináld! Én előbb akartam szüüüüülniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Linácska
:shock: reméljük h nem indul még be, de ha mégis szoritunk h minden rendben menjen és ugy legyen ahogy eltervezted
kitartás :wink:

Margit
Vendég

Lina
Ha valóban beindult a dolog és nem csak jósló fájásaid vannak....akkor nagyon könnyű szülést és a legjobbakat kívánom neked!!!!!!!

Kép
noki&potyi

Lina:nagyon drukkolok neked.Irj ha tényleg mentek a kórházba.

Én most csak Ativa vagyok itthon.Apa elment a Márkkal apósékhoz.

Noki:te hogy vagy?Dokid vissza hivott?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?