Új privát üzeneted érkezett!

Jaspis sajnálom a rossz hangulatot. Mi viselt meg ennyire? Csak nem te is szülés utáni depiben vagy? :?

Zita978 előre küldöm a gyógypuszikat az oltás helyére! :roll:

Silverlion persze, hogy nagyon szívesen megcsinálom! Addig döntsd el, hogy milyen zenét szeretnél az 1 éves évfordulóra! A másikat pedig csinálom amint átküldöd a képeket! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok,
De sok elmaradásom van, ejnye-bejnye most kiosztottam magamnak egy fekete pontot.

Millye,
Örülök h rendeződött a helyzet lánykáddal, hát igen mi még ezt nem tudjuk, de előre rettegek h kicsi fiammal hogyan is fogjuk majdan 15-20 év múlva a közös hangot megtalálni. Apjában bízom, ő nagyon jót kapott otthonról, ha azt és úgy visszük tovább, van esélyünk :D
Nah ezt még nem is hallottam h a kukorica is segíthet, jobban vagy már ?

Reni,
Ne is monddd most meg dög meleg van, persze bent gubbasztok a hűvösben, de lassan ráveszem magam h lesétáljunk a partra.

Szonce,
Mennyi képet küldjünk/bébi ?

Oooooh csináljuk már úgy a talit hogy mindenki tényleg, - talán a friss babások nem, de ők majd jönnek legközelebb - ott tudjanak lenni. És ugye úgy gondoltuk hogy apukák is jönnek, vagy nem ? vagy igen ? :roll:

Mulan,
Az se Neked se Lilinek nem jó ha nincs elég tejed és kaja után is éhes marad a kis tündér. Ő azért mert nyűgös lesz, Te pedig nem tudsz pihenni, amellett a stressz az sem egy tejtermelést elősegítő dolog.
Amellett h még mindig azon vagy hogy legyen több tejed, (szerintem) nem gond h tápszert is használsz. Engem is megviselt, huh nagyon kezdetben, csak ültem otthon és zokogtam h a kicsi fiamat nem tudom szoptatni. Hát nem sikerült, de bármikor ránézek erre a kis tökmagra, aki tele energiával, élettel, jókedvvel…. Szóval kitartás, legfontosabb NO STRESSZ, és akkor sincs világvége ha Lili tápszert kap.

Jaspis,
Ne csinálj semmit. Babázz Marcival, élvezzétek a jó időt. Pihenjetek.. és mosolyogj.

Zita,
Gyógyulj meg gyorsan, mostantól jó idő lesz, reméljük így is marad. Jó pihenést Nektek.

Szilvi,
Asszem nekem van ismerős, mármint páromnak, megkérdezem tőle. Tesóról jut eszembe, csináltam tesztet, már késik v két hetet, de semmi. Most csalódott vagyok.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Az elmúlt 1 hét képekben, biztonsági kukac h ne másszon ki

Kép

tv-t néz

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

és ennyi, a kukacot kb 1 hétig tudtuk biztonsággal használni :shock:

kubuspace

ja és asszem a nyugalmam végetért, Marci csak ülve tud meglenni, illetve ahogy a képekből is átjött, állunk !!!!
ajaj Szilvi, Cirkuszka lassan én is beállok a sorba...

kubuspace

Kubuspace a cickó jobban van a fiam segített :D most mondjuk mindkettő szúr, de már nem az a feszítő fájó érzés... szerintem pár nap és rendbe jön... én is örülök, hogy meg tudtam beszélni a lányommal a dolgokat... :roll:
Marci már mászik? Nem lehet könnyű állandó odafigyelés kell neki... :shock: :D na de majd ha már járni fog... akkor aztán nem lesz egy nyugodt pillanatod... :D Nagyon édesek a fotók róla! Gyönyörű időtök van! Hol voltatok ebédelni? Marci hogy viselte? Voltatok pancsizni? :D

Kép

Kép

Kép
millye

Húúú, Marci már ilyeneket tud?? :shock: Akkor már nekem is csak pár hónap nyugi van hátra? Mondjuk Julcsi nekem kicsit lustinak tűnik, úgyhogy lehet, hogy majd csak később kezdi az ilyen dolgokat.
Egy idősek ugye Jaspis Marcijával, de Julcsi még nem fogja meg a tárgyakat, sőt szerintem még a kezét sem nagyon használja tudatosan. :roll: A forgolódások sem érdeklik, viszont kb egy hete nagyon szépen emelgeti magát hason és próbálja lökni magát a lábával előre, persze nem jön neki össze, és ettől egy idő után behisztizik :lol:

Zsuzsa, meg lehet valahol nézni a videót, amit Millye csinált nektek?
Húú, kistesó projekt már ilyen komolyan megy nálatok? :shock: Bár végülis amilyen jó fiú Marci, simán elbírsz majd a két picúrral. :)

A hajam nekem is mindig össze van fogva szülés óta, de még így is mindig találok Julcsi markában 1-2 szálat. Nekem szülés után baromira elkezdett hullani, minden fésülködésnél egy nagy marokkal szedek ki a fésűből, nagyon durva, jó lenne ha abbamaradna már. :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Kép

ilyen szépen tartja magát a kis vasgyúrónk :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Kubu!!! Fúúúúúú, megnyírtam Botit végre. Hát nem örült, nem is lett tökéletes, hisz nem ült egy helyben nyugton. :-)
Töltöttem fel képet...
3mm-re nyírtam a géppel, ettől függetlenül baromira nem lett egyforma pár helyen, meg olyan néhány sávban, mintha belenyírtam volna, de hát nem vagyok fodrász...

Kép Kép

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok!

szerintem 3-4 kép elég. Zene ötletet várok:) Most megyek, majd írok később.
szonce82

Sziasztok!

Édesek ezek a babócák még mindig :-)
Mi is állunk már ha van hová felkapaszkodni, mászni pedig négykézláb is hátrafelé megy... Hason csúszás is hátrafelé ment... Remélem ez nem akkora gáz. Majdcsak rájön, hogy kéne előre. Eddig ha előre akar menni, akkor gurul a hossztengelye körül.

Bográcsozással kapcsolatban: én tudok hozni bográcsot, fát is, szerintem evőeszközöket mindenki hozzon magának! Apák is jöjjenek természetesen, hisz ők is a mama-babákhoz tartoznak :-)

Augusztus utolsó hétvégéje: aug. 29 szombat, 30 vasárnap, szeptember elején meg van egy szept. 5-6 (szombat vas.), és 12-13.
Melyiket válasszuk?

Szonce mondta, neki az aug. utolsó hétvégéje nem jó ugye Szonce??
Tényleg legyünk jó sokan!
És ha megbeszéltük hogy mikor is legyen, várom az ötleteket, hogyan oldjuk meg a kaját? Vegyek meg mindent egyszerre, és osztozunk, vagy egy egy dolgot hoz mindenki? Hogyan legyen?

Kati

Kép
tatyi1983

Zene ötlettel kapcsolatban milyet válasszunk, vidámat, vagy érzelgőset? Ismeritek az Ici-pici Lencsilány zenéjét? Nekem megvan mit szólnátok?

Kép
tatyi1983

Ja! És milyen hosszú zene legyen kb?

Kép
tatyi1983

Sziasztok lányok,

olvaslak benneteket bentről is, csak az írással álltunk hadilábon. Gyorsan eltelt ez az 5 nap.

Szóval hazajöttünk a kórházból, sajnos még mindig egyben. :)
Sebaj legalább felderítettük a terepet… sok csodaszép kisbabát láttunk.
A vérzés szerencsére abbamaradt, nem igazán derült ki az oka… pihennünk kell, vigyázni magunkra, most már tényleg csak akkor szeretnénk a Jánosba menni, ha Bogi ki akar bújni.

A doki egyébként azzal engedett haza, hogy most már mindenkinek jobb lenne, ha kibújna Bogi baba… Boginak is, neki is és nekem is… én maximálisan egyetértek vele, de nincs mit tenni, Babóca kényelmes, nem siet el semmit sem. Szerencsére jól van, én meg már nem is sürgetem, rábízom, hogy mikor bújik elő…:)

Szuperek az új képek, szépségesek a babáitok!

Itt a kánikula, puszi mindenkinek!

Kép
krisztacsillag

millye: hova küldhetem a képeimet???

Kép

Kép
silverlion

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 08:07-kor.
szonce82

silverlion

Marci holnapután lesz 3 hónapos. Épp mondtam is a páromnak, hogy még csak 3 hónapos, de olyan, mintha mindig is lett volna nekünk.

millye
Igazándiból ember hiányom van, elég magányosnak érzem magam :( Valószínűleg az is közrejátszott, hogy a páromnak a múlt héten minden este edzése volt, úgyhogy reggeltől késő estig egyedül voltam. Mármint Marcival, de hát vele nehéz pl. beszélgetni.
Igyekszem elfoglalni magam, de olyan nehezen veszem rá magam értelmes dolgokra. :( Most jön ki azt hiszem az alapvető lustaságom, amire évek óta nem volt már módom.

krisztacsillag
Úgy látom, a kiírásig még van időtök, úgyhogy nem olyan lusta az a lány :) Én két nappal a kiírás előtt szültem, igaz, hogy Marci már elég ráncos volt, és egy deka magzatmáz se volt rajta.

szonce
Hogy kell neked képet küldeni, itt priviben?
jaspis

Millye,
Remélem már teljesen rendben vannak a cickók 8)

Ebéd: van egy my way nevű kis étterem, 700 egy menü és überkirály a kaja. Voltunk pancsizni is, nagyon szuper volt, sőt Marcival együtt mentünk be, persze ő nem érintkezett a vízzel csak a kis csónakjában ült, de nagyon jó volt. Azóta ez minden este állandó program. – még apa nélkül is.
Egyébként szerencse h Marci mindent jól visel, tényleg bárhova mehetünk, világbéke van mindig.

Zita,
Hát igen, hamar eljön ez a pillanat, Marci nekem is nagyon lustácska volt, aztán 1-2 hét alatt felpörgött. Nyugalom vége. Most is itt áll a hátam mögött és persze még nem kukucskál át a vállam fölött de áll.
Igen tervezzük a kistesót nagyon, Marci is azért sokára és nehezen, segítséggel jött össze, én sem leszek már fiatalabb….

Videót felteszem rövidesen még ma ígérem, utána küldöm a linket.

Hajra esetleg próbáld ki a Varga cseppeket, nekem bevált, illetve ahogy a hormonháztartás rendeződik a hajhullás is megáll.

Julcsi szépen pózol.

Szilvi,
Nem is látszik h nem egyforma Boti haja. Tündér a mosolya. És mennyi fog.

Szonce,
Ma küldöm a képeket.

Kati,
Kajaötlet nekem mindkét megoldás tetszik, kiosztjuk mindenkinek h mit szerezzen be, de lehet bárhogy. Lényeg senkinek ne legyen teher.
Ajaj van egy kis gond, mi szept 4-18 között nem vagyunk itthon.

Kriszta,
Hogy bírod ezt a meleget ? Pihenj pihenj és figyelj a kellő folyadékbevitelre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.07.16 07:21-kor.

kubuspace

Jaspis,
Akkor a héten már nincs minden nap edzés ?
Éljen a lustaság, élvezd, használd ki ezt az állapotot, ilyen úgysem lesz többet. És gyere sokszor itt vagyunk, hidd el nekünk is volt ilyen időszak.

Apa tegnap leugrott munkából együtt ebédeltünk, holnap du már jön le, alig várom, nagyon hiányzik nekem.
Dög meleg van, gondolkozom h beülök az autómba, benyomom a klímát 18 fokra és vegetálok.
Általában este 7-kor megyünk le fürcsizni, Marci a csónakban, naggggyon jó.

Millió puszi Mindenkinek

kubuspace

----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 08:07-kor.
szonce82

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.03.04 15:26-kor.
szonce82

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 08:07-kor.
szonce82

Silverlion de ügyesen levágtátok a fiad haját! :D Küldtem privit, de elszállt az éterben... most elküldtem még egyszer az elérhetőséget! :D Nagyon helyes Boti! :D

Krisztacsillag kitartás! :roll: gondolom ebben a melegben nem lehet könnyű... :?

Jaspis így már érthető... a párod mit sportol? :roll:

Kubuspace cici nagyjából rendbe jött csak most a fiamnak van egy új szokása, hogy ráharap :shock: nos a lányom ilyet nem csinált... úgyhogy most érzékenyek a mellbimbóim... :? szerencsés vagy, hogy Marci ilyen jó baba és ezért el tudtok vele menni mindenhova. Emlékszem az elején mennyire kétségbe voltál esve miatta. :roll:

Szonce82 nagyon helyes képeket tettél fel! a közös képetek nagyon jó! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Szonce én is igyekszem a képekkel... Megpróbálom ma este elküldeni neked!
Remélem még nem késtem le..

Este majd jövök!

Kati

Kép
tatyi1983

sziasztok,

köszönöm a biztatást!!! nagyon jól esik, komolyan Ti tartjátok bennem a lelket...
nagyon köszönöm!!!

bográcsozás ötlete nekem is nagyon tetszene,de nemtudom mi mehetnénk-e már,plussz nincs kocsink sem,és nem tudom hogy hogy lehetne odajutni... :)

babavideó ötlete nekem is nagyon tetszik,kicsit összekeveredtem hova kell küldeni,hány képet,és nem baj ha nemtudom lekicsinyíteni?

LÁnyok! a képek most is hiper szuper jóóóóók!!!! :) nagyon jó lenne látni majd élőben is a kis manókat:) remélme összejön majd egy tali,amire mi is eltudunk menni majd :)

Kriszta:hogy bírjatok a meleget? nagyon drukkolunk ám!

jaj,lehet hogy már kérdeztem, de mivel lehet kenni szétrepedezett,totál belilult mellbimbókat? :oops:

mindent köszönök :)
mulan

mulan, ha közös videóra gondolsz, akkor nekem kell küldened a képet. Ne foglalkozz kicsinyítéssel, küldd el, úgy ahogy van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.03.04 15:26-kor.
szonce82

Sziasztok lányok,

Szonce82,
nagyon jók a képek, cukik vagytok nagyon! :)

Jaspis,
valóban ráérünk még… csak azért vártuk hamarabbra, mert végig azt mondták, hogy koraszülött lesz, ráadásul 2 hete azt hittük, beindult a szülés… de még akár 2-3 hetünk is lehet… bár ebben a szombati hidegfrontban bízunk picit. ;)
Én csatlakozom hozzátok, sokszor én is nagyon egyedül érzem magam. Apát mi is nagyon várjuk haza mindennap!!!! Barátnőzés egyre ritkább nálam is, 2 barátnőmnek van picurkája, de az egyik Tatabányán, a másik Miskolcon lakik…
Nálunk az a baj, hogy sok barátunknak nincs kocsija, és ide ki jönni Ürömre már nehezebben jönnek ki, mint mikor még lazán összefutottam velük a belvárosban…
De most a kórházban megismerkedtem egy ürömi kismamával 2 hetesek az ikerlányai, igaz még a koraszülött osztályon vannak, de szerencsére mindketten jól vannak.

Szilvi,
sztem sem látszik, hogy baj lenni Boti hajával. :)

Kubu,
esti fürcsizés, jól hangzik… mi 8-9 körül szoktunk sétálni menni… akkor már elviselhető a meleg.
Pihenek egyébként, délutánonként alszom fél-fél órát… a folyadékot is iszom folyamatosan, de a lábdagadás miatt állítólag nem szabad túl sokat.

Millye, Mulan,
kKöszönjük, egész jól bírjuk a meleget… lehúzott redőnyök és több frissítő zuhanyzás:)

Szétrepedt cicire nekem az Aloe First sprayt javasolták… én ugye még nem próbáltam, de többen dicsérték.

Puszi mindenkinek.

Kriszta

Kép
krisztacsillag

annyi tündéri kép van már...
én is teszek fel párat,hamarosan küldök is szonce :)

Kép

Kép

Kép

Kép
mulan

Mulan berepedezett mellbimbóra szedjél homeos Nitricum Acidum 9CH napi2-3x5 bogyót! Valamint az Aloe First tényleg nagyon jó amit krisztacsillag ajánlott! Nagyon jó hámosító! Milyen nagyot nőtt a babád amióta nem láttam! Kék szemű hajas baba! :D

Krisztacsillag A frissítő zuhany nálunk is bejátszik... a fiam úgy védekezik a meleg ellen, hogy ma is sokat aludt :D előbb keltettem fel mert már több mint 4 órája aludt :shock: :D na remélem éjszaka nem fog bagolykodni... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Szonce,
Majd várjuk a képeket a keresztelőről. Küldöm mindjárt én is a képeket. Ügyik vagytok a forgással, csak így tovább.

Millye,
Emlékszem én is, mennyi para volt bennem, most meg úgy érzem hogy jelenleg mindent olyan szépen és aránylag nem görcsösen csinálok.
Már akartam kérdezni, dolgozol otthonról ?

20.48-as hozzászólásod úgy olvastam h Krisztacsillagnak írod h milyen nagyot nőtt a babája. Többször elolvastam azt a sort, majd rájöttem h Mulannak szól…

Mulan,
Naná hogy jöhettek, (szerintem). Biztosan rá tudunk szervezni hogy elvigyünk Benneteket.
Jó lenne már személyesen találkozni. Ejj de szépek vagytok !!!

Kriszta,
Örülök h egymásra találtatok a kismamával, remélem hogy fogjátok tudni tartani a kapcsolatot a későbbiekben is.
Folyadék: igen igazad van, akartam is írni hogy azért mértékkel a fogyasztást, de persze ebben a melegben…

Meleg van, nehéz nonstop grannyval, Marci ma mindkét telefonom megette, csupa nyál volt mindkettő, most száradnak, remélem holnap már tudok telefonálni, ha nem mehetnek a szervizbe.
Apa jön már holnap délben, alig várom, most ha ágyba bújok 12-13 óra és láthatom, úgy hiányzik.

kubuspace

sziasztok,
küldöm akkor a videót, amit Millye készített.

http://www.youtube.com/watch?v=KJoxiO3ymDc
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.07.16 22:48-kor.

kubuspace

Sziasztok,

itt egy elveszett baranyanya :)

Mi balcsizunk es balcsizunk es balcsizunk....
Sajnalom hogy a videobol kimaradtunk de ha lehet akkor meg kuldok en is kepet ha beleferunk ? Holnap ujra balaton es passz hogy meddig, de megoldjuk lentre is a netet. Mersenek megvan elete elso monoklija a szeme alatt Reni latta is :) Kisfiam negykezlabazott egy kislany felakarta emelni es bumm beleterdelt a szemebe es rogton bedagatt most eppen lila szinben pompazik. Ez a meleg kikeszit teljesen egesz nap medencezik, enni alig akar. Es ha mondhatom azt pokoli rossz kiskolyok! Mindent lehuz , ledobal, szetpakol, egyszoval kikeszito. A heten voltunk Renieknel es hat ott is alakitott, Reni itt is bocsi megegyszer :oops:

Nem tudom ki hogy van balatonnal, de hozzan is johettek akar latogatoba akar 1-2 ejszakara ha vki Fured fele jar. Reni ha lent vagytok akkor mindenkepp meglatogatunk, de ugyis hivlak majd,. Kulonben meselnek Benirol remelem Reni nem haragszik meg. Olyan cuki es tunemeny, az arcocskaja meg ugy megvaltozott miota ismerem es tiszta Apukaja :D Szegenykem Merse terroron ateszett Merike egy kicsit fejen utotte de hogy jo pontja is legyen Merinek utana puszit adott :)

A taliban Mi is benne vagyunk, Majd balcsirol is figyelem a netetvagy Renin keresztul megtudom az idopontot.

Babak gyonyoruek :)
Mulan Lilike arca is hogy megvaltozott.
Silver tok jo Boti haja, szegeny Merinek hatalmas de sajnalom levagni olyan mint egy angyalka a gondor furtokkel.
Most vannak fent friss kepek a picassan nezzetek meg, kivulrol egy artatlan kisfiu :)
Kubu, milyen nagy mar Marcipan :) Molnarhoz meg mindig nem jutottam el :?
Szonce, szuupi ido lesz hetvegere a keresztelohoz.

Megyek elteszem magam reggel ebreszto!

Jo ejt
Puszi

Kép

Kép
cirkuszka

Kubuspace igen dolgozok itthon... már az első héttől besegítettem... de akkor még csak a pályázatok készítésében... néha nem könnyű... mert a házimunka meg a baba... tegnap is egy nagyobb munkát csináltam de szerencsére a lányom addig elszórakoztatta az öccsét :D Fantasztikus időtök van a Balcsin... de állítólag jön a hűvösebb idő pár napig... gondolom nem egész nap strandoltok.... sok szúnyog van? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Annyit írtatok, bocs hogy nem reagálok mindenre, holnap indulunk Balcsira, és rengeteg csomagolnivalóm van mára 8)

Szonce, képeket küldtem, remélem jók, szerintem zene lehet az icipici lencsilány, amit Kati javasolt, Julcsi imádja :D

Bográcsozás, szerintem talán jobb, ha 1-2 ember szerzi be a hozzávalókat, aztán összedobjuk, mert mi van ha valakinek pl uccsó pillanatban megbetegszik babó vagy valami, aztán pl nem lesz krumpli :roll: De persze ahogy többségnek jobb, úgy legyen.

Tegnap egész nap barátnőmnél voltunk, aki 2 hete szült a jánosban. Olyan pinduri a babája, alig mertem megfogni. Nincs 3 kiló sem. Nagyon szép cuki hajasbaba. Néhány fotó a 12 hetes Julcsiról és a 2 hetes Petráról, elég mókásan mutatnak egymás mellett:
Kép Kép

Julcsi angyal volt, oda-vissza 160 kilómétert autóztunk, és végig meg sem nyikkant, pedig eléggé féltem, hogy behisztizik a nagy hőségben.

Cserébe a látogatás első 5 percében akkorát rottyantott, hogy a fehér gatyámat dobhattam le rögtön magamról, a barátnőm meg tisztogathatta a kanapéját :oops: Szerencsére már sehova sem indulok váltás ruha nélkül :wink: Már vagy 4-5 féle pelust próbáltunk, de esélytelen Julcsival szemben bármelyik :lol:

Na, megyek, nem tudom lesz-e még időm ma jönni. Elvileg Balcsin is lesz netünk.

Zita

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita978 :shock: aztaaaa milyen nagy már a lányod... :D nagyon helyes! Ez a kép meg nagyon jó az összehasonlítás miatt :D Hány kiló a lányod?

Kép

Kép

Kép
millye

Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest

Millye, túlléptük a 7 kilót, és ez már kicsit kezd aggasztani, mert továbbra is heti 20-25 dekákat hízik, nem lassul az ütem, baromi nehéz már. Remélem nem lesz kisdömper :?

Azért nyugtatom magam, hogy én is hasonlóan néztem ki, és hát nem lettem nádszál, de azért nem is lettem olyan dundi, amilyen babának voltam. És Julcsi csak anyatejet kap, én meg már 2 hónapos koromtól anno rendes kajákat ettem, mert elfogyott a tejci anyunak, de tápszerezni meg nem volt hajlandó, akkoriban állítólag még nem voltak túl jó minőségű tápszerek.

Most néztem meg Marcivideót, jók a képek, de nekem a zene valamiért nem jön :?

Kérdés: próbálom itatni vízzel Julcsit, hogy ne kérje folyton a cicit ebben a hőségben. Mennyit ihat egy alkalommal? Nagyon nehéz rávenni, hogy elkezdjen inni, csak nyalogatja meg kiköpi a cumisüveget, de 1-2szer már ráharapott, akkor meg alig akarta abbahagyni. Annyira kis mohó a drága. :shock:

Egész jól állok pakolásügyileg, vajon mit hagyok itthon? :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok.

Csal gyorsan mert lemerül a laptop és messze van a bedugó. Totál ellustulok ebben a melegben.
Ma bementem Botival babakocsizni az erdőbe mondván, hogy ott jó hüvi van. Tényleg kellemesebb volt a klíma, de képzeljétek futva jöttem ki. Beértem egy darabig és akkor mint a filmekben elleptek engem is és a gyereket is a szúnyogok. Van eszük, a hőségben ott pihegnek. Szóval ennyi volt az erdőséta.

Szonce: Én is küldök mindenképpen képet Botiról, csak kérek kis türelmet, holnap reggel indulunk mi is Balcsira és onnan több időm lesz rá.

millye: küldöm a képeket...:-)

Kubu: nekem sem jön hang!!!

Zita: ne aggódj egy percig se, majd megáll a hízás, ha nincs vele semmi baj, nem cukros és semmi, akkor had egyen és hízzon. Boti is ilyen volt. Tudod meséltem, hogy 4910 grammal született és már simán volt ennyi sőt több is 12 hetesen. Aztán lassult a hízás üteme, de azért most sem éhezik, most 12,5 kiló. Szóval ne aggódj. Még hogy nincs étvágya a gyerekeknek a hőségben, már akinek :-)

Cirkuszka: Hali. Gondoltam, hogy megy a nyaralás. Jól is teszitek, az nem is normális, aki megteheti és van nyaralója és nem nyaral.
Boti is nyomja a rosszaságot. Elfáradok estére mint az állat. Pancsizunk mi is a teraszon. :-)
Boti haját muszáj volt levágnom, mert tudod milyen kis husi, nagyon megizzadt a feje, ez így egészségesebb is és erősödik is így. Majd télen jöhetnek a loknik.

Mulan: nekünk van Aloe First spray, szerintem is jó én mindig epilálás (borotva) után fújkálom és nem szárad ki a bőröm, szóval egyenlőre jó. Csak az ára is jó sajnos.

Na jó mégis bedugtam a gépet, mert sok vagyok amint látom.

Kriszta: együtt érzek veled ebben a hőségben, szegény még a pocak is!!! Ha a tervünk bejön, akkor nekem is lesz pocak jövő ilyenkor. :-)Majd akkor te sajnálkozhatsz!!! :-)

Jaspis: Ez a depi nekem is volt. Ahogy nőtt a baba és kitágult kissé a világ, úgy elmúlt. Kitartás. Ez a legrosszabb az egészben.

Puszi. Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Zita978 akkor nem kell sok és utoléritek súlyban a fiamat... :D az, hogy mennyi innivalót adj neki jó kérdés én soha nem szoktam az adagot nézni folyadékban... ebben a hőségben a fiam is többet cicizik... de adok neki inni is de azt nem mérem neki, hogy mennyit iszik alkalmanként... :roll:

Silverlion remélem nem csipkedtek össze benneteket nagyon a szúnyogok! :shock: kullancs is van abban az erdőben? :? várom a képeket! A zene már megvan! :D

Így nyomjuk a melegben :lol: :

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

millye: kié ez a napszemüveg, csak nem a csöppségé???? Akarok Botinak is, hol lehet kapni jót, ami jó a szemének?

Kép

Kép
silverlion

Silverlion de bizony az övé :D csak a patikában lehet venni olyat ami babáknak is jó úgyhogy máshol ne vegyél... az egyik ismerősöm ajánlotta mert mondtam, hogy nem állítható a babakocsi tolási iránya és nem egyszer a szemébe süt a nap... erre ő mondta, hogy lehet kapni babáknak is... elmentem a patikába és a patikus csaj mondta, hogy az a jó amit a patikában lehet kapni mert ebben tényleg van UV szűrő igaz az ára is borsos... és a fiamat egyáltalán nem zavarja :D Ez a fajta 0-2 éves korig jó. :D

Kép

Kép

Kép
millye

millye: mi az a borsos ár?

Kép

Kép
silverlion

Silverlion 4400,-Ft-ért vettem. :shock: Mondjuk a szemüveg kerete is úgy van megcsinálva, hogy nem egyszerűen törik.
Teljes védelmet nyújtanak az UV sugárzás és a kellemetlen vakító ragyogás ellen 0-2, illetve 2-5 éves korig. A divatos tervezésű, kényelmesen viselhető napszemüvegek kívánság szerint állítható neoprém övvel rendelkeznek, így követik a gyermek növekedését, és biztos rögzítést nyújtanak. A tartós polykarbonátból készült többféle színben választhatók, és teljes szemvédelmet biztosítanak a babák számára.

- Kényelmes viselet
- Állítható neoprém öv
- klinikailag tesztelt
- az Ausztrál Rákellenes Társaság ajánlásával
- 100% UV védelem

Kép

Kép

Kép
millye

millye: köszi szépen ennyire saccoltam én is. Nem hiszem el, hogy minden ami egészséges az drága is. Megyek úgyis a patikába, megnézem van-e nekik.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

mulan

A védőnő nekem anno a neogranormon kenőcsöt ajánlotta, bár azt le kell mosni szoptatás előtt.

Nagyon szép a kislányod :)

millye
Tai-chi

kubuspace
Nyáron tömbösítik az edzéseket, egy hétig minden nap, utána 3 hétig semmi. A 3 hét jó így, de azért egy teljes hét (nekem) sok.

Pofás ez a napszemüveg, lehet én is megnézem, árulnak-e mifelénk.

Marci is nagyon izzad ebben a melegben, már gondolkodtam, hogy sok kis apró copfot csinálok neki. Levágni nincs szívem a haját, én biztos zokognék közben.

Zita

Jól beelőztetek súlyban :) Ránézésre nekünk is ilyen pelusunk van, mint ami Julcsinak, de Marcinak majdnem hónaljig ér :D Mi kedden megyünk mázsálásra, bár az itthoni mérések alapján már mi is túlléptük a 6 kilót.
jaspis

Silverlion szívesen! Kész van a videó! Megpróbálom átküldeni, ha nem menne át akkor felteszem egy feltöltőoldalra és onnan le tudod tölteni! :D

Jaspis az szép kis sport! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Szonce! Akkor küldöm neked a képeket!

Kati

Kép
tatyi1983

----------------
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.01.23 15:00-kor.
szonce82

Szonce82 Átküldöm neked emailen! :wink: :D

Kép

Kép

Kép
millye

----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 08:34-kor.
szonce82

Szonce82 gratulálok a keresztelőhöz! Nagyon csini volt Ádám! Hol vettétek a keresztelős ruhát?

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?