Sziasztok.
Csal gyorsan mert lemerül a laptop és messze van a bedugó. Totál ellustulok ebben a melegben.
Ma bementem Botival babakocsizni az erdőbe mondván, hogy ott jó hüvi van. Tényleg kellemesebb volt a klíma, de képzeljétek futva jöttem ki. Beértem egy darabig és akkor mint a filmekben elleptek engem is és a gyereket is a szúnyogok. Van eszük, a hőségben ott pihegnek. Szóval ennyi volt az erdőséta.
Szonce: Én is küldök mindenképpen képet Botiról, csak kérek kis türelmet, holnap reggel indulunk mi is Balcsira és onnan több időm lesz rá.
millye: küldöm a képeket...
Kubu: nekem sem jön hang!!!
Zita: ne aggódj egy percig se, majd megáll a hízás, ha nincs vele semmi baj, nem cukros és semmi, akkor had egyen és hízzon. Boti is ilyen volt. Tudod meséltem, hogy 4910 grammal született és már simán volt ennyi sőt több is 12 hetesen. Aztán lassult a hízás üteme, de azért most sem éhezik, most 12,5 kiló. Szóval ne aggódj. Még hogy nincs étvágya a gyerekeknek a hőségben, már akinek
Cirkuszka: Hali. Gondoltam, hogy megy a nyaralás. Jól is teszitek, az nem is normális, aki megteheti és van nyaralója és nem nyaral.
Boti is nyomja a rosszaságot. Elfáradok estére mint az állat. Pancsizunk mi is a teraszon.
Boti haját muszáj volt levágnom, mert tudod milyen kis husi, nagyon megizzadt a feje, ez így egészségesebb is és erősödik is így. Majd télen jöhetnek a loknik.
Mulan: nekünk van Aloe First spray, szerintem is jó én mindig epilálás (borotva) után fújkálom és nem szárad ki a bőröm, szóval egyenlőre jó. Csak az ára is jó sajnos.
Na jó mégis bedugtam a gépet, mert sok vagyok amint látom.
Kriszta: együtt érzek veled ebben a hőségben, szegény még a pocak is!!! Ha a tervünk bejön, akkor nekem is lesz pocak jövő ilyenkor.
Majd akkor te sajnálkozhatsz!!!
Jaspis: Ez a depi nekem is volt. Ahogy nőtt a baba és kitágult kissé a világ, úgy elmúlt. Kitartás. Ez a legrosszabb az egészben.
Puszi. Szilvi