Új privát üzeneted érkezett!

halihó,

kérem alásan nem vagyok lusta, de tegnap reggelig nekem szarakodott a net, napközben vasaltam,mint a hülye, este családi perpatvar volt. igy a tegnapelőtt este kimentett szövegem, amit nem tudtam elküldeni már nem is annyira aktuális. :roll:

köszi, a tanácsokat és a nyugtatásokat!!! :lol: remélem nem leszek olyan anyuka, aki tömi a gyereket és 400 kg-os lesz. :cry: :cry: arik vagytok!!

Viki: nagyon csini vagy, csak a cukrokat hagytad el és édeskét eszel? hogy csinálod? nekem is kellene fogyózni, de nagyon. és gratula , h Lackó már apát is mondja!
nálatok sem volt viz, hallottam a rádióban, h Nyhán egy nagy részen nem volt. ebben a kánikulában basszus!!

Boni: nagoyn ari az ajándék, nagyon ügyi vagy!!

rakok fel néhány képet:

remélem jól birja mindenki ezt a hőséget. én a 27 fokos lakásban nekiálltam vasalni, igy csináltam egy kis szaunát, szerintem volt v 33 fok. közben meg Nándus dolgozott a szőnyegen és bejárta a fél nappalit. a párom elhozta a szüleitől a járókát, amit a másik uncsi kinőtt.
ti járókáztok? én nem szeretném, de a babahordozó már túl szűk, ha magammal vinném a konyhába, mert már nem merem a nappaliban hagyni egyedül.

Viki láttam, h ott a tv szekrény nálatok, Lackó nem piszkálja, v már megtanulta, h nem lehet? nekünk ráadásul nem zár, és ott van a dvd, cd...már elé raktam 2 nagy puffot. és tök édi, mert a 2 puff között kukucskálja a rádiót, meg tudom zabálni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Évi: boldog fél éves évfordulót!! nagyon édi Ádám és Eszter! ha lecseng ez a nagy meleg meglátogatunk majd megint titeket, és vedd ezt fenyegetésnek :lol:

Némóka : köszi, majd akkor megcsinálom a spenótot, ott van a fagyibannekem is!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Évi Dóri egy tünemény! és a kis ikrecskéknek is boldog fordulót!

Viki visszaszámlálunk :lol:

Dita Viki kitartás!

Némó bérletet vettem az Operettbe és októberben lesz az első előadás! :lol: :wink:

Szépséges napot!
Vendég

sziasztok,

csajok, szerintetek ha felültetjük Nándus és hagyjuk ,h magától üljön, az nem terheli meg a hátát. van , h nagyon nyüszög hason, háton, és ha felültetjük, akkor síri csend és szépen játszik tovább, szerintem tetszik neki, de attól tartok, h nem tesz jót a gerincének.

remélem tényleg jön a hűsebb hétvége, mert nem nagyon bírjuk, 27 fok van a lakásban, Nándus elég nyügi, nem nagyon akar enni, nem csodálom, de legalább szépen iszik. szerintem megérti, h víz, mert amikor pl nem akar már enni gyümit a cumiból , akkor utána adok még egy kis vizet, először elfordítja a fejét, h köszöni nem kér többet és összeszorítja a száját, de mikor mondom neki , h víz, akkor odafordul, és nyitja a száját , tök édi!! :lol:
szerintem már ért szavakat, de vhogy a nem szabadot, nem akarja értelmezni! :twisted: a játszószőnyege tele játékkal, és mostanában a legjobb elfoglaltsága az volt, h a szőnyeg szélét felrángatja, és még meg is eszegeti kicsit, de talán most leszokóban van, hiszen már tovább jut a szőnyeg szélénél. :lol:

szép napot

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

és egy kis ,,poén,,:

A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben,a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszeszacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét.A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint a kert bejárata, akutyának nyoma sincs.Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillárleszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve. A nappalibana tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok ésjátékok hevernek. A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és atűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva, a kutyakajaszétszórva a földön, egy töröttpohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött... Egyből rohan fel alépcsőn (átgázolva a további játékokon,ruhadarabokon és egyéb akadályokon)aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett.A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy afürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyósóra, bent csuromvíz minden, aWC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve.. .Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra.És a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva, egy könyvvel akezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle:- Szia drágám, hogy telt a napod?A férj dühösen nézi:- De mi a fene történt ma itt?A feleség ártatlanul:- Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogymi a f..szt csinálok egész nap?Férj még dühösebben:- Persze,... ÉS!Ekkor a feleség édesen rámosolyog:- HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

ilyen linkcímet küldött a párom egyik barátja, nagyon dúrva:

http://www.youtube.com/watch?v=Y9GHkXP7WH4

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Halihó!

Ditám!

Ki korán kel, hamar álmos lesz!

Boni!
Igen, visszaszámolunk! Kép

Nagyon ügyi vagy!

Édes IkerPalántáknak Boldog Félévet!

Czinki!
A képek fantasztikusak!
Kép

Szerencsére a város másik részén volt csőtörés.

Fogyit update szerint csináltam, itt meg van, h napszakonként mit lehet enni (délig, du 3ig, egész nap). Csak a kódokat kell betartani. 15 kg ment le, most meg súly fenntartok.

Tévé állvány előtt sokáig a régi mózes volt tele játékokkal. Egy darabig ez eltorlaszolta a dolgokat, aztán Lackó rájött hogyan kell beleülni: Kép

Aztán a játéktárolója volt, erre meg felállt, tettem erről is fel korábban képet. Aztán most már semmi nincs ott, az üveges vitrin nyitókáját összekötöttük.

Ülni sztem kevés időre ültessétek fel, megtanul ő magától hamar majd felülni. Lackó 8 hónapos volt, amikor 1 hét alatt mászott, felült és felállt.

Járókánk nem volt, de csak a nappaliba fért volna be :(
20150601134430

Czinki
Én nem szeretném Bogyót járókába tenni a rácsok közé, de muszáj lesz, mert első dolga tuti hogy az apuci borostartójának rámolása lesz. Szóval KELL nekünk a járóka sajnos. Bortartót be van építve máshová nem is tudnám tenni. Bor meg mindig van benne, nyilván azért bortartó. Há evvan! :roll:

Én is meg tudnám zabálni Nándusodat. NAgyon szépek vagytok a képeken és én nem is tudom hogy te hová akarsz fogyizni. :?

Viki
Így visszatekintve jó sok minden történt az egy év alatt.
Amikor Lacus született kb. akkor kezdtünk inszemezni, most meg már túl vagyok a félidőn! :) Aztán a többiekről nem is beszéltünk! :)
A másik buli akkor ezen a hétvégén lesz?

dita75

Igen, holnap jönnek anyósék. Lesz kis ebéd, torta, hancúr. Majd hozok sok képet.
20150601134430

Sziasztok!

Évi,
Gyönyörűek a gyerkőcök!!! Dóri kis furfangos! :wink:

Czinke,
Milyen nagy már Nándus! Nagyon jók a képek!
Hát ebben a melegben Réka sem viszi túlzásba az evést... Reggel megmértem, és hétfő óta 100 g-ot fogyott! :(

Dita,
Miért nem alszol Drága? A meleg miatt nem tudsz? Most kell aludnod, mert Bogyó mellett már nem igazán lesz rá lehetőséged...

Boni,
Operettbe bérlet? Jujjj, de irigyellek! :D

Linácska,
Igen, valószínűleg a meleg miatt nem eszik Réka, de inni iszik szerencsére!
Hogy vagy? Közeledik már a nagy nap!

Viki,
Boldog szülinapot Lacusnak, ha hétvégén nem tudnék jönni!

Kép

Ma volt egy kis hasmenére Rékának, de lehet, hogy csak az alma ment át rajta ilyen gyorsan. Ha felébred megyünk, és veszünk répapürét, mert állítólag az jó a hasmenésre.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

hali,

Dituli: rakok fel majd olyan képet, ahol úgy nézek ki mint egy félidős terhes olyan nagy hasam van és olyan birkozó karom van , h csak a látványtól feladná az ellenfél.
apropó nagy pocak, tehetnél fel pocakfotót!!!!

Viki : norbiféle update, mert az nekem is megvan. belevetem magam megint, annó csináltam egy darabig.
járt a védőnő a szomszéd csajszinál és megállítottam, ő sem ajánlja az ülést addig, míg maga nem ül fel. addig csak kitámasztva. de tényleg tök fura, h ha nyüszög hason v háton, felültetjük és tök jól eljátszik, és olyan ügyesen tartja az egyensúlyát. szerintem nagyon élvezi!

hát tegnap és ma is használtam már a járókát, ez mobil hálós, nem fa rácsos. beállítottuk a konyha közepére, kicsit útban van, de nem vészes, és Nándus szem előtt van és még szerintem Nándus is élvezi, mászni nem tud ugyan benne, akkor kifeszíti a hálót teljesen, de pörög és forog benne 1000el, sokkal jobb mint a babahordozóban.
mint említettem volt a védőnő a szomszéd csajszinál, megkérdeztem tőle , h jó e Nándus súlya és hossza, megnyugtatott, h igen. mondtam neki az evésproblémát, és azt mondta, h ez addig lesz probléma, amíg nekem központi kérdés az evés és ennyire ragaszkodom a dolgokhoz, és amíg idegesitem magam . ha laza elnnék, akkor nyugodtan enne a gyerek. és amiko r mondtam, h Nándus hajnali 3-5 között eszik csak szépen, amúgy a másik 3 alkalommal elég gyatrán eszik. erre megkérdezte, h hajnalban milyen vagyok, mondtam, h szinte alszom. hát ez az, mondta, akkor nem foglalkozom semmivel nem idegesitem magam semmin, ezért eszik szépen akkor. és Nándusnál az evés = azzal, h anya ideges, ezért ő is ideges és feszült. cumis evésre azt mondta, h nem szabad, etessem kanállal, ha nem akar enni, akkor adjam oda neki 1-2 óra múlva, ha már túl fáradt , akkor hagyja aludni, és ha felkelt akkor etessem meg. és ha keveset eszik ne aggódjak. Nándus okos és tudja, h én nem hagyom, h ,,éhenhaljon,, és ha keveset cicizik, tudja, h utána neki adom a tejcsit később cumiból.
a védőnő azt mondta, h rakjam el a mérleget, mert ezzel mérgezem magam. ahogy elment, 10 perccel később eltettem a mérleget a szekrénybe, és szennyesbe raktam a mérlegen lévő türit. csajok , remegett a kezem, nem tudom, h mi volt velem, mint egy rossz drogos, olyan voltam. remélem tudom tartani majd magam. ha nem akkor megkérem a párom , h vigye le a garázsba.
ezután kellett megetetnem gyümivel. képzelhetitek, próbáltam nyugodt lenni, mosolyogtam , és dumcsiztam Nándushoz, amikor cumi helyett kanállal adtam a banán-srépa-husi kajcsit, és csodák csodájára, az én fiacsom szépen nyitotta a száját és szépen megevett 130 gr-t kanállal. ez rekord!! :lol: mindezen felbuzdulva adtam Nándusnak vizet pohárból!! igaz tiszta víz lett , de élvezettel ivott a pohárból, tök édi volt!! :lol:
szóval most megindultam a lazulás útján!! remélem Nándus is megérzi majd!!

CSAJOK, MOST SZERETNÉK KÉRNI TŐLETEK VMIT. HA MÉG1SZER AGGÓDOK AZON, H NÁNDUS NEM NŐ ELÉGGÉ, NEM ESZIK ELEGET, AKKOR B....TOK LE KEMÉNYEN! NEM VAGYOK MAZOVISTA, DE EZ ÍGY TÉNYLEG NEM MEHET TOVÁBB, MERT KÜLÖNBEN TÖNKRE MEGYEK BELE ÉS MÁS IS. EZENTÚL CSAK RECEPT TANÁCSOT KÉRHETEK TŐLETEK, MERT HA NEM AKKOR JÖHET A LEB...ÁS.
KÖSZI! :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

NÉMÓKA: BOLDOG 6 HÓS FORDULÓT RÉKÁNAK!!! MILYEN GYORSAN MEGY AZ IDŐ!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, hajrá, remélem a 400 kg-ot nem ránk értetted. :oops: :lol: csak poén volt, nehogy magadra vedd. Sztem mindenki parázik azon hogy eleget eszik -e a gyermeke, még én is pedig nekem nem igazán sovány.

Viki, Lackónak holnapra nagyon Boldog szülcsinapot, emlékszem tavaly amikor Ditus irta sms-ben este hogy megszületett Lackó. Épp a Balcsin voltunk. Elment egy éve, milyen gyorsnak tűnik hihetetlen.

Dita, jövöhét végén mit csináltok, lehet már akkor lent leszünk, ha van kedvetek jöhettek. És Ti Moncsi mikor járnátok arra??

Twist, köszi az infót.

Évi, édekes az ikrek. Nagyon helyesek.

Boni, jó a hazai kreáció.

Kép
pgsuska

Sziasztok!

Évi,

sok boldog 6. hós évfordulót a babáknak! Nagyon szép mindkettő, DÓri pedig csúcs aranyos lehetett ahogy gondoskodott Eszti csípéseiről :lol: :lol: :lol:

Viki mami,

hihetetlen, hogy 1 éves Lackó! Mintha tegnap lett volna, hogy megdöbbentünk milyen lazán és gyorsan megszülted. Még azt is beszéltük akkor, hogy este 8 után még fent voltál a neten :lol:

Boni mami,

nagyon szép babát gyártottál! Neked minden arannyá válik a kezed között :lol:
Operett bérlet miatt én is irigy vagyok. :wink: :lol:

Dita,

nálunk is iszonyat meleg van. Eddig nagyon klíma ellenes voltam, de mostmár rendeltünk egyet, mert a pici fiam már 1 hete sírdogál álmában miközben folyik róla a víz a melegtől.
:cry:
Ilyenkor ütközik ki, hogy a nappali 2 fala üvegfal. Szép-szép, a virágok is imádják de mi elpusztulunk a melegtől. Pedig alu redőny van rajtuk és egész nap teljesen le van engedve mégis ömlik be a meleg.

Czinki sorstársnő

hát nekem is remegne a kezem ha el kellene tennem a mérleget :oops: Pedig én már haladok, mert naponta már csak egyszer mérem Danikát. Gondolkodtam már, hogy vissza kéne vinni a mérleget az üzletbe (mert nekünk bérelt mérlegünk van) de nem tudok még lemondani róla :oops: Lehet,hogy nálunk is a férjem kell majd az eltüntetéshez :lol:
Nándusnak tökéletes a súlya! Danika 8 kg felett van, de azt is figyelembe kell venni, hogy a férjem 190 cm és 120 kg, én pedig 176 cm és jó sok kg. Ahogy a képeket néztem hozzátok képest tökéletes Nándi súlya.
Nagyon szépek vagytok a képeken, azon a képen amikor puszit nyom az arcodra teljesen elérzékenyültem.

Zsuzska,

jövő hét végén még nincs itt a férjem lánya, de utána egész héten itt van. Majd megbeszélem apával, hogy kiránduljunk egyet :wink:

Nemone,

boldog 6 hót Rékának! Hogy telik az idő!
A sárgarépapüré tényleg megfogja a hasat mert Danikával eddig ahányszor kóstoltattam másnap mindig nehezebben lett kaki. Meg is jegyeztem magamnak, hogy ez hasfogó püré.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

SUSKA
Elvileg minden hétvégén dolgozunk itthon, de majd megkérdem apát hogy beiktatunk-e egy kis pihit.

MONIC
Remélem sikerül összehozni a hármasiker találkozót. 8)
Részvétem............. én is épp most kajáltatok! :x :roll:

Holnapra minden ünneplő babának és mamának sok boldogságot.
Max. du, vagy estefelé leszek gépközelben!

NEMO
Nem tudom hogy miért de mindig felébredek az éjszaka közepén és nem tudok visszaaludni. Sztem sokszor amiatt is hogy elkezd járni az agyam! :?

Sztem nem csoda hogy nem akarnak enni a bébik sem. Ha csak magamat nézem én még annyit sem ettem meg mint egy csecsemő.
barack, dinnye és egy fél adag lecsó.

Sajnálom a hasmenést remélem a répa megtette a hatását!

VIKI
Jó bulizást holnapra is nektek!

CSIBI
Kivi vagyok én arra a képre!
Tettem fel vmelyik nap a másikba, várjál bemásolom ide is!

Kép

dita75

Nemoka,
köszi, jól vagyok. Komolyan, nem zavar a meleg, nem fáj semmim, jól alszom, csak egyszer járok pisilni...
Egyedül a combtövemnél szokott lenni némi bibi, olyan, mintha kiakadna, és összcsuklanék. Gondolom tágul. Ma mintha egy-két nagyon enyhe jóslófájásom lett volna, de Lilinél nem volt olyan, nem igazán tudom, mit kell érezni.

Czinki,
ok, lecseszünk, ha aggódsz. Bár megértelek. Én most még azon is aggódom, hogy a kiskutyusunk eszik-e eleget :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dita,

mi most egyedül vagyunk, talán egy hétig. Sőt pillanatnyilag Dankiával kettecskén mert a férjemnek Pestre kellett mennie. De nem is baj, így végre megnézhetem a sorozatokat amiket egész héten felvettem és senki sem szól bele :lol:
Tényleg jó keveset ettél. Bár én tudnék csak ennyit enni. Nagyon durva mennyit tudok zabálni. Lehet ezt még a szoptatásra fogni, vagy egyszerűen hozzászoktam a zabáláshoz??????
Nagyon durva, hogy a nyári nadrágok amik eddig jók voltak rám sem jönnek, ráadásul vettem egy új rövidnadrágot 2 hete, akkor még jó volt most meg szorít. :oops:
Azt hiszem, hogyha Danika betölti a 6.hónapot elkezdem a fogyókúrát lesz ami lesz. Az már nem jó szerintem ha lelkileg belebetegszem a kövérségembe. Ha ügyesen fogyózok hátha a tej sem megy el.

Linácska,

te egy ideális kismami vagy :lol: Még a cukrod is megjavult a terhességtől! Örülök, hogy ebben a hihetetlen melegben is jólérzed magad, maradjon is így! Én sem tudom, hogy milyen a jósló fájás :roll: Remélem a hidegfront ami nemsoká itt lesz nem indít meg semmit. Nem akarom, hogy te is áldozata legyél a 36 hét 6 napnak ahogy én :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

hali,

Dituli: nagyon csini vagy!! és szerintem nincs is popód továbbra sem v simán imád téged a kamera. :lol: felrakom a birkózó karú és félidős pocakú képet, h elszörnyedj!

Linácska: szuper , h jól vagy, irigyellek, én dec -ben úgy vizesedtem és cammogtam mint egy grizli medve. bár én alapból is vizesedem kicsit. és előre is köszi a lecseszést!

Monic: hát akkor b...suk egymást! :lol: de az egy dolog, h mérleg függő vagy, de én még igyekeztem ,,tömni,, is Nándust. jó 10-30 gron nem szarakodtam , de már annál több tejcsi hiányán már aggódtam. és ua a gyümivel. de ma, h elraktam a mérleget új időszámitás kezdődik, mert én már tényleg teljesen megkattantam már. :cry: tényleg csak a kajáláson aggódtam , ezért persze rosszul ment, kiakadtam, elfáradtam és nincs időm , de leginkább erőm magamra. de ezt olyan szinten értsed, h már 2 hónaja nem szőrtelenitettem, és már undorodtam magamtól mire oda jutottam. és bizony most már neki kell állnom fizikailag is rendberakni, mert a kgok nem mennek le maguktól bizony, tornáznom kell! szóval nekem ezért kell változtatnom !!
remélem te még nem zakkantál bele ennyire, és tuti menni fog a mérleg nélküli élet!

Zsuzska: dehogy is!!

Dituli: csak a te kedvedért: Kép

és még néhány kedvenc fotó Nándusról:
Kép

Kép

Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Kép

Kép

jóéjt mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki,

nagyon szépek vagytok! A birkózó kar pedig egy rossz fotóbeállítás eredménye csak :wink: :lol:
Én igyekszem adni magamra de nem mindig megy... A szőrtelenítés nálam azért megy mert minden héten járunk babaúszásra. Én is elhúzom addig amíg megjelenhetek emberek között. Pl most is csubakka a lábam de még nem annyira durván,
gy voltam vele, ha gyorsan szedem a patáimat akkor hátha nem látják meg :oops: :lol:
Én pl nagyon vágyok arra, hogy megint szép körmeim legyenek. Nekem évek óta épített körmöm volt és a szülés óta nincsen. Tudom, hogy ez luxus kívánságnak tűnik, de nekem ez volt a megszokott és most fura, hogy rondák a körmeim. :oops:

Meg aztán 10 kg-ot kellene fogynom minimum, hogy végre rámjöjjenek gond nélkül a régi ruháim...

Kép}
monic80

Monic: csubakka láb??? ez tetszik!! nekem a párom azt mondta egyszer, amikor kikeltem magamból, h nem igaz, h nekem arra sincs időm-erőm , h leszőrtelenitsem magam, h ne aggódjak, úgy is mindenki Nándit nézi! hát nem nyugtatott meg. :roll: ruhagond ismerős. volt, h kismama nadrágot vettem fel, mert nem tudtam mást, de az meg állandóan lecsúszott a hasamról. most van 2-3 naci ami rámjön és slussz. :cry: én fizikailag szeretném visszanyerni a régi énemet, azaz -10 kg, és , h ne legyek csubakka. de pl a múlkor lefeküdtem a földre hasazni, de majd betojtam úgy fájt a hátam. először kénytelen voltam a hátam megmozgatni, de minden egyes mozdulatnál olyanokat nyögtem, h a szomszédok csodálkozhattak.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monic: nem tudom,h te még sörözöl e, de én a sörtől visszaszedtem pik-pak 3 kg-t. abba is hagytam. szerintem a sör hizlal nagyon, igaz én simán megittam 1 nap 1 üveggel, és mivel nem szeretem a sör izét, ezért ha már lúd legyen kövér 2,5 dl sörhöz 2,5 dl szörpöt v üditőt kevertem. bár én még az édességet sem vetem meg, sőt néha egyenesen rávetem magam, mert úgy érzem, h meghalok, ha nem ehetek , és akkor sem elég 1 kocka csoki. nehéz ügy! :twisted:

na jó , megyek, mert kelhetek majd hajnalba, és még nem is zuhiztam. :roll: jó éjt!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki,

én sört régóta nem iszok, mert én sem szeretem és képtelen voltam megszokni az ízét. Amikor megittam egyszerűen kirázott a hideg.
A fő gond nálam is az édességgel van. Ha megkívánom akkor egy tábla csoki simán lecsúszik. Nem tudom, hogy összefügg-e a szoptatással az édesség utáni vágy, mert én a terhesség alatt fele ennyi édességet sem ettem mint most szoptatáskor.

Jó éjt, én is megyek aludni mert nem tudom mikor sír fel Danika a meleg miatt. 23 órakor egyszer már sikítva felzokogott, annyira sajnálom szegénykét. Adtam neki vizet meg ringattam egy darabig, de ennél többet nem tudok tenni a meleg ellen. :cry:

Kép}
monic80

Sziasztok Lánykák!

Köszönjük a köszöntéseket! Kép

Visszaolvasni, reagáli nem tudok sajnos. Készülünk a szülinapi murira. Később jövök!

Csak annyit...

Imádtam az elmúlt évet, minden nehézségével, fáradtságával, örömével!
20150601134430

Boldog szülinapot Lackó!
Monic,én is meghalok az édességért,szerintem bizti a szopival függ össze!Ne vidd kardiológiára Danikát,nekünk sem kellett volna menni a gyerekorvos szerint.
Dita,csini vagy!!nagyon irigyellek,hogy nem leszel egy dagi kismama,

mint én!
Némóka,mindig nosztalgiázok,ha a gyönyörű Rékust látom,mint az én lányaim,ő is igazi csaj!
Lina,kitartás,nem sok van már hátra! kicsit irigyellek is,életem legboldogabb pillanatai a szülést követő első napok voltak,el sem tudtam hinni,hogy ezek a kis csodák az életem részei lesznek!
Évi ikrek,Nándus,Oli,Zsigi(remélem nem felejtettem ki senkit)egyszerűen meseszépek!

Kép
f.ancsi

VIKI: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LACKÓNAK!!!
ÉS MÉG SOK - SOK BOLDOG ÉVET NEKTEK CSAK ÖRÖMMEL!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Lackókám!

Nagyon boldog első szülinapot kívánok! Isten éltessen sokáig, és legyél rosszcsont szeme fénye anyának és apának :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lackó fickó VIki Bubukája nagyon boldog 2.szülinapot kívánok!!! Gratulálok, hogy egy éves lettél!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Először is:

Viki mami és Lackó fickó

Lackónak nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!
Még nagyon sok-sok ilyen csodálatos évet kívánok nektek!

Kép

Ancsi,

hogy vagytok? Lócika? És a lányok gyakorolják a babázást Lócin? Pelenkázták már?
Nem viszem Danikát kardiológiára, megfogadom a tanácsodat!

Kép}
monic80

Dita,

nagy vihar volt nálatok? Nálunk nagyon fújt a szél és szakadt az eső de nem volt pusztítás. De a híradó mondta, hogy felétek az volt. :roll:

Kép}
monic80

Sziasztok!

LACKÓNAK NAGYON BOLDOG SZÜLCSINAPCSIT!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)

Monic
Igen du. 2 óra óta fúj a szél, jégeső volt, és orkán erejű szél. Most is esik. Pont hazaértünk pestről és akkor kezdődött az egész.
Olyan meleg volt a lakásban hogy amikor melegítettem a kaját le kellett feküdnöm mert teljesen elsötétült minden. Aztán a szél szerencsére kivitte a meleget. Kicsit tudtam is aludni a délután, bár nagyon zengett az ég és Bogyóca is szétrugdosta a hasamat.
Már elcsitult az idő de még mindig pörög!

A pesti úttal nagyon nem volt szerencsénk. REggel az M0 volt beállva, aztán meg ahová mentünk a jetsky-ért pont előttünk volt valami baleset és eltereltek minket. Azt sem tudtuk hol járunk összevissza kavarogtunk a kurva utánfutóval.
Végül kikevertünk valahogy a Váci útra erre fel felhív a főnök hogy menjünk be a belvárosba mert az Armaniba vettek cuccokat (fél millió forintért) és egy táskát ott felejtettek. Csak a buszmegállóba tudtunk megállni, fostunk is hogy megbüntet a rendőr. Persze az M7-esen is baleset, lépésben haladtunk a 40 fokban. Fehérváron felnyaláboltuk amiket teszveszeltem aztán így sikerült pont hazaérni még a vihar előtt.

dita75

Viki,
sok boldogságot kívánok a kis szülinaposnak!!!

Monic,
mennyit híztál szoptatás alatt? Nekem feljött 16 kiló, és akkor mondtam, hogy ez már nem normális, ennyit zabálni sem lehet. Úgyhogy utánajártam. Kiderült a pajzsmirigy gyulladás és alulműködés, amit a szülés hozott ki, na meg a csökkent glükóz tolerancia, amit szintén a szülésnek köszönhetek. És ahogy kezelték, mindennemű fogyókúra nélkül le is ment 20 kiló.

Most nagyon kivagyok, felhúzott a férjem annyira, hogy olyan zokogás tört rám, hogy nem bírtam abbahagyni, remegtem, meg minden. És mindezt azért, mert becsapott a villám, a kutya megijed, és megint szétszakította a szúnyoghálót. A férjem meg mint egy dúvad nekirontott a kutyának. De csak a saját lábát ütötte meg, de azt nagyon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINACSKA
Ha ő is akarta a kutyát, pláne ha már van/volt is kutyátok akkor biztosan tisztában volt vele hogy mivel jár a kutyatartás.
Szóval ha ő is akarta akkor szava sem lehet.

Szuszááááááááá!!!!!
Tudom ilyenkor minden szaron kiakad az ember. Ma én inkább hallgattam az autóban, tudtam előre hogy üvöltés lesz, mert utál a párom pesten lavírozni a forgalomban pláne utánfutóval a seggünkön. De nem én találtam ki ezt az egészet úgyhogy nem is szóltam semmit, pampogjon a főnökének!

Amúgy az előbb is azon filóztam hogy éhen fognak halni ha megszületik Bogyó. Öregem egy adag virslit nem tudott megfőzni. Itt szentségelt a konyhába. Direkt nem mentem ki mert kiváncsi voltam hogy képesek-e ketten megfőzni egy csomag virslit. Hát nem képesek. Megkérdeztem hogy mi lesz akkor ha meglesz a babó, nekem nem lesz erre mindig időm hogy amikor ők megéheznek azonnal ugorjak kaját csinálni. Eleve napjában 5x kajáltatok, tegnap este még fél tízkor is romokat takarítottam.
Megszólalt hogy majd befizetnek valahová. Ez nem is rossz ötlet de tudom hogy úgysem fog megvalósulni, de nem is idegesítem magam ezen, majd meglátja hogy önállósulni kell mert tényleg nem lesz időm fél napokat a konyhában főzőcskézni.

dita75

Megőrülök most is itt kőröz a szobám körül a gyerek már egy órája.
Rá akarna ülni a netre, de úgyse engedem! :P
Pedig kurva idegesítő hogy percenként benéz! De akkor se nem! :P :P :P :P :P

Annyira jó hogy lehült a levegő. Nem győzöm élvezni.
Viszont most mondták be hogy csüt. akár még ennél is melegebb lehet. 40 fok, és akkor kell mennem dokihoz délben!

dita75

Dita,
hát ezt a kutyust mi annyira nem akartuk, apukámék kutyája volt, csak mikor eladták a kertes házat, mi befogadtuk. Inkább, minthogy menhelyre menjen. Szóval 9 évesen kaptuk meg, és 4 éve van nálunk. Már nagyon öreg, nem hall, de a villámlástól baromira be van tojva.
A kiskutyussal semmi gond nem volt, ő bement a házába, és onnan nézte mi történik. Mikor a nagy szél volt, mind a kettőt behoztuk a házba, mert nagyon durvának nézett ki, csak mikor elcsendesedett, kivittük őket. Csak jött egy második hullám, rögtön úgy, hogy a házba csapott a villám. Szegény T-Home TV kütyüjeink meg is adták magukat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok,

Linácska: ne izgassad te magad semmin!! ahogy Dituli is mondja: szúúúúúúúszááááááá!
becsapott a házatokba a villám?? hú -ha , az nem semmi, és nagy kárt tett v azért nem vészes?

Dituli: én nem értem a pasikat, mindegyik autómániás, szeretnek vezetni állitólag.... de csakis tökéletes körülmények között. nem szeretnek vezetni este, esőben, szembeforgalomban (pláne este) , erős napsütésben.... akkor csak nyafognak.
önállósitsad a pasikat! itt voltak a szüleim, tök örültem, h anyu bevállalta a fürdetést, gondoltam én addig kifejem a cicit, ott volt a párom , kamerázott, apu csak nézte a pancsit. erre miután kivették a kádból Nándust, kiabál a párom, h menjek pelenkázni és öltöztetni Nándust. mire mondtam,h hát fejek, csinálja ő. minden oda volt készitve, de hiába, csak bosszankodott, h ő nem tud oldalasan pelenkázni (mosógépen keresztbe fér csak a pelenkkázó) és azt hitte, h ezt én megcsinálom majd már. hát nem ugrottam, fejtem tovább nyugodtan, és eszembe jutott a vicc, h mia f...t csinálsz egészna, hát ma semmit. nekem sem esik kézre az oldalasan való pelenkázás, de megcsinálom, és van (igaz ritkán), h egyedül fürdetek és akkor mindent én csinálok.
párom védelmében azért ő szokta fürdetni Nándust, én csak asszisztálok, de a pelenkázás és öltöztetés az én feladatom, mig a párom rendberakja a fürdőt, elmossa elrakja a kádat és mindent.. j
de basszus a pelusozás nem olyan nagy kunszt!!

nálunk voltak ma anyuék, és tök sokat segitettek, ezt szeretem, amikor nyugodt vagyok, h jó kezekben van Nándus és én tudok házimunkázni. anyu segitett leengedni a mélyhűtőt és elkészitettük a francia salit és a gyümi levest holnapra, mert barátok jönnek, addig a párom takaritott. még holnap pakolgatni kell, meg van 1-2 dolog, de már alig. most igy nem leszek hulla, mire jönnek a vendégek.
bár de jól megszivtuk, mert hajnali 4től 12ig nem volt viz, csak ezután tudtam nekiállni az ebédnek (rakottkrumpli) és mire elkészült, már tök éhesek voltunk.

anyunak van egy tök jó gyümileves receptje: sole flört barack joghurt összekeverni barack rostos üditővel és belekeverni a lehélyazott barackot, arányokat mindenki izlés szerint, ki higabban ki sűrűbben szereti. nem kell főzni,tök egyszerű, nagyon finom, tök jó hűsitő a kánikulában!

most jól lehült a levegő, ma biztos jól alszik mindenki majd!!!
jó éjt és szép napot mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki,
semmi kárt nem tett amúgy a villám, csak csattant egy hatalmasat, és a T-Home cuccok szikráztak. Úgyhogy jön a szerelő, és cserélik az egészet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hát a tegnapi hozzászólásom után nem mondanám, hogy ma jól vagyok. Délben azt hittem indulhatunk a kórházba. De az volt a fura, hogy csak a fél oldalam fájt a derekamnál. Szóval mondták, hogy lehet, hogy csak a baba ráfeküdt a vesémre, és az görcsölt be. És hát az is tud kegyetlenül fájni. Most meg olyan mensiszerű. Kicsit fáj, mindenhol. De én még nem akarok szülni!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska,

a lényeg, hogy betöltötted a 37. hetet. Ha Levi jönni akar nem fogod tudni visszatartani.
De reméljük, hogy csak a hülyi időjárást érzed és nem a szülést. :wink:
Sajnálom a villámcsapást, bosszantó lehet. A férjed remélem lehiggadt már. AZ enyém is úgy be tud idegesedni a kutyákra néha, hogy azt hiszem kifordítja őket a bőrükből. Pedig a kutya sokszor nem tehet semmiről. Férfiak... :?

Dita,

az én férjem a szülés előtti hetekben egy csomó konzervet bevásárolt mert azt hitte, hogyha én szülni fogok akkor ő éhen fog veszni. Na, a konzervek érintetlenül állnak most is a kamrában, mivel az első hetekben a mamák nagyon sokat főztek ránk, utána meg már én főztem. Nem kellett befizetni sehová pedig szándékunkban állt.

CZinki,

hogy állsz a nem mérlegeléssel? Én már majdnem 24 órája mérlegeltem utoljára. Erre a férjem mondta, hogy holnap visszaviszi az üzletbe. azt azért nem engedtem meg.

Viki mami,

hogy sikerült a szülinap? Lackó örült a tortának ismét?

Boni mami,

nemsokára nálatok is elkövetkezik a nagy nap :wink:

Kép}
monic80

Linácska,

nem akarom falra festeni az ördgöt, csak megkérdezem, hogyha szülsz akkor kinek fogsz sms-t küldeni?
Ha gondolod priviben megadom a telefonszámaimat.

Kép}
monic80

Monic,
gondoltam írok ide a mobilomról, de így, hogy megadtad a számod, majd küldök neked sms-t. Szerintem ha időre nem bújik ki Levi (az orvos szerint ez lesz, én a mai nap után már nem tudom mit higgyek), akkor úgyis befektetnek, aztán gondolom indítják, mint Lilit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

MONIC
Párom nem eszi meg a konzerveket.
Anyós majd főz, ha nem akkor nem tudok mit mondani.
Ma kitettem a levest az asztalra egy merőkanállal, hallod még egy kurva levest sem tudnak egyedül kimerni. Annyira elkényeztette őket a mama hogy majd meg is mondom neki a magamét ha találkozunk.
Majdnemhogy meg nem ette helyettük az ételt.
Mesélte a papa most hogy egy napot náluk aludt a gyerek a mama ott állt mellette a kádnál és ellenőrizte hogy mindent megmos-e stb.
Egy 12 éves gyereknél. Mi már egy éve nem járunk be hozzá a fürdőbe, mert azóta kezdett el nőni a szőrzete és szégyelli magát.
Nem is értem hogy a mamának hogy engedte meg hogy ott álljon végig. Azt hiszem Bogyesz nem sokat lesz náluk! :roll:

Szegény kutyik. :(
Na én már csak ezért nem akarok kutyát, mert egyiknek sincs hozzá türelme, és amikor volt pár hónapig egy kutya nálunk (megszökött, és ezen nem is csodálkozom) akkor is mindig én foglalkoztam vele. Még vizet sem vittek szerencsétlennek.
De kell nekik a kutya, csak tudnám minek dísznek???
Még a macskát is el fogjuk vinni hamarosan. Befogadják Veszprémben. Nagyon szemtelen és úgy hullik a szőre. Amennyi kihullott már rég kopasznak kéne lennie. :roll:

LINACSKA
Úristen, én már tiszta ideg lennék, na persze te már tudod mi vár rád. Remélem azért még bent marad Levi, bár mától már tényleg nem lenne koraszülött.
Kiváncsi vagyok mikor bújik ki. :)

CZINKI
Jól hangzik ez a gyümilevi. Én ma vegyeset ettem, de jórészt barack volt benne. Lehet hogy nem kellett volna, mert utána meg szülési fájdalmaim voltak. Rohanás a vécére és utána jobban lettem. Még jó hogy már nincs belőle, különben dobhatnám ki.

dita75

Dita,
elmúlt minden, már az a pici mensiszerű fájdalom is. Nem tudom mi lehetett, lehet, hogy tényleg a vesém..., na meg már ötször voltam wc-n. Mindig ezt csinálom, napokig semmi, aztán egy napon jön ki minden. De komolyan beparáztam. Tudtam, hogy ha bemegyek a kórházba, akkor bent tartanak, és még 3 hetet nincs kedvem ott dekkolni. Eszembe jutott a jótanács, hogy ha ilyen van, be kell ülni a kádba, ha elmúlik, akkor csak jósló, vagy valami más, de nem szülés. Azt volt csak a furcsa, hogy úgy jött, mint derült égből a villámcsapás, nagyon erősen, és csak fél oldalt. Viszont fájdalomra meg pont olyan, mint a szülés. Na mindegy. Levikének még aug. 1-ig bírnia kell :lol:
De legalább bekerült a táskába az evőeszköz és a házassági anyakönyvi kivonat is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

DIta,

nem semmi lehet a mama :roll: Mi már évek óta nem járunk be a fürdőbe, azt feltételezzük, hogy 10 év alatt csak megtanult rendesen fürdeni a férjem lánya.
Biztos nagyon kényelmetlen lehtett a férjed fiának, hogy a mama nézte ahogy fürdik.

Linácska,

örülök, hogy jobban vagy. Biztos ami biztos pihenj sokat. Ezt a furcsa időjárást valószínűleg Levi baba sem viseli túl jól.
Megköszönöm, ha írsz sms-t. Akármikor, éjjel-nappal be van kapcsolva mindkét telefon.
A dokid augusztus 1-jéig szabin van?

Kép}
monic80

Zsuzska,

Olivérnek nagyon-nagyon sok boldog 5. hónapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép}
monic80

Jó reggelt Törptársak!

Köszönjük a köszöntéseket!
Kép

A szülinap nagyon jól sikerült. Lackót úgy ébresztettük mikor ideértek anyósék, végig szupi kedve volt. Ahogy elmentek meg kidőlt és aludt 3 órát :lol:
A torta (erdei gyümi) nagyon fincsi volt, krémes, nem voltak benne gyümi darabok, a legény is csak úgy tolta befelé.

Kép Kép Kép Dj. (kicsit takonypóc) Lackó

Czinki!
Védőnőcid nagyon ügyesen eltalálta a mérleg fóbiádat! Neked pedig hatalmas gratula, h eltetted!

A lebacásban számíthatsz rám! ;)

Némóci!
Tündér Rékának Boldog Félévet! Kép

Ditám!
Nagyon csini a Pocid!!!!! (én is akarok ilyet!!!!)

Hát Öcsém! Én szomorúan olvastam, h milyen 2 elkényeztetett Csávóval élsz! Bakker! Tessék alkalmazni mostantól a ridegtartást, mert szülés után megkeserítik az életedet az tuti. Nem csak azzal, h mit fognak enni, de egy fűszálat se tesznek majd keresztbe, h segítsenek neked. Nem fog neked akkor hiányozni, h még ők is bosszantsanak.

Ülj le velük és beszélj a fejükkel. V. kupiban, éhezve fognak élni, vagy kis energia ráfordítással normálisan és tele hassal.

A főzést pedig tényleg törpöld ki addig. Ha tudsz főzz előre, + anyós pajti is besegíthet. Én akkor tudtam főzni először, amikor Laló 1 hónapos volt.

Moncsi!
Mi a babásfórumon össznépi fogyit kezdtünk januárban. A többség szoptatot, és tök ügyesen csinálták, mert fogytak és a tejcsi is maradt.

Amúgy meg nem a zabálást szoktad meg, csak a szervezet kívánja piszok mód a kalóriákat, szénhidrátot.

Linácska!
Hű, már rajtad a topik világ szeme!
Remélem apjukotokkal is mégbékéltetek már!

Boni!
Zsigulinónak nagy szülinapi bulija lesz?
20150601134430

Viki,
én augusztus 7-et néztem ki szülés dátumnak. Ha már a 09.09.09-et beelőztem, legalább legyen 09.08.07 :lol:
Ja, és holnap semmiképp nem születhet, az anyós szülinapja :P

Monic,
tényleg nem tudom mi lehetett az a tegnapi, de nagyon fájt. Nem tudom, hogy a szülési fájás is ilyen hirtelen és nagy erővel tör az emberre??? Igaz szültem már, de azt indították zselével, az 6 órán keresztül nem is fájt annyira, pedig tágultam közben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok,

Linácska: akkor csak nyugi, de az biztos, ha Levi jönni akar, akkor jönni fog.

Dituli: nekem apukám ilyen, anyukája teljesen elkényeztette mindig kiszolgálta és a kedvencét főzte, aztán anyu a kezdetén nem nevelte meg, igy most már 60 évesen még rosszabb. képes ,,éhezni,, ha nem rakják elé az ételt, és max 1 rántottát tud megcsinálni v virslit főzni, de azt is nagyon ritkán teszi. és mindig hangoztatja , h neki a kaja 20ad rangú dolog, de azért mindig hús legyen és főzelék a világért se. elég gáz!

Viki: szupi, h jól sikerült a buli! djs kép nagyon nagyon édi!! imádom! torta nagyon jól néz ki!!
azért raktam el, mert elgondolkodtam azon, h a védőnő mondta, h Nándusnak a kaja= anya ideges, és azért eszik jól hajnali 3-5 között jól, mert akkor félig alszom és nyugodt vagyok. de tényleg remegtem :oops:

Monic: egész jól megy a mérleg nélküli élet! igaz este kifejem a tejcsit, mert estére nincs elég és pótolni kell, és ügye Nándus nem eszi meg simán a tápit, kénytelen vagyok kb 2szer annyi tejcsibe tenni a tápit, h ne érezze ki annyira. ráadásul estére annyira nyűgös lesz, annyira elfárad, h nincs ereje enni. ha eszik -fejek-eszik -fejek- cumiból kapja a maradékot az 1óra és addigra nagyon-nagyon nyűgös már.
de hogy én is igyekszem nyugodt maradni és nem idegeskedni, szombaton szépen evett kanállal gyümit, igaz a felét, és a másik felét cumiból, és szépen evett ciciből is, és tegnap is nagyon szépen evett végig, bár tegnap a gyümi csak cumiból volt. de ezen nem izgatom most magam annyira, hiába mondta a védőnő, h nem szabadna. mert h nem küzd és nem tanul meg hajtani. igaz az én fiam nem küzd a kajáért, de minden másért nagyon. képes kúszni 2 métert, h megfogja a lábunkat, h elérjen 1 játékot....

tegnapi vendégség jól sikerült, mindenki jól érezte magát és jót evett. Nándustól mindenki odavolt, 2 csajszi olvadozott és 1 srác is, aki már nagyon szeretne gyerkőcöt. Nándus nagyon édi volt, szépen játszott, nagyokat kurjantgatott, h rá is figyeljünk már, szépen elvolt bárki karjában. és nekünk is jó volt h végre barátokat fogadhattunk újra.
hú csajok, nekünk olyan jól esett ez a kis lehülés!!
szép napot mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

VIKI
Nagyon jók a képek. Mit hallgat Laló, kemény rockzenét? :D
Torta nyami..... jöhet!!! :)

Ha egy hónap után tudnék főzni az már király lenne mert anyukámék felváltva egy hónapig lesznek itt segíteni. Igaz anyukám hétvégére hazamegy, mert megmondta hogy ő nem fog még más gyereke után is melózni. (párom fia) Márpedig az hogy Bogyesz megszületik nem fogja sem őt, sem az anyját sem az apját eltántorítani továbbra sem a minden hétvégi láthatástól. :roll:

Nagyon cukker az új vonalzód!

Köszi a pocidicséretet. Neked is lesz megint hamarosan.
Épp hogy lefogytál aztán kezdesz megint hízni! :)

Tényleg Ancsinak nem is választoltam arra az írására hogy én nem leszek dagi kismami mint ő volt. Hát én nem leszek mert én már vagyok sajnos! De szülés után én is leadom mert az életbe többet hormont nem fogok szedni. Legalábbis remélem!

LINACSKA
Örülök, hogy jobban lettél. Milyen vízbe kell beleülni? Meleg, langyos?
Biztos a veséd lehetett, mamámnak a veséje és az epéje is be szokott görcsölni és ő is mindig arról számolt be hogy szülési fájdalmai voltak. Pár éve engem is meglátogat az epegörcs időnként, hát ha ilyen a szülési fájdalom és több órán át tart akkor én altatásba kérem! :roll: :roll: :roll:

CZINKI
Anyukám párja is hasonló. Hajnali 4 kor már fent van, anyukámnak meg elég jó alvókája van, van hogy 9 körül kel csak fel vagy még később. Inkább addig korgó gyomorral ül a nappaliban nehogy megkenjen magának egy szelet kenyeret. PASIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azért az exemről nagyon sok rossz mindent el tudok mondani, de legalább feltalálta magát a konyhában. Olyan bablevest főzött hogy olyat még én sem tudok. De nem kéne vissza semmi pénzért, apuskámnak is sok hibája van, de közel sem olyan vészesek.

Örülök, hogy jól sikerült a vendégség. Remélem Bogyó sem lesz félénk az idegenekkel. Vivien nem maradt el senki ölében.
A férfiakat kifejezetten utálta. :roll: Ja és az időseket is.

dita75

Sziasztok!

Viki,
Örülök, hogy a 2. szülinapi buli is jól sikerült! :D Mégegyszer nagyon boldog szülinapot Lackónak! :D :D :D

Czinke,
Nagyon édi Nándus! És tényleg jól néz ki, semmi baja a súlyának!

Zsuzska,
Boldog 5. hónapot Olcsának! :D

Linácska,
Sajnálom, hogy tegnap nem érezted magad jól!

Dita,
Neveld meg azokat a fiúkat, mert éhen fognak halni, ha megszületik Bogyó...

Köszönjük szépen a köszöntéseket! :D
Pár kép az féléves nagylányról:

Ilyen volt: Kép
És ilyen lett a kis huncutka:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Czinki!
Nyugi! Nem lesz semmi gond a kanalazással.

Írtam, h Laló is kapott üvegből főzit, gyümit is. Aztán amikor már stabilan ült ment a babakocsiba (amíg nem volt etetőszékünk), onnantól meg csak kanalazást ment.

Milyen főziket szeret Nándus?

Rékus Kép

Ditus!
Szerinted mennyi ész kell hozzá, h a gyereket pár hétig ne vigyék hozzátok?
Az anyja is szült ugyebár, gondolom még emlékszik rá, h milyen kautikusak az első hetek.

Ha lenne kis esze, akkor nem küldené a fiát. Ahogy párodnak is ez eszébe juthatna.

Anyukád meg nagyon jól teszi, h nem akarja kiszolgálni a fiatalurat!
20150601134430

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?