hali,
Dituli: rakok fel majd olyan képet, ahol úgy nézek ki mint egy félidős terhes olyan nagy hasam van és olyan birkozó karom van , h csak a látványtól feladná az ellenfél.
apropó nagy pocak, tehetnél fel pocakfotót!!!!
Viki : norbiféle update, mert az nekem is megvan. belevetem magam megint, annó csináltam egy darabig.
járt a védőnő a szomszéd csajszinál és megállítottam, ő sem ajánlja az ülést addig, míg maga nem ül fel. addig csak kitámasztva. de tényleg tök fura, h ha nyüszög hason v háton, felültetjük és tök jól eljátszik, és olyan ügyesen tartja az egyensúlyát. szerintem nagyon élvezi!
hát tegnap és ma is használtam már a járókát, ez mobil hálós, nem fa rácsos. beállítottuk a konyha közepére, kicsit útban van, de nem vészes, és Nándus szem előtt van és még szerintem Nándus is élvezi, mászni nem tud ugyan benne, akkor kifeszíti a hálót teljesen, de pörög és forog benne 1000el, sokkal jobb mint a babahordozóban.
mint említettem volt a védőnő a szomszéd csajszinál, megkérdeztem tőle , h jó e Nándus súlya és hossza, megnyugtatott, h igen. mondtam neki az evésproblémát, és azt mondta, h ez addig lesz probléma, amíg nekem központi kérdés az evés és ennyire ragaszkodom a dolgokhoz, és amíg idegesitem magam . ha laza elnnék, akkor nyugodtan enne a gyerek. és amiko r mondtam, h Nándus hajnali 3-5 között eszik csak szépen, amúgy a másik 3 alkalommal elég gyatrán eszik. erre megkérdezte, h hajnalban milyen vagyok, mondtam, h szinte alszom. hát ez az, mondta, akkor nem foglalkozom semmivel nem idegesitem magam semmin, ezért eszik szépen akkor. és Nándusnál az evés = azzal, h anya ideges, ezért ő is ideges és feszült. cumis evésre azt mondta, h nem szabad, etessem kanállal, ha nem akar enni, akkor adjam oda neki 1-2 óra múlva, ha már túl fáradt , akkor hagyja aludni, és ha felkelt akkor etessem meg. és ha keveset eszik ne aggódjak. Nándus okos és tudja, h én nem hagyom, h ,,éhenhaljon,, és ha keveset cicizik, tudja, h utána neki adom a tejcsit később cumiból.
a védőnő azt mondta, h rakjam el a mérleget, mert ezzel mérgezem magam. ahogy elment, 10 perccel később eltettem a mérleget a szekrénybe, és szennyesbe raktam a mérlegen lévő türit. csajok , remegett a kezem, nem tudom, h mi volt velem, mint egy rossz drogos, olyan voltam. remélem tudom tartani majd magam. ha nem akkor megkérem a párom , h vigye le a garázsba.
ezután kellett megetetnem gyümivel. képzelhetitek, próbáltam nyugodt lenni, mosolyogtam , és dumcsiztam Nándushoz, amikor cumi helyett kanállal adtam a banán-srépa-husi kajcsit, és csodák csodájára, az én fiacsom szépen nyitotta a száját és szépen megevett 130 gr-t kanállal. ez rekord!!
mindezen felbuzdulva adtam Nándusnak vizet pohárból!! igaz tiszta víz lett , de élvezettel ivott a pohárból, tök édi volt!!
szóval most megindultam a lazulás útján!! remélem Nándus is megérzi majd!!
CSAJOK, MOST SZERETNÉK KÉRNI TŐLETEK VMIT. HA MÉG1SZER AGGÓDOK AZON, H NÁNDUS NEM NŐ ELÉGGÉ, NEM ESZIK ELEGET, AKKOR B....TOK LE KEMÉNYEN! NEM VAGYOK MAZOVISTA, DE EZ ÍGY TÉNYLEG NEM MEHET TOVÁBB, MERT KÜLÖNBEN TÖNKRE MEGYEK BELE ÉS MÁS IS. EZENTÚL CSAK RECEPT TANÁCSOT KÉRHETEK TŐLETEK, MERT HA NEM AKKOR JÖHET A LEB...ÁS.
KÖSZI!